attina3 Re: Pijaczek Drzewiecki z PO i jego wybryki w USA 26.02.09, 11:35 goj68 napisała: > zajmijcie sie tym Ty do siebie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
stern82 Re: Pijaczek Drzewiecki z PO i jego wybryki w USA 26.02.09, 11:37 Sam się zajmij Czumą, Drzewieckim i Komorowskim zamiast pisać bzdury i miejsce na serwerze zajmować. Mam awersję do krzykaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 Ja mam awersje do klamst PO vide. kryzys i inne 26.02.09, 12:45 klamia i lza jak bure suki Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 11:46 japico napisał: > Ty junkier - ty punknij się w czoło albo w jaja, jeśli tam jest mózg. > To prezydent chce do piaskownicy, ale nie ma zabawek. Na junkra szkoda zwracac uwsgi. To choroba nieuleczalna, a ja osobiscie elegancko przeskakuje jego wpisy, bo szkoda czasu i energii na komentarze oblakanego czlowieka. Niech se pisze i niech mu tam, jak tak lubi. > Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Attina3 26.02.09, 11:48 Dzis Ateny jutro Warszawa. Za madra to ty nie jestes, ale nie kazdy ma taki obowiazek. attina3 napisała: > japico napisał: > > > Ty junkier - ty punknij się w czoło albo w jaja, jeśli tam jest > mózg. > > To prezydent chce do piaskownicy, ale nie ma zabawek. > > Na junkra szkoda zwracac uwsgi. To choroba nieuleczalna, a ja > osobiscie elegancko przeskakuje jego wpisy, bo szkoda czasu i > energii na komentarze oblakanego czlowieka. > Niech se pisze i niech mu tam, jak tak lubi. > > Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: Attina3 26.02.09, 12:00 j23plpol napisał: > Dzis Ateny jutro Warszawa. Za madra to ty nie jestes, ale nie kazdy > ma taki obowiazek. > > attina3 napisała: > > > japico napisał: > > > > > Ty junkier - ty punknij się w czoło albo w jaja, jeśli tam jest > > mózg. > > > To prezydent chce do piaskownicy, ale nie ma zabawek. > > > > Na junkra szkoda zwracac uwsgi. To choroba nieuleczalna, a ja > > osobiscie elegancko przeskakuje jego wpisy, bo szkoda czasu i > > energii na komentarze oblakanego czlowieka. > > Niech se pisze i niech mu tam, jak tak lubi. A tobie o co chodzi, ze sie tak zapytam madralo pisowska. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Attina3 26.02.09, 12:03 A mnie o to chodzi ze wlasnie dowiodlas zes nie za madra stwierdzeniem ze jestem "madrala pisowska". To zem sie usmial... attina3 napisała: > A tobie o co chodzi, ze sie tak zapytam madralo pisowska. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Attina3 26.02.09, 13:32 j23plpol napisał: > A mnie o to chodzi ze wlasnie dowiodlas zes nie za madra > stwierdzeniem ze jestem "madrala pisowska". To zem sie usmial... Bo ty nie jesteś żadna mądrala, nawet pisowska? Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: Attina3 26.02.09, 13:49 koloratura1 napisała: > j23plpol napisał: > > > A mnie o to chodzi ze wlasnie dowiodlas zes nie za madra > > stwierdzeniem ze jestem "madrala pisowska". To zem sie usmial... > > Bo ty nie jesteś żadna mądrala, nawet pisowska? To moze wyraze sie inaczej: jestes "madry" po pisowsku. Pojmal ty niedojdo J23plpol? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Attina3 26.02.09, 15:00 Attina3 napisała: > To moze wyraze sie inaczej: jestes "madry" po pisowsku. Pojmal ty > niedojdo J23plpol? To znaczy - mądry inaczej, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: Attina3 26.02.09, 16:22 koloratura1 napisała: > Attina3 napisała: > > > To moze wyraze sie inaczej: jestes "madry" po pisowsku. Pojmal ty > > niedojdo J23plpol? > > To znaczy - mądry inaczej, tak? Dokladnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 11:46 Wracaj do piaskownicy szczylu. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 12:15 junkier napisał: > Wracaj do piaskownicy szczylu. > Biedny ŚMIEĆ!