bokassa 28.12.08, 20:25 Dialektyka marksistowska w Gazowni w pełnym rozkwicie,faszysta Farfał naszym przyjacielem jest i już. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
free.wojtek ideologicznie nie po drodze, ale tu nie ideologie 28.12.08, 20:47 tylko o wladze,a to przeciez najwazniejsze.... pozdrawienia dla humanistow pelna geba z Gazety. (pytanie- czemu teraz nie wolacie,ze kraj zmierza w kierunku faszystowskiej dyktatury pod rzadami LPR w telewizji, gdzie codziennie podkreslanie,ze farfal to byly faszol i wklejanie zdjecia gdzie unosi dumnie swoja reke w nazistowskim pozdroweniu?) nie jestem za PO ani za PiS-em, ale to jak zachowuje sie koniukturalnie Gazeta, widac golym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzykrajewski7 Wojciech Jaruzelski to zwykły faszysta. 28.12.08, 21:18 W sprawie Piotra Farfała większość mediów popełnia dużą manipulację, przypisując mu neonazizm, gdyż jako nastolatek redagował jakieś pisemko, w którym były treści antysemickie. Przy tym młodym człowieku Wojciech Jaruzelski, to wielki antysemita, żydożerca, który bezwzględnie usuwał oficerów żydowskiego pochodzenia z LWP w latach 1968-1969. Co do tego nie ma żadnych wątpliwości, a był już wtedy dorosłym człowiekiem, generałem. Socjalista i antysemita to narodowy socjalista, czyli najgorsza odmiana faszyzmu. Tak udowodniłem, że Wojciech Jaruzelski to zwykły faszysta. To, że odpowiada za mordowanie robotników i nastolatków w grudniu 1970 dowiódł w swojej książce Henryk M. Kula. Za prezydenta mieliśmy więc faszystę i mordercę niewinnych ludzi. A niektórzy nadal nazywają go "człowiekiem honoru". Czyżby wszyscy się go nadal bali? W Boże Narodzenie przeczytałem też książkę Mariusza Szczygła pt. "Gottland". Wspaniała. Polecam. Dużo jest tam o Czechach (kraju i ludziach) w okresie komunizmu. Tam był prawdziwy świat Orwella. Ludzie czują tam nadal strach, boją się mówić do tej pory. Czy tak samo jest w naszym kraju? Skąd dziennikarze w Polsce wiedzą, że nie można pisać o prawdziwej wersji Grudnia 1970? Skąd wiedzą, że PRL trwa? Dlaczego nadal boją się Wojciecha Jaruzelskiego? Dlaczego nawet Teresa Torańska powtarza bzdury o Grudniu 1970 r.? Gdzie teraz jest Ministerstwo Prawdy? Pozdrawiam Jerzy Krajewski Więcej na www.historiaprl.info Odpowiedz Link Zgłoś
t.w.bolek Farfał urządzi tam rzeźnię...Jego rękoma oczyści 28.12.08, 21:47 się tę stajnię Augiasza a potem się go wywali na zbity pysk razem z różnymi Rudomino. Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Debilne komentarze poprzedników. 28.12.08, 22:18 A gdzie w tym tekście hymny pochwalne dla Farfała ? To tylko krótka informacja o burdelu w TVPiS , nic więcej. Ale dla PISowskich przygłupów tworzenie fikcji jest na porządku dziennym. Na marginesie , w świetle ksh czy się podoba czy nie , TVPiS ma nowy zarząd ale to oczywista oczywistość , że partia z "Prawem" w swojej nazwie nie będzie przecież go przestrzegać bo tym razem litera prawa jest nie pomyśli tow. Jarkacza. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Re: ideologicznie nie po drodze, ale tu nie ideol 29.12.08, 01:04 A kto dotychczas w TVP dzielił się władzą, jak nie "katolickie" PiS z "faszystowskim" LPR i "komunistyczną" Samoobroną? A teraz P. Farfał walczy o to z A. Urbańskim, aby zatrudniona i zawieszona przez tego ostatniego H. Lis mogła prowadzić "Wiadomości"... Mam pytanie do H. Lis: czy warto było wynajmować się do pracy u pisiora, żeby wkrótce zostać przez niego zawieszoną i być teraz bronioną przez byłych koalicjantów pisiora - "brunatnego" i "czerwonego"? PO, PSL i SLD - skończcie jak najszybciej z tą degrengoladą! Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re:ideologicznie nie po drodze###aleś TY "Geniusz" 29.12.08, 11:31 aa_6 napisała: > ... Mam > pytanie do H. Lis: czy warto było wynajmować się do pracy u pisiora, > żeby wkrótce zostać przez niego zawieszoną i być teraz bronioną > przez byłych koalicjantów pisiora - "brunatnego" i "czerwonego"? PO, > PSL i SLD - skończcie jak najszybciej z tą degrengoladą! ################################################################### Ale jesteś "GENIALNA". Po fakcie twierdzić jak należało postąpić to byle dureń potrafi. Jak jesteś taka mądrala to powiedz co będzie się dziać w TVP w następnych dniach i tygodniach!!! Odpowiedz Link Zgłoś