funny5 14.01.09, 15:25 A mnie podobaja sie wystapienia Palikota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yogi.net Chlebowski: Będę przekonywał Palikota, aby sam .. 14.01.09, 15:38 Panie Pośle Ch. Odczep się pan od Posła Palikota. Jedyna szczera persona w tym sejmie. Za prawdę tak karać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka_ca Chlebowski: Będę przekonywał Palikota, aby sam .. 14.01.09, 15:49 Panie Ch. kierujcie sie swoim sumieniem, i nie ulegajcie tym ktorzy wola klamstwo od nagiej brutalnej prawdy. P. Palikot jest genialny, mowi prawde i my go kochamy. Polacy klna i beda klnac nawet jak sie to nie podoba paniom Dulskim z PO Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Chlebowski stary ramolu 14.01.09, 15:58 z twoja mentalnoscia mosci Chlebowski nie masz zadnych szans w prowadzeniu polityki panstwa 21 wieku, czasy starych zdziwaczalych ramoli to przeszlosc, won od Palikota Odpowiedz Link Zgłoś
hapita Chlebowski: Będę przekonywał Palikota, aby sam ... 14.01.09, 17:01 A po co?Czy żle i nieefektywnie prowadi komisję? Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Chlebowski: Będę przekonywał Palikota, aby sa 14.01.09, 18:22 Dokładnie tak. Źle i nieefektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
axb777 Re: Chlebowski: Będę przekonywał Palikota, aby sa 14.01.09, 17:45 no,no przekonaj go Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Od CHAMA oczekiwać kszty honoru? 14.01.09, 18:23 Prezej krowy nauczą się latać niż Palikot przestanie zachowywać się jak prosty buraczek z prowincji. Lepperiada musi trwać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
athaualpa Re: Od CHAMA oczekiwać kszty honoru? 15.01.09, 12:53 Palikot ma odwagę mówić, to co inni myślą. jest barwnym i ciekawym politykiem, czego nie moźna powiedzieć o Chlebowskim. A pani ex minister powinna przeprosić Polaków za bezczelne łgarstwo, najlepiej w sposób staropolski, tzn. wleźć po stół i powiedzieć: "Zełgałam jako pies" i odszczekać 'Hau, hau'. Byłoby to zgodne z zamiłowaniem PIS-owym do tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Dla elyt KOR i S ktos niezalezny i madrzejszy jest 14.01.09, 20:38 nie do przyjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
krak-ra1 Re: Chlebowski: Będę przekonywał Palikota, aby sa 14.01.09, 20:55 funny5 napisała: > A mnie podobaja sie wystapienia Palikota Co za kultura nam się rodzi? to już dno. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 jaki "naród" taki palikot 15.01.09, 12:57 Nad czym tu deliberować, Palikot to zwykły błazen, który wymyślał tematy zastępcze dla nieudolności przedsięwzięć rządu nieudacznika Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz bedzie Pan przekonywał Panie Chlebowski, tak? 15.01.09, 13:01 no niech Pan próbuje ale proszę sobie wcześniej dać większe szanse... I w tym celu proponuję by zaopatrzył się Pan w jakiś solidny wibrator o napędzie turboodrzutowym (takim, żeby światło przygasało w całym bloku jak Pan go włączy)pokrytym jakąś miękką gumą cobyście sobie Panowie jeszcze zębów nie powybijali w czasie negocjacji.... Dodatkowym argumentem, który może sensownie podziałać Panie Chlebowski jest przyczepienie sobie dużego cekina na pośladkami; jak będzie on Palikotowi mile błyskał po oczach to jest pewna szans, że zmieknie od tego oślepiania.... I na razie tyle; jak mi coś jescze przyjdzie do głowy to wrócę i Panu trochę nadoradzam.. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz o boshe.... Nawet gdyby mnie też 15.01.09, 19:31 podobały się wystąpienia Palikota to trzebaby było tortur bym to publicznie wyznał.... > A mnie podobaja sie wystapienia Palikota A ty tak bez żadnego przymusu.... sam z siebie.... Co za obciach... Odpowiedz Link Zgłoś