12.12a1 22.01.09, 12:00 Ona jest bezczelna.Godnego chowania zmarlych(w tym obcokrajowców) to Steinbach wraz ze swoimi pobratyncami moze uczyc sie od Polaków,a nie ich pouczac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adalberto3 Czy pani Steinbach pamieta o grobach polskich .... 22.01.09, 12:44 .. robotnikow przymusowych w Niemczech ? Polskie wladze przewaznie o nich tez nie pamietaja. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Wsadzic szczątki do Rury SchroederaPutina i wyslac 25.01.09, 06:39 ...je do Niemiec adalberto3 napisał: > Czy pani Steinbach pamieta o grobach polskich.. robotnikow przymusowych w Niemczech ? > Polskie wladze przewaznie o nich tez nie pamietaja. M: Gdyby nie Polaka Solidarnosc i nie znienawidzony przez Szkopow Reagan to wciaz stalby mur Berlinski a Steinbach by szczekala nad Renem. Dzis Niemcy odwdzieczaja sie Polakom budujac z Kacapami (tymi co ich mordowali w Malborku) rure po dnie Baltyku by steroryzowac gospodarczo Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Steinbach: Godnie pochować ludzkie szczątki z g... 22.01.09, 13:16 godny pochówek to oczywiste ale urządzanie cmentarza i jego utrzymanie to koszt dla ?? No własnie ile poniesie miasto ? A moze Rodziny niemieckie tak spontanicznie i dobrowolnie . Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Steinbach: Godnie pochować ludzkie szczątki z 22.01.09, 14:05 Forumowicze, nienawiść wam mózgi powyżerała. To obowiązek Polski(!) - zadbanie o szczątki pomordowanych na terenie naszego kraju, bez względu na ich narodowość. Tak nakazywałyby elementarne zasady kultury cywilizowanego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Steinbach: Godnie pochować ludzkie szczątki z 22.01.09, 16:10 plorg napisał: > Forumowicze, nienawiść wam mózgi powyżerała. Pohamuj sie. Nikt tak nie napisal, jak sugerujesz. To ta ze zwiazku przepedzonych tu ubija swe interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Steinbach: Godnie pochować ludzkie szczątki z 22.01.09, 19:31 kamyk39 napisał: > Pohamuj sie. Nikt tak nie napisal, jak sugerujesz. ------------------ Pierwszy wpis na forum: "Ona jest bezczelna.Godnego chowania zmarlych(w tym obcokrajowców) to Steinbach wraz ze swoimi pobratyncami moze uczyc sie od Polaków,a nie ich pouczac" Proszę sobie wrócić do poprzednich artykułów o szczątkach ludzkich znalezionych w Malborku. Nie widzę nic bezczelnego w apelu Steinbach o godny pochówek. Przeczytaj co napisał ashruc: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=90187595&a=90193887 "Steinbach oświadczyła również, że BdV cieszy się, że Polska jest zainteresowana wyjaśnieniem sprawy masowego grobu." -------------------- Jakie 'interesy' ubija tu Steinbach? Odpowiedz Link Zgłoś
arek47 Re: Angrusz..piszesz bzdury ! 24.01.09, 14:15 Byles kiedys na niemieckim cmentarzu ? Czy biegniesz od razu do Aldika ? Bo gdybys byl kiedys na niemieckim cmentarzu / Podaj adres wysle ci zdjecia / widzialbys na kazdym cmentarzu, pomniki pomordowanych przymusowych robotnikow z Polski,Rosji, Jugosklawi i.t.d Na wszystkich Swietych i nie tylko swieca sie zawsze znicze i leza wience !! Nie pisz nienawistnych BZDUR !! Raz w roku cale niemieckie spoleczenstwo zbiera datki / zolnierze Bundeswehry i nie tylko, chodza z puszkami / na opieke cmentarzy niemieckich zolnierzy w innych cywilizowanych i ponoc katolickich krajach. I zapewniam ciebie, ze suma uzbieranych datkow jest 10-krotnie wyzsza od datkow tej Swiatecznwj Orkiestry Owsiaka na zaniedbania w polskich szpitalach !!! Tak ,ze opamietaj sie c<hlopie i nie sluchaj tylko Radia Maryja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Angrusz..piszesz bzdury ! 