realista1000 23.02.09, 21:13 na razie 7,5 tys. dla Wyszkowskiego, a niedługo po 100 mln dla 38 mln Polaków (obiecanych nam wszystkim przez L. Wałęsę) - Nobel nie wystarczy na sfinansowanie takich roszczeń, no, chyba że ... druga Japonia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: Wałęsa: Gdy Wyszkowski przegrał, to musiałem 23.02.09, 21:19 realista1000 napisała: > na razie 7,5 tys. dla Wyszkowskiego, a niedługo po 100 mln dla 38 mln Polaków > (obiecanych nam wszystkim przez L. Wałęsę) - > Nobel nie wystarczy na sfinansowanie takich roszczeń, no, chyba że ... druga > Japonia > > Wałęsa chciał dac po 100 milionów, ale mądrzejsi od niego stwierdzili, że lepiej utworzyc NFI. Tam sa twoje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wałęsa: Gdy Wyszkowski przegrał, to musiałem 23.02.09, 21:31 Znaczy się poszły na "ratowanie" stoczni..? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Wałęsa: Gdy Wyszkowski przegrał, to musiałem 23.02.09, 21:46 Dziwne, znów posty znikają, nawet śladu po nich nie ma :D Hmmm sąd mafii mięsnej wraca he he. Właśnie skończył się teatr, pouczające... kroniki na zamówienie, zupełnie jak pisiakowe konferencje. "Musimy mieć" wroga narodu :D skąd ja to znam :D Odpowiedz Link Zgłoś
phemieh_tusk ______ Oj, Bolek, Bolek, tys nadal nie zmadrzal... 23.02.09, 23:39 Bolek, ty nadal wierzysz, ze obaliles komune, a nie obalila sie sama, bo miala sie obalic z Twoja pomoca. Naiwnys jak dziecko, albo straszny oszust. Odpowiedz Link Zgłoś
borys_j Re: Gonić Bolka łachudrę SBecką 23.02.09, 21:44 nareszcie sprawiedliwość dopadła tego kapuchę... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: E... tam sądy nie są zdekomunizowane. 23.02.09, 21:49 Widać wyrok orzekł jakiś niedobitek poprzedniego systemu, co go Kryże za pisu na urząd powołał. Odpowiedz Link Zgłoś
maty-nieku Re: Gonić Bolka łachudrę SBecką 23.02.09, 22:32 Oj narozrabiał Bolek i po co to komu? Tak fajnie się żyło w tej komunie. Niech teraz płaci i nie narzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sierpem i młotem...? 23.02.09, 21:46 Tym, który schowałeś do szafy po ostatnim pochodzie pierwszomajowym? Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Sierpem i młotem...? 24.02.09, 19:29 tow. Wielgus to na pochody pierwszomajowe chodzi sie z sierpem i młotem? to chyba u was w sojuzie...czerwony kmiotku..... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Dziś u Olejnik - Lech gromi ubeckie rodziny! 23.02.09, 21:43 Były prezydent jest oburzony faktem, że dziadek Sławomira Cenckiewicza (współautora książki "SB a Lech Wałęsa...") pracował dla SB, przez co wnuk nie ma prawa do oceniania "bohaterów". W "Kropce nad i" w TVN24 Wałęsa mówił, że "taka Polska mu się nie podoba". - Mówię o podejrzeniu, że ktoś pochodzi z rodziny ubeckiej. Ja bym chciał wiedzieć, jaki jego (Sławomira Cenckiewicza - red.) dziadek był, czy nie prześladował mnie w stoczni, czy jakichś kwitów na mnie nie robił. Ja bym to chciał wiedzieć. I wtedy możemy mówić o mojej walce z SB. To podejrzane, że ludzie z ubeckich rodzin są moimi wrogami - mówił Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dziś u Olejnik - Lech gromi ubeckie rodziny! 