brzezie76 Polacy przepraszają braci Węgrów oraz inne 02.03.09, 17:49 narody europy wschodniej,za tego zdrajcę Tuska i jego ekipę. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 brzezie76, ty SB-cka mendo, zamknij ryj ! 02.03.09, 17:55 obrzezana kur.wo... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 A po co był ten szczyt zwołany ? 02.03.09, 18:00 Szczyt ten był nieformalny,czyli "ponad planowy"..Nikt nic nie miał " zarobic' na tym szczycie.. Chodziło o poparcie jedności CAŁEJ UE, i nie pozwolić na jej rozłam; biedniejsza i bogatą !!! I to sie udało. J.Kaczynski nie ma racji, jest kłamca. www.dziennik.pl/opinie/article331036/PiS_klamie_w_sprawie_euro.html Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Polacy przepraszają za Kaczyńskich i ich wyznawcó 02.03.09, 18:03 brzezie76 napisał: > narody europy wschodniej,za tego zdrajcę Tuska i jego ekipę. Przestań bredzić pismatole i nie wypowiadaj się za innych. Jak chcesz finansować nieudaczników to z własnej kieszeni, spisiały pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: Polacy przepraszają braci Węgrów oraz inne 02.03.09, 18:14 brzezie76 napisał: > narody europy wschodniej,za tego zdrajcę Tuska i jego ekipę. A ty sobie przepraszaj, ale w twoim imieniu, a nie Polakow, bo Polacy maja tylko do przeproszenia nieszczesny wybor kaczki na prezydenta i tego bledu napewno juz nie popelnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ryslis Jarosław Kaczyński o szczycie: Proszę państwa, .. 02.03.09, 17:51 Moi drodzy,najwiekszym nieszczesciem dla Polski jest obecnosc miernot podwojnych Jaroslawa i Lecha Kaczorkow,gdy raz im sie udalo ksiezyc ukrasc to wydaje im sie ze Polakow zrobia w balona.Precz z nimi z pilityki. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 "Demokrata" Jarosław Kaczyński 02.03.09, 17:52 Jeżeli ktoś ma wątpliwości jakim naprawdę demokratą jest Jarosław Kaczyński, powinien przeczytać w sobotnio-niedzielnym wydaniu GW przeprowadzony z nim wywiad. Cytat: „Chciałem się w sprawie usunięcia Wałęsy z Belwederu porozumieć z Mazowieckim. Rozmawiałem z nim o tym po wyborach parlamentarnych w 1991 r. …… Powiedziałem mu, że można by dokonać zmiany prezydenta….” Ot, tak po prostu usunąć, zmienić! Tak mówił polityk twierdzący teraz, że jago brat będąc prezydentem z nadania Narodu ma większe uprawnienia niż rząd sprawujący władzę tylko z nadania Parlamentu. A przecież Wałęsa, na którego zresztą nie głosowałem (głosowałem n Mazowieckiego) miał taką samą władzę nadaną w wyborach powszechnych przez Naród, jak Lech Kaczyński teraz. Jarosław Kaczyński jest człowiekiem niebezpiecznym właśnie dlatego, że nie widzi niestosowności takich SWOICH niekonsekwentnych wypowiedzi (i czynów). On po prostu nie widzi tych niekonsekwencji. Nie widział nic niestosownego w zawarciu koalicji z „esbeckim tworem” Samoobroną (tak o tej partii mówił kilka lat wcześniej), bo ponoć musiał realizować swoje polityczne cele, ale gdyby PO zawarła taki sojusz z SLD uznałby to za rzecz „niebywałą”, dyskwalifikująca PO i jej polityków. On uważa w swojej megalomanii, że to co robi jest w danym momencie zawsze słuszne i dobre („Samo Dobro”, jak się sam nazwał w innym wywiadzie sprzed paru lat, „Genialny Strateg”) Gdy wytyka mu się sojusz z Samoobroną mówi teraz „Nie mówmy o przeszłości” i to jego zdaniem wystarczy. Tytuł wywiadu w wzięty z jego słów w wywiadzie w GW brzmi: „Całkiem odnowiony jestem”. Ta odnowa i polityka miłości nie przetrwała nawet dwóch tygodni. Kto słuchał jego dzisiejszych wypowiedzi na temat nieformalnego spotkania UE w Brukseli z udziałem Premiera na pewno zauważył, że ten niewątpliwie niezrównoważony psychicznie człowiek, kolejny raz, wbrew obietnicom, uzewnętrznił swoje kompleksy wylewając na konkurenta potoki nienawistnych słów. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Re: "Demokrata" Jarosław Kaczyński 02.03.09, 18:02 marek99az1 napisał: > Jeżeli ktoś ma wątpliwości jakim naprawdę demokratą jest Jarosław > Kaczyński, powinien przeczytać w sobotnio-niedzielnym wydaniu GW > przeprowadzony z nim wywiad. Cytat: > „Chciałem się w sprawie usunięcia Wałęsy z Belwederu porozumieć z > Mazowieckim. Rozmawiałem z nim o tym po wyborach parlamentarnych w > 1991 r. …… Powiedziałem mu, że można by dokonać zmiany prezydenta > 8230;.” > Ot, tak po prostu usunąć, zmienić! Tak mówił polityk twierdzący > teraz, że jago brat będąc prezydentem z nadania Narodu ma większe > uprawnienia niż rząd sprawujący władzę tylko z nadania Parlamentu. A > przecież Wałęsa, na którego zresztą nie głosowałem (głosowałem n > Mazowieckiego) miał taką samą władzę nadaną w wyborach powszechnych > przez Naród, jak Lech Kaczyński teraz. Kaczynski to wesz.. politbiuro.pl/politbiuro/1,90039,5398762,Kaczynski__Wspolpracowalem_z_Walesa_dla_wladzy.html Odpowiedz Link Zgłoś
alexjjm Kaczyński o szczycie UE: Proszę państwa, to był... 02.03.09, 17:53 Pan JK wberw temu co wszyscy sądzą nie jest Ch..em. Ten pan (małą literą) jest mały ch....kiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pliwa Kaczyński o szczycie UE: Proszę państwa, to był... 02.03.09, 17:58 To już teraz rozumiem, dlaczego Kaczyński tak łatwo zrezygnował "ze stołka" Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 J.Kaczynski dostał konwulsji..bestia zdycha.... 02.03.09, 18:05 www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Kaczyński o szczycie UE: Proszę państwa, to b 02.03.09, 18:14 pliwa napisała: > To już teraz rozumiem, dlaczego Kaczyński tak łatwo zrezygnował "ze > stołka" Ja też. Zqapewne taki był plan Ważniejszego Brata. Przecież nie mógłby tak bluzgać, gdyby Mniej Ważny Bart był w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Zgraja indolentów, którym klakę robi antypols 02.03.09, 18:02 kato-debil znow sie odezwal!!co ci chodzi po lbie smieciu??znow sie nasluchales kaczego idioty?nie dziwie sie ze kompletnie juz zglupiales!!kto slucha kurdupli ten szybko glupieje!jak ty smieciu katoendecki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Wojna z Gabonem odwołana! Ufff, ulżyło mi... :))) 02.03.09, 18:09 -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 gamon0 , we wszystkim naśladujesz kretyna Jarka ? 02.03.09, 18:32 kretyn wymyślił wojne z Gabonem, a ty już sie zbroisz? Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Ja tam bym z tymi okrzykami radości zaczekał... 02.03.09, 18:35 Biorąc pod uwagę liczbę jak i możliwości naszych "patriotycznie" nastawionych "autorytetów" w wypadku zdrady to i wojsk NATO pod światłym przywództwem Tuska wraz z jego kompanią V kolumny rządowej może nam braknąć do odparcia ataku dzikusów z dzidami i łukami. www.youtube.com/watch?v=PuLkoJlTchc&feature=channel www.youtube.com/watch?v=h_zCjqwpfhQ www.youtube.com/watch?v=rWbSRinxfE8&feature=related www.youtube.com/watch?v=aggDGlusAEY&NR=1 www.youtube.com/watch?v=Ufr0PVT12Ko&feature=related __________ Jacek Kuroń, wtedy