24.01.09, 15:00 arek47 napisał: > Raz w roku cale niemieckie spoleczenstwo zbiera datki / zolnierze Bundeswehry i > nie tylko, chodza z puszkami / na opieke cmentarzy niemieckich zolnierzy w > innych cywilizowanych i ponoc katolickich krajach. zaprawdę, powiadam ci, że słuszne to jest i sprawiedliwe. mogli by część tej sumy przeznaczyć również na utrzymanie bezimiennych grobów niewinnych ofiar, pomordowanych przez ich ojców i dziadków w krajach, do których ich "cywilizacja" dopiero miała dotrzeć... au.youtube.com/watch?v=sC0cxE-BX4c - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Rewelacja. 24.01.09, 15:03 Czego to człowiek na stare lata dowie. To wojska niemieckie w XX WS były katolickie? Ciekawe czym, poza klamrą ten katolicyzm się przejawiał. Czynili znak krzyża zanim zamordowali dziecko? Ale jak wyjaśnić wymordowanie zakonników, sióstr zakonnych w szpitalach Warszawy....? A SS to z pewnością odpowiednik zakonników. Szczególnie gorliwych w wierze. Niemcom w XXI wieku w głowach się zupełnie pomieszało. A szczególnie tym znającym język polski. No teraz rozumiem, dlaczego mamy Benedykta XVI. Z katolickiej armii na Tron Piotrowy. I ta szczególna troska Watykanu o zbrodniarzy wojennych po zakonczeniu wojny. O katolicką armię trzeba dbać. Odpowiedz Link Zgłoś
arek47 Re: Zapewne Lepper i Lyzwinski gwalcili zegnawszy 24.01.09, 18:30 sie duzym krzyzem, zanim rozlozyli sekretarki na krzyzu...Amen ! Najlepsi byli chrzescijanscy slowianscy - serbscy bojownicy , ktorzy 50 lat po XX WS, gdzie polscy i ruscy wyzwoliciele masowo gwalcili ludnosc cywilna, to samo robili w Kosowo, Bosni, Macedonii... Dowod: Slowianie sa mocniejsi wportach anizeli we Lbach / cytat Zagloby / Odpowiedz Link Zgłoś
ashruc Steinbach: Godnie pochować ludzkie szczątki z g.. 22.01.09, 13:49 hiena cmentarna steinbach zawyla.........a spieprzaj dziadowko Odpowiedz Link Zgłoś
moshe65 Steinbach: 22.01.09, 14:32 Mam nadzieje, ze najlaskawszy kaczor nam panujacy i jego watachy doradcow zrobia wszystko by wykorzystac te sprawe dla dobra Polski i Europy. To jest bardzo wazne. Nie odnawiajmy starych ran ! Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Zgoda. 22.01.09, 14:46 Ludzkim szczątkom należy się godny pochówek. Ale co do nadludzi, mam wątpliwości. Od kopniaka w d... człowiekem się nie staje. A Niemcom się wydaje że to takie proste ..... Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: 24.01.09, 19:14 ws21 napisał: > Ludzkim szczątkom należy się godny pochówek. > Ale co do nadludzi, mam wątpliwości. we Lwowie, cmentarza łyczakowskiego pilnują społecznie Polacy, żeby podludzie nie srali po nocach na polskich grobach, masz wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 A to zupełnie innna historia. 24.01.09, 19:37 Ukraińcy to nasi bracia. A co do cmentarza. Tu działa zasada wzajemności. My też niezbyt szanujemy groby "obcych", więc ja pretensji do sąsiadów nie mam. Dla nas to świętość, dla nich znak okupacji. I ja to rozumiem. Czy my zbytnio nie przejmujemy się grobami? W końcu dusza się liczy .... Mi do szacunku wobec Lwowskich Orląt cmentarz potrzebny nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: A to zupełnie innna historia. 24.01.09, 19:51 ws21 napisał: > Ukraińcy to nasi bracia. gratuluję rodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Jestem Słowianinem. 