stara_twojej_starej 16.03.09, 17:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katoprzyglup No i to mi sie podoba, szkoda, ze uciekajacy 16.03.09, 17:12 zawsze nie koncza w czarnych workach bez udzialu osob trzecich Odpowiedz Link Zgłoś
kristoff26 Re: No i to mi sie podoba, szkoda, ze uciekajacy 16.03.09, 17:19 Że tak powiem, podpisuję się obydwoma rękami. Takich piratów drogowych, w dodatku pewnie na podwójnym gazie bo jeździli całą drogą to mi w ogóle nie szkoda. Mogło się skończyć tak jak niestety często się kończą takie sytuacje czyli śmiercią Bogu ducha winnych osób trzecich. Oby jak najmniej takich ludzi na drogach Odpowiedz Link Zgłoś
ministrant15 Re: No i to mi sie podoba, szkoda, ze uciekajacy 16.03.09, 19:28 kristoff26 napisał: > Oby jak najmniej takich ludzi na drogach Oby jak najmniej takich ludzi wogóle w naszym Kraju, nie tylko na drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-ru Uciekali przed policją: zginęli w wypadku 16.03.09, 17:17 Do rodziców dzieci na skuterach i guadach ci co zginęli też myśleli że śmierć na drodze ich nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jhwh Odznaczyć drzewo! 16.03.09, 17:21 Tylko nie przypinać gwoździem! Podlewać, pielęgnować, przeganiać szkodniki. Takie drzewo to skarb :) Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Wasted! 17.03.09, 01:53 kapitanahab napisał: > GAME OVER !! a kto dyma żony ścigantów? płacą komuś? komu? czy nie nadszedł czas aby to upublicznić? Odpowiedz Link Zgłoś
tersta Kto kazał kretynom uciekać przed policją?A teraz.. 16.03.09, 18:23 pewnie we wsi "czarne marsze robiom". Ale wiem, ze tam większość tak jeżdzi, po pijaku jeżdza całe rodziny, wsiadają z [pijakami do samochodu, a potem tragedia, to na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
qasher Re: Kto kazał kretynom uciekać przed policją?A te 16.03.09, 20:27 Jeśli kogoś kochającego wolność ponad życie nazywasz kretynem... Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Pieprzysz, boś dureń. 16.03.09, 20:50 Rozumiem, że nazywanie "kochającymi wolność" zwykłych buraków-złodziei nie syfi ci języka? Ciekawe dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 zamilcz przygłupie! 16.03.09, 22:50 wolność takich debili kończy się tam, gdzie zaczyna się moje bezpieczeństwo i ch... im na groby! lepiej ze zdechli sami, nastepnym razem zapewne zabiliby jeszcze kogos... Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 Gratuluje inwencji,tam was na pewno nie zlapia 16.03.09, 18:25 Szkoda tylko drzewa.Kondolencje dla rodzin Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Uciekali przed policją: zginęli w wypadku 16.03.09, 18:45 tym razem drogowym bandytom nie udało sie nikogo zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
alesieporobilo Selekcja naturalna 16.03.09, 18:53 Selekcja naturalna. Darwinizm w czystej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
ministrant15 Re: Uciekali przed policją: zginęli w wypadku 16.03.09, 19:24 Łączę się z wyrazami bólu z drzewem, które niewinne, doznało poważnych uszkodzeń przez idiotę. Jedyne pocieszenie dla drzewa to to, że sprawca poniósł sprawiedliwą karę. Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Re: Uciekali przed policją: zginęli w wypadku 16.03.09, 21:14 spoko, drzewu zapewne nic nie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Re: Dwóch kretynów mniej 16.03.09, 19:42 Szkoda, że to nie ci dwaj: kryptogej i jego braciszek marionetka. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanahab Uciekali przed policją: zginęli w wypadku 16.03.09, 19:49 Trudno, że zginęli.Takie jest ryzyko popełniania przestępstwa.Brawo policja za nieustępliwość w działaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Dziwnie nie żal mi tych pijusów. Na szczęście 16.03.09, 19:53 nie zdążyli zabrać ze sobą żadnego innego użytkownika drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo-liberal Tych chwastów mi nie szkoda, ale drzewa już tak :/ 16.03.09, 20:07 Tych chwastów mi nie szkoda, ale drzewa już tak :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gluchy To dobrze ze zmarli 16.03.09, 20:36 inaczej musieliby sie spalic ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
salma67 Re: To dobrze ze zmarli 16.03.09, 21:47 Dlaczego piszesz że dobrze że obydwaj zmarli.Przecież pasażer nie może ponosić winy za błędy kierowcy.Jemu jest wszystko jedno bo to nie za jego błąd ich policja ścigała. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 wasza polska milicja nie zna pewnie 16.03.09, 20:42 pojęcia blokady czy kolczatki. dla nich liczy się tylko jedno Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Brałeś leki? 16.03.09, 20:51 A może powinieneś wrócić do komory hibernacyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Zbanuje ktos wreszcie tego przyglupa? 16.03.09, 22:52 Dzieciom neo mowimy NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 kim jestes cieciu, ze piszesz: "wasza"??? 16.03.09, 22:53 hm? za kogo się masz? wiesz, ilu ludzi ginie np. w USA w poscigach policyjnych? masz jakies dane? a oni nie gina tylko na drzewach.. zwykle sa zastrzeliwani... wiec zlituj sie nad sobą i nie osmieszaj sie Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewany22 Re: kim jestes cieciu, ze piszesz: "wasza"??? 16.03.09, 23:04 TAk zastrzeliwani som na pewno,zastrzeliwani i zagoniani ..........Jezd do USA i sprawdz jak to tam wyglada ,zdziwsko cie ogarnie...............i ..hm.moze na oczy przejrzysz............... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 powiedzcie mi jeszcze jedno 16.03.09, 21:21 po co wam polakom takie strasznie wielkie rowy wzdłuż tych dróg obrośniętych drzewami? czy to ma jakiś związek z roztopami i ewentualną potrzebą podróżowania łodziami po kraju? może na początek wybudujecie pobocza o jakiejś logicznej szerokości? www.um.andrychow.pl/psp/docs/20080322_wypadek/DSC05655.JPG www.remiza.com.pl/gfx/arts/774/774_5.jpg strach po tych waszych drogach jeździć... Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: powiedzcie mi jeszcze jedno 16.03.09, 21:52 a kolega pewnie wyjechal do Reichu 2 lata temu i juz "obywatel swiata" he,he... jezdze po tych drogach prawie 20 lat i nie zdarzylo mi sie zwiedzic ani jednego z tak przerazliwych rowow, o ktorych piszesz. Moze dlatego, ze nigdy nie wsiadlem za kierownice nawet po wypiciu 1 piwa. Rozumiem, ze dla niektorych taki row to przeszkoda nie do pokonania, tym bardziej jesli widzi sie ich kilka... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: powiedzcie mi jeszcze jedno 16.03.09, 23:56 alienxxx napisał: > a kolega pewnie wyjechal do Reichu 2 lata temu nie dwa lata temu i nie do rzeszy. wy polacy macie niemiecką obsesję Odpowiedz Link Zgłoś
