bogdan331 07.03.09, 07:29 Radek wraca do korzeni.Pis + amen.Enter!Radek spelnia wole ojcarydzyka i zlamasa prezia.Panie odpuść im bo nie wie co czynia!Amen.Enter Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stasieczek5 Fotyga na zgodę 07.03.09, 07:32 Miało być przejrzyście, kulturalnie i demokratycznie. No i mamy kupczenie stanowiskami, ględzenie o "niewykorzystanych zasobach kadrowych" itp itd. Dziekujemy za kolejny PO-PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Fotyga na zgodę 07.03.09, 07:40 'marnowaniem zasobów kadrowych' byłoby wysłanie kogoś kompetentnego na ambasadora przy onz, dlatego jedzie fotyga. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszelwood Fotyga na zgodę 07.03.09, 08:03 Donek chyba się zagalopował. Układy z preziem zawsze kończą się tak samo. Cimoszkę jeszcze można zdzierżyć .Fotyga to żenada . Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Czyli - Fotyga wstapila do klubu TKM..... 07.03.09, 08:15 Kaczynscy go zalozyli i Kaczynscy pamietaja.....O czlonkach. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Kiedy tusek wyp....li Apfelbauma ? 07.03.09, 08:34 Ten facet rujnuje obraz PO !!!! Gra tylko na siebie i pozycję poza Polską . PO powoli przekształca się z w zlepek i zgraję karierowiczów . A teraz kelnerska polityka Apfelbauma poniosła klęskę : on nie będzie w NATO a niejaka fatyga będzie w ONZ . Poczekajcie POpaprańcy do wyborów , pokażemy wam dopiero !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 areabis, kiedy zamkniesz ryj,świnio ? 07.03.09, 09:49 srasz ,srasz i gó... z tego masz... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Kiedy tusek wyp....li Apfelbauma ? 07.03.09, 13:14 areabis...ty to sobie swojego "malego" Mnietkowi na podworku pokazywac mozesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
benia_b Fotyga na zgodę 07.03.09, 09:10 Powrót Fotygi do dyplomacji, to jakiś koszmar. Niesposób zrozumieć wypowiedzi premiera o "marnowaniu zasobów". Ale widocznie w Bolandzie jest wszystko możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
malwoj Fotyga na zgodę 07.03.09, 09:25 Ja rozumiem próby poszukiwania poparcia, ja rozumiem potrzebę zgody z Ajatollachem Kaczyńskim, ale.. FOTYGA!? Istnienie tego monstrum jest obrazą dla każdego normalnego człowieka. Kobieta która ośmieszała powage naszego kraju, która totalnie się ośmieszyła w naszym kraju i teraz.. "zasób kadrowy"? Panie Tusk, to będzie Pana drogo kosztować. Bardzo wierzyłem w szczere i mądre intencje PO, ale teraz mam poważne wątpliwości.. Przykro mi jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
alka.modesta Re: Fotyga na zgodę 07.03.09, 17:31 niestety, musze sie zgodzic.. Pan Tusk musi miec swiadomosc, ze osoby, ktore go popieraja sa w zankomitej wiekszosci swiadome politycznie. dla pani fotygi nie ma miejsc w polityce. juz wystarczajaco nas skompromitowala. ta wiadomosc to duze rozczarowanie Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg57 Fotyga na zgodę 07.03.09, 09:42 Tusk z Sikorskim dali d..y. Prezydent wraz z Jarkiem i tak nie będą wdzięczni. Odpowiedz Link Zgłoś
mer-llink Fotyga na zgodę - Nie zgadzam się 07.03.09, 09:48 A ja sie nie zgadzam, żeby z także moich podatków (z których powstaje budżet MSZ, w tym posad przy ONZ-cie) opłacać synekurę dla p. Fotygi. Oraz dla jej koleżanki. Nie i juz. To niesmaczne i nieestetyczne. A poza tym p.p. Tuskowi i Sikorskiemu do sztambucha: pan Kaczynski staje na głowie, aby ulokowac w Nowym Jorku panią Fotygę i panią Junczyk. Po co? A po to, aby poprzez Nowojorski konsulat walczyć o głosy Polonii (pamiętamy, jak pro-kaczyńskie było tradycyjne, biedniejsze skrzydło Polonii amerykańskiej w ostatnich wyborach). I tym peronalnym desantem na NY p.p. Kaczyńscy chcą zapewnić sobie wpływ na jej głosy w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 Fotyga na zgodę 07.03.09, 09:54 Panie ministrze Sikorski, wie juz Pan, dlaczego Pan nie Bedzie Pan Szefem NATO. Jak widac Prezydent zalatwil Panu duzzzzze, poparcie. Pan