aquarius1973 Robert Fisk: Keeping out the cameras and reporters 05.01.09, 21:59 www.independent.co.uk/opinion/commentators/fisk/robert-fisk-keeping-out-the-cameras-and-reporters-simply-doesnt-work-1225800.html Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 L. Kaczyński apeluje o wstrzymanie walk 05.01.09, 22:01 A niech sobie apeluje, ten bobek v.gnoj. Im szybciej spie....i ze sceny politycznej, tym lepiej. Nowy Rok, ahhah.., zycze blizniakom rozumu i nowych sznorowek. Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: L. Kaczyński zakwakał: 05.01.09, 22:36 i zeby tylko nie mial zawalu od tego bezdechu Odpowiedz Link Zgłoś
kosma44 L. Kaczyński apeluje o wstrzymanie walk 05.01.09, 22:06 Tez jestem zaniepokojona .....ale nie apeluję i oświadczeń też nie piszę Odpowiedz Link Zgłoś
jego_eminencja niech da obywatelstwo polskie 1000000 palestynczyk 05.01.09, 22:12 niech da obywatelstwo polskie, pierdziel z cala moca? a moze jeszcze troche przycisnie i wtedy latwiej sie wyprózni Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: L. Kaczyński apeluje o wstrzymanie walk 05.01.09, 22:09 yeyq napisał: > Lepiej Panie nasz nie apeluj i nigdzie nie wyjeżdżaj bo przypadkiem dojdzie do > wojny Palestyny z Jordanią. Trauma po Czarnym Wrzesniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko L. Kaczyński apeluje o wstrzymanie walk 05.01.09, 22:10 "Niezmiennie popieramy prawo do istnienia Państwa Izrael i potępiamy wszelkie przejawy terroryzmu." - zaznaczył Lech Kaczyński. Potepia terroryzm?!? To sie masowym terrorystom z izraela narazil... _______________________________ "Statements by officials suggest that Israel is defining anything connected to Hamas as a military target. This approach violates the principle of distinction between civilian objects and military targets that is fundamental to international humanitarian law. " www.btselem.org/English/ Odpowiedz Link Zgłoś
jego_eminencja Kartofel jest za a nawet przeciw WOJNIE 05.01.09, 22:14 haha, ale salomonowe wyjscie znalazl...wow, jest za Izraelem i przeciw Hmasowi ale tez przeciw wojnie z terroryzmem na która to wojenke ochoczo wysyla tysiace polaków Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata wreszcie!!!!! 05.01.09, 22:14 glos prawdziwego meza stanu! czy juz wstrzymali, czy nasz komandos bedzie musial pojechac do Gazy! i drzyjcie terrorysci! on rozpozna wszyswtkie typy: 1. karabinow maszynowych 2. mozdzierzy 3. pistoletow 4. haubic, armat. nad czolgami teraz pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jego_eminencja pozyczy maly pistolecik od brata i Podejmie WALKE 05.01.09, 22:19 HEHE, jak w Gruzji, niech teraz jedzie zagrzewac do boju Hamas, oni tez walcza z imperializmem, w strefie gazy wszyscy wstrzymali oddech...izraelczycy z przerazeniem wypatruja polskiego samolotu LOT, boja sie ze zmusi swojego pilota do przelotu na Gaza zeby z lotu ptaka ocenic sytuacje i moze nawet wyladowac gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
twarowski89 Cykoria w Pałacu. 05.01.09, 22:21 Zaniepokoił się Lechu konfliktem po dziesięciu dniach trwania draki.Przez dziesięć dni analizowali:BBN,Kownacki ,Kamiński,z cichacza Fotyga,Macierewicz z Olszewskim (tytani)co mówią duzi i mali,aż wydedukowali:konflikt jest niebezpieczny,należy zapobiec rozprzestrzenianiu się wojny,apelujemy,itd,itd,cyrk,cyrk marny.Cały ten Pałac - namiot,a jego obsługa - karły. Odpowiedz Link Zgłoś
jego_eminencja urzednicy prezydenta to karierowicze i dupolizy 05.01.09, 22:26 prezydent... ale dlaczego taka se dobral druzyne? pijacy, grubasy, no i wiekszosc (oprócz knura Kaminskiego) ponizej 160cm... Szczeglo kurdupel...Kownacki...i ten pijak z zarostem 5 dniowym , Lapinski?, + Fotyga i ta wiejska baba co byla u prezydenta, taka przy kosci, wyglad dojarki mleka. nawet general Polko..byl miniaturowy, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 L. Kaczyński apeluje o wstrzymanie walk 05.01.09, 22:23 Oooh, caly swiat wstrzymal oddech, bo kwaczor zaapelowal, no i teraz Izrael i Palestyna sa w kropce.Eeeh...,durne kraje. Kaczynskie maja receote na konflikt! Odpowiedz Link Zgłoś
