ko_menta_tors 17.12.08, 07:33 czy Siwek to inna wersja Siwaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strofka22dwa Siwek: to jest chore 17.12.08, 07:54 moja zona jest dyrektorem liceum , mampod sobą prawie 400 uczniów i 50 nauczycieli musi tak sprawować nadzór aby wszystko było zgodne z literą prawa i sumieniem. zarabia brutto ok 3000 tys. Ten gnój co wyraża zgodę na tak wysokie zarobki powinien siedzieć na zasiłku. Warszawka zasrana. Cwaniaki , złodzieje, opuchłe mordy ! Odpowiedz Link Zgłoś
al_bandi Re: Siwek: to jest chore 17.12.08, 08:05 strofka22dwa napisała: > moja zona jest dyrektorem liceum , mampod sobą prawie 400 uczniów i > 50 nauczycieli /////// i tak ma szczęście, że nie ma ich wszystkich na sobie :-). Życzę Wszystkim Spokojnych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.puszek.okruszek Scena z Raportu Mniejszości w TVPiS :) 17.12.08, 08:48 Jak widać, TVPiS trzyma się dobrze. Ziobro krzyczał, że ktoś jest winny (np. doktor G) chociaż była to jego rola. A teraz idą dalej: można kogoś osądzać za to, czego jeszcze nie zrobił :) Jak w Raporcie Mniejszości... -- Makiety kolejowe Haft komputerowy Bielsko Biała zdjęcia lotnicze Odpowiedz Link Zgłoś
der.die.das Re: Scena z Raportu Mniejszości w TVPiS :) 17.12.08, 09:24 media sięgły dna wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
kxx1 Siwek, zrob sobie jakies oklady bo chyba mózg 17.12.08, 09:53 ci sie przegrzal Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: Siwek, zrob sobie jakies oklady bo chyba mózg 17.12.08, 13:15 Zdjęcie Siwka obowiązkowo paskudne, zdjęcie Lisa piękne. Manipulacja jak się patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Chodziło o odebranie głosów panu Tuskowi? 17.12.08, 12:59 kot.puszek.okruszek napisał: > Jak widać, TVPiS trzyma się dobrze. > No właśnie, zastanawiałem się, dlaczego TVPiS, jak ją określasz, przyjęło do pracy pana Lisa i panią Lisową. I dlaczego dało panu Lisowi program w porze najwiekszej oglądalności, co zresztą on wykorzystał, bo ponoć ma najwięcej widzów. Dzięki Gazecie Wyborczej wreszcie przejrzałem ten niecny plan: chodziło o to, żeby zrobić kampanię wyborczą panu Lisowi, dzięki czemu pan Lis może wygrać wybory prezydenckie z panem Tuskiem - gołym okiem widać, że odwołują się do tego samego elektoratu, a pan Lis jest o niebo barwniejszy i chyba inteligentniejszy. Tylko nie rozumiem, dlaczego związany z PiSem pan Siwek chce z tego przemyślnego plany zrezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Chodziło o odebranie głosów panu Tuskowi? 17.12.08, 14:31 canisparvus napisał: > No właśnie, zastanawiałem się, dlaczego TVPiS, jak ją określasz, > przyjęło do pracy pana Lisa i panią Lisową. Pewnie chcieli sobie poprawić oglądalność. > I dlaczego dało panu > Lisowi program w porze najwiekszej oglądalności, O ile pamiętam, to był jeden z warunków pod jakimi Lis zgodził się przyjść do TVPiS 2 > co zresztą on > wykorzystał, bo ponoć ma najwięcej widzów. Skandal! Ma czelność mieć "najwięcej widzów"! Wywalić go NATYCHMIAST! W TVPiS należy zatrudniać wyłącznie nieudaczników, których nikt nie chce oglądać. > Dzięki Gazecie Wyborczej > wreszcie przejrzałem ten niecny plan: chodziło o to, żeby zrobić > kampanię wyborczą panu Lisowi, dzięki czemu pan Lis może wygrać > wybory prezydenckie z panem Tuskiem - gołym okiem widać, że odwołują > się do tego samego elektoratu, a pan Lis jest o niebo barwniejszy i > chyba inteligentniejszy. > Tylko nie rozumiem, dlaczego związany z PiSem pan Siwek chce z tego > przemyślnego plany zrezygnować. Ja wiem! On chce, żeby wygrał niejaki Kaczyński, a skoro Lis jest "o niebo barwniejszy i (...) inteligentniejszy od Tuska" to chyba dla Kaczyńskiego lepiej zmierzyć się z Tuskiem niż z Lisem, skoro tenże Kaczyński nie jest ani barwny, ani inteligentny... Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Re: Chodziło o odebranie głosów panu Tuskowi? 17.12.08, 15:46 koloratura1 napisała: > canisparvus napisał: > > > No właśnie, zastanawiałem się, dlaczego TVPiS, jak ją określasz, > > przyjęło do pracy pana Lisa i panią Lisową. > > Pewnie chcieli sobie poprawić oglądalność. SOBIE? Pan Lis jest zwolennikiem przede wszystkim siebie, ale w dalszej kolejności - Platformy, co widać po pytaniach i po tzw. całokształcie. PiSu nie lubi i to też widać. Myślę, że panu Urbańskiemu chodziło o to, żeby pokazać, że kierowana przez niego instytucja jest pluralistyczna, zatrudnia także przeciwników PiS. > > > I dlaczego dało panu > > Lisowi program w porze najwiekszej oglądalności, > > O ile pamiętam, to był jeden z warunków pod jakimi Lis zgodził się przyjść do T > VPiS 2 > > > co zresztą on > > wykorzystał, bo ponoć ma najwięcej widzów. > > Skandal! Ma czelność mieć "najwięcej widzów"! > Wywalić go NATYCHMIAST! > W TVPiS należy zatrudniać wyłącznie nieudaczników, których nikt nie chce oglądać. ???? No to jak, trochę wyżej pisałaś, że chodziło im o oglądalność. > > Dzięki Gazecie Wyborczej > > wreszcie przejrzałem ten niecny plan: chodziło o to, żeby zrobić > > kampanię wyborczą panu Lisowi, dzięki czemu pan Lis może wygrać > > wybory prezydenckie z panem Tuskiem - gołym okiem widać, że odwołują > > się do tego samego elektoratu, a pan Lis jest o niebo barwniejszy i > > chyba inteligentniejszy. > > > Tylko nie rozumiem, dlaczego związany z PiSem pan Siwek chce z tego > > przemyślnego plany zrezygnować. > > Ja wiem! > On chce, żeby wygrał niejaki Kaczyński, a skoro Lis jest "o niebo barwniejszy i > (...) inteligentniejszy od Tuska" to chyba dla Kaczyńskiego lepiej zmierzyć si > ę z Tuskiem niż z Lisem, skoro tenże Kaczyński nie jest ani barwny, ani intelig > entny... Jesteś pewien? Lis nie odebrałby głosów Kaczyńskiemu, natomiast na pewno - sporo Tuskowi. Jest bardzo prawdopodobne, że do drugiej tury dostałby się tylko jeden z nich. Myślę, że byłby to jednak pan Tusk, chociaż różnie być może. O ile w ogóle pan Tusk jest tą posadą zainteresowany - robi wszystko, żeby zmarginalizować urząd prezydenta. Innego kandydata PO pan Lis prawdopodobnie pokonalby łatwo i wyraźnie. W drugiej turze też różnie by mogło być. Za dwa lata pan Tusk nie będzie kojarzony z koniecznością dokonania zmian, a dokonania ekipy PO będą dalekie od rozbudzonych przesadnie oczekiwań - cudów nie będzie, zostanie CUDAK. Poza tym pan Tusk ma talent do zrażania sobie różnych grup społecznych niegorszy od panów Kaczyńskich. Kiedyś ucho dzbana się urwie. Jest więc pewne prawdopodobieństwo, że przegra nawet z panem Kaczyńskim. Natomiast istotnie, pan Lis mógłby pana Kaczyńskiego pokonać na fali kolejnej tęsknoty do zmian. Najwyraźniej właściciele TVN już kilka lat temu się go obawiali jako istotnego kandydata na prezydenta. Dlatego go wywalili. W każdym razie z panem Lisem jako kandydatem na prezydenta następne wybory byłyby ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Chodziło o odebranie głosów panu Tuskowi? 