katolik_polski1 06.12.08, 16:57 Ale Radek odpalil Kaczorom :) Teraz zacznie sie jazda ! Udowodnia mu zbrodnie w Afganistanie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katolik_polski1 Kogo Sikorski mial na mysli ? 06.12.08, 17:16 Czyzby tych ,co maszerowali krzyczac "znajdziemy kija na Walese ryja " ??? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Odbija sie brak prawa jazdy :) 06.12.08, 17:40 Kazdy wie,ze jak sie jedzie autostrada i z naprzeciwka samochod jedzie pod prad ,to jest niedobrze ! Jeszcze gorzej jest,kiedy wszystkie samochody jada pod prad :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: Odbija sie brak prawa jazdy :) 06.12.08, 17:48 wcale nie, wtedy po prostu jest się w UK. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----d;la Sikorki kapusie SB to PO-haterzy buhaha- 06.12.08, 18:53 brawo Sikorka - karly moralne to tacy jak Ty korytowcy, ktorzy co chwile zmieniaja partie, byleby u koryta POzostac Odpowiedz Link Zgłoś
wnerwiony_kurdupel rodacy, w wielkiej tajemnicy wam wyznam, ze... 06.12.08, 20:05 tak naprawdę to ja jestem od brata 4 milimetry wyższy, więc nie taki ze mnie karzeł. ale mówie wam to incognito i nawet jarosław nie wie, że zdradzam wam tu sekrety. :) Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 No to Sikorski ma przej....e. Nazwał... 06.12.08, 20:44 No to Sikorski ma przej....e. Nazwał pana A.Michnika karłem moralnym, będzie wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok janek, tepoto! 06.12.08, 20:57 tak kochasz młotkowych? Ale oni nigdy nie dostaną żadnej nagrody, jedno młotkowy nr 2 dostanie niedługo kopa i wyleci z tej prezedentury, postkomuch jeden. Lech Liberum Veto Kłamczynski. Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek6 Lechu jest wielki !!!! 06.12.08, 21:03 Dzieki Radosławie , za te słowa . Jestem dumna że mamy w Polsce Lecha Wałęsę . 100 lat dla Lecha !!!! A karły , na kolana !!! Odpowiedz Link Zgłoś
powiedz_to_koniowi To nie są karły moralne! 06.12.08, 22:24 To nie są karły moralne! To są karły amoralne, czego mogliśmy doświadczać przez dwa lata! Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Czyżby takie były wyżyny intelektualne PO ???? :) 07.12.08, 11:46 Czyżby tak wyglądała inteligencja reprezentowana przez PO. A ja dotychczas myślałem, że tak prezentuje się chamstwo i prostactwo. Widać coś się zmieniło przez ostatni rok. Takie to niestety jest to nasze PO - leniwe, kłótliwe i prostackie. Ale co się dziwić. Jaki Premier i minister taka dyplomacja. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Prezydent Lech byl w japonii a karły na sali 07.12.08, 12:41 lewar121 napisał: > Czyżby tak wyglądała inteligencja reprezentowana przez PO. A ja dotychczas myślałem, że tak prezentuje się chamstwo i prostactwo. M: mysle, ze Sikorski zdobyl sie na ogromna doze odwagi o jaka go nie posadzalem. Zwracajac sie w obecnosci TW Bolka i innnych POstKomunistycznych karlow zebranych w Gdansku zaapelowal do odwiedzajacego Japonie Prezydenta Lecha by nie przejmowal sie OkragloStolowa hucpla na czesc tych co uzanli generala jaruzelskiego jako czleka "honoru" a bohaterow jak Pulkownik Kuklinski czy Adam Hodysz jako "zdrajcow". Jedynie bolszewik kalisz zrozumial na sali Sikorskiego i zaksztuszal sie z rechotu. > Widać coś się zmieniło przez ostatni rok. > Takie to niestety jest to nasze PO - leniwe, kłótliwe i prostackie. > Ale co się dziwić. Jaki Premier i minister taka dyplomacja. Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Trafne stwierdzenie Sikorskiego 07.12.08, 12:55 Słusznie Sikorski jest ministrem spraw zagranicznych. Trafnie ujął istotę rzeczy mówiąc o karłach moralnych co sieją nienawiść aby wzmocnić swoją pozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Szczegolnie, ze mowil w obliczu karłow do PrezLech 07.12.08, 13:15 ...do Prezydenta Lecha w Japoni. mis22 napisał: > Słusznie Sikorski jest ministrem spraw zagranicznych. Trafnie ujął istotę rzeczy mówiąc o karłach moralnych co sieją nienawiść aby wzmocnić swoją pozycję. M: Kiedy obaczylem rechot Kalisza na wypowiedz Sikorskiego zrozumialem cala plete. Co za odwaga by majac przed soba zebranych karlow POstKomuny zaapelowac do Prezydenta Lecha na wizycie na Dalekim Wschodzie by nie przejmowal sie gangrena Okraglego Stolu. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok lewar, cierpisz gościu na amnezje 07.12.08, 14:34 pozwole sobie przypomniec początku karlactwa moralnego. Po zwyciestwie Tuska w wyborach, jego kulturalność, miłościwie nam panujący, Lech "liberum veto" Kaczynski, przez conajmniej 3 tygodnie dostał blackoutu i nie potrafił pogratulować zwycieskiemu kandydatowi PO na premiera. Następnie jego dostojność, Lech "liberum veto" Kaczynski, przez kolejne tygodnie pokazywał, że zrobi wszystko, aby Tusk nie został premierem. I tak sie to karlactwo zaczeło, a trwał w podobnym stylu dalej. Niestety, najgorszy prezydent od czasu wynalezienia koła! PS. A co mówic o braciszku i reszcie ferajny? Lepiej przemilczec. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Wow! Wow! frajerze... 06.12.08, 21:03 Wow! Wow! frajerze. Na wylocie to jest Donek i jego ferajna a TW Bolek dostał już tyle kopów w d..e ze trudno zliczyć. Dla Bolka i jego czcicieli będzie megakop. Nie jestem pewny czy ich du.y to wytrzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 tylko nie udlaw sie kartoflem nienawisci 06.12.08, 21:11 i martw sie bidulko o karlow, ktorym ogien pod tylkiem zmysly juz kompletnie pomieszal. Tobie zreszta chyba tez. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 zmysly i rozumek cie zawodza - obelg nie bylo 06.12.08, 21:29 no ale w pewnych kregach - topniejacych jak snieg na wiosne - brak czolobicia i kultu takiego jednego duetu karlow - jest traktowane jako obelga. Mimo wszystko zycze ci milych swiat Bozego Narodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Ty mi rybko nic miłego nie musisz życzyć... 06.12.08, 21:42 Ty mi rybko nic miłego nie musisz życzyć, obejdzie sie. A ty nie bądź takim śledziem z bolkowni bo już niedługo zostaniesz wypieprzony i zamarynowany w occie. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 kartofel nienawisci utknal ci w krtani 06.12.08, 21:51 no pieknie, wasza pis-dologia i jej tfurcy - zabraniaja wam przyjac zyczenia, bo karly wesza w nich podstep i zdrade. Typowe dla potomkow czekistow i sbkow. Glebokie wspolczucie i litosc mnie ogarniaja, jak widze twe miotania i szarpaniny, a wszystko po to by sie kurduplom przylasic, by cie ze sluzby nie wydalili. Lechu Walesa - to normalny facet z tej ziemi, a nie jakis zlodziej-dziwak z ksiezyca, jak te dwie niezdary polityczno-zyciowe. I moga karly prezyc swe zylki w zadkach - i tak prawdy nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: kartofel nienawisci utknal ci w krtani 07.12.08, 00:23 Lechu Walesa - to normalny facet z tej ziemi,a nie jakis zlodziej- dziwak z ksiezyca,jak te dwie niezdary polityczno-zyciowe. - tak napisala rybka9915. Ciekawe co ci odpowie twoj Lechu,gdy zapytasz o miliony dolarow na Solidarnosc,przekazywane przez Brukselskie Biuro Solidarnosci, i jak to sie stalo,ze kierujacy tym biurem musial umrzec.Mozesz mu (Walesie)przypomniec o wyciagnietej lapie do stu tysiecy $,na zabieg kardiologiczny w Klinice w Huston.O darowiznach na jego instytut,i "zaslugach"instytutu dla Kraju,nie wspominaj bo uslyszysz o wielkiej zbrodni na jego osobie. Tyle wystarczy,na wiecej pytan czas przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Re: kartofel nienawisci utknal ci w krtani 07.12.08, 00:28 A skoro już o przeszłości mowa to może zadamy też kilka pytań o kasę Porozumienia Centrum ha? :D Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: kartofel nienawisci utknal ci w krtani 07.12.08, 00:46 Jestes opozniony o kilka lat,velvet_demon,trzeba czytac z uwaga,i nie szukac tanich sensacji w wybiorczej. POsel pijany spiacy na korytarzu w sejmie,obserwatorzy na Cyprze - czy to ty jestes tym wagowym? Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Re: kartofel nienawisci utknal ci w krtani 07.12.08, 00:50 Neeeeeee ja zwyczajnie nie biorę PiS zbyt poważnie jako wiodącej siły narodu i takie tam :D Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Janek, tepoto jedna, ale sie zagotowałeś! 06.12.08, 22:45 wyluzuj i mniej inwektyw. Tym sytuacji nie zmienisz, a fakty są takiej, jak je powyżej przedstawiłem. I możesz sobie ciwierkac i cwierkac. I może sobie walic i walic. I możesz sobie ryczeć i wyć, a faktu nie zmienisz: Młotkowi nigdy nie dostaną żadnej nagrody, chyba że nagrodę za puszczanie bąków! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Janek, tepoto jedna, ale sie zagotowałeś! 06.12.08, 22:57 Kaczolaków obrządkiem z wrzątkiem. Po Wolaku Kaczolaku przyszła pora. Skończyć z liturgią ojca Termofora. Wywalony jęzor zgodnie z obrządkiem. Zamiast winkiem polewamy wrzątkiem. Mamy obiecany cud objawiony. Niewyparzony ryj Wolski wyparzony. Do mokrych palców przylgnęła herbatka I tak jak winkiem spłukanie opłatka. Spłukałem wrzątkiem herbatkę do szklanki. Niepotrzebne nauczki, ni połajanki. Wrzątkiem nie winkiem traktować jęzora. Zgodnie z działaniem ojca Termofora. Odpowiedz Link Zgłoś
pestycyd Re: Wow! Wow! frajerze... 06.12.08, 23:35 No to Sikorski, bedzie kolejny na krótkiej liście prezydenta do przepraszania. Chociaż mówił tylko o karłach moralnych. A jak wiemy prezydent moralności nie ma więc mowa nie była o nim tylko o tym zomo, które stało po drugiej stronie, żeby wprawić ludzi w konfuzję. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Janeczku zmień nicka na J23, bo taki z ciebie 07.12.08, 11:16 Bond jak z koziej d..y trąba:) Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: -----d;la Sikorki kapusie SB to PO-haterzy bu 06.12.08, 21:35 ty jestes takim hrabia monte christo jak ja nuncjuszem czyli szpiegem papieskim!caly ten pis to taka kupa kaczego gowna-wszelkie zmioty sciagane do tej partyji w charakterze manekinow do glosowania pod dyktando obu kaczorow przyglupow!a ten "swiatobliwy "marek jurek ?czy ten niejaki zawisza? kim sa te cioty? politycy za dyche!nawet oni uciekli od tych obu pajacow!!! 111 Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Odbija sie brak prawa jazdy :) 06.12.08, 18:37 Dobre, nawet świetne :). Tylko czemu nikt tego Kaczyńskim nie powie, oni ciągle myślą że to reszta świata zwariowała. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Odbija sie brak prawa jazdy :) 06.12.08, 19:31 > Dobre, nawet świetne :). > Tylko czemu nikt tego Kaczyńskim nie powie, > oni ciągle myślą że to reszta świata zwariowała. Bo oni dalej myślą że są pępkiem świata, skoro zagrali w filmie "O dwóch takich co ukradli księżyc" Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Kto tu wariat? 06.12.08, 20:11 megasceptyk napisał: > > Tylko czemu nikt tego Kaczyńskim nie powie, > oni ciągle myślą że to reszta świata zwariowała. Ależ mówią im to, mówią (choćby wyborcy podczas wyborów). Tyle, że jeśli nawet parę milionów powtarzałoby im to dzień w dzień po parę razy, to oni i tak będą już zawsze wiedzieć swoje. (Podobnie, zresztą, jak paru "orłów" choćby i na tym forum...) Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Mikołaja nie będzie....! 06.12.08, 21:37 Oj, nie przyszedł w tym roku mikołaj do braci K. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Mikołaja nie będzie....! 07.12.08, 09:56 Za to przyszedł do nich Matrix :) Odpowiedz Link Zgłoś
trasat Re: Odbija sie brak prawa jazdy :) 06.12.08, 20:41 Sikorski ma kwalifikacje zawodowe, aby być ministrem i dyplomatą. Ale nie ma kwalifikacji moralnych, po tym jak z służby u Kaczyńskich gładko przeszedł do PO dla pewnego stanowiska ministerialnego. Jestem przeciwko Kaczyńskim, ale postawa moralna pana Sikorskiego jest dla mnie bardzo dwuznaczna. Myślę że nie ma on kwalifikacji do bycia na najwyższych stanowiskach państwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
faiga_danielak Lejzorek Rojszwanc wystąpił z krytyką Prezydenta 06.12.08, 17:42 Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
faiga_danielak ah, to Kulczyk rzucił hołocie na żarcie i picie 06.12.08, 17:45 i stąd ten tłum i rejwach Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Lejzorek Rojszwanc wystąpił z krytyką Prezyde 06.12.08, 17:49 faiga_danielak napisała: > Kaczyńskiego Nie, ona jeszcze nie wróciła z Ułan Bator. I nie umie posługiwać się widelcem i nożem. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Uważacie, faiga,że Kaczyński jest karłem mora 06.12.08, 18:39 Cos Maruda nie sprezyles sie intelektualnie :) Nie jestesmy na 1 Maja ,zeby haslami rzucac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Uważacie, faiga,że Kaczyński jest karłem mora 06.12.08, 19:28 katolik_polski1 napisał: > Cos Maruda nie sprezyles sie intelektualnie :) *************************************** Miałem go zaatakować Kantem? Wdajesz się w intelektualne dysputy z gościem, który np. leje pod blokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Uważacie, faiga,że Kaczyński jest karłem mora 06.12.08, 19:34 maruda.r napisał: > katolik_polski1 napisał: > > > Cos Maruda nie sprezyles sie intelektualnie :) > > *************************************** > > Miałem go zaatakować Kantem? Wdajesz się w intelektualne dysputy z gościem, > który np. leje pod blokiem? -------------------------------- Czemu nie ? Nawt obszczymurka mozesz przekonac ,jesli znajdziesz odpowiednie argumenty . Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo --- ale wtopa !!!! ----- 07.12.08, 00:27 faiga_danielak napisała: > Lejzorek Rojszwanc wystąpił z krytyką Prezydenta Kaczyńskiego uuuhahahahaha wlasnie nazwales prezia karlem moralnym Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Lejzorek Rojszwanc wystąpił z krytyką Prezyde 07.12.08, 13:11 faiga_danielak napisała: > Kaczyńskiego Naucz się języka polskiego, pisze się PiSdęta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla A katolika polskiego gumka od stringów uwiera ? 06.12.08, 19:29 ... że się tak spręża ? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: A katolika polskiego gumka od stringów uwiera 06.12.08, 19:38 kain_brat_abla napisała: > ... że się tak spręża ? ------------------------------------ Jesli sie ma 17 cm ,to moze bolec . Ale dzisiaj mam seks a ty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: A katolika polskiego gumka od stringów uwiera 06.12.08, 23:52 katolik_polski1 napisał: > kain_brat_abla napisała: > > > ... że się tak spręża ? > ------------------------------------ > Jesli sie ma 17 cm ,to moze bolec . > Ale dzisiaj mam seks a ty :))) 17 w talii??? To ty kruszynka. Odpowiedz Link Zgłoś
