rock73 W Radiu Maryja: Promotorzy judeizacji Polski 04.02.09, 01:00 Starszy, wykształcony, z tytułem profesorskim człowiek, który chyba widział wojnę na własne oczy, a zdemoralizowany do szpiku kości. Nic go nie nauczyła ani jego własna historia, ani współcześni mu ludzie, ani prawo państwowe. O religii nie wspominam, bo - jak piszą wyżej - podobno to ateista. Jestem pesymistą: z niego już nic nie będzie. I z reszty tego środowiska też. Pozwólmy im dożyć swoich dni w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
uzalezn1 [...] 04.02.09, 09:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
justo27 Re: W Radiu Maryja: Promotorzy judeizacji Polski 04.02.09, 10:12 uzalezn1 napisała: > Pie...ne żydostwo, won z Polski, żydziugi jebane, nie chcemy miec z wami nic > wspolnego ...każdy mówi za siebie... współczuję tak płytkiego horyzontu...i takiej nienawiści zatruwającej normalne widzenie świata, społeczeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
kc59 W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 01:23 Cytat: "Dużo bardziej niemoralne jest wykorzystywanie przez Radio Maryja osób w podeszłym wieku do wypowiadania takich opinii. To świństwo." Prof. Wolniewicz - 1927 Prof. Bartoszewski - 1922 Odpowiedz Link Zgłoś
lukeatyourself W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 01:23 Ja już nie ogarniam. To nie Wolniewicz mówił parę lat temu w TVN24, że musimy bronić naszego przyczółku na Bliskim Wschodzie, musimy bronić państwa Izrael? Trudno być jednocześnie antysemitą i filosyjonistą, ale jemu najwyraźniej się udaje, bo przeszkadza mu naród, ale już nie polityka onego narodu państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
canadol W Polsce antyislamizm przebil antysemityzm! 04.02.09, 04:28 Ale o tym sie nie pisze. Jak wyraznie widac ten profesorek bardziej nienawidzi Arabow niz Zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
patriota51 W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 04:55 aj-waj to takie straszne,mowienie prawdy o Zydach, to nieslychane bluznierstwo,czy nie moznaby ich wszystkich wyslac do Gazy, a pozniej "powalczyc z terrorystami"? Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Mnie antysemityzm kojarzy sie z Michnikiem 04.02.09, 06:42 Ten Pan zrobił wiele by wzbudzić w Polakach krytykę Szechtera a jak wiadomo krytyka Szechtera to antysemityzm i GW moze trąbić z radością o tym na cały świat (przemilcza przy tym że jest wdzięcznym katalizatorem niechęci do Szeczterów). Odpowiedz Link Zgłoś
haniluk W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 06:48 Polska nie jest zagrożona judeizacją ale klerykaryzacją i debilizacją fundowaną od 1989 roku przez "solidzrność" i hierarchów kościoła katolickiego Odpowiedz Link Zgłoś
justo27 Re: W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 10:18 haniluk napisał: > Polska nie jest zagrożona judeizacją ale klerykaryzacją i debilizacją > fundowaną od 1989 roku przez "solidzrność" i hierarchów kościoła > katolickiego >>>>AMEN<<<< Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir U Rydzyka nachlali się ciepłej solanki. 04.02.09, 06:50 Ludzie to szkodzi na umysł i zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