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 12:19 Junkers, wypierz wreszcie tę swoją brunatną koszulę, bo śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 11:47 junkier napisał: > Uleglosc Tuska wobec unijnych decydentow z Brukseli i Berlina jest > godna ubolewania. Jesli nie potrafi im mowic NIE niech po prostu > odstapi miejsce prezydentowi, uniknie kompromitacji. O, właśnie! Prezydent nie tylko nic nie powie, ale i nie zrozumie. Bo on wyłącznie po wolsku... Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 11:49 Nie pecie kolaci???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 11:52 Szef panstwa lub rzadu nie jest od tego zeby bawic sie w tlumacza, ale po to zeby podejmowac dobre dla kraju decyzje. I mowic ostro NIE gdy tego wymaga interes narodowy. A co robi Tusk i jego skompromitowani doradcy? Chca czym predzej sprzedac silna pozycje Polski zaklepujac niekorzystny Traktat Lizbonski. Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 12:06 Traktat lizboński zaklepali już bliźniacy, teraz robią w pory. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Japico 26.02.09, 12:07 A po glowie ktos cie ostatnio nie klepnal? Oj, chyba zbyt mocno... japico napisał: > Traktat lizboński zaklepali już bliźniacy, > teraz robią w pory. Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Japico 26.02.09, 12:19 No comments.... j23plpol napisał: > A po glowie ktos cie ostatnio nie klepnal? Oj, chyba zbyt mocno... > > japico napisał: > > > Traktat lizboński zaklepali już bliźniacy, > > teraz robią w pory. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 junkier,ponoć zostałes namaszczony przez Kiszczaka 26.02.09, 12:24 figura... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Z obronca "ludzi honoru" i kumplam Urbana od gorza 26.02.09, 12:28 Z obronca "ludzi honoru" i kumplam Urbana od gorzaly zes mnie chyba trolu pomylil. Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Z obronca "ludzi honoru" i kumplam Urbana od 26.02.09, 12:46 Jeśli już chcesz cytować Dziennik, to spojrzyj na jego stopkę. Co dalej, no comments... człowiek inteligentny będzie wiedział bez podpowiedzi. junkier napisał: > Z obronca "ludzi honoru" i kumplam Urbana od gorzaly zes mnie chyba > trolu pomylil. > Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Z obronca "ludzi honoru" i kumplam Urbana od 26.02.09, 12:57 to co zes tam w stopce 'der dziennika' znalazl? japico napisał: > Jeśli już chcesz cytować Dziennik, to spojrzyj na jego stopkę. > Co dalej, no comments... > człowiek inteligentny będzie wiedział bez podpowiedzi. > > junkier napisał: > > > Z obronca "ludzi honoru" i kumplam Urbana od gorzaly zes mnie chyba > > trolu pomylil. > > Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Junkier szkodniku, na nic twoje wysiłki. Faszyzm 26.02.09, 14:13 w Polsce nie ma szans, choćbyś z portek wylazł:) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Z obronca "ludzi honoru" i kumplam Urbana od gorza 26.02.09, 14:24 No i dobrze ze faszyzm i inne lewicowe ideologie jak postkomunizm czy lze-liberalizm nie maja szans, bardzo mnie to cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Czyżbyś zamierzał zrezygnować ze swoich 26.02.09, 15:18 faszystowskich poglądów? No to było by coś. Wystąpić przeciwko swoim przodkom?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 [...] 26.02.09, 14:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Z obronca "ludzi honoru" 26.02.09, 14:25 Knajactwo w sam raz na poziomie obronycy "ludzi honoru" Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Z obronca "ludzi honoru" 26.02.09, 14:37 Hej, ludzie, nie przejmujcie się junkrem. W każdej wiosce musi być taki głupek wioskowy, więc pewnie i na tym forum też To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: junkier,ponoć zostałes namaszczony 26.02.09, 13:35 ...przez Kiszcazka? pierot6 napisał: > figura... Coś Ty, Kiszczak chciałby się fatygować do czegoś takiego?! Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 11:50 Wreszcie pan prezydent się zreflektował............... Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Pepiki się uparły, krzesełka nie dostawiły. Cała 26.02.09, 11:50 Europa ma serdecznie dosyć tych kaczych pokurczów. I jak teraz wygląda Kartofel i jego pałacowi kamerdynerzy? Jeszcze wczoraj na informacje o jednym krześle krzyczeli "wolne żarty! Pan Prezydent poleci!" Odpowiedz Link Zgłoś