Przewodniczący Zarządu Dzielnicowego ZMP, w "Politechniku" z kwietnia 1953 roku, w miesiąc po śmierci ludobójcy Stalina pisał: "Wzmocnienie Związku Młodzieży Polskiej na naszej uczelni jest równocześnie osłabieniem wroga. Towarzysz Stalin uczy nas, że wróg im słabszy tym jego uderzenia są boleśniejsze. Dlatego równocześnie z poprawą stylu w naszej pracy musi się zaostrzyć nasza czujność i to nie tylko czujność instancji organizacyjnych ale czujność każdego członka naszej organizacji. Czujność nie polegająca na rejestrowaniu wrogich wystąpień, ale czujność polegająca na wykrywaniu i likwidowaniu wroga". Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 bydlo_prof_wb,ty jako bydło nie znasz tego pojęcia 02.03.09, 19:00 bydło mysli tylko o żarciu, sraniu..i znowu żarcie i sranie.... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Cieszą mnie tacy intelektualiścii... 02.03.09, 19:12 po drugiej stronie barykady. Tylko mi chłopie opcji politycznej nie zmieniaj przypadkiem... __________ Dla Ciebie nie mam przesłania. Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Intelektualista na twoim poziomie a gróźb 03.03.09, 00:13 agresji na Polskę z obory jakoś się nie obawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Ja tam bym z tymi okrzykami radości zaczekał. 02.03.09, 21:55 Jesteś wyjątkowo ohydna, kłamliwa, odrażająca psychicznie chora kanalia i śmieć. Chowasz sie za internet smieciu i oblewasz uczicwych ludzi pomyjami? Powiedz im to w twarza gnido. bydlo_prof_wb napisał: >(belkot pisowskeigo szmaciarza) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nie ciesz się tak, bo jak doniosły moje 03.03.09, 00:11 krasnoludki, Gabon przygotowuje się do wojny z gamoniami:) Odpowiedz Link Zgłoś
dobryczlowiek123 J.K to pospolita ....... 02.03.09, 18:10 Niech mi ktos przypomni ile to dni kaczy przebieraniec uprawial polityke milosci? Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: J.K to pospolita ....... 02.03.09, 18:19 dobryczlowiek123 napisał: > Niech mi ktos przypomni ile to dni kaczy przebieraniec uprawial > polityke milosci? Niestety jeszcze 360 dni kaczego trucia. Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 J.Kaczynski, to pospolita menda.... 02.03.09, 18:36 a menda wyglada tak.. pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Pthius_pubis_-_crab_louse.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 gamon0, ciebie wywiozą w kaftanie, kretynku... 02.03.09, 18:37 www.dziennik.pl/opinie/article331036/PiS_klamie_w_sprawie_euro.html Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: Kiedy ten tusk odejdzie? 02.03.09, 18:23 Wtedy, gdy cod sie stanie i kwaczory wyrosna na wysokich blondynow. Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.tk Re: Kiedy ten tusk odejdzie? 02.03.09, 18:35 attina3 napisała: > Wtedy, gdy cod sie stanie i kwaczory wyrosna na wysokich blondynow. He, He, pełowcy nie znają zasad ortografii :D Uprzedzę, (bo dla przeciętnego pełowca to niepojęte, żyją stereotypami jak każdy prosty człowiek, co z jednej strony ułatwia im funkcjonowanie w społeczeństwie ale z drugiej jednak strony widzimy ich wąskie możliwości poznawcze) że jestem sympatykiem LEWICY. Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: Kiedy ten tusk odejdzie? 