pocieszne 1 + 16 = 17 07.12.08, 00:41 shithead napisał: > > katolik_polski1 napisał: > > Jesli sie ma 17 cm ,to moze bolec . > > Ale dzisiaj mam seks a ty :))) > 17 w talii??? > To ty kruszynka. nie w talii, ale z 16 centymetrowa przedluzka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo ---- robisz to tak samo jak opisujesz? ---- 07.12.08, 00:38 katolik_polski1 napisał: > Ale dzisiaj mam seks.... ze niby co masz ??? chyba to samo co pewien rolnik mowiacy : dzisiaj mam uprawe roli jedno i drugie znaczy to samo, czyli NIC Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Kogo Sikorski mial na mysli ? 06.12.08, 21:29 nie wiesz ?tylko te dwa karly moga wchodzic w gre!:wielki brat jaroslaw i ten drugi konus niedojda!!!brawo panie ministrze Sikorski- tak trzymac!niech ta kupa kaczego gowna wie gdzie jest jej miejsce- na smietniku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Brawo Radek ! 06.12.08, 17:47 dan3iger napisał: > Gdańsk dumny z Lecha. Warszawa też. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Brawo Radek ! 06.12.08, 18:25 eszp napisała: > dan3iger napisał: > > > Gdańsk dumny z Lecha. > Warszawa też. =================================== Te, miglanc, ty sobie Stolica mordy nie wycieraj. Pisz za siebie, buraczku cwiklowy. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Darkraj co jest ??? 06.12.08, 18:28 darkraj napisał: > eszp napisała: > > > dan3iger napisał: > > > > > Gdańsk dumny z Lecha. > > Warszawa też. > =================================== Te, miglanc, ty sobie Stolica > mordy nie wycieraj. Pisz za siebie, buraczku cwiklowy. ----------------------------------- Czemu dzisiaj taki agresywny ? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Darkraj co jest ??? 06.12.08, 18:41 katolik_polski1 napisał: > darkraj napisał: > > > eszp napisała: > > > > > dan3iger napisał: > > > > > > > Gdańsk dumny z Lecha. > > > Warszawa też. > > =================================== Te, miglanc, ty sobie Stolica > > mordy nie wycieraj. Pisz za siebie, buraczku cwiklowy. > ----------------------------------- > Czemu dzisiaj taki agresywny ? ==================================== Bo: "...my warszawiacy, jestesmy tacy: chcesz z nami zaczac, to se przedtem trumne kup..." (Pan Stasiek Grzesiuk). Odpowiedz Link Zgłoś
vytrisalov Re: Darkraj - to warszawiak z Grójca 06.12.08, 19:11 darkraj napisał: Bo: "...my warszawiacy, > jestesmy tacy: chcesz z nami zaczac, to se przedtem trumne kup..." > (Pan Stasiek Grzesiuk). Warszawa, luju, głosowała w ogromnej większości na PO, a nie na tych twoich zimnych, kaczach kurdupli. Odpowiedz Link Zgłoś
mairj23 Re: Darkraj co jest ??? 06.12.08, 19:16 no to faktycznie - zaimponowales mi swoja madroscia teraz - jakis cytat sobei znalazles i si ebedziesz jego trzymal zamiast miec wlasne zdanie ? na mecz legii moze pojdz sie pobic troche - moze cie to uspokoi Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Brawo Radek ! 06.12.08, 18:40 Ledwie gumaki ściagnął i już wielki warszawiak. Wracaj lepiej do siebie na bagna Białorusi czy tam Białegostoku. Odpowiedz Link Zgłoś
mairj23 Re: Brawo Radek ! 06.12.08, 19:17 zawsze wierzylem ze logowanei odstraszy takich ludzi z forum chociaz na gazeta ale si ejak widac ciezko mylilem. Odpowiedz Link Zgłoś
mairj23 Re: Brawo Radek ! 06.12.08, 19:14 ale po co odrazu trzeba byc takim niewychowanym czlowiekiem jak ty - tutaj odrazu wychodzi ze Ty chyba nie rozumiesz o co w tym wszystkim chodzi i nei masz nic do powiedzenia - najlepiej odrazu ludzi obrazac i uciec. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Brawo Radek ! 07.12.08, 09:59 so.pwn.pl/lista.php?co=od+razu Zaklinam się, że mam dobre intencje. Sam popełniam błędy ale purystą nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Brawo Radek ! 06.12.08, 23:25 darkraj napisał: > eszp napisała: > > > dan3iger napisał: > > > > > Gdańsk dumny z Lecha. > > Warszawa też. > =================================== Te, miglanc, ty sobie Stolica > mordy nie wycieraj. Pisz za siebie, buraczku cwiklowy. te, cwaniaczek! Od trzech tygodni mieszkasz w Stolycy i kozaka udajesz, co? My tu Bolka lubimy, drobiu nie znosimy, a ty se nimi morde wycieraj w ząbek czesany. Odpowiedz Link Zgłoś
da.wi581 Re: Brawo Radek ! 06.12.08, 18:34 no właśnie, nie myślałem tylko że tak złe zdanie ma o tusku, palikocie i niesiołowskim, ale cóż pewnie sobie zasłużyli dan3iger napisał: > Gdańsk dumny z Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Re: Brawo Radek ! 06.12.08, 21:12 > Gdańsk dumny z Lecha. Kapitan Graczyk też. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Kaczynscy stracili wszelkie zaufanie . 06.12.08, 17:01 Umiklani w walke podjazdowa z Walesa traca wszelkie zaufanie spoleczenstwa . Odpowiedz Link Zgłoś
never06 Re: Kaczynscy stracili wszelkie zaufanie . 06.12.08, 18:37 Dzisiaj jesteśmy w trakcie wielkiej, kosztownej dla podatnika, bo nie płacona z budżetu Prezydenta, ale z budżetów miast i ministerstw, gali. Co świętujemy? 25 lecie przyznania pokojowej nagrody Nobla dla Lecha Wałęsy jako przywódcy ruchu 'SOLIDARNOŚĆ". I znów - kto świętuje? Czy ci, którzy swoja walką, wyrzeczeniami, płaconą najwyższą ceną - ceną życia za tę nagrodę wręczona na ręce przywódcy z 1980 roku? Czy zaproszono chociaż jedną matkę czy dziecko z długiej listy ofiar śmiertelnych Stanu Wojennego? Nie, nikogo z tych, którzy zapracowali na tego Nobla nie ma. Ludzie, którzy przygotowali grunt dla tego wielkiego zrywu wyzwoleńczego, jakim była Solidarność z 1980 roku, spotykają się w Głuchołazach , w warunkach, jak sprzed sierpnia 1980 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Kaczynscy stracili wszelkie zaufanie . 06.12.08, 18:53 never06 napisał: > Dzisiaj jesteśmy w trakcie wielkiej, kosztownej dla podatnika, bo > nie płacona z budżetu Prezydenta, ale z budżetów miast i > ministerstw, gali. > > Co świętujemy? 25 lecie przyznania pokojowej nagrody Nobla dla > Lecha Wałęsy jako przywódcy ruchu 'SOLIDARNOŚĆ". > > I znów - kto świętuje? Czy ci, którzy swoja walką, wyrzeczeniami, > płaconą najwyższą ceną - ceną życia za tę nagrodę wręczona na ręce > przywódcy z 1980 roku? > > Czy zaproszono chociaż jedną matkę czy dziecko z długiej listy ofiar > śmiertelnych Stanu Wojennego? Nie, nikogo z tych, którzy zapracowali > na tego Nobla nie ma. > > Ludzie, którzy przygotowali grunt dla tego wielkiego zrywu > wyzwoleńczego, jakim była Solidarność z 1980 roku, spotykają się w > Głuchołazach , w warunkach, jak sprzed sierpnia 1980 roku. ======================================== O rany, ales to pieknie, rzeczowo i kulturalnie wylozyl. Gratuluje, pozostaje pod dojmujacym wrazeniem. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeciarz32 Re: Kaczynscy stracili wszelkie zaufanie . 06.12.08, 18:56 > Dzisiaj jesteśmy w trakcie wielkiej, kosztownej dla podatnika, bo > nie płacona z budżetu Prezydenta, ale z budżetów miast i > ministerstw, gali. taa, a budżet prezydenta to z prywatnych oszczędności kaczora jest, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: Kaczynscy stracili wszelkie zaufanie . 06.12.08, 20:15 to z tego, co Jarek pod materacem uciułał oraz ze sprzedaży lewych nieruchomości po PC jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
h32 Re: Kaczynscy stracili wszelkie zaufanie . 06.12.08, 21:06 Coś mam przeczucie, że za nickiem "never06" kryje się Michał Prosiak Kamiński... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo --- nie rozkopuj grobow ----- 07.12.08, 00:50 never06 napisał: > Czy zaproszono chociaż jedną matkę czy dziecko z długiej listy ofiar > śmiertelnych Stanu Wojennego? na cmentarz mieli przyslac zaproszenie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Sikorski znowu na krótkiej liście 06.12.08, 17:24 I może nie pomóc fakt, iż Jarosław całował go po rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Karzel jak spraszal na bal to nikt nie przyjechal 06.12.08, 17:32 hihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Karzel jak spraszal na bal to nikt nie przyje 06.12.08, 18:33 alterpars napisał: > hihihihihihihi ========================================== Pies tancowal z Kwaczorem, ale tak naprawde to przyjechaly persony tej samej klasy, co do pajaca Walesy. Tylko Sarko dluzej sie po Gdansku szlaja, co mu zapewne "na zdrowie" nie wyjdzie. O "najwazniejszym gosciu", czyli dalajlamie, jako ostatniej ostoi niewolnictwa na swiecie nawet wstyd wspominac. Tyle on ma wspolnego z cywilizacyjna demokracja, co Tatulo Muchomor z uczciwoscia i katolicka poboznoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok no prosze, postkomuch zarzuca Dalajlamie 06.12.08, 21:00 niewolnictwo, doprawdy, swiat na głowie stoi! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k... 06.12.08, 17:33 A ja myślałem, że pan Sikorski ma trochę więcej oleju w głowie. Jak widać nowa wrona która wchodzi w stado zaczyna też krakać... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok a kogo ty bronisz, młotkowych? 06.12.08, 17:38 młotkwy 1 oraz młotkowy 2 nigdy nie dostaną żadnej nagrody, chyba że dla najgłupszego szefa rządu lub dla najgorszej kreatury u władzy w krajach demokratycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 17:40 piotrek_meteorolog TY NIE DO TEGO STUDIA WESZLES pogode zapowiadaja obok i wlasnie slyszalem ze takich jak ty spotka ulewa cieplym "moczem" Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Syn ZOMOwca czy ORMOwca? 06.12.08, 17:45 Sbek do sbeka ciagnie, jak ,zakladam, twoi idole od donoszenia na Walese, TW "Balbina" i TW "Malmok" Klamczynscy. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Byłem w ZOMO, byłem w ORMO, teraz jestem 06.12.08, 20:21 za Platformo! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok to ty byłes w zomo. 06.12.08, 23:27 Miałes 9 lat i biłes wszystkich na Gasplacu. Waliłes równo w imie wolnosci i socjalizmu oraz, ponieważ partia i towarzysz breżniew tak nakazali. Za Gomułki mysmy byli cisi, za Gierka też mysmy byli cisi, za Jaruzelskiego mysmy byli bardzo cisi, nu a teraz to jestesmy w PiSi. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k... 06.12.08, 17:33 Świetna wypowiedż...ale karłom przyłożył:) Odpowiedz Link Zgłoś
da.wi581 Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 18:35 no właśnie, nie myślałem tylko że tak złe zdanie ma o tusku, palikocie i niesiołowskim, ale cóż pewnie sobie zasłużyli allspice napisała: > Świetna wypowiedż...ale karłom przyłożył:) Odpowiedz Link Zgłoś
acer19 Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 21:29 allspice napisała: > Świetna wypowiedż...ale karłom przyłożył:) jak mogą dwaj wychowankowie moskwy inaczej się zachować? Sikorski i wałęsa to dwaj starzy komuniści Odpowiedz Link Zgłoś
satirre a ja mam dosyc wzajemnego policzkowania 06.12.08, 17:36 To juz dawno jest niesmaczne.. są inne miejsca do wyładowania swojej agresji.. sypialnia, kort tenisowy, można ksiązke napisac lub teledysk nakrecic.. ale wciaganie do prywatnych gierek Narodu jest obrzydliwe.. z obu stron!! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars ja tez 06.12.08, 17:39 fakt ja tez mam juz dosyc obustronnego policzkowania raz ze strony Prezydenta i z drugiej jego brata.... Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma satirre, byłbym skłonny podzielić Twój punkt widz 06.12.08, 17:43 enia. Rzecz w tym, że to ten, jak piszesz "Naród" idzie do urn wyborczych i tzreba go, na swoją stronę, przeciągnąc. Inni, krzyczą: "tu jest Polska, a tam jest...". Każdy orze jak może. Odpowiedz Link Zgłoś
satirre bo to nie jest kraj dla mądrych ludzi.. 06.12.08, 18:29 nie będę już głosować.. będę wspierać organizacje pozarządowe.. i dziś zamierzam wyrzucić TV. Nigdy nie opowiadałam się za opcją braci K. Wszystkie szlachetne idee, którymi się posługują, tracą blask .. a dziś pan minister Radek S. wpisał się w grę na kuksańce. Potrzeba konstruktywnego CENTRUM.. byle nie było to Porozumienie Centrum ;] Odpowiedz Link Zgłoś
skuti Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k... 06.12.08, 17:38 Dzięki Radek, sam chciałem to powiedzieć. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k.. 06.12.08, 17:39 Kaczory to chamy, ale Sikorka nie lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 17:57 O! I to jest słuszna koncepcja! ;) -Wałęsa do Sarkozy'ego: Pan pojedzie Mercedesem... -Wałęsa do Dalaj Lamy : Wasza Świątobliwość raczy zająć miejsce w Audi.. -Sikorski do Wałęsy: A ja, czym ja jadę? -Sarkozy do Sikorskiego: Ty?! Ty jedziesz czosnkiem! :-D Hahahaha! Prawda jakie zabawne? Prawie tak samo, jak to o korzeniach i misjonarzu... - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 21:32 Badani w sondażu odpowiedzieli również na pytanie: "czy akceptujesz obraźliwe wypowiedzi polityków PO: Bronisława Komorowskiego, Stefana Niesiołowskiego i Janusza Palikota używane przez nich w debacie publicznej wobec prezydenta?". Ponad połowa Polaków (63 proc.) odpowiedziała, że nie akceptuje takich wypowiedzi, 11 proc. - akceptuje. 14 proc. badanych stwierdziło, że nie uważa tych wypowiedzi za obraźliwe, a 12 proc. - nie ma zdania na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
acer19 Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 21:54 koballt napisał: > Badani w sondażu odpowiedzieli również na pytanie: "czy akceptujesz > obraźliwe wypowiedzi polityków PO: Bronisława Komorowskiego, Stefana > Niesiołowskiego i Janusza Palikota używane przez nich w debacie > publicznej wobec prezydenta?". > > Ponad połowa Polaków (63 proc.) odpowiedziała, że nie akceptuje > takich wypowiedzi, 11 proc. - akceptuje. 14 proc. badanych > stwierdziło, że nie uważa tych wypowiedzi za obraźliwe, a 12 proc. - > nie ma zdania na ten temat. > Ja uważam ze to co wyczyniaja politycy (Tusk,Sikorski,Palikot,Niesiołowski i inni) wobec pana Prezydenta to skandal i wstyd przed światem. Tacy politycy powinni być z mocy prawa odsunięci od polityki i skazani na więzienie. W żadnym kraju nikt nie odważy się obrażać Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
al48 Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 07.12.08, 08:34 Ja uważam ze to co wyczyniaja politycy (Tusk,Sikorski,Palikot,Niesiołowski i > inni) wobec pana Prezydenta to skandal i wstyd przed światem. Tacy politycy > powinni być z mocy prawa odsunięci od polityki i skazani na więzienie. W żadny > m > kraju nikt nie odważy się obrażać Prezydenta Powyższy tekst jest wypisz wymaluj jak z PRL-u. Coś mi tu pachnie moherem. Pisiaki bardzo się uaktywnili na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 21:47 a jak chciales rozmawiac z chamami ?jak inteligent?o czym?cham zawsze jest chamem a dopiero czwarte pokolenie chama szlachetnieje? ta dwojka ciot braciszkow nie zostawi po sobie nastepcow ktprzy w czwartym pokoleniu mogli by wyszlachetniec!!dlatego chama trezba zawsze walic w morde!na odlew!inaczej nie rozumie!!!brawo panie ministrze Sikorski! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 [...] 06.12.08, 17:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
2107x Re: Czyli.. bibke sponsoruje Kulczyk!! Ile dal Al 06.12.08, 17:46 łajnoPiS monachijski dixi, na drzewo chamie Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Czyli.. bibke sponsoruje Kulczyk!! Ile dal Al 06.12.08, 17:53 silesius.monachijski6 napisała: > Sikorski, a gdzies ty bywal w latach 80-tych?? Nas zamykano, a ty?? ledwo - > leniu smierdzacy - skonczyles B.A. na Oxfordzie (studia finansowane z komitetu > solidarnosci); co ty bucu masz do powiedzenia? ile wydales z kart kredytowych? > zapomniales, jak robiles w gacie w tbilisi, "bohaterze"ß? taki sam z ciebie > "gieroj", jak z sbeckeigo agenta Bolka W latach 1986-1989 był korespondentem prasy brytyjskiej ("The Spectator", "The Observer") w Afganistanie, Angoli i Jugosławii. Kłamiesz, ma magisterium: Ukończona szkoła: University of Oxford, Filozofia, Nauki Polityczne i Ekonomia - Bachelor of Arts, Master of Arts www.sejm.gov.pl/poslowie/posel6/344.htm Ciebie zamykano? Ciekawe. Napisz ile masz lat i za co cię zamykano oraz ile tygodni/miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Czyli.. bibke sponsoruje Kulczyk!! Ile dal Al 06.12.08, 17:58 Jeszcze raz, bo zgubilem kawałek tekstu Sikorski w latach 1986-1989 był korespondentem prasy brytyjskiej ("The Spectator", "The Observer") w Afganistanie, Angoli i Jugosławii. Kłamiesz, ma magisterium: Ukończona szkoła: University of Oxford, Filozofia, Nauki Polityczne i Ekonomia - Bachelor of Arts, Master of Arts www.sejm.gov.pl/poslowie/posel6/344.htm Ciebie zamykano? Ciekawe. Napisz ile masz lat i za co cię zamykano oraz ile tygodni/miesięcy/lat siedziałeś za działalność opozycyjną (odsiadki za przestępstwa pospolite pomiń). Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Re: Czyli.. bibke sponsoruje Kulczyk!! Ile dal Al 06.12.08, 20:37 Przestancie klamac; bylem w zeszlym roku w Oxfordzie i sprawdzilem: Sikorski ma ukonczone B.A.; z tym "master" to bujda na resorach; niczego takiego nie ma; po prostu nie skonczyl calych studiow; i basta! dosc klamstw o "radeczku"! . A co z Kulczykiem??? dlaczego ten malwersant zwiazany z Alganowem przy Bolku Walesie sie znalazlß? czyzb zjazd agentow; to moze i Kuna i Zagiel i Alganow tez tam byli, na tej walesiej bibceß? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Zenek, tępaku! A kto cie do Oxfordu puscił? 06.12.08, 20:59 Bawarczycy za wycieczki póągłówków nie płacą, chyba że do Haar! Odpowiedz Link Zgłoś