olias czy są tu jecyś Polacy? 05.01.09, 22:24 propaganda zrobiła swoje. pełna kultury, inteligencji, poszanowania zdania innych, wreszcie poszanowania własnego państwa - takie przymioty chciał mieć tusk u swoich zwolenników. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: czy są tu jecyś Polacy? 05.01.09, 22:31 olias napisał: > propaganda zrobiła swoje. pełna kultury, inteligencji, poszanowania > zdania innych, wreszcie poszanowania własnego państwa - takie > przymioty chciał mieć tusk u swoich zwolenników. Jakiego poszanowania???...jak on ciagle sobie lata. Na wiosne na polnocy,zima na poludnie...kuzwa kto za nim zdazy??? Wiem ze jestem tylko nie wiem po co!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: czy są tu jecyś Polacy? 05.01.09, 22:45 To ty nie wiesz, że to jest najważniejsze, że tylko to się liczy? Trzeba kaczorowi dowalić bo się odezwał. Co ja mówię, trzeba mu dowalić bo się urodził! Jak on jutro powie, że należy popierać Tuska to Tusko-fanatycy po prostu zgłupieją, ale skrytykować skrytykują. Bo się kaczor odezwał. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: czy są tu jecyś Polacy? 05.01.09, 22:51 profanum_vulgus napisał: > To ty nie wiesz, że to jest najważniejsze, że tylko to się > liczy? Trzeba kaczorowi dowalić bo się odezwał. Co ja mówię, > trzeba mu dowalić bo się urodził! Jak on jutro powie, że > należy popierać Tuska to Tusko-fanatycy po prostu zgłupieją, > ale skrytykować skrytykują. Bo się kaczor odezwał. > Problem w tym, ze lech kaczynski nie posiada tutaj swojego zdania, wczoraj czy przedwczoraj jeden z najwazniejszych przywodcow Hamasu poprosil prezydenta Polski o poparcie, prezydent Polski dzisiaj mu je daje, a ja sie pytam, dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: czy są tu jecyś Polacy? 05.01.09, 22:52 profanum_vulgus napisał: > To ty nie wiesz, że to jest najważniejsze, że tylko to się > liczy? Trzeba kaczorowi dowalić bo się odezwał. Co ja mówię, > trzeba mu dowalić bo się urodził! Jak on jutro powie, że > należy popierać Tuska to Tusko-fanatycy po prostu zgłupieją, > ale skrytykować skrytykują. Bo się kaczor odezwał. > Moze sie odzywac,nikt mu nie broni lecz niech skosultuje (jesli sam nie wie)co ma powiedziec i kiedy. O Tusku moze opowiadac co chce i tak mu nikt nie uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: czy są tu jecyś Polacy? 05.01.09, 22:50 olias napisał: > propaganda zrobiła swoje. pełna kultury, inteligencji, poszanowania > zdania innych, wreszcie poszanowania własnego państwa - takie > przymioty chciał mieć tusk u swoich zwolenników. A to artykul o Tusku? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: czy są tu jecyś Polacy? 05.01.09, 22:52 attina3 napisała: > olias napisał: > > > propaganda zrobiła swoje. pełna kultury, inteligencji, > poszanowania > > zdania innych, wreszcie poszanowania własnego państwa - takie > > przymioty chciał mieć tusk u swoich zwolenników. > > A to artykul o Tusku? A myslisz, ze on wie, albo rozumie co w artykule napisali...? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Wyważone słowa Prezydenta. 05.01.09, 22:25 Dobrze, że nie nazwał krwawej rzezi urządzonej przez Żydów Palestyńczykom działaniami defensywnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wyważone słowa Prezydenta. 05.01.09, 22:35 I wyobraź sobię, że o dziwo sie z Toba zgodzę. Chociaż odrobinę spóźniona to reakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wyważone słowa Prezydenta. 