damian.luczak 18.02.09, 12:22 "Swavorskiego" powiadacie? Pięknie pięknie.. nawet "Misia Dżeksona" naciągnęli na podróbę z bazaru ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
srull Wyprzedaż Michaela Jacksona. Fani spłacą jego d... 18.02.09, 13:00 Zdecydowanie kupuję. Karetę - żeby wygodnie dojeżdżać do roboty. No, i oczywiscie "Akcesoria do ubioru" - odpowiednie wejście jak juz dojadę przecież musi być;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bopin Wyprzedaż 18.02.09, 13:02 Jest tam w ofercie Obraz, który namalował aktor Macaulay Culkin. "namalował" - mocne słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mariitka Obraz "Książę, Chłopiec Król'' przedstawiający mał 18.02.09, 13:57 Obraz "Książę, Chłopiec Król'' przedstawiający małego księcia Michaela na tronie. - albo mi sie wydaje albo ten dzieciak jest biały... Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Obraz "Książę, Chłopiec Król'' przedstawiając 26.06.09, 11:00 To jego syn, Prince Michael. Odpowiedz Link Zgłoś
lokis76 Wyprzedaż Michaela Jacksona. Fani spłacą jego d... 18.02.09, 14:37 chory królik normalnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
nieuchwytny123 Re: Wyprzedaż Michaela Jacksona. Fani spłacą jego 18.02.09, 17:51 Sam jestes chory królik pajacu.. Jackson zrobił bardzo duzo dla swiata ludzie wychowali sie na jego muzyce!! A to ze zyje w innym swiecie co mozna zrozumiec znajac jego zyciorys chociaz troche ! nie w takim ponurym jak twoje !! dupku jeden!! I pamietaj to co mowią media to nie zawsze prawda..moje zdanie takie znalezli sposob na zabranie mu kasy!!teraz jest posmiewiskiem i niby pedofilem dla takich jak ty co sluchaja jakiegos akona ktory mu nie siega do pięt a za pare latek to o nim zapomnisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
ch3heg Re: Wyprzedaż Michaela Jacksona. Fani spłacą jego 18.02.09, 18:06 Może dla ciebie bycie wiecznym 10latkiem jest normalne ale inni mogą mieć odmienne zdanie - uszanuj to. A pedofilii, jeśli mnie pamięć nie myli, nigdy mu nie udowodniono. Odpowiedz Link Zgłoś
waariat Re: Wyprzedaż Michaela Jacksona. Fani spłacą jego 18.02.09, 18:33 Ejkon ma fajne piosenki " Nananan nananana we do nananannana tralalalla' to się nazywa czarny mocny Bit nanananana ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hristoforos Szkoda mi gościa.... 18.02.09, 14:47 Wychowałem się przy jego przebojach. Kto wtedy nie chciał być taki jak Michael J.? A teraz sępy już zakręcają kółka... Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: Szkoda mi gościa.... 18.02.09, 15:13 hristoforos napisał: > Wychowałem się przy jego przebojach. Kto wtedy nie chciał być taki jak Michael > J.? ...... Jestem pewien, że już wówczas mało kto chciałby być taki, jak Michael J., oczywiście mając wiedzę o Nim z teraźniejszego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaropivo Tragedia - przestroga dla rodzicow! 18.02.09, 17:55 Gosc jest oczywiscie odjechany .... bez dyskusji Ale czy nie uwazacie ze wszysto co robil jako dorosly io co "chcial" miec przemawia za tragicznym i diabelnie smutny wnioskiem. Ten czlowiek nie mial wogole swojego dziecinstwa ... cale zycie probuje je znalezc .... mysle ze jest to doskonala przestroga dla rodzicow! - nie odbierajcie dzieciom dziecinstwa pchajac je do telewizji, filmu na estrade albo inne konkursy pieknosci ... Dzieci powinny miec swoj czas Odpowiedz Link Zgłoś
hristoforos Amen. 19.02.09, 00:51 Na wszystko przychodzi czas. A kolejność ustalona biologicznie jest nie do przeskoczenia. Kiedy jest się dzieckiem, należy się bawić, kiedy jest się dorosłym, należy dzieciom to umożliwić. Odpowiedz Link Zgłoś
delshannon Kwiz 19.02.09, 09:39 Jest taki quiz. W skali od 1 do 10, ile lat ma chłopak Michaela Jacksona? :)) Swoją drogą on jest Icon a nie Acon. Nie zmienia to faktu, że jest pedofilem i skrzywdził Maculaya Culkina i pewnie masę innych dzieci. And don't give me that crap, że mu nie udowodniono - nie wiem jak radził sobie ze swoimi potrzebami seksualnymi. Odpowiedz Link Zgłoś