gamon0 07.12.08, 13:31 Za co krytykuja? Ze nie chcial wziac udzialu w prywatnej uroczystosci? Smiechu warte... :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katolik_polski1 Pustynia Gobi przyciaga naszego prezia :) 07.12.08, 13:37 Pustelnikiem chce zostac ten,ktory tego swiata juz nie rozumie . Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: Pustynia Gobi przyciaga naszego prezia :) 07.12.08, 13:50 nie pustynia gobi tylko panstwa oscienne z ruskimi jak nie zatrybiles po co kaczor pojechal to od gw sie nie dowiesz nie dowiesz sie rowniez dlaczego tusk pojechal do peru bo nikt tego nie wie fakt kaczor mogl przeslac bolkowi przez kancelarie kwiaty albo jajko niespodzianke pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Pustynia Gobi przyciaga naszego prezia :) 07.12.08, 14:16 Obawiam sie,ze nasz prezydent pozegnal sie z rzeczywistoscia tego swiata . Jak dlugo bedziemy te farse znosic ?:((( Odpowiedz Link Zgłoś
noducks z ostatniej chwili !!!! 07.12.08, 14:34 naczelny kurdupel IV RiP zostal uhonorowany polityczna nagroda jobla za najwieksze oszolomstwo polityczne i najzalosniejszy styl sprawowania urzedu. pamiatkowa odznake kartofla wreczyl mu fundator nagrody ze skladek emerytow papcio inkasent. to oczywista oczywistosc, ze dzien ten przejdzie do annalow najnowszej historii. na zakonczenie wszyscy zgromadzeni odspiewali gromkim chorem "z ziemi wolskiej do polski", po czem omijajac miesjca gdzie kiedys stalo zomo wszyscy zgromadzeni udali sie do sejmowego hotelu, do pokoju poslanki kruk, kontynuowac nieoficjalna czesc uroczystowsci. wszystkich prawdziwych polakow, nie lze elity i nie wyksztalciuchow zapewniono, ze zadne wyroby palikota nie znalazly sie na stolach Odpowiedz Link Zgłoś
pogodny35-0 Re: z ostatniej chwili !!!! 07.12.08, 15:09 hmm, pewnie wypili "coś tam, coś tam", a to podobno nieźle "kopie" Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Ja no – ble ble i no – Ja bla bla PiSdęta! 07.12.08, 15:39 Ja no – ble ble i no – bla bla. Ja jestem ratownikiem, Ja chwalę się wynikiem. Dla ciebie służę Narodzie. Jam ratownikiem na wodzie. Zbyt ufali prawnej mambie. Utonęli więc w szambie. Ja no - ble ble i no – bla bla. Dlaczego dostał Wałęsa? Nie Ja? Ja w szambie nie ratuję. Ja w szambie nie nurkuję. Ja zjadam z szamba piankę. Ja rozdaję śmietankę. Jadowitym jak mamba. No więc wpadli do szamba. Ja no - ble ble i no – bla bla. Dlaczego dostał Wałęsa? Nie Ja? Żadna reanimacja, Im w głowie kopulacja. A tu dobre rządzenie. Dla Leppieja więzienie. Wszystko dla ojca Rydyka. Jest mamba, choć nie Afryka. Ja no - ble ble i no – bla bla. Dlaczego dostał Wałęsa? Nie Ja? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: takie krytykowanie Kaczora to dopiero chamstw 07.12.08, 18:57 Masz inne to wal - bez krepacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Pustynia Gobi przyciaga naszego prezia :) 07.12.08, 14:34 I dobrze,że Go nie było,przynajmniej nie miał kto popsuc wspaniałej atmosfery,palnął by coś głupiego,jak zwykle i byłoby głupio. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Z małpami termobajora,wrócił do ojca Termofora 07.12.08, 15:51 Kaczolaków obrządkiem z wrzątkiem. Po Wolaku Kaczolaku przyszła pora. Skończyć z liturgią ojca Termofora. Wywalony jęzor zgodnie z obrządkiem. Zamiast winkiem polewamy wrzątkiem. Mamy obiecany cud objawiony. Niewyparzony ryj Wolski wyparzony. Do mokrych palców przylgnęła herbatka I tak jak winkiem spłukanie opłatka. Spłukałem wrzątkiem herbatkę do szklanki. Niepotrzebne nauczki, ni połajanki. Wrzątkiem nie winkiem traktować jęzora. Zgodnie z działaniem ojca Termofora. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Prezydent Lech byl w Japonii a karły na sali 07.12.08, 13:50 katolik_polski1 napisał: > Pustelnikiem chce zostac ten,ktory > tego swiata juz nie rozumie . M: mysle, ze Sikorski zdobyl sie na ogromna doze odwagi o jaka go nie posadzalem. Zwracajac sie w obecnosci TW Bolka i innnych POstKomunistycznych karlow zebranych na hucpwie w Gdansku zaapelowal do odwiedzajacego Japonie Prezydenta Lecha by nie przejmowal sie OkragloStolowy sabatem na czesc tych co uznali generala Jaruzelskiego jako czleka "honoru" a bohaterow jak Pulkownik Kuklinski czy Adam Hodysz jako "zdrajcow". Jedynie bolszewik Kalisz zrozumial na sali Sikorskiego i zaksztuszal sie z rechotu. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 miramt, jesli ty piszesz, ze "myslisz"... 07.12.08, 14:59 to ja jestem pewien, ze SB ci amputowala mozg!!! I jest bardzo prawdopodobne, ze oprawcy by wypelnic po nim (mozgu) pustke umiescili ci ekskrementy! Ciebie chyba nigdy glowa nie boli? Przyznaj sie?! mirmat1 napisał: > M: mysle, ze Sikorski zdobyl sie na ogromna doze odwagi o jaka go > nie posadzalem. Zwracajac sie w obecnosci TW Bolka i innnych > POstKomunistycznych karlow zebranych na hucpwie w Gdansku zaapelowal > do odwiedzajacego Japonie Prezydenta Lecha by nie przejmowal sie > OkragloStolowy sabatem na czesc tych co uznali generala > Jaruzelskiego jako czleka "honoru" a bohaterow jak Pulkownik > Kuklinski czy Adam Hodysz jako "zdrajcow". > Jedynie bolszewik Kalisz zrozumial na sali Sikorskiego i zaksztuszal > sie z rechotu. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: miramt Zaeksperymentuję,zaryzykuję,w salonowca 07.12.08, 15:46 Zaeksperymentuję,zaryzykuję,w salonowca,jak u PiSowca! Kartofle poekstrementujcie! Tak swój talent polubiłem, jajca w kwasie rozpuściłem. I nie miejcie mnie za głupka, rozpuściła się skorupka. Pozostała tylko błonka, a Ojczyźnie oddam członka. Niech mu potencjometr wkręci, niech w „burdelu” tym się kręci. Tak swój talent pokochałem, robię eksperyment z kałem. I nie miejcie mnie za głupka, to nie mała taka kupka. Sięga prawie po podbrzusze, dla Ojczyzny oddać muszę. Niech narodek talent ćwiczy, będzie więcej gnojowicy. Tak swój talent pompowałem, robię eksperyment z ciałem. I nie miejcie mnie za głupka, to jest tylko męska pupka. Wspiera mnie wieczna dziewica, bo mój talent ją zachwyca. Niech się na mnie nazi ćwiczy, nie w poselskiej swej prawicy. Każdy wizerunek jak pupka podnieci byle głupka! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Prezydent Lech byl w Japonii a karły na sali 07.12.08, 15:29 Moskiewski agent Kukliński jest godzien jest być wzorcem dla Kaczusia. Znakomicie uzupełnia galerię wyróżnionych przez niego zbrodniarzy typu "Ogień"-Kuraś, czy Zubryd:) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Prezydent Lech byl w Japonii jako turysta 07.12.08, 20:06 Ciekawe, jak Lechowi Kaczyńskiemu smakowała klamka cesarskiego pałacu? Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus L.Kaczynski,to tchórzliwy kundel, na pasku brata.. 07.12.08, 13:52 Tylko niech ten łajdak nie mówi,że jest prezydentem Polski.. Jest małym ,zafajdanym prezydencikiem PIS-u... Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_bydle Re: L.Kaczynski,to tchórzliwy kundel, na pasku br 07.12.08, 17:12 profanum-vulgus napisał: > Tylko niech ten łajdak nie mówi,że jest prezydentem Polski.. > Jest małym ,zafajdanym prezydencikiem PIS-u... ============================= dlaczego zawsze tyle chamskich troli wylega na forum ??? Młodzieżówka Platformy czy postesbeckie pokolenie dorabiające na piwko ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: L.Kaczynski,to tchórzliwy kundel, na pasku br 07.12.08, 18:08 dlaczego zawsze tyle chamskich troli wylega na forum ??? Młodzieżówka Platformy > czy postesbeckie pokolenie dorabiające na piwko ???< Myślę że pa pałom tych i tych Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Kaczyński dobrze robi 07.12.08, 15:31 Kaczyński swoją nieobecnością dał dobry i właściwy sygnał. W końcu Nobla dostał Wałęsa w imieniu całej Solidarności. Teraz po 25 latach on sam sobie przypisuje zasługi. Nie wspomnie o innych którzy walczyli, to był ruch społeczny i ten ruch został wyróżniony i nagrodzony. Odpowiedz Link Zgłoś
