Dodaj do ulubionych

STRZELCZYNI!!

10.09.02, 12:54
DZIEN DOBRY.
Mam pytanie, bo strasznie sie miotam jesli chodzi o wybor zawodu.
Jestem strzelcem z koziorozcem w ascendencie, medium coeli w skorpionie i
ksiezycu w baranie. co Pani by mi polecala????
jaki jest moj profil??
dziekuje za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • mii.krogulska Re: STRZELCZYNI!! 10.09.02, 13:46
      Witam serdecznie,
      solarny Strzelec dobrze czuje się w zawodach związanych z podróżami, edukacją,
      polityką. Lubi ruch, zmiany, niespodzianki, rywalizację - szczególnie jeśli
      Księżyc zajmuje znak Barana (odradzam publiczne urzędy - nuda Panią dobije ;).
      Ascendent w Koziorożcu doda do Pani charakteru cierpliwość, precyzję i talent
      organizacyjny. Medium coeli w Skorpionie popychać Panią będzie w stronę zawodów
      związanych z psychologią, wielkimi pieniędzmi i zarządzaniem. Właśnie zawody
      związane z marketingiem, badaniami rynku, audytowaniem i prowadzeniem szkoleń
      wydają się dla tej komblinacji odpowiednie. Medium Coeli w Skorpionie to dobry
      układ na pracę we wszelkich działach, które zajmują się prowadzeniem kontroli.
      Nie sprzyja eksponowanym stanowiskom, ale daje rzeczywistą władzę i wpływy.
      Przy asc w Koziorożcu zapewne ma Pani Słońce w XII domu, a więc decyzja o
      wyborze zawodu może przyjść późno lub też może Pani w życiu zmienić kierunek
      zawodu lub edukacji. Warto pamiętać, że solarnym Strzelcom sprzyja szczęscie w
      firmach zagranicznych, szczególnie z amerykańskim kapitałem. Warto inwestować w
      naukę języków i zdobywanie międzynarodowych certyfikatów, także dyplom studiów
      lub zaświadczenia o różnych szkoleniach i kursach mogą się w życiu
      niespodziewanie przydać.

Pozdrawiam serdecznie,
      Mii
      • zanka Re: STRZELCZYNI!! 11.09.02, 11:47

> > naukę języków i zdobywanie międzynarodowych certyfikatów, także dyplom
        studiów
        > lub zaświadczenia o różnych szkoleniach i kursach mogą się w życiu
        > niespodziewanie przydać.

tak, jezki znam, kursy rozne tez juz mam za soba, dyplom w kieszeni i jestem
        wlasnie na etapie zmieniania zawodu. zaczynam doceniac pieniadze. moze to
        wlasnie ten skorpion zaczal mnie pchac w inna strone. jesli chodzi o badania to
        rzeczywiscie czuje jakis pociag wchodzenia wglab. skonczylam dziennikarstwo ale
        bardziej pociaga mnie socjologia bo nie jest tak powierzchniowa, psychologia
        jest troche za powazna jak na mnie, w koncu strzelca. aby polaczyc wszystko w
        jednym ostatnio tez wpadl mi pomysl marketingu bo to wszystko w jedny, a ruch
        jest zapewniony.
        dziekuje za obszerna odpowiedz.
        pozdrawiam.
      • zanka Re: STRZELCZYNI!! 12.09.02, 10:36
        >
        > Przy asc w Koziorożcu zapewne ma Pani Słońce w XII domu, a więc decyzja o
        > wyborze zawodu może przyjść późno lub też może Pani w życiu zmienić kierunek
        > zawodu lub edukacji.

wedle moich obliczen Slonce mam w XI domu.
        pozdr.
        • koala_jazz Re: STRZELCZYNI!! 12.09.02, 17:37
          hm..... :-) Mam podobnie slonce w XI domu i tez jestem na etapie większego
          zainteresowania pieniądzem. Zanka z którego dnia jesteś strzelcem?

pozdrawiam! :-)
          • zanka Re: STRZELCZYNI!! 13.09.02, 11:02
            koala_jazz napisała:

> hm..... :-) Mam podobnie slonce w XI domu i tez jestem na etapie większego
            > zainteresowania pieniądzem. Zanka z którego dnia jesteś strzelcem?
            >
            > pozdrawiam! :-)

z 15.XII.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka