simpson0107 Matko jedyna, 11.03.09, 23:00 To juz 35 lat minelo od wyborow?? Ale ten czas leci, to przerazajace. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ---ignoratia iuris nocet fani PO------------------ 11.03.09, 23:10 osmieszajcie sie dalej tzw. wyksztaciuchy, ktore prostej ustawy nie potrafia przeczytac, o jej zrozumieniu nie wspominajac Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Te, mądrala ! 11.03.09, 23:27 "Miszcz" ze szkoły Rydzyka :-))) www.wprost.pl/ar/148390/Szkola-mistrzow-o-Rydzyka/ Odpowiedz Link Zgłoś
grenzik Re: Kancelaria ws. zarzutów Palikota: Prezydent d 11.03.09, 23:07 Kryzys, nie kryzys, gazeta, nie gazeta, Kaczyński, czy Tusk. To przecież bez znaczenia. Kwestią jest to, czy dana osoba sobie zasłużyła na taką nagrodę ? Czy kierownicy spółek skarbu państwa mogą sobie brać jakieś odchodne kosmiczne ? Czy za nasze pieniądze Palikot musi robić cyrk, a Kaczyńscy żenadę ? Szkoda mi mojej Matki. Bo zasuwała od dwudziestego roku życia do uczciwej emerytury. I jakoś pięćdziesięciu kafli nie widzę na jej koncie... I niech mi ktoś powie, za co ? Za co ten koleś ma dostać taką premię ? Co to za popierdo..ne prawo, w którego zapisach jest coś takiego ? I niech ten co mi odpowie wyjaśni mi też, jak to jest z 35 latami w tym wypadku ? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Sam sobie przyznał i sam zainkasował 50 tys. ! 11.03.09, 23:29 Eeeech - nie ma to jednak jak iść w posły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ----a ten dalej bzdury plecie--------------------- 11.03.09, 23:33 wyjasnij nam aniele w jaki to sposob prezydent uchwala sam sobie ustawy, z ktorych wynika jego prawo do nagrody jubileuszowej ??? jestem tego niezmiernie ciekaw Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Cymbałku. 11.03.09, 23:40 Jeśli prezydent wydaje rozporządzenie w sprawie wysokości wynagrodzeń parlamentarzystów - to myślisz, że kto decyduje o tym jaką ON SAM będzie pobierał pensję - ONI ? Odpowiedz Link Zgłoś
hens Re: Kancelaria ws. zarzutów Palikota: Prezydent d 12.03.09, 00:37 Kaczyński robi z siebie żenadę to fakt, ale poseł Palikot z kasy sejmowej nie bierze ani złotówki pensyjki, cała praca w sejmie jest wykonywana bez wynagrodzenia poselskiego. Więc za jakie nasze pieniądze ! Popatrz dokładniej na innych nierobów i złodziei w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Ssiesz pałkę, owczy worku. 11.03.09, 23:17 Schowaj się lepiej z powrotem do szamba! Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Teraz pistytutki mordy kubeł! 11.03.09, 23:44 Nie ma kryzysu , jest OK i cool . Kasa nasza . A te bezrobotne i bidule z łapą to pod pałac . Odpowiedz Link Zgłoś
male.conieco Skarbówka i CBA ma pod góre 12.03.09, 01:40 w prześledzeniu transferów Palikota i przestępstw skarbowych. Wielki biznesmen za pieniądze teścia. Bez układów i lewej kasy facet nie przeżył by roku z własnej pracy. Zwykły cham nie potrafiący nic poza byciem chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Kancelaria ws. zarzutów Palikota: Prezydent dos... 12.03.09, 01:55 Słyszałem i widziałem w TV jak pos. Niesiołowski powiedział,że prezio płaci p.Kownackiemu 100(sto)tysięcy zł miesięcznie za bycie ministrem w jego dworze, pardon, kancelarii. Innym podobnie, a jest ich cała chmara. Na kancelarię prezia 200 milionów,na IPN - 200 milionów,na KRRiT -100 milionów, itp, itd, a na spaloną szkołę dla niewidomych dzieci w Laskach zbiórka złotówek do kapelusza. W państwowej Służbie Niezdrowia w STYCZNIU zapisali mnie do neurologa na 15 MAJA. I "o take Polske żeśmy walczyli". Samiście tego chcieli Grzegorze Dyndały. Fajnie jest gdy cała władza w Polsce zajmuje się ochroną embrionów w lodówce. I tak trzymać chłopaki. I broń Boże nie rozwiązywać Komisji Wspólnej ... do obdzielania Kk majątkiem narodowym, bo naród to ONI. Poseł Gowin na prezydenta! Choć kaczyści już tak im w du.ę właża, że nie wiadomo kogo władcy Polski w następnych wyborach poprą. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 35 lat pracy razy dwa to 70 tys. zł 12.03.09, 04:17 Oj oni się namęczą aby ten kraj zadłużyć i sprzedać ... Za mało tych nagród , za mało ... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach Prezydent Kaczyński pożytecznie pracuje dla PiSu 12.03.09, 06:19 Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 To oficjalny przekręt prezydenta PIS-u... 12.03.09, 08:05 to swoista 'walka" z kryzysem... Odpowiedz Link Zgłoś
enteryk Kancelaria ws. zarzutów Palikota: Prezydent dos... 12.03.09, 09:05 PALIKOT TO SZUJA NIECH PISZE O PO-PAPRAŃCACH ILE ONI SOBIE WYPŁACAJĄ Odpowiedz Link Zgłoś