andzelo50 Re: Czarnecki: to dopiero ja jestem kretynem 30.01.09, 12:49 Czy ten gość ma czelność zabierac głos.Powinien obsługiwać zjazd PIS w toalecie jako czołowy Pis-uardes Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Czarnecki to łajza włóczaca się po partiach aby 30.01.09, 12:50 tylko kasę załapać. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Niech jedzie do Biłgoraja i ogłosi to na rynku 30.01.09, 13:25 albo przed kościołem. Zobaczy jak prawdziwi mężczyźni kopią d...ę kundlowi i podobnie by było w kazdej miejscowości. Na pewno by nie zdzierżył i prawda popłynęła by po pęcinach. Następny odwazny inaczej. Kiedy staje w Biłgoraju albo w Lublinie przeciwko Palikotowi?Pojade i popatrzę. Ryszardzie Czarnecki, swa głupotą robisz niedźwiedzia przysługe PiS- owi, powinni cie na kopach stamtąd wyrzucić. Prawda jest że w obronie kobiet stają mężczyźni, więc nie ośmieszaj kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Re: Niech jedzie do Biłgoraja i ogłosi to na rynk 30.01.09, 13:41 mężczyźni stają w obronie prawdy a nie kobiet. rozpowszechninie takiego supergłupiego stereotypu świadczy o tym, że ktoś Ci wyprał mózg do czysta (mamusia?) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Rózni sa mężczyźni i rózne sytuacje. 30.01.09, 14:17 W obronie porawdy i kobiet najczęściej leją się po pijanemu szczególnie jak maja na nia obaj chęć o ona na ich portfele. Nie wiem co chcesz od mojej mamusi,ona juz nie żyje ale przekaże pozdrowienia że tęsknisz za rozumem i chcesz się do gleby przytulić. Moze i w twoim środowisku to głupi streotyp ale jak to wytłumaczysz Czarneckiemu, wszak prawie chce wyzwać Palikota za obrazę koleżanek bo juz nie może zdierżyć, normalnie aż trzonowe go swędzą z tego podniecenia. w obronie prawdy pare razy stawałem, także naprzeciw zomo, niedawno usłyszałem że byłem jednak z zomo i jak do tego podejść skoro ten co tak mówił nie chce stanąć naprzeciwko? Odpowiedz Link Zgłoś
mirro Czarnecki: Palikot to zniewieściały chojrak z B.. 30.01.09, 12:50 W jego poprzedniej partii Samoobronie szacunek dla kobiet był wielki :) Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Czarnecki: Palikot to zniewieściały chojrak z B... 30.01.09, 12:50 A ten Czarnecki jest typowym przedstawicielem "trzeciej plci": ni PIS ni wydra. Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Super - prawdziwi mężczyźni z Pis - ręcznie 30.01.09, 12:50 tłumaczą .... Leperiady ciąg dalszy Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch Re: Super - prawdziwi mężczyźni z Pis - ręcznie 30.01.09, 13:20 jb777 napisał: > tłumaczą .... > Leperiady ciąg dalszy na ręcznym to te pisowskie cioty jada cały czas..lol Odpowiedz Link Zgłoś
ampha Wybitny polityk z naszego kraju 30.01.09, 12:50 Może zechciałby przedstawić swoje osiagnięcia na arenie miedzynarodowej , może troszke bliżej na krajowej scenie - czy tak jak wszyscy wielcy z PIS p.Fatyga,p Szczygło i cała reszta - świat o nich nie słyszał - bo nie mieli niec istotnego do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 Czarnecki, to menda na łonie PIS-komuny... 30.01.09, 12:53 pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Pthius_pubis_-_crab_louse.jpg Wazeliniarz,liczy na nr.1 na liście do Euro-parlamentu.. Odpowiedz Link Zgłoś
cat_1 Czarnecki nie pokazuj się we Wro 30.01.09, 12:51 no i znowu mi wstyd, że nasze piękne miasto Wrocław wydało taką kreaturę jak Czarnecki Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Czarnecki nie pokazuj się we Wro 30.01.09, 12:55 cat_1 napisał: > no i znowu mi wstyd, że nasze piękne miasto Wrocław wydało taką kreaturę jak > Czarnecki A nie wstyd ci za Schetynę? To dopiero kreatura. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Obelga na poziomie PiS 30.01.09, 13:13 Hehe już abstrahując od komiczności tej sytuacji - prawdziwi mężczyźni? W PiS? Popatrz Pan lepiej na swojego prezesa. :))) No ale abstrahując to proszę mi wyjaśnić - "zniewieściały chojrak z Biłgoraja" - zniewieściały i chojrak to rozumiem, ale co ma tutaj do rzeczy Biłgoraj? Czy jakby był z Warszawy czy lepiej z Torunia to byłby w czymś lepszy? O to właśnie PiS mentalny poziom, nawet obelgi nie potrafią zaserwować w ten sposób aby przy okazji nie obrazić np. całego miasta. PiS-głównki z Biłgoraja patrzcie no, w oczach byłego posła Szamboobrony wyrzuconego za zbyt mocne (nawet jak na standardy tej partii!) trzymanie się stołka, jesteście gorsi, bo jesteście z Biłgoraja. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Zapomnial o swojej byłej partii - samoobronie? 30.01.09, 13:36 Tam to potrafili kobiety pięknie traktować. --------------- Wole coś zjeść i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
idiot_hunter Czy wy już naprawdę nie macie kogo cytować, 30.01.09, 13:54 jak tego tępego muła Czarneckiego? Swoją drogą to ciekawe, co jeszcze zrobi ta kanalia, do jakiej partii się jeszcze zapisze, aby tylko móc nic nie robić w tej Brukseli... Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Śmieszny kolo ten Czarnecki 30.01.09, 14:06 Gdzie on widział prawdziwego mężczyznę w PiS? Chyba to nie było "w" a "przy" i nie pis a pisuar. Nawet jesli jakikolwiek taki kiedys tam był to przez pomyłkę i dawno go już w tej partii nie ma. PiS = Przeciętni i Słabi Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Śmieszny kolo ten Czarnecki 30.01.09, 14:46 znajomy_jennifer_lopez napisał: > Gdzie on widział prawdziwego mężczyznę w PiS? Chyba to nie było "w" a "przy" i > nie pis a pisuar. > Nawet jesli jakikolwiek taki kiedys tam był to przez pomyłkę i dawno go już w t > ej partii nie ma. > PiS = Przeciętni i Słabi Masz rację!! PiSiorki nie używają pisuarów bo to byłaby profanacja ich własnego gniazda, poza tym przeciętny pisuar wisi co najmniej o 0,5 m za wysoko dla przeciętnego pisiorka (choć widziałem w jednej z instytucji w toalecie pisuar wykonany specjalnie dla jej szefa, powieszony w połowie wysokości). Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz To przy okazji było dla Putina i Sarkozy-ego 30.01.09, 14:59 chrabia_mentne_ciasto napisał: choć widziałem w jednej z > instytucji w toalecie pisuar wykonany specjalnie dla jej szefa, > powieszony w połowie wysokości). No to ten pisuar był nie tylko dla Kaczyńskiego , ale równiez dla Putina i Sarkozy-ego. Obaj sa wzrostu Kaczyńskich. Myslę ,że również Kwaśniewski mógłby z niego korzystać . Kwaśniewski jest zaledwie 2 cm wyższy od Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: To przy okazji było dla Putina i Sarkozy-ego 30.01.09, 15:06 remik.bz napisał: > chrabia_mentne_ciasto napisał: > choć widziałem w jednej z > > instytucji w toalecie pisuar wykonany specjalnie dla jej szefa, > > powieszony w połowie wysokości). > > No to ten pisuar był nie tylko dla Kaczyńskiego , ale równiez dla > Putina i Sarkozy-ego. Obaj sa wzrostu Kaczyńskich. > Myslę ,że również Kwaśniewski mógłby z niego korzystać . Kwaśniewski > jest zaledwie 2 cm wyższy od Kaczyńskich. Mylisz się, nie miałem na myśli PiSdęta, to curiosum widziałem w jednej z instytucji Sztabu Generalnego i to kilkanaście lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
wqb Re: Zapomnial o swojej byłej partii - samoobronie 30.01.09, 13:56 zapomniał bo tych partii było już całkiem sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Kobiety winny wytoczyć proces za "zniewieściałego" 30.01.09, 14:44 Używanie takich słów jak "zniewieściały", których zamysłem, w kontekscie tradycji kulturowej, jest obrażać przez porównanie do kobiety, powinno być przez same kobiety odbierane jako obraźliwe. Polityk, który posługuje się takimi seksistowskimi inwektywami, byłby w cywilizowanym kraju skreślony. Niestety w Polsce rozumieją to tylko feministki. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Obelga na poziomie PiS? Czarnecki ma rację 30.01.09, 14:43 kosmosiki napisał: O to właśnie PiS mentalny poziom, nawet obelgi nie potrafią zaserwować Co do Biłgoraja - zgoda.Łączenie nazwy tego pieknego miasta z rzeczownikiem "Palikot" to obelga dla miasta. QAle reszta to chyba jednak nie obelga . Wprawdzie Czarnecki wypowiedział się malo dyplomatycznie (na poziomie Palikota po prostu), ale co do "istoty sprawy" - ma absolutna rację. Palikot obraża innych ludzi , obraża kobiety licząc na całkowita bezkarność , na ciche poparcie rządzących. Doskonale wie ,ze nikt rozsądny zadnej sprawy sadowej mu nie wytoczy- bo ciągnęłaby sie kilka lat w naszych realich i tylko przyniosła mu dodatkowy rozgłos. A tak włąsnie postepuje tchórz- atakuje innych licząc na bezkarnośc. A odnośnie obrony obrażanych kobiet- Czarnecki ma rację. Jesli mężczyzna obraża kobietę to jest petakiem i tyle. Gdyby ktoś (np Palikot) w mojej obecności obraził moja matkę czy zonę to po prostu dostałby w mordę ode mnie ( i kompletnie nie obchodziły by mnie zadne późniejsze konsekwencje prawne). Po prosty tak nalezy robić w tych sytuacjach a nie oglądac się na kodeksy czy paragrafy. Odpowiedz Link Zgłoś
gh83 Re: Czarnecki nie pokazuj się we Wro 30.01.09, 13:33 > A nie wstyd ci za Schetynę? To dopiero kreatura Grzesio Schetyszczenko pochodzi z Opola. Odpowiedz Link Zgłoś
jurekpy Re: Czarnecki nie pokazuj się we Wro 30.01.09, 13:16 Kiedy widzę tą uśmiechniętą bużkę błazna to aż zbiera mnie na torsje. Rysiek wie o co gra : trochę wazeliny w stronę Jarka(tym razem) i kolejne latka w Europarlamencie za grubą kasę Misiu Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Czarnecki nie pokazuj się we Wro 30.01.09, 13:51 cat_1 napisał: > no i znowu mi wstyd, że nasze piękne miasto Wrocław wydało taką kreaturę jak > Czarnecki Czarnecki zawsze był obsmarkany i brudny jak prawdziwy bolszewik.znałem tego brudasa. Odpowiedz Link Zgłoś
pantau07 Re: Czarnecki nie pokazuj się we Wro 30.01.09, 14:35 W Szczecinie mamy jeszcze gorzej,przybleda jojo ,psuje nasz wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch mysz pierdneła :P 30.01.09, 12:58 xianska łajza,ciota kruchtowa,spedalony lizodup rydzychujny czarnecki nadał buły i wydał z siebie donosnego pierda ..rotfllll Odpowiedz Link Zgłoś
chavslayer sam żeś pi3rdnął i się nawąchał 30.01.09, 14:28 zamknij ryja ch.U'ju złamany, p_i3rd0lcu głupi, ile ci płacą za pi3prz_3nie takich g0w:ie:n Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu I taka pokraka reprezentuje Polske w UE 30.01.09, 13:00 Rysiu puknij się w pałe Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Palikot leje na uklady z tymi gnojami i dlatego ni 30.01.09, 13:02 e moga nad nim zapanowac. Ma wlasna kase a nie zarobiona z "kolegami" partyjnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Palikot - syndrom ojca alkoholika i kryptogej? 30.01.09, 13:02 www.rp.pl/artykul/250467.html Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch Re: Celne słowa, Ryszard Czarnecki dobrze to ujął 30.01.09, 13:02 junkier napisał: > Celne słowa, Ryszard Czarnecki dobrze to ujął, sądzę że Palikot > musiałby salwować się ucieczką i obawiam się że nawet zaprzyjaźnieni > gryzipiórkowie z mediów polskojęzycznych wialiby z kongresu ile sił > w "bohaterskich" nogach. > biorąc pod uwage smród kiszonej kapusty ,koscielnej kruchty oraz sztynk kału osranych kaczorów to nikt normalny by tam długo nie wytrzymał...rzeczywiscie pisiory to chojraki . Odpowiedz Link Zgłoś
steku Czarnecki: Palikot to zniewieściały chojrak z B... 30.01.09, 13:02 ciekawe skad Rychula by wytrzasnal prawdziwych mezczyzn z pisie? siebie pewnie nie bierze pod uwage bo jest czlowiekiem-choragiewka co najwyzej, przy.dupasem i ssaczem p.aly, wiec kto inny? Jarek K. ten od kota? a moze TripleZ (Zbigi Zero Ziobro)? a moze meleksiarze cypryjscy? Odpowiedz Link Zgłoś
mohican47 Czarnecki: Palikot to zniewieściały chojrak z B.. 30.01.09, 13:03 ....rysio mówi,że deszcz pada Odpowiedz Link Zgłoś
janusz114 Czarnecki: Palikot to zniewieściały chojrak z B.. 30.01.09, 13:04 A cóż Czarnecki, ta polityczna prostytutka, może wiedzieć na temat męskości ( chodzi o cechę charakteru). Odpowiedz Link Zgłoś
dorjan52 Czarnecki: Palikot to zniewieściały chojrak z B... 30.01.09, 13:06 Czarnecki!większej cioty i plotucha w polityce od ciebie nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
srull Czarnecki: Palikot to zniewieściały chojrak z B... 30.01.09, 13:08 Zastanawiające i najciekawsze w tym wszystkim jest to, że to właśnie k...a prawi o prawdziwych mężczyznach. Co prawda polityczna, ale liczy się fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Czarnecki to ostatnia osoba, która ma prawo 30.01.09, 13:10 oceniać kogokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Czarnecki: Palikot to zniewieściały chojrak z B.. 30.01.09, 13:11 Sprostytuowany politycznie europoseł zmieniający partie polityczne częściej niż gacie nie ma moralnego prawa do wystawiania ocen innym. Odpowiedz Link Zgłoś
lakman Czarnecki: Superpajac 30.01.09, 13:12 Jeżeli ktokolwiek śladem Ryszarda "Macho" Czarneckiego nazywa Palikota pajacem, to jego samego (Czarneckiego) winien uważać za superpajaca. Język Palikota jest czasami zbyt dosadny ale trudno mu odmówić błysku i celności ocen. Wczorajszy felietonik to prawdziwy majstersztyk, oczywiście znacznie powyżej poziomu poczucia humoru statystycznego wyznawcy jedynej słusznej ideologii obywatela PiSlandu. Natomiast cóż Czaranecki. Mozolnie próbuje odkupić swój flirt z Lepperem. Ale na zawsze pozostanie tępym karierowiczem, dla której to (kariery) gotowy jest zjeść spod siebie każde gó...o. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasztoczek Czarnecki: Palikot to zniewieściały chojrak z B... 30.01.09, 13:14 a co Pan Czarnecki ma do Biłgoraja, cóz - ktoś urodzony w Londynie nie jest z Biłgoraja.. potrafi za to pięknie farbować się z UPR, AWS, ZChN, Samoobrona i w końcu PiS - Pan to Panie Czarnecki jest chojrak z Londynu, wszędzie Pana przyjmą i wszędzie Panu do Twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Po co RYCHU wstapil do PiSu !!!! 30.01.09, 13:14 PROTEGOWANY C.I.A.- G A N L E Y PRZYJEZDZA W NIEDZIELE DO WARSZAWY -------------------------------------------------------------------- W JAKIM CELU???? ----------------- W listopadzie 2008 r na wielkim przyjeciu u Ganley’a goscil przewrotny prezydent Czech – Vaclac Claus, cala gala byla zreszta na jego czesc. Wsrod gosci Ganley’a byl nie kto inny, jak polski Consul Generalny w Strassbourgu, Dariusz Sobkow. Mianowany w zeszlym roku, ciekawe co na to Platforma Obywatelska ??? Zwlaszcza, iz pan konsul Sobkow jest zaufanym czlowiekiem najwiekszego plotkarza z salonow politycznych- Rycha Czarneckiego. W czasie kiedy Czarnecki byl szefem UKIE, Sobkow byl jego sekretarzem. Poniewaz Ganley’owi marzy sie wspolpraca z PiS-em, Czarnecki nie bez kozery wstapil do PiS-u, podejmujac sie posrednictwa w nawiazaniu kontaktow z Yaro Kaczynskim. Wiadomym jest ze nie zawsze krowa, ktora duzo ryczy daje duzo mleka, narazie posrednictwo pana Rycha efektow nie daje, bynajmniej o takowych nie slychac, ale Jaroslaw jest nieprzewidywalny, wiec zawsze zdanie zmienic moze. Bo przeciez nie zawsze czarne jest biale, a biale jest czarne. Moze byc tez zielone jak dollar amerykanski Teraz nasuwa sie pytanie jak « nowa polska prawica »dostosuje swoje ideologiczne hasla do wysokosci sum jakie CIA i Pentagon zaproponuja, naturalnie za posrednictwem Ganley’a. Odpowiedz Link Zgłoś
sanmartino czarnecki szmaciarz 30.01.09, 13:14 Oj Czarnecki! Musisz zaistnieć, prawda? Koleżanki poszły na przód, a Ty spadzie po wszystkich polskich partiach szukasz sobie miejsca. Po co w ogóle cytujecie tę postać? Szkoda czasu. Jeszcze jakieś oszołomy na niego zagłosują! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: czarnecki szmaciarz 30.01.09, 14:23 Lepper sypnął Czarneckiego...to On podsunął swojemu koledze europosłowi kobietę, która oskarżyła go o GWAŁT!! Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 jak powiedzial zreczni to cyrk pajtoan dzisiaj w 30.01.09, 13:17 nowej hucie..i wiadc jak to gwiazdory zaczynaja rwac sie w swiatlo jupiterow..jak nie pracuja zwoje mozgowe to trza na sile w morde...tych co nie z nimi... Odpowiedz Link Zgłoś