baret 10.01.09, 07:53 ale bądźmy obiektywni - z darmową reklamą w TVP to każda marka może być tak oceniana. I jeszcze te pretensje ze pół godziny mniej w tym roku - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filgreg Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 08:06 To nie reklama tylko pomoc dla ludzi potrzebujacych pomocy!!!! Idz do spitala na oddział dla dzieci Zobacz ile jest serduszek na maszynach medycznych ,a w maszynach "zywe" serduszka dzieci wiem bo mam dzieci akcja jest dobrowolna ,wiec kazda minuta na antenie tv moze przekonac jakiegos darczynce na przylaczenie sie do akcji. Moze tylko skromna zlotowką ale zawsze to jakas pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 08:08 Z całym szacunkiem do WOŚP, w której uczestniczę od początku ale taki sukces nie byłby możliwy gdyby nie TV.Proszę pokazać mi inną organizację na świecie, która dysponuje tak dużym czasem antenowym w TV i to ZA DARMO!!!I tu jest siła a nie w tym, że ktoś założy czerwone okulary i będzie seplenił. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 09:14 > że ktoś założy czerwone okulary i będzie seplenił A o kogo konkretnie Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
zdenek.blacha Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 09:28 O Benedykta XVI ... Odpowiedz Link Zgłoś
woland7 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 09:20 inna organizacja? Ależ prosze uprzejmie - Prawo i Sprawiedliwość, nachalnie promowane w TVP przy każdej możliwej okazji. Czy to Wiadomości, teleekspres, Panorama czy Misja Specjalna vel Warto rozmawiać tylko Pis, Pis i Pis. Do niedawna mieli taką rekalmę o jakiej WOŚP mogła pomarzyć. No ale na szczęście jesteśmy świadkami lądowania PiSu na śmietniku historii. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 10:08 czarna.pati napisała: > Z całym szacunkiem do WOŚP, w której uczestniczę od początku ale taki sukces > nie byłby możliwy gdyby nie TV.Proszę pokazać mi inną organizację na świecie, > która dysponuje tak dużym czasem antenowym w TV i to ZA DARMO!!!I tu jest siła > a nie w tym, że ktoś założy czerwone okulary i będzie seplenił. Prawo i Sprawiedliwosc - 3 lata !!! A teraz idz sie wyplakac prezesowi...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 11.01.09, 09:59 Kosciól Katolicki dysponuje większym czasem antenowym ,za darmo i przez caly rok. Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 12.01.09, 14:35 dlaczego sam nie wpdles sam na genialny pomysl zalozenia czerwonych okularow? Czyzby zazdrosny pretendent chetny do przejecia "wladzy"? dlaczego Polacy nie moga sie cieszyc ze ich na swiecei doceniono tylko dziury w calym szukac???Dlaczego jestesmy narodem frustratow? czarna.pati napisała: > Z całym szacunkiem do WOŚP, w której uczestniczę od początku ale taki sukces > nie byłby możliwy gdyby nie TV.Proszę pokazać mi inną organizację na świecie, > która dysponuje tak dużym czasem antenowym w TV i to ZA DARMO!!!I tu jest siła > a nie w tym, że ktoś założy czerwone okulary i będzie seplenił. Odpowiedz Link Zgłoś
alikmix Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 08:18 Na początku nie miał reklamy i zaczynał jak inne organizacje. Owsiakowi udało się porwać za sobą ludzi i chwała mu za to. Ale jak zawsze sytuacji gdy ktoś osiąga sukces równocześnie tworzy się grupa zawistnych krytykantów, która nigdy dla nikogo nic nic zrobiła, ale ma najwięcej do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 09:39 Nic nie zrobili...ciekawe....a dla kogo? Karierowicza? Jesli chcesz pomagac, pomagaj. Jest mnostwo dzieci wokol oczekujacych pomocy. Do czego ci orkiestra ze swoja absurdalna pompa? Odpowiedz Link Zgłoś
jefferson_darcy Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 08:20 no widze, ze jestes bardzo obiektywny. wedlug swojej misji tvp powinna byc telewizja publiczna, a wielki final to nie jest reklama proszku do prania tylko wielka zbiorka pieniedzy na chore dzieci, ktora od wielu lat cieszy sie nieslabnacym zaiteresowaniem i ktora powinna byc pojmowana jako szerokoformatowy interes publiczny. takze tvp nie robi wielkiej łachy owsiakowi, ze puszcza jego final. zgodnie z misja telewizji w ogole nie powinni emitowac zadnych reklam. jest przeciez abonament. a jak telewizja nie potrafi sie utrzymac z abonamentu, to niech tak dba o ramowke, aby kazdy z czystym sumieniem wylozyl 150 zl, bo cieszylby sie 'swoja' telewizja. zreszta gdyby coca-cola reklamowala sie tylko raz w roku przez 4 godziny, to watpie zeby byla tak znana marka jak jest. poza tym orkiestra jest w pelni przejrzysta ekonomicznie, rozliczona co do zlotowki, czego nie mozna powiedziec chocby o caritasie i wszelkie glosy, ze owsiak zbiera na fury i inne zbytki sa szczytem chamstwa i ignorancji. kazdy jest madry, kiedy jest zdrowy lub kiedy jego dziecko nie wyladuje w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 08:25 Ależ wszystko się zgadza!Jestem za tym żeby nadal tak było ale trzeba też obiektywnie spojrzeć na sukces a nie przez michnikowskie okulary.Jest tylko "drobny" szczegół.Owsiak zamiast wyrównywać szansę wielu biednych gmin to dołuję drogi sprzęt do gmin... bogatych.Masz rację.Sporo jest tego sprzętu z serduszkami; w Warszawie, Poznaniu czy u mnie w Krakowie ale zaraz za Krakowem jakieś "ochłapy" na otarcie łez.Trzeba zdać sobie sprawę z tego, że WOŚP - bez względu na misję - stała się fabryką zarabiania pieniędzy i wpływania na poszczególne ośrodki zdrowia, szpitale etc. Odpowiedz Link Zgłoś
nico_dj A po co sprzęt w Pcimiu Dolnym 10.01.09, 08:55 jak szpital nie ma specjalisty do obsługiwania go? W moim mieście na oddziale dzieci młodszych przez 4 miesiące stał sprzęt z logo WOŚÞ, bo dopiero po 4 miesiącach szpital znalazł pieniądze na przeszkolenie technika do obsługi. I co wiecej - taki technik jest poszukiwanym specjalistą, któremy trzeba zapłacić więcej, bo jak odejdzie to sprzęt znowu stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki Re: no tak, ty widzę z tych 10.01.09, 09:24 którzy zawsze mają g.wno pod nosem. wszystko źle. zawsze znajdą jakiś argument i wymyślą cośtam-cośtam by się przyp.erdolić. sami w życiu ani be, ani me, ani kukuryku ale inwencji dość by porównać czekoladę do g.wna (bo kolor często ten sam). wyrazy współczucia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 11:57 czarna.pati napisała: > Ależ wszystko się zgadza!Jestem za tym żeby nadal tak było ale trzeba też > obiektywnie spojrzeć na sukces a nie przez michnikowskie okulary.Jest tylko > "drobny" szczegół.Owsiak zamiast wyrównywać szansę wielu biednych gmin to dołuj > ę > drogi sprzęt do gmin... bogatych.Masz rację.Sporo jest tego sprzętu z > serduszkami; w Warszawie, Poznaniu czy u mnie w Krakowie ale zaraz za Krakowem > jakieś "ochłapy" na otarcie łez.Trzeba zdać sobie sprawę z tego, że WOŚP - bez > względu na misję - stała się fabryką zarabiania pieniędzy i wpływania na > poszczególne ośrodki zdrowia, szpitale etc. Klamiesz, ale czego mozna sodziewac sie od kogos, kto w Owsiaku widzi konkurenta? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6144973,Kto_robi_interes_na_Matce_Boskiej_kryzysowej.html Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 13:02 A co ty Pati za farmazon ciśniesz! Jestem z powiatowego miasteczka na Podkarpaciu, gdzie 80% wyposażenia szpitala pochodzi od WOŚP, i co ciekawe ma to kto obslugiwać! Wychyl nos z zadufanego w sobie "krakówka", to może horyzonty myslowe ci się poszerzą. Na tym forum nie piszą tylko bezkrytyczni michnikowcy, jak raczsz sugerować, a ty jesteś tego wyrazistym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 12.01.09, 14:39 to mieli kupic karetke do przewozu noworodkow i wyslac ja do jakiegos Pcimia Malego na koncu swiata gdzie rodzi sie dwoje dzieci rocznie??? czarna.pati napisała: > Ależ wszystko się zgadza!Jestem za tym żeby nadal tak było ale trzeba też > obiektywnie spojrzeć na sukces a nie przez michnikowskie okulary.Jest tylko > "drobny" szczegół.Owsiak zamiast wyrównywać szansę wielu biednych gmin to dołuj > ę > drogi sprzęt do gmin... bogatych.Masz rację.Sporo jest tego sprzętu z > serduszkami; w Warszawie, Poznaniu czy u mnie w Krakowie ale zaraz za Krakowem > jakieś "ochłapy" na otarcie łez.Trzeba zdać sobie sprawę z tego, że WOŚP - bez > względu na misję - stała się fabryką zarabiania pieniędzy i wpływania na > poszczególne ośrodki zdrowia, szpitale etc. Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 09:45 y o caritasie i wszelkie glosy, ze owsiak zbiera na fury i inne zbytki sa szczy > tem chamstwa i ignorancji. O jakiej ignorancji mowisz? Czy lezales kiedys w szpitalu, walczac resztkami sil o przezycie w smiertelnej chorobie? Ja tak, wiec nie mow mi , ze jestem ignorntem. I nie bylo tam owsiaka z jego orkiestra by mnie odratowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 12:55 raveness1 napisał: > y o caritasie i wszelkie glosy, ze owsiak zbiera na fury i inne > zbytki sa szczy > > tem chamstwa i ignorancji. > > O jakiej ignorancji mowisz? Czy lezales kiedys w szpitalu, walczac > resztkami sil o przezycie w smiertelnej chorobie? Ja tak, wiec nie > mow mi , ze jestem ignorntem. > I nie bylo tam owsiaka z jego orkiestra by mnie odratowac. To ty dzieckiem jestes...? Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 12.01.09, 14:42 niektorzy zdazyli dorosnac przez te 17 lat... orkiestra nie gra od roku... kralik111 napisał: > raveness1 napisał: > > > y o caritasie i wszelkie glosy, ze owsiak zbiera na fury i inne > > zbytki sa szczy > > > tem chamstwa i ignorancji. > > > > O jakiej ignorancji mowisz? Czy lezales kiedys w szpitalu, walczac > > resztkami sil o przezycie w smiertelnej chorobie? Ja tak, wiec nie > > mow mi , ze jestem ignorntem. > > I nie bylo tam owsiaka z jego orkiestra by mnie odratowac. > > > To ty dzieckiem jestes...? Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 13:09 > > O jakiej ignorancji mowisz? Czy lezales kiedys w szpitalu, walczac > resztkami sil o przezycie w smiertelnej chorobie? Ja tak, wiec nie > mow mi , ze jestem ignorntem. > I nie bylo tam owsiaka z jego orkiestra by mnie odratowac. Re: A kto ci pomógł, Rydzyk, Caritas, a może po prostu lekarze ze swoją wiedzą i sprzętem z WOŚP?! Odpowiedz Link Zgłoś