noducks Re: Kaczyński dobrze robi 07.12.08, 16:20 kaczynski dobrze robo... swoim Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1975 Re: Kaczyński dobrze robi 07.12.08, 16:23 > Kaczyński swoją nieobecnością dał dobry i właściwy sygnał. W końcu Nobla dostał > Wałęsa w imieniu całej Solidarności. Teraz po 25 latach on sam sobie przypisuje > zasługi. Nie wspomnie o innych którzy walczyli, to był ruch społeczny i ten ruc > h > został wyróżniony i nagrodzony. Bardzo dobra uwaga, ale pryszczatym nie przetlumaczysz. Walesa popadl w kompletna megalomanie, i to juz dawno. Zostaly mu na oslode wazeliniarske slowa, ktore jak widac bardzo mu byly potrzebne. Bo reszta juz mu nie chce podac reki. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Re: Kaczyński dobrze robi 07.12.08, 16:27 Ciekawe jaka reszta? Kaczyńscy na ten przykład? Sorry ale im to już w ogóle nikt ręki nie podaje. Tak to jest gdy się obnosisz ze swoimi kombatanckimi kompleksami :D Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1975 Re: Kaczyński dobrze robi 07.12.08, 16:34 Raczysz zartowac. W 2000 roku, gdy startowal w prezydenckich, dostal zdaje sie 1,4% glosow, mniej niz taki Mikke. Teraz jego poparcie to promile. Propaganda medialna jest dobra na pryszczatych, ale ludzie od Baltyku po Tatry pamietaja jego partanine z lat 90tych a teraz juz sie zupelnie pograzyl. Niech nam lepiej opowie co zrobil z dokumentami wypozyczonymi z MSW i co bylo powodem wzmacniania lewej nogi oraz uczynienia bylej SB najsprawniejsza struktura przestepcza w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Re: Kaczyński dobrze robi 07.12.08, 16:39 Sorry, chłopie ale ty nie kapujesz :D Jako prezydenta to my go nie chcemy (chociaż teraz pewnie wygrałby z Lesiem Kaczyńskim w cuglach), ale jako legenda on nam nie przeszkadza wcale a wcale. Swoją drogą nadużywasz zwrotu "pryszczaci". Jakieś kompleksy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1975 Re: Kaczyński dobrze robi 07.12.08, 16:50 Pryszczaci to bardzo dobre okreslenie na takich co maja mleko pod nosem a pozjadali wszystkie rozumy. Walesa nie mialby zadnych szans na uzyskanie lepszego wyniku wyborczego od Kaczki poniewaz jest zapoznanym partaczem. A legendy podlegaja ocenom historycznym i zdarza sie, ze z biegiem czasu bledna. Walesa robi duzo, by sie pograzyc dokumentnie. Jego zachowanie jest szpetne, i nie przystoi bylej glowie panstwa, a krecenie w sprawie dokumentow wyraznie dziurawe logicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Re: Kaczyński dobrze robi 07.12.08, 17:11 Jeśli Wałęsę określasz mianem "zapoznanego partacza" to jak nazwiesz Lecha Kaczyńskiego po jego pewnej katastrofie wyborczej w następnych wyborach prezydenckich? No powiedz, bo ciekawość mnie zżera :D No i druga sprawa: skoro legenda Wałęsy zblednie to czarno widzę przyszłość "legendy" Kaczyńskich :D Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Ja sie ciesze, ze tgo gnoma tam nie bylo. Zatrulby 07.12.08, 13:47 atmosfere swoja nadeta geba. W ten sposob mozna bylo sobie wyobrazic Polske kiedy kaczory odejda juz definitywnie na smietnik historii. Oby jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Masz na mysli gamoniu 07.12.08, 13:48 17 roczniecę powstania Radia Maryja:) Odpowiedz Link Zgłoś