amelie2 W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 06:58 Profesor(?) wybrał mało kulturalną formę przedstawienia swoich poglądów. Ale przecież mu wolno! Tym bardziej, że rzeczywiście problem istnieje, bo czemu dla równowagi nie przypomina się w Polsce dnia rozpoczęcia Ramadanu, ani nie propaguje święta barana? Mnie prezydent Polski (?) w jarmułce nie przeszkadza. Natomiast przy wszelkich publikacjach i wypowiedziach o holokauście zawsze brakuje mi komentarza, że Żydzi uratowali swoich najlepszych, najmądrzejszych i najbogatszych obywateli. Ginęła żydowska biedota. Natomiast wymordowano prawie całą polską inteligencję - inżynierów, lekarzy, profesorów, oficerów. Robili to i hitlerowcy i bolszewicy, a na koniec sami Polacy wywołując (z czyjej inspiracji?) bezsensowne powstanie warszawskie. NKWD (rosyjscy żydzi) i polskie parobki z UB kontynuowali "dzieło" w czasach stalinowskich (lata 1945 do 1955). Należę do pokolenia, które wiele przeżyło (podczas wojny byłem w Warszawie), wiele widziało i wiele faktów z fotograficzną pamięcią mam utrwalonych. Dlatego nie dziwi mnie nawet taaki prezydent i taki premier jakiego mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
gaalar Re: W Radiu Maryja o judeizacji Polski 05.02.09, 00:10 O czym Pan pisze? Zydzi ratowali swoich?.Ci swoi zydzi siedzieli w USA i nie ratowali Europejskich Zydow, bo ta cholota [ w[g nich[miala zginac.Bylam w okupacje w Warszawie i w Powstaniu Warszawskim i znam powszachnie gloszone wiesci. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Mamy w Polsce wolność słowa 04.02.09, 07:13 I Michnik powinien o tym pamiętać... Nawet jeśli ktoś mu się nie podoba, to jeśli nie nawołuje do przemocy wszystko jest zgodnie z prawem... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Mamy w Polsce wolność słowa 04.02.09, 11:25 wolno ść słowa to również prawo do krytyki. Działa w obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
woj-77 W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 07:13 Wypowiadający się panowie, mówią głownie o swoich ocenach, wrażeniach, coś insynuują, czegoś się boją, czegoś chcieliby. Chcą, by tak samo myśleli inni. Za antysemityzm jest paragram karny, a na urojenia, omamy, fobie, jest dobry psychiatra i leki. Odpowiedz Link Zgłoś
ak8131 Jest judeizacja i indoktrynacja. Podaje przyklad: 04.02.09, 07:18 Na ostatnim spotkaniu w Davos, doszlo do dyplomatycznego incydentu pomiedzy prezydentem izraela szymonem perezem a Premierem Turcji. Ostatnia akcje izraela w Gazie Premier Turcji nazwal: mordowaniem dzieci i kobiet przy uzycie bialego fosforu, po czym Premier Turcji wyszedl z sali i ciagu 2 godzin opuscil Davos. Do Turcji samolot przylecial o 3 nad ranem. Na lotnisku i na ulicach wial go 100tys tlum. Czy polska prasa informowala o tym? Czy publicystyka Naczelnej GWnianej Twarzy nie jest judeizacja historii Polski? Jezeli Naczelna GWniana twarz tak bardzo nie lubi Polski to dlaczego nie wyjedzie do izraela? Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 07:31 wiecie co,ten profesor Bogusław Wolniewicz to chyba żyd który boi się,że go ktoś ujawni i wtedy co będzie? oj wej,surale,ja czlowiek spokojny,ja nie lubię wojny,dali mi karabin Jojne ty sie broń,mam karabin w karabinie dziura, a w tej dziurze taka wielka rura, albo przodem,albo tyłem,wszystko jedno wystrzeliłem,małkie małkie kim aher,ja wyciągam swój gewer,oj ! to jest profesorek który rzekomo się czegoś nauczył, myślę,że szkoda było tych pieniędzy które jego rodzice wkładali w tego s..... synka,bo mieć tytuł profesora, to znaczy że uczył się ale, czego i na jakim uniwerku,? a może to wszystko jest nie ważne? a może nauka nie ma nic wspólnego