o90 WOSP - polska paranoja 10.01.09, 08:21 nikt nie zadal sobie trudu stwierdzenia faktu ze to co robi WOSP jest w zakresie psiego obowiazku tzw Ministerstwa Zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
gugula Re: WOSP - polska paranoja 10.01.09, 08:34 Kochany(a), ministerstwo nie ma "psiego" obowiązku urządzania publicznych zbiórek pieniędzy. To jest domena organizacji pozarządowych. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: WOSP - polska paranoja 10.01.09, 14:29 psim obowiazkiem ministerstwa zdrowia nie jest jak blednie zakladasz publiczna zbiorka lecz to aby WSOP byla zbedna aby nie miala powodu by zbierac skor ochrona zdrowia jest perfekcyjna Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: WOSP - polska paranoja 10.01.09, 10:05 o90 napisał: > nikt nie zadal sobie trudu stwierdzenia faktu > ze to co robi WOSP jest w zakresie psiego obowiazku > tzw Ministerstwa Zdrowia > Tak samo bylo przez 2 lata rzadow PiS, a jakos nie widzialem zebys ty czy inny PiSi moher takich spazmow dotawal na wiesc o tym, ze jakies dzieci nie poumieraja...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: WOSP - polska paranoja 12.01.09, 14:43 cytujesz Malenczuka... o90 napisał: > nikt nie zadal sobie trudu stwierdzenia faktu > ze to co robi WOSP jest w zakresie psiego obowiazku > tzw Ministerstwa Zdrowia > Odpowiedz Link Zgłoś
pumpernik Fanfary dla złych rzadów! 10.01.09, 08:25 Orkiestra, czyli od lat to samo RP NIE DAJE PIENIĘDZY NA SPRZĘT MEDYCZNY. Odpowiedz Link Zgłoś
gugula Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 08:35 Nowe żdżbło w oku Koścooła. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 panie j.Owsiak, Olbrzymie słowa uznania !!!! 10.01.09, 08:45 Chyle czoło.... Odpowiedz Link Zgłoś
baret Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 08:46 ja nie podważam celów działalności Owsiaka - choć go nie lubię, bo dość dokładnie "sterylizuje" z środków pieniężnych rynek darczyńców na kilkanaście miesięcy. (może to temat na osobny felieton - jakie problemy z pozyskaniem środków maja inne organizacje charytatywne w pierwszym kwartale/półroczu każdego roku) I jeszcze raz powtarzam - bez agresywnej darmowej reklamy w TV przez kilka tygodni ten sukces nie byłby do osiągnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 baret, po '"Rekolekcjach" u Rydzyka w RM ??? 10.01.09, 09:17 jesteś jak gów.no na chodniku..człowiek wdepnie i buty upaprane! Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki Re:i dobrze. mniej pieniędzy 10.01.09, 09:27 tonie w "organizacjach" które dziesiąt procent przeżerają i nikt nie jest w stanie sprawdzić co tak naprawdę dzieje się z kasą którą zbiorą. ps. tak poza tym zawiść to paskudna cecha, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 10:19 baret napisał: > ja nie podważam celów działalności Owsiaka - choć go nie lubię, bo dość > dokładnie "sterylizuje" z środków pieniężnych rynek darczyńców na kilkanaście > miesięcy. (może to temat na osobny felieton - jakie problemy z pozyskaniem > środków maja inne organizacje charytatywne w pierwszym kwartale/półroczu każdeg > o > roku) > I jeszcze raz powtarzam - bez agresywnej darmowej reklamy w TV przez kilka > tygodni ten sukces nie byłby do osiągnięcia. Mielismy kiedys okazje byc swiadkami jak caritas wyczyszcza rynek z darczyncow, pamietasz moze ile zebrali pieniedzy na pomoc rodzinom poszkodowanych tragedii katowickiej, a pamietasz ile zebral ojciec rydzyk na ratowanie Stoczni Gdanskiej? Nie pamietasz, szkoda, bo tak w pierwszym jak i drugim przypadku nikt oprucz "duchownych" tych pieniedzy nie widzial...:DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_marsa Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 14:16 Nie wrzucaj do jednego worka działań Caritasu z działalnością o.Rydzyka. Caritas Polska na rodziny poszkodowanych w tragedii katowickiej zebrał ca 6 mln złotych z czego w pierwszym roku wydano 4 mln. pozostałe 2 mln są przeznaczone na dalsze wsparcie. Caritas Archidiecezji Katowickiej zebrał 4 mln za www.money.pl/archiwum/wiadomosci_agencyjne/iar/artykul/caritas;rozlicza;sie;z;pomocy;dla;ofiar;katastrofy;w;katowickiej;hali;targowej,58,0,218426.html Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 17:02 mieszkaniec_marsa napisała: > Nie wrzucaj do jednego worka działań Caritasu z działalnością o.Rydzyka. > > Caritas Polska na rodziny poszkodowanych w tragedii katowickiej zebrał ca 6 mln > złotych z czego w pierwszym roku wydano 4 mln. pozostałe 2 mln są przeznaczone > na dalsze wsparcie. Caritas Archidiecezji Katowickiej zebrał 4 mln > za www.money.pl/archiwum/wiadomosci_agencyjne/iar/artykul/caritas;rozlicza;sie;z;pomocy;dla;ofiar;katastrofy;w;katowickiej;hali;targowej,58,0,218426.html Ani jedna rodzina poszkodowanych w tamtej tragedii nie dostala z caritas ani jednej zlotowki, wiec na co caritas wylad 4 mln i kisi nastepne 2 mln ??? Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 11.01.09, 09:50 No właśnie ,gdyby te rodziny a było ich cos około 70 dostały te cztery miliony ,to nie musialyby ciągac sie do dziś po sądach. Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 12.01.09, 14:46 wiec wysli sie zeby wpasc na jakis genijalny pomysl na pozyskanie srodkow... jemu sie udalo. Moze tobie tez... dla ciebie liczy sie bardziej kto zbierze wiecej czy ile osob z tej zbiorki korzysta? baret napisał: > ja nie podważam celów działalności Owsiaka - choć go nie lubię, bo dość > dokładnie "sterylizuje" z środków pieniężnych rynek darczyńców na kilkanaście > miesięcy. (może to temat na osobny felieton - jakie problemy z pozyskaniem > środków maja inne organizacje charytatywne w pierwszym kwartale/półroczu każdeg > o > roku) > I jeszcze raz powtarzam - bez agresywnej darmowej reklamy w TV przez kilka > tygodni ten sukces nie byłby do osiągnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Szczere gratulacje dkla J.Owsiaka!!! 10.01.09, 08:47 Polska powinna być dumna... Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Szczere gratulacje dkla J.Owsiaka!!! 10.01.09, 12:32 Tak, i to jest glowny cel dzialalnosci owsiaka - Polska powinna byc dumna. ......co tam pieniadze, co tam dzieci lezace w szpitalu, ale najwaniejsze, ze Polska moze byc dumna.... Gratuluje zrdowego rozsadku. Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: Szczere gratulacje dkla J.Owsiaka!!! 12.01.09, 14:48 jak wynika z ponizszej wypowiedzi Polska nie potrafi byc dumna... szkoda... raveness1 napisał: > Tak, i to jest glowny cel dzialalnosci owsiaka - Polska powinna byc > dumna. > ......co tam pieniadze, co tam dzieci lezace w szpitalu, ale > najwaniejsze, ze Polska moze byc dumna.... > Gratuluje zrdowego rozsadku. > > Odpowiedz Link Zgłoś
takrzy1 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 08:51 Tak?!!!!!! Darmowy czas w telewizji ma np. pan Lech Kaczynski, w ciagu roku nieporownywalnie dluzszy, i co? I mu spada, oprocz poparcia wszystko inne. To jest dopiero zenada. Brawo Jurek Owsiak!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baret Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 08:54 a co tu Kaczyński ma do rzeczy? wątek o politykach jest gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
takrzy1 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 08:55 baret napisał: > a co tu Kaczyński ma do rzeczy? > wątek o politykach jest gdzie indziej. Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
baret Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 08:58 poszukaj se. A pokaż mi ranking w którym Owsiakowi coś urosło gdy Kaczyńskiemu spadło. Odpowiedz Link Zgłoś
takrzy1 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 09:05 Domyslam sie, ze chciales powiedziec "poszukaj sobie", bo tak to poprawnie brzmi po polsku. Poza tym to Ty sobie poszukaj, bo twoje wypowiedzi swiadcza o tym, ze nic nie czytasz; o spadku nie czegos, ale Kaczynskiego pisze juz nawet Rzepa, jesli wiesz co to jest. Na tym koncze dyskusje z Toba, bo szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
baret Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 09:16 takrzy1 napisał: > Domyslam sie, ze chciales powiedziec "poszukaj sobie", bo tak to > poprawnie brzmi po polsku. proponuję podszkolić się zanim będziesz innych pouczać. www.sjp.pl/se podaję za słownikiem języka polskiego nieakcentowana forma celownika "se" potoczna, używana głównie w języku mówionym. może ci się to nie podobać ze jest to forma jak najbardziej poprawna - ale to twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 10:15 baret napisał: > takrzy1 napisał: > > > Domyslam sie, ze chciales powiedziec "poszukaj sobie", bo tak to > > poprawnie brzmi po polsku. > > proponuję podszkolić się zanim będziesz innych pouczać. > www.sjp.pl/se > podaję za słownikiem języka polskiego > nieakcentowana forma celownika "se" potoczna, używana głównie w języku mówionym > . > > może ci się to nie podobać ze jest to forma jak najbardziej poprawna - ale to > twój problem. Potrafisz odroznic jezyk mowiony od jezyka PiSanego ? Przeczytaj jeszcze raz beret co sam wkleiles i nie kompromituj sie juz wiecej...;DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ryq_tmc Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 15:46 Ja tylko wystąpię z drobną poprawką - Słownik języka polskiego PWN, uznawany za faktyczny wyznacznik poprawności używanego języka, formy "se" nie dopuszcza. Więc jednak poprzednik miał w tym względzie rację, a nawet jeżeli uznamy poprawność "se" w