05.01.09, 22:43 tw_wielgus napisał: > I wyobraź sobię, że o dziwo sie z Toba zgodzę. Chociaż odrobinę > spóźniona to reakcja. A ja sie nie zgodze, bo w tym przypadku cierpia tak Zydzi, jak i Palestynczycy, Hamas urzadzil sobie baze rakietowa z domow cywilnych Palestynczykow robiac z ludnosci Gazy zywa tarcze, a Izraelici je najechali, ja osobiscie nie widze mozliwosci przyjecie ktores ze stron. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Wyważone słowa Prezydenta. 05.01.09, 22:47 kralik111 napisał: > tw_wielgus napisał: > > > I wyobraź sobię, że o dziwo sie z Toba zgodzę. Chociaż odrobinę > > spóźniona to reakcja. > > A ja sie nie zgodze, bo w tym przypadku cierpia tak Zydzi, jak i Palestynczycy, > Hamas urzadzil sobie baze rakietowa z domow cywilnych Palestynczykow robiac z > ludnosci Gazy zywa tarcze, a Izraelici je najechali, ja osobiscie nie widze > mozliwosci przyjecie ktores ze stron. Nie najechali,najpierw uprzedzali i najechali,wielka roznica!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wyważone słowa Prezydenta. 05.01.09, 22:49 snellville napisał: > kralik111 napisał: > > > tw_wielgus napisał: > > > > > I wyobraź sobię, że o dziwo sie z Toba zgodzę. Chociaż odrobinę > > > spóźniona to reakcja. > > > > A ja sie nie zgodze, bo w tym przypadku cierpia tak Zydzi, jak i > Palestynczycy, > > Hamas urzadzil sobie baze rakietowa z domow cywilnych > Palestynczykow robiac z > > ludnosci Gazy zywa tarcze, a Izraelici je najechali, ja osobiscie > nie widze > > mozliwosci przyjecie ktores ze stron. > > Nie najechali,najpierw uprzedzali i najechali,wielka roznica!!!1 Zle to sformulowalem, ale znaczenie jest takie jak piszesz...;D Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wyważone słowa Prezydenta. 05.01.09, 22:38 profanum_vulgus napisał: > Dobrze, że nie nazwał krwawej rzezi urządzonej przez Żydów Palestyńczykom > działaniami defensywnymi. > Prezydent lech kaczynski jest zydem..:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kosiasko Izrael nie ma prawa do istnienia 06.01.09, 03:26 Jesli ma, to USA powinno nalezec do Indian. kralik111 napisał: > profanum_vulgus napisał: > > > Dobrze, że nie nazwał krwawej rzezi urządzonej przez Żydów Palestyńczykom > > działaniami defensywnymi. > > > > Prezydent lech kaczynski jest zydem..:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
snellville L. Kaczyński apeluje o wstrzymanie walk 05.01.09, 22:28 Musial cos powiedziec zeby upewnic samego siebie ze "jeszcze jestem". Nie wzial tylko pod uwage ze wszystkim wisi jego opinia i jego status. Odpowiedz Link Zgłoś
jego_eminencja dal ciezki orzech do zgryzienia dla Hamasu i Izrae 05.01.09, 22:32 co teraz bedzie? w dodatku podkreslil ze jego apel nie jest jednym z wielu, np, na wiecu w Gruzji, ten apel jest Z CALA MOCA-... CZUJE ZE WYDA ROZKAZ BY NASZE JSASZCZEBIE SIE WZBILY W POWIETRZE... eh rozmarzylem sie ale móglby poprowadzic eskadre do Gazy z tylnego siedzienia w dwuosobowym jaszczebiu, Odpowiedz Link Zgłoś
jego_eminencja entliczek petliczek co zrobi HAMAS i E. Barak tego 05.01.09, 22:35 ...nie wie nikt... on jedyny jest w stani zmusic zydów i arabów do stolu negocjacyjnego , ma doswiadczenie przy okraglym stole, Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski mądrala 05.01.09, 22:34 Kolejny mądrala, który apeluje o przerwę dopiero kiedy napadani zaczęli się bronić. Mógłbym się dopisać pod tekstem dotyczącym innego podobnego mądrali - a ostatnio ich sporo, ale padło akurat na kaczkę, bo ma pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