17.12.08, 16:54 canisparvus napisał: > koloratura1 napisała: > > > canisparvus napisał: > > > > > No właśnie, zastanawiałem się, dlaczego TVPiS, jak ją określasz, > > > przyjęło do pracy pana Lisa i panią Lisową. > > > > Pewnie chcieli sobie poprawić oglądalność. > > SOBIE? "Sobie", tzn pr. 2 TVPiS. > > > > Dzięki Gazecie Wyborczej > > > wreszcie przejrzałem ten niecny plan: chodziło o to, żeby zrobić > > > kampanię wyborczą panu Lisowi, dzięki czemu pan Lis może wygrać > > > wybory prezydenckie z panem Tuskiem - gołym okiem widać, że > odwołują > > > się do tego samego elektoratu, a pan Lis jest o niebo > barwniejszy i > > > chyba inteligentniejszy. > > > > > Tylko nie rozumiem, dlaczego związany z PiSem pan Siwek chce z > tego > > > przemyślnego plany zrezygnować. > > > > Ja wiem! > > On chce, żeby wygrał niejaki Kaczyński, a skoro Lis jest "o niebo > barwniejszy i > > (...) inteligentniejszy od Tuska" to chyba dla Kaczyńskiego lepiej > zmierzyć si > > ę z Tuskiem niż z Lisem, skoro tenże Kaczyński nie jest ani > barwny, ani intelig > > entny... > > Jesteś pewien? Naturalnie, że jestem pewna (femina sum...). > Lis nie odebrałby głosów Kaczyńskiemu, natomiast na > pewno - sporo Tuskowi. Jest bardzo prawdopodobne, (..) Że co proszę? Poddaję się, już mnie całkiem skołowałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
t610 Re: Siwek: to jest chore 17.12.08, 08:20 Nic prostszego. Niech żona odejdzie z pracy i zostanie (było nie było) gwiazdą dziennikarstwa. Jak mnie wq ludzie narzekający na los i pensje... Odpowiedz Link Zgłoś
mmena Re: Siwek: to jest chore 17.12.08, 09:09 > Warszawka zasrana. Cwaniaki , złodzieje, opuchłe mordy ! Od kiedy to oni sa Warszawiakami? To zona dyrektorka nauczyla cie takiego slownictwa? Odpowiedz Link Zgłoś
gierald Re: Siwek: to jest chore 17.12.08, 09:52 cyt: Ten gnój co > wyraża zgodę na tak wysokie zarobki powinien siedzieć na zasiłku. > Warszawka zasrana. Cwaniaki , złodzieje, opuchłe mordy ! Matko, to już wiem skąd ta agresja u dzieci i młodzieży. Czasami dobrze, że na forum wypowiadają się dyrektorki szkól (wraz z mężami) cyt: "mampod sobą prawie 400 uczniów i..." freudowski błąd? a cóż za forma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Re: Siwek: to jest chore 17.12.08, 09:58 > zarabia brutto ok 3000 tys Ale chyba na stare pieniądze? To rzeczywiście bieda. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Re: Siwek: to jest chore 17.12.08, 10:54 strofka22dwa napisała: > moja zona jest dyrektorem liceum [...] Gdyby twoja żona była dyrektorem liceum, to: 1. Nie byłabyś kobietą (strofka napisała) 2. Nie używałbyś tak chamskiego języka 3. Nie robiłbyś tylu błędów. 4. Wiedziałbyś, że dyrektor liceum zarabia znacznie więcej, mniej więcej 6-7 tysięcy brutto. A poza tym: Bić złodziei! Ziemia dla ziemniaków! Precz! Wszyscy mamy jednakowe żołontki! (ort. celowa) Odpowiedz Link Zgłoś
ferrment Re: Siwek: to jest chore 17.12.08, 10:54 Mało zarabia to pół biedy, ale za jakiego prymitywa wyszła! Odpowiedz Link Zgłoś
tinley Re: Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Liso 17.12.08, 07:57 Tomasz LIS prezydentem... Buhahahaha... dobrz mi koleś mówił ze on odczeka jedną kadencję po kwaśniewskim i dopiero wtedy. Tylko kim on jest żeby być prezydentem, choć taka jest prawda ze co jeden to gorszy. To ten pan co wywywa ludzi od baranów, debili, sypie goojami i krvami a potem z miną katona staje na wizji i pyta "co z ta Polską " rodacy. A ja bym zapytał "co z tym Lisem hipokrytą?" Odpowiedz Link Zgłoś
g_m11 Re: Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Liso 17.12.08, 08:01 Póki co to jest insynuacja niejakiego Siwka , który chce mieć pretekst do zerwania kontraktu. Każdy kto powie coś niezgodnego z linią PISu jest wrogim elementem a tym bardziej nie kompetencji do dziennikarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
hefajstion Re: Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Liso 17.12.08, 09:40 w odpowiedzi na twoj post uwazam ze lis jest dobry na to stanowisko. zna jezyki i ma prezencje. wiec nadaje sie. poza tym nasi politycy juz dosc sie skompromitowali i moze wreszcie tam zawita normalnosc do palacu prezydenckiego Odpowiedz Link Zgłoś
