albinnos 16.12.08, 16:15 JAK SLYSZE JAK W TV TEN SPASLAK ARGUMENTUJE, ZBIERA MI SIE NA WYMIOTY.A co audycje ,to ma bardziej wiszace te podgardle.A ten piskliwy glosik eunucha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mironek47 Zalety ignorancji 16.12.08, 16:19 A czy ten pisiorowy wazeliniarz wie co to jest obiektywizm i prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Zalety ignorancji 16.12.08, 16:27 Obawiam się, że pojęcie przyzwoitości jest kompletnie nieznane panu semce, któremu nie o prawdę przecież chodzi. Bo chodzi jedynie o propagandę, a to z prawdą ma niewiele wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Zalety ignorancji 16.12.08, 16:44 P. Semka też jest godny nagrody "Hiena Roku". Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Zalety ignorancji 16.12.08, 16:58 A Kryże nie zachował się przyzwoicie w owym czasie. Mimo to został wiceministrem sprawiedliwości u Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Zalety ignorancji 16.12.08, 17:10 Nic dziwnego.Jeśli ma się mózgownicę obrośniętą kaczym sadłem,to się wypisuje androny. Odpowiedz Link Zgłoś
marek287 Re: Zalety ignorancji 16.12.08, 17:57 Jestem pod wrażeniem pierwszych sześciu postów. Brawo oto typowi wyborcy PO i język miłości Donalda Tuska, albo czystego jak łza ministra Boni. Tak trzymać, ojciec Adam jest z was dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <-----------------=== 16.12.08, 18:07 Najwyraźniej marek287 nie czytał jeszcze olśniewających chrześcijańskim miłosierdziem wpisów zwolenników PiSu. :P Odpowiedz Link Zgłoś
marek287 Re: <-----------------=== 16.12.08, 18:17 Przepraszam, a co mnie obchodzi język zwolenników PIS ? Te komentarze pokazują, że poziom nienawiści czytelników GW dawno osiągnął już poziom z Naszego Dziennika, tyle tylko, że adresat jest inny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Pisowiec znów przyłapany na łgarstwie. 16.12.08, 18:15 Pisowiec znów przyłapany na łgarstwie. Oni inaczej nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
marek287 Re: Pisowiec znów przyłapany na łgarstwie. 16.12.08, 18:20 W sumie to najśmieszniejszy jest fakt, że czytelnik najlepszej prorządowej gazety w kraju zarzuca innym uprawianie propagandy. To tak, jakby ojciec Adam startował np. w konkursie szybkiego czytania. Odpowiedz Link Zgłoś
kutzowesz Zalety ignorancji 16.12.08, 18:31 Święte słowa pani Aleksandro,można było zachować się przyzwoicie,mam nadzieję,że ta miara obejmuje także Bohatera nad bohatery Stefana Niesiołowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 No tak - nihil novi - redaktor Semka ... 16.12.08, 18:44 No tak - nihil novi, redaktor Semka, czołowy apolegeta telewizyjny PiSu i antagonista PO, tym razem w całkiem nowej roli: poprawiacza historii najnowszej! Podobny fakt miał miejsce w Bielsku-Białej, kiedy skład sądzący jednomyślnie orzekł najniższą możliwą karę dla b. Redaktora Naczelnego "Kroniki Beskidzkiej" Tadeusza Wielgolawskiego, oskarżonego o udział w nielegalnej demonstracji 1-Majowej: 3 miesiące pozbawienia wolności, z zaliczeniem czasu spędzonego w areszcie śledczym! W razie uniewinnienia Prokuratura zapowiedziała rewizję, w której śmiałemu opozycjoniście, członkowi KPNu, groził wieloletni wyrok! Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Zalety ignorancji 16.12.08, 18:48 Tak,właśnie.Na plecach robotników Cegielskiego,stoczni,kopalń i wielu,wielu innych zakładów, ludzie tacy jak wszelkiej maści politycy ze wskazaniem na polityków prawych i sprawiedliwych budują swoją wielkość.To jest właśnie przykład chamstwa politycznego.Robotnicy na barkach których spoczywał cały ciężar walki służą obecnie do wspierania wielkości polityków.Żaden z nich nie pracował nigdy w fabryce,ale pierś do orderów wystawia.Troszeczkę skromności panowie.Ciszej nad tym grobem. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Pis-dzie-l Semek jednego sędziego potrafił wybiela 16.12.08, 19:04 Pis-dzie-l Semek jednego sędziego potrafił wybielać, psa podwórzowego Zioberka. Swój swego [po charakterze] zrozumie, no nie, Piter ? Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 Semka , to gruby,cuchnąca kupa, z pełnym nosem... 16.12.08, 19:11 ta gruba swinia,nigdy sie nie wysmarka przed wywiadem..współczuje ludzim, którzy są blisko niego...Obrzydliwość !!!! Pusciłem pawia... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Zadufek Semka z wiecznie przylepionym głupawym 16.12.08, 19:46 uśmieszkiem dostał po nosie. Ten upasiony prosiaczek wielokrotnie udowadniał iż jemu nikt nie wmówi że białe jest białe a czarne jest czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