acer19 Re: Czyli.. bibke sponsoruje Kulczyk!! Ile dal Al 06.12.08, 22:02 silesius.monachijski6 napisała: Przestancie klamac; bylem w zeszlym roku w Oxfordzie i sprawdzilem: Sikorski ma > ukonczone B.A.; z tym "master" to bujda na resorach; niczego takiego nie ma; po > prostu nie skonczyl calych studiow; i basta! dosc klamstw o "radeczku"! > . > A co z Kulczykiem??? dlaczego ten malwersant zwiazany z Alganowem przy Bolku > Walesie sie znalazlß? czyzb zjazd agentow; to moze i Kuna i Zagiel i Alganow te > z tam byli, na tej walesiej bibceß? ------------------------------------------------------------------- Sikorski nie mial studiować on niby studjował a pracował jako szpieg KGB Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Czyli.. bibke sponsoruje Kulczyk!! Ile dal Al 06.12.08, 23:32 silesius.monachijski6 napisała: > Przestancie klamac; bylem w zeszlym roku w Oxfordzie i sprawdzilem: Sikorski ma > ukonczone B.A.; z tym "master" to bujda na resorach; niczego takiego nie ma; po > prostu nie skonczyl calych studiow; i basta! dosc klamstw o "radeczku"! > . > A co z Kulczykiem??? dlaczego ten malwersant zwiazany z Alganowem przy Bolku > Walesie sie znalazlß? czyzb zjazd agentow; to moze i Kuna i Zagiel i Alganow te > z > tam byli, na tej walesiej bibceß? No proszę! Nowy ubek IV RP nam się objawił! Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: silesius.monachijski6 07.12.08, 00:21 silesius.monachijski6 napisała: > Przestancie klamac; bylem w zeszlym roku w Oxfordzie i sprawdzilem: Sikorski ma > ukonczone B.A.; z tym "master" to bujda na resorach; niczego takiego nie ma; po > prostu nie skonczyl calych studiow; i basta! dosc klamstw o "radeczku"! > . Łżesz jak (chciałem napisać "jak pies" ale porównanie z tobą byłoby bardzo obraźliwe dla psa). Chyba nie wątpisz, że gdyby było prawdą to co wymyśliłeś, pisowcy zakwestionowaliby z rozkoszą informację znajdującą nie tylko na stronie Sejmowej i zrobiliby z Sikorskiego marmoladę. Oni bardzo lubią węszyć, a jeżeli tobie udało się sprawdzić w Oxfordzie dokumenty Sikorskiego (prymitywna bujda), to dla nich byłaby to betka. Tym kłamstewkiem wykazałeś żenująco niską inteligencję. Gdyby Kulczyk był malwersantem, Ziobro rok lub dwa lata temu załatwiłby go. Zamiast tego budował ze zmiennym szczęściem autostradę A2. Tak więc czy jest czy nie jest malwersantem tego nie wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nachlałeś się reichsdeutschu piwska i bredzisz. 07.12.08, 11:18 Kto by taką kreaturę jak ty wpuścił do Oxfordu? Odpowiedz Link Zgłoś
acer19 Re: Czyli.. bibke sponsoruje Kulczyk!! Ile dal Al 06.12.08, 22:00 marek99az1 napisał: silesius.monachijski6 napisała: > Sikorski, a gdzies ty bywal w latach 80-tych?? Nas zamykano, a > ty?? ledwo -> leniu smierdzacy - skonczyles B.A. na Oxfordzie (studia finansowane z komitetu > > solidarnosci); co ty bucu masz do powiedzenia? ile wydales z kart kredytowych?> zapomniales, jak robiles w gacie w tbilisi, "bohaterze"ß? taki sam > z ciebie > "gieroj", jak z sbeckeigo agenta Bolka > > W latach 1986-1989 był korespondentem prasy brytyjskiej ("The > Spectator", "The Observer") w Afganistanie, Angoli i Jugosławii. > Kłamiesz, ma magisterium: Ukończona szkoła: University of Oxford, > Filozofia, Nauki Polityczne i Ekonomia - Bachelor of Arts, Master of Arts > www.sejm.gov.pl/poslowie/posel6/344.htm > Ciebie zamykano? Ciekawe. Napisz ile masz lat i za co cię zamykano > oraz ile tygodni/miesięcy mam 58 i ponaqd 30 szram po pałach a sikorski na usługach moskwy niby studiował. niech wszyscy ci mądrale jak wałęsa tusk niesiołowski i inni cwaniacy pokażą swoje plecy. Jeśli Wałsa ma szramy na plecach tak jak twierdzi ze był więziony jak ja uwierze że nie był bolkiem. Ale jesli nie ma szram na plecach tzn że był bolkiem Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski4 Walesa "siedzial" w apartamencie rzadowym 06.12.08, 23:01 > > . > niech wszyscy ci mądrale jak wałęsa tusk niesiołowski i inni cwaniacy pokażą > swoje plecy. Jeśli Wałsa ma szramy na plecach tak jak twierdzi ze był więziony > jak ja uwierze że nie był bolkiem. Ale jesli nie ma szram na plecach tzn że był > bolkiem Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Posłuchaj szwabski zdrajco Polski. Ubliżanie 07.12.08, 11:22 Polakom przez takich jak ty skundlonych osobników, którzy za kufel bawarskiego piwa wyrzekli się Polski w sam raz pasuję do tego co robi PiS, więc pisz dalej swoje bzdury, bo każdy twój post to kolejny gwóźdź do trumny PiS knajaków:) Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Czyli.. bibke sponsoruje Kulczyk!! Ile dal Al 07.12.08, 12:13 acer19 napisał: a sikorski na usługach moskwy niby studiował > . Co mają twoje ślady po pałach do Sikorskiego? Ja też mam ślady po drewnianych pałach. Zwracałem się do silesiusa monachijskiego6. Może ma lat np. 70, albo 25. Co ma znaczyć "...a Sikorski na usługach moskwy niby studiował."? Ta insynuacja jest czymś nowym. Możesz przybliżyć co miałeś na myśli, bo kojarzy mi to się z łajdackimi wypowiedziami Samego Dobra. Jeżeli szramy mają być dowodem na to, czy ktoś był symbolicznym Bolkiem czy nie, to ciekawy jestem jakie szramy mają np. Jarosław i Lech Kaczyńscy. A tak dla porządku. W kolejnym poście podałem właściwe zakończenie mego postu - uzupełnione o fragment który zgubiłem: "Ciebie zamykano? Ciekawe. Napisz ile masz lat i za co cię zamykano oraz ile tygodni/miesięcy/lat siedziałeś za działalność opozycyjną (odsiadki za przestępstwa pospolite pomiń)". Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 Intryga bliźniaków wzięła w łeb 06.12.08, 17:43 Szyta grubymi nićmi intryga bliźniaków,która miała nie dopuścic do udziału prezydenta Francji w uroczystościach Lecha Wałęsy, wzięła w łeb. Bracia trafili na lepszego od siebie. Nicolas Sarkozy przejrzał na wylot Lecha Kaczyńskiego i przyjechał do Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
