darkraj 01.04.09, 01:07 ==================================== Teraz każdy może lepiej zrozumieć, czym jest hipokryzja. Aż chce się rzygać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1slaf Gowin: Nie obchodzi mnie, czy moja ustawa jest ... 01.04.09, 01:30 "...dlatego prawo nie może być stanowione wyłącznie w oparciu o nauczanie Kościoła". Niestety, frazesem nie zastąpimy dialogu. W naszym kraju będzie to możliwe za ...? Wtedy, gdy głos hierarchów nie będzie powodował drżenia łydek rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.zywiecki Gowin: Nie obchodzi mnie, czy moja ustawa jest ... 01.04.09, 07:24 Od kiedy on się liczy z wyborcami?CHyba,że przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard34-dwa Gowin: Nie obchodzi mnie, czy moja ustawa jest ... 01.04.09, 08:46 Kardynał Gowin jest niebezpieczny ze swoimi zaściankowymi poglądami na sprawę in vitro.Powinien zejść do kruchty a sejm pozostawić ludziom nie zacofanym. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Gowin: Nie obchodzi mnie, czy moja ustawa jes 01.04.09, 09:24 morze obłudy,ocean zakłamania. Odpowiedz Link Zgłoś
globetrotuar maslo maslane 01.04.09, 09:55 Gazeta cyt;"embriony, ktore sa hibernowane przez zamrozenie". Hibernacja to wlasnie zamrozenie. To przetrwanie przez zamrozenie. Niedzwiedzie i inne zwierzeta przezywaja zime wlasnie przez hibernacje czyli zapadanie w "sen zimowy" czyli zamrozenie. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski sposób wprowadzenia kompromisowego zakazu 01.04.09, 09:58 Myślę, że zainteresowanych mało obchodzi czy zakaz in vitro będzie wprowadzony poprzez ustawę Piechy, którzy liże buty biskupom, czy przez dzienego Gowina, który odważa się powiedzieć "nie". Tylko że efekt ten sam: kompromis, czyli całkowity zakaz. A w wersji Gowina przy okazji jeszcze znaczne utrudnienia w dochodzeniu swoich praw przy realizacji ustawy dotyczącej aborcji. www.petycje.pl/3700 Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Gowin: Nie obchodzi mnie, czy moja ustawa jest ... 01.04.09, 10:56 "2009-03-31, ostatnia aktualizacja 2009-03-31 23:50 Nie obchodzi mnie, czy moja ustawa dotycząca in vitro, jest zgodna z nauczaniem Kościoła; ja chcę uratować jak najwięcej istnień ludzkich, z tego będę rozliczany - oświadczył Jarosław Gowin, podczas debaty w siedzibie Konferencji Episkopatu Polski. " Bylo zaczekac z aktualizacja 10 minut, moze by ktos uznal, ze jest smiesznie?!? Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Gowin: z tego będę rozliczany 02.04.09, 23:46 przez Episkopat? Brawo dziubdziusiu, Gowinie. Czas wstać z kolan, bo ci rzepki kolanowe ulegną degeneracji! Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Gdybyśmy słuchali kościoła ....................... 02.04.09, 23:56 To byśmy nie mogli nawet witaminy C brać :P Jakoś za czasów pierwszego człowieka, nie było religii i żyli. Niestety do czasu kiedy nie poznają największej tajemnicy, skąd się wzięło życie religia zawsze będzie w naszych domach. Bóg nas stworzył. A skąd się wziął Bóg? Gdzie jest ten początek :) Ja i tak pochodzę od UFO bo mam RH-. Ale skąd się wzięło to UFO :D Odpowiedz Link Zgłoś