02.03.09, 18:44 wasz.tk napisał: > attina3 napisała: > > > Wtedy, gdy cod sie stanie i kwaczory wyrosna na wysokich blondynow. > > He, He, pełowcy nie znają zasad ortografii :D No to cud, lepiej ci zie zrobilo, bucu pisdowski? > > Uprzedzę, (bo dla przeciętnego pełowca to niepojęte, żyją stereotypami jak każd > y > prosty człowiek, co z jednej strony ułatwia im funkcjonowanie w społeczeństwie > ale z drugiej jednak strony widzimy ich wąskie możliwości poznawcze) że jestem > sympatykiem LEWICY. > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.tk Re: Kiedy ten tusk odejdzie? 02.03.09, 18:55 attina3 napisała: > No to cud, lepiej ci zie zrobilo, bucu pisdowski? Uprzedzałem, (bo dla przeciętnego pełowca to niepojęte, żyją stereotypami jak każdy prosty człowiek, co z jednej strony ułatwia im funkcjonowanie w społeczeństwie, ale z drugiej jednak strony widzimy ich wąskie możliwości poznawcze) że jestem sympatykiem LEWICY a nie pisu. Nauki pobierałaś od meszki Niesiołowskiej?: www.youtube.com/watch?v=aggDGlusAEY www.youtube.com/watch?v=qjXKzkPBAB0 Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.tk Re: Kiedy ten tusk odejdzie? 02.03.09, 19:00 attina3 napisała: > No to cud, lepiej ci zie zrobilo, bucu pisdowski? Uprzedzałem, (bo dla przeciętnego pełowca to niepojęte, żyją stereotypami jak każdy prosty człowiek, co z jednej strony ułatwia im funkcjonowanie w społeczeństwie, ale z drugiej jednak strony widzimy ich wąskie możliwości poznawcze) że jestem sympatykiem LEWICY a nie pisu. Nauki pobierałaś od meszki Niesiołowskiej?: www.youtube.com/watch?v=aggDGlusAEY www.youtube.com/watch?v=qjXKzkPBAB0 Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Dlaczego Tusk nie potrafi nigdy osiągnąć sukcesu? 02.03.09, 18:14 I PO co nam taki premier? Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Dlaczego Tusk nie potrafi nigdy osiągnąć sukc 02.03.09, 18:20 gamon0 napisał: > I PO co nam taki premier? > -------------------------- opowiedz ten sen do końca, i co było dalej...... Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia A zdeptanie Jarcia ofermy rok temu to nie sukces? 02.03.09, 18:24 Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 gamon0, twoja durnota jest już przysłowiowa... 02.03.09, 18:30 jak buty Kaczynskiego... swir.us/buty-kaczynskiego www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski Odpowiedz Link Zgłoś
aato34660 Kaczyński o szczycie UE: Proszę państwa, to był... 02.03.09, 18:21 Kiedy ten niedouk zamknie ten paskudny dziob? Odpowiedz Link Zgłoś
kink4 Jarosław Kaczyński o szczycie: Proszę państwa, .. 02.03.09, 18:22 Co ta Kaczka Dziwaczka wygaduje to już nie kabaret, to tragifarsa. Czy jego koledzy partyjni nie mogą podać mu adresu odpowiedniego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
bbartek555 OBŁUDA 02.03.09, 18:23 Czego nie udało się załatwić? M.in. złagodzenia wymogów stosowanych przy wchodzeniu do strefy euro, co zapowiadano - stwierdził Jarosław Kaczyński. CO ZA PIERD..... OBŁUDNIK. A euro przecież jak święconej wody się boi. Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 A prezydent PIS-u zadowolony ze szczytu..Dziwne 02.03.09, 18:34 Lech przestał słuchc brata-idioty ? Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: A prezydent PIS-u zadowolony ze szczytu..Dziw 02.03.09, 18:49 realista100 napisał: > Lech przestał słuchc brata-idioty ? Chyba przestał, bo pochwalił efekty uczestnictwa Premiera w nieformalnym spotkaniu w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
kink4 Re: Zgraja indolentów, którym klakę robi antypols 02.03.09, 18:27 Kretynów nie sieją, można ich latwo znajeżć wśród zwolenników PISu, na których czele marksiści Kaczyńscy Odpowiedz Link Zgłoś