języku mówionym, to tutaj, jakby na to nie patrzeć, piszemy. Ale generalnie zgadzam się, że pakowanie polityków do dyskusji o popularności WOŚP jest z lekka nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 10:13 baret napisał: > poszukaj se. > A pokaż mi ranking w którym Owsiakowi coś urosło gdy Kaczyńskiemu spadło. Chcesz berecie PiSac o kaczynskim, to poszukaj se watku...;DDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 10:11 baret napisał: > a co tu Kaczyński ma do rzeczy? > wątek o politykach jest gdzie indziej. Pytacie sie o darmowy czas antenowy, wiec masz odpowiedz, prezydent kaczynski i partia jego brata PiS mieli po kilka do kilkunastu godzien dziennie przez 7 dmi w tygodniu, 52 tygodnie w roku i to przez 3 lata, dalej nie kumasz...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jefferson_darcy I bardzo dobrze!!! 10.01.09, 09:07 Owsiak jest przykladem jak mozna efektywnie wykorzystac czas antenowy i zmobilizowac miliony do chocby minimalnej aktywnosci i dobrodusznosci. Wydaje mi sie, ze cel jest 'wyzszy' i szlachetny. Dziwi mnie, ze kiedy na zachodzie taka akcje okrzyknieto by narodowa duma - w Polsce szuka sie hakow i roznego rodzaju obrzydliwosci na Owsiaka, wielu szuka miejsca, gdzie by tu wbic szpile. Ludzie zrobcie cos dla tych dzieci i przestancie wreszcie ujadac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: I bardzo dobrze!!! 10.01.09, 09:59 > Ludzie zrobcie cos dla tych dzieci i przestancie wreszcie ujadac No wiec zrob, jak najbardziej, czemu nie robisz? NIE-ujadaniem niczego nie wskorasz. Ale for god's sake, nie inwestuj w dorobkiewiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: I bardzo dobrze!!! 12.01.09, 14:51 a co wskorasz ujadaniem? raveness1 napisał: > > Ludzie zrobcie cos dla tych dzieci i przestancie wreszcie ujadac > > No wiec zrob, jak najbardziej, czemu nie robisz? NIE-ujadaniem > niczego nie wskorasz. > Ale for god's sake, nie inwestuj w dorobkiewiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: I bardzo dobrze!!! 10.01.09, 12:44 jefferson_darcy napisał: > Dziwi mnie, ze kiedy na zachodzie taka akcje okrzyknieto by narodowa duma - Wiesz, tam mają sprzęt w szpitalach, więc pewnie zbierać na takie rzeczy nie muszą Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Jak można tak kłamać?? - bezczelnie!!! 10.01.09, 09:10 ..."Wyszło, że wśród wszystkich marek w Polsce (porównywano aż 1297, w tym tak rozpoznawalne jak Coca-Cola) najlepsza jest właśnie WOŚP. Na świecie zaś Orkiestra okazała się najlepsza w kategorii organizacji pożytku publicznego.".... ================================================================== Co za nieuczciwa manipulacja i OSZUSTWO!! - Przeciez powszechnie wiadomo ze najbardziej rozpoznawalną marką (i to Najwyzszej Jakosci) w Kraju i na Swiecie jest... "Bolek" Wałęsa!! - Tego błazna i kabotyna nic i nikt nie jest w stanie "przebić" - a tu ci Pane Havranek z jakąś nikczemna "orkiestrom" wyjeżdżają! - Wstyd tak okłamywać Naród i pozbawiać należytej sławy i zaszczytów jego "świentego bohatera" - który nie skalał nigdy ust swoich kłamstwem i był zawsze wzorem cnót i uczciwości!! Oddajcie "Bolkowi" co mu należne!! Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Jak można tak kłamać?? - bezczelnie!!! 10.01.09, 09:20 > Co za nieuczciwa manipulacja i OSZUSTWO!! - Przeciez powszechnie wiadomo ze > najbardziej rozpoznawalną marką (i to Najwyzszej Jakosci) w Kraju i na Swiecie > jest... "Bolek" Wałęsa!! ... Ze też takich debili ziemia nosi... Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: Jak można tak kłamać?? - bezczelnie!!! 10.01.09, 09:58 nosi a potem znosi. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: Jak można tak kłamać?? - bezczelnie!!! 10.01.09, 09:59 bardu napisała: > > Co za nieuczciwa manipulacja i OSZUSTWO!! - Przeciez > powszechnie wiadomo ze > > najbardziej rozpoznawalną marką (i to Najwyzszej Jakosci) w > > Kraju i na Swiecie jest... "Bolek" Wałęsa!! ... > Ze też takich debili ziemia nosi... ================================================ Moglby "yntelektualysta" rozwinąc temat? - Czy za trudne to jemu?? - A moze "yntelektualysta" potrafilby "jakoms argumentacjom" sie posluzyc?? - Czy tez za trudne?? Ja osobiscie.. Co sądze o "Bolku" to sądze.. - Moze i "Bolek" nie tylko prochu, ale i zwyklego akumulatorka nie wymysli.. ale zeby zaraz domagac sie od Matki Ziemi by go przestala "nosic" na sobie i za "debila" go uwazac?? - Toc on nawet JEDNA ksiazke w zyciu przeczytal!! - A ile "napisal"!! - Bez "przesadyzmu" prosiem.. - proszem "yntelektualysty".. Bez przesadyzmu!! Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki Re: rozwijać warto dla kogoś kto zrozumie. 10.01.09, 10:07 ty się nie kwalifikujesz. błędnie założyłeś że bardu chce ci coś wyjaśniać - on/ona po prostu skomentował twoje wykwity. ludzie tak mają że czasem odruchowo reagują dezaprobatą jak zobaczą coś durnego lub odrażającego. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: rozwijać warto dla kogoś kto zrozumie. 10.01.09, 10:13 pissglowki napisała: > ty się nie kwalifikujesz. > błędnie założyłeś że bardu chce ci coś wyjaśniać - on/ona po prostu skomentował > twoje wykwity. ludzie tak mają że czasem odruchowo reagują dezaprobatą jak > zobaczą coś durnego lub odrażającego. ======================================================== A ten co tu robi? - Przeciez cwiermozgowcy maja swoje "forum".. - ONET sie nazywa!! - Tej Onetowej holoty ujadajacej jak sfora kundli, juz pelno wszedzie.. Slupki szczylu odrabiac.. tabliczki mnozenia sie uczyc a nie brac sie za ujadanie miedzy doroslymi.. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: rozwijać warto dla kogoś kto zrozumie. 11.01.09, 01:46 Boluś. Uspokój się bo ci ciśnienie skoczy. Załóż bambosze, usiądź wygodnie i dalej ratuj naszą Ojczyznę śledząc ubeckokomunospiski. Ale we właściwych wątkach oszołomie. W tym jesteś nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: Jak można tak kłamać?? - bezczelnie!!! 12.01.09, 14:52 czytaj ze zrozumieniem... WOSP zdobyla 1 miejsce w danej kategorii... kiczkis napisał: > ..."Wyszło, że wśród wszystkich marek w Polsce (porównywano aż 1297, w tym tak > rozpoznawalne jak Coca-Cola) najlepsza jest właśnie WOŚP. Na świecie zaś > Orkiestra okazała się najlepsza w kategorii organizacji pożytku publicznego.".. > .. > ================================================================== > > Co za nieuczciwa manipulacja i OSZUSTWO!! - Przeciez powszechnie wiadomo ze > najbardziej rozpoznawalną marką (i to Najwyzszej Jakosci) w Kraju i na Swiecie > jest... "Bolek" Wałęsa!! > > - Tego błazna i kabotyna nic i nikt nie jest w stanie "przebić" - a tu ci Pane > Havranek z jakąś nikczemna "orkiestrom" wyjeżdżają! > > - Wstyd tak okłamywać Naród i pozbawiać należytej sławy i zaszczytów jego > "świentego bohatera" - który nie skalał nigdy ust swoich kłamstwem i był > zawsze wzorem cnót i uczciwości!! > > Oddajcie "Bolkowi" co mu należne!! Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki Re:kompletne bzdury, baret prawisz. 10.01.09, 09:17 weź i się czasem zastanów zanim ci paluchy zadrgają by kolejne kacaboły w necie posadzić. sobie kup zeszyt i tam pisuj, co? nikt nie będzie narażony na czytanie twoich złotych myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
takrzy1 Re:kompletne bzdury, baret prawisz. 10.01.09, 09:28 Dziekuje pissglowski, wydaje mi sie jednak, ze przemawianie do tego czlowieka przypomina znany wiersz "Pytal madry glupiego". Moje dziecko, jak wiele innych dzieci, niejednokrotnie korzystalo ze sprzetu kupionego za zdobyte przez Jurka Owsiaka fundusze. Dlatego wielkie slowa uznania dla niego. Niestey zyjemy w kraju, w ktorym lekka reka oddaje sie ogromne miliony na debilny IPN, a na zdrowie dzieci trzeba szukac pieniedzy u ludzi dobrej woli, na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki Re:ano. moze kiedyś to się zmieni, 10.01.09, 09:33 ale to już raczej nie za naszego życia. wszystkiego najlepszego w nowym roku, oby dzieciaczki jak najrzadziej korzystały z instrumentów orkiestry. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 09:19 baret napisał: > ale bądźmy obiektywni - z darmową reklamą w TVP to każda marka może być tak > oceniana. > I jeszcze te pretensje ze pół godziny mniej w tym roku - żenada. Jest akurat odwrotnie .To TVP zyskuje pokazując Orkiestrę , jest ogromna ogladalność a reklamy w przerwach -czysty zysk.To tak jakby brdzo atrakcyjny film pokazywać .Kto ma zysk wg. ciebie z reklam ? Odpowiedz Link Zgłoś
baret Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 09:34 tv nic nie zyskuje - bo pozycje ma taką jaką wszyscy znają. Ma pozycję uprzywilejowana - bo dostaje 100% wpływów z abonamentu. Umieszczając reklamy za darmo nie zarabia - czyli ma niższe wpływy z reklam. A gdy pojawiają się reklamy, obojętnie czyje - ja wyłączam głos, lub przełączam TV na inny kanał. Owsiak jeśli ma wpływ na oglądalność - to tylko jednorazowo. Telewizji nie o taką poprawę oglądalności chodzi. Ty piszesz hmmm... o jakiś wirtualnych zyskach TV - ja ich nie dostrzegam. No cóż - możemy mieć odmienne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki Re:daj adres to ci ten zeszyt wyślę, baret. a 10.01.09, 09:36 drugi dołożę za friko. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 baret , to DZIECI są uprzywilejowane, nie Owsiak ! 10.01.09, 09:39 twoja głupota i nienawiść nie pozwala ci mysleć, a to nie boli, zapewniam ! Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 09:52 baret napisał: > tv nic nie zyskuje - bo pozycje ma taką jaką wszyscy znają. Ma pozycję > uprzywilejowana - bo dostaje 100% wpływów z abonamentu. > Umieszczając reklamy za darmo nie zarabia - czyli ma niższe wpływy z reklam. > A gdy pojawiają się reklamy, obojętnie czyje - ja wyłączam głos, lub przełączam > TV na inny kanał. Owsiak jeśli ma wpływ na oglądalność - to tylko jednorazowo. > Telewizji nie o taką poprawę oglądalności chodzi. > Ty piszesz hmmm... o jakiś wirtualnych zyskach TV - ja ich nie dostrzegam. No > cóż - możemy mieć odmienne zdanie. Od kiedy to TVP nadaje reklamy za darmo,chciałbym wiedzieć bo może bym zajoł jakies 2 godzinki na swoja reklamę .Czy aby ci się coś nie poplatało? Chyba że uważasz WOSP za reklamę , bo ja odwrotnie za program przyciągający widzów . Odpowiedz Link Zgłoś
