mlasskacz 03.03.09, 17:30 Zbrodniarzy karać, ale Cyganie też zabijają Wegrów za głupstwo. Byłem, widziałem i nie zazdroszczę im tych kosmitów z Indii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naparstnica_purpurowa chyba cię pogięło... 03.03.09, 17:57 Sądzisz,że jest jakikolwiek motyw, który usprawiedliwia strzelanie sobie do ludzi? Np. jak mój sąsiad mnie okradnie i otruje mi psa,a potem porysuje samochód i będzie w nocy hałąsował... to mogę mu podpalić dom,a potem czekać aż wybegnie i przeciągnąć serią po nim i jego dzieciach? Chyba cie pogięło. Odpowiedz Link Zgłoś
nicram112 wydaje mi sie ze dalas dobry przyklad... 03.03.09, 18:38 ...wytedy znaczaco zmniejszaja sie niewyjasnione kradzieze i otrucia psow. Oraz halasy po nocach w calej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka z czego utrzymuje się Cygan, jezeli nie pracuje? 03.03.09, 19:00 nie pracował i nie ma zamiaru pracować? Czytałem(tu przepraszam za porównanie), że niemcy inne nacje w obozach koncentracyjnych po uprzedniej selekcji wykorzystywali do pracy, zaś Cyganów bez selekcji od razu kierowali do komór gazowych. To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny Re: z czego utrzymuje się Cygan, jezeli nie pracu 03.03.09, 19:14 Twoj tekst jest na maksa rasistowski. Odpowiedz Link Zgłoś
zydowski_wojownik [...] 03.03.09, 22:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
naparstnica_purpurowa Naprawdę?! 03.03.09, 19:50 nicram112 napisał: > ...wytedy znaczaco zmniejszaja sie niewyjasnione kradzieze i otrucia psow. Oraz > halasy po nocach w calej okolicy. Naprawdę uważasz,że jak ktoś ukradnie samochód, włamie się do domu, to można podpalić jego dom i zabić go? I zabić jego dzieci? NAPRAWDĘ?! Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys Węgry: 5 tysięcy osób na pogrzebie zamordowanyc.. 03.03.09, 18:12 a co ma wolność słowa do karania za przestepstwa? niech sobie każdy nawołuje do czego mu się podoba a mordercy powinni być osądzani tak czy siak. Bez względu na kolor skóry. CO za różnica, czy zabijam krzycząc "Ty czarnuchu" czy "Dawaj portfel"? Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Zbrodniarza zlapac i surowo 03.03.09, 18:22 ukarac. Nie wolno ludziom podpalac domow i strzelac jak do zwierzyny, tym czynem, ktokolwiek go dokonal, zrownal Wegrow z najwiekszymi zbrodniarzami minionych lat. Co do samych Romow - lubie ich tym bardziej im dalej sa ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
banter Re: Zbrodniarza zlapac i surowo 03.03.09, 18:58 "ktokolwiek go dokonal, zrownal Wegrow z najwiekszymi zbrodniarzami minionych lat." Wegrzy wlasciwie sami sie zrownali juz z 70 lat temu, kied wraz z nazistami poczeli atakowac europejskie wioski. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Zbrodniarza zlapac i surowo 03.03.09, 20:39 Wielkie mi co. Każdy tak umie. Odpowiedz Link Zgłoś
westbrompton Re: Zbrodniarza zlapac i surowo 03.03.09, 21:34 > Wegrzy wlasciwie sami sie zrownali juz z 70 lat temu, kied wraz z > nazistami poczeli atakowac europejskie wioski. Ciekawe rozumowanie.Naziści, ale nie Niemcy.Natomiast oskarżyć wszystkich Węgrów już skrupułów nie masz.Poczytaj więcej na temat historii Węgier. Polacy,którzy przeżyli wojnę a mieli kontakt z żołnierzami węgierskimi nie byli tak kategoryczni wobec Węgrów jak ty. free.art.pl/podkowa.magazyn/nr51/wegrzy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
emelem1 Re: Zbrodniarza zlapac i surowo 03.03.09, 18:58 the_rapist napisał: Nie wolno ludziom podpalac domow i strzelac jak do > zwierzyny do zwierzyny to można tak sobie strzelać?? Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Zbrodniarza zlapac i surowo 03.03.09, 20:40 Zaczyna się od deptania żab a kończy w Watykanie lub polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