dddupa Jak zwykle - hasła i zero uzasadnienia... 02.03.09, 18:32 Euroobligacje są dobre, ale już dlaczego to nie powie... to może wystarcza kołtunom z Radia Maryja, ale w ten sposób można obrazić inteligencję w miarę rozgarniętego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: Jak zwykle - hasła i zero uzasadnienia... 02.03.09, 18:36 Nie powie, bo sam nie wie co plecie, durak. Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 Prosze Panstwa,ja,J.Kaczynski ,jestem dupkiem.... 02.03.09, 18:39 zołędnym. www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Prezes PiSu Kaczyński: żenada! Zero argumentów, 02.03.09, 18:34 Prezes PiSu Kaczyński: żenada! Zero argumentów, brak pomysłów, mowa - trawa, strach w oczach! Na myśl, że miałby być sternikiem politycznym Polski - ogarnia przerażenie! Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Przecież her Tusk jest solidarny ... wobec Angeli 02.03.09, 18:36 Tusk nie mógł poprzeć planu pomocy unijnej dla krajów najuboższych w Unii w tym dla Polski, pałętajacej się, wbrew polskojęzycznym "merdiom", na szarym końcu. Takiej pomocy nie chcą przede wszystkim Niemcy a nic co niemieckie nie jest her Tuskowi obce. No chyba nie na darmo wiekszość ministrów w jego rzadzie to utrzymanki różnych niemieckich fundacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
j.ciecwierz talking_head , ty jesteś nadal solidarny z PZPR,SB 02.03.09, 18:49 wierna kur.wa... Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 talking_head ,menda SB wypęłzła na żer..... 02.03.09, 18:51 www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie Re: talking_head ,menda SB wypęłzła na żer..... 02.03.09, 19:07 talking_head, to tchórzliwa ku.rwa.. amdrzej.11 napisał www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus do Gabonu, kurduplu, to cię odeślemy... 02.03.09, 18:37 ...niebawem, choć nie wiem, czy cię tam przepuszczą przez kwarantannę Odpowiedz Link Zgłoś
felicjan15 Kaczyński trafi do Tworek? 02.03.09, 18:39 Prezes o ile pamiętam nigdy w ciągu 14 miesięcy rządów nie był w Brukseli. Bał się bardziej inteligentnych od siebie. Wpływ ma tylko na członków PiS i brata. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 Kaczyński o szczycie UE: Proszę państwa, to był... 02.03.09, 18:44 Polsce nie zagraża kryzys! Polsce zagrażają tylko dwie paskudne łachmyty, które straszą i szczują biednych prostych ludzi! A ktio, tio taki? Jak to kto?! Arcywodzuś - czyli Jarosław Kaczyński i Ojdyr, czyli Muchomorek Jadowity i Pazerny (bardzo). Bo z pozostałymi "da się" wytrzymać. Nawet z Panem Prezydentem!! Odpowiedz Link Zgłoś
j.ciecwierz A co mówią o szczycie UE inni ????? 02.03.09, 18:47 politbiuro.pl/politbiuro/1,85402,6333646,Tusk_zwyciezca_szczytu__Ludzie_to_docenia_.html Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Re: A co mówią o szczycie UE inni ????? 02.03.09, 18:50 politbiuro.pl/politbiuro/1,85402,6333646,Tusk_zwyciezca_szczytu__Ludzie_to_docenia_.html PIS-komuno, czytajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
qc Troche wyrozumialosci 02.03.09, 18:49 on wlasnie przechodzi traumatyczne doswiadczenia zyciowe. Dopiero co nauczyl sie jak wiazac buty a tu juz zalozono mu konto bankowe chyba nawet zostal internauta a moze nawet otworzyl pierwsza puszke piwa. Wypadki dla niego tocza tak szybko ze glupawy jarus musi nam troche pomarudzic. Odpowiedz Link Zgłoś