24.01.09, 20:32 Wszyscy Słowianie to moi bracia. I nie widzę powodu aby uważać ich za wrogów. Mimo tego co zdarzyło się na Wołyniu. Bo wcześniej były dziesiątki lat naszego tam pobytu, za które powinniśmy ich przeprosić. Z tonu wypowiedzi wnoszę, że Twoi bracia to nadludzie ....A jak Ciebie nie chcą, to choć owczarka sobie kupisz i swastykę na ścianie namalujesz ....I już czujesz się lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: Jestem Słowianinem. 24.01.09, 20:40 ws21 napisał: > Wszyscy Słowianie to moi bracia. Katyń, Wołyń, 17 września, jeszcze ci mało ? Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 I co to zmienia. 24.01.09, 20:45 Krewnych się nie wybiera. Po prostu są. Bliżej mi do nich, niż do nadludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: I co to zmienia. 24.01.09, 20:59 ws21 napisał: > Krewnych się nie wybiera. Po prostu są. jeszcze raz współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Nie ma czego. 24.01.09, 21:03 Jestem dumny, że jestem Słowianinem. To zadna przykrość. Ani powód do wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: Nie ma czego. 24.01.09, 21:15 ws21 napisał: > Jestem dumny, że jestem Słowianinem. a co to takiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Nie ma czego. 25.01.09, 02:51 preminger napisał: > ws21 napisał: > > > Jestem dumny, że jestem Słowianinem. > > a co to takiego ? - Twoj plehmiel ci odpowie,zwroc sie z tym pytaniem do jego. Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: Nie ma czego. 25.01.09, 10:42 141288bs napisał: >Twoj plehmiel co to jest plehmiel ? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Nie ma czego. 25.01.09, 15:15 preminger napisał: > 141288bs napisał: > >Twoj plehmiel > > co to jest plehmiel ? Nie co to jest,a nalezy zapytac;kto to jest. Widze,ze jestes niedoinformowany wiec podpowiem ci;jest to osobnik ktory ma problem z wymowa gloski"r"i udaje...na razie wystarczy tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Przyzwoity pogrzeb pomordowanych to jedno 22.01.09, 14:48 Druga sprawa, to uczciwe sledztwo, odplatanie prlowskiej sieci klamstw i propagandy. Moze sie nie udac znalezc mordercow, moze byc za pozno na wykopanie scierwa z ziemi lub ekstradycje z dzikich krajow, ale probowac trzeba. Winni to jestesmy samym sobie, aby nie zostawiac w szafie smierdzacego trupa ludobojstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Przyzwoity pogrzeb pomordowanych to jedno 22.01.09, 16:13 bezportek napisał: > Winni to jestesmy samym sobie, aby nie > zostawiac w szafie smierdzacego trupa ludobojstwa. Gdzies sie chowal> Nie pamietasz czasow PRL? Piszesz "sami sobie" Nie bylismy sami i soba w tym czasie. Ludzie nawet nie mogli wspomniec swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitankloss2 Re: Przyzwoity pochowek 22.01.09, 18:09 Alternatywy: 1. Zatratowac zeby sladu nie zostalo i zrobic z tego miejsca publiczny park tak jak to zrobiono z wszystkimi innymi niemieckimi miejscami pamieci na Ziemiach Wyzyskanych 2. Zrobic exhumacje, probe identyfikacji, godny pochowek i miejsce pamieci odpowiednie dla europejskiej mentalnosci XXI wieku. Nieodzownym elementem takiego procesu powinno tez byc dochodzenie celem identyfikacji mordercow w munudarch odpowiedzialnych za te zbrodnie na ludnosci cywilnej. A wtedy wozic tam przymusowo kazda ruska wycieczke celem edukacji nt ich wlasnej historii. Bo dla nich Krasna Armija wciaz cacy a wszyscy inni be. Odpowiedz Link Zgłoś
