snellville 09.12.08, 17:56 Tym samym pistolecikem w dupe mu teraz postrzelac....po co do wiezienia???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiek197 Re: "Bawił się" w strzelanie do samochodów 09.12.08, 18:29 Też tak uważam, ale w tym kraju tak nie można. Tutaj przestępcy mają albo immunitet (i takich natychmiast puszcza się wolno) albo mają prawa (których sami nie przestrzegają i których nie mają ich ofiary). A więc proszę z szacunkiem do przestępcy! Odpowiedz Link Zgłoś
joslqecko "Bawił się" w strzelanie do samochodów 10.12.08, 02:13 MONGOLEOID.... nawet z paszczy widać. Pusty łeb dostał klamę w łapę i wczuł się. Mam nadzieję że kara zaboli. Sam w podobny sposób straciłem tylną szybe w aucie i wiem jakie to koszta :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik A nie prościej go powiesić? 10.12.08, 10:49 Mówię serio. Wyraźnie widać, że to zdemoralizowany degenerat. Już raz przecież popełnił taki czyn i nadal brnie w bandytyzm. Skoro ostrzeżenie nie poskutkowało, to teraz należy go powiesić jako zatwardziałego kryminalistę, który nie rokuje szans na resocjalizację. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy "Pistolet automatyczny"... Fiu, fiu... 10.12.08, 11:50 Autor, tfu! ałtor jezd pefni egsperdem od Bronki. O pefnie tlateko nie urzyu naswy fuaściwej: fiatruffka alno pi...led pnełmatytrzny... (pisałem tak, by autor z Gazety był w stanie zrozumieć) Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek "Bawił się" w strzelanie do samochodów 05.01.09, 11:40 Najpierw trzeba by tez posadzic debili, ktorzy uchwalili prawo, wg ktorego kazdy moze kupic dzisiaj bron pneumatyczna. Skoro rozbija szyby to moze tez powaznie skaleczyc czlowieka, a juz na pewno jakies male dziecko, wiec jest to bron. I nie pierd* tu o analogiach do noza, bo czym innym dla kretyna jest strzelic do kogos z pewnej odleglosci, a czym innym podejsc do kogos i zaatakowac nozem. Odpowiedz Link Zgłoś
virtualtrancer "Bawił się" w strzelanie do samochodów 22.04.09, 12:32 a jak mial sie koles wytlumaczyc? Yyyyy... eeee.... jestem idiota? Odpowiedz Link Zgłoś