tez Zalatwil Prezydentowi duzzzzzze Rzczy. Europa potrafi obserwowac. I jezeli widzi jak do dyplomacji wprowadza Pan osoby, ktore nie potrafily nic innego poza osmieszaniem Polski. Europie jest niepotrzebna wprowadzona nastepna piata kolumna w NATO, nastepna osoba, wprowadzona przez Pana na polecenie Prezydenta. Pan zaszkodzil tez rzadowi. Czy panska naiwnosc jest tak wielka, ze mysli Pan ze chociaz przez piec minut, prezydent bedzie Pana bardziej cenil od nadprezydenta, Jaroslawa Kaczynskiego. Pan ostatnio duzo zaszkodzil Polsce. Dziwie sie Panu Premierowi ze trzyma, takiego ministra jak Pan, zupelnie nieodpowiedzialnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-316 Fotyga na zgodę 07.03.09, 10:54 Panowie decydenci z PO , kiedy mówiliście prawdę o Fotydze, teraz ,czy parę miesięcy wstecz ? Zaczynacie chodzić pod rękę z PIS, wyborcy wam podziękują:((( Fotyga , to obraza dla ludzi, którzy głosowali na PO, jestem tą sytuacją delikatnie mówiąc zniesmaczona. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Fotyga na zgodę 07.03.09, 12:04 Pani Fotyga na to stanowisko się nie nadaje. Dziwne to poparcie ze strony PO... Odpowiedz Link Zgłoś
mmena Fotyga na zgodę 07.03.09, 12:47 Nie sadzilam, ze bede jeszcze kiedys zmuszona do ogladania myszowatej. Ciekawe z kim w pierwszej kolejnosci skloci Polske. Wielkie rozczarowanie. Niewiarygodne, ze Tusk posunal sie do czegos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kk.bogdan Fotyga na zgodę 07.03.09, 13:56 Ciekawe gdzie PO pośle teraz Macierewicza, może na ambasadora NATO, a Ziobro do Trybunału Europejskiego. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Fotyga na zgodę 07.03.09, 14:03 Tak już było. Jak się ktoś ze sfer rządowych kompromitował to za karę otrzymywał stanowisko ambasadora, szefa NIK, dyrektora zarządu PGRów itp. A że kompromituje przy tym nasz kraj to już "małe piwo". Tak było oczywiście za "komuny". Teraz jest lepiej. Lepiej nie mówić. Wstyd i hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
talessin Fotyga na zgodę 07.03.09, 15:42 Pierwsze stadium kompromitacji. Fotyga juz pokazala jak jest kompetentna... nic sie nie nauczyli? Sikorski traci w moich oczach... Odbije sie wam jeszcze tym, a tym bardziej mi jako Polakowi, bo to na nas splywaja konsekwencje waszych durnych decyzji.. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Fotyge na zgodę, spalic na stosie 07.03.09, 16:04 Sikorski ma zawsze racje, i zostanie w Polsce oczywiście. Ale te kumoterstwo, z faszystami, to inaczej widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
basia12.1 Re: Fotyge na zgodę, spalic na stosie 07.03.09, 17:41 Ta nominacja to skandal, ale jeszcze większym skandalem jest uzasadnienie o marnowaniu kadr.Panie Premierze gdyby wyszedł Pan i poprostu powiedział,musiałem ,wybaczcie, byłoby inaczej.Jestem ciekawa czy w innych sprawach też Pan tak bez mrugnięcia kłamie o powodach swoich decyzji.Podobno w zamian prezydent obiecał poparcie dla P.Sikorskiego, to już spokojnie możemy zapomnieć o tym stanowisku dla niego.Kto poważny poprze protegowanego małego gruzińskiego watażki. Odpowiedz Link Zgłoś
henasek Fotyga na zgodę 07.03.09, 17:52 Na jaką zgodę? Ta kobieta nie nadaje się nawet do sprzedaży pietruszki na straganie. Kompromitacja rządu Tuska . Ośmieszacie się. Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Fotyga na zgodę 07.03.09, 23:52 A CO MIAL ZROBIC SIKORSKI JAK PREZYDENT NIE PODPISYWAL MU NOMIACJI NA AMBASADOROW W INNYCH KRAJACH? COS ZA COS NIESTETY DLA NAS WSTYD. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Fotyga warta Sikorskiego , a oboje Tuska 08.03.09, 00:24 To jest towarzystwo nieliczne , ale śliczne. PRL to był przy tym bagnie prawdziwy Wersal. Odpowiedz Link Zgłoś
szatanskipomiot Fotyga na zgodę 08.03.09, 03:29 No to teraz dopiero Fotyga bedzie miala okazje prowadzic "hardcore negotiations"... Lol Chyba zaczne spacerowac w okolicach 46 i pierwszej zeby na wlasne oczy zobaczyc to cudo dyplomacji;) Odpowiedz Link Zgłoś