antybol-szewik 30.03.09, 08:41 Zawisza wychowanek Kaczyńskiego ,te same antypolskie metody i działania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slavik222 A Antynarodowcy z PL za czyje pieniądze??? 30.03.09, 08:56 ...na złodzieju czapka gore... Za czyje pieniądze piszą paszkwile antynarodowcy urodzeni i wychowani w Polsce. Pewnie za O.Rydzyka.Bo przecież nie za.... STOP, kto tak myśli jest antysemitą:) Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach SLD oburzone?? A moskiewska pozyczka to dla kogo ? 30.03.09, 08:56 Niby komu przywiezli pieniadze z moskwy?? Dla kogo byla pozyczka moskiewska??? Jakby nie kasa z upadajacego ZSRR to nie byloby SDRP a pozniej SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Prekursorem tej metody była Bochniarz??? 30.03.09, 09:32 Za czyje to było pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 fly8171, dlaczego pomawiasz świnio !? 30.03.09, 11:17 masz dowody, znasz fakty? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper co ci to zwierzątko zawiniło? 30.03.09, 11:25 Świnia to świnia,nie kłamie,żre,jest z niej mięsko i nawóz-same korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Nie rozumiem Twojej wypowiedzi 30.03.09, 13:14 Pisałem do Twojego adwersarza by nie używał takich słów, uważam że nalezy do kazdego podchodzić z szacunkiem, nie trzeba się z kazdym zgadzać, wystarczy rozmawiac i podawac argumenty, to chyba normalne. Nie komentowałem Twojego posta Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Rozumiem. Moja pomyłka. 30.03.09, 13:33 Swoją drogą stek inwektyw jest niesamowity. :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Od kiedy to Rydzyk nazywa sie Bochniarz? 30.03.09, 11:21 Przecież to ten krętacz założył Radyjo Maryja za niemieckie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <-------------------=-- 30.03.09, 10:18 Oh cóż za spontaniczny wysyp komentarzy z cyklu "oni też kradną, więc się od nas odczepcie". A dla mnie TO DOBRZE, że pseudonarodowy ruch finansowany jest z zagranicy. Widzę same plusy: - Pieniądze przywiezione na taczkach nakręcą w naszym kraju koniunkturę - zarobią firmy produkujące ulotki, baloniki, reklamy, zarobi radio i TV za spoty, Wszyscy zapłacą od tego VAT, PIT, CIT - zasilą nasz budżet. - Partia Libertas i tak nie wejdzie, bo skupia polityków skompromitowanych od lat, ot kolejna egzotyczna ciekawostka. - Jak pójdzie "tradycyjnie" to w połowie kampanii pokłócą się wewnątrz a "ofiarodawca" zażąda zwrotu "pożyczki" - Zawisza i spółką wylądują na bruku. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Pytanie zasadnicze:kto w Polsce tworzy prawo? 30.03.09, 10:44 Jezeli prawo na to zezwala to wniosek nasuwa sie sam, parlament pracuje słabo, o senacie mówic mi się nie chce, to zbędny wydatek społecznych pieniędzy no i kancelaria prezydenta tez ma swój udział. Ideowośc i patriotyzm ludków z LPR-u pominę bo nie uchodzi smiac się z ułomnych, ciekawe jaki wariant szykuje Irlandczyk w przypadku niepowodzenia kto będzie spłacał i kto własne torby zastawi?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Obłuda jest imanentną cechą narodowej prawicy. 30.03.09, 11:18 Gdyby pieniędzy z zagranicy użyła w swojej kampanii inna partia, piali by z oburzenia i wrzeszczeli o zdradzie narodowej, natomiast sami są w stanie posunąć się do dowolnego przekrętu po to tylko żeby mieć kasę. Obłudne padalce. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Nawet eurosrebrniki ich nie kalają 30.03.09, 11:31 zostana uzyte w zbożnym celu niszczenia UE od środka, tak jak niektórzy robili to w PZPR, tylko tamci musieli płacić składki, narodowcy chca tylko brac bo im się nalezy jako "patriotom". Część z nich z wyglądu to "prawdziwi" Słowianie na ich miejscu szukał bym korzeni u "górali z Synaju", co wg. mnie ujma nie jest a czasem nawet zaleta ale szok może byc Odpowiedz Link Zgłoś
jagbia Polscy narodowcy za irlandzkie pieniądze 30.03.09, 11:42 ludzie z prawicy chcą tylko dobrze zarobić, a Europarlament to coraz lepsze miejsce. Gdyby ten św.Mikołaj był Rosjaninem, to nazwa dla takiego postępowania byłaby u nas jedna-zdrada. Ja nie widzę różnicy. To szczyt prawicowej obłudy. Mam nadzieję, że przegrają, Irlandczyk zbanktutuje, a nasi zostaną z długami. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeplita Polscy narodowcy za irlandzkie pieniądze 30.03.09, 12:05 Sfinansuje sfinansuje, tylko ciekaw jestem czy będzie to zgodne z prawem oraz czy wreszcie Ganley zorientuje się kogo sponsoruje i kto garnie pod jego finansowe skrzydła. www.mojeopinie.pl/declanowe_srebrniki,3,1238321861 Odpowiedz Link Zgłoś
nplus Kto jeszcze nie wierzy w globalizacje:)) 30.03.09, 12:11 Skoro nawet narodowy separatyzm finansowany jest ponadnarodowo... Się porobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Kto jeszcze nie wierzy w globalizacje:)) 30.03.09, 12:36 W globalizację nie trzeba wierzyć, ona po prostu jest! i tyle w temacie. Swoją drogą coraz bardziej potwierdza mi się spojrzenie Z. Baumanna w książeczce sprzed paru lat "Globalizacja. I co z tego dla ludzi wynika." Odpowiedz Link Zgłoś
nplus Re: Kto jeszcze nie wierzy w globalizacje:)) 30.03.09, 13:12 Skarbie są rzeczy na ziemi i niebie, w które nie wierzą cale rzesze ludzi:) Wiara nie musi odnosić się do istnienia ale na przykład do możliwości:) "Kto jeszcze nie wierzy w polską armię?" Własnie tym drugim sensie użyłem sformułowanie do którego się odniosłaś. Jak już przywołujesz Baumana i jego ksiązkę, która Ci sie potwierdza to powiedz co konkretnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Libertas! 30.03.09, 13:07 Zgnoic debili z brukseli - bezcenne. Za wszystko inne zaplacisz karta Master Card - jak bolek wplaci na nia obiecane 100 milionów. Odpowiedz Link Zgłoś
flat-ower Polscy narodowcy za irlandzkie pieniądze 30.03.09, 13:24 Zawiszy się nie dziwię. Jakby wysyłał CV to by go wszyscy olali- nic nie umie, kontrowersyjny, rynek zawężony do starych babć. No ale ile może być sprzedawców cudownej pościeli po 2000 PLN w autokarach "darmowych", parafialnych wycieczkach do Lichenia? Ta już roboty nie ma . No więc chłopina sobie zrobił byznes-plan i chce sam stworzyć sobie etat: 4 lata po 10 tyś. miesięcznie. Dziwi was to? Mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
konskipsiinteres Polscy narodowcy za irlandzkie pieniądze 30.03.09, 14:36 Kiedyś mieliśmy Międzynarodówkę komunistyczną pod wodzą Lenina. Dzisiaj mamy Międzynarodówkę nacjonalistycznaą pod wodzą Ganleya. Odpowiedz Link Zgłoś