kapitan.kirk 06.12.08, 09:21 Akcja byłaby o wiele bardziej przekonująca, gdyby w chińskim necie w ogóle można było zamieszczać jakiekolwiek opinie przeciwne :-/ Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_apomnialem Re: Chiny: jak ukarać Sarkozy'ego? 06.12.08, 09:24 kapitan.kirk napisał: > Akcja byłaby o wiele bardziej przekonująca, gdyby w chińskim necie w > ogóle można było zamieszczać jakiekolwiek opinie przeciwne :-/ > Pzdr > True Odpowiedz Link Zgłoś
partulo Chiny: jak ukarać Sarkozy'ego? 06.12.08, 09:36 A może świat powinien zacząć bojkotować chiński chłam zabierający nasze miejsca pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
ppiskozub Re: Chiny: jak ukarać Sarkozy'ego? 06.12.08, 12:23 w tym sek - sa bezkonkurencyjni, wiec ciezko zbojkotowac ;) (i nie generalizowalbym tak bardzo z tym "chlamem") Odpowiedz Link Zgłoś
stoprasizmowi nasz kraj reprezentuja nieodpowiedzialni kretyni 06.12.08, 09:51 najpierw sklócili nas z niemcami, potem z Rosja, teraz drażnia chiny - a to podobno oni mieli zbudowac nam autostrady. Czy ci ludzie na szczytach wladzy sa kompletnymi baranami i nie liczy sie dla nich to co robia z naszym krajem? co nas obchodzi Gruzja? czy Tybet? to na drugim koncu swiata, za Polske nikt nie walczył. Gdzie sie pchacie? potraficie tylko pchac nas w klopoty. Olac ten caly Tybet i Gruzje bo naszych obywteli obchodzi to tak samo jak Gruzje I Tybet w czasie drugiej wojny swiatowej los Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
oloros Re: nasz kraj reprezentuja nieodpowiedzialni kret 06.12.08, 10:01 zebyś sobie tylko butów nie olał Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Kolejne spotkanie: Sarkozy-Andrzej Roczniok, szef 06.12.08, 10:02 Związku Ludności Narodowości Śląskiej liczącego 170 tys. osób i dażącego do oderwania Śląska od Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Kolejne spotkanie: Sarkozy-Andrzej Roczniok, 06.12.08, 11:28 ZLNŚ i 170 tyś osób ;) Weź mnie nie rozśmieszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
milu100 Re: Kolejne spotkanie: Sarkozy-Andrzej Roczniok, 06.12.08, 11:57 wlodzimierz.ilicz napisał: > Związku Ludności Narodowości Śląskiej liczącego 170 tys. osób i > dażącego do oderwania Śląska od Polski. nawet niech będzie i 500tys. Tylko jak taki związek miałby czelność narzucać swoją wolę pozostałym milionom mieszkających na śląsku. Mam tak swoją rodzinę i wielu znajomych i wszystkich śmieszą takie pomysły. Tylko, że takie pomysły są niebezpieczne bo prędzej czy później komuś się w główce coś poprzewraca i będzie nieszczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
444a To niech się spotyka 06.12.08, 12:41 W polskich wolnych mediach, może ktoś by pokrzyczał, ktoś zastanowił się, czy nie ma racji i tyle. Dziś Chiny żądają nie spotykania się z Sarkozym, jutro wybędą wybierać nam ministrów. Odpowiedz Link Zgłoś
czyngis_chan Chiny pod względem demokracji przewyższają Zachód. 06.12.08, 10:05 Nie mają jej i nie będą jej mieć w "naszej", wielopartyjnej formie. Tak jak być powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Chiny pod względem demokracji przewyższają Za 06.12.08, 11:23 Chyba się pomyliłeś pisząc że Chiny po względem demokracji przewyższają Zachód. Chiny przewyższają Zachód pod względem demografii Odpowiedz Link Zgłoś
czyngis_chan Nie, demokracji. Tam jej na szczęście nie ma. 06.12.08, 12:47 Chiny będą niedługo trząść światem i to dobrze dla świata, że nie są demokratyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
franek31 Re: Nie, demokracji. Tam jej na szczęście nie ma. 06.12.08, 16:11 czyngis_chan napisał: > Chiny będą niedługo trząść światem i to dobrze dla świata, że nie są > demokratyczne. Tak bardzo chcesz być gwałcony elektryczną pałką chińskiego policjanta? A niestety każda złotówka wydana na chiński produkt to jest głos właśnie za tym... Odpowiedz Link Zgłoś
czyngis_chan Nie. Ale czy to nie dobrze, że dominować w świecie 06.12.08, 19:17 będzie państwo, które nie jest podporządkowane obłędnej ideologii? Bo taką stają się "prawa człowieka" i demokracja... Odpowiedz Link Zgłoś
silk67 Chiny: jak ukarać Sarkozy'ego? 06.12.08, 10:07 oba kraje siebie potrzebuja to tylko machanie szabelkami, cos trzeba mowic Odpowiedz Link Zgłoś
karol_7 Chiny: jak ukarać Sarkozy'ego? 06.12.08, 10:12 kilka kwestii" 1. sarkozy to pajac - niezadługo świat to dostrzeże 2. wolny tybet to mrzonka, wolny i autonomiczny zdechłby z głodu, no chyba że tego kolejnego pajaca dalaj lamę sprzedaliby za dobrą kasę, ale to raczej mało realne 3. na szczytach władzy (naszej rodzimej) są półgłówki i lenie rude i śmierdzące - czego się nie tkną to spieprzą 4. nie kupuje się samochodów na F (francuskich) - wszak franciszki to katolicki kraj więc czego nie zrobią to spieprzą Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Chiny: jak ukarać Sarkozy'ego? 06.12.08, 11:45 1. Pelna zgoda. 2. Tybet przed chinska okupacja byl w pelni samowystarczalny, nawet eksportowal nadwyzki zywnosci, wiec spokojna glowa, poradzilby sobie. Tylko trzeba by sie pozbyc z niego Chinczykow. Poza tym nawet Dalajlama nie chce wolnosci, tylko autonomii (gwarantowanej, nota bene, w chinskiej konstytucji). Na razie sytuacja jest tam identyczna, jak w XIX wieku w Ameryce z Indianami. 3. Wole wady PO niz zalety PiS. Lata 2005-07 byly da Polski kompletnie stracone, dopiero od roku jest troche lepiej. 4. Z samochodami na F - pelna zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Chiny: jak ukarać Sarkozy'ego? 06.12.08, 13:56 funia81 napisał: > 1. Pelna zgoda. > 2. Tybet przed chinska okupacja byl w pelni samowystarczalny, nawet eksportowal > nadwyzki zywnosci, wiec spokojna glowa, poradzilby sobie. Tylko trzeba by sie > pozbyc z niego Chinczykow. Poza tym nawet Dalajlama nie chce wolnosci, tylko > autonomii (gwarantowanej, nota bene, w chinskiej konstytucji). Na razie sytuacj > a > jest tam identyczna, jak w XIX wieku w Ameryce z Indianami. > 3. Wole wady PO niz zalety PiS. Lata 2005-07 byly da Polski kompletnie stracone > , > dopiero od roku jest troche lepiej. > 4. Z samochodami na F - pelna zgoda. Foedy ci się nie podobają??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 do karolka 7: nimwejdziesz na forum umyj zęby..bo 06.12.08, 12:13 bardzo smierdzi ci z ust.... Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Niewolnika-entuzjastę boli wolność 06.12.08, 12:44 karol_7 napisał: > kilka kwestii" > 1. sarkozy to pajac - niezadługo świat to dostrzeże(...) Widać, że chciałbyś, aby cię ktoś wziął ostro za ryj i przywalił knutem. Próżna nadzieja, bierz bat i sam się wychłostaj. Na wolność zwolennika dyktatury, ohydnego niewolnika z wyboru, skomlącego za pańską ciężką ręką, nikt nie nastaje - wolność to dla niego najlepsza kara. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Chiny: jak ukarać Sarkozy'ego? 06.12.08, 13:55 karol_7 napisał: > kilka kwestii" > 1. sarkozy to pajac - niezadługo świat to dostrzeże > 2. ble, ble... > 3. na szczytach władzy (naszej rodzimej) są półgłówki i lenie rude i > śmierdzące - czego się nie tkną to spieprzą > 4.Ble, ble, ble..... Dlaczego bolszewiku-faszysto wyzywasz PiSdęta od półgłówków, nawet jeżeli nawet śłońce(księżyc) mongolii i kwiat świni eee, przepraszam wiśni jest półgłówkiem to wyzywanie prezia jest karalne i na twoim miejscu nie pisałbym takich rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <-------------------------------- ---- 06.12.08, 10:20 Niezły mają tupet, żeby przywódcom innych państw mówić z kim wolno a z kim nie wolno się spotykać... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz To w takim razie po co Donaldu prosił Chiny o 06.12.08, 10:33 współpracę gospodarczą kilka tygodni temu? Chyba ma schizofrenię i robi kilka wyłączających się rzeczy. Wszystkie idą na marne. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: To w takim razie po co Donaldu prosił Chiny o 06.12.08, 11:59 wlodzimierz.ilicz napisał: > współpracę gospodarczą kilka tygodni temu? ******************************* Współpraca współpracą, a propaganda propagandą. Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay manipulacja 06.12.08, 10:40 Sarkozy jest mistrzem manipulacji i szczegolnie klamstwa,teraz chce wyjsc na bezbronna ofiare bo mu bardzo potrzeba wiekszej popularnosci.U siebie ma az 1/3 opini publicznej za soba a za granica sie smieja z Francji bo on szybciej gada anizeli mysli,problem z Chinami polega na obietnicach jakie wczesniej im dal i nie dotrzymal. Dodatkowo aby ukryc bezradnosc w sprawach wewnetrznych potrafi zwalac wine na inne kraje sasiednie,ja chce to zrobic w Europie ale np Merkel nie jest sklonna i potem dziennikarze wywalaja na wierzch klamstwa i hipokryzje-jeden wstyd i nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr_2 Re: manipulacja 06.12.08, 12:14 renebenay napisał: > Sarkozy jest mistrzem manipulacji i szczegolnie klamstwa,teraz chce wyjsc na > bezbronna ofiare bo mu bardzo potrzeba wiekszej popularnosci.U siebie ma az 1/3 > opini publicznej za soba a za granica sie smieja z Francji bo on szybciej gada > anizeli mysli,problem z Chinami polega na obietnicach jakie wczesniej im dal i > nie dotrzymal. Dodatkowo aby ukryc bezradnosc w sprawach wewnetrznych potrafi > zwalac wine na inne kraje sasiednie,ja chce to zrobic w Europie ale np Merkel > nie jest sklonna i potem dziennikarze wywalaja na wierzch klamstwa i > hipokryzje-jeden wstyd i nic wiecej. sama prawda gratulacje............... Odpowiedz Link Zgłoś
juliaan Bojkotowć chinioli w eu i wysłać ich do domu 06.12.08, 10:51 nacjonalistyczne małe chińskie ludziki co rusz straszą jakimś bojkotem ... a cała ich gospodarka opiera się na służeniu za siłę roboczą dla wolnego świata, nieważne Niech europa zbojkotuje Chińczyków...won z europy do swojego landu sadzić ryż Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek a może by tak bojkot Chin 06.12.08, 10:54 nic co chińskie nie kupimy !! ładnie brzmi ? Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: a może by tak bojkot Chin 06.12.08, 11:22 > nic co chińskie nie kupimy !! ładnie brzmi ? Nie da sie tak ;) teraz wszystko jest chińskie. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 W polskim necie też wycinają prawdę 06.12.08, 11:31 kapitan.kirk napisał: > Akcja byłaby o wiele bardziej przekonująca, gdyby w chińskim necie >w ogóle można było zamieszczać jakiekolwiek opinie przeciwne :-/ W polskim necie też często nie można i co z tego? Sikorski naplótł dzisiaj bzdur w wywiadzie dla "Dziennika" www.dziennik.pl/opinie/article277210/Sikorski_W_wyborach_zaglosuje_na_Tuska.html#commentSent "Zgadzam się z domniemaniem, że w ostatnich dwóch, trzech latach nastąpiło przeszacowanie geopolitycznej wagi Rosji. Bo gdy spojrzymy na twarde realia, czyli na przykład na PKB, to jest ono zaledwie o 120 proc. większe od naszego." N ate "twarde realia" podałam PRAWDZIWE dane zachodniego MFW mówiące, że: nominalny PKB (w mrd dol): Polska - 450,578 Rosja - 1 698,647 PKB wg siły nabywczej (w mrd. dol): Polska - 620,868 Rosja - 2 088,207 pl.wikipedia.org/wiki/Produkt_krajowy_brutto en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP) en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal) Czyli Rosja ma nominalnie 4 (!!!) razy większy PKB niż Polska, a wg parytetu siły nabywczej ponad 3- krotnie. Tyle fakty. Włos się jeży na głowie, że MSZ ich nie zna i zajmuje się szerzeniem plot. Wątpię, czy rosyjskie MSZ jest podobnie niekompetente w ocenie sąsiadów. Nie liczyłabym na to. "Dziennik" sprostowania faktów nie raczył opublikować. Polskie bydełko wyborcze powinno dalej bujać zadowolone ze swej wyższości w obłokach danych rzuconych przez niekompetentny MSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: W polskim necie też wycinają prawdę 06.12.08, 11:44 To których z zacytowanych przez ciebie danych/wypowiedzi nie można zamieszczać/przeczytać w "polskim" necie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: W polskim necie też wycinają prawdę 06.12.08, 11:47 Sluchaj, glupiutka dziewczynko, a nie przyszlo ci do zaczadzonej matuszka Rossija glowki, ze Sikorski przeliczal to na lebka? Rosjan jest pewnie ze trzy razy wiecej niz nas - i wszystko sie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Zlot bystrzaków 06.12.08, 12:28 Funia, ty jamochłonie prześmiesznym, a nie przyszło ci do nieposiadanej głowy, że gdyby Sikorski miał na myśli PKB/capita, to plotąc o wyższym w Rosji o 120% niż w PL sprawiłby Rosji ogromny komplement? Nie uczyli jamochłona matematyki? Niestety tak dobrze w Rosji jeszcze nie jest. Na razie PKB/capita był w Rosji w 2007 r ca nieco niższy niż polski a nie 120% wyższy. Oj, wy głuptaki pocieszne... en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal)_per_capita en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: W polskim necie też wycinają prawdę 06.12.08, 11:49 Fakt, że coś tu popiepszone. Pewnie chodziło o to, że PKB per capita wynosi w Polsce 120% ruskiego. Teraz Ci lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: W polskim necie też wycinają prawdę 06.12.08, 12:32 sandwich1 napisał: > Fakt, że coś tu popiepszone. > Pewnie chodziło o to, że PKB per capita wynosi w Polsce 120% >ruskiego. Teraz Ci lepiej Tobie chyba lepiej, po przekręceniu słów Sikorskiego. Z całego kontekstu wypowiedzi wydać wyraźnie, że miał na myśli, to co powiedział, a nie to co mu wmawiasz, bystrzaku pocieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: W polskim necie też wycinają prawdę 06.12.08, 11:53 Luxemburgu w ogóle nie widać na liscie 20 najbogatszych, a PKB per capita na I miejscu. Czyli kupą mości panowie. A jak Twój ukochany kraj podbije, przepraszam uwolni, jeszcze parę narodów będzie mieć większy PKB Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr_2 Re: W polskim necie też wycinają prawdę 06.12.08, 12:10 sandwich1 napisał: > Luxemburgu w ogóle nie widać na liscie 20 najbogatszych, a PKB per capita na I > miejscu. > Czyli kupą mości panowie. > A jak Twój ukochany kraj podbije, przepraszam uwolni, jeszcze parę narodów będz > ie mieć większy PKB kiepsko sie znasz... Luxemburg jest na pierwszym miejscu...tonie Szwajcarja lub inne panstwo tylko Luxemburg..... Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: W polskim necie też wycinają prawdę 06.12.08, 12:48 No przecież napisałem, że Luxemburg jest na pierwszym miejscu per capita. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: W polskim necie też wycinają prawdę 06.12.08, 19:25 eva15 napisała: > kapitan.kirk napisał: > > > Akcja byłaby o wiele bardziej przekonująca, gdyby w chińskim necie > >w ogóle można było zamieszczać jakiekolwiek opinie przeciwne :-/ > > W polskim necie też często nie można i co z tego? > Sikorski naplótł dzisiaj bzdur w wywiadzie dla "Dziennika" [ITD.] Ahaaa, rozumiem. Znaczy się tego, co tutaj zamieściłaś do poczytania, nie wolno zamieszczac w polskim necie, tak...? Pzdr :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: W polskim necie też wycinają prawdę 06.12.08, 20:59 Nie rozumiesz zqnczenia okolicznika częstotliwości "często"? Hmm, mogę tylko doradzić podręcznik polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr_2 Chiny: jak ukarać Sarkozy'ego? 06.12.08, 11:51 TAK ROBIA NIEKTORE ADMNISTRACJE FRANCUSKIE Z POLAKAMI INWALIDAMI KOBIETAMI DZIECMI .... RASIZM DYSKRYMIACJA TORRTURY WYKANCZANIE I.T.P. Z PREMEDYTACJA I STRASZLIWYM OKRUCIENSTWEM... CO NA TO M. SARKOZY............ ZYJE-MY W CIAGLYM LEKU O SIEBIE I RODZINE.... BYLEM I JESTEM ZASTRASZANY I POWIEDZIELI ZE JAK SIE NIE ZAMKNE TO MNIE I MOJA RODZINE WYKONCZA.... TO TYLKO MALY PROMIL WYCINEK PRZESTEPSTW RASISTOW KRYMINALISTOW KTORZY TO ZE STRASZNYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA ZADAJAC STRASZNE CIERPIENIE DYSKRYMINUJA WYKANCZAJA ZABIJAJA I.T.P. ZA TO ZE SIE JEST POLAKIEM KATOLIKIEM INWALIDA KOBIETA DZIECIA... JEST ICH CALY LANCUCH I JEDEN Z POSLOW DO SEJMU FRANCUSKIEGO KTORY JUZ PONAD 3 LATA UKRYWA PRZESTEPSTWA PRZEKRETY I ZABIJAJA NAS I NIE TYLKO W BIALYCH REKAWICZKACH PONIEWAZ NIE UDALO IM SIE NAS NASTRASZYC TO SA TERAZ W STANIE ZABIC I ZABIJAJA MYSLAC ZE MAJA DO TEGO PRAWO.. TO JEST GORSZE OD EUTANAZJI..... JESTESMY NA SKRAJU WYTRZYMAKOSCI ZE WZGLEDUNA CHOROBE I CIERPIENIE KTORE MUSIMY JUZ OD WIELU LAT ZNOSIC PONIEWAZ CALY LANCUCH CHCE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE.... POSEL DO SEJMU FRANCUSKIEGO I MAIRE W MIEJSCOWOSCI W KTOREJ MIESZKAM I KAZDY INNY MA OBOWIAZEK SCIGANIA RASIZM DYSKRYMINACJE KRYMINALISTOW I OTRZYMAL TAKI LIST Z ZAWIADOMIENIEM I BYL TOLIST POLECONY Z POTWIERDZENIEM ODBIORU KTORY OTRZYMAL...... MOZNA DLUGO PISAC ALE STRASZNE CIERPIENIE NIE POZWALA JUZ MI PISAC I PISZE NIESKLADNIE PONIEWAZ JEST TAKI OGROMNY BOL I NAWET MORFINA NIE STEPIA GO NIERAZ NIE LAGODZI A JAK TAK TO NIEDLUGO DZIALA..... OTO MALY PROMIL WYCINEK ZA CO NAS WYKANCZAJA ZADAJA CIERPIENIE I W KAZDEJ CHWILI MOZE NASTAPIC ZGON.....ZA CO SA TE ADMINISTRACJE I WSPOLPRACUJACY PRZESTEPCY ODPOWIEDZIALINII........ RASIZM TORRTURY ZABIJANIE POLAKOW INWALIDOW KOBIETY DZIECI ZE STRASZLIWYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA PRZEZ NIEKTORE ADMINISTRACJE FRANCUSKIE .... BRAK DEMOKRACJI I NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZLOWIEKA WE FRANCJI...... RATUNKU RATUNKU RATUNKU .... TORTURY RASIZM....WE FRANCJI > > >> WE FRANCJI .......MIESZKAMY JUZ OKOLO 25 LAT JA JESTEM INWALIDA 80% >> UTRATY ZDROWI >> > ZDROWIE UTRACILEM ZA TO ZE JESTEM POLAKIEM > ZONA PRACOWALA W SZPITALU JAKO OPIEKUNKA DO CHORYCH A Z > >> ZAWODU JEST KINEZYKOTERAPEUTA TO DYREKCJA ZMUSZALA JA TEZ DO TEJ PRACY >> MUSIALA PRACOWAC JEDNOCZESNIE JESZCZE JAKO SPRZATACZKA I.T.P. NIE >> PLACILI JEJ NADGODZIN WARUNKI BYLY TAKIE BASEN BYL W PIWNICY OKNA >> POZABIJANE MUSIALA NOSIC PACJENTOW 80-90 kg MARTWEJ WAGI(bezwladnych) >> WENTYLACJA ZLA I NIESPRAWNA PO PRAWIE 12 LATACH STRACILA ZDROWIE I ZLOZYLA DEKLARACJE >> CHOROBY ZAWODOWEJ I OD TEJ PORY DYREKCJA ZE SWOIMI PRZYDUPASAMI ROWNIEZ >> Z POLSKI Z KASAMI -CPAM- -CAF- I.T.D...ZACZELA WSZYSTKO ROBIC ZEBY SIE SAMA ZWOLNILA I CORAZ WIECEJ >> DOKUCZALA ALE NIE UDALO IM SIE ZASTRASZYC WYMUSIC NICZEGO I DOPROWADZILI >> JA DO TAKIEGO STANU ZDROWIA ZE MOGLA UMRZEC NA STANOWISKU PRACY WIDZAC >> ZE NIE UDA IM SIE POZBYC JEJ A STALO SIE TO GROZNE DLA NICH POSTANOWILI >> ZWOLNIC JA DYSCYPLINARNIE ZA OPUSZCZENIE NIBY STANOWISKA PRACY DUZO >> MOZNA BY BYLO PISAC O TYM.. JAK PRACOWALA TO OSTATNIO NIE PLACILI JEJ >> CHOROBOWEGO JAK DO TEGO CZASU A CHORUJE JUZ PRAWIE TRZY LATA KASA >> CHORYCH-CPAM- A KASA RODZINNA- CAF - PRZESTALA PLACIC NAM POMOCY NA >> MIESZKANIE-APL- ZEBY NAS NASTRASZYC WYSYLALI POLICE- BEZ ZADNYCH POWODOW >> KTORA BEZ ZADNEGO POWODU NAKAZU WLAMALA SIE DO MOJEGO DOMU POWYKRECALI >> MI RECE ZALOZYLI KAJDANKI DO TYLU ZEBY MNIE JESZCZE WIECEJ BOLALO(jestem >> inwalida 80% utraty zdrowia )JESTEM PO OPERACJINA SERCE MUSZE BRAC MORFINE BOL JEST NIE DO WYTRZYMANIA ALE TO JUZ INNA CHOROBA LUDZIE DZIWIA SIE ZE JESZCZE ZYJE PO TYM WSZYSTKIM CO CI PRZESTEPCY WYPRAWIAJA NIE POZWOLILI >> WZJAZC MI LEKARSTWA NA SERCE Z NIKIM SIE SKATAKTOWAC ZACHOWALI SIE JAK >> BYM BYL TERORYSTA A JESTEM BARDZO CHORYM CZLOWIEKIEM TO ONI ZROBILI >> GORZEJ OD TERORYSTOW ASYSTENTKI SOCJALNE NIE INTERWENIUJA A JESZCZE >> DEZIMFORMUJA... MAIRE GDZIE MIESZKAM TEZ UDAJE ZE O NICZYM NIE WIE >> ADMINISTRACJE PANSTWOWE NIE WYPLACAJA NALEZNYCH PRESTACJI I BLOKUJA >> SPECJALNIE ...ZEBY ZABIC CZLOWIEKA NIE TRZEBA STRZELIC KULKI W GLOWE ANI >> WLOZYC NOZ W PLECY A MOZNA ZABIC TORTURAMI MORALNYMI PSYCHICZNYMI >> FIZYCZNYMI.... A ROBIA TO Z PREMEDYTACJA KOMORNIKA WYSLALI PROBOWALI WYRZUCIC >> NAS Z MIESZKANIA ZA TO ZE KASA -(CAF) NIE PLACILA MI NALEZNEGO DODATKU-APL- DO BATIGER A >> TEN SFALSZOWAL KONTRAKT ..TAK SOBIE WSZYSTKO CALY LANCUCH USTALIL PONIEWAZ NAROBIL PRZEKRETOW I >> MYSLELI ZE NAS NASTRASZA A POPROSTU STRACILISMY ZDROWIE STAN ZDROWIA >> POWAZNIE SIE POGORSZYL Z MOZLIWOSCIA ZGONU W KAZDEJ CHWILI.... JEST TO >> RASIZM NIE PRZESTRZEGANIE PRAW CZLOWIEKA SPRAWY KRYMINALNE NADAJACE SIE >> DO PROKURATURY ALE OSOBY KTORE POWINNY TO ZROBIC UKRYWAJA WSZYSTKO CZYM >> STAJA SIE TAK SAMO PRZESTEPCAMI...ROBIA TO ZEBY ZABIC..MOZNA DLUGO PISAC TAKA JEST CZESC >> FRANCUZOW TAKIE TU JEST LIBERTE EGALITE FRATERNITE......... >> TAK PRZESTRZEGAJA PRAWA CZLOWIEKA W UNII EUROPEJSKIEJ W TYM WYPADKU >> CHODZI O FRANCJE.... >> BRAK DEMOKRACJI ISA NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZLOWIEKA WE FRANCJI PRZEZ NIEKTORE ADMINISTRACJE FRANCUSKIE TO GORZEJ NIZ MAFIA... TORRTURUJA I ZABIJAJA ZA TO ZE SIE JEST POLAKIEM INWALIDA TORRTURUJA KOBIETY DZIECI I.T.PO. ZEBY UKRYC SWOJE PRZEKRENTY I SPRAWY KRYMINALNE ZEBY NIE WYSZLY NA JAW WYMYSLAJA SPRAWY SADOWE O KTORYCH NIE POWIADAMIAJA I POZNIEJ WYDAJA WYROKI BEZ PRAWA OBRONY I W JEDNYM WYROKU SA DWA SKAZANIA 1 ZA NIE STAWIENIE SIE NA SPRAWIE I 2 KARA WYROK WYSSANY Z PALCA ... TEN NIBY WYROK NIE PRZYSYLAJA DO NIBY SKAZANEGO CO JEST NIE PRZESTRZEGANE PRAWO DO OBRONY... NASTEMPNY PRZYKLAD SAD PRACY POWINIENL PRZRESLAC WSZYSTKIE DOWODY DO PROKURATURY PONIEWAZA ZOSTALO POPELNIONE PRZESTEMPSTWO ALE KOMBINUJA Z DYREKCJA SZPITALA KTORY POPELNIL PRZESTEMPSTWO ZE SWOJA SWITA KTORA ZASIADA W DYREKCJI A DYREKTORKA JEST ZWYKLA PIELEGNIARKA DYREKTOREM NORMALNY PRZESTEMPCA WYSZKOLONY W SPECJALNEJ SZKOLE M......KTORZY RAZEM Z SADEM PRACY I OBRONCAMI POSZKODOWANEGO KRENCA I TO JUZ PONAD 2 LATA A WYDANIE WYROKOW JUZ BYLO WIELE RAZY DO KTORYCH NIGDY NIE DOSZLO NIE PRZESYLALI POWIADOMIENIA ZE WYDANIE WYROKU NIE ODBEDZIE SIE I NIE PODAWALI POWODU..... DZISIAJ MIAL SAD PRACY MIAL KOLEJNY RAZ WYDAC WYROK I PO STAWIENIU SIE W SADZIE SPRAWY NIE BYLO NAWET NA WOKANDZIE A POINFORMOWALI ZE WYROK BEDZIE WYSTAWIONY ZAOCZNIE I PRZESLANY DO DOMU.... WYROKU SADOW SA WYDAWANE W PANSTWACH DEMOKRATYCZNYCH PUBLUCZNIE I W IMIENIU REPUBLIKI FRANCUSKIEJ ....JEST TO NIE PRZESTRZEGANIE PROCEDURY BRAK DEMOKRACJI I METODY MAFIJNE KRYMINALNE LAMANE JEST PRAWO CZLOWIEKA I.T.P........... MAJA SIE CZEGO BAC PONIEWAZ NAROBILI TYLE PRZESTEMPSTW SJEST W TYM DUZO SPRAW KRYMINALNYCH TORRTURUJA ZABIJAJA ZE STRASZLIWYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA POLAKOW INWALIDOW KOBIET DZIECI ZWYKLI ZBRODNIARZE KTORZY POWINLI BYC SCIGANIE PRZEZ PROKURATURE I TO Z URZEDU .... W TYM TEZ SA UMACZANE SADY SEDZIOWIE URZEDNICY PAN STWOWI NIERAZ NA WYSOKIM STANOWISKU I MYSLA ZE IM WOLNO TORRTUROWAC FIZYCZNIE PSYCHICZNIE MORALNIE....POMYLILI SIE A TO POPROSTU NAZYWA SIE MAFIA..... OTO LIBERTE FRATERNITE EGALITE NIEKTORYCH ADMINISTRACJI FRANCUSKICH I ICH PRACOWNIKOW..... SWIAT SIE MUSI DOWIEDZIEC O TYM CI LUDZIE I ADMINISTRACJE PRZYNOSZA WSTYD FRANCJI ............. ESZCZE JEDEN MALY WYCINEK... JAK SIE DOMAGA SWOJEGO PRAWA TO ADMINISTRACJE I ICH PRACOWNICY WYSYLAJA POLICJE KTORA BEZ NAKAZU WYLAMUJE DZWI WYKRECA RECE ZAKLADA KAJDANKI I TO INWALIDZIE Z UTRATA 80% ZDROWIA ZADAJAC TORRTURY Z MIESZKANIA ZNIKA PIEC TYSIECY EURO 2 BUTELKI W Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr_2 Chiny: jak ukarać Sarkozy'ego? 06.12.08, 11:51 CD....................... ESZCZE JEDEN MALY WYCINEK... JAK SIE DOMAGA SWOJEGO PRAWA TO ADMINISTRACJE I ICH PRACOWNICY WYSYLAJA POLICJE KTORA BEZ NAKAZU WYLAMUJE DZWI WYKRECA RECE ZAKLADA KAJDANKI I TO INWALIDZIE Z UTRATA 80% ZDROWIA ZADAJAC TORRTURY Z MIESZKANIA ZNIKA PIEC TYSIECY EURO 2 BUTELKI WODKI DOKUMENTY POLSKIE KTORE PO KILKU MIESIACACH PODRZUCAJA DO SKRZYNKI NA LISTY ....POLICJANT W CYWILU JEST PIJANY ZE LEDWO STOI NA NOGACH BYLI NASLANI ZEBY ZABIC I TE NIEKTORE ADMINISTRACJE ROBIA ZEBY ZABIC PONIEWAZ MYSLA ZE UDA IM SIE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE PRZEKRENTY RASIZM.... JESTESMY MORALNIE FIZYCZNIE PSYCHICZNIE WYKONCZENI Z MOZLIWOSCIA NAGLEGO I W KAZDEJ CHWILI ZGONU.... Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: Chiny: jak ukarać Sarkozy'ego? 06.12.08, 11:56 Człowieku, uspokuj się! Weź leki i wyłącz Caps Lock. Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr_2 Re: Chiny: jak ukarać Sarkozy'ego? 06.12.08, 12:06 sandwich1 napisał: > Człowieku, uspokuj się! > Weź leki i wyłącz Caps Lock. jakim prawem ty ublizasz ludzia na lozu smierci.. nie musisz tego czytac... a lek to tobie sie przyda... siedzisz tu na dyzurze.... jestes spoleczny czy nastawiony... NIE ZNASZ LUDZI I AFERY TO MILCZ.... Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 Re: Chiny: jak ukarać Sarkozy'ego? 06.12.08, 12:37 ..TE, prezentowany1 CIEBIE TO NAPRAWDĘ JE BIE...A GDZIE TWÓJ ODNOŚNIK DO WYJĄTKOWO ZAWIRUSOWANEGO blogueza...TY NAPRAWDĘ JESTEŚ sb-cecko-PiS-bolszewim ŚCIERWEM.... Odpowiedz Link Zgłoś
mksvitos Wlasnym imieniem... :) 06.12.08, 12:43 Pomijając fakt, że każdy sobie może na necie podpisać się jak mu się podoba, to tam jakies 100 milionów ludzi ma to samo imię i nazwisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Oczywiście Sarkozy nie powinien 06.12.08, 12:50 ulec tego rodzaju haniebnym groźbom komunistów chińskich. Francja może co najwyżej nie kupować wyrobów chińskich, a wraz z nią - w geście SOLIDARNOŚCI - cała Europa, jeśli Chiny "ukarzą" Paryż za spotkanie Sarkozy'ego z Dalajlamą bojkotem francuskich towarów. Każdy przyzwoity człowiek powinien popierać Dalajlamę w jego walce z komunistycznymi Chinami o ocalenie Tybetu od zagłady! Odpowiedz Link Zgłoś
czyngis_chan Re: Oczywiście Sarkozy nie powinien 06.12.08, 19:21 > Każdy przyzwoity człowiek Przyzwoitym człowiekiem jest bin Laden. Był nim także Stalin. Ale również jego wrogowie. Bo przyzwoitość jest względna. > komunistycznymi Chinami Od czasów reform Denga (najwybitniejszego przywódcy XX wieku), Chiny komunistyczne nie są. Mają idealny ustrój. Ani demokracji, ani innych, chorych ideologii jak komunizm czy nazizm. I dlatego wyrastają na potęgę. "ocalenie Tybetu od zagłady!" Pewną zagładą Tybetu byłby powrót Dalajlamy do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
konoo Chiny: jak ukarać Sarkozy'ego? 06.12.08, 12:59 żółtki cholerne boją się tego Dalajlamy jak my amerykańskiej stonki w latach 60/70 Zamiast bojkotować tych durni to my jeszcze im pozwalamy na organizacje igrzysk olimpijskich w kraju gdzie łamane są wszystkie prawa jednostki Z nimi za kilka lat będzie większy problem niż z talibami Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Chiny: jak ukarać Sarkozy'ego? 06.12.08, 13:00 A może by tak, o Ameryko i Europo, na początek, nałożyć cło na chińskie towary. Proponuję jakieś 300%! To tak na początek, a dalej się zobaczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Chiny: jak ukarać Sarkozy'ego? 06.12.08, 13:06 "Chińscy nacjonaliści proponują" Wielkie zwycięstwo !!! Maleńki Taiwan podbił komunistycznego olbrzyma !!! Wszędzie pełno nacjonalistów (z komuszego nadania) :) Odpowiedz Link Zgłoś
roy3000 Chiny: jak ukarać Sarkozy'ego? 06.12.08, 13:10 Ile 100 tyś.podpisów ?? to tak jak by w Polsce głosowali mieszkańcy jakieś wioski buchahah chiny są śmieszne :D Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 A kto to jest Sarkozi??? 06.12.08, 13:11 Wielu chciałby się spotkac z Panem Prezydentem Lechem Kaczyńskim.... Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: A kto to jest Sarkozi??? 06.12.08, 14:15 slavik222 napisał: > Wielu chciałby się spotkac z Panem Prezydentem Lechem Kaczyńskim.... W waszym zakładzie psychiatrycznym tak zadecydowano?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online ALLLLE WSTYD 06.12.08, 13:25 Sarkozy wspiera Gdanska Szulernie,wylegarnie komunizmu,SB i wszelkiej masci kryminalistow.Co na to Merkel. Gdzie ten czlowiek ma wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert Yan Zhongjie 06.12.08, 13:49 kochany Yan, gratulujemy idiotycznych deklaracji. Odpowiedz Link Zgłoś