acer19 Re: Intryga bliźniaków wzięła w łeb 06.12.08, 22:08 jojo148 napisała: > Szyta grubymi nićmi intryga bliźniaków,która miała nie dopuścic do udziału > prezydenta Francji w uroczystościach Lecha Wałęsy, wzięła w łeb. > Bracia trafili na lepszego od siebie. Nicolas Sarkozy przejrzał na wylot Lecha > Kaczyńskiego i przyjechał do Gdańska. ---------------------------------------------------------------- I nie dziwię się ze przyleciał do Gdańska swój do swego ciągnie jak i prezyden feancji taki wałęsa s slugusami moskwy i bolkami Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a To ten Sikorski co byl MON u Kaczora? 06.12.08, 17:44 To ten sam Sikorski co twierdzi ze Walesa wylal desant do Berlina i obalil mur ? To ten sam poszukiwacz paktow Ribbentrop-Molotow ? Czy Sikorski skladajac hold Bolkowi pocalowal go w reke ? Przeciez tego wymaga protokol dyplomatyczny przy skladaniu holdow ! Jako tuskowy MSZ powinien to wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co jola zazdrościsz? 06.12.08, 17:49 u was w samoobronie w rękę nie całują tylko od razu każą pod stół włazić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: co jola zazdrościsz? 06.12.08, 17:53 pakulec napisał: > u was w samoobronie w rękę nie całują tylko od razu każą pod stół włazić ;-) Teraz pis przejął maniery samoobrony a kuba szela to mały pikuś wobec kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec pis jest zajęty walką z układem 06.12.08, 17:57 ostatnio bohaterski poseł karski pokonał sowieckiego agenta przebranego za wózek akumlatorowy Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Czytac i pisac komuna nauczyla ale naprawic 06.12.08, 18:02 zdegenerowane geny fornali z Czworakow juz nie potrafila.Modl sie padulcu, moze bozia cie wyslucha i skroci twoje meki na tej ziemi. Amen. pakulec napisał: > u was w samoobronie w rękę nie całują tylko od razu każą pod stół włazić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe co za wsiowa poetyka ;-) 06.12.08, 18:07 ola_z_dywit_2006a napisał: > > zdegenerowane geny fornali z Czworakow juz nie potrafila.Modl sie padulcu, moze > bozia cie wyslucha i skroci twoje meki na tej ziemi. > Amen. jola, jola, jak na wsiową dziewuchę to znasz trudne słowa takie "zdegenerowane geny fornali" to istna poetyka ;-)))) ale nie wysilaj się wiesz cham ze wsi wyjdzie ale wieś z chama nigdy, to że obsługiwałaś Łyżwę pod stołem nie zrobi z ciebie od razu poetki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Ciebie prowokacja musi kopnac w doope :))) 06.12.08, 18:10 Zebys zrozumial,ze to nie Jola tylko Zenek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec mnie to wisi 06.12.08, 18:17 czy Jola czy zenek czy burek, w tej samoobronie to sami nie wiedzą kto jest kim i kto z kim Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ciebie prowokacja musi kopnac w doope :))) 06.12.08, 18:44 katolik_polski1 napisał: Re: Ciebie prowokacja musi kopnac w doope :))) ************************************** Znasz się na prowokacjach? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Ciebie prowokacja musi kopnac w doope :))) 06.12.08, 19:07 maruda.r napisał: > katolik_polski1 napisał: > > Re: Ciebie prowokacja musi kopnac w doope :))) > > ************************************** > > Znasz się na prowokacjach? ;) ------------------------------------- Gdybym sie nie znal na prowokacjach , to bym ciebie nigdy nie poznal :) Sorry ! Maly zarcik . PS. Czuje jakies powiazanie ??? Chcesz sie zmierzyc na zarty ? Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: Czytac i pisac komuna nauczyla ale naprawic 06.12.08, 19:39 jola_z_dywit_2006a napisał: > > zdegenerowane geny fornali z Czworakow juz nie potrafila.Modl sie padulcu, moze > bozia cie wyslucha i skroci twoje meki na tej ziemi. > Amen. a Ty Jolka skad niby pochodzisz? I co to/kto to jest ten padulec, ktore to okreslenie czesto uzywasz ostatnio? W slownikach jezyka polskiego nie wystepuje, to jakies wiesniackie okreslenie? Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 Re: To ten Sikorski co byl MON u Kaczora? 06.12.08, 17:53 Specjalistą od całowania po rękach jest Jarosław Kaczyński, który, jak pamiętamy, obcałowywał ręce.. właśnie Radosława Sikorskiego ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Co sie dziwisz przeciez kazdy z nich jest dobrze 06.12.08, 18:08 porabany. jojo148 napisała: > Specjalistą od całowania po rękach jest Jarosław Kaczyński, > który, jak pamiętamy, obcałowywał ręce.. właśnie Radosława Sikorskiego ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: To ten Sikorski co byl MON u Kaczora? 06.12.08, 19:02 jojo148 napisała: > Specjalistą od całowania po rękach jest Jarosław Kaczyński, > który, jak pamiętamy, obcałowywał ręce.. właśnie Radosława Sikorskiego ! ! Ten mały gudłaj pomylił się,myslał że całuje swojego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Ten Jola ma dluzszego od was :))) 06.12.08, 17:58 Oryginalna Jola z Dywit juz tu nie koresponduje . To tylko klon ,ktory sie pod ten nick podszywa . Uwazajcie,zebyscie kiedys nie wpadli na transa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec podobno jola awansowała 06.12.08, 18:09 już nie robi loda Łyżwie , teraz Łyżwa osadził ją w jakiejś radzie nadzorczej - jako specjalistkę od mediów - żenada Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Baran z trzody Jaska II po dwoch latach zalapal 06.12.08, 18:14 Jola_z_Dywit napisala: a jola_z_dywit_2006a napisal: to dwie rozne osoby. Brawo, twoj intelekt jest rowny intelektowi padulca. Obaj jestescie bracia w idiotyzmie. katolik_polski1 napisał: > Oryginalna Jola z Dywit juz tu nie koresponduje . > To tylko klon ,ktory sie pod ten nick podszywa . > Uwazajcie,zebyscie kiedys nie wpadli na transa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Baran z trzody Jaska II po dwoch latach zalap 06.12.08, 18:25 jola_z_dywit_2006a napisał: > > Jola_z_Dywit napisala: > a > jola_z_dywit_2006a napisal: > to dwie rozne osoby. > > Brawo, twoj intelekt jest rowny intelektowi padulca. Obaj jestescie bracia w > idiotyzmie. > > > katolik_polski1 napisał: > > > Oryginalna Jola z Dywit juz tu nie koresponduje . > > To tylko klon ,ktory sie pod ten nick podszywa . > > Uwazajcie,zebyscie kiedys nie wpadli na transa :)))) ---------------------------------------------- Tu sie mylisz kolego :) Nie po dwoch latach ,tylko natychmiast . Z Jola mialem przyjemnosc :) Natomiast ty znany jestes jako "mister 1000 i jednego nicku " !:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a O przyjemnosciach to ty mozesz pomarzyc 06.12.08, 18:37 ogladajac porno. Zas o bycie moim kolega to zapomnij. Tak wiec pozostala ci pokuta i sypanie glowy popiolem z prosba o lekka smierc. Amen. katolik_polski1 napisał: > jola_z_dywit_2006a napisał: > > > > > Jola_z_Dywit napisala: > > a > > jola_z_dywit_2006a napisal: > > to dwie rozne osoby. > > > > Brawo, twoj intelekt jest rowny intelektowi padulca. Obaj jestescie braci > a w > > idiotyzmie. > > > > > > katolik_polski1 napisał: > > > > > Oryginalna Jola z Dywit juz tu nie koresponduje . > > > To tylko klon ,ktory sie pod ten nick podszywa . > > > Uwazajcie,zebyscie kiedys nie wpadli na transa :)))) > ---------------------------------------------- > Tu sie mylisz kolego :) > Nie po dwoch latach ,tylko natychmiast . > Z Jola mialem przyjemnosc :) > Natomiast ty znany jestes jako > "mister 1000 i jednego nicku " !:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Baran z trzody Jaska II po dwoch latach zalap 06.12.08, 18:28 wypraszam sobie proszę mnie nie mieszać z żadnym katolikiem - to tylko w Samoobronie się mieszacie z sobą: Jola z Zenkiem, Zenek z Burkiem itd Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Baran z trzody Jaska II po dwoch latach zalap 06.12.08, 18:35 pakulec napisał: > wypraszam sobie > proszę mnie nie mieszać z żadnym katolikiem - to tylko w Samoobronie się > mieszacie z sobą: Jola z Zenkiem, Zenek z Burkiem itd --------------------------------------- Ty jeszcze nie kapujesz ,ze on prowokator ,ciota , i z samoobrona ani z Polska nie ma nic wspolnego :) Wykap sie i wyszoruj ,bo miales do czynienia z HIVem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Baran z trzody Jaska II po dwoch latach zalap 06.12.08, 18:39 wyluzuj - podchodzisz do tego bardzo emocjonalnie mnie jest obojetne czy to jest jola taka czy inna - ja się odnosze do tego co pisze teraz i tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Kapiel szorowanei potrzebne sa tobie bo smierdzisz 06.12.08, 18:55 Ale napewno ci nie pomoga jak zalapiesz HIV od wikarego razem z jego "olejem swietym". Zmien komusze teksty jak prowokator, ciota itp. Minelo juz 19 lat jak twoich tow. szlag trafil. Jeszcze tego nie zauwazyles ? katolik_polski1 napisał: > pakulec napisał: > > > wypraszam sobie > > proszę mnie nie mieszać z żadnym katolikiem - to tylko w Samoobronie się > > mieszacie z sobą: Jola z Zenkiem, Zenek z Burkiem itd > --------------------------------------- > Ty jeszcze nie kapujesz ,ze on prowokator ,ciota , > i z samoobrona ani z Polska nie ma nic wspolnego :) > Wykap sie i wyszoruj ,bo miales do czynienia z HIVem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Pakulec ty zaczales z tym tranwestata ! 06.12.08, 19:01 Odpowiedz mu ,bo ci si przysni ! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ty nie przymilaj sie do mnie 06.12.08, 19:07 nie jestem kaczyńskim i trójkąty katolicko samoobroniane mnie nie kręcą Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 dales doopy Zenkowi ! 06.12.08, 19:20 pakulec napisał: > nie jestem kaczyńskim i trójkąty katolicko samoobroniane mnie nie kręcą ----------------------------- Wiec teraz spytaj sie ,czy ma HIVa :) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: proszę mnie nie mylić z Kaczyńskim 06.12.08, 19:32 Tylko tyle ? Gdzie podziekowanie, za zwrocenie uwagi na prowokatorow ? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nic nie kumasz biedaku 06.12.08, 19:37 mnie nie interesuje kto sie kryje pod nickiem - odpowiadam na posty - jak widze ta prosta prawda nie dociera do ciebie, ale tego jole to powinieneś polubić podbnie jak ty ma jakąś seksualna obsesję to byście sie mogli razem popodniecać Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: nic nie kumasz biedaku 06.12.08, 19:49 pakulec napisał: > mnie nie interesuje kto sie kryje pod nickiem - odpowiadam na posty - jak widze > ta prosta prawda nie dociera do ciebie, ale tego jole to powinieneś polubić > podbnie jak ty ma jakąś seksualna obsesję to byście sie mogli razem popodniec > ać ------------------- Zaszyj sie w kozia piczke ! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: nic nie kumasz biedaku 06.12.08, 19:50 katolik_polski1 napisał: > Zaszyj sie w kozia piczke ! o boszzzz to ty z kozą też????? zaprawdę prawdziwie to katolickie Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Jak zwykle u katoli brak rozumu ale jak namieszaja 06.12.08, 19:14 to inni za nich maja nadstawiac d... Mialem racje mowiac ze dajesz wikaremu. Nie jest to przyjemnosc ale katolicki, uciazliwy obowiazek. Przyjmnij wyrazy wspolczucia dla twejego odbytu. katolik_polski1 napisał: Pakulec ty zaczales z tym tranwestata ! > Odpowiedz mu ,bo ci si przysni ! Odpowiedz Link Zgłoś
10danek Niedobrze sie robi czytajac pseudopolakow ktorzy.. 06.12.08, 18:46 ... anonimowo na roznych forach internetowych opluwaja wszystko co polskie, jej symbole jak chocby Walesa, z ktorego swiat jest dumny ale nie polskie karly moralne. Wszystkie te gnoje jak janek ilestam, "hrabia" jakis tam i ta jola z chlewa... Zenada Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec "karły moralne"- bardzo celne okreslenie 06.12.08, 17:47 i jakie obrazowe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 A co tam, J.Kaczynski sie zakochał , to jest to !! 06.12.08, 17:49 passent.blog.polityka.pl/wp-content/uploads/pocalunek_450.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: A co tam, J.Kaczynski sie zakochał , to jest 06.12.08, 17:50 w Pisie pocałunek z Jarkiem jest oznaka wyższego statusu, a najwyższy status to być wygrzmoconym przez Jarka Odpowiedz Link Zgłoś
jazgotztorunia Re: A co tam, J.Kaczynski sie zakochał , to jest 06.12.08, 18:31 Chyba kolega troche przesadza, Jarek wali tylko swego kota. Wiem co mówię, bo jeżdzę maybachem. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: A co tam, J.Kaczynski sie zakochał , to jest 06.12.08, 18:33 hehehehe ale to Kurski twierdził że pała do jarka prawdziwą męska miłością Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a To znaczy ze Radus ma najwyzszy status bo Kaczor 06.12.08, 18:46 go w reke pocalowal. Czyli jedna sitwa co sie zachowuje jak gowniarzeria jednoczenie robiac razem przewaly ponad podzialami partyjnymi. pakulec napisał: > w Pisie pocałunek z Jarkiem jest oznaka wyższego statusu, a najwyższy status to > być wygrzmoconym przez Jarka Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jarek chciał go uwieść 06.12.08, 18:51 ale Zero był zazdrosny i się nie udało Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Wyglada ze go Jarek wykorzystal i porzucil dlatego 06.12.08, 19:00 tak sie dasa. pakulec napisał: jarek chciał go uwieść > ale Zero był zazdrosny i się nie udało Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to raczej niespełniona miłość 06.12.08, 19:03 radek jako jedyny w Pisie miał jaja i się jarkowi nie dał Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a To dlaczego Radus ma taki cienki glos ? 06.12.08, 19:19 Chociaz jedno drugiemu nie zaprzecza. Moze Jarek nie jest w typie Radka? pakulec napisał: to raczej niespełniona miłość > radek jako jedyny w Pisie miał jaja i się jarkowi nie dał Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czy wy musicie tylko o sexie? 06.12.08, 19:28 i Katolik i Samoobronianka - świetnie byście do siebie pasowali, tylko wam w głowie ruja i poróbstwo. osobiście zamiast tyle gadać na ten temat wolę to robić praktycznie Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_k Re: "karły moralne"- bardzo celne okreslenie 06.12.08, 17:55 cudne poczucie humoru, nie śmiejcie się już tak bo to nieładnie:) patrzcie cały świat potrafi docenić Wałęse, a w Polsce , no cóż jaki jest taki jest ale zawdzięczamy mu bardzo dużo, a co zrobiły dla nas kaczory ... kwa kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: "karły moralne"- bardzo celne okreslenie 06.12.08, 17:59 śmiać się trzeba, w przypadku kaczyńskich nie może być taryfy ulgowej a śmiech jest najlepszą bronią na ich zadęcie i pseudopatos. Co do Wałęsy oczywiście zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
leser.1 Re: "karły moralne"- bardzo celne okreslenie 06.12.08, 18:56 pakulec Proszę! Nie odchodź! Świetnie sobie radzisz! Jestem z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: "karły moralne"- bardzo celne okreslenie 06.12.08, 19:05 dziękuje za wsparcie;-) nigdzie na razie nie odchodzę - co najwyżej skaczę po różnych forach Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: "karły moralne"- bardzo celne okreslenie 06.12.08, 19:18 hiacynta_k napisała: > cudne poczucie humoru, nie śmiejcie się już tak bo to nieładnie:) > patrzcie cały świat potrafi docenić Wałęse, a w Polsce , no cóż jaki > jest taki jest ale zawdzięczamy mu bardzo dużo, a co zrobiły dla nas > kaczory ... kwa kwa kwa ===================================== No, wiesz... po zainwestowaniu takich sil i srodkow inaczej nawet nie wypada, zeby o swoim najlepszym sluzacym mowic inaczej. A ciemnogrod sie cieszy, ze "tyle" Walesie zawdzieczaja. Prawie tak samo enigmatycznie, co zaslugi "cudownie obranego" papieza JP2. A co Walesa zawdziecza oszukanym Polakom? Czy mialby odwage to publicznie oznajmic? Bez "wpuszczonego w maliny" spoleczenstwa, te wszyskie miliony dolarow na steropianowa" dzialalnosc i armii logistykow i doradcow Zachodu bylyby zmarnowanym wysilkiem. Ale udalo sie, dlatego Walesie odwdzieczono sie kupionym Noblem. To i tak taniocha, zwazywszy ewentualne koszt dzialan militarnych przeciwko Ukladowi Warszawskiemu. Dla porownania wystarczy sprawdzic JEDEN DZIEN okupacji Iraku, i wszystko bedzie jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
joy77 Głos rozsądku 06.12.08, 17:50 Sikorski ma wiele zalet, ale często zachowuje się jak niedowartościowany i zakompleksiony prymus z podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec może podaj jakiś przykład 06.12.08, 17:53 tego zachowania godnego zakompleksionego prymusa Odpowiedz Link Zgłoś