cameel.m Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 09:25 W każdym, nawet najmniejszym szpitalu powiatowym znajdziecie sprzęt darowany przez Okiestrę. Od kilku lat KAŻDE dziecko urodzone tym kraju ma przebadany słuch dzięki programowi przesiewowych badań słuchu u noworodków finansowanemu nie przez Ministerstwo Zdrowia nie przez NFZ a przez Orkiestrę (sprzęt, komputery, łączność GSM). Sam pracuje w szpitalu który od fundacji otrzymał sporo sprzętu m.in karetkę. Odpowiedz Link Zgłoś
absbls Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 09:32 Baret Du bist ein Vollidiot! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 łajdaków z sekty RM i SB-PIS, trafił szlag !!! 10.01.09, 09:35 jak miło.... pl.youtube.com/watch?v=1U-pT_yEwqY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Re: łajdaków z sekty RM i SB-PIS, trafił szlag !! 10.01.09, 09:43 jama.314 napisał: > jak miło.... haneczka1950.blox.pl/resource/Ku_Klux_Klan_4_RP.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
baret Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 09:41 <rotfl> ja nie podważam efektów działalności Owsiaka. A Ty i jak wielu innych piszących tu nie potrafi oddzielić oceny okoliczności przyznania nagrody dla Orkiestry, od działalności organizacji. Teraz rozumiem dlaczego każda krytyczna opinia na temat np. Rydzyka, budzi demony w ludziach. Ano jest ona uznawana za atak na organizację, ruch... Czy ktoś z was gdyby dostał w prezencie dobrze wyposażony samochód samochód, odważyłby się narzekać że "a miały być przyciemnione szyby" ? A darmowy czas w TVP jest prezentem dla Owsiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
xkx2 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 09:36 Transmisja tego typu jak robi TVP w normalnych warunkach kosztowała by kilka milonów złotych. Włascicielem TVP jest skarb państwa wobec tego defakto to skrb pństwa finsuje bezpłatną transmisje Z WOŚP - u czyli jak by nie liczyć dokada sie i to nie mało do prywatnej imprezy. Gdyby czas przeznaczony na transmisje WOSP - u sprzedac na cele komercyjne chocby w 30% TVP zarobiła by na tym sporo. A tak traci. Telewizaj pubiczna wymaga aby płacić na nia abonament wobec tego nie powinna z tej puli dofinasowywac prywatnych imprez. A logiczne rzecz ujmując bez TV WOŚP nie istnieje. Osobiscie wolałbym aby TVP nie transmitowała WOSP - u tylko sprzedał ten czas na cele komercyjne ewentualnie doklądajac z tego na Słuzbe zdrowia tak by to maił wikszy sens. Bo tak to mamy sytuacje kiedy z budrzetu państwa finasujmy cos co też jest finasowane z budrzetu państwa a przy okazji pozwalamy aby ktos na tym zarobił. Odpowiedz Link Zgłoś
baret Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 09:44 xkx2 napisał: > Transmisja tego typu jak robi TVP... czy się to komuś podoba, czy też nie - lepiej tego nie można było ując. Odpowiedz Link Zgłoś
mrfx Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 09:52 > Transmisja tego typu jak robi TVP w normalnych warunkach kosztowała > by kilka milonów złotych. Włascicielem TVP jest skarb państwa [...] Spójrzmy na to z innej strony - gdyby zamiast Orkiestry TVP nadała film, musiałaby za niego słono zapłacić. Gdyby to miał być show typu "taniec na lodzie z miernotami zwanymi gwiazdami" to oprócz kosztów technicznych realizacji TVP musiałaby tym miernotom wypłacić wysokie honoraria. Robiąc transmisje z Orkiestry telewizja ma darmowych statystów - wolontariuszy i darmowe gwiazdy (nie tylko Owsiak, bo inni znani ludzie, artyści też biorą udział w Orkiestrze). Nikt natomiast nie żądał od TVP wycofania reklam, to niekompetencja (albo celowe działanie) pracowników telewizji stworzyło sytuację, że TVP tłumaczy się w taki, a nie inny sposób. Podsumowując brednie xkx2 wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
shroeder1970 Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 09:37 Wielkie brawa Panie Wojtku! Odpowiedz Link Zgłoś