pio765 Re: powiedzcie mi jeszcze jedno 17.03.09, 12:21 "carpaccio4" - czy nikt w twojej nowej "ojczyźnie", nie powiedział ci, że jesteś nadętym bufonem? Z twoją mentalnością, do końca świata pozostaniesz "polakiem". Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Re: powiedzcie mi jeszcze jedno 16.03.09, 22:10 carpaccio4 napisał: > po co wam polakom takie strasznie wielkie rowy wzdłuż tych dróg > obrośniętych drzewami? te głębokie rowy są po to, żebyś się miał gdzie skryć, kiedy ten twój strach, związany z jazdą po polskich drogach przełoży się na wzmożoną perystaltykę jelit. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 rowy i nie tylko zawdzieczamy twoim panom 16.03.09, 22:56 to, ze w Polsce jest wiele rzeczy na glowie postawionych i w wielu sprawach nie nadązamy, ze mamy politykow, jakich mamy zawdzieczamy zachodowi, ktory nas sprzedał ruskim na 50 lat... czytasz czasem jakies ksiazki? to poczytaj, co wyprawiali ruscy i niemcy i kogo wybijali w pierwszej kolejnosci podpowiedź: nie byli to niewyksztalceni chlopi panszczyzniani a na dodatek od 100 lat gnębi nas watykanska czarna stonka:) POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
tyiga Re: powiedzcie mi jeszcze jedno 17.03.09, 12:34 A proszę cię bardzo. Takie głębokie i szerokie rowy są potrzebne, aby pijane bydlaki miały utrudnione niszczenie mojego ogrodu i pola :) Odpowiedz Link Zgłoś
cinol100 Uciekali przed policją: zginęli w wypadku 16.03.09, 21:51 carpaccio4 widać że nigdy nie jeździłeć po zachodnich drogach, no może z pominięciem autobany. ale żeby dojechać do niemieckiej autostrady musiałeś jechać drogą krajową która jak większość dróg za zachodnią granicą jest na poboczach obsadzona drzewami które rosną wzdłuż rowów. Mogę zrozumieć że wypierasz się swojego pochodzenia w trudnej sytuacji, ale zapierać się polskości nie znając realiów na jakie sie powołuje to jest jak wyparcie się zanim pierwszy kogut zapieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewany22 Re: Uciekali przed policją: zginęli w wypadku 16.03.09, 23:00 W cywilizowanym kraju to za cos takiego policjanci by byli zawieszeni do wyjasnienia ,a prawdopodobnie postawieni przed sadem za spowodowanie zagrozenia na drodze i uczestnictwa ( spowodowania)w nieumyslnym zabojstwie.A co by bylo jakby zgineli inni (nie bioracy w ucieczce ,ani poscigu) ludzie?.Nawet w tak policyjnym kraju jak USA ,policji nie wolno stwarzac zagrozenia na drodze ani strzelac w celu ( li !!!) tylko zatrzymania pojazdu .......Wolno postawic zapore ( kolczatke) ale nie wolno SCIGAC pojazdu ,tylko go konwojowac ,chyba ze droga jest calkowicie bezpieczna i pusta...... W polsce to jest nawet nie trzeci swiat........pod tym wzgledem.... Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Uciekali przed policją: zginęli w wypadku 17.03.09, 00:03 Ci policjanci z pościgu przyczynili się do nieumyślnej śmierci dwóch użytkowników dróg. Czy odpowiedzą? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Uciekali przed policją: zginęli w wypadku 17.03.09, 01:40 cygan37 napisał: > Ci policjanci z pościgu przyczynili się do nieumyślnej śmierci dwóch > użytkowników dróg. Czy odpowiedzą? Wątpię. cygan, ja też wątpię. oni robią co chcą. nie wspomnę o intratnych emeryturkach... Odpowiedz Link Zgłoś
czujny_obywatel Brawa dal Policji 17.03.09, 11:25 Tu na końcu chyba jacyś debile albo analfabeci piszą.Niby za co Policja ma odpowiadać, taranowali zabitych gnoi, strzelali do nich. Nie (czasami szkoda). Poprostu zorganzowali pościg.MIELI ODPUŚCIĆ DROGOWYM MORDECOM, ZANIECHAĆ...TEGO DEBILE FORUMOWI CHCĄ. Jak ktoś ucieka przed Policją sam jest sobie winien, a tu nawet bandyci drogowi tak się przejeli ucieczka, że sami sie rozwalili na drzewie, wiec jaki problem. JESZCZE RAZ - WIELKIE BRAWA DLA POLICJI ZA KONSEKWENCJĘ I NIEUSTĘPLIWOŚĆ. MUIMY WYPLENIĆ CHWASTY NA DROGAC. Ja jakbym zobaczył takiego pijaka w samochodzie to natychmiast zadzwoniłbym na Policję. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Uciekali przed policją: zginęli w wypadku 17.03.09, 12:33 Jezdnia taka wąska, czy mieli poszerzoną wersję mazdy??? Odpowiedz Link Zgłoś