komorka.purkinijego Krytykują Kaczyńskiego za nieobecność w Gdańsku 07.12.08, 13:48 "Prezydencki minister Michał Kamiński podkreśla, że prezydent nie mógł przełożyć zaplanowanej od dawna wizyty w Azji. Kamiński dodał, że Lech Kaczyński złożył już gratulacje Lechowi Wałęsie w dniu kiedy były prezydent dostał Nobla." No to przecież jasne, że 25 rocznica obchodów czegokolwiek jest dla tych, co nie zdążyli złożyć życzeń, w dniu, którego rocznicę się obchodzi. Ja na ten przykład, każdego roku lżę tę niedorajdę i paprocha Jaśnie Panującego nam Magnificencję Komleksa, dokładnie w dniu, w którym okazało się, że zakomleksione społeczeństwo wybrało go na swojego prezydenta. Co roku również będę go lzył, jak już całe szczęście prezydentem nie będzie. To przecież oczywista oczywistość jest. -- "Wszyscy ludzie, którzy naprawdę wierzą w siebie znajdują się w domach wariatów." (Chesterton) Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus Kaczynscy to obciach dla Polski i UE.... 07.12.08, 13:53 i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=74891904&a=74907348 Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright nieobecni nie maja racji, jak zwykle Kaczynski. 07.12.08, 14:09 Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 Oto fragment wywiadu Sikorskiego dla "Spectatora" 07.12.08, 13:53 po obaleniu rzadu Olszewskiego (byl w nim wiceministrem). I kto tu jest "karlem moralnym"? Po upadku Jaruzelskiego WSI rozpoczęły poszukiwania za nowym patronem. Równolegle Lech Wałęsa, nowo wybrany prezydent Polski, rozpoczął rozglądać się za nową silną bazą. Obecnie Wałęsa odsunął od siebie większość swoich byłych kolegów - najpierw starych dysydentów, następnie nową Prawicę, która pomogła mu zdobyć fotel prezydenta. Ujrzał on, że parlament jest słaby, a administracja państwowa nieudolna. Zobaczył wreszcie skłóconych polityków i powstającą drobną burżuazję. Nikt według niego nie przedstawia realnej siły, za wyjątkiem starej gwardii. Zamiast prób budowania nowej zgody, Wałęsa wszedł na łatwiejszą drogę. Uważał, że ci ludzie mogliby mu pomóc w utrzymaniu władzy, dostarczając mu informacje o ministrach i o potencjalnych przeciwnikach. Dlatego wolał nie naruszać ich struktur. Nie ma w tym wielkiej tajemnicy, wszystko było zbyt oczywiste. Nawet dla mnie, obserwatora z bliska, wydawało się to nie do uwierzenia. (...) Określiłem go wtedy [w wypowiedzi dla The Spectator] jako człowieka "nieokrzesanego, nieobliczalnego, nieodpowiedzialnego, pustego w wypowiedziach, o zapędach dyktatorskich, skłonnego do manipulacji". Jednakże człowieka, którego po oswojeniu instytucyjnym uda się opracować jasny program i przystąpi do jego realizacji z właściwym mu uporem. Ale posiadanie moralnego autorytetu Prezydenta to dla niego za mało. Będąc w głębi duszy chłopem, Wałęsa chce fizycznego sprawowania władzy, chce wydawać dekrety, rządzić ludźmi, wyznaczać i obalać premierów według własnego upodobania. Zamiast czynić wysiłki w kierunku opracowania jasnego programu, Wałęsa dąży do uzyskania władzy dla samego siebie. Nikt lepiej nie rozumie tego, aniżeli komuniści i nikt nie jest lepiej od nich przygotowany do udzielania mu pomocy. (...) Wałęsa został pozbawiony swojej prywatnej sieci szpiegowskiej [WSI] i wściekł się. Teraz prezydent Wałęsa mianował na stanowisko premiera 32-letniego rolnika, lidera partii chłopskiej - Waldemara Pawlaka. Pawlak - przywódca b. ZSL, lojalnego w stosunku do partii komunistycznej w b. marionetkowym parlamencie. W czasie obrad "okrągłego stołu", które przyczyniły się do obalenia starego reżimu, siedział on po stronie komunistów. Nareszcie Wałęsa ma obok siebie człowieka, z którym dobrze się czuje, premiera pochodzącego z obozu komunistycznego, który będzie miał swobodę doboru ludzi mu odpowiadających. Tak zakończyła się nasza walka. Odpowiedz Link Zgłoś
