funny5 19.03.09, 17:31 Ciekawe o czym bedzie mlaskal piss-prezydent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estees Rozpoczął się szczyt Unii Europejskiej poświęco.. 19.03.09, 18:04 Posiedza pogadają, kilka uśmiechów do kamer potem ochlaj i wyżerka i do kasy po diety. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Rozpoczął się szczyt Unii Europejskiej poświęco.. 19.03.09, 18:19 Nie jest tak żle. Już jest decyzja, że UE będzie finansowała NABUCO! Odpowiedz Link Zgłoś
city-zen Re: Ha ha ha.ha ha hah 20.03.09, 01:39 Poczekamy na oficjalny komunikat albo proszę o link. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Ha ha ha.ha ha hah 20.03.09, 09:40 city-zen napisał: > Poczekamy na oficjalny komunikat albo proszę o link. "Cha!, cha1, cha!." - są już oficjalne komunikaty w całej prasie o finansowaniu NABUCO przez UE.Poczytaj sobie. Ciekawe co spowodowało Twój nerwowy śmiech? Przeważnie ludzie znerwicowani i sfrustrowani tak reagują! Odpowiedz Link Zgłoś
city-zen Re: @przyjacielameryki 20.03.09, 01:44 A ja jestem przyjacielem amerykańskiego ludu i amerykańskiej Konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: @przyjacielameryki 20.03.09, 15:48 city-zen napisał: > A ja jestem przyjacielem amerykańskiego ludu i amerykańskiej Konstytucji. o jaki ty durny !! Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: Rozpoczął się szczyt Unii Europejskiej poświę 19.03.09, 18:52 unny5 napisała: > Ciekawe o czym bedzie mlaskal piss-prezydent jak to o czym?o Ukrainie, Gruzji i o wstretnej Rosji! Odpowiedz Link Zgłoś