hefajstion Re: Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Liso 17.12.08, 09:56 a nie uwazam ze lis jest hipokryta. i ma czasem racje ze huknie na pracownika. wiem jacy sa pracownicy z wlasnego doswiadczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Liso 17.12.08, 10:37 > a nie uwazam ze lis jest hipokryta. i ma czasem racje ze huknie na > pracownika. wiem jacy sa pracownicy z wlasnego doswiadczenia... a od kiedy Lis był w TVn pracodawcą? Zdaje się był pracownikiem jak każdy inny - w tym czasie nie był nawet chyba już szefem Faktów. Poza tym jeśłi ma prezencję i zna jezyki to prezydentem moze być kazdy tak naprawdę. Zaprzeczeniem tej tezy jest obecny prezydent. Poza tym Lis nie ma zielonego pojęcia o polityce bo co innego uprawiac ja na redaktorskim fotelu a co innego grzebać sie w jej realiach. Preydentem w tym kraju powinien byc wybitny i szanowany autorytet prawniczy a nie rzucający mięsem na podwładnych du...k Odpowiedz Link Zgłoś
ferrment Re: Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Liso 17.12.08, 11:00 Prawnicy jak dotąd się tylko kompromitują. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Liso 17.12.08, 12:58 P.Siwek,a kto tę umowę sporządził amator czy prawnik z TVP? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Liso 17.12.08, 12:56 Niech p.Siwek nie lamentuje.Trzeba było tak zawierać umowę z pp.Lisami,aby nie mógł kandydować na prezydenta.Amatorzy pisali tę umowę?TVP nie ma prawników? Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Hanna Lis bez studiow dziennikarskich! 17.12.08, 07:57 Hanna Lis dziennikarka? zadnych studiow dziennikarskich nie ukonczyla to rozwóda po normalnych studiach, tyle ze corka tausia z PZPR do kasy do Realu jak inni po studiach Odpowiedz Link Zgłoś
mracek Re: Hanna Lis bez studiow dziennikarskich! 17.12.08, 08:28 malpiarnia napisał: > Hanna Lis dziennikarka? > zadnych studiow dziennikarskich nie ukonczyla Czyzby zwolennik PSL, ktorego zdaniem tez aktorem moze nazywac sie tylko ten, kto ukonczyl wyzsze studia aktorskie lub zdal egzamin przed odpowiednia komisja? Odpowiedz Link Zgłoś
zylam1 Re: Hanna Lis bez studiow dziennikarskich! 17.12.08, 08:38 Ojciec kaczorów tez chyba nie był teologiem tylko miał bardzo bliskie związki z "aparatem" i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Hanna Lis bez studiow dziennikarskich! 17.12.08, 11:58 zylam1 napisał: > Ojciec kaczorów tez chyba nie był teologiem tylko miał bardzo bliskie związki z > "aparatem" i co z tego? To z tego, że innym miał to samo za złe, w myśl zasady: kto najgłośniej krzyczy "łapać złodzieja?" Odpowiedz Link Zgłoś
kosiba2 Re: Hanna Lis bez studiow dziennikarskich! 17.12.08, 09:02 dla malpiarni mniejszym złem jest posiadanie dziadka analfabety,niż dziennikarz bez studiów dziennikarskich.Tylko,że tak i w ogóle to skończone studia miec-ma !A gdyby nie miała tatusia,to podobnie jak Ty n i e i s t n i e l i b y s c i e,co w przypadku malpiarni,szkody żadnej społeczenstwo by nie poniosło. Na forum zadano pytanie: czy Siwek to Siwak.Otóż nie!. Albin Siwak to zatwiardziały ideolog realnego socjalizmu,ideowiec. Sławomir Siwek to zadufany w sobie idiolatrik, sardoniczny nasladowca Jarosława,posiadający podobnie jak jego idol monopol na prawdę i takie PiSowskie pizzicato.I podobny zmysł do interesów jak własciciel Alika.Taki,który zawsze wie gdzie są konfitury. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan1970 Re: Siwek - Lis 17.12.08, 08:06 Bliźniak z piątego jaja: S I W E K (na 5 liter) z czwartego jaja był: D O R N (historia nie znała wtedy Lisa) a ten trzeci to : L I S (koń trojański?) Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Ale debil, no argumentacha godna kartofla. 17.12.08, 08:06 Siwek, ale ty masz pusty łeb i mentalność ku.... Dzieci się nie wstydzą za ciebie? Jak na Białorusi normalnie. Ciemniak na ciemniaku. Jak nie kaczyński to jakaś inna ofiara robi z siebie debila i myśli że polacy nie zauważą. Co ty myślisz, że tu wszyscy są tak samo tępi jak ty? Ty durniu, wy jesteście jak parobki dla większości polaków więc nie podskakuj i morda w kubeł i zachowuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty1559 Lisowie powinni dawno wylecieć z TVP. 17.12.08, 08:09 Jaik prawem Hanna Lis- tzw. czytaj baba ma wpływ na podawane wiadomości. Jest tylko prezenterką wiadomości, a nie dziennikarzem. Jej poziom dennikarski jest równy zero. A Tomasz Lis to polityk, nie dziennikarz, i zarozumiały błazen. Spuścić to małżeństwo z TVP. Jakim prawem dostają kasę z mojego abonamentu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan1970 Re: Lisowie powinni dawno wylecieć z TVP. 17.12.08, 08:25 qwerty1559 napisał: > Jaik prawem Hanna Lis- tzw. czytaj baba ma wpływ na podawane > wiadomości. Jest tylko prezenterką wiadomości, a nie dziennikarzem. > Jej poziom dennikarski jest równy zero. > A Tomasz Lis to polityk, nie dziennikarz, i zarozumiały błazen. > Spuścić to małżeństwo z TVP. Jakim prawem dostają kasę z mojego > abonamentu!!! No to piSowski atak na Lisów mamy realny. Jeden wydelegowany do zadań specjalnych, na polecenie partyjne Wielkiego splunął (Siwek), a teraz inni dopluwają (niby według PiS) leżącą na łopatkach parę. Lincz? Psychoza? Dewiacje? Wtórne wstrząsy po BSE? Choroba PiSu posunęła się już tak dalece, że nawet szeregowcy z tej partii odkrywają o niej nagą prawdę. Ale koniec politycznych błaznów już jest zapewne bliski.....całe ciało jest już zarażone i chore. Przyjdzie czas diagnozy i podsumowania (wybory)... już wkrótce. Tomaszu Lis!!!! - nie czytaj, nie komentuj, głowa do góry ... oni sami się zaplują tutaj na śmierć. Wesołych Świąt dla wszystkich lubi bez względu na ich partyjność. Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Lisowi.. 17.12.08, 08:17 do studia Lis przyprowadza swoją publicznosc która wyje lub klaszcze na rozkaz dany na tablicy przez naczelnego klakiera .zawsze ma tez przygotowana osobe która zadaje pytanie .cwany lis .jego wypowiedzi i sposób prowadzenia programu maja zawsze dowieśc że Polacy to idioci .zagłosuje na kazdego przeciwnika rudego TUSKA w drugiej rundzie wyborów .ale ani na rudego Tuska ani na rudego Lisa nie zagłosuje .pójde na piwo .PRZECZ Z RUDYMI I PRYSZCZATYMI I DZIOBATYMI Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Lisowi.. 17.12.08, 08:19 MAM PYTANIE DLACZEGO OBOK MIEJSCA DO LOGOWANIA JEST ZAWSZE TEKST wAWELSKI KICZ PAPIESKI . Odpowiedz Link Zgłoś
washner Nie widzę powodu żeby dalej płacić abonament 17.12.08, 08:28 Sytuacja w której zastępuje się sprawne ekipy TV zwolennikami pisu jest nie do przyjęcia. Działanie TV oparte na zasadzie mierny, bierny, ale wierny, prowadzi do spadku poziomu programów, za które my abonenci płacimy coraz większe pieniądze. W działaniu zarządu TV widać wpływ resztek komuny powiązanej z Jarosławem i Lechem Kaczyńskim. Piszą oni nową historię nie tylko Polski ale TV, szkoda że tracimy na tym my wszyscy. Jak ktoś pisał na forum - jeszcze tylko 900 parę dni dla tej opcji. Miejmy nadzieję że nie spieprzą do końca wszystkiego co można zepsuć. Odpowiedz Link Zgłoś