stern82 Re: Pepiki się uparły, krzesełka nie dostawiły. C 26.02.09, 11:59 oj junkier, za dużo słów: "sprzedał", "zdrada", "patriotyzm" itp. poczytaj Orwella, nawet Ziemkiewicz nie sypie takim stalinowskim językiem. Może i Tusk nie jest dobrym premierem, ale ja się pytam - macie lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol stern82 26.02.09, 12:06 Thuske jest premierem, patrz Pan nie zauwazylem...Ja myslalem ze premier to taki czlowiek ktory "rzadzi", "kieruje pracami rady ministrow" itd. Cos takiego Thuske kiedykolwiek popelnil? stern82 napisał: > oj junkier, za dużo słów: "sprzedał", "zdrada", > "patriotyzm" itp. > > poczytaj Orwella, nawet Ziemkiewicz nie sypie > takim stalinowskim językiem. > > Może i Tusk nie jest dobrym premierem, > ale ja się pytam - macie lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec skoro nic nie widzisz to może popraw berecik 26.02.09, 12:17 pewno ci się na oczy zsunął Odpowiedz Link Zgłoś
stern82 Re: stern82 26.02.09, 12:18 A który z poprzednich premierów kierował pracami Rady Ministrów? I każdy, i żaden. To zależy, kto kogo lubi. I nie pisz Thuske, tylko Tusk. Nie bądź głupszy niż Jacek Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Stern82 26.02.09, 12:30 No ja wiem, stern, pan szanowny premier to tytan pracy i nie sypia po nocach z milosci do pracy i ojczyzny. Nie bede pisal Thuske, przepraszam. Herr Thuske. stern82 napisał: > A który z poprzednich premierów kierował pracami Rady Ministrów? > I każdy, i żaden. To zależy, kto kogo lubi. > I nie pisz Thuske, tylko Tusk. > Nie bądź głupszy niż Jacek Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
stern82 Re: Stern82 26.02.09, 14:21 Jeśli chcesz to mów, jak uważasz, nie będę się z Tobą sprzeczał. Tandetne prowokacje ze strony gimnazjalistów mnie nie ruszają. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 j23plpol ,przechodzisz okres dużego stresu,SB-ku ? 26.02.09, 12:22 mózg ci opadł na poziom twojego odbytu... Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Re: j23plpol ,przechodzisz okres dużego stresu,SB 26.02.09, 12:26 pierot6 napisał: > mózg ci opadł na poziom twojego odbytu... junkier,presentation1, mają to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: j23plpol ,przechodzisz okres dużego stresu,SB 26.02.09, 12:32 pierot i roman: rozumiem, kto nie popiera (nie)rzadu thuskego ten esbek. Swiat wiec dzieli sie na fanow thuskego i esbeków. roman337 napisał: > pierot6 napisał: > > > mózg ci opadł na poziom twojego odbytu... > > junkier,presentation1, mają to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: j23plpol ,przechodzisz okres dużego stresu,SB 26.02.09, 12:41 Zacytuję, chyba z jakiegoś filmu, mam nadzieję, że dobrze: świat się dzieli na mądrych i głupich, oraz takich, którzy chcą koniecznie do piaskownicy. j23plpol napisał: > pierot i roman: rozumiem, kto nie popiera (nie)rzadu thuskego ten > esbek. Swiat wiec dzieli sie na fanow thuskego i esbeków. > > roman337 napisał: > > > pierot6 napisał: > > > > > mózg ci opadł na poziom twojego odbytu... > > > > junkier,presentation1, mają to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: j23plpol ,przechodzisz okres dużego stresu,SB 26.02.09, 12:45 A Ci ktorzy negują cuda tuskowe do ktorej grupy sie zaliczaja? japico napisał: > Zacytuję, chyba z jakiegoś filmu, mam nadzieję, że dobrze: świat się dzieli na > mądrych i głupich, oraz takich, którzy chcą koniecznie do piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: j23plpol ,przechodzisz okres dużego stresu,SB 26.02.09, 13:09 ... a ty wierzyłeś kiedyś w jakieś cuda, a już najbardziej polityków? Niezależnie od maści. I nie udawaj naiwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: j23plpol ,przechodzisz okres dużego stresu,SB 26.02.09, 13:41 japico napisał: > ... a ty wierzyłeś kiedyś w jakieś cuda, > a już najbardziej polityków? > Niezależnie od maści. > I nie udawaj naiwnego. Ależ on niczego nie udaje! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: stern82 26.02.09, 13:39 j23plpol napisał: > Thuske jest premierem, patrz Pan nie zauwazylem...Ja myslalem ze > premier to taki czlowiek ktory "rzadzi", "kieruje pracami rady > ministrow" itd. Cos takiego Thuske kiedykolwiek popelnil? To naprawdę nie wina Tuska, że cierpisz na zaburzenia postrzegania... Może dobry psychiatra coś pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 12:07 junkier napisał: > Uleglosc Tuska wobec unijnych decydentow z Brukseli i Berlina jest > godna ubolewania. Jesli nie potrafi im mowic NIE niech po prostu > odstapi miejsce prezydentowi, uniknie kompromitacji. > > Junkier jesteś śmieciem bolszewickim. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czyżby Kaczyński zmądrzał? 26.02.09, 12:13 jakoś nie mogę uwierzyć w szczere intencje Lecha - ma miejscu premiera byłbym czujny Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Pakulec 26.02.09, 12:17 Lech ma szczere intencje. Chce dzis wygrac z Udinese. pakulec napisał: > jakoś nie mogę uwierzyć w szczere intencje Lecha - ma miejscu > premiera byłbym czujny Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kaczyński będzie na meczu?????? 26.02.09, 12:19 czy znowy będzie odwracał szalik "do górty nogami"? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: czyżby Kaczyński zmądrzał? 26.02.09, 12:29 Mając w perspektywie co najmniej cztery godziny do końca pracy wykazujesz znakomity humor...:D Jeżeli przyjmiemy, a mamy podstawę tak uważac, że L.Kaczyński pozjadał wszystkie rozumy to teza:"czyżby Kaczyński zmądrzał?" brzmi mocno humorystycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: czyżby Kaczyński zmądrzał? 26.02.09, 12:31 pakulec napisał: > jakoś nie mogę uwierzyć w szczere intencje Lecha - ma miejscu > premiera byłbym czujny Tez tak uwazam, bo moze sie przebrac za drzwiowego, dzien wczesniej pojechac, a przed szczytem szybko pierwszy pobiegnac na krzeslo i wtedy bedzie obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Uleglosc Tuska wobec unijnych decydentow z Br 26.02.09, 12:14 Junkier to raczej odjechany troll. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 12:18 Po jakiego grzyba kaczor potrzebny w Brukseli.On nie ma pojęcia o ekonomii! Niech się zajmie Marią i jej dogadza - bo kobicina wyposzczona.A swoja drogą za co kaczor odpowiada??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 O godz. 13.00 w TVN 24 , konferencja Palikota .. 26.02.09, 12:20 będzie sie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: O godz. 13.00 w TVN 24 , konferencja Paliko 26.02.09, 12:27 A miało być tak piknie…Mag Donald zobowiązał się trzymać Lecha Prezydenta Kaczyńskiego na kolanach. Ps. dzięki za info...o cyrku Palikota Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 12:38 priorytetem Lecha Prezydenta Kaczyńskiego jest zabieganie o interesy kraju, a nie o wysoki zydel na obradach kanapowej UE... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 13:53 czyzyk331 napisał: > priorytetem Lecha Prezydenta Kaczyńskiego jest zabieganie o interesy > kraju, a nie o wysoki zydel na obradach kanapowej UE... Dodaj odpowiedniego emotikona, bo ktoś Cię gotów wziąć na serio... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 13:51 norton2 napisał: > .A swoja drogą za co kaczor odpowiada??????????????? Zgodnie z Konstytucją - za nic. On jest od przypinania orderów i - ogólnie - od robienia dobrego wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 13:56 koloratura1 napisała: > norton2 napisał: > > > .A swoja drogą za co kaczor odpowiada??????????????? > > Zgodnie z Konstytucją - za nic. On jest od przypinania orderów i - > ogólnie - od robienia dobrego wrażenia. Order to on moze i przypnie, ale dobrego wrazenia napewno nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Dodatkowe krzesło dla prezydenta Wolski 26.02.09, 12:22 Gdyby prezydent przyznał się, że jest prezydentem Wolski może by się krzesło znalazło ? Swoją drogą nie wiadomo czy Wolska należy do UE.... Znając poglądy prezydenta Wolski jak i Wolszcznin raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Dodatkowe krzesło dla prezydenta Wolski 26.02.09, 12:38 Lech Prezydent Kaczyński to polityk, który potrafi położyć na szali swoją popularność, patrząc w przyszłość dalszą niż termin następnych wyborów. Historia nie zapomni o nim. Rezygnacja z zydla będzie zapisana w annałach historii Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Dodatkowe krzesło dla prezydenta Wolski 26.02.09, 13:57 czyzyk331 napisał: > Lech Prezydent Kaczyński to polityk, który potrafi położyć na szali > swoją popularność, patrząc w przyszłość dalszą niż termin następnych > wyborów. Oczywiście; jeżeli mu Brat poleci... > Historia nie zapomni o nim. Na pewno! Takich dziwolagów w historii nie sieją. > Rezygnacja z zydla będzie > zapisana w annałach historii Polski. Niewątpliwie. Jak również i to, co do niej doprowadziło. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 12:25 p Prezydencie od kilku lat dobra wiadomość ,szkoda że nadal jest Pan Prezydentem pisowskim i ma takich pomocników jak np junkier który stale prowokuje i nie słyszał ze ma się poprawić wizerunek pisu no i Pana Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Kaczyński to prawdziwy mąż stanu.. 26.02.09, 12:29 Lech Prezydent Kaczyński to prawdziwy mąż stanu. Ustąpił i oddał Mag Donaldowi krzesełko-zydel w UE. Będzie mógł teraz recenzować Mag Donalda za cuda które czyni swojej ojczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 czyzyk331, masz wspólnka, to hrabia- idiota... 26.02.09, 12:37 zwie sie monte-christo... wydajecie ten sam bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: czyzyk331, masz wspólnka, to hrabia- idiota.. 26.02.09, 12:40 Nie zrozumiałeś mojej ironi, a szkoda! A miało być tak piknie...Mag Donald zobowiązał się trzymać Lecha Prezydenta Kaczyńskiego na kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Żeby mi to było odnotowane! 26.02.09, 14:06 czyzyk331 napisał: > Nie zrozumiałeś mojej ironi, a szkoda! > A miało być tak piknie...Mag Donald zobowiązał się trzymać Lecha > Prezydenta Kaczyńskiego na kolanach. Nieprawda! Tusk się do niczego nie zobowiązał. To JA (jako pierwsza, jeszcze wczoraj) coś podobnego proponiowałam. Moja druga propozycja była, żeby Tusk sobie Małego wsadził do butonierki, w charakterze kwiatka. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 I ja też! I ja też! 26.02.09, 14:01 czyzyk331 napisał: > Lech Prezydent Kaczyński to prawdziwy mąż stanu. > Ustąpił i oddał Mag Donaldowi krzesełko-zydel w UE. Wiesz co, ja też oddałam Donaldowi moje krzesełko-zydel w UE. Miałam doń dokładnie takie samo prawo jak pisprezydent... Odpowiedz Link Zgłoś
pissonu [...] 26.02.09, 12:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Czyżyk 26.02.09, 12:43 Dla takich jak roman i pierot kazdy kto nie lize dupska thuskowego co rano to esbek. Medycyna zna takie przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Czyżyk 26.02.09, 13:14 Dziekuje za uznanie. Moj nick tylko troche pomyliles. Popraw sie! japico napisał: > - Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Czyżyk- J23 26.02.09, 14:37 Straciłem wątek…od początku było to zwykłe medialne bicie piany. Biuro prasowe prezydenta wiedziało, że na Lwowszczyźnie oczekiwany jest w sobotę Lech Prezydent Kaczyński. Prezydent RP weźmie udział w 2 dniowych uroczystościach, poświęconych 65. rocznicy mordu polskich mieszkańców wsi Huta Pieniacka. Według niektórych źródeł, w sobotę może tam także przybyć prezydent Ukrainy Wiktor Juszczenko. Uroczystości w Hucie Pieniackiej wzbudzają na Ukrainie kontrowersje. Chodzi o twierdzenie środowisk kresowych, że około tysiąca polskich mieszkańców Huty Pieniackiej 28 lutego 1944 r. wymordowali bojownicy Ukraińskiej Powstańczej Armii (UPA) i żołnierze SS Galizien. > I to by było na tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