baret Re: shroeder1970..chyba Jurku? 10.01.09, 09:45 dobrze napisał, bo tyle tu wypowiedzi nie na temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 baret, jesteś jak psia kupa,zalegająca na chodniku 10.01.09, 09:57 każdy omija cie z daleka i obrzydzeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster baret, jesteś jak psia kupa,zalegająca na chodniku 10.01.09, 10:00 amdrzej.11 napisał: > każdy omija cie z daleka i obrzydzeniem.. wdepniesz w to i po butach! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: shroeder1970..chyba Jurku? 10.01.09, 10:21 baret napisał: > dobrze napisał, bo tyle tu wypowiedzi nie na temat :) No tak...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 09:45 Owsiak jest sprzedawcą insuliny i sprzętu medycznego a nie dobroczyńcą. Gdyby byłdobroczyńcą to by promowałjedzenie wołowiny i sałaty z dala od mleka - zgodnie z nakazami biblijnymi. Nie byłoby wtedy cukrzycy ani zawałow, więc nie potrzebna by była ani insulina ani defibrylatory. A tak Owsiak sprzedaje ludziom bezsens a ludzie jak barany się cieszą. Oto Polska właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 11:46 funstein napisał: > Owsiak jest sprzedawcą insuliny i sprzętu medycznego a nie dobroczyńcą. > Gdyby byłdobroczyńcą to by promowałjedzenie wołowiny i sałaty z dala od mleka - > zgodnie z nakazami biblijnymi. > Nie byłoby wtedy cukrzycy ani zawałow, więc nie potrzebna by była ani insulina > ani defibrylatory. > > A tak Owsiak sprzedaje ludziom bezsens a ludzie jak barany się cieszą. > > Oto Polska właśnie. Ty to sam wymysliles, czy ojciec tadeusz z ponmoca ci przyszedl? Berecie, Owsiak niczego nie sprzedaja, ze uzbierane pieniadze kupuje sprze szpitalny do ratowania zycia dzieci...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mako75 A nie Radio Maryja??? 10.01.09, 09:50 Niesamowite... ma reklame przed każdą parafia. Przybudówkę w postaci TV Trwam i do tego własna partię PiS. I nie zostali naj.... marką na świecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
krwe BRAWO ! 10.01.09, 09:54 niech się karły czerwone i czarne teraz wściekają. wiwat orkiestra ! Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Rydzyka,Kaczynskich rozbolał brzuch.... 10.01.09, 09:59 kibelki pękają w szwach... Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 Re: Rydzyka,Kaczynskich rozbolał brzuch.... 10.01.09, 10:10 amdrzej.11 napisał: > kibelki pękają w szwach... A co z marką RM Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 10:03 baret napisał: > ale bądźmy obiektywni - z darmową reklamą w TVP to każda marka może być tak > oceniana. > I jeszcze te pretensje ze pół godziny mniej w tym roku - żenada. Badzmy rowniez uczciwi i przyznajmy, ze miejscem akcji charytatywnej jest telewizja publiczna, z drugiej jednak strony twoja slowa niewiele sa warte, bo marka PiS majac za soba 3 lata darmowej TV przez 24h na dobe takiej oceny juz nie dostala, prawda...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bolek1965 Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 10:33 Na mnie ten jąkaty kundelek sie nie dorobi. Nie dam na Owsiaka złamanego grosza. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 11:42 bolek1965 napisał: > Na mnie ten jąkaty kundelek sie nie dorobi. Nie dam na Owsiaka złamanego grosza > . A no jasne! Niby dlaczego polski katolik mialby dawac pieniadze na rotowanie zycia jakis tam benkartow? Oddaj je rydzykowi na ratowanie stoczni gdanskiej czy inne odwierty...;DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto To napisz swojemu dziecku karteczkę 10.01.09, 13:10 To napisz swojemu dziecku karteczkę: "NIE LECZYĆ SPRZĘTEM Z DAROWIZN WOŚP" i przywiąż wstążeczką do rączki, kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek1965 Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 10:51 Jak jutro mnie zaczepią pieski Owsiaka z puszką to dostaną pare kopów. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Fanfary dla Orkiestry najlepszej w świecie! 10.01.09, 11:43 bolek1965 napisał: > Jak jutro mnie zaczepią pieski Owsiaka z puszką to dostaną pare kopów. Jezeli choc w polowie jestes tak mocny jak w gebie, to moze ta sztuczka ci sie uda, ale wtedy pojdziesz do kryminalu, tam gdzie twoje miejsce...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jaki % Owsiak bierze do wlasnej kieszeni? 10.01.09, 11:48 To ile ktos zarabia to nie twoj moherowy inteers, bo nie pytasz caritasu ile procent oni zabieraja, nie rozliczasz rydzyka z pieniedzy skradzionych starym ludziom, a tym bardziej sam niczego od siebie nie dokladasz...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxyyyyzzzz Re: Jaki % Owsiak bierze do wlasnej kieszeni? 11.01.09, 10:07 kralik111 napisał: > To ile ktos zarabia to nie twoj moherowy inteers. Ja sie grzecznie zapytalem, jesli nie znasz odpowiedzi, to sie do tego grzecznie przyznaj. Jesli Owsiak prowadzi fundacje, to wszystkie sprawy finansowe MUSZA byc jawne, myslalem, ze ktos moze to wie. P.S. Po co sie odzywasz, jesli nie masz nic do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
wlserwis Owsiak, nie wiem, ale jego baba ok.100tys. rocznie 10.01.09, 12:19 To jest nawet w dokumentach finansowych Orkiestry. Ona jest jedynym PŁATNYM członkiem zarządu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrt707 Głupie porównanie 10.01.09, 11:02 Po co piszecie takie bzdury. Akcja Owsiaka i tak się obroni. Osobiście popieram finansowo innych potrzebujących. Odpowiedz Link Zgłoś