mariuszjakubek Tusk ma dość Kurtyki 03.04.09, 10:38 a ja mam dość tusku. arivederci arevuar paszoł von Odpowiedz Link Zgłoś
herbapol Re: Tusk ma dość Kurtyki 03.04.09, 12:58 mariuszjakubek napisał: > a ja mam dość tusku. > arivederci > arevuar > paszoł von Podziwiajcie ludkowie tego erudytę z Pcimia Dolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
elsby Tusk ma dość Kurtyki 03.04.09, 10:43 Przez tego Kurtykę płaczę całymi nocami. Odpowiedz Link Zgłoś
ministrant1-pl Tusk ma dość Kurtyki 03.04.09, 10:47 Jakby tak uważnie przyjrzeć się fizjonomii kustyka i ziga-zaga to wydają się obaj tacy jacyś z lekka ciemnawi i mogą się mieścić w tablicy poglądowej. Może to tłumaczy Ich zachowanie?. Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Słowa rozsądku w sprawie Wałęsy 03.04.09, 10:50 www.youtube.com/watch?v=vlYxOcpRdYg&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Tusk ma dość Kurtyki 03.04.09, 11:08 To,że Kurtyka sam zrezygnuje jest naiwnością.To ordynans Kaczyńskich. On wykonuje tylko ich rozkazy. Odpowiedz Link Zgłoś
xnw4 Re: Tusk ma dość Kurtyki 03.04.09, 11:24 Przeciez problem jest tylko jeden; czy Kwasniewski i Walesa byli rejestrowani czy nie byli. Odpowiedz Link Zgłoś
herbapol Re: Tusk ma dość Kurtyki 03.04.09, 13:00 xnw4 napisał: > Przeciez problem jest tylko jeden; > czy Kwasniewski i Walesa byli > rejestrowani czy nie byli. Dla kogo to jest problem,to już jego problem. Odpowiedz Link Zgłoś
hitpol1994 Re: Tusk ma dość Kurtyki 03.04.09, 11:18 "Jak kończą ci, którzy próbują fałszować historię". Widzisz i naród ich zmiótł w czasie wyborów(PIS) Odpowiedz Link Zgłoś
rozwado Instytut Marksizmu-Leninizmu przy PZPR 03.04.09, 11:31 oto czym jest IPN. Jest to gadzinowka szerzaca pomowienia, znieslawienia wedlug dyrektyw jedynej slusznej partii - PiSu. Skandal, ze cos takiego moze byc oplacane z podatkow. To skandal, ze UJ nie dba o jakosc "prac" magistrskich. Polska stacza sie po rowni pochylej, jesli pozwala sie na podobna gnojowke za publiczne pieniadze. Co robi senat UJ. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Tusk ma dość Kurtyki 03.04.09, 13:02 IPN w PIS-du. Wszytkie akta do Archiwum Państwowego. Każdy ma prawo uzyskać do nich dostęp. Proste ? Skończy się granie teczkami. A na koniec : www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
herbapol Tusk ma dość Kurtyki 03.04.09, 13:03 A ja mimo wszystko uważam,że Kartagina(czytaj:IPN, inaczej Instytut Nienawiści Narodowej)powinna być zborzona. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Premier wciąż coś zapowiada. Może wreszcie zacznie 03.04.09, 13:10 działać? Odpowiedz Link Zgłoś
oserwatoreromano Tusk ma dość Kurtyki - a ja ich wszystkich 03.04.09, 13:31 Zacznę może od tego, że rozwinę skrót IPN - Instytut Pełen Niegodziwców. I to jest logiczny wstęp do kilku słów które wystukam na klawiaturze. -Powiem słowami Adama Michnika, używając oczywiście tylko i wyłącznie jego powiedzonka: "Aaa na - na chcholerę" nam IPN. Od badania przeszłości są naukowcy- historycy z wielu świetnych uniwersytetów. Nie !- w Polsce wszystko musi mieć podwójny wymiar - CBA i ABW ( robią to samo), premier i prezydent (obaj zaszczycają szczyty ), PO i PIS (obie partie prawicowe) i na koniec jeszce jeden przykład podwójnego wymiaru: PIS-uar i PIS-uardesa( tu nie będę wyjaśniał sensu, bo...) Pytanie: Kto to jest Kurtyka? Odpowiedź: Facet, który bierze naszą kasę i robi nam wstyd. Pytanie; Co należy zrobić z takim facetem? Odpowiedź: Staropolskim ( PRL-owskim ) zwyczajem, przenieść go na inny, bardziej odpowiedzialny, odcinek pracy i dać mu większe wynagrodzenie. Pytanie; A co na to społeczeństwo? Odpowiedź: Pójdzie pokornie jak stado baranów na kolejne wybory. Pytanie: A co Bóg będzie tego miał ? Odpowiedź: Policyjnych pałek szał. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Kiedy wybory ,bo mamy dość Tuska i kombatantów ... 03.04.09, 13:53 Ten skład ministór i medialnych posłów / Czuma, Niesiołowski, Drzewiecki, Palikot, to jest "reprezentacja" kuglarzy , czy tak ma wyglądać parlament ? Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Polska ma dość komuchów 03.04.09, 13:55 których bronił Michnik, Wałęsa, Geremek, a teraz Tusk. Dość oszczerczej kampanii GW pod adresem IPN. To GW, a nie IPN od lat zatruwa polskie życie publiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Polska to Ty, sloneczko? 03.04.09, 16:23 Polska to takze komuchy i oni tez maja pelne prawo do obrony, niezaleznie czy to sie komus podoba, czy nie. Nie ma oszczerczej kampanii przeciw IPN - to sam IPN ciezko pracuje na to, by nawet najzaciekliwsi zwolennicy lustracji zaczeli sie zastanawiac, czemu ta instytucja narusza zasady polskiej konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster ma dość? - gorsze dni?... 03.04.09, 14:41 "tusk ma dość kurtyki"; ale, i ... teściowej, żony?!, gorsze dni? a n d r o p a u z a?! Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-walezy Polacy maja dosyć thuskoidalnych zdrajców !!! 03.04.09, 15:06 Coraz mniej thuskoidalnych debili - to jedyny pozytyw rządów platfuchów Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss A ja mam dosc Tuska 03.04.09, 15:20 A ja mam dosc TUska i jego gromady "cudotworcow". Kto bardziej zatruwa polskie zycie publiczne, kto oklamuje ludzi, kto wmawial Polakom, ze ich kryzys nie dotknie ? A czy to nie w PO sa najbardziej obrzydliwi pyskacze typu Palikota czy Niesiola, to, co robia zupelnie nie zatruwa niczego, no chyba, ze powietrze... Zostaw ty historyku, ktory dawno zapomniales czym jest historia, Kurtyke i IPN. A zatruwanie zycia publicznego najlepiej robia twoi koledzy z PO, na spolke z Lisem i pismactwem z wybiorczej. Czego sie tak boicie, czy czasem nie tego, by IPN czegos nie znalazl ? Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 IPN musi zniknąć! Podobnie CBA... 03.04.09, 16:43 ...bo burzą ład społeczny! Dobre... A potem się, ku..., dziwcie, że część ludzi zaczyna wierzyć Łysiakowi i Rydzykowi... Normalnie komuna wraca! Tylko patrzeć jak ocenzurują Internet! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Tusk ma dość Kurtyki 03.04.09, 20:17 Mam propozycję .Zlikwidować IPN -bo p.Kurtyka niesterowny ,a przecie to kandydat PO. Podpalić polski reistag i zwalić na kaczorów. Uruchomić obozy Oświęcim ,Majdanek, Bełżec i inne i wysłać tam wszystkie Mohery -bo właściwie co z nich za pożytek ,to renciści i emeryci, którzy budżet obciążają, a tu kryzys. No i wtedy PO wygra każde wybory na 99,99 % ,a p.Tusk zostanie na 99% prezydentem i zapanuje ogólna szczęśliwość. Odpowiedz Link Zgłoś