ksks3 Jan Rokita - bardziej pajac czy bardziej histeryk 12.02.09, 07:52 Takie coś przynosi wstyd polskim facetom. Widać nie wszyscy zasłużyli na przywilej noszenia długich spodni a ten "werbalny intelktualista" w szczególności Odpowiedz Link Zgłoś
anwb Jan Rokita: Wyzywano mnie od "Arszlochów" 12.02.09, 08:16 Wydawało mu się,że policja słuzy do dostarczania hotdogów ew. podwożenia do domu. Ale kompromitacja! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a To premier z Krakowa zyje? Nie bylo Nicei a on nie 12.02.09, 08:26 popelnil sepuku ? Pajac nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Europejscy i liberalnie Niemcy! 12.02.09, 08:37 Europejscy i liberalnie Niemcy, jakoś takz trudem mogą zwlaczyć pogardę dla Polaków. Kto jak kto, ale Rokita nie jest typem awanturnika i jego wersja jest bardzo wiarygodna. Niemicki lachon poczuł się urażony, że pasażer z biednej i zacofanej Polski ma czelność zwracać jej uwagę i zrobił awanturę. Lufthansa powinna wyjaśnić tę sprawę! Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Europejscy i liberalnie Niemcy! 12.02.09, 13:41 uzman napisał: > Europejscy i liberalnie Niemcy, jakoś takz trudem mogą zwlaczyć > pogardę dla Polaków. > > Kto jak kto, ale Rokita nie jest typem awanturnika i jego wersja > jest bardzo wiarygodna. Niemicki lachon poczuł się urażony, że > pasażer z biednej i zacofanej Polski ma czelność zwracać jej uwagę i > zrobił awanturę. Lufthansa powinna wyjaśnić tę sprawę! nie jest typem awanturnika? Rzeczywiście, to raczej tak bliski nam Polakom histeryk. Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Europejscy i liberalnie Niemcy! 13.02.09, 02:42 uzman napisał: > Europejscy i liberalnie Niemcy, jakoś takz trudem mogą zwlaczyć > pogardę dla Polaków. > > Kto jak kto, ale Rokita nie jest typem awanturnika i jego wersja > jest bardzo wiarygodna. Niemicki lachon poczuł się urażony, Uzman, to nie "niemiecki lachon pocczul sie urazony, ze pasazer z biednej Polski zwraca mu uwage", bo lachon nie mial zdnego powodu do urazy. Od poczatku wiedziala, ze racja jest po jej stronie, chocby to bylo w samolocie z Gornej Wolty albo Sidi Burundi. Jak nie masz biletu business class, to NIE MOZESZ przechowywac swoich podrecznych bagazy ani okryc w szafkach business class. Niezaleznie od tego, jaki masz paszport, jaki paszport ma stewardessa, jaki pilot, kto wyprodukowal samolot, do jakich linii nalezy, na jakiej trasie leci i czy jest spozniony, czy tez nie. Nie ma tez najmniejszego znaczenia fakt, ze byla wojna, albo ze we Francji wyrznieto hugenotow, albo ze w Stanach bylo swego czasu niewolnictwo. Sprobuj to zrozumiec: jedyne, JEDYNE! co ma znaczenie, to fakt, czy masz, czy tez nie masz biletu w business class... Odpowiedz Link Zgłoś
artekb1 Pana nie wyzwano, pan nim jest 12.02.09, 08:59 Jesli ktos sie tak zachowuje to jak pan slusznie zauwazyl jest arschlochem. Wazniakiem mozna byc w blogoslawionym locie. Natomiast we wszystkich innych liniach jest pan pasazerem. Lot Lufthansy tym dniu kosztowal 29 EURO trzeby bylo doplacic szescdziesiat i plaszcz wraz kapeluszem panskiej zony bez problemu dolecialby do Krakowa. Takiej poruty juz dawno nikt nie odstawil - niech sie pan wstydzi! Prosze nie klamac zaden policjant w Niemczech nie uzyje w stosunku jakiegokolwiek obywatela obrazliwego slownictwa! W Polsce tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Niemieccki policmajster 12.02.09, 09:09 to skrzyzowanie ku... z SS-MANEM. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusztt Jan Maria Idiota 12.02.09, 09:12 powinien wystópić o zmianę nazwiska Pasuje też Jan Maria Arszloch Odpowiedz Link Zgłoś