starfruit Boże, jakim trzeba być zwyrodnialcem... :( 03.03.09, 18:49 Boże, jakim trzeba być zwyrodnialcem żeby zrobić coś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Bóg nie istnieje i nigdy nie istniał 03.03.09, 20:43 a coś takiego zrobi każdy człowiek po dłuższej lub krótszej rozmowie motywującej. Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik ateusz taki jak ty może i tak 03.03.09, 21:41 ale wierzący może będzie się bał konsekwencji swego czynu i kary po śmierci. rozumiem że mierzysz innych swoją miarą Odpowiedz Link Zgłoś
genkar Re: ateusz taki jak ty może i tak 03.03.09, 22:47 vitmik napisał: > ale wierzący może będzie się bał konsekwencji swego czynu i kary po śmierci. > rozumiem że mierzysz innych swoją miarą dane historyczne wskazują na to, że wierzący nie mają żadnych oporów przed mordowaniem tysięcy czy nawet milionów ludzi. I nie ma znaczenia jaką wiarę wyznają. Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys Re: ateusz taki jak ty może i tak 05.03.09, 13:02 to zależy w co wierzący hyhy, są religie , gdzie za tego rodzaju czyn wobec niewiernych dostajesz niebo plus kilkadziesiat dziewic. W kulturze, w której na jedną waginę musisz sobie zapracowac latami pracy (tak, jest to tranzakcja handlowa i specjalnie mówie waginę a nie żonę , bo tak naprawde do konca nie wiesz co kupisz, jedyna pewna, rzecz to że ma waginę) to jest naprawdę nęcący deal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Czylii wierzącym według ciebie kieruje strach? 10.03.09, 15:33 No widzisz, masz tu na dłoni różnicę między bezwolnym baranem kierowanym strachem a myślącą istotą ludzką kierującą się własnym rozumem. Ateista nie zabija ponieważ jego rozum mu tak wskazuje natomiast wierzący słucha swojego czarownika. Podałeś doskonałą definicję prania mózgu zwanego religią. Odpowiedz Link Zgłoś
aston84 Węgry: 5 tysięcy osób na pogrzebie zamordowanyc... 03.03.09, 19:00 Przesadzają, zwykłe przestępstwo, a oni jakąś teorie spiskową do tego budują. Na Węgrzech jest 600 tysięcy Romów i w tym roku było na nich 16 napadów, moim zdaniem to przesada mówić, że to coś więcej, bo jakby rzeczywiście było jak się sugeruje to ofiary liczone byłby by w dziesiątkach co najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jacwing20 Węgry: 5 tysięcy osób na pogrzebie zamordowanyc.. 03.03.09, 19:01 A czy ktos z wydajacych opinie na tym forum, czy tez aktor tegoz arykulu, byl, mieszkal, widzial co Cyganie wyrabiaja z Wegrami? Szkoda, ze nikt nie podaje statystyk na temat tego ile Cyganow zabija, gwalci, rabuje Wegrow miesiecznie. Daleczego nikt nie pisze o tym, ze w niektorych dzielnicach Budapesztu lepiej nie pokazywac sie po zmroku... Nie mowie Cyganow na Wegrzech trzeba zabijac... co to, to nie. Zbrodnia to zbrodnia... i nalezy ja karac niezaleznie od tego kto ja popelenil Szkoda tylko ze artykul talki jednostronny.. Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny Re: Węgry: 5 tysięcy osób na pogrzebie zamordowan 03.03.09, 19:13 jaki jednostronny? co Ty pleciesz. autor notatki przedstawia suche faty bez wlasnego komentarza, gdzie Ty tu widzisz jednostronnosc? chyba ze jednostronnym jest dla Ciebie zabicie ojca i jego dziecka, masz racje, potrzebna jest drugostronnosc: zabicie zabojcow. Odpowiedz Link Zgłoś
naparstnica_purpurowa Re: Węgry: 5 tysięcy osób na pogrzebie zamordowan 03.03.09, 19:53 jacwing20 napisała: > A czy ktos z wydajacych opinie na tym forum, czy tez aktor tegoz arykulu, byl, > mieszkal, widzial co Cyganie wyrabiaja z Wegrami? Czy to USPRAWIEDLIWIA strzelanie do ludzi wybiegających z płonącego domu? > Szkoda tylko ze artykul talki jednostronny... To jest artykuł o jednym wydarzeniu,a nie elaborat o stosunkach społecznych na Węgrzech. Odpowiedz Link Zgłoś
