goj68 Titanik PO tonie niechych zyja standardy nierzadu 10.02.09, 20:45 DNO przebite w PO i u tuskomatolkow Odpowiedz Link Zgłoś
karol_7 Czuma: miałem długi w USA, ale zostały spłacone 10.02.09, 20:46 czumek dał dupy, ryży nie soprawdził (leniewiec: więc obaj mają prze... bane Odpowiedz Link Zgłoś
trombozuh Żul grzebiący w śmietniku 10.02.09, 20:46 Oto nasz minister sprawiedliwości. Podejrzewam zresztą, że żul miałby więcej honoru, i podałby się do dymysji po ujawnieniu takich informacji. Dyzma wiedział, że gdy dowiedzą się o Oksfordzie, Łyskowie itp to trzeba będzie uciekać. Współczesny Dyzma uważa, że to nic nie szkodzi. Ręce i nogi się uginają. Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 Dzewiecki Czuma, autorytety PO w USA 10.02.09, 20:49 taki kram jaki pan a pan to KONdonek plemielek co leka sie slupkow poparcia Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Czuma: miałem długi w USA, ale zostały spłacone 10.02.09, 20:49 2 pytanka: 1) Dlaczego redaktorzy "Polityki" otrzymali takie informacje droga telefoniczna od sadu amerykanskiego ? Przeciez to czesciowo prywatne sprawy. Pomoglo moze polskie pochodzenie pracowniczki sadu ? 2) Dlaczego dzisiaj wyszedl taki artykul, krytykujacy-atakujacy go, akurat dzisiaj - po jego wczorajszej, spektakularnej wypowiedzi. Czy to przypadek ? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Czuma: miałem długi w USA, ale zostały spłaco 10.02.09, 20:55 Informacje dochodzily dosc dawno.Nikt tego nie weryfikowal.Bo po co?.Czuma nalezy do PO. To nie przypadek.Czuma to po prostu cwaniaczek.Nawet media przychylne PO-musialy w koncu to oglosic.Dodajmy ze media bardziej przychylniejsze jak GW vzy TVN mialy klapki na oczach. Dodam.Dziwne przypadki antyZiobro w rzadzie.Jeden -Cwiakalski- byly PZPRowiec, drugi Czuma-przestepca.Rzeczywiscie antyZiobro. Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: Czuma: miałem długi w USA, ale zostały spłaco 10.02.09, 21:33 Ministra trzeba sprawdzac , tak nakazuje moralnosc i prawo a USA to nie Polska , ze najwazniejsze sa znajomosci kazdy obywatel USA wchodzi na strone i sprawdza czy ktos mial sprawy sadowe to jest jawne tak jak jawne sa w Polse ksiegi wieczyste ciemnoto ucz sie! Odpowiedz Link Zgłoś
j23.plpol goj68,ty szczytujesz,gdy masz pod nosem szambo.... 10.02.09, 20:52 pełne gó... Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 Szczytuje bo ty juz tam jestes wraz z Palikotem 10.02.09, 20:54 PO uszy w szambie POwskiego nierzadu Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Posiadac dlugi to nie jest grzech,... 10.02.09, 20:51 ...ani jakies przestepstwo,nie mozna w jakas paranoje popadac.Dopiero jezeli dluznik unika swoich wierzycieli jest nieprzyjemne dla tych drugich,skoro minister splacil to o co ta wojna? Mysle,ze dobrze zrobi jesli zaprowadzi niektóre gazety przed oblicze sadu,nie powinien tez zapomniec o tym kumplu szpiclu esbeckim. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: Posiadac dlugi to nie jest grzech,... 10.02.09, 20:54 dlugi musial oddac bo byly wyroki sadu...a co z tymi co sprawy w sadach panu Czumie nie zalozyli??? sadzisz ze im dlugi oddal?? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Ratunku! Jakis PO imbecyl sie podszywa pode mnie 10.02.09, 20:52 j23.plpol - gdzie sie tego nauczyles? W amerlandzie? Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 PO mialy byc cuda a jest hipokryzja i obluda 10.02.09, 20:53 Wszedze POrazki zakladnik, minsterstwo sprawiedliwosci i czuma ktory nie placi dlugow najlepszy jkandydat w gabinecie cieniasow kryzys, ekspert od sportu biedak Drzewiecki w USA i jego skkomlenie po pijaku, Marcinkiewicz ekspert ds rodzin i przyszy plemielek PO, obecny plemielek KONdonek w depresji Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol j23.plpol - miej odwage 10.02.09, 20:56 ...sie pode mnie nie podszywac. PO i odwaga - wspólna sprawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wyjaśniły się zachwyty prezydenta 10.02.09, 20:56 jak mianował Czume na ministra był zbyt zadowolony cieszył się jak dziecko - pewno wiedział co się za Czumą ciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wyjaśniły się zachwyty prezydenta 10.02.09, 20:59 Nie, on poza wachaniem "stokrotek" i gruzińskiego wina nie jest aż tak rozeznany w świecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: wyjaśniły się zachwyty prezydenta 10.02.09, 21:02 no, on może nie samodzielnie, ale jakiś pisdzielski agent z Chicago mogł już Kamińskiemu donieść Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wyjaśniły się zachwyty prezydenta 10.02.09, 21:12 Dyplomatycznym kanałem przez Kobylańskiego i RM? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: wyjaśniły się zachwyty prezydenta 10.02.09, 21:17 może jak był na helu to znalazł jakąś pustą falszkę na plazy z tajemniczym pismem z USA Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wyjaśniły się zachwyty prezydenta 10.02.09, 21:20 Pustą by wyrzucił do morza bez zbędnej refleksji. Co najwyżej przekląłby te sieci i wodorosty, które go oplotły .. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: wyjaśniły się zachwyty prezydenta 10.02.09, 21:22 może wyssał ten papier bo myślał że to alkohol w stanie stałym Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wyjaśniły się zachwyty prezydenta 10.02.09, 21:25 Ty wiesz.. to cłkiem realnie przypuszczenie. Na nalepce stało, że ma 12% alkoholu i tylko 0.5% SO2. Samą lekturą mozna się zdrowo nawalić. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: wyjaśniły się zachwyty prezydenta 10.02.09, 21:27 czyli mozna powiedzieć że Kaczyński wycyckał wiedze o Czumie z pustej falszki - zdolniacha z niego - przynajmniej jeżeli chodzi o cyckanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wyjaśniły się zachwyty prezydenta 10.02.09, 21:34 Zadziwia mnie jeden fakt. A to mianowicie taki, że ta informacja sprytnie przykryła konfernecję SLD w sprawie poufnej listy osób do odstrzału jaką raczył spreparować PIS... Nie podejrzewam żeby w Polityce pracowała pisowska wtyczka ale kto wie? Czasy się zmieniają a teczki wciaż w łapach Kurtyki. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: wyjaśniły się zachwyty prezydenta 10.02.09, 21:40 coś w tym może być tym bardziej że ostanio po kongresie z wygrilowanym Kaczyński Pisowi nic nie wzrosło - w przeciwieństwie do SLD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wyjaśniły się zachwyty prezydenta 10.02.09, 22:14 Otóż to właśnie.. "Tajny protokół" - podpisany jeszcze pod okrągłym stołem dzielący strefy wpływów i wzajemne wsparcie w kluczowych momentach. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy do paki i wielgusa: nie trollowac 10.02.09, 21:28 tw_wielgus napisał: > Ty wiesz.. to cłkiem realnie przypuszczenie. > Na nalepce stało, że ma 12% alkoholu i tylko 0.5% SO2. > Samą lekturą mozna się zdrowo nawalić. tematem sa dlugi czumy w usa, a nie zachwyty prezydenta... zalozcie nowy watek i do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jesteś zazdrosny robi? 10.02.09, 21:31 pogadaj z gojem - fajna babka - też pewno samotna jak ty i macie wspólnych wrogów Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy tylko staram sie dbac o poziom tego forum 10.02.09, 21:35 pakulec napisał: > pogadaj z gojem - fajna babka - też pewno samotna jak ty i macie > wspólnych wrogów a wasze trollowanie bardzo mi to utrudnia... ja wrogow nie mam. a tak na temat: co sadzisz o nowym ministrze sprawiedliwosci w polsce??? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec staraj się staraj się 10.02.09, 21:38 co mam sądzić o Czumie? wolałem Ćwiąklskiego u Czumy od początku było cos nie tak - te zachwyty kaczyńskiego były bardzo podejrzane Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy niebezpieczny precedens dla polski... 