ember11 Zawiodles mnie 05.01.09, 22:39 Zawiodles mnie Panie Prezydencie Rzeczpospolitej. Mimo wielu slow krytyki Twojego postepowania (wedlug mnie nieslusznych) w obronie dobrego imienia oraz interesow Rzeczpospolitej i Jej obywateli zawsze Cie bronilem. Niestety tym razem w momencie gdy Izrael morduje na naszych oczach ludnosc palestynska Ty Panie Prezydencie mowisz , ze "Izrael ma prawo do istnienia". Zapytaj prosze obywateli Rzeczpospolitej co o tym sadza i postaraj sie uzyc swojego a nie amerykanskiego czy zydowskiego mozgu. To juz nie jest interes Rzeczpospolitej slepo powtarzac po innych, trzeba miec wlasne zdanie, bo tylko takich sie ceni. Ja sie od Ciebie w tym momencie za te wypowiedz odwracam i podejrzewam, ze nie jestem jedyny, Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Zawiodles mnie 05.01.09, 22:44 ember11 napisał: > Zawiodles mnie Panie Prezydencie Rzeczpospolitej. Mimo wielu slow > krytyki Twojego postepowania (wedlug mnie nieslusznych) w obronie > dobrego imienia oraz interesow Rzeczpospolitej i Jej obywateli > zawsze Cie bronilem. > Niestety tym razem w momencie gdy Izrael morduje na naszych oczach > ludnosc palestynska Ty Panie Prezydencie mowisz , ze "Izrael ma > prawo do istnienia". Zapytaj prosze obywateli Rzeczpospolitej co o > tym sadza i postaraj sie uzyc swojego a nie amerykanskiego czy > zydowskiego mozgu. To juz nie jest interes Rzeczpospolitej slepo > powtarzac po innych, trzeba miec wlasne zdanie, bo tylko takich sie > ceni. Ja sie od Ciebie w tym momencie za te wypowiedz odwracam i > podejrzewam, ze nie jestem jedyny, Dobrze sobie zrobiles ze sie odwrociles,ale co z tego jesli ty masz tak samo w saganku jak i on. Odpowiedz Link Zgłoś
ember11 Re: Zawiodles mnie 05.01.09, 22:57 snellville napisał: Dobrze sobie zrobiles ze sie odwrociles,ale co z tego jesli ty masz > tak samo w saganku jak i on. Czasami sie zastanawiam kim sa takie ludki jak ty, ktore pisza byle pisac a nic na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Zawiodles mnie 05.01.09, 23:05 ember11 napisał: > snellville napisał: > Dobrze sobie zrobiles ze sie odwrociles,ale co z tego jesli ty masz > > tak samo w saganku jak i on. > Czasami sie zastanawiam kim sa takie ludki jak ty, ktore pisza byle > pisac a nic na temat. Nie zastanawiaj sie tylko wal z grubej rury,tak jak twoj byly prezydent. Upewnij sie ze bedzie na temat "czegos" na co nie masz najmniejszego wplywu. Twoj byly prezio L.Kaczynski. Odpowiedz Link Zgłoś
szambolan_prezydenta Mój pan zmienia wizerunek!Teraz będzie ładny PiSio 05.01.09, 22:45 rek. Teraz przeprosi o Dyrektora za czarownice i za to że pływa w szambie jako przetrawiony kartofel. I będzie tak ładnie mówił jak Kaczyński Bogusław, ten od muzyki klasycznej. Żartowałem o tym ładnym mówieniu mego pana. Róża nie musi się bać piołunu. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah L. Kaczyński apeluje o wstrzymanie walk 05.01.09, 22:53 ,,,Wyglada ze tym razem nasz dzielny prezydent nie poleci walczyc , bo tam to moznaby naprawde zarobic,i snajperzy celniej strzelaja, Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 L. Kaczyński apeluje o wstrzymanie walk 05.01.09, 23:02 kaczka udaje gołąbka Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_au L. Kaczyński apeluje o wstrzymanie walk 05.01.09, 23:02 Lesiu a moze okazesz swa "cala moc" i wlasna piersia powstrzymasz zydkow mordujacych palestynskie dzieci.Jezeli nie rozumiesz ich jezyka wez sobie tlumacza a moze ktos tam i po rosyjsku bedzie krzyczal "dzid uchadi"! Odpowiedz Link Zgłoś
kamiljaniszewski L. Kaczyński apeluje o wstrzymanie walk 05.01.09, 23:09 Dobry tekst prof. Hartmana o wojnie w Gazie: liberte.pl/nowy-numer/aktualne-komentarze/259-gaza-brzydko-rykne-lwie.html "Nie odmawiam Izraelowi prawa do obrony. A jednak zbieżność gwałtownej interwencji Izraela w Gazie z nadchodzącymi wyborami wydaje się nieprzypadkowa." Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: L. Kaczyński apeluje o wstrzymanie walk 05.01.09, 23:28 kamiljaniszewski napisał: > Dobry tekst prof. Hartmana o wojnie w Gazie: > > liberte.pl/nowy-numer/aktualne-komentarze/259-gaza-brzydko-rykne-lwie.html > > "Nie odmawiam Izraelowi prawa do obrony. A jednak zbieżność gwałtownej interwen > cji Izraela w Gazie z nadchodzącymi wyborami wydaje się nieprzypadkowa." Ciekawe....mozna polemizowac. Zydzi dokladnie wiedza gdzie maja bron i ile,dlaczego likwiduja z samolotow??? Moze chca pokazac Iranowi ze sie nie piorkamy,tylko czy reszta swiata tak to zrozumie.??? Pokazanie swej sily wykorzystujac palestynczykow moze zadzialac dla Izrala calkiem odwrotnie. Hej,mieli powod, zrobili. Nie w Polsce a gdzies tam na pustyni to sie dzieje....ich broszka. Odpowiedz Link Zgłoś
