e-ftalo Re: Figurski i Wojewódzki zawieszeni za kpienie z 19.03.09, 22:07 Wojewódzki i Figurski nie od dziś szokują wypowiedziami.Na reszcie trafiła kosa na kamień.Można żartować,ale nie można nikomu ubliżać na antenie radiowej,nawet jeśli jest to młodzieżowa eska.To już nie dziennikarstwo tylko szczeniactwo. Ja wolę rmf maxxx,gdzie jest podobny program ale na lepszym poziomie i pełny profesjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Figurski i Wojewódzki zawieszeni za kpienie z p.. 19.03.09, 22:11 niby treść prawdziwa, choć forma niewłaściwa.... no cóż ciekaw jestem rozwoju wypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Figurski i Wojewódzki zawieszeni za kpienie z 19.03.09, 23:16 Jesteś ch...! Informacja prawdziwa, tylko forma niewłaściwa! Odpowiedz Link Zgłoś
samiec-alfa-pl Już Radio Bis zniszczyli 19.03.09, 22:14 Może nazwanie małym głupim człowiekiem było nadużyciem ale czy swoim działaniem nie zasłużył sobie na to? Już kiedyś zniszczyli RB a teraz biorą się na może nie najlepsze radio ale jedną z ciekawszych audycji w radiu jakimkolwiek. Masakra czy Ci ludzie nie mają dystansu do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
maniekkrzak Re: Już Radio Bis zniszczyli 19.03.09, 22:19 samiec-alfa-pl napisał: > Nazwanie małym głupim człowiekiem nie było nadużyciem, bowiem swoim działaniem > zasłużył sobie na to !!! Powrócę do władzy i wszystko naprawię ! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Już Radio Bis zniszczyli 19.03.09, 23:15 Ja nazywam Ciebie głupim ch... bo na to zasłużyłeś! Fajnie! D...lu! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Już Radio Bis zniszczyli 19.03.09, 23:08 No to ja sobie troszeczkę pożartuje i pokpie: Ty wielki ch...! Odpowiedz Link Zgłoś
spam.nl Figurski i wojewódzki na prezydentow ! 19.03.09, 22:21 MICHU - szacun za poczucie humoru :-) KURDE FELEK - gUpi KARTOFELEK :-) wykończyć KONKURENCJE - jak się tylko da na każdej częstotliwości RadioMAryja niech Nam gra !!! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Figurski i Wojewódzki zawieszeni za kpienie z 19.03.09, 22:26 moje poglądy na temat podobno urzędującego prezydenta sa bardzo zblizone.też mnie ktoś zawiesi? Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Figurski i Wojewódzki zawieszeni za wypowiedź o... 19.03.09, 22:29 a czy nie można zastąpić go panią prezydentową ? (ładna nie jest wysoka też jakby nie ale myśli (i zna języki)) Odpowiedz Link Zgłoś
jab-77 To już nawet nie jest śmieszne 19.03.09, 22:38 Ja rozumiem, że można sobie robić jaja ze wszystkiego, ale to już jest poniżej poziomu. Pomijając zwykłe chamstwo, ja bym ich zawiesił za niską "wartość artystyczną". Ten skecz jest po prostu marny, na zasadzie powiem ku... i wszyscy się będą śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Masz rację, ten prezydent to na prawdę nie jest 19.03.09, 22:48 śmieszny, on jest żałosny, ale cóż jeszcze rok i kilka miesięcy musimy z nim wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: To już nawet nie jest śmieszne 19.03.09, 22:50 jab-77 napisał: > Ja rozumiem, że można sobie robić jaja ze wszystkiego, ale to już jest poniżej > poziomu. Pomijając zwykłe chamstwo, ja bym ich zawiesił za niską "wartość > artystyczną". Ten skecz jest po prostu marny, na zasadzie powiem ku... i > wszyscy się będą śmiać. ------------------ znamy pacana równego FiW, który wykrzykiwał na wałach jasnogórskiej swiątyni o tym gdzie jest Polska i jakoś nie było oburzenia ani zniesmaczenia.... jakoś geny tego głąba były zbliżone do monarszych? Tak więc krzykacze pisiorni, mierzcie wszystkich pacanów jedną miarą,.....jeśli potraficie. Odpowiedz Link Zgłoś
jab-77 Re: To już nawet nie jest śmieszne 29.03.09, 01:42 No wiesz nie trudno się śmiać z kogoś takiego jak Kaczyński, bo i wiek i poczucie humoru nie to. Ale chyba ich musiał do niejakiej desperacji doprowadzić, skoro wyskoczyli z takim "żartem". Rozumiem demokracja, mówić wolno(przynajmniej powinno być) wszystko, ale ja ich miałem dotąd za dosyć inteligentnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazz Figurski i Wojewódzki zawieszeni za wypowiedź o... 19.03.09, 22:41 buu... Poranny W-F to dla mnie naprawdę najmilsza chwila poranka :) Eska Rock udaje niezależną, rock'n'rollową stację, ale w końcu się ugięli :/ Odpowiedz Link Zgłoś
javall Figurski i Wojewódzki zawieszeni za wypowiedź o... 19.03.09, 22:47 Para zidiocialych palantow. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ra paLant ciebie robil 19.03.09, 22:58 bo co? Bo sam bys nie dal rady takich jajec robic? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmak333 Figurski i Wojewódzki zawieszeni za wypowiedź o... 19.03.09, 22:53 Obaj z nich to wady produkcyjne i na próbę zrobieni ale nie dobici. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Figurski i Wojewódzki zawieszeni za wypowiedź o... 19.03.09, 22:54 dziwny ten karj (gdzie 25% mówi, że pan prezydet jest bomba) Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Figurski i Wojewódzki zawieszeni za wypowiedź 19.03.09, 23:06 Prezydent jest BOMBA! tego nie wie tylko trąba! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Figurski i Wojewódzki zawieszeni za kpienie z 19.03.09, 22:55 Ty durna krowo święta! Miło! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_gm Figurski i Wojewódzki zawieszeni za kpienie z p.. 19.03.09, 23:14 W tej chwili zamiast demokracji mamy rodzinny układ powiązań. Prezydent zamiast reprezentować wyborców, popiera interesy brata, prezesa partii opozycyjnej. Jednym słowem, jest burdel na kółkach. Reasumując, kto sieje wiatr zbiera burzę, więc niech się Kaczyński Lech nie dziwi, że wywołuje skrajnie negatywne emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Figurski i Wojewódzki zawieszeni za wypowiedź o... 19.03.09, 23:18 "Z czego się śmiejecie? Z siebie samych się śmiejecie!" (mikołaj gogol) Odpowiedz Link Zgłoś
k31459 Figurski i Wojewódzki zawieszeni za wypowiedź o... 19.03.09, 23:25 mogli sie spodziewac,ze to im nie przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
herr_wolf Polaczki znowu plują na swojego prezydenta 19.03.09, 23:55 A później się dziwią że na świecie się z nich śmieją i nie szanują.Jak ktoś nie ma szacunku do własnego rodaka to niech nie oczekuje szacunku od Niemców,Anglików itd... Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Nie mow tak do mnie ,folksdojczku!! 20.03.09, 01:17 Ja szanuje kartofelki i kaczuszki.Szczegolnie przepadam za kaczuszka z kartofelkiem w dziobie na goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 A od kiedy prezio jest świętą krową ? 20.03.09, 00:00 Wypowiedź tych 2 facetów była niesmaczna, wręcz wredna, ale wolność słowa to wolność słowa Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Re: A od kiedy prezio jest świętą krową ? 20.03.09, 01:10 KACZOREK albo KARTOFELEK nie moze bys KROWKA i to do tego swieta.Nazywanie ptaszka i ziemiaczka prezydentem jest naduzyciem politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
groob Figurski i Wojewódzki zawieszeni za kpienie z p.. 20.03.09, 00:07 Szacunek dla Panow! Wyslac w kosmos obu pokurczow! Odpowiedz Link Zgłoś
loyer1 Nagranie do pobrania 20.03.09, 00:29 www.kubawojewodzkifans.fora.pl/poranny-wf-eska-rock,5/odcinki,464.html Odpowiedz Link Zgłoś
mark85 Figurski i Wojewódzki zawieszeni za wypowiedź o... 20.03.09, 01:07 A wolnosc slowa?Jak Rydzik ,Macierewicz brat prezydenta obrzaja to nie problemu?Obecny prezydent osmiesza sie w kraju i zagranica.Spoznienie na samolot,wszyscy musza czekac na (...).Prezydent kazdego panstwa jest pod obserwacja dziikarzy i wszystkie wpadki sa wylapywane.Kaczory czas zejsc ze sceny. Odpowiedz Link Zgłoś
lucynkababa Figurski i Wojewódzki na 2 lata do więzienia 20.03.09, 01:17 za obrazę głowy państwa i wszystkich Polaków, którzy mają honor Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Zapomniales o Bogu ii Honorze. 20.03.09, 01:26 Bog,Honor i Ojczyzna !!!A CO TO MA WSPOLNEGO Z KARTOFLEM albo Z KACZOREM ? Odpowiedz Link Zgłoś
ubolek Żałosny POziom POmylonych 20.03.09, 01:28 jak dzieci z przedszkola: ty jesteś mały, ty chudzielec, a ty tłuścioch... do tego jeszcze drwiny z nazwiska i mamy cały repertuar karłów moralnych Odpowiedz Link Zgłoś
gavno Figurski i Wojewódzki beda wypie...ni z Eski. 20.03.09, 04:03 Brawo. Moze nareszcie zaczne sluchac stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr_2 Figurski i Wojewódzki zawieszeni za kpienie z p.. 20.03.09, 04:10 już dawno nie to ze powili ich wyrzucić na zbity pysk z telewizji... kilka lat do odsiadki dla chorych ludzi i przymusowe leczenie......... Odpowiedz Link Zgłoś
bogi-j Re: Figurski i Wojewódzki zawieszeni za kpienie z 20.03.09, 04:41 Czy ta super gwiazda doda tez tam byla. chamstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz po co ? ten prezydent i senat 20.03.09, 04:48 znies te urzedy, a zaoszczedzony budzet przeznaczyc na czynna walke z kryzysem, Odpowiedz Link Zgłoś