joy77 Re: może podaj jakiś przykład 06.12.08, 20:15 Szczerze mówiąc, to wypowiedź Sikorskiego jest nawet poniżej poziomu zakompleksionego szkolnego prymusa. Bo jeśli już chce publicznie zgłosić pretensję do wiadomych dwóch odbiorców, to niech nie używa do ich identyfikacji cech fizycznych (karły). Czy gdyby zamiast niskiego wzrostu "bracia" byli ślepi to pasowałoby Ci gdyby Sikorski powiedział "ślepi moralnie" ? Ja nie stoję w obronie tych, do których adresowane są słowa Sikorskiego, ale raczej chciałbym Was zachęcić do krytycznego spojrzenia na obie strony konfliktu. Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k.. 06.12.08, 17:52 bardzo trafne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
da.wi581 Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 18:33 no właśnie, nie myślałem tylko że tak zle zdanie ma o tusku, palikocie i niesiołowskim, ale cóż pewnie sobie zaslużyli Odpowiedz Link Zgłoś
scorpioletta Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k... 06.12.08, 17:59 po prostu chamuś tylko tak się wypowiada na tak ważnym spotkaniu Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 18:02 chamuś? a jak nazwiesz obrażanie Polaków przez kaczyńskich, grożenie kobietom itd - szambo? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 18:27 grożenie kobietom to specjalność idoli sikorskiego - Putina i Berlusconiego Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ja widziałem jak Kaczyński groził 06.12.08, 18:30 jeżeli tego nie widziałeś to może zmień okulary i kup nowszy aparat słuchowy Odpowiedz Link Zgłoś
mrufka_86 Re: ja widziałem jak Kaczyński groził 06.12.08, 20:05 no cóż...obaj panowie Kaczyńscy nie są przykładem dobrych manier i obycia.. a ja nie rozumiem dlaczego wszyscy odczytali "karły moralne" jako osobisty przytyk do obecnego pana prezydenta... :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: ja widziałem jak Kaczyński groził 06.12.08, 20:11 rzeczywiście bardzo to dziwne ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Nie dosyć, że karzeł, to jeszcze płatny kapuś... 06.12.08, 18:00 www.sw.org.pl/bolek/bolek12.html Odpowiedz Link Zgłoś
kirk12 Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k.. 06.12.08, 18:00 Najsmutniejsze jest to, ze kundel gryzie rękę, która wyciągnęła go z politycznego niebytu i jest pierwszym lizusem u nowego pana. Pozornie wygładzony i elokwentny, nie wie że takiej szuji drugi pan nie zaufa. Odpowiedz Link Zgłoś
ventus_historicus Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 18:09 kirk12 napisał: > Najsmutniejsze jest to, ze kundel gryzie rękę, która wyciągnęła go z > politycznego niebytu i jest pierwszym lizusem u nowego pana. Pozornie wygładzon > y > i elokwentny, nie wie że takiej szuji drugi pan nie zaufa. Zaślepienie i nienawiść do oponentów to też choroba, czas się leczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
da.wi581 Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 18:38 ventus_historicus napisał: > kirk12 napisał: > > > Najsmutniejsze jest to, ze kundel gryzie rękę, która wyciągnęła go z > > politycznego niebytu i jest pierwszym lizusem u nowego pana. Pozornie wyg > ładzon > > y > > i elokwentny, nie wie że takiej szuji drugi pan nie zaufa. > > Zaślepienie i nienawiść do oponentów to też choroba, czas się leczyć! POWIEDZ TO NIESIOŁOWSKIEMU, NAJLEPIEJ KILKA RAZY ZEBY ZROZUMIAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
ventus_historicus Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 19:54 da.wi581 napisał: > ventus_historicus napisał: > > > kirk12 napisał: > > > > > Najsmutniejsze jest to, ze kundel gryzie rękę, która wyciągnęła > go z > > > politycznego niebytu i jest pierwszym lizusem u nowego pana. > Pozornie wyg > > ładzon > > > y > > > i elokwentny, nie wie że takiej szuji drugi pan nie zaufa. > > > > Zaślepienie i nienawiść do oponentów to też choroba, czas się > leczyć! > POWIEDZ TO NIESIOŁOWSKIEMU, NAJLEPIEJ KILKA RAZY ZEBY ZROZUMIAŁ Ślepy nie jestem, więc poproszę małymi literami do mnie pisać ;-) Nad formą wypowiedzi Pana posła Niesiołowskiego ubolewam choć z treścią często się zgadzam, ale co do zasady to przyznaję Ci rację. Odpowiedz Link Zgłoś
j-agat Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k... 06.12.08, 18:01 Widać,że u Pana żądza władzy jest największą Pana cechą.Z tego wniosek,że moralność zniknęła z dominacji w Pana charakterze. Zatem nie wygłaszaj Pan moralnych ocen w stosunku do innych.Z tej wypowiedzi widać,że chamstwo i Pana zaraziło.Nie wiem czy da się to wyleczyć?Pewnie skala jeszcze wzrośnie!Co,takie jest zapotrzebowanie przełożonych??? Uchodzi z Pana KULTURA i to galpopująco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k... 06.12.08, 18:02 Sikorski ma rację, taka jest prawda... i tyle...:) Odpowiedz Link Zgłoś
25cz Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k.. 06.12.08, 18:02 Myślę, że Jarosław siedzi w swoim garażu i kukiełkę Sikorskiego masakruje malutkim sztylecikiem.Słyszałem, że ma całą kolekcję takich kukiełek. Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas POwaleńcy mają tupet... 06.12.08, 18:03 ...wybijemy go z pustych czerepów SB-ckich. ipn.gov.pl/download.php?s=1&id=15208 Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 Czy ten Sikorski to jest karzełek moralny ? 06.12.08, 18:04 Facet który sie wypiął na Polskę przyjmując obywatelstwo brytyjskie, a potem brał pensję od neokonserwatystów , którzy są odpowiedzialni za kryzys w Ameryce , ten "sędzia" obraża innych ? A idziesz mi ty w kibinimatry ty sprzedajny cwaniaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
ventus_historicus Re: Czy ten Sikorski to jest karzełek moralny ? 06.12.08, 18:15 danka2007 napisała: > Facet który sie wypiął na Polskę przyjmując obywatelstwo brytyjskie, > a potem brał pensję od neokonserwatystów , którzy są odpowiedzialni > za kryzys w Ameryce , ten "sędzia" obraża innych ? A idziesz mi ty w > kibinimatry ty sprzedajny cwaniaczku. Co ma piernik do wiatraka? Poprosimy o wypowiedź na temat. PS. Nawiedzonym zwolennikom PiS ciężko przeżyć iż to nie ich prezesa się tak chwali, a wystarczyło by nie siedzieć pod pierzyną u mamusi jak był czas działać! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Taki odruch komuszy ci pozostal zwracac sie per my 06.12.08, 18:25 Dobrze ci to wpoili skoro w 19 lat po tym jak ich trafil szlag uzywasz takich sformuowan, poprosimy, my/wy. ventus_historicus napisał: > danka2007 napisała: > > > Facet który sie wypiął na Polskę przyjmując obywatelstwo brytyjskie, > > a potem brał pensję od neokonserwatystów , którzy są odpowiedzialni > > za kryzys w Ameryce , ten "sędzia" obraża innych ? A idziesz mi ty w > > kibinimatry ty sprzedajny cwaniaczku. > > Co ma piernik do wiatraka? Poprosimy o wypowiedź na temat. > > PS. > Nawiedzonym zwolennikom PiS ciężko przeżyć iż to nie ich prezesa się tak chwali > , > a wystarczyło by nie siedzieć pod pierzyną u mamusi jak był czas działać! Odpowiedz Link Zgłoś
ventus_historicus Re: Taki odruch komuszy ci pozostal zwracac sie p 06.12.08, 20:05 jola_z_dywit_2006a napisał: > > Dobrze ci to wpoili skoro w 19 lat po tym jak ich trafil szlag uzywasz takich > sformuowan, poprosimy, my/wy. W przeciwieństwie do Ciebie ja nie wszędzie widzę "komuchów", a napisałem "poprosimy" w imieniu swoim i innych czytających forum. Jeśli uważasz to za nadużycie to jest mi przykro, ale czytanie "politycznych anonsów propagandowych" nie odnoszących się do tematu wątku nie tylko mnie denerwuje. Agresywna propaganda nie jest zbyt skuteczna, przypomnij sobie efekty komunistycznej propagandy, która tak lubianym przez Ciebie "komuchom" ;-) sukcesu nie przyniosła. Odpowiedz Link Zgłoś