kongreszydowski L. Kaczyński apeluje o wstrzymanie walk 05.01.09, 23:13 Panie Prezydencie! Nasi mechanicy spraw(dz)ili, ze rzadowy samolot wymaga obszernej naprawy. Za $999999.99 mozemy wynajac F16 na okres trzech dni. Nie pokrywamy kosztow paliwa i zalogi. Zwalniamy od oplat lotniskowych w Gazie. kongreszydowski Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 a tusk? jakie jest jego zdanie? 05.01.09, 23:16 jako męża po latach oczywiście.... Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: a tusk? jakie jest jego zdanie? 05.01.09, 23:30 carpaccio4 napisał: > jako męża po latach oczywiście.... Przestan....Tusk jest za madry zeby skore dzielic na niedzwiedziu. Odpowiedz Link Zgłoś
kwirszyll L. Kaczyński apeluje o wstrzymanie walk 05.01.09, 23:17 A caly swiat wstrzymal ze wzruszeniem oddech, aby wysluchac apelu tego wielkiego wodza. Nie moge wyjsc z zachwytu, ze polska ma tak wielkiego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
wmordehaj wstrzymanie masakry, a nie walk 06.01.09, 00:36 to tak jakby oddzial Mordehaja Anielewicza walczyl z Wermachtem i zwyciezyl. Sprzedany glupek, wraz ze zdrajcami ze swojego gabinetu, patrz: Ewa Junczyk lyzwinski napisał: > Asshole. Odpowiedz Link Zgłoś
juesej popiera prawo Izraela do istnienia 05.01.09, 23:30 Jak na razie Izrael istnieje i jak widac po morderczych akcjach niezle sobie radzi. A co z prawem Palestyny do istnienia, panie prezydencie? Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa_abdul_osralciepies_1 niech zyje Arafat Kaczynski 05.01.09, 23:38 Partyjnie to sie obsr.alismy, ale starszym braciom dowalimy. Niech wiedza, ze w palacu mamy twardego myckowego gejcia na rakietowym stanowisku. Krolewicz mlaskacz jezykoznaffca a i na pepeszy zna sie jak nikt inny. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: popiera prawo Izraela do istnienia 05.01.09, 23:39 juesej napisała: > > Jak na razie Izrael istnieje i jak widac po morderczych akcjach > niezle sobie radzi. > A co z prawem Palestyny do istnienia, panie prezydencie? To musi skosultowac z jarkiem....przy globusie, zeby im sie nie pokickalo gdzie jest gaza a gdzie palestyna. Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa_abdul_osralciepies_1 Re: popiera prawo Izraela do istnienia 05.01.09, 23:44 snellville napisał: > juesej napisała: > > > > > Jak na razie Izrael istnieje i jak widac po morderczych akcjach > > niezle sobie radzi. > > A co z prawem Palestyny do istnienia, panie prezydencie? > > > > To musi skosultowac z jarkiem....przy globusie, zeby im sie nie > pokickalo gdzie jest gaza a gdzie palestyna. ----------- jaka Gaza nie ma juz Strefy Gazy jest Strefa GRUZU Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 L. Kaczyński apeluje o wstrzymanie walk 05.01.09, 23:45 czasy się zmieniają kiedyś łysy komunista picasso wymyślił gołąbka jako symbol pokoju (to ten co miał niebieskie periody) ale dla mnie symbolem pokoju jest kartofel (i to nasz) Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa_abdul_osralciepies_1 Re: L. Kaczyński apeluje o wstrzymanie walk 05.01.09, 23:48 vomitorium1 napisał: > czasy się zmieniają > kiedyś łysy komunista picasso wymyślił gołąbka > jako symbol pokoju > (to ten co miał niebieskie periody) > ale dla mnie symbolem pokoju jest kartofel > (i to nasz) ----------- prawda i dlatego Arafatem go wyswiecimy, i Polakow zatrudnimy przy odbudowie Strefy GRUZU, bo podobno w Polsce sa najlepsi hydraulicy i murarze Odpowiedz Link Zgłoś