23.02.09, 21:50 "Jeżeli nieprawdę powiedział niech mu to udowodnią"...:P Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Olejnikową przytkało i szczena jej opadła-dojść do 23.02.09, 21:59 siebie nie bardzo mogła do końca programu - Wałęsa postawił ją w nieprzyjemnym położeniu, bo jej ojciec był "pułkownikiem, szefem ważnej jednostki wojskowej MSW", aż zzieleniała cyt. za: www.dlapolski.pl/Audycje-Moniki-Olejnik-zaprzeczeniem-obiektywizmu-art2003.html Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Olejnikową przytkało i szczena jej opadła-doj 23.02.09, 22:03 Przecież wiadomo że to "stokrotka", "hiacynt" zlustrował ją osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeciarz80 Lechu - zapłać i nie dyskutuj 23.02.09, 22:09 Lechu - zapłać i nie dyskutuj. Bądź mądrzejszy. Z debilami się nie rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
roxana10 Bolek mam prosbe.. 23.02.09, 22:24 weź se chlopie śrubokręt i dokręć se rozrusznik serca bo ci zyłka peknie.. ze tez taki ćwok jeszcze ma cos do powiedzenia. Agent nr 1, Strasburger mógłby sie od ciebe uczyc jak zagrac IWANOWA ps Bolek strasznie ci z geby smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
maty-nieku Re: Bolek mam prosbe.. 23.02.09, 22:40 Rozrusznik serca dokręca się śrubokrętem? Faktycznie ćwok, skoro tego nie wie. Dosolić mu z każdej strony: po co rozwalał naszą kochaną komunę! Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Re: Lechu - zapłać i nie dyskutuj 23.02.09, 23:50 gazeciarz80 napisał: > Lechu - zapłać i nie dyskutuj. Bądź mądrzejszy. Z debilami się nie rozmawia. tak lechu złodzieju oddaj ludziom po te sto milionów. Gdzie te miliony ulokowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
male.conieco Oferma z Wyszkowskiego bo się nie dorobił 23.02.09, 22:28 na garbach Polaków. Prawda Bolesławie. Pierwsza kasa którą zarobiłeś kosztem Polaków to 1500zł? Potem apetyt rósł. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Wałęsa: Gdy Wyszkowski przegrał, to musiałem iś... 23.02.09, 23:17 >Tylko one by nie padły nigdy, gdyby on nie sprowokował mnie i nie użył w stosunku do mnie jeszcze gorszych hańbiących spraw i koncepcji - dodał Wałęsa.< Już się nie nauczy ten mużyk prawidłowo po polsku wysławiać Odpowiedz Link Zgłoś
wyj.am Wałęsa: Gdy Wyszkowski przegrał, to musiałem iś... 23.02.09, 23:20 ale o co chodzi? Przecież Wyszkowski to JEST małpa z brzytwą! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Sądzi Kryże ,będą krzyże. 23.02.09, 23:32 Czerwony prokurator,syn czerwonego sędziego - to są dzisiaj wzorce do naśladowania. Z Wałęsy robią UBeka a z czerwonych morderców wiceministrów. To właśnie jest IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd SB rządziła IV RP 24.02.09, 00:19 Na szczęście przyszła PO i pogoniła to towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: SB rządziła IV RP 24.02.09, 19:32 no pogoniła i wystawiła swoich..teraz bohaterami są Boni, Karnowski..... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 wy polacy to moglibyście 23.02.09, 23:51 załatwić swoje sprawy przed sądami węgierskimi czy kanadyjskimi, wasze są jakie są Odpowiedz Link Zgłoś
pikofarad Wałęsa: Gdy Wyszkowski przegrał, to musiałem iś.. 23.02.09, 23:52 moze byscie przestali juz publikowac tego zalosnego bylego prezydentta.Przeciez ten czlowiek jeszcze bardziej sie kompromituje Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Wałęsa: Gdy Wyszkowski przegrał, to musiałem iś.. 23.02.09, 23:54 Wyszkowski z prawda nie przegral. Przegral ze skorumpowanym sadownictwem PRL-bis. Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi do gnojków i gó...arzy... 24.02.09, 00:01 ... co bredzą o "Bolku" jak tylko usłyszą nazwisko Wałęsy: gdyby nie ten "Bolek", to byście mieli teraz dokładnie tyle kompów, netu i forów, ile mają ludzie na Białorusi jesteście mali, tandetni i niestety tępi, baardzo podatni na rydzykowo-kaczą propagandę nudzicie mnie i budzicie we mnie obrzydzenie ps. nie jestem fanką Wałęsy... ale nie lubię też tandetnego gnojarstwa Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinara Re: do gnojków i gó...arzy... 24.02.09, 00:43 > ps. nie jestem fanką Wałęsy... ale nie lubię też tandetnego > gnojarstwa A ja nie lubie chamskiego moralizatorstwa i nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
pataszonski Wałęse skazać na całowanie Wyszkowskiego w d... 24.02.09, 02:29 Pan b. prezydent RP, po pierwszym akcie lustracji (czerwiec 1992) wzburzony, wychodząc z sejmu oświadczył, że poseł, który wytknął mu przeszłe grzeszki winien go pocałować w d... (chodziło o to, żeby poseł Kazimierz Świtoń ucałował prezydenckie siedzenie). W duchu równości obywateli wobec prawa należy sądownie nakazać wszystkim bezprawnym krytykom Wałęsy całowanie b. prezydenta w anus, a znowu - kto zasadnie krytykuje, a prez. Wałęsa zaprzecza jego racjom, niech sam będzie przez noblistę całowany w d... Według opisanego wzoru można zbudować cywilizację miłości, co w kraju rodzinnym byłego wielkiego papieża będzie przecież jak znalazł. Sanctus subito. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski10 Bolek, a za co tobie wartners brothers miliona dol 24.02.09, 04:00 tylka wlozyl?? nie dziwota, ze nie musiales pozyczca kasy, darmozjadzie; Odpowiedz Link Zgłoś
power_mac Czytając wypowiedzi tego odwiecznego nieroba 24.02.09, 04:55 współczucie ogarnia człowieka dla biednej Danusi... Popraw se Mojżesza w klapie, bo ci się przekręcił od tego kłapania! Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Wałęsa: Gdy Wyszkowski przegrał, to musiałem iś... 24.02.09, 05:05 wyszkowski to dawny ubek i doskonale sie kamuflował ,wiem bo sam inwigilowałem solidarność w latach 70.Wyznam tajemnice na łożu śmierci! Odpowiedz Link Zgłoś
washner Brawo Lechu, jesteś 1900zł na plusie 24.02.09, 06:40 A ten twój oponent to pieniacz, nieudacznik. Chciałby być na twoim miejscu tylko móżdżku nie stykło. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Brawo Lechu,1900zł na plusie+"koszty podrozy" 24.02.09, 07:04 na spotkanie z Gierkiem+kilka innych gratyfikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
haniluk Wałęsa: Gdy Wyszkowski przegrał, to musiałem iś... 24.02.09, 06:43 Polacy ! Jak wam nie wstyd , że takie prymitywy w tym kraju pretendują do sprawowania władzy , a jeden z nich był nawet prezydentem , cóż każdy naród ma taką władzę na jaką zasługuje Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Wałęsa: Gdy Wyszkowski przegrał, to musiałem iś.. 24.02.09, 09:27 Obojgu odbija . Trzeba powstrzymać swój język a potem narzekać na sądy . Nawet jak cisnie się na usta by dosadnie coś powiedzieć . Teraz trzeba płacić Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: angrusz1 24.02.09, 22:48 angrusz1 napisał: > Obojgu odbija . > Trzeba powstrzymać swój język a potem narzekać na sądy . > Nawet jak cisnie się na usta by dosadnie coś powiedzieć . > Teraz trzeba płacić Nieprawda. Problem polega na tym, ze Wyszkowski mowi prawde a faworyzowany przez sady Bolek lze jak pies. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Wypowiedź godna męża stanu. Zresztą jaki mąż, taka 24.02.09, 10:59 wypowiedź. u. Odpowiedz Link Zgłoś