awitold Steinbach: Godnie pochować ludzkie szczątki z g.. 22.01.09, 19:22 Tatuś rozstrzelał, córeczka pogrzebie... Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 A ja mam inne pytane. 22.01.09, 19:59 Do wszystkich Niemców. Czy ich ojcowie /dziadkowie zapewniali godny pochówek tych 40 milionów przez nich zamordowanych? Bo jeśli nie (a są na to dowody) to domaganie się czegokolwiek od dzieci/wnuków ofiar to posthitlerowska bezczelność. Nadludzie mają prawo do pochówku, podludzie na mydło ....... Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: A ja mam inne pytane. 24.01.09, 20:36 ws21 napisał: > Do wszystkich Niemców. Czy ich ojcowie /dziadkowie zapewniali godny > pochówek tych 40 milionów przez nich zamordowanych? na Łubiance dalej szkolą ? Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: ? 24.01.09, 21:20 ws21 napisał: > Kwestionujesz ofiary II Wojny Swiatowej? 300 tys. wypędzonych na Sibir przez ruskich 20 tys. wymordawach przez podludzi w Katyniu, Miednoje ... 250 tys. wymordowanych siekierami przez ukrainców na Kresach 50 tys. wyrżniętych na Woli podczas Postania Warszawskiego przez kałmuków, gruzinów, ruskich i inszą zaraze .... .... mam dalej wyliczać Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Rachunki. 25.01.09, 08:46 Te 300 tysięcy Sybiraków odejmuję, bo wielu z nich przeżyło. Reszta to 320 tysięcy. W 6 000 000 to nieco ponad 5%. Najpierw porozmawiajmy o tych 95%. Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: Rachunki. 25.01.09, 09:28 ws21 napisał: > Te 300 tysięcy Sybiraków odejmuję, bo wielu z nich przeżyło. Reszta > to 320 tysięcy. W 6 000 000 to nieco ponad 5%. > Najpierw porozmawiajmy o tych 95%. nie czytam radzieckich encyklopedii Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Co mnie nie dziwi. 25.01.09, 12:06 Odnoszę wrażenie ze wogóle niewiele czytałeś. Język rosyjski znam, ale do tego stopnia go nie lubię, że poza lekturami obwiązkowymi, nigdy nawet gazety pisanej cyrylicą do ręki nie wiąłem. Mein Kampf też, tu dodatkowo dlatego że język i tak zwana kultura nadludzi wogóle mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Steinbach: Godnie pochować ludzkie szczątki z 22.01.09, 20:00 bezczelna, cyniczna, zakłamana hitlerówa SSteinbach, może wspomniała kiedyś o nieludzkiej śmierci i godnym pochówku tych ludzi? au.youtube.com/watch?v=Evnx4oWle20 - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
borat11 Steinbach: Godnie pochować ludzkie szczątki z g.. 23.01.09, 12:04 Co jest bezczelnego w prosbie o godny pochowek??? Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Steinbach: Godnie pochować ludzkie szczątki z 23.01.09, 12:27 nie znam cię więc nie wiem czy twoja prośba była by bezczelna. prośba tej hitlerówy jest. jeśli tego nie rozumiesz, to za bardzo identyfikujesz się ze swoim nickiem... au.youtube.com/watch?v=ps64xxJq0mg - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
borat11 Steinbach: Godnie pochować ludzkie szczątki z g.. 23.01.09, 13:16 "Hitlerowa" zostala ona zrobiona przez polskie media. Ciagle powtarzenie klamstw (np ze ojciec jej byl w SS, itd.) nie czyni z tego prawdy. Ale za to myslenie niektorych wypowiadajacych sie osobnikow na tym forum nie rozni sie specjalnie od hitlerowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Steinbach: Godnie pochować ludzkie szczątki z 23.01.09, 16:59 borat, gebelsiku amatorze, w którym poście napisałam coś o "ojcu w ss"? (...) Władysław Bartoszewski odniósł jednak te słowa do konkretnej osoby - do Eriki Steinbach, przewodniczącej Związku Wypędzonych (Bund der Vertriebenen, w skrócie BdV), która nie utraciła żadnych stron rodzinnych, bo urodziła się na terenie okupowanej Polski jako córka podoficera wojsk okupacyjnych, i