10.02.09, 21:49 pakulec napisał: > co mam sądzić o Czumie? > wolałem Ćwiąklskiego u Czumy od początku było cos nie tak - te > zachwyty kaczyńskiego były bardzo podejrzane jesli ktos popadnie w dlugi, to ma teraz excuse, ze polski minister sprawiedliwosci tez dlugi mial (a pewnie jakies w dalszym ciagu ma), wiec wymiar sprawiedliwosci powinien taka osobe zostawic w spokolu... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: do paki i wielgusa: nie trollowac 10.02.09, 21:40 Ty roob to musisz teraz uważać coby ktoś na Ciebie nie doniósł że Cię z zapałkami widział. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: do paki i wielgusa: nie trollowac 10.02.09, 21:45 tw_wielgus napisał: > Ty roob to musisz teraz uważać coby ktoś na Ciebie nie doniósł że > Cię z zapałkami widział. bez przesady, wielgus, zyje w normalnym kraju, tutaj nikt na nikogo nie skacze (bezpodstawnie czy nie), aby mu sondaze popularnosci za tydzien podskoczyly... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec na Białorusi nie ma sondazy robi 10.02.09, 21:47 wy macie tylko Łukaszenkę więc nam tu nie próbuj szpanować Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: na Białorusi nie ma sondazy robi 10.02.09, 21:54 pakulec napisał: > wy macie tylko Łukaszenkę więc nam tu nie próbuj szpanować paki, znasz moje zdanie nt lukaszenki... lebski facet, ktory nie pozwolil rozsprzedac majatku narodowego za czastke rzeczywistej wartosci, jak to zrobili jego niektorzy "bardzo swiatli" sasiedzi... zachod do tej pory nie moze tego zaakceptowac i dlatego ciagle daje mu bad press, aby sie poprawil... na szczescie dla bialorusi, lukaszenko bad press zachodu ma totalnie w doopie, natomiast gdyby twoj idol shitkicker tusk mial bad press w niemczech, anglii i francji, to od razu polecialby jak usluzny kundelek do swoich krytykantow i wykonal to czego od niego oczekuja, aby tylko krytyka sie skonczyla... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: do paki i wielgusa: nie trollowac 10.02.09, 21:52 Widzisz Roob my też tak mieliśmy zanim PIS wygrał wybory i podzielił Polaków na tych, którzy stali tam gdzie wtedy ( w domyśle: w domu za plecami mamy) i tych którzy stoją tam gdzie stało zomo. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: do paki i wielgusa: nie trollowac 10.02.09, 21:56 tw_wielgus napisał: > Widzisz Roob my też tak mieliśmy zanim PIS wygrał wybory i podzielił > Polaków na tych, którzy stali tam gdzie wtedy ( w domyśle: w domu za > plecami mamy) i tych którzy stoją tam gdzie stało zomo. byc moze... opisana przez ciebie tradycje z cala stanowczoscia podtrzymuje po, a nawet ja swietnie udoskonala... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: do paki i wielgusa: nie trollowac 10.02.09, 22:06 W jakim sensie? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: do paki i wielgusa: nie trollowac 10.02.09, 22:19 tw_wielgus napisał: > W jakim sensie? dzieli spoleczenstwo na tych sobie przychylnych (i o ktorych trzeba dbac, np. karnowski z sopotu) i na tych, ktorzy nie sa im przychylni (i ktorych trzeba gnebic i tepic, np. ziobro i jego laptop)... btw. gdyby cwokalski mniej czasu poswiecal na gnebienie przeciwnikow politycznych po i ich laptopow, to byc moze udaloby sie rozdzielic funkcje min sprawiedliwosci od prokuratora gen, no ale chyba po sie zorientowalo, ze prok gen podlegly rzadowi to uklad optymalny, wiec nie oczekuje postepu w tej sprawie za obecnej kadencji po... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: do paki i wielgusa: nie trollowac 10.02.09, 22:57 A to ciekawe Roob bo wydaje mi się, że w gnębienie przeciwników politycznych to duży wysiłek wkładał akurat przywołany przez Ciebie zabójca laptopów. I ręczę Ci, że nie miał najmniejszej ochoty pozbywać się prerogatyw prokuratora generalnego a i dużą uwagę przykładał do tego aby ręcznie sterować pracami prokuratury. Czy nie przeszkadzało Ci to za czasów poprzedniej koalicji rządowej. Masz jakiś jednostronny ogląd sprawy, może czas się dokształcić. rooboy napisał: > tw_wielgus napisał: > > > W jakim sensie? > > > dzieli spoleczenstwo na tych sobie przychylnych (i o ktorych trzeba > dbac, np. karnowski z sopotu) i na tych, ktorzy nie sa im przychylni > (i ktorych trzeba gnebic i tepic, np. ziobro i jego laptop)... > > btw. gdyby cwokalski mniej czasu poswiecal na gnebienie przeciwnikow > politycznych po i ich laptopow, to byc moze udaloby sie rozdzielic > funkcje min sprawiedliwosci od prokuratora gen, no ale chyba po sie > zorientowalo, ze prok gen podlegly rzadowi to uklad optymalny, wiec > nie oczekuje postepu w tej sprawie za obecnej kadencji po... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy wielgus, relax i nie przesadzaj... 10.02.09, 23:07 1. nigdzie nie przecze, ze poprzedni rzad sie tymi sprawami nie zajmowal, a nawet potwierdzam, piszac, ze po to podejscie udoskonala 2. nie wiem dokladnie, ale nie przypominam sobie, aby ziobro (w przeciwienstwie do tuska i cwiakalskiego) obiecywal rozdzielenie funkcji ms i pg 3. z pamieci, moje pierwsze wpisy na tym forum pochodza ze stycznia 2008, a wiec juz w czasie rzadow po, wiec nie win mnie za moja nieobecnosc wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wielgus, relax i nie przesadzaj... 10.02.09, 23:16 Jestem w pełni relax... I może ty nie miałeś okazji obserwować mi jednak w głowie pozostał obraz totalnej propagandy jaką uprawiał na tym stanowisku poprzednik Ćwiąkalskiego. To co Ziobro obiecywał, to obiecywał a jakiś konkretny projekt ustawy przygotował? A ubrał prokuraturę w polityczne gierki (vide słynna konferencja w sprawie braku krawata po wyjściu z pokoju nr... w hotelu mariott)? Nie wiń Ćwiąkalskiego, że nie był posacią tak goniącą za szkłem kamer może to wina facjaty, a może brak talentów aktorskich. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: wielgus, relax i nie przesadzaj... 10.02.09, 23:25 tw_wielgus napisał: > Jestem w pełni relax... > I może ty nie miałeś okazji obserwować mi jednak w głowie pozostał > obraz totalnej propagandy jaką uprawiał na tym stanowisku poprzednik > Ćwiąkalskiego. To co Ziobro obiecywał, to obiecywał a jakiś > konkretny projekt ustawy przygotował? A ubrał prokuraturę w > polityczne gierki (vide słynna konferencja w sprawie braku krawata > po wyjściu z pokoju nr... w hotelu mariott)? > Nie wiń Ćwiąkalskiego, że nie był posacią tak goniącą za szkłem > kamer może to wina facjaty, a może brak talentów aktorskich. wielgus, zgadzam sie, ze ziobro to byl (jest?) niezly manipulant, ale miedzy innymi wlasnie dlatego wynik wyborow w 2007 byl taki, a nie inny... tak wiec wina byla, kara tez, a pokute ziobro wlasnie odprawia, wiec sprawa jest przeszla i zamknieta. teraz zas mamy rzad po, ktory obiecal poprawe, zas minelo 15 miesiecy i rozdzielenie funkcji ms i pg nie jest (wbrew obietnicom) posunieta do przodu i obstawiam, ze za tej kadencji rzadu nic sie nie zmieni, zwlaszcza, ze obecny ms, w swietle ostatnich doniesien z usa, ma bardzo male "credibility"... cwiakalskiego za brak parcia na szklo nie winie, a nawet poczytuje to za jego zasluge... ministrowie sa od ciezkiej i efektywnej pracy i periodycznych (czytaj: w miare rzadkich) wystepow w mediach, zas w polsce jest to akurat odwrotnie - mnostwo ukazywania sie i gadania w mediach, a merytorycznej pracy prawie nic... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wielgus, relax i nie przesadzaj... 10.02.09, 23:37 Pożyjemy zobaczymy.... Mamy w tej chwili kryzys i to nie rząd Tuska go wywołał. Sprawdzianem będzie to jak sobie rząd w tych trudnych czasach poradzi. Nie jestem pewien czy wystarczy mu odwagi na przeciwdziałanie różnym grupom nacisku społecznego, ale zobaczymy. Na razie - chyba już na dzisiaj mam dość kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: wielgus, relax i nie przesadzaj... 10.02.09, 23:40 tw_wielgus napisał: > Pożyjemy zobaczymy.... > Mamy w tej chwili kryzys i to nie rząd Tuska go wywołał. > Sprawdzianem będzie to jak sobie rząd w tych trudnych czasach > poradzi. Nie jestem pewien czy wystarczy mu odwagi na > przeciwdziałanie różnym grupom nacisku społecznego, ale zobaczymy. > > Na razie - chyba już na dzisiaj mam dość kompa. dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: do paki wielgusa 10.02.09, 22:05 A tak, będzie porządek zaprowadzony przez geja lat-68... To piękny porządek, zaiste o takim wieczorami marzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sendivigius Dyskwalifikacja? 10.02.09, 20:57 To posiadanie kredytu w banku lub debetu na karcie kredytowej, nawet gdy rachunek prowadzi bank amerykanski dyskwalifikuje kogokolwiek? Moze troche zimnej wody. ... aha i Czuma spoznil sie na lekje geografi w VI klasie.. Odpowiedz Link Zgłoś
dala.tata Re: Dyskwalifikacja? 10.02.09, 21:21 gdy sad nakazuje splacenie, tak, dyskawlifikuje. szczegolnie jesli sie chce byc ministrem SPRAWIEDLIWOSCI. ten pan ma doswiadczenie po obu stronach wymiaru, nie? sendivigius napisał: > To posiadanie kredytu w banku lub debetu na karcie kredytowej, nawet > gdy rachunek prowadzi bank amerykanski dyskwalifikuje kogokolwiek? > > Moze troche zimnej wody. > > ... aha i Czuma spoznil sie na lekje geografi w VI klasie.. > Odpowiedz Link Zgłoś
sendivigius Re: Dyskwalifikacja? 10.02.09, 22:49 dala.tata napisał: > gdy sad nakazuje splacenie, tak, dyskawlifikuje. szczegolnie jesli sie chce byc > ministrem SPRAWIEDLIWOSCI. ten pan ma doswiadczenie po obu stronach wymiaru, ni > e? > > > sendivigius napisał: > > > To posiadanie kredytu w banku lub debetu na karcie kredytowej, nawet > > gdy rachunek prowadzi bank amerykanski dyskwalifikuje kogokolwiek? > > > > Moze troche zimnej wody. > > > > ... aha i Czuma spoznil sie na lekje geografi w VI klasie.. > > Sprawa jest cywilna a nie karna. Dyskusje i wyroki z bankami kto komu ile winien mieli tu nawet prezydenci, nie mowiac o banalnych kongresmenach. Nikomu nie przyszlo do glowy aby kogos dyskredytowac bo TU nie zaklada sie za jak sie kims zainteresuje sad to MUSI byc winny. USA tym sie rozni od Carskiej Rosji i III RP. Bo wlasnie po to jest sad, aby ROZTRZYGNAC a nie POTWIERDZIC przypuszczenia oskarzyciela. ... aha, nie tylko spoznil sie na lekcje ale jeszcze po 60 latach nie przyniosl usprawiedliwienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
dala.tata ten pan nie powinien byc ministrem. 10.02.09, 20:58 koniec kropka. nie powinno byc dyskusji na ten temat. gdyby mial odrobine honoru, podalby sie do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Czuma: miałem długi w USA, ale zostały spłaco 10.02.09, 20:58 bella24 napisała: > o ile sie nie myle, to a Title Company nie sprawdza wszystkich dlugow, tylko > sprawdza sprawy zwiazane ze statusem prawnym danej nieruchomosci. > Czy sa jakies wyroki lub sprawy toczace sie o dana nieruchomosc, co sie dzieje > z hipoteka itd. Title Company nie sprawdza czy ktos jest zadluzony w kartach > kredytowych czy kredytach samochodowych !!!! Od tego jest Biuro Kredytowe i > Bank a nie Title Company. =============================== Swieta prawda, niestety (dla klamczucha Czumy). Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Czuma: miałem długi w USA, ale zostały spłaco 10.02.09, 21:26 sprawa dla czumy jako ministra sprawiedliwosci w rzadzie w miare cywilizowanego kraju smierdzi jakby na nia nie patrzec, ale w tym wypadku czuma moze miec racje... w moim kraju, jesli jakas osoba jest winna komus np. jakies pieniadze i nie ma mozliwosci splaty (bo po prostu nie ma takiej gotowki), osoba/firma poszkodowana jest w stanie zalozyc tzw. "caveat over the property" nalezacej do dluznika, ktory jest rejestrowany w titles office i przy sprzedazy tej nieruchomosci przez dluznika sumy dluzne okreslone w caveat sa splacane z ceny nieruchomosci... poniewaz czuma mial wazne wyroki sadowe w sprawach dlugow oraz podejrzewam nie mial mozliwosci ich splaty, jest mozliwe, ze wierzyciele pozakladali caveaty na jego dom, aby odzyskac dlugi w momencie sprzedazy... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Czuma: miałem długi w USA, ale zostały spłaco 10.02.09, 21:43 =================================== >rooboy<: OK, ale przeciez nie znamy WSZYSTKICH wybrykow cwaniaczka Czumy. Artykul dotyczy "skromnych" debetow na credit cards, tudziez prywatnych pozyczek/wyludzen. To jest to, na co "Polityka" ma wiarygodne kwity. Pewnie tak bylo, jak piszesz, ale amerykanski TC nie zajmuje sie egzekwowaniem dlugow, a tylko dokonuje adnotacji o "courtlines" obciazajace hipoteke delikwenta. Splata naleznosci lezy w obowiazkach agenta sprzedajacego nieruchomosc, a kupujacy tez dzieki temu wie, ze ewentualny zamiar kupna moze nastapic dopiero po uwierzytelnionej splacie dlugow. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 Czuma do dymisji minstrem sprawiedli PO Karnowski 10.02.09, 20:59 To jest autorytet bez skazy Odpowiedz Link Zgłoś
amirez Cwana gapa... 10.02.09, 21:00 Czuma: miałem długi w USA, ale zostały spłacone. Patrzcie jaka cwana gapa. Miał i już nie ma. A smrodek poszedł w świat... Oczywiście honor /a raczej jego brak/nie pozwoli postawić swojej osoby do dyspozycji Donka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 Prezydent Sopotu na ministra sprawiedliwosci w PO 10.02.09, 21:00 niech zyje bal gabinetu cieniasow z PO Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Jak w Reichu 10.02.09, 21:01 Trzeba stworzyc Ministerstwo Prawdy. Juz sa pierwsi kandydaci. Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: Jak w Reichu 10.02.09, 21:05 bedzie wiecej spraw ostatni termin w sadzie USA kwiecien 2009 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec na razie niec na to nie wskazuje ;-) 10.02.09, 21:04 oczywiści ty byś chciał ale musze cię uspokoić elektorat Po prędzej zagłosuje na jakąś lewicę niż na Pis - więc sam rozumiesz - na Kaczyńskich czeka smietnik ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 Niech wygra ktokolwiek nawet kosmici byle nie PO 10.02.09, 21:09 Bo to jest titanik ktory zatopi wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 Tusku i tuskomatolki mialy byc cuda jest obluda 10.02.09, 21:13 Cudaki z PO i ich obluda. Nawt Miler, Oleksy i Jaruyzelski byli lepsin od KONdonka Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec no tak myszko - wychował cię PZPR 10.02.09, 21:15 teraz dla zmycia grzechów popierasz to co ci Rydzyk każe - ale ta nostalgia za Jaruzelem zawsze pozostanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 A ciebie wychowal ZSSR i kolchozniane myslenie 10.02.09, 21:17 niestey taki juz zostaniesz o mentalnosci kolchoznika w folwarku PO Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie przesadzaj babciu 10.02.09, 21:21 w Polsce nie było kołchozów - coś takiego nazywało się PGR, ale w życiu w niczym takim nie byłem - za to jak widze ty kołchozy znasz doskonale- jeździłas tam jako aktyw młodzieżowy w latach 50-tych? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Niech wygra ktokolwiek nawet kosmici byle nie 10.02.09, 21:15 I tu jest problem.Tusk nie bedzie Prezydentem.To pewne.Wygraja trzy partie.PiS,Lewica(nie znam nazwy) i PO.Kto bedzie Prezydentem?Jezeli Lech bedzie patrzyl z gory na przewalanki w PO-wygra.Jaka koalicja po wyborach?.Czas pokaze.Jest nadzieja na rozwalke PO.Pojda do PiS lub lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec z cyklu bajki z mchu i paproci 10.02.09, 21:19 chyba nie masz zadatków na proroka w 2007 też głosiłes że wygra Pis ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Nie dziwie sie wiec ze......... 10.02.09, 21:04 Proponuje sie Karnowskiego na Ministra Sprawiedliwosci a Sawicka na Minister Zdrowia.To prawdziwy koszmar naszych rzadow. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wszystko będzie lepsze 10.02.09, 21:06 będzie lepsze niż Zero Lepper, Giertych i Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie podniecaj się tak myszko 10.02.09, 21:13 w twoim wieku może to być groźne na razie nic Po nie grozi, Czuma jak jest winny to się poda do dymisji a jak nie, to się nie poda, a jeżeli nawet Po by spadło to wzrosnie tylko lewicy - co mnie osobiście nie martwi Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Mialy byc cuda i są... 10.02.09, 21:19 Widziałeś program z udziałem prezesa Kaczyńskiego. Przez cały program nikogo nie obraził. Czy to nie cud? Odpowiedz Link Zgłoś
j23.plpol presentation1, już mieliście Kryżego,Ziobre,Wasser 10.02.09, 21:09 samych łajdaków... Odpowiedz Link Zgłoś
mark_kram57 Lien nie zostal polozony.... 10.02.09, 21:04 na dom przez wszystkich pozyczkodawcow. Kto plozyl lien na dom to przy jego sprzedazy Title Company splaca te dlugi, o ile cos zostalo z tranzakcji. First Mortgage and second mortgage sa najwazniejsze.Oni maja pieniadze w pierwszym rzedzie. Jesli ktos nie polozyl lienu to mogl miec nawet $500,000.00 dlugu a i tak nie dostanie centa. Czytelnik i Reale Estate Broker. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 spłacone z rana czy z wieczora? 10.02.09, 21:07 a co z jamniczkiem? czy ktoś go zjadł? złośliwiec jakiś mściwy? a może pod zastaw go wzięli? buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
j23.plpol carpaccio4, jak ty śpisz z taki porożem? 10.02.09, 21:11 Zona cie goni do obory ? Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 Tusk panowie slupki leca na ryj nasz titanik tonie 10.02.09, 21:07 Plemielk bierze prochy kolejna kleska i klapa. Kryzysu nie ma, polaka nie zabito w pakistanie, czuma jet niepokalany jak cala opozycja solidarnosciowa ktora wyladowala w PO i innych satelitach Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec moher- to nie koncert zyczeń;-) 10.02.09, 21:10 na razie to Pisowi nic nie pomaga -nawet kaczor z mikrofalówki się ludziom nie spodobał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 Cudak to plemielek KONdonek z ekipa tuskomatolkow 10.02.09, 21:12 a wsrod nich ty nadajesz sie na rzeczniak nierzadu niekompetentnych cierniasow z gabinetu teatrzyku zielona ges Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec może teraz odstaw flaszkę 10.02.09, 21:24 goj68 napisała: > rzeczniak nierzadu niekompetentnych > cierniasow z gabinetu teatrzyku zielona ges babciu czy jesteś pewna że to chciałas powiedzieć????? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: moher- to nie koncert zyczeń;-) 10.02.09, 21:13 witaj, Wiesz z czym mi się kojarzy "bronz" Jarka, z "draską" w majtkach, i tak chyba już zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 Tuskomatolki cuda a nie obluda do roboty lenie 10.02.09, 21:19 do pracy a nie na narty a nie do peru do roboty kryzys korytko sie kurczy Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Koryto Ci się kurczy ?!!!? 10.02.09, 21:27 Rety facet a białe mychy w nim nie tańcują oberka? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec skurczyło ci się korytko???? 10.02.09, 21:29 to może i dobrze - schudniesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: moher- to nie koncert zyczeń;-) 10.02.09, 21:25 hehehehe witaj ale man się tu babcia rozhasała - ciekawe czy to opalony jarek tak na nia podziałał a może ten jego brąz w majtkach ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pboecker Panie Czuma,Wstyd i obciach,nedzny Pan jest...! 10.02.09, 21:08 A takie dobre zdanie mialem o Panu....hmm,wstydze sie teraz bo Pana wszedzie zachwalalem,niech to szlag...Odejc Pan sam wstydu oszczedz!Panscy wspaniali przodkowie w grobie sie przewracaja.A reszta nalezy do premiera czy ja i mam nadzieje inni beda nadal popierac PO.! Odpowiedz Link Zgłoś