jacwing20 Węgry: 5 tysięcy osób na pogrzebie zamordowanyc.. 03.03.09, 19:03 A ja bym chetnie poznala jednak motywy.... nie wierze ze ktos zabil ich bez powodu- nawet jezeli zaden powod nie tlumaczy zbrodni to i tak chetnie bym go poznala... Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_wolna_nilka Re: Węgry: 5 tysięcy osób na pogrzebie zamordowan 03.03.09, 19:12 jacwing20 napisała: > A ja bym chetnie poznala jednak motywy.... nie wierze ze ktos zabil ich bez > powodu- nawet jezeli zaden powod nie tlumaczy zbrodni to i tak chetnie bym go > poznala... Ja ci chętnie wytłumaczę- chorobliwa nienawiść do wszystkiego, czego nie pojmuje ciasny umysł. Taka sama, jak twoja. To na temat "powodu' dla którego można podpalić lub zastrzelić pięcioletnie dziecko. Co do statystyk- iluż Polaków popełnia przestępstwa w Polsce i na świecie. Czy to stanowi powód, że by podpalić komuś dom? Odpowiedz Link Zgłoś
jacwing20 Re: Węgry: 5 tysięcy osób na pogrzebie zamordowan 03.03.09, 19:28 zjacwing20 napisała: > > > A ja bym chetnie poznala jednak motywy.... nie wierze ze ktos zabil ich b > ez > > powodu- nawet jezeli zaden powod nie tlumaczy zbrodni to i tak chetnie by > m go > > poznala... > > > Ja ci chętnie wytłumaczę- chorobliwa nienawiść do wszystkiego, czego nie pojmuj > e > ciasny umysł. Taka sama, jak twoja. > To na temat "powodu' dla którego można podpalić lub zastrzelić pięcioletnie dzi > ecko. > Zapraszam do Budapesztu- 8 dzielnica- zeby cie obrabowali potrzebuja 30 min, zeby cie podbic i obrabowac- musisz skrecic w boczna uliczke, zeby cie obrabowac, pobic i zgwalcic wejdz w boczna uliczke po zmroku, o reszcie- kontunuj wieczor to sie przekonasz i jesli Cyganie nie robia tego z "chorobliwa nienawiści" to jakie sa powody > > Co do statystyk- iluż Polaków popełnia przestępstwa w Polsce i na świecie. Czy > to stanowi powód, że by podpalić komuś dom? Polakow nie porownuj, bo sobie nie damy zeby Cyganie weszli nam na glowy! I jak napisalam wczesniej- zbrodni nie usprawiedliwiam i ten kto to zrobil musi poniesc kare Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Tam musi byc jakiś układ, brak motywu jest dowodem 03.03.09, 20:46 na spisek, że szara sieć romska oplata całą planetę i czają się za każdym krzakiem krwiożercze pieciolatki ktore rzucają się na dobre, katolickie staruszki wyposażone w kieszonkowe maczety do szatkowania dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
naparstnica_purpurowa Re: Węgry: 5 tysięcy osób na pogrzebie zamordowan 03.03.09, 19:56 jacwing20 napisała: > A ja bym chetnie poznala jednak motywy.... nie wierze ze ktos zabil ich bez > powodu Zawsze jest jakiś powód do zabicia...może hałasowali w nocy? Może dziecko wrzuciło zabójcy piłkę do ogrodu albo się nie kłaniało sąsiadowi. Pewnie zasłużyli by podpalić ich dom. Niestety nie zginęli w płomieniach, więc trzeba było chwasty zastrzelić. Puknij się w głowę! Odpowiedz Link Zgłoś
jacwing20 Węgry: 5 tysięcy osób na pogrzebie zamordowanyc.. 03.03.09, 19:10 O i jeszcze jedno... dlaczego autor artukulu nie podaje, ze zbrodnie najpradopodobniej popelnili Cyganie... Skoro Cygan zabil Cygana, po co w to mieszkac Wegrow- nie Cyganow... zupelnie nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny Re: Węgry: 5 tysięcy osób na pogrzebie zamordowan 03.03.09, 19:15 a skad ta pewnosc, skad te prawdopodobienstwa? bo Ci sie tak wydaje? co za ciasni w umysle i postrzeganiu kretyni pisza na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
rad.ekg Re: Węgry: 5 tysięcy osób na pogrzebie zamordowan 03.03.09, 20:27 Ciasnota umyslu to charaktekryzujesz sie jak narazie ty. Z komentarzy jacwing20 wynika, ze mieszka na Wegrzech wiec pewnie ma informacje z pierwszej reki. Ale twoj ciasny umysl i tak tego nie pojmie i pewnie mnie jakims bluzgiem zaraz obrzucisz. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzo44 Re: Węgry: 5 tysięcy osób na pogrzebie zamordowan 03.03.09, 19:23 jacwing20 napisała: > O i jeszcze jedno... dlaczego autor artukulu nie podaje, ze >zbrodnie najpradopodobniej popelnili Cyganie... Skoro Cygan zabil >Cygana, po co w tomieszkac Wegrow- nie Cyganow... zupelnie nie >rozumiem bo to widzisz taka polityczna poprawność. ująć się za uciskanym... ciekawe co by powiedzieli wyznawcy political correctness, gdyby takich "uciskanych" - co to nie pracują, nie wiadomo z czego żyją, "solidarność" oznacza dla nich solidaryzować się ze swoimi a dymać "gojów", palących ogniska w "salonach" po-pe-ger-owskich bloków etc. etc. ... otóż gdyby takich "uciskanych" było prawie 10% - tyle co na Węgrzech albo Słowacji... No i tak jak niejeden przedmówca powiedział: zbrodnia jest zbrodnią, ale jednostronne naświetlanie tematu ordynarnym kłamstwem (co najmniej - tak !!! - nie np. eufemistyczną "nieuczciwością") - coś jak np. akcentowanie przez p. steinbach (brak kapitalików nieprzypadkowo) kwestii "wypędzonych" przy całkowicie bezrefleksyjnym pomijaniu faktu na kogo owi pokrzywdzeni głosowali w trzydziestym trzecim... Odpowiedz Link Zgłoś
genkar Re: Węgry: 5 tysięcy osób na pogrzebie zamordowan 03.03.09, 22:50 gonzo44 napisał: > jacwing20 napisała: > > > O i jeszcze jedno... dlaczego autor artukulu nie podaje, ze > >zbrodnie najpradopodobniej popelnili Cyganie... Skoro Cygan zabil > >Cygana, po co w tomieszkac Wegrow- nie Cyganow... zupelnie nie > >rozumiem > > bo to widzisz taka polityczna poprawność. ująć się za uciskanym... > ciekawe co by powiedzieli wyznawcy political correctness, gdyby > takich "uciskanych" - co to nie pracują, nie wiadomo z czego > żyją, "solidarność" oznacza dla nich solidaryzować się ze swoimi a > dymać "gojów", palących ogniska w "salonach" po-pe-ger-owskich > bloków etc. etc. ... otóż gdyby takich "uciskanych" było prawie 10% - > tyle co na Węgrzech albo Słowacji... > > No i tak jak niejeden przedmówca powiedział: zbrodnia jest zbrodnią, > ale jednostronne naświetlanie tematu ordynarnym kłamstwem (co > najmniej - tak !!! - nie np. eufemistyczną "nieuczciwością") - coś > jak np. akcentowanie przez p. steinbach (brak kapitalików > nieprzypadkowo) kwestii "wypędzonych" przy całkowicie > bezrefleksyjnym pomijaniu faktu na kogo owi pokrzywdzeni głosowali w > trzydziestym trzecim... Czy sądzisz, że ci Niemcy, którzy nie popierali Hitlera w '33 mieli możliwość pozostać na Śląsku i Pomorzu ? Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re:Taa, a podsądny sam pobił się pałką milicyjną 03.03.09, 22:11 po plecach. Nie gadaj głupstw, jacwingu. I oby ciebie coś takiego nie spotkało... Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub666666 [...] 03.03.09, 20:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
robertfr pogrzeb 03.03.09, 21:22 Calkowicie i w calej rozciaglosci sie z Toba zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta co z tymi Cyganami jest nie tak? 03.03.09, 20:29 wszędzie gdzie jest ich pokaźna mniejszość dochodzi do agresji. Dlaczego nikt ich nie lubi, chyba nie za ich zamiłowanie do cygańskiej muzyki? Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk To samo co z mniejszością polską w Irlandii 03.03.09, 20:48 co z tymi Polakami jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Re: To samo co z mniejszością polską w Irlandii 03.03.09, 21:43 to samo??? no popatrz, Polacy w Irlandii zyją wszyscy z zasiłków? Odpowiedz Link Zgłoś