kml19 Re: Oto fragment wywiadu Sikorskiego dla "Spectat 07.12.08, 15:14 Tadeuszu czy jak ci tam. Tylko krowa .... i pewne opcje polityczne nie zmienia zdania. Ludzie inteligentni z latami i doświadczeniem odkrywają rożne rzeczy i zmieniają poglądy. To jedno. Dalej jest tez faktem ze wobec nagonki jaka bracia K ( "znani" opozycjoniści) wykonali na Wałęsę ja tez zmieniłem o nim zdanie. Szczególnie świńskie i bezczelne było użycie esbeckiego IPNu. Jeśli to do ciebie nie dociera ze takimi metodami wzbudza sie w ludziach uczucia dalekie od nienawiści to ci gratuluje zrozumienia i empatii Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Re: Krytykują Kaczyńskiego za nieobecność w Gdańs 07.12.08, 13:54 Kytykują za to,że pchał się na szczyt ds.kryzysu gospodarczego nie mając żadnej głębszej wiedzy na temat ekonomii i mając za doradcę Kamińskiego takiego samego matołka ekonomicznego.Za to,że był na szczycie i uzgodnił traktat,ogłosił,że to wielki sukces,a kiedy się zorientował,że został zrobiony w bambuko przez mądrzejszych,to nie chce go ratyfikować,krytykują za to że na szczycie wyraził wstępną zgodę na ograniczenie CO2,a teraz to trzeba odkręcać.Więc niech się nie pcha na te szczyty,bo przekraczają możliwości intelektualne Prezydenta PIS-u Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Krytykują Kaczyńskiego za nieobecność w Gdańsku 07.12.08, 13:59 Do wszystkiego trzeba dorosnąć. Do funkcji prezydenta również. Czy mamy małostkowego kaczyńskiego na etacie prezydenta? Myślę, że małego duchem człowieczka, który chce nas zmusić do szacunku dla siebie, a daje tylko kontrargumenty. Dobrze się stało, że nie było go w Gdańsku ponieważ każde jego pojawienie się na forum publicznym skutkuje gafami, skandalami, obrażaniem, łomotaniem oskarżeniami i teczkami. Obraziłby szacownych gości, że o gospodarzu nie wspomnę. Czy to więc małostkowość czy raczej tchórzostwo i resztki instynktu samozachowawczego...? Odpowiedz Link Zgłoś
antymoher5 Jak takiego śmiecia nie krytykować 07.12.08, 14:02 Toż to żenada.On i jego braciszek Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Ty smieciu o 1000 nickow tutaj ? 07.12.08, 14:05 Skad masz takie slownictwo !? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: antymoher5 07.12.08, 15:34 antymoher5 napisał: > Toż to żenada.On i jego braciszek Jestes klasycznym czerwonym lub eurolewackim smieciem. Twoja wypowiedz potwierdza to w 100%!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sonyw27 Krytykują Kaczyńskiego za nieobecność w Gdańsku 07.12.08, 14:04 Braciszkowie nawet jakby zatlukli kogos ,to i tu klakierzy z PiS-u zalezli by dla nich usprawiedliwienie- ze to co uczynili,zrobili to Prawie i Sprawiedliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Gdyby brat TW "Balbiny" przybyl do Gdanska 07.12.08, 14:06 moglo by owo miasto nawiedzic trzesienie ziemi. Lepiej kiedy sbecja trzyma sie twoich utartych szlakow. Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Jedna świay może byc normalny! 07.12.08, 14:09 Wystarczyło, że nie ogląda się kaczych mord i pozostalej ich zgrai! Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Pewnie powinien to zrobić w akcie wdzięczności... 07.12.08, 14:11 za oblewanie go przez Wałęsę kubłami pomyj przy każdej okazji, czy też może w ramach wiernopoddańczego hołdu składanego megalomanowi... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Pewnie powinien to zrobić w akcie wdzięcznośc 07.12.08, 14:12 Ba mali przy Wałęsie czuliby się jeszcze mniejsi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kml19 Re: Pewnie powinien to zrobić w akcie wdzięcznośc 07.12.08, 15:21 bydlo_prof_wb napisał: > za oblewanie go przez Wałęsę kubłami pomyj przy każdej okazji, czy też może w > ramach wiernopoddańczego hołdu składanego megalomanowi... > __________ > > Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny > (Zbigniew Herbert) No tak a twoi koledzy czyli np kurski, kaczynski, karski sa dla nas wszystkich wzorem tolerancji i kultury? Zaczynam wierzyć ze się widzi to co sie chce zobaczyć. Jakie masz prawo wymagać czegoś od innych czego nie potrafisz wymagać od siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Kot nas łączy, reszta dzieli... 07.12.08, 15:42 Jesteś na najlepszej drodze do podwójnego samounicestwienia: piwo (alkoholizm) i nikotyna (rak). Weź to ostrzeżenie na poważnie. Zacznij więc z tymi wymaganiami od siebie. Reszta to pikuś... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
kml19 Re: Kot nas łączy, reszta dzieli... 07.12.08, 15:45 bydlo_prof_wb napisał: > Jesteś na najlepszej drodze do podwójnego samounicestwienia: piwo (alkoholizm) > i > nikotyna (rak). Weź to ostrzeżenie na poważnie. Zacznij więc z tymi wymaganiami > od siebie. Reszta to pikuś... > __________ > > Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny > (Zbigniew Herbert) dziękuje ... akurat w tych sprawach się z tobą zgadzam i jak słusznie zauważyłeś ...reszta nas bardzo dzieli ale to pikius Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Pikuś, a nie pikius... 07.12.08, 16:45 __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 W oborze nudno i transcendentalne myśli snują 07.12.08, 18:08 się po głowie bydełka? Szkoda tylko że brak w nich autorefleksji. ________________________________________________________________ Bydło to stworzenie Boże lecz powinno stać w oborze. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Krytykują Kaczyńskiego a o Walesie nic? 07.12.08, 14:16 Olewam PISiory i POtwory ale Walesa taki sam tylko glupszy. Walesa Nikodem Dyzma pierwszy w powojennej "wolnej" Polsce. Szkoda, ze dla wielu ociemnialych jest on bohaterem. Cwaniaczek urwal sie sznurka i uwierzyl w swoj geniusz. Dalej nic nie kuma zepsute dziecko prawdziwych tworcow wolnej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
frankyy Prezydent "Święta krowa" w Japonii nam się schował 07.12.08, 14:38 na pustyni Gobi pasie kozy bo w Gdańsku jest Sarkozy żeby zyskać czasu na odlocie kazał zrobić dziurę w samolocie Odpowiedz Link Zgłoś
pare.slow Re: Krytykują Kaczyńskiego a o Walesie nic? 07.12.08, 15:38 A Ty od kiedy systematycznie wodke pijesz? Sadzac po blogu juz od dziecinstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Re: Krytykują Kaczyńskiego a o Walesie nic? 07.12.08, 16:13 A to ciekawa konkluzja. Mniej prochow czlowieku mniej prochow. Klekaj dalej prze ciulem Walesa Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna A dlaczego miałby być? 07.12.08, 14:22 Żeby mu Wałęsa znowu powiedział, że jest "s..synem"? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1975 Re: A dlaczego miałby być? 07.12.08, 16:29 > Żeby mu Wałęsa znowu powiedział, że jest "s..synem"? Rowniez bardzo sluszna uwaga, kataryna. Chamstwo nalezy po prostu ignorowac. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Re: A dlaczego miałby być? 07.12.08, 16:29 W tym wypadku byłoby to ignorowanie prawdy niestety :D Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow33 Re: Krytykują Kaczyńskiego za nieobecność w Gdańs 07.12.08, 14:25 gamon0 napisał: > Za co krytykuja? Ze nie chcial wziac udzialu w prywatnej uroczystosci? > > Smiechu warte... :))) "Mrówka pracowała w pocie czoła całe upalne lato. Zbudowała solidny dom i zebrała zapasy na srogą zimę. - "Głupia mrówka" - myślał konik polny, który okres kanikuły spędził na tańcach i hulankach. Mrówka pracowała w pocie czoła całe upalne lato. Zbudowała solidny dom izebrała zapasy na srogą zimę. - "Głupia mrówka" - myślał konik polny, który okres kanikuły spędził natańcach i hulankach. Kiedy nadeszły chłody, mrówka schowała się w domu iskosztowała zapasów. Drżący z zimna i głodny jak wilk konik polny zwołał konferencję prasową, na której zadał pytanie: - Dlaczego na świecie są mrówki z własnym domem i pełną spiżarnią, podczas gdy inni muszą cierpieć głód i nie mają dachu nad głową?!! TVN, Polsat i Telewizja Polska pokazują zdjęcia sinego z zimna konika polnego i siedzącej przy kominku zadowolonej mrówki. Po programie ElżbietyJaworowicz cała Polska jest wstrząśnięta tak drastycznymi nierównościami społecznymi. - Jak to możliwe - pyta Monika Olejnik patrząc prosto w oczy - że w środku Europy na początku trzeciego tysiąclecia jest jeszcze tyle niesprawiedliwości?!! Dlaczego konik polny musi tak cierpieć?!! Rzecznik prasowy OFKP (Ogólnopolskie Forum Koników Polnych) występuje wgłównym wydaniu Wiadomości i oskarża mrówkę o nacjonalizm, szowinizm i konikofobię! Koniki polne zapowiadają zlot gwiaździsty w Warszawie w pierwszym dniu kalendarzowej zimy. Frakcja młodych koników polnych przed domem mrówki organizuje pikietę pod hasłem "Każdy chce żyć". Te same koniki zakładają Samoobronę i LPR- Ligę Pasożytów Rzeczpospolitej.Stowarzyszenie Życie i Pracowitość publikuje na stronie internetowej memoriał o większej liczbie aktów przemocy w domach, w których mrówki mają klucze do spiżarni. Zaproszony do cyklicznej audycji "Co z tą polaną?" charyzmatyczny przywódca partii polnej pyta, czy nie warto sprawdzić w jaki sposób mrówka osiągnęła tak wysoki status w kraju, w którym jest tak dużo biedy; "Należy wprowadzić podatek, który wyrówna szanse wszystkich mrówek i koników" - postuluje. Prezydent wraz z żoną w specjalnym oświadczeniu zapewniają obywateli, że zrobią wszystko co w ich mocy, aby przywrócić wiarę w sprawiedliwość. Następnego dnia parlament w trybie przyśpieszonym uchwala ustawę, która nakazuje wszystkim mrówkom przekazać w formie podatku nadmiar zapasów do Centralnego Spichlerza. 20 lat później... ------------------ Konik polny zjada resztę zapasów mrówki. W telewizorze, który kupił za pieniądze ze sprzedaży jedzenia widać nowego przywódcę,który rozpromieniony mówi do wiwatujących tłumów, że bezpowrotnie mijają czasy wyzysku i teraz nareszcie zapanuje sprawiedliwość. Podobało się? Chcesz więcej? To włącz telewizor..." Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Krytykują Kaczyńskiego za nieobecność w Gdańs 07.12.08, 15:40 Nad wyraz trafna alegoria. Można by jeszcze dodać, że koniki polne cały czas obrzucają mrówki błotem utrzymując, że to one, koniki zebrały te zapasy na zimę, zaś mrówki w tym czasie kumały się z wrogami i po cichu wyprzedawały im za judaszowe srebrniki wypracowane "tymi ręcami" zasoby. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Dobrze ze Kaczyńskiego nie bylo w Gdańsku 07.12.08, 14:26 Jest znana kobieca fobia prezydenta, lepiej ze go tam nie bylo, narobił by tam niepotrzebnej zadymy, i zepsuł Cały wieczór. Na brak pewnych gości, cieszy się organizator uroczystości. Glupie i nie w porę, wybuchy śmiechu, prowadziły by do niezrozumienia, i politycznych powikłań. Sarkozy by pomyslal ze ktos się z niego śmieje, i byłby mocno urażony, co z kolei mogloby niekorzystnie wpłynąć, na dotacje Europejskie, i pakt klimatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 Re: Dobrze ze Kaczyńskiego nie bylo w Gdańsku 07.12.08, 14:40 masz racje,tez sądze,ze narobilby "balaganu".Zresztą w tak doborowym towarzystwie źle by sie czul Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: bohdanek-net 07.12.08, 15:07 bohdanek-net napisal: > Zalosny dupek Zalosne to sa, z toba na czele, wszystkie dupki krytykujace prezydenta. Oni uwazaja, ze gdy Bolek komus w gebe pluje, to opluwany ma sie usmiechac, twierdzic iz deszcz pada oraz przesylac esbeckim szpiclom laurki. Stuknij sie porzadnie w dekiel! Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Małostkowość Wałęsy to brak Kaczyńskiego 07.12.08, 14:35 Wałęsa cały czas pluje na Kaczyńskiego bo ma syna w PO. Ty przyszedłbyś ciągle obrażany do kogoś? Wałesa to taki wioskowy cham który kiedyś nogę chciał podać Kwaśniewskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Małostkowość Wałęsy to brak Kaczyńskiego 07.12.08, 15:21 No tak, a przeciez kaczynski z Kwasniewskim to teraz sa wielcy kumple. Nawet na gale 11.XI Kwasniewski zostal zaproszony - w przeciwienstwie do Walesy. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Małostkowość Wałęsy to brak Kaczyńskiego 07.12.08, 15:52 Ty, w przeciwieństwie do Wałęsy, jesteś zapewne "miejskim chamem", prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
qc Komus nieodpowiadala czesc artystyczna? 07.12.08, 14:39 filharmonia to nie miejsce na wystep blazna. Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Komusza szopka w Gdańsku 07.12.08, 14:48 Całe komunistyczne ścierwo podnosi łeb i opowiada bzdury. Mimo kompromitacji swojego idola Bolka chcą wmówić narodowi, że nic się nie zmieniło. Szczególne obrzydzenie wywołują we mnie wystąpienia kreatur z SLD i PSL. Olejniczak to zdrajca Polski, lizał dupę Ruskim, gdy napadli w lecie na Gruzję. Pawlak to cwaniaczek, który ongiś wsławił się udziałem w obaleniu rządu Olszewskiego, po to by chronić polityczną skórę Bolka i innych współpracowników SB. Towarzysz Chlebowski z PO dwoi się i troi, żeby uwalić IPN. Nie jestem zwolennikiem Kaczyńskich, ale cieszę się, że prezydent Polski nie brał udziału w tej gdańskiej farsie. W sam raz dla tych komuszych kreatur było towarzystwo towarzysza Sarkozy, który został ostatnio wyru...y bez mydła przez Ruskich. Ta franca cały czas prowadzi politykę niekorzystną dla Polski. Pies wam wszystkim mordę lizał, komuchy. Na swoją propagandę nabierzecie tylko "zrozpaczone masy, które nie widzą dalej niż kawał kiełbasy". Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma xabc123, powinienes pisac, duzo pisać 07.12.08, 15:08 o komuchach, Żydach...no i, zwiekszyć czętotliwość....masturbacji. Wtedy, rozładujesz stres. Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 tetradrachma, powinieneś czytać, dużo czytać 07.12.08, 15:26 ...no i, zmniejszyć częstotliwość....masturbacji. Wtedy, doładujesz rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: tetradrachma, powinieneś czytać, dużo czytać 07.12.08, 15:43 a coś "własnego" potrafisz napisać ? Domyslam się, że jest Ci cięzko. Życie koprofaga, w cywilizowanym społeczeństwie, musi być trudne i, nie wystarczy wierzyć w Kaczyńskich i Rydzyka, aby zerwać z natręctwem myśli samobójczych ale, postaraj się ...vide mój pierwsz post do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Re: xabc123, powinienes pisac, duzo pisać 07.12.08, 15:43 Nie ma sensu polemizowac z tym nienawistnikem. I tak kiedys zapluje sie na smierć swą nienawiścią. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 albo mi się wydaje albo Wałęsa zgromadził 07.12.08, 14:52 na swojej imprezie ważniejszych gości niż niedwano kaczor na swojej Odpowiedz Link Zgłoś
signal to były piękne dni w Gdańsku, zacni goście, 07.12.08, 14:54 piękna debata, aż miło to się słuchało i oglądało, to była moja Polska. A że dwóch nawiedzonych, małostkowych, zawistnych karłów moralnych nie przybyło, cóż oni nie potrafią wyzbyć się własnej mani niższości. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga2 Krytykują Kaczyńskiego za nieobecność w Gdańsku 07.12.08, 14:56 niestety zachowanie L Kaczyńskiego jest żałosne i prostackie,niczym nie da się uzasadnić.... Odpowiedz Link Zgłoś
powrut Krytykują Kaczyńskiego za nieobecność w Gdańsku 07.12.08, 15:05 TOW z ZSL co mysleli 25 lat temu O walesie Odpowiedz Link Zgłoś