jak by tego było mało - w regionie (w Rumi koło Gdyni), z której Niemcy wypędzili wcześniej Polaków." (str. 149-150) "Erika Steinbach nie ma Heimatu w Polsce, ale mimo to, może się uważać za wypędzoną. Zezwala jej na to niemiecka ustawa o wypędzonych (Bundesvertriebenengesetz, z roku 1953, poprawiona w 1993). Ustawa jest niezwykle liberalna, uznaje za "wypędzonych" wszystkich, którzy urodzili się lub nawet pracowali na terenach, z których wysiedlano. A co za Niemcy "pracowali" przede wszystkim w okupowanej Polsce? Wehrmacht zajął Rumię 12 września 1939 r. Już jesienią rozpoczęły się rozstrzeliwania i wywózki do obozu koncentracyjnego Stutthof. W następnym roku Niemcy zabrali się za wypędzanie miejscowych Polaków do Generalnej Guberni. Na ich miejsce przybywali Niemcy z krajów bałkańskich i centralnej Rzeszy. (...) Okupanci wybudowali w Rumi kilka zakładów przemysłowych związanych z lotnictwem. co ważne, zmuszano w nich do pracy jeńców wojennych i więźniów kilku obozów pracy. Rumskie lotnisko wojskowe było podczas wojny adresem feldfebla (sierżanta) Wilhelma Karla Hermanna. Wilhelm Karl Hermann był ojcem Eriki Steinbach. (...) (...) W Lauschied - małym nie nie było niemieckich mężczyzn, byli natomiast polscy pracownicy przymusowi, którzy spłodzili kilkoro dzieci z opuszczonymi przez mężów Niemkami. Po wojnie okazało się, że dzieci te miały mieckim miasteczku - w czasie wojnyponadprzeciętne skłonności do umierania. Były słabe, ponieważ w Niemczech nie było co jeść, i dlatego umierały z głodu. To oficjalna niemiecka teoria. W rzeczywistości te niechciane dzieci zostały zagłodzone na śmierć lub uduszone poduszką. W ten sposób niemieccy nadludzie postawili się na poziomie chińskich twórców kultury, którzy pozostawiali w osobnych pokojach dzieci (zwłaszcza dziewczynki) na śmierć, a co zostało w przejmujący sposób pokazane na filmie nakręconym potajemnie przez francuską dziennikarkę. Mało tego, że mordowali małe dzieci, to jeszcze usunęli ślady po tym zdarzeniu - zrównali z ziemią małe groby, w których dzieci zostały pochowane. "Teraz na cmentarzu nie ma już małych grobów z drugiej połowy lat 40., zgodnie z przepisami zlikwidowano je po piętnastu latach." (str. 23) W takim razie w Polsce nie ma prawa istnieć żaden grób poniemiecki, ponieważ zgodnie z niemieckimi przepisami piętnaście lat już dawno minęło.(...) www.wmatlan.else.com.pl/niemcy3g.htm dziękuję za uwagę - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Jakie to ma znaczenie 23.01.09, 17:13 czy Niemiec był w I połowie XX wieku w SS czy nie? Z mojej wiedzy wynika że było to zupełnie bez znaczenia. To cywilni Niemcy (żadne SS) urządzało sobie polowania na ludzi ukrywających się w lasach. To że byli to Żydzi, dla mnie nie ma zadnego znaczenia. Były to kobiety, małe dzieci ..... To cywilni Niemcy wymordowali szpital .... To nie SS jest winne dziesiątków milonów ofiar, ale Niemcy, którym spodobało się być nadludźmi. A jakie było zachowanie się 10-12 letnich Niemców w Wielkopolsce, w stosunku do Polaków? Też znam niejedną opowieść. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Jakie to ma znaczenie 24.01.09, 04:11 borat, balas, łżewuski i reszta szkopskich kundli! gdzie się pochowaliście? skończcie kopulować buty swoich ubermenszów i napiszcie coś, bo jutro micha może być pusta... au.youtube.com/watch?v=HsmVdamAnOQ au.youtube.com/watch?v=AU0DJGidzpI - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: Jakie to ma znaczenie 24.01.09, 19:21 alexis_corner napisał: > borat, balas, łżewuski szarik ! do kibucu palmy podlewać Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Steinbach: Godnie pochować ludzkie szczątki z 24.01.09, 14:57 12.12a1 napisał: > Ona jest bezczelna.Godnego chowania zmarlych(w tym obcokrajowców) to Steinbach > wraz ze swoimi pobratyncami moze uczyc sie od Polaków,a nie ich pouczac. Tylko podczas pochowku nie zapomniec o odspiewaniu "Heili Heilo"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: oddac mocz na mogile tych nazistowskich psow 24.01.09, 19:11 red.ken napisała: > > iw. na ukrainie to samo robią potomkowie rezunów Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: oddac mocz na mogile tych nazistowskich psow 25.01.09, 08:48 to ruscy ich zajebali, niech wiec ich wywioza zeby nowa ziemia nie zaczela smierdziec szwabami. Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: oddac mocz na mogile tych nazistowskich psow 25.01.09, 09:26 red.ken napisała: > > to ruscy ich zajebali, niech wiec ich wywioza zeby nowa ziemia nie zaczela > smierdziec szwabami. tak uważa wielu ukraińców, po każdej wizycie polaków we Lwowie Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Zakopać trupa Steinbachowej razem z tymi 24.01.09, 16:07 nazistowskimi kościotrupami. A potem wybudować w tym miejscu zespół szaletów miejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: Zakopać trupa Steinbachowej razem z tymi 24.01.09, 19:06 l.o.r.t.e.a napisał: > nazistowskimi kościotrupami. A potem wybudować w tym miejscu zespół > szaletów miejskich. wypisz wymaluj, taż to metoda żydo-komuny rodem ze szkoły Edmunda Edmuntowicza ? Odpowiedz Link Zgłoś
bercik38 Re: Steinbach: Godnie pochować ludzkie szczątki z 24.01.09, 16:07 Plujcie tak dalej na wschód i na zachód a niebawem i was pogrzebią ci ze wschodu i z zachodu bo i jedni i drudzy mają w tylcu katoland. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Steinbach: Godnie pochować ludzkie szczątki z 24.01.09, 16:27 bercik, owczarki niemieckie to twoja ulubiona rasa? ;) au.youtube.com/watch?v=XoQZKnbxS2E a tu już na poważnie... au.youtube.com/watch?v=YXj3fjso6TE prawda, że śmieszno i ......? - wredna alwxis Odpowiedz Link Zgłoś
bercik38 Re: Steinbach: Godnie pochować ludzkie szczątki z 24.01.09, 16:33 Za turasów też się wezmą ale najpierw Polacy pokażą co to jest tolerancja niech tylko prywaciarze zaczną zatrudniać żółtych, ciemnych, czerwonych, murzynów i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Steinbach: Godnie pochować ludzkie szczątki z 24.01.09, 17:02 bercik, może nie kupuj ciągle u aldika, bo coś ci to jedzonko szkodzi... "prywaciarze"?? a może jeszcze "badylarze"? w którym roku wyjechałeś do folkswagenlandu? - wredna alexis ps pozdrowienia od szarika ;) au.youtube.com/watch?v=7eYehTwNh7g Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner tak się bawi i chwali koneksjami rodzinnymi 24.01.09, 17:41 towarzystwo spod znaku totenkopfu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=90300297&a=90300297 a jak się starszy, który pamięta, znajdzie... to jak za długo będzie się upierał... bolszewikiem zostanie! ;) - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
arek47 Re: alexis, kurski...skutki bezkrytycznych dotacji 24.01.09, 18:41 Nie dziwie sie, ze Polakow z takim "potencjalem chrzescijanskiej nienawisci " wyrzucaja z Angli, Irlandi, Szwecji, Islandi..szkoda, ze twoja wysokosc Hartz IV nie pozwala ci na wczasy na Malewidach..jedz na Krym, tam skuja ci morde tak serdecznie,po slowiansku.. Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: alexis, kurski 24.01.09, 19:18 arek47 napisał: > serdecznie,po slowiansku.. większość tego bydła piszącego na forum zachowuje się jak ci potomkowie siekierników z Wołynia, Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: alexis, kurski 24.01.09, 22:57 aruusiu i ty drugi, na "p", hohkultura nie wytrzymała ciśnienia i "bydłem" poleciała? ;) Wołyń, Ukraina, Krym się wam marzy? nie radzę, nie radzę... tym razem będzie jeszcze gorzej... au.youtube.com/watch?v=dFRrmA5NcuA au.youtube.com/watch?v=k5UxtV8jRjk&NR=1 i koniec żałosny... au.youtube.com/watch?v=7K4b7geJUyE - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: alexis, kurski 25.01.09, 09:23 alexis_corner napisał: > aruusiu i ty drugi, na "p", > hohkultura nie wytrzymała ciśnienia i "bydłem" poleciała? ;) > Wołyń, Ukraina, Krym się wam marzy? nie radzę, nie radzę... Szarikim może poszczujesz . Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: alexis, kurski 25.01.09, 21:33 preminger napisał: > Szarikim może poszczujesz . spróbujcie jeszcze raz to się przekonacie... ;-) au.youtube.com/watch?v=M2LBAyaKYvY MadamEsmeralda (1 week ago) GERMANY A DEFEATED AND OCCUPIED NATION Okay Krauts you see the Americans, British, Russians and the French trampling on sacred Nazi soil. You guys lost big and your two time losers which means if you try Germany will wiped from the face of the Earth. U KRAUTS NEED TO KEEP YOUR NOSE CLEAN AND OUT OF TROUBLE. au.youtube.com/watch?v=2EPBqyiQk2E Greenandscaly (6 months ago) Show Hide +3 Reply | Spam A well-earned celebration. The world will never forget the bravery of the Soviet people, who endured years of unimaginable horrors, sacrifice and savage combat to emerge victorious in a true-life-or death struggle. Beatles5 (7 months ago) Show Hide +2 Reply | Spam Extremely interesting to see Moscow in colour so long time before. Soviet won the war in spite of Stalin despot - not becuase of. jeszcze coś??? :-D - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
donar44 alexis..kto pobil dziewczynke z Wroclawia ? 24.01.09, 21:56 I to jest wlasnie jeb... polski katolicyzm. Ten kutas napewno chodzi do kosciola i uwaza sie za wierzacego. Mam nadzieje ze w pierdlu koledzy sie nim zaopiekuja, bo na nic innego nie zasluguje. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: alexis..kto pobil dziewczynke z Wroclawia ? 24.01.09, 22:47 jak to kto?? jakiś poje..y pogrobowiec hitlera! ;) a gdyby nawet inny bydlak, to uważasz, że wasze zbrodnie są ok? coś ci się pozajączkowało protestanciku.... - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: tak się bawi i chwali koneksjami rodzinnymi 25.01.09, 02:42 no to się kundelek za "wilkapółnocnego" przebrany, wystraszył i ogonek pod siebie skuliwszy, wątek o Opie co w mundurze "policjanta" chodził... grzecznie skasował :-D. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=90300297&a=90300297 a jak się puszył, że literaturę i opowieści rodzinne o policji co to tylko "sądową" była, posiada i zaraz udowodni, że sami "porządni Niemcy" w niej służyli. ;) ale mu reszta towarzystwa wytłumaczyła, że jeszcze nie teraz, jeszcze za wcześnie... jeszcze żyją świadkowie tamtych czasów... - wredna alexis (pseudonim Zubow) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: większość tu skamlących nie dorasta do pięt 26.01.09, 12:40 ty sięgasz wyżej. wytrzyj nosek bo ci zbrązowiał... pl.youtube.com/watch?v=79No-J2eso4 :-D - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: większość tu skamlących nie dorasta do pięt 26.01.09, 12:58 Nawet niezla dupcia z tej Steinbach... Odpowiedz Link Zgłoś