Dodaj do ulubionych

UWAGA! UWAGA!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:02
Na ulicach pojawili się panowie w spodenkach do kolan, wzorzystych bardzo, łydeczki gołe, klapeczki, koszulka...Dzielą sie na dwie podgrupy:
-w skarpetkach do klapeczek
-bez skarpetek do klapeczek
Brzuszek chyba obowiązkowy, bo większość ma, bardzo ładnie wyeksponowany w koszulce polo.
Nie wiedzieć dlaczego są najczęściej zasapani i spoceni, możliwe, że noszenie tego stroju wymaga dużego wysiłku...
Dmuchanych krokodyli ze sobą nie noszą.
Widuje się ich w bankach, hipermarketach, na ulicach. Cuś pięknego...
Lato, kochani!
Obserwuj wątek
    • sid15 Re: UWAGA! UWAGA! 17.06.05, 12:05
      Rany,no nie przy jedzeniu!!To po prostu niehumanitarne.
      • Gość: Ilka Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:16
        Sid, przepraszam! Nie gniewasz się? ;)
        • sid15 Re: :) 17.06.05, 12:23
          Nie ,coś ty.Chociaż muszę przyznać,że tak sugestywnie to opisałaś,że czułem się
          jakby zza mojej kanapki wychylił się taki facecik i wesolutko do mnie
          pomachał.Brrrrrrrrrrr,ohyda!
    • Gość: mamoniowa Re: UWAGA! UWAGA! IP: 62.69.200.* 17.06.05, 15:34
      Gość portalu: Ilka napisał(a):

> Na ulicach pojawili się panowie w spodenkach do kolan, wzorzystych bardzo,
      łyde
      > czki gołe, klapeczki, koszulka...Dzielą sie na dwie podgrupy:
      > -w skarpetkach do klapeczek
      > -bez skarpetek do klapeczek
      > Brzuszek chyba obowiązkowy, bo większość ma, bardzo ładnie wyeksponowany w
      kosz
      > ulce polo.

Ciekawe jaki styl jest cool? Lub jaki styl jest OK aby byc na tym samym
      poziomie niz ci lepsi?
      Nie mam klapeczek jestem lepszy?
      Nie mam brzuszka jestem lepszy?
      80% ludzi ma nadwage w tym kobiety.
      • piotr33k2 Re: UWAGA! UWAGA! 17.06.05, 15:42
        zgadza sie mamoniowo nie każdy przez całe życie jest smukły ,piekny i ubrany w
        ciuchy od armaniego ale cóż oburzeni esteci też kiedyś tacy bedą i wtedy tez
        ktos tak o nich powie .
      • Gość: Ilka Re:Mamoniowa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:11
        Przecież tu nie chodzi o smukłą sylwetkę, ani o młodość. Razi ten styl, jak nad wodą, to pokazywanie ciała w mieście, łażenie w - za przeproszniem - w gaciach, jak po domu, dotyczy to i kobiet i mężczyzn. Nikt mi nie powie, że umarłby z gorąca, gdyby włożył długie spodnie...Ciekawe, czy poszedłby tak do pracy np. do banku? Albo w odwiedziny do cioci?
        • Gość: *** Re:Tumiwisizm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:22
          To jedna z odmian tumiwisizmu. "Lata mi, co inni..." Brzuch na wierzchu jest nieestetyczny i basta. Zwłaszcza nieszczupły...
        • piotr33k2 Re:Mamoniowa! 17.06.05, 17:33
          chodzenie w trzydziestopniowych upałach w krótkich spodniach (nie gaciach)jest
          czyms normalnym i naturalnym na całym świecie nawet do banku a jak cię to razi
          to trudno, ty też możesz sie komus nie podobać ,twój makijaż albo krzywe nogi
          duży tyłek w obcisłych spodniach itd. itp.
          • Gość: :) Re:Mamoniowa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 11:20
            Jakoś nikt nie chodzi tak do pracy, piotrze. Kobiety nie chodza po ulicy w wałkach na głowie.
            • piotr33k2 Re:Mamoniowa! 18.06.05, 11:35
              ale z tyłkiem jak armata w obcisłych elastycznych spodniach odznaczajacych
              każdy anatomiczny szczegół już chodzą i jeszcze myslą że są sexi i ładnie
              wyglądaja,nie mówie tego że jestem oburzony i mi to przeszkadza ale jak sie
              zaczyna wypominać facetom w średnim że uzywają krótkich spodni latem to
              wypominajmy wszystko a do pracy sie chodzi jak szefostwo pozwala a napewno nie
              pozwala na taką dowolność komus kto ma doczynienia z klientem czy jest na
              jakims stanowisku pracy pod oczami ludzi.
            • Gość: captroy Re:Mamoniowa! IP: 217.144.243.* 18.06.05, 14:16
              ...ale zato czesto pozbawione wlasnego stylu i w moim przekonaniu z jumbo
              bezgusciem(naszczesie tylko ich jakas czesc..)Co do facetow ,ci tez nie
              pomykaja w pidzamach..
    • Gość: captroy Re: UWAGA! UWAGA! IP: 217.144.243.* 17.06.05, 16:39
      ..pod wzgledem luzactwa na tylku smialo zaczynamy
      dorownywac "Busholandowi".Pocieszam sie tylko,ze w naszych sklepach nie
      widzialem jeszcze nikogo w podomce,tam i owszem..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka