pierot6 17.03.09, 12:03 Niedługo czas na Leppera,Ziobro..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetamara Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa... 17.03.09, 12:08 Mam nadzieję że trafi na kogoś wielce otwartego oraz kochliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
oserwatoreromano Re: Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa. 17.03.09, 12:24 Jeate zwykłym dowcipnisiem podwórkowym, a to nie jest żaden komplement pod twoim adresem- wrecz drwina jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
hno3 Oservatorać Romano najlepiej w więźniu 17.03.09, 13:02 pod prysznicem jak Romano się schyli. Odpowiedz Link Zgłoś
troll29 Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa... 17.03.09, 12:10 do grypsujacych niech go dadza, bedzie mial niezle towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
stern82 Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa... 17.03.09, 12:11 Dezodorancik, piżamka w paseczki, laczuszki, podusia omg chłop czy przedszkolak? Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Trzeba było myśleć, to teraz nie musiałbyś si 17.03.09, 12:20 Nie bój!!! Przez całą odsiadkę obstrukcja ci nie grozi. Do kosmetyczki dodaj oliwkę Johnson&Johnson. Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb ale beksa 17.03.09, 12:20 oj popecki, "najpierw pomysl, potem zrob". to na przyszlosc! a teraz nie placz, jak ostatnia beksa! Odpowiedz Link Zgłoś
artea13 Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa... 17.03.09, 12:24 sama nie wiem co myśleć, czy są w tej sprawie jakieś dowody oprócz słów kobiety, która się prostytuowała i nie wie, kto jest ojcem jej dziecka? jak dla mnie, nie jest to ktoś na tyle wiarygodny, ze mogłabym jej uwierzyć. tymczasem w areszcie umiera Łyżwiński. nie wiem, czy gwałcił czy nie, ale na pewno nie zgwałcić Anety K., bo w ciągu 4 lat sama mu się oddawała. jeśli miała wyrzuty sumienia, to poszłaby się wyspowiadać, więc jednak penie nie o to chodzi, to raczej sprawa polityczna. no i ktoś jej dobrze zapłacić zapewne. szkoda słów. wypuścili by tego Łyżwińskiego, żeby mógł spokojnie umrzeć w domu, a nie tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa. 17.03.09, 12:29 1) o ile pamiętam, to Popecki jest ojcem chrzestnym jednego z dzieci Anety K. 2)Nie bardzo rozumiem, jak mógł robić zastrzyki bez jej zgody 3) Z tego co mi wiadomo, oxytocyna nie jest jedynie lekarstwem dla zwierząt, również podaje się ja w szpitalach w celu przyspieszenia porodu (nie padło nigdzie, jaki konkretnie środek miała dostawać Aneta K. weterynaryjny czy "ludzki"?) Odpowiedz Link Zgłoś
swist8 Oczywiście że świadek może być niewiarygodny 17.03.09, 12:41 dodatkowo w świetle przytoczonych tutaj argumentów. Ale sąd chyba dobrze rozpatrzył tą sprawę. Swoją drogą Aneta K. też jeszcze chyba może znaleźć się tam gdzie Pan P. Odpowiedz Link Zgłoś
oserwatoreromano Re: Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa. 17.03.09, 12:45 artea13 napisała: > sama nie wiem co myśleć, czy są w tej sprawie jakieś dowody oprócz słów kobiety > , > która się prostytuowała i nie wie, kto jest ojcem jej dziecka? jak dla mnie, ni > e > jest to ktoś na tyle wiarygodny, ze mogłabym jej uwierzyć. > tymczasem w areszcie umiera Łyżwiński. nie wiem, czy gwałcił czy nie, ale na > pewno nie zgwałcić Anety K., bo w ciągu 4 lat sama mu się oddawała. jeśli miała > wyrzuty sumienia, to poszłaby się wyspowiadać, więc jednak penie nie o to > chodzi, to raczej sprawa polityczna. no i ktoś jej dobrze zapłacić zapewne. > szkoda słów. wypuścili by tego Łyżwińskiego, żeby mógł spokojnie umrzeć w domu, > a nie tak.. Miło czyta się rozsądne wypowiedzi, a, niestety, należą one tu do rzadkości. Widać, że rozsądek kieruje Twoimi losami, a nie humor dowcipnisia podwórkowego i zupełnego kretyna, których tutaj pełno. Niestety, w Polsce byle ....może oskarżyć faceta i pogrążyć go zupełnie. Tę całą AK należałoby wyjałowić , aby więcej nie płodziła dzieci bóg wie z kim , a potem na siłę szukała zoologów do pozbycia się ciąży. Ją by dobrze przesłuchać , i może ją by potem zaaresztować. Jej moralność budzi poważne wątpliwości. Aż dziw bierze, ze ludzie z wyższym wykształceniem ( sędziowie prokuratorzy) dają się nabrać na prostackie zagrywki aktorskie AK. Za mało psychologii ich uczona, a może oni po prostu olewali te zajęcia, i teraz, z powodu ich swobodnego stosunku do nauk społeczno-socjologicznych, mamy cele zapchane przypadkowymi erotomanami –amatorami. Może AK bardzo chciała a pan Ł nie miał siły by jej odmówić. Tego niedokształceni prokuratorzy i sędziowie nie są w stanie dociec, więc walą z grubej czapy i zamykają schorowanych ludzi- potrzebujących rzetelnej pomocy medycznej- do ciupy. Niech na wszelki wypadek zgniją w ciupie, bo w przypadku przeżycia mogłyby wypłynąc na jaw niedociągnięcia w wykształceniu sędziów i prokuratorów. Więc niech „gnije ścierwo” ku naszemu ( sędziów i prokuratorów) bezpieczeństwu. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa. 17.03.09, 12:56 Ja w ogóle jakoś słabo znoszę dowcipy z uwięzionych Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff Re: Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa. 17.03.09, 13:20 Poczytaj kodex karny z komentarzem to sie przekonasz czy Anette K. oddawala sie dobrowolnie czy pod przymusem i zwoc uwage, ze istnieje troche wiecej jak jeden milion metod i form przymusu. Tu przymusem byla sama swiadomosc, ze jak nie odda sie cielesnie Lyzwinskiemu to ten w ramach odwetu opozni jej wyplate wynagrodzenia. zaufaj sedziom ,ktorzy na temat prawa wiedza wiecej niz przecietna gawiedz oraz przypadkowe spoleczenstwo. zwroc tez uwage, ze gdyby Anette. K. pomowila Lyzwinskiego i Leppera o wykorzystanie cielesne to zgnilaby w kryminale gdyz ich bylo stac na najlepszych papugow dostepnych na krajowym rynku i przed sadem zrobili by z niej pendzel a sad skazal by ja na 5 lat wiezienia. zwoc tez uwage , ze jak wynika z niemieckich badan naukowych az 66 % kobiet byla w pracy molestowana a w Polsce moze byc podobnie. zauwaz tez, ze fakt molestowania czy cielesnego wykorzystaniaw pracy zglasza srednio jedna na 50 000 ofiar a sady w Polsce skazuja srednio 16 osob rocznie gdyz reszcie albo nie sa w stanie udowodnic winy albo ofiary nie zglaszaja zawiadomien o popepnieniu przestepstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa. 17.03.09, 13:45 vinogradoff napisał: > zaufaj sedziom w politycznej sprawie raczej trudno, zwłaszcza gdy widać, jak ostatnio traktują przeciwników PO. Tak na marginesie, ciekawym kiedy zacznie się sprawa p. Sawickiej. Na razie oskarżone jest CBA i wmawia się nam, ze nie widzieliśmy tego co widzieliśmy. Najbardziej wkurza mnie niejawność sprawy, gdzie z jednej strony szeroko opisano seksualne ciemiężenie pani K, a nie mogliśmy poznać faktów. Tu minus dla sędziów !! W końcu sprawa dotyczy osób publicznych, a oskarżeni wnosili o jawność. Tu ochrona pani K nie powinna mieć miejsca. To nie jest zgwałcona nastolatka a świadomie krocząca tą drogą pani. > Tu przymusem byla sama świadomość, ze jak nie odda sie cieleśnie Lyzwinskiemu to ten w ramach odwetu opóźni jej wypłatę wynagrodzenia. A jak odróżnić panią robiącą karierę za pomocą D. a potem oskarżającą "dobrodzieja" z zemsty od wykorzystywanej? Cała postawa i historia pani K świadczy, ze jest właśnie taką osobą. Sorry, ale moralność pani nie znającej ojców swoich dzieci świadczy właśnie za takim jej postępowaniem. Najśmieszniejsze (a może najsmutniejsze) jest to, ze zdaje się miejsce radnego J.Popeckiego może właśnie zająć pani K, która była druga na liście. A podobno cała sprawa zaczęła się od tego, że nie dostała (a raczej nie zdobyła) "obiecanej" funkcji radnej i idących za tym apanaży. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa. 17.03.09, 13:39 Nie mam litości dla bandy lepperstwa. Niech zdychają w męczarniach i rozpaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa... 17.03.09, 12:25 Z kimś kto lubi jak ja czytać książki i oglądać teatr telewizji, a w areszcie z tego co wiem, za tym nie przepadają - zauważa Popecki. ..................................................................... Faktycznie, to już jest poważna przesłanka abyś nie odbył kary. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa. 17.03.09, 12:38 Chyba coś przegapiłem. Ten co "mlaska" też pójdzie siedzieć??? > :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa. 17.03.09, 13:14 pollack5 napisał: Chyba coś przegapiłem. Ten co "mlaska" też pójdzie siedzieć??? > :-) W sumie, to dobrze by się stało bo tam miejsce wielkiej kołalicji oralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
bluevabank Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa... 17.03.09, 12:34 popecki! mlaskanie to twoje ostatnie zmartwienie w pierdlu Ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
grenzik Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa... 17.03.09, 12:42 "Z kimś kto lubi jak ja czytać książki i oglądać teatr telewizji" no to pierwsza wiadomość, która mnie dziś ubawiła :D Tak, tak panie Popecki. A w poniedziałek po teatrze TV osadzeni zbierają się na spotkaniu literackiego kółka dyskusyjnego i popijając czaj rozpatrują portrety psychologiczne bohaterów obejrzanego dramatu. :D Odpowiedz Link Zgłoś
preczzpreczem Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa... 17.03.09, 12:44 a ja bałbym się siedzieć z kimś, kto wstrzykuje ludziom oksotycynę! Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek Mam nadzieję, że więźniowie tego nie słyszeli 17.03.09, 12:44 Co za koleś :) Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Jak cie dojadą od tyłu to mlaskanie będzie twoim 17.03.09, 12:52 najmniejszym problemem. A poza tym nie "obrażałbym" swoich przyszłych towarzyszy w odsiadce. Teatr telewizji to ty w gazecie telewizyjnej widziałeś debilu. A takie książki, o których myślałeś to mają w celu może nawet mocniejsze obrazki mają. Odpowiedz Link Zgłoś
nojuzjuz Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa... 17.03.09, 12:54 I jeszcze zeby cie ktos podrapal za uszkiem,i zaspiewal kolysanke do pdusi jakis utalentowany klawisz?Boi sie towarzystwa?Tam przeciez swojaki!!Specjalisci{zwlaszcza od kopania]i samoobrony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bopin Boję się towarzystwa... 17.03.09, 12:56 No proszę, niedawno kolegował się z Lepperem i Łyżwińskim, a teraz mu towarzycho w kryminale przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
hno3 Typowy dziad jak gwałcilili - było fajnie 17.03.09, 13:06 Jak będą gwałcić - gorzej.Poznasz świat z perspektywy kolan jak poczujesz z tyłu wiatr tak jakżeście to Krawczykowej zafundowali. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 A "Nasza cela czyta", 17.03.09, 13:48 ze szczególną uwagą, co tam Popecki wygaduje. Nadejdzie jednak dzień zapłaty....... Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: Typowy dziad jak gwałcilili - było fajnie 17.03.09, 14:41 to on za gwałt jest skazany ? ciekawe ... i widzę wielcy POPiS-dziacy straszliwie praworzadni są - rzekome przestępstwa w wyk. działaczy SO im niemiłe, lecz jeśli by ich w więzieniu zgwałcili np. - to miód dla uszu tolerastów... ale jest tak, że nie życz drugiemu co tobie niemiłe, bo może za jakiś czas życzenie spełni się właśnie tobie... Odpowiedz Link Zgłoś
bajt52 Re: Typowy dziad jak gwałcilili - było fajnie 17.03.09, 18:03 Gwałcić mogą-byle nie mlaskali. Odpowiedz Link Zgłoś