myslenie-nie-szkodzi Jan Rokita: Wyzywano mnie od "Arszlochów" 12.02.09, 09:16 Wierzę Rokicie, ponieważ nieraz widziałam jak zachowuje się niemiecka obsługa lotnisk. Mam wrażenie, że aby tam pracować to trzeba być właśnie "wzorowym arschlochem". W ubiegłym roku byłam świadkiem jak lotniskowy urzędnik poniżał starą Turczynkę. Nikt nie reagował, inni podróżni zdawali się dobrze tym bawić. Dopiero kiedy go opieprzyłam to szybko zrobił się bardzo malutki i odszedł. Szczególnie źle traktuje się tutaj Arabów i czarnoskórych pasażerów. Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 Jan Rokita: Wyzywano mnie od Arszlochów 12.02.09, 09:43 Hrabia Arschloch! Ale brzmi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius4368 Jan Rokita: Wyzywano mnie od "Arszlochów" 12.02.09, 09:48 Natychmiast powołać komisję śledczą! Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 Jan Rokita: Wyzywano mnie od "Arszlochów" 12.02.09, 10:07 Hrabia Arschloch i Anioł z baśni! Ale tytuł na film, operę, operetkę! Nie , na kabaret! Odpowiedz Link Zgłoś
stellaney Jan Rokita: Wyzywano mnie od Arszlochów 12.02.09, 10:33 Strasznie to smutne: 90% postów to wyzwiska na Rokitów i bardzo niewiele prób zrozumienia problemu.Wyobrażam sobie, że wyprowadzenie pasażera z samolotu to sytuacja niesłychanie wyjątkowa i musiałoby się zdarzyć coś bardzo poważnego, żeby do tego doszło, płaszcz leżący nie na swoim miejscu to nie jest poważny powód ! Bardziej prawdopodobne są fochy stewardesy, której nie mieści się w głowie "Polaczek" wyrażający swoje zdanie bo przecież powinien się jej podporządkować najlepiej z rękami w górze. Odpowiedz Link Zgłoś
hary333 Smutne jest to, że Polaka biją za granicą,a reszta 12.02.09, 10:43 zamiast stanąć w jego obronie, po cichu się z niego wyśmiewa podpuszczana przez polskojęzyczne media! Odpowiedz Link Zgłoś
stellaney Re: Smutne jest to, że Polaka biją za granicą,a r 12.02.09, 11:05 hary333 napisał: > zamiast stanąć w jego obronie, po cichu się z niego wyśmiewa niestety nawet nie po cichu, zobacz ten potok wyzwisk >podpuszczana przez polskojęzyczne media! i napędzana przez przysłowiową już niechęć Polaka do Polaka Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: Smutne jest to, że Polaka biją za granicą,a r 12.02.09, 13:16 stellaney napisała: > i napędzana przez przysłowiową już niechęć Polaka do Polaka ale co z płaszczem w klasie biznes, doleciał ? Odpowiedz Link Zgłoś
coment2 Smutne jest to jak Polak się zachowuje za granicą! 12.02.09, 14:43 Każdy kto leciał z dużego lotniska samolotem wie jaki tam panuje pośpiech. Nie ma czasu na układanie płaszczyków w kostkę i miejsca na wielkie kapelusze. Jak się komuś nie podoba niech nie lata tą linią i wszystko. Co do obrońców z PiS- czy dobrze kojarzę? Jeden meleksem jeżdził pijany z kolegą po ogrodzie hotelowym na Cyprze i go uszkodził a drugi jechał za konwojem z grożnym bandytom i zasłaniając się immunitetem polskiego posła, drwiąc z policji wyszeptał myślę że nie stało się nic? Gó...ana, polska moralność Pani Dulskiej - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-316 Jan Rokita: Wyzywano mnie od Arszlochów 12.02.09, 11:05 Jakoś trudno mi współczuć ,dziwnym trafem spotkało to Rokitę a było tam wielu innych pasażerów? Jak widać poza Polską nazwisko to nie robi szczególnego wrażenia. Wiele razy latałam niemieckimi liniami i mam bardzo pozytywne wspomnienia. Jak się chce mieć lepsze warunki lotu to trzeba wykupić kl, biznes i po sprawie, Pana Rokitę jak sądzę na to stać? Panie Rokita, proszę nie opowiadać głupstw, to nie niechęć do Polaków tylko Pana zachowanie spowodowało taką reakcję personelu:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
myslenie-nie-szkodzi Re: Jan Rokita: Wyzywano mnie od Arszlochów 12.02.09, 11:24 Dla mnie to zrozumiałe, że wyprowadzono akurat Rokitę a nie kogoś innego, ponieważ należy on do tego maleńkiego odsetka polskiego społeczeństwa, które w obliczu zagranicznego uniformu "nie robi w gacie". Większość naszych rodaków (zresztą większość Niemców też) na widok oficjela (a nawet stewardessy) traci własne zdanie i daje sobą pomiatać (jak w carskiej Rosji). Dużo latam i moim zdaniem Lufthansa ma wyjątkowo chamską obsługę. Potwierdzają to również Niemcy, którzy lataja tymi liniami tylko wtedy gdy muszą (cena lub dostępność). Stewardessy Lufthansy są zwykle bardzo chamskie w klasie ekonomicznej a do klientów klasy business ślinią się z uprzejmości. Jeszcze gorzej jest z obsługą niemieckich lotnisk, która szczególnie bezczelnie traktuje przybyszów z Afryki i z krajów arabskich. Kilkakrotnie byłam świadkiem niedopuszczalnych zachowań i zwykle oprócz mnie nikt nie reagował. W Polsce niestety też nikt się nie wstawi za poniżanym Arabem czy Rumunem... Odpowiedz Link Zgłoś
teborsuk Re: Jan Rokita: Wyzywano mnie od Arszlochów 12.02.09, 13:38 czan-dra napisał: > Wyzywano mnie od Arszlochów. > > Nie wyzywano, a zdiagnozowano... --- następny dupoliz niemieckich arszlochów; Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Jan Rokita: Wyzywano mnie od Arszlochów 12.02.09, 14:28 g... mnie obchodzi czy Rokita jest Polakiem i g... mnie obchodzi jakiej nacji policja go wyprowadziła. To może ważne dla ograniczonych przygłupów, którzy myślą narodowymi kategoriami i chcą się pobranzlować swoim szowinizmem na forach. Operetkowi państwo Rokitowie są dobrem uniwersalnym! Odpowiedz Link Zgłoś
sdoubleu Jan Rokita: Wyzywano mnie od "Arszlochów" 12.02.09, 15:43 Jak masz bilet ekonomiczny to się nie wpychaj do klasy biznes. Jestem przekonany, że całe to zamieszanie powstało przez impertynenckie zachowanie tych dwóch dziwaków w kapeluszach. A obsłudze samolotu się nie dziwię - oni odpowiadają za bezpieczeństwo na pokładzie to pognali łachów z klasy biznes na swoje miejsca a jak nie chcieli się słuchać to wezwali policję i to wszystko. Swoją drogą, Ona jest jaka jest i można było wyrobić sobie zdanie na jej temat słysząc bełkotliwe i bezsensowne wypowiedzi, ale On bardzo mnie zawiódł myślałem, że ten facet jest przyzwoitym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Marysiu, niech Marysia 12.02.09, 15:46 przyniesie Panu płaszcz z biznes klasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Z tego, co Jasiu plecie, wynika, że nawet pałą nie 12.02.09, 16:43 dostał po dupie, dzięki stanowczej (i dzięki temu humanitarnej) postawie bawarskiej policji. Widać, że Jasiu b. godnościowo podszedł do sprawy, a jest ona prosta: 1.tuż przed startem gość wdaje się w kłótnię ze stewardessą, co rokuje dalszą awanturą w trakcie lotu (ewewntualna eskalacja). 2. Kapitan musi startować, nie może ryzykować draki na pokładzie, daje polecenie opuszczenia samolotu aqgresywnemu pasażerowi. 3. Gość nie chce się wynieść dobrowolnie. 4. Muszą wezwać policję, której wyłącznym zadaniem na tą chwilę jest skłonienie niesfornego pasażera do opuszczenia pokładu, na podstawie decyzji kapitana, który na pokładzie jest władzą. 5. Ponieważ awanturnik nie chce dobrowolnie wyjść, najprostszym i najbardziej humanitarnym sposobem jest skucie go na parę minut. I koniec. Dodatkowo: 1.Arschloch, na polskie "dupek", "dupa wołowa" itp to nie takie potworne wyzwisko 2. Już prezydent najjaśniejszej RP przekonał się niedawno, że kłótnie z kapitanem są niecelowe. Niedoszły premier z Krakowa mógł z tego wyciągnąć wnioski. Nie wyciągnął, to spędził upojną noc na komisariacie w Monachium. 3.P. poseł Nelly mogła lecieć, nikt jej nie wyrzucał (to pięknie z jej strony, że została z mężęm, ale to jej decyzja), więc niech tutaj Wysokiej Izby do tego nie mieszają. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Myslę, że ksywa "Arszloch" już przy Jasiu zostanie 12.02.09, 16:47 Myslę, że ksywa "Arszloch" (po naszemu "dupek")już przy Jasiu pozostanie. Bawarski policjant nie pomylił się zbytnio... Odpowiedz Link Zgłoś
anty-polityk1 Jan Rokita: Wyzywano mnie od Arszlochów 12.02.09, 16:50 Nieważne - polityk czy nie! Człowiek jak każy inny a prawo prawem! Coś nie tak to na glebę, kajdanki i doprowadzić delikwenta do porządku. A rokita jakby był mężczyzną to by do tego nie doszło :-) a tak francuski piesek się znalazł... Ratunkuuuu, biją mnieeee!... ał ał ał.. he he... Odpowiedz Link Zgłoś
anty-polityk1 Jan Rokita: Wyzywano mnie od "Arszlochów" 12.02.09, 16:58 Rokitowie pierwszy raz lecieli w samolocie czy co?! Nie wiedzą, że wszystkie rzeczy chowa się do schowków przed startem?! A nie na siedzenie obok?... Szatnie sobie zrobili? Jak nie wiedzieli jak się zachować to słusznie, że ich z samolotu wysadzili!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sliski_miglanc_dyzma_sikorek Esbecy_z_Folxdojczami_Obszczekują _Rokitów_:o)))))) 12.02.09, 21:49 GWno kabluje: Premier Jarosław Kaczyński: Takie potraktowanie polskiego polityka w obcym kraju jest niedopuszczalne i nie wolno tego zlekceważyć ani tym bardziej uważać za powód do żartów. .......................................................................... PREMIER MA RACJĘ !!!! NATOMIAST FORUMOWI - OPŁACANI PRZEZ SZWABSKIE INSTYTUTY WSCHODNIE - FOLKSDOJCZE Z ESBEKAMI I KACAPAMI ORAZ POLSKOJĘZYCZNE MEDIA A ZWŁASZCZA TELEWIZJA NIEMIECKA TVN UPRAWIAJĄ AGRESYWNĄ NAGONKĘ NA ROKITÓW BRONIĄC ZAŻARCIE POLAKOŻERCZEJ NACJONALISTYCZNEJ SZWABSKIEJ POLIZAJ I POST-HITLEROWSKIEJ LUFTHANZY :)) .................................................................................................. W HITLERLANDZIE - OJCZYŹNIE WERMAHTOWEGO KON-DONKA TAKIE TRAKTOWANIE POLAKÓW PRZEZ SZWABSKĄ NACJONALISTYCZNĄ POLICJĘ I SZWABSKIE LINIE LOTNICZE JEST STANDARDEM ! POTRZEBA DOPIERO ATAKU NA ZNANEGO POLAKA ABY ŁZE-MEDIA PODAŁY TO DO PUBLICZNEJ WIADOMOŚCI :) GDYBY RAKIETA BYŁ ŻYDEM ALBO KACAPEM NIE MÓWIĄC O MYSZCE MIKI, TO CI SZWABSCY GLINIARZE LIZALI BY MU STOPY :))))) --------------------------------------------------------------- NARÓD POLSKI ZOSTAŁ PRZEZ KOMUNIZM TAK ODWAROTOŚCIOWANY I CELOWO ZAKOMPLEKSIONY, ŻE ZAPOMNIAŁ TO CZEGO NAUCZYŁO GO 1000-LETNIE SĄSIADOWANIE ZE SZWABSKIMI KARTOFLAMI ! A PRAWDA JEST PROSTA: U SZWABÓW SKOK OD BUTY DO LIZANIA STÓP JEST BŁYSKAWICZNY GDY POCZUJĄ SIŁĘ I ZDETERMINOWANIE ! DLATEGO KACAPSKA GRUBIAŃSKA CHOŁOTA JEST TAM BARDZIEJ SZANOWANA NIŻ GRZECZNA, ZAKOMPLEKSIONA POLSKA INTELIGENCJA :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Jan Rokita: Wyzywano mnie od "Arszlochów" 13.02.09, 08:03 Rokita (Jan Maria) jest blaznem, durniem lub dewiantem psychicznym.Gdyby to byla ruletka - postawil bym na dewianta psychicznego.Skandalem jest ,ze wraz ze swoja Nelly usiluje w te sprawe wlaczac Panstwo Polskie,imputujac Niemcom wrogosc wobec Polakow. Tymczasem zaloga samolotu nie uczynila nic ponad obowiazujace procedury.Podobnie Policja niemiecka.Tam, w odroznieniu od Polski, nikt nie jest "swieta krowa". Odpowiedz Link Zgłoś