z jadem który znajduje się w mózgu takiego jołopa? ale wstyd jest wielki,nie tylko Polsce,ale cały Naród Polski, Naród 21 wieku, Naród postępowy który przeważnie umie dobrze rozróżnić między dobrym a złem, ty mały profesorku,wolniewicz berko,jesteś wrzodem na zdrowym ciele narodu,bo właśnie jesteś fałszywym polakiem i fałszywym żydem,wyznajesz Jezusa , modlisz się do Maryi,którzy przecież byli i pozostali żydami, a ty ciągle bluźnisz przeciw tak świętym postaciom historii,wiecznie żyjącym, bądź przeklęty profesorze Bogusław Wolniewicz. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
siakry2 Re: W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 17:53 Masz rację - Wolniewicz, podobnie jak Wolski, Dobrowolski to neofickie nazwisko - znaczy tyle co PRZECHRZCIŁ się z WŁASNEJ WOLI. Warto pzapoznać się z historią FRANKIZMU - sekty żydowskiej powstałej w XVIII wieku z inicjatywy Jakuba Franka. Sporo na ten temat w internecie, jest też literatura. Jakub Frank był zwolennikiem przechodzenia Żydów na katolicyzm aby mogli dzięki temu zasymilować się ze społeczeństwem polskim, piastować urzędy, nabywać tytuły - również szlacheckie. Można też znależć informacje, że wielu znanych Polaków min. Mickiewicz, Szymanowscy, Słowacki mają frankistowskie korzenie. Bardzo ciekawe zagadnienie i klucz do do zrozumienia istoty tematu POLAK POCHODZENIA ŻYDOWSKIGO. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Wywalic Holuba z roboty; Spozniony zaplon! 04.02.09, 07:33 Temat rozmowy z Wolniewiczem zostal juz dawno skomentowany na FK (wlasne w sobote wieczorem), a teraz dopiero na glownej stronie GW; Holub - jak stary sbek za komuny - prowadzi staly nasluch RM (jak jego tatuas czy wujek - sbek - robil z radiem Wolna Europa); ale, zeby z takim opoznieniem meldowac? upil sie czy< co?; . A tak na marginesie: prof. Wolniewicz mowil o tymn, o czym rzad milczy: ze organizacje zydowskie dostaje od rzadu polskiego - cichaczem - kupe kasy za tzw. "zagrabione mienie", choc to nie Polacy Zydow rabowali, i nie m,a zadnych dokladnych wyliczen, ile sie im nalezy; za to GW szczeka glosno, kiedy Kosciolowi zwraca sie zagrabione (faktycznie i co jest udokumentowane) mienie albo tez wyplaca rekompensate; . Co do "mienia zydowskiego" w Polsce, to kiedys w Niemczech (i to wcale nie w zadnym skrajnie prawicoweym pismie) ukazal sie artykul wskazujacy na szwindle Zydow zwiazane z odszkodowaniem; prawie wszyscy otrzymali olbrzymie rekompensaty od RFN-u (w ramach zadoscuczynienia), a teraz probuja - zwyczajne oszustwo - "wyciagnac" od Polski, Czech, Litwy, Wegier, etc. drugi raz odszkodowanie; zwyczajne chamstwo i zlodziejstwo; i o tym mowil Wolniewicz; a takze o tym, ze Chanuka nie jest tradycyjnym swietem obchodzonym w Polsce, i on nie rozumie, dlaczego prezydent RP udaje sie z tej okazji oficjalnei do synagogi (i tu ma racje: czy prezydent tez pojdzie oficjalnie swietowac imprezke hare Krishna??); Odpowiedz Link Zgłoś
siakry2 Re: Wywalic Holuba z roboty; Spozniony zaplon! 04.02.09, 11:14 Wolniewicz głównie atakował Tuska - za jarmułkę, za wypłatę odszkodwań, czyli za coś,co albo jest w dobrym obyczaju i zwyczaju albo za coś, co jest konsekwencją inicjatyw i działań poprzednich rządów. Słowem zapiekła, bezkrytyczna nienawiść i niegodna człowieka nauki manipulacja i zakłamywanie historii. Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Dopisał się ! 04.02.09, 07:33 Wolniewicz dopisał się do grupy idiotów z tytułami profesorskimi. Na szczęście ja doliczyłem się tylko pięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 07:36 Jakoś lżej mi znosić tą tzw. judeizacją niż rydzkozację coć właściwie jako agnostyk mam te obie nacje w bardzo głębokim poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacorf1970 W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 07:43 Ależ wami polaczki sterują koszerni z Koszernej. Odpowiedz Link Zgłoś
yanoosh111 W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 07:43 A co ma wspólnego z chrześcijaństwem Radio Maryja ? Wyobraźcie sobie, że gdyby była taka możliwość, czy zaproszono by Jezusa z Nazaretu do studia ? Z pewnością NIE ponieważ był Żydem i głosił poglądy obce tej rozgłośni...a pan Profesor może wreszcie zrozumie, że On jako chrześcijanin, prędzej czy później stanie przed wspomnianym Żydem ? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 16:29 yanoosh111 napisał: > A co ma wspólnego z chrześcijaństwem Radio Maryja ? Wyobraźcie sobie, że gdyby > była taka możliwość, czy zaproszono by Jezusa z Nazaretu do studia ? Z > pewnością NIE ponieważ był Żydem i głosił poglądy obce tej rozgłośni...a pan > Profesor może wreszcie zrozumie, że On jako chrześcijanin, prędzej czy później > stanie przed wspomnianym Żydem ? Ale jaki tam z niego chrześcijanin, przecież on sam wielokrotnie podkreślał, że jest ateistą! Odpowiedz Link Zgłoś
gaalar Re: W Radiu Maryja o judeizacji Polski 05.02.09, 00:25 Jal...\pie pan profesor nie stanie przed tzw zydem jako ze BOG nie jest osoba a juz napewno nie zydem. Zastanawialam sie dlaczego narody od wiekow nie znosz zydow czyniac pogromy itd.Zaczynam teraz rozumiec TA WASZA PAZERNOSC jest nie do zaakceptowania.Ciezklo pracujecie obrazajac wszystkich na nastepne. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Precz z tym radiem diabla! 04.02.09, 07:46 Dlaczego jego matka nie wyskrobala go jak byl embrionem? Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 07:47 No własnie . Jest pogląd jedenj osoby - prof Wolniewicza o nachalnym promowaniu kultury żydowskiej - i juz go się okrzyknęło antysemitą . Ja protestuje przeciwko takiej manipulacji . Dla mnie taka nachalność , może lepsze słowo intensywność, promowania spraw żydowskich jest też niepokojąca . O odszkodowaniach niech Żydzi zapomną . Jeśli to jakiś rząd polski uczyni to będzie to jego kres działania w Polsce . A to , że Tusk cofnął dotację dla Fundacji Lux w celu wykonania odwiertów to jeszcze Unia go zgani . Wszak mają być rozwijane odnawialne źródła energii . To był poważny błąd Tuska . Dotacja była przyznana . Jeśli Tusk bał się czy zostanie wydana zgodnie z przeznaczeniem to powinien kontrolować wydawanie pieniędzy a nie cofać dotację . Tego mu katolicy nie zapomną . Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 07:50 dobre...."Tego mu katolicy nie zapomna".....Uchowaj nas Panie Boze od takich "katolikow" i Wolakow! Odpowiedz Link Zgłoś
justo27 Re: W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 10:33 angrusz1 napisał: > > No własnie . > Jest pogląd jedenj osoby - prof Wolniewicza o nachalnym promowaniu > kultury żydowskiej - i juz go się okrzyknęło antysemitą . > Ja protestuje przeciwko takiej manipulacji . > > Dla mnie taka nachalność , może lepsze słowo intensywność, > promowania spraw żydowskich jest też niepokojąca . > > O odszkodowaniach niech Żydzi zapomną . > > Jeśli to jakiś rząd polski uczyni to będzie to jego kres działania w > Polsce . > > A to , że Tusk cofnął dotację dla Fundacji Lux w celu wykonania > odwiertów to jeszcze Unia go zgani . > Wszak mają być rozwijane odnawialne źródła energii . > To był poważny błąd Tuska . > Dotacja była przyznana . > Jeśli Tusk bał się czy zostanie wydana zgodnie z przeznaczeniem to > powinien kontrolować wydawanie pieniędzy a nie cofać dotację . > Tego mu katolicy nie zapomną . 1. NIE JEST TO ŻADNA MANIPULACJA -tak jest, że jak ktoś się wypowiada w duchu antysemityzmu....to jest antysemitą 2.ODSZKODOWANIA SĄ SŁUSZNE - jakby tobie państwo coś było winne to byś się tego domagał za wszelką cenę (i tak jest to wiele lat za późno)-i każdy rząd powinien się za to poważnie zabrać 3.SPRAWA Z ŹRÓDŁAMI BYŁA PRZEPROWADZONA Z DUŻĄ NIEDOKŁADNOŚCIĄ (uchybienia proceduralne) -dotacja przeszła tylko dlatego, że u władzy był akurat PiS!! 4.KATOLICY JUŻ ZAPOMNIELI .... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Powiesz prawde o "judejskich" geszefciarzach, co 04.02.09, 07:51 to ich jedynie dutki interesuja (a nie zadna kultura, etc), to cie wyzwa od antysemitow, jak Wolniewicza; a ten (P)Osel z paltformy to niech sie lepiej zajmie dziura budzetowa; i powie prawde: ile w tym rodku rzad polski wyplaci geszefciarzom z organizacji zydowskich w ramach tzw. "odzskodowania"??? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekzpoznania Antysemita NIE jest Polakiem 04.02.09, 13:20 uzasadnienie na pierwszej stronie wątku. Nie będę przeklejać. A lewusy i kanciarze są w kazdej nacji. Człowiek mądry i wyedukowany nie daje się nabrać i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kfadam W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 07:54 Wrogość jaką prezentuje to radyjko w stosunku do każdego myślącego inaczej niż ojczulek wystarczająco odstręcza od tzw. chrześcijaństwa. Wiara miłości w tubie tego radia zamienia się w potok nienawiści... Pogratulować skuteczności w zohydzaniu wiary chrześcijańskiej Przypowieść o Złotym Cielcu powstała chyba z myślą o takich tuzach jak ojciec Dyrektor... Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 08:00 cześć. Boże Wielki Ty to słyszysz i nie Grzmisz co wygaduje ten Starzec były profesor jakie pokolenia wychował i jak je zatruł znam osobiście takich Starców co na Stare lata żygają nienawiścią i to już przed śmiercią będziesz się smażył w Piekle ty pobożny + chrzeżcianinie+ za swoją nienawiść i jad którym pryskasz na całą POlskę jedna Wielka świnia z ciebie i tak zdechniesz w błocie. szerszen. Odpowiedz Link Zgłoś
ebrieta W Radiu Maryja o judeizacji Polski 04.02.09, 08:01 Przecież od początku istnienia tego radia wiedziałem, bo przekonałem się, że jest to radio antysemickie i skrajnie nacjonalistyczne. Ale to nie przeszkadza episkopatowi i przymykają na to oko, a niektórzy hierarchowie jeszcze wychwalają pod niebiosa o. Rydzyka i całą tę klikę antysemicką. A teraz jeszcze napewno podoba się im zdjecie ekskomuniki na lafebrystów i opinie lefebrystów o holokauście itp. Nasz ukochany papież Jan Paweł II płaczę patrząc na Ojczyznę z Domu Ojca oraz na to co czyni jego następca odnośnie jego postanowień i Soboru Watykańskiego II-go. Straszne! Kto by pomyślał, A miała być kontynuacja Jana Pawła II-go. Niestety, widzimy co sie dzieje. Napewno długo jeszcze poczekamy na beatyfikację Jana Pawła II-go, nie mówiąc już o kanonizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia na każdym kroku karmią nas żydostwem 04.02.09, 08:20 nawet w bajkach dla dzieci, wbijają najmłodszym święto hanuka jako coś wspaniałego, dialog religii sprowadzany jest do pokazywania żydowskich obrzędów i modłów, w każdym filmie wątek żydowski musi się pojawić: grób cadyka w "nie kłam kochanie", itd Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: na każdym kroku karmią nas żydostwem 04.02.09, 08:28 grób cadyka pokazali? To straszne! pokazują obrzędy innej religii? zgroza! idź się pomódl do Żyda i Żydówki... Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia nie rozumiesz o co lata 04.02.09, 08:33 nie chodzi o grób cadyka tylko o to że Kraków został pokazany wyłącznie w kontekście tego ze to byłe żydowskie miasto, co jest plugastwem zwykłym, a o obrzędach itd mówię w tym znaczeniu, że tylko mówi się o judaizmie a nie o dialogu wielu różnych religii Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: nie rozumiesz o co lata 04.02.09, 10:15 za to ty widze rozumiesz az za dobrze dziwne rzeczy nazywasz plugastwem... w jednym filmie pokazali jeden grób i twierdzisz że to wskazuje że "chcą" zawłaszczyć Kraków jako żydowskie miasto... aaa z resztą po co się produkować... rozmowa i tak bedzie przypomuinała dyskusję z daltonista o kolorach... i tak zawsze bedzie mówił że węgiel czarny jest ja tam nie czuję sie epatowany religią judaistyczną ale co ja tam wiem ty wiesz lepiej i pewnie jestes szcześliwszy ode mnie a ty zapewne jesteś gnębiony przez żydów i tylko przez żydów nie osiagneles w życiu tego czego mógłbyś osiagnac gdyby nie żydzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mockturtle Plugawe groby, plugawe słowa 04.02.09, 10:53 Dla mnie plugastwem są zawszeni antysemici w rodzaju wisni. Tak plugawi jak ich plugawe słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
gaalar Re: Plugawe groby, plugawe słowa 05.02.09, 00:50 Przed IIqwojna swiatowa arogancja zydow byla rownie wielka jak twoja zydzie dzisiej.Jedz walczyc o polski Jeruzalem [6o%ludzi z Polski] Odpowiedz Link Zgłoś
gaalar Re: Plugawe groby, plugawe słowa 05.02.09, 00:52 Przed IIqwojna swiatowa arogancja zydow byla rownie wielka jak twoja zydzie dzisiej.Jedz walczyc o polski Jeruzalem [6o%ludzi z Polski]HAHAHAHA tolerancja i brak nieniawisci zydow do polakow. ZENADA. Odpowiedz Link Zgłoś
justo27 Re: na każdym kroku karmią nas żydostwem 04.02.09, 10:39 wisnia napisał: > nawet w bajkach dla dzieci, wbijają najmłodszym święto hanuka jako coś wspaniał > ego, > dialog religii sprowadzany jest do pokazywania żydowskich obrzędów i modłów, > w każdym filmie wątek żydowski musi się pojawić: grób cadyka w "nie kłam kochan > ie", > itd i co w tym złego???!!! CIEKAWE DLACZEGO NIE PRZYCZEPISZ SIĘ DO HALOWEEN`u, CZY WALEntynek;] też tego jest pełno....i mozna by się pokusić o stwierdzenie ze bliżej tu do pogaństwa niż chrześcijaństwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
kakens Re: W Radiu Maryja: Promotorzy judeizacji Polski 04.02.09, 08:24 "- Niech pan da mi ochłonąć - mówi po wysłuchaniu Wolniewicza toruński poseł Tomasz Lenz, szef PO w Kujawsko-Pomorskiem. - To wstrząsające, to nawoływanie do nienawiści rasowej i narodowościowej." Gdzie konkretnie fragment o nawoływaniu do nienawiści? Czy ten człowiek w ogóle dostał do przeczytania tekst? Czy krytykowanie amerykanizacji naszej kultury też zostałaby odebrany jako przejaw anty amerykanizmu i nawoływania do nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś