normalkk 20.03.09, 07:12 O jak dobrze że już nie ogladam tej telewizji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honkers Giertych w TVP? 20.03.09, 07:44 Proponuję tak jak za dawnych czasów, na znak protestu odwrócić odbiorniki TVP ekranem do ściany. Faszyści opanowali telewizję. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Kolejne efekty cudownego planu Jarosława Pierdoły? 20.03.09, 08:01 honkers napisał: > Proponuję tak jak za dawnych czasów, na znak protestu odwrócić > odbiorniki TVP ekranem do ściany. Faszyści opanowali telewizję. ******************************* I przy okazji wysłać Kaczyńskich na zieloną trawkę. Ile lat będziemy sprzątać gnój, którego narobił Kaczyński w ciągu zaledwie dwóch lat rządów? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Giertych w TVP? 20.03.09, 11:47 honkers napisał: > Proponuję tak jak za dawnych czasów, na znak protestu odwrócić > odbiorniki TVP ekranem do ściany. Faszyści opanowali telewizję. Zaraz, zaraz... No to jak mam oglądać TVN, Polsat, tudzież różnorakie telewizje satelitarne? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Dzięki Tusk, Giertych to twój człowiek 20.03.09, 10:55 To właśnie ordodoksyjne stanowisko platformensów uniemożliwiło odrzucenie veta prezydenta w tz. sprawie TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Giertych w TVP? 20.03.09, 07:46 jeszzce by tego brakowało, żeby ten pajac rządził w TV!!!!!! chyba dość już skompromitował siebei i swoj rodzinę......... Odpowiedz Link Zgłoś
peterliberty Dawne czasy minęły 20.03.09, 08:02 Po co odwracać telewizory do ściany, skoro dziś, inaczej niż w "dawnych czasach", mozna oglądać wiele innych programów niż tylko TVP. Dlaczego rezygnować z ligi angielskiej w Canal+ lub filmu na HBO tylko dlatego, że jakiś dupek jest szefem TVP? liberalnydemokrata.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <---------------------=-- 20.03.09, 08:10 Wygląda na to, że przystawki są nieco bardziej żywotne niż przewidział Kaczan. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Giertych w TVP? A jacy sprytni? 20.03.09, 08:13 O.Rydzyk odwrócil sie od LPR-u bo znalazl innych kumpli,silniejszych i wydawalo sie,ze ta partyjka kanapowa trafi tam gdzie jej miejsce na smietnik historii.Ale to sie tylko mi wydawalo,okazuje sie ze w niej byli i sa dosc inteligentni inzynierowie od ludzkich umyslów bo przejeli tzw publiczna telewizje,wyeliminowali jakies kaczki z niej i wybory maja juz w kieszeni.Moze nie dojdzie w niej do tego,zeby spikerzy na wizji zamawiali 5 piw,ale i tak jest to wystarczajaca kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Giertych w TVP? 20.03.09, 08:20 Proponuję jeszcze tatusia Maciusia G. razem z Romusiem dzieci na dobranockę będą miały bajki o dobrym i mężnym wodzuniu Hitlerze i dzielnym generale Franco co to zabił czerwonego smoka i obronił wiarę katolicką w Hiszpanii. Przepraszam za trywialne słownictwo, ale czy naprawdę wszystkich w tym rządzie pop...liło? Liga Posranych Rasistów będzie rządzić TVP? Na szczęście są inne programy. Koniec z abonentem. Doigracie się panowie władza, jak mi Bóg miły, doigracie się!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Może masz i rację, ale o co chodzi? 20.03.09, 11:58 13ronin napisał: > czy naprawdę wszystkich w tym rządzie > pop...liło? A co ma do tego rząd? > Liga Posranych Rasistów będzie rządzić TVP? Dopóki nie zostanie przyjęta nowa ustawa medialna, to - niestety - tak. > Na szczęście są inne programy. Koniec z abonentem. Bez przesady, abonent wiele wytrzyma. > Doigracie się panowie władza, jak mi Bóg miły, doigracie się!!!!!!!!! Możesz cokolwiek bardziej konkretnie? I jaśniej, np. o których "panów władzę" Ci chodzi? I czego mogą się "doigrać"? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Słabość rządów PO i zwłaszcza p. Donalda Tuska: 20.03.09, 08:28 Słabość rządów PO i zwłaszcza p. Donalda Tuska: brak woli rozpędzenia KRTiT i pozostałych towarzystw wzajemnej adorcji "epoki" PiS - Samoobrona - LPR! Jak to możliwe, że najważniejszym medium zarządają ludie układu, który poszedł (mam nadzieję, że na zawsze!), na śmietnik historii? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Słabość rządów PO i zwłaszcza p. Donalda Tusk 20.03.09, 12:06 konrad.ludwik02 napisał: > Słabość rządów PO i zwłaszcza p. Donalda Tuska: brak woli > rozpędzenia KRTiT i pozostałych towarzystw wzajemnej adorcji "epoki" > PiS - Samoobrona - LPR! A niby jak - zgodnie z prawem - miałby to zrobić? > Jak to możliwe, że najważniejszym medium zarządają ludie układu, > który poszedł (mam nadzieję, że na zawsze!), na śmietnik historii? "Dzięki" obowiązującej ustawie o radiu i telewizji. Przyjętej przez PiS z przystawkami w jeden dzień (rekord świata!). A że PiS się nie spodziewał, że go przystawki z telewizji wygryzą, to już temat na inną bajkę. Jedyna możliwość zmiany, to wejście w życie nowej ustawy medialnej. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper W TVP najlepsze sa programy "misyjne" 20.03.09, 08:43 widziałem dwa: reklama by nie zapominac o abonamencie i telezakupy. a to czy rządzi ten czy tamten akurat jest mi obojetne skoro i tak pomysłu nie ma. Obecna sytuacja to pokłosie polityki niektórych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
darmen987 Giertych w TVP? 20.03.09, 09:05 Problemem są tu przede wszystkim zregionalizowane wybory do Sejmu. Mieszkając na przykład w Sulejówku nie mogę głosować na Palikota.Tylko imienne ogólnopolskie wybory do stuosobowego sejmu, tak aby nawet Szczecinianin mógł serdecznie podziękować za współprace np. Ziobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Giertych w TVP? Nie..Tusk... 20.03.09, 10:58 Pytanie;Roman Giertych nie wchodzi? Farfał;Nie pozwolę sobie, by jakikolwiek polityk wchodził mi na głowę. Ani Kaczyński, ani Schetyna, ani Giertych, ani ktokolwiek inny.> polskatimes.pl/fakty/kraj/96237,farfal-polska-telewizja-dla-polakow,id,t.html Widać, że GW wywołuje wirtualny problem aby mieć oczym pisać! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
markerek222 Giertych w TVP? 20.03.09, 15:09 Może zamiast bezmyślnie potakiwać dziennikarzom GW warto zauważyć że: 1. TVP wcale nie stała się gorsza niż za rzadów Urbańskiego 2. nie zauważyłem także, żadnej gloryfikacji LPR-u, Samoobrony ani faszyzmu 3. daje się zauważyć trochę mniej PIS-u 4. Czasem ktoś skrytykuje Tuska - i to jest problem !!!!!! 5. Farfał wyraźnie stwierdza że żadnego polityka nie powoła O co chodzi ?? Świat naprawdę nie jest taki, jak go opisuje GW.Warto czasem pomyśleć samemu. Odpowiedz Link Zgłoś