e-skin Re: co z tymi Cyganami jest nie tak? 03.03.09, 21:25 to samo jest z Żydami Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: co z tymi Cyganami jest nie tak? 03.03.09, 21:33 e-skin napisał: > to samo jest z Żydami trudno dyskutować z kimś kto ma małego penisa.... Odpowiedz Link Zgłoś
dryhas Re: co z tymi Cyganami jest nie tak? 03.03.09, 21:47 Sam sobie odpowiedz dlaczego chciałbyś spalić cygańskiego ojca i jego pięcioletniego syna,a jak się nie uda,to może ich odstrzelić.Mała podpowiedź:z podświadomego strachu,to przecież nie mnie będą palić w komorach gazowych,bo to ja będę z tych którzy do komór zaganiają Odpowiedz Link Zgłoś
leci Węgry: 5 tysięcy osób na pogrzebie zamordowanyc.. 03.03.09, 20:33 Więcej na ten temat można przeczytać na wschodni.net: www.wschodni.net/2009/03/wzrost-napiec-wegiersko-romskich.html Odpowiedz Link Zgłoś
aston84 Re: Węgry: 5 tysięcy osób na pogrzebie zamordowan 03.03.09, 23:38 Przeczytałem, zgadzam się, ze pogarszająca się sytuacja gospodarcza wzmaga takie ruchu w ludziach przeciwko mniejszością tym bardziej jakim jak Romowie, wcale się temu nie dziwię i nie potępiam tego, niestety tu poszło za daleko, bo spalić dom to jedno, ale zabić kogoś to już przesada. Lepiej niech Węgrzy zabiegają o to, aby firmy nie zatrudniały Romów, aby ludzie nie korzystali z ich usług, ani nie kupowali u nich nic, a policja ich ściśle kontrolowała i karała surowo za wszystkie przestępstwa to na pewno byłoby lepsza walką z Romami niż taka przez zabijanie ich, bo przecież tam jest kilkaset tysięcy tych Romów i zabić wszystkich nie będzie łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
berek_p [...] 03.03.09, 20:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Węgry: 5 tysięcy osób na pogrzebie zamordowanyc... 03.03.09, 22:38 Nie zebym zartowal z tragedii, ale z Redaktorow chyba mozna: Ten 5letni synek na trzymanym zdjeciu na pierwszym zdjeciu Gazety to niezle cyce ma..... :) Poprawcie (sie) ! Odpowiedz Link Zgłoś
aston84 Re: Węgry: 5 tysięcy osób na pogrzebie zamordowan 03.03.09, 23:31 Współczuję Węgrom takiej mniejszości dużej w ich kraju i to jeszcze Romów. Jeśli to Węgrzy zrobili (w co wątpię tak zachowywać się raczej Węgrzy nie zachowuję) to moim zdaniem było to bardzo głupie, po co zabijali ich, jak już spalili im dom. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyh28 jak to zwykle w czasie kryzysu do głosu dochodzą 03.03.09, 23:50 demagodzy oskarżający o całe zło mniejszości narodowe... Odpowiedz Link Zgłoś
burek_polny Jak widac sa jeszcze zwolennicy krysztalowych nocy 04.03.09, 00:02 60 lat minelo... I nic. Pierwiastek bydlecy ciagle daje o sobie znac. Przywrocic kare smierci - od razu pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Cyganie wszędzie sprawiają kłopoty 04.03.09, 02:45 Ale to wcale nie znaczy, że należy do nich strzelać i podpalać im domy. Ja się zgadzam, że Cyganie tworzą środowisko na wskroś kryminalne. Trudno też znaleźć Cygana uczciwie pracującego. Jeśli jakaś grupa ludnościowa za punkt honoru uznaje przestępstwo, to takie są potem skutki. Wiem, że Cyganie w Polsce wycwanili się na łojeniu podatnika z forsy. Na dzieciach robią szczególne byznesy. Jeden Cygan zrzeka się dziecka, a drugi Cygan je adoptuje - i kasuje podatnicze. Co tu zresztą dużo gadać - przecież sami Cyganie uznają niecyganów za podludzi (tzw. gadziów). Niech mi tu nikt nie fanzoli, że Cyganie są cacy! Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo szlag wie , czy to nie robota innych cyganów 04.03.09, 06:44 to jedyna nacja w Europie, która żyje na koszt innych. Przygarnę psa, kota, ale biednego cygana przegonię. Odpowiedz Link Zgłoś