przezroczysty Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa... 17.03.09, 13:55 "A jak się trafi na kogoś kto mlaska (pisownia oryginalna - red)..." I o co tu niby chodzi autorce artkuliku z tą "pisownią oryginalną"? Chyba nie o brakujący przecinek, bo tego przecież nie słychać, a wywiad był - jak mniemam - "mówiony", nie "pisany"...? Najpewniej chodzi o słowo "mlaska". Jeśli tak, radzę autorce zajrzeć tu: so.pwn.pl/lista.php?co=mlaska%E6 Życząc wytrwałośći w nauce języka polskiego, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Aneta Krawczyk na ławie oskarżonych 17.03.09, 13:56 Aneta Krawczyk na ławie oskarżonych Bohaterka seksafery w Samoobronie Aneta Krawczyk zasiądzie na ławie oskarżonych obok swojego dawnego szefa Stanisława Łyżwińskiego. Będzie wyjaśniać, co stało się z 60 tys. zł, które zginęły z kasy partii - czytamy w "Dzienniku". Według gazety, za dobre miejsce na liście przed wyborami do samorządu członkowie Samoobrony płacili gotówkę do lewej kasy. W Tomaszowie pieniądze - w sumie 60 tys. zł - zbierała Krawczyk. Potem pieniądze zniknęły. Gazeta pisze, że kasa była podwójnie lewa: działacze po wpłaceniu gotówki podpisywali się na liście, ale ktoś sfałszował kilka podpisów i pozmieniał kwoty wpłat. Śledczym nie udało się ustalić kto. Prokuratura ma tylko kopię listy ze sfałszowanymi podpisami, a grafolog do przeprowadzenia analizy pisma potrzebuje oryginału. Wiadomo jedynie, że listą dysponowała Aneta Krawczyk. Aneta Krawczyk twierdzi, że żadnych podpisów nie podrabiała. A zebrane pieniądze oddawała posłom Stanisławowi Łyżwińskiemu i Waldemarowi Borczykowi. ot i cała święta....... Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa... 17.03.09, 14:14 Niema co sie obawiac,bo z czasem dolacza kumple.Ale za to jaka radosc bedzie mial jak przyjdzie mu pierwszemu wychodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
pmww Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa... 17.03.09, 14:24 Oksytocyna nie jest środkiem dla zwierząt, podaje się ją kobietom w celu wywołania akcji porodowej po przekroczeniu terminu naturalnego porodu, w skrócie mówią na to "otc". Chodzi o to, że po pierwsze: on jej podał końską dawkę, a po drugie: że w celu wywołania poronienia. Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa. 17.03.09, 14:44 i jeśli to prawda, w co wątpię, bo sprawa jest wielce dęta i polityczna... to po trzecie - na jej wyraźną prośbę i za obopólną zgodą... nieprawdaż ? chyba, że wyobrażasz sobie, że dali tej ku-rewce w łeb, skuli i zrobili zastrzyk... tylko o takich zarzutach jakoś mowy nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Jedyne wyjscie-Tusk.............. 17.03.09, 14:47 Ladnie pachnie, smierdzi po pilce potem.Juz niedlugo spotkaja sie w jednej celi. Odpowiedz Link Zgłoś
observatoreromano szkoda chłopa i tyle... 17.03.09, 14:56 nie wiem jak to było naprawdę, ale babka ostro szparowała i teraz co? on winien? a kto dał? jak suka nie da pies nie weźmie... Odpowiedz Link Zgłoś
polsz oksytocyna 17.03.09, 14:58 to zwykły środek hormonalny i wcale nie dla zwierząt. Stosuje się go w szpitalach w celu wywołania/przyspieszenia akcji porodowej. Proponuję troszkę się pouczyć nim zacznie się publikować takie rewelacje Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: oksytocyna 17.03.09, 15:19 No właśnie, tylko kto jest niedouczony - cytuję za prokuraturą (z artykułu GW zresztą): prokuratura oskarżyła go m.in. o to, że nakłaniał Anetę Krawczyk do aborcji, robiąc jej zastrzyki z oksytocyny - środka farmakologicznego przeznaczonego dla zwierząt. Środek dla konia a końska dawka to pewna różnica :-) Nie usłyszałem jednak nigdzie, czy potwierdzono w jakiś sposób obecność oxytocyny u p. AK (były zdaje się jakieś badania) czy tylko opiera się to na jej oskarżeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
washner No to ma gwarancje że popracuje jako panienka 17.03.09, 16:06 Zwłaszcza że lubi ładnie pachnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
onucka Re: Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa. 17.03.09, 17:58 Nie buj sie najwyrzej cie przeoraja Obciagniesz pare kabli i bedzie dobrze JAK BEDZIESZ MIAL SZCZESCIE TO MOZE ZE ZBYSZKIEM Z BEDZIESZ W JEDNEJ CELI Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek59 Popecki przed odsiadką: Boję się towarzystwa... 19.03.09, 07:10 Książę....ale mu się wczasy trafili......w areszcie tez czytają gazety.Niech sobie weźmie oliwkę bambino albo kilo smalcu.W ostateczności to i posmaruje chleb Odpowiedz Link Zgłoś