andre_kuba 19.02.09, 07:48 Bardzo dobra wystawa,warta zobaczenia -polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elvis6624 Wystawa preparowanych zwłok w centrum handlowym 19.02.09, 07:59 Dlaczego tak jest, ze dr Roy Glover prezentuje wystawe, ktora " ma być na to lekiem, ma edukować, inspirować, uczyć ", natomiast niemiecka wystawa prezentujaca dokladnie to samo spotkala sie z wielka krytyka a jej tworce nazwano DR SMIERC ? Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_pedala Bosko, na pewno oddam swoje ciało nauce 19.02.09, 08:05 Zawsze marzyłem, żeby kiedyś pokazywano moje szczątki w centrum handlowym. Fajnie będzie, jak klienci zajadając kromkę ze smalcem i przegryzając ogurasem (w Blue City często jest kiermasz swojskiej żywności) ocenią kiedyś kształt mojego płucka albo innch członków. Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: Bosko, na pewno oddam swoje ciało nauce 19.02.09, 08:13 dotyk_pedala napisał: > przegryzając ogurasem Czy ktoś wyjaśni co to jest "oguras"? Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Bosko, na pewno oddam swoje ciało nauce 19.02.09, 08:16 Przeczytaj sobie głośno i bedziesz wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: Bosko, na pewno oddam swoje ciało nauce 19.02.09, 17:51 dlatego tez nikt Cienie zmusza "poswiecec sie" nauce. Moze ten Kowalski wcinajacy ogorka czegokolwiek sie nauczy. dotyk_pedala napisał: > Zawsze marzyłem, żeby kiedyś pokazywano moje szczątki w centrum handlowym. > Fajnie będzie, jak klienci zajadając kromkę ze smalcem i przegryzając ogurasem > (w Blue City często jest kiermasz swojskiej żywności) ocenią kiedyś kształt > mojego płucka albo innch członków. Odpowiedz Link Zgłoś
acidhead w tych centrach to i tak same ZOMBIEs 19.02.09, 08:23 git planeta!ja to na trzeżwo mam jak wchodzę do takiego hipermarketu że dookoła same zombi pląsają,więc to mi pasi :-) mogliby pomyśleć o takim performance żeby na koniec kolejki dostawiać dyskretnie trupa z wózkiem zakupów.byłby ubaw po pachy Odpowiedz Link Zgłoś
kawiarniany.filozof Re: w tych centrach to i tak same ZOMBIEs 19.02.09, 09:20 dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
robur1978 Polecam 19.02.09, 08:58 To z pewnoscia ta sama wystawa co ostatnio byla w Dublinie. Polecam wszystkim, zwlaszcza tym co maja troszke wieksze pojecie o anatomii. Mozna zobaczyc m.in. pluca palacza i osoby niepalacej, uklad krwionosny oraz plody ludzkie od 2 do 18 tygodnia (jesli dobrze pamietam). Zobaczyc warto, chocby po to zeby wyrobic sobie poglad, czy aborcja powinna byc dopuszczalna czy nie, a jesli tak to do ktorego tygodnia. -- Formula 1 Drivers Autographs - f1-drivers-autographs.com Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Polecam 19.02.09, 10:43 Zapytam tylko dlaczego taką zwyrodniałą patologie można pokazywać publiczne nawet dzieciom , a seksu ładnej pani i pana już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: Polecam 19.02.09, 17:55 zwyrodniala patologie? Wiec ty tez jestes zwyrodnialcem bo masz pluca i konczyny.... niestety polskie szkoly nie stac na manekiny do sal biologicznych to chociaz dzieciak zobaczy jak to wyglada. Kwestia (wybor)rodzicow czy beda chcieli im pokazac. Jasne ze nie zaprowadzilabym 6-latka na taka wystawe. erg_samowzbudnik napisał: > Zapytam tylko dlaczego taką zwyrodniałą patologie można pokazywać > publiczne nawet dzieciom , a seksu ładnej pani i pana już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: Polecam 19.02.09, 17:53 czyli jak juz ma raczki i nozki to czlowiek a jak brakuje mu tygodnia do tego to juz nie-czlowiek... robur1978 napisał: > To z pewnoscia ta sama wystawa co ostatnio byla w Dublinie. > Polecam wszystkim, zwlaszcza tym co maja troszke wieksze pojecie o anatomii. > Mozna zobaczyc m.in. pluca palacza i osoby niepalacej, uklad krwionosny oraz > plody ludzkie od 2 do 18 tygodnia (jesli dobrze pamietam). > Zobaczyc warto, chocby po to zeby wyrobic sobie poglad, czy aborcja powinna byc > dopuszczalna czy nie, a jesli tak to do ktorego tygodnia. > > > -- > Formula 1 Drivers Autographs - f1-drivers-autographs.com Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Polecam 19.02.09, 18:00 miałam robione USG w 6 tygodniuciąży i naprawdę konia z rzędem temu, kto znalazłby na tym USG rączki i nóżki, a juz dwutygodniowy płód to pod szkłem powiększającym musieliby pokazywać, bo sześciotygodniowy miał jakiś 1 cm długości. CO do wystawy to wydaje mi się obrzydliwa i w życiu bym dziecka na to nie wpuściła. Co innego plastikowy manekin a co innego świadomość ze to sa NA PRAWDĘ ludzkie ciała. Ciekawe jest że na pytanie na początku wątku nikt nie odpowieział - jak to samo chciał pokazywac jakiś Niemiec i preparować zwłoki w Polsce to był nazwany doktorem Śmierć, a jak jakiś Anglik to juz ok jest???? Odpowiedz Link Zgłoś