qc Gradacja niekompetencji 26.02.09, 12:45 Sa rzeczy na ktorych ten dyletant nie zna sie bardziej niz na innych. I tak jak nie rozmawia w wielu jezykach, tak sprawy ekonomiczne dla jego ograniczonego intelektu to szczegolna abstrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Damage Control 26.02.09, 12:50 moze w Palacu wreszcie zauwazano ze milczenie jest zlotem? W tym wypadku szczegolnie ogranicza pole do kompromitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
signal Lechujarek nieszczęście, zmarnowane 5 lat 26.02.09, 12:47 po co to komu i do czego potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Lechujarek nieszczęście, zmarnowane 5 lat 26.02.09, 12:56 Thuske odbuduje...Zamiast mieszkan, drog, silnego zlotego mamy jeden wielki CUD. signal napisał: > po co to komu i do czego potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: Lechujarek nieszczęście, zmarnowane 5 lat 26.02.09, 13:03 signal napisał: > po co to komu i do czego potrzebne A najgorzej, ze to jeszcze nie koniec kwzczego pajacowania. Moze jeszcze duzo, duzo napsuc, niestety taki nasz obecny los. Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 Plemielek KONdonek to kopia Urbana obaj klamia 26.02.09, 12:55 kondonek w sprawie kryzysu klamal i klamie a urban klamal w soprawie czernobyla oba zagroyeenia byl Powazne i obaj je banalizowali nie dziwie sie Plemielek to chloptas wykreowany prze michnikoidow z mediow Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Plemielek KONdonek to kopia Urbana obaj klami 26.02.09, 14:11 goj68 napisała: > kondonek w sprawie kryzysu klamal i klamie a urban klamal w soprawie > czernobyla oba zagroyeenia byl Powazne i obaj je banalizowali nie > dziwie sie Plemielek to chloptas wykreowany prze michnikoidow z > mediow No, fajnie, to było po wolsku. A możesz to przetłumaczyć na polski? Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 Mialy byc cuda a jest obluda w sprawie kryzysu 26.02.09, 12:59 Cuda i cudak KONdonek to kryzys we wszystkich domenach zycia w Folwarku zwierzedzym adminstrowanym przez nierzad kiepskich z plemielkiem i waldkiem na czele Odpowiedz Link Zgłoś
phillip4871 Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 13:00 WIelka szkoda ,ze nie jedzie ,obysmy nie musieli zalowac jego decyzji. Mam nadzieje ,ze nie pozwolił Tuskowi dzielić nas na europejskim torcie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 14:14 phillip4871 napisał: > Mam > nadzieje ,ze nie pozwolił Tuskowi dzielić nas na europejskim torcie. Mógłbyś jaśniej? PS.: Pozwolić, lub nie na cokolwiek, to pan pisprezydent może któremuś z zatrudnianych przez siebie przydupasów; nigdy - PREMIEROWI (p. Konstytucja) Odpowiedz Link Zgłoś
phillip4871 Re: Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 13:02 Wreszcie ktos mnie rozumie! junkier napisał: > Uleglosc Tuska wobec unijnych decydentow z Brukseli i Berlina jest > godna ubolewania. Jesli nie potrafi im mowic NIE niech po prostu > odstapi miejsce prezydentowi, uniknie kompromitacji. > > Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezydent nie jedzie na szczyt UE 26.02.09, 14:16 phillip4871 napisał: > Wreszcie ktos mnie rozumie! > > junkier napisał: (...) Nawet mnie nie dziwi, że tym kimś jest niejaki junkier... Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: Szczyt bez najmniejszego prezydenta na świeci 26.02.09, 13:30 Wyslac go do Afryki i oglosic krolem pigmejow, wtedy moze bedzie najwyzszy. Odpowiedz Link Zgłoś
marekg12 Kaczyński na szczycie zrobiłby coś tam,coś tam 26.02.09, 13:18 czyli wielkie g. Odpowiedz Link Zgłoś