atomm To ty jeszcze go placiles?? 17.12.08, 08:49 Czlowieku daj sobie spokoj z traceniem pieniedzy na abonament... Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Lisowi.. 17.12.08, 08:30 W d...e mam tak oboje Lisów jak i cały Zarząd TVP z Urbańskim, Siwkiem i całą tą menażerią. zastanawia mnie tylko ile przy kontraktach jakie mają Tomek z Hanią wynosi ich odprawa, no i kto za nią zapłaci!? Odpowiedz Link Zgłoś
dariustch Re: Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Liso 17.12.08, 08:38 Zdaje się, że Pan Lis już odpowiadał na zarzuty jakoby jego program miał coś kosztować TVP. Dla mnie wypowiedź Pana z zarządu jest dowodem na to, że TVP faktycznie sterują ludzie PISu. Odpowiedz Link Zgłoś
henyk Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Lisowi.. 17.12.08, 08:41 Gwoli ścisłości. TVP nie ma swoich pieniędzy, ma pieniądze nasze, abonentów tylko traktuje je jak swoje. Najpierw podpisali umowę na horrendalny zarobek Lisów a teraz wypominają. Trzeba było nie podpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
dariustch Re: Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Liso 17.12.08, 08:42 Jak jest taki horrendalny, to może podasz jakieś liczby? SKoro tak piszesz to musisz wiedzieć nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
jendrek121 Re: Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Liso 17.12.08, 08:47 kto podpisał kontrakt , gdzie odprawa to równowartość 1,5 rocznej pensji? Czy ktoś z obecnych tu ma taką umowę o pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
dariustch Re: Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Liso 17.12.08, 08:52 Poczekajmy, posłuchajmy drugiej strony. Jak widać ułańska natura Polaka na stałe się zakorzeniła w naszej mentalności. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Liso 17.12.08, 12:02 jendrek121 napisał: > kto podpisał kontrakt , gdzie odprawa to równowartość 1,5 rocznej pensji? Czy > ktoś z obecnych tu ma taką umowę o pracę? Ja, ale już nie mam. Po likwidacji stanowiska pracy otrzymałem 36 - miesięczną odprawę i jeszcze większe odszkodowanie. To było w pewnej dużej, prywatnej firmie (nie w banku!) z wielkim udziałem kapitału zagranicznego, a więc podatnicy nie tylko nic nie dopłacili, ale nawet zyskali, gdyż chciwy fiskus zaraz zgarnął z tego lwią część. Odpowiedz Link Zgłoś
jantar15 Re: Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Liso 17.12.08, 11:16 A jednak ze swoich pieniędzy...przecież sam im dajesz... gdybyś dał mi, byłyby moje. A gdyby Tomasz Lis nie miał takiej oglądalności, tyle by nie dostał. Pewnie sam oglądasz....( niestety, ja też ). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_glosny Życzę sobie, aby Tomasz Lis został prezesem TVP 17.12.08, 08:57 Życzę sobie, aby Tomasz Lis został prezesem TVP i rozgonił całe te partyjniackie towarzystwo - nieważne czy PiSowe, PO-we, SLD-owe czy LPR-owe. Doświadczenie i cięty język na pożal się Boże "polityków" ma, więc się do tego nadaje jak najbardziej. A prezydentura? Wątpię czy to są jego prawdziwe aspiracje. Wmówiono mu to, a teraz takie Siwki i podobni będą bredzić o tym w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 przystojnacha z tego siwka 17.12.08, 09:08 nie wspominając o urodzie pani lisowej Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Nadszedł czas, aby Siwek zaczął robić to, co Siwak 17.12.08, 09:11 Albin. Emeryturka bynajmniej nie pomostowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Siwek, aferał, oszust ze stajni Kaczynskich w PC ! 17.12.08, 09:21 Siwek,Zalewski {siedział}, Kaczynscy, to 'Elyta" mafii PC !!!! wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html Odpowiedz Link Zgłoś
hotham U nas w Polsce dziennikarzyn, ktorzy nie maja 17.12.08, 09:26 ukonczonych studiow dziennikarskich jest bez liku . Zaczne wyliczac, Monisia. Hanusia .... wszystkie i wszstcy PYSKAci TZN mocni w gebie. I nie da im sie powiedziec ze sa zalosni????? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: U nas w Polsce dziennikarzyn, ktorzy nie maja 17.12.08, 09:52 Mieliśmy już przykład wykańczania osób w Polsce, dobrym przykładem jest Mirosław G; Blida i wielu innych których budzono o świcie, jak widać praktyki się nie zakończyły, Prawo i Sprawiedliwość kontynuuje swoje akcje a ciemny motłoch wierzy w działalność tej partii w imieniu prawa, sprawiedliwości i konstytucji według interpretacji PiS. Nadzwyczajna opinie jak i sygnały wysyła "Prawo i Sprawiedliwość" do cywilizowanego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
hotham Re: U nas w Polsce dziennikarzyn, ktorzy nie maja 17.12.08, 11:13 Tosa rozne sprawy. Pan Lis napewno bedzie chcial pograzyc pis przy referowniu sprawy doktora G, ale JUZ NIE KONIECZNIE ABY WYJASNIC SPRAWE P BLIDY.LIs to slugus jednej opcji!! A jakiej?? Takiej ktora teraz obowiazuje i sie nayzwa poprawnoscia polityczna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ferrment Re: U nas w Polsce dziennikarzyn, ktorzy nie maja 17.12.08, 11:11 hotham napisała: > ukonczonych studiow dziennikarskich jest bez liku . Zaczne wyliczac, Monisia. > Hanusia .... wszystkie i wszstcy PYSKAci TZN mocni w gebie. > I nie da im sie powiedziec ze sa zalosni????? Na studia dziennikarskie idą same popłuczyny, a na prawdziwe studia idą ludzie zdolni. Dlatego jak lepszy dziennikarz, to nie po dziennikarstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
zsxdcf Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Lisowi... 17.12.08, 09:50 Cały ten cytat siwego pasuje do niego.Zamiast Lisowi,wstawić Siwkowi. Panie Siwek siedź Pan cicho.Po co się Pan pchasz na afisz.Co z Pana za figura?I wiedz Pan,że to nie Pan płacisz tyko abonenci.Już niedługo.A tak na marginesie.Czy nie za dużo Pan zarabia? Odpowiedz Link Zgłoś
dopiczek Siwek,Kaczynscy,Zalewski..Twórcy mafii PC {PIS} 17.12.08, 09:56 wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=88654861&a=88659060 Odpowiedz Link Zgłoś
gierald Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Lisowi.. 17.12.08, 09:57 Żenujące argumenty Siwka. Nawet nie myślałam, że 'zatęsknię' za Bronkiem... Ale nie dziwię się, że wybitnym osobistościom ;) z TYP tak trudno dogadać się z Lisami, to nie ten poziom panie Siwek, nie te wartości, nie próbuję panu tego wytłumaczyć - tego, niestety, pan nie zrozumie... PS. dla zainteresowanych bardziej: www.newsweek.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=16546 Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Pisowska TV ściera szminkę liberalizmu i 17.12.08, 10:04 przechodzi na pozycję TV Trwam, ale mam nadzieję że już niedługo będą trwać, czas na zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 LIs jest w TVP ? 17.12.08, 10:04 Przeoczyłem kiedy przeszedł z jakiegoś internetu do TVP... Może powinienem znowu oglądać te stacje ale nie płace abonamentu więc uczciwie nie oglądam... Odpowiedz Link Zgłoś
jurekpy Re: Siwek: Nie widzę powodu, aby w TVP robić Liso 17.12.08, 10:05 Bracia Kaczyńscy dobierają ludzi na obraz i podobieństwo swoje. Szkoda tylko,że z mojego abonamentu opłacane jest wynagrodzenie dla takiej miernoty intelektualnej jak Siwek vel Siwak Odpowiedz Link Zgłoś
edosungaros zlodziej, qrva i szmaty 17.12.08, 10:15 przy korycie, a glupi lud wierzy ze to pawda, toz to roszada i ukryte bonusy, te szmaty zawsze przy korycie beda, taki system, lisowa jako dzeicko juz w zecchino d'oro spiewala, bez komuszego zaplecza zadne z nich nie byloby kims, niemam nic przeciw komunie a ale nepotyzm tej choloty od lat 70tych zniewala Odpowiedz Link Zgłoś