snow-ball Co za relatywizm! 16.12.08, 20:51 Teraz dla funkcjonariuszy Wyborczej jak ktoś dał górnikowi, który protestował przeciwko zamachowi stanu grupy oficerów (stan wojenny) 3,5 roku to znaczy, że zachował się przyzwoicie. To tak jak w tym kawale o Stalinie: Telewizja radziecka kręci film o dobroci Stalina. Jedno z ujęć; Do Stalina podchodzi małe dziecko i mówi: - Wujku, daj cukierka. - Won ty s.....u! - Krzyczy Stalin W tym momencie kamera kieruje obiektyw na planszę z napisem: A mógł zabić! (przypowiastka z dedykacją dla naczelnego obrońcy mordercy górników z Wujka - Adama M.) Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Zadziwia mnie "logika" GWno Prawdy 16.12.08, 21:03 O ponad 2 lat GWno Prawda pomstuje na tych obrzydłych Kaczorów, że mianowali sędziego Kryże urzędnikiem państwowym. całą "zbrodnią" Kryże było to, że utrzymał w procesie odwoławczym wydany wcześniej wyrok bodajże 1 m-ca więzienia dla herosa tzw. opozycji, Komorowskiego. Tutaj mamy innego sędziego,który wlepił górnikom 4 lata, ale ten jest cacy, bo nie mianował go obrzydły Kaczor. Przy okazji, czy w tej GW*** gazecie nadal obowiązuje kryterium rasowe przy przyjmowaniu do pracy ? Widzę, patrząc na fotki, że dalej przyjmują tylko 'naszych" Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Re: Zadziwia mnie "logika" GWno Prawdy 16.12.08, 22:10 Pytanie zasadnicze brzmi: ile lat pozbawienia wolności i jakie kary dodatkowe żądał prokurator? I drugie pytanie: jaką najniższą karę przewidywało za inkryminowane czyny prawo stanu wojennego? Dopiero uzyskawszy odpowiedź na te pytania ocenić będziemy w stanie, czy sędzia zachował się przyzwoicie: może prokurator żądał 15 lat, a najniższa kara za zarzucone naruszenia prawa stanu wojennego wynosiła w zbiegu akurat 4 lata pozbawienia wolności? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Widać że nie nauczyci cie w podstawówce czytać 16.12.08, 22:59 za zrozumieniem, bo o myślenie to cię już od dawna nie posądzam. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Zalety ignorancji 16.12.08, 23:41 PS. Pisząc wcześniej, że P. Semka "też" zasługuje na tytuł "Hieny Roku" oczywiście miałam na myśli A. Morozowskiego i T. Sekielskiego jako autorów programu o M. Drzewieckim. Po ich wczorajszym programie "Teraz My", do którego zwabili B. Komorowskiego, uprzednio śledząc go TVN- owskim samochodem, gdy BOR-owiec wiózł gdzieś marszałka służbowym samochodem, pomyślałam sobie, że chyba internauci też powinni przyznać im tego rodzaju nagrodę! Jestem oburzona stosowaniem przez tych dziennikarzy w swojej pracy esbecko- PiS-owskich metod typu inwigilacja (Z. Ziobro się kłania ze swoimi "gwoździami" itp.)! Uważam, że politycy PO i PSL mają pełne prawo w geście solidarności z M. Drzewieckim i B. Komorowskim bojkotować program "Teraz My", jak również inne programy publcystyczne TVN. Jestem teraz przekonana, że jeśli PiS zrobił cokolwiek sensownego, to była to właśnie decyzja o bojkocie tej stacji. Może pora zacząć inwigilować autorów "Teraz My" i innych dziennikarzy TVN, żeby sprawdzić m.in., z jaką predkością jeżdżą wieczorem po Warszawie i pod Warszawą, gdy kogoś nie inwigilują, skoro inwigulując jechali 140 km/godz? Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo Re: Zalety ignorancji 17.12.08, 01:42 aa_6 napisała: > PS. Pisząc wcześniej, że P. Semka "też" zasługuje na tytuł "Hieny > Roku" oczywiście miałam na myśli A. Morozowskiego i T. Sekielskiego To ty myślisz ????? a to ci nowość ... :P Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo Rzeczywiście - miara przywoitości 17.12.08, 01:40 skazać niewinnych ludzi :P Kolejna szuja broniona przez G***W - no ... zresztą tu pracował nie mniej przyzwoity maleszka :) i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś