gupek70 05.02.09, 21:17 TO juz wiem , ze raczej nie przyjade . Madness i duffy . Steczkowska i krafczyka jeszcze dorzuccie . JAde na exit festival do chorwacji . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p_lesniak Znamy kolejne gwiazdy Open'era 05.02.09, 22:15 I całe szczęście, że cie tam nie będzie. Malkontenci na sybir! Odpowiedz Link Zgłoś
birdy-niam-niam Re: Znamy kolejne gwiazdy Open'era 05.02.09, 22:22 no to close'r Odpowiedz Link Zgłoś
tigga_11 Exit Festival 05.02.09, 23:17 Wiesz, patrzę sobię na zeszłoroczny line-up tego festiwalu i jakoś bez emocji. Poza dwoma grupami, które na Opener'ze robiły za drugi garnitur a tam były gwiazdami main stage. Może po prostu czego innego oczekujesz, to nie porónuj tych imprez. Dla mnie to jednak inna liga. Nie wiem na ile znasz Opener'a, ale patrząc na zeszłe lata to na zapowiedzi prawdziwych gwiazd i atrakcji trzeba jeszcze poczekać. Co nie zmienia faktu, że zapowiada się już dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
stpaul Znamy kolejne gwiazdy Open'era 05.02.09, 23:20 Hmm... Proponuję Lily Allen, MGMT i Elbow Odpowiedz Link Zgłoś
do.igora Znamy kolejne gwiazdy Open'era 05.02.09, 23:46 słaby ten line up, niczym wzwód rencisty Odpowiedz Link Zgłoś