polemista_x Sikorski ujawnił "instrukcję" dla prezydenta. M... 05.04.09, 16:06 Donald z urzędu poważny, jest I w rządzie niepoważny, bo nie lubi rozsądku. Jest niby jak "macho" na pokaz, bez image a szybko się o nim zapomni bo nie ma wyrazu. To jest zwykły "pistolet" co strzela bez ustanku, a gdy trochę zwolni też nie ma przystanku. Będzie tak dzielił i rządził sobie i nic nie może mu się stać, bo ten kto bierze i cicho siedzi wciąż dalej będzie sobie grać. Musi kolegów dobrze ustawić i dbać też o nich przez cały czas, niech wszyscy widzą, że służy ludziom a władzy przecież trzeba się bać. -"A gdy upadnę i będę nisko czy wyższy fotel będę mógł brać?" Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec instrukcja była za długa 05.04.09, 16:11 kto to widział przesyłać Kaczyńskiemu coś co dłuższego niż etykietka na butelce? on nawet jak by to widzial to po połowie strony by zapomniał co było na początku, a jak by doszedl do końca to by zapomniał że coś wogóle czytał Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------instrukcje to Tusio moze zonce szykowac----- 05.04.09, 16:14 o ile na to pozwoli temu nieudacznikowi buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec i tu się mylisz 05.04.09, 16:18 Kaczyński ma obowiązek współpracowac z rządem w polityce międzynarodowej tylko ten pajac - nie umie czytać przepisów prawa - zresztą on nie umie czytać nic większego niż nalepka na butelce Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: i tu się mylisz 05.04.09, 16:28 czy wy tam PO-kraki znacie znaczenie sloa wspolpracowac ? wbrew temu co twierdzi wydzial propasgandy KC PO to nie to samo co wykonywac polecenia rudego nieudacznika Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie podniecaj się tak chrabik 05.04.09, 16:34 bo ci się potencja skończy ;-) widze że ty tak samo jak Kaczyński uważasz że prezydent to Pan Bóg- ciekawe czy tak samo myslisz o Wałesie? to też prezydent jak by nie było Odpowiedz Link Zgłoś
morawuka1 Re: Twoja ślepa furia do niczego nie prowadzi 05.04.09, 16:30 Cwaniaczki z MSZu próbują wybielić szefa tłumacząc go w chamski i naiwny sposób i wykorzystują takich jak Ty - dymają Cię... To nie instrukcja tylko materiał tezowo-informacyjny a to bardzo duża równica z punktu widzenia głowy państwa (bez względu na to kto nim jest) Alika nie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: Twoja ślepa furia do niczego nie prowadzi 05.04.09, 16:33 to etetowy krzykacz z wydzialu prpagandy KC PO, on tylko pisze to co mu Schetyna w smsie poda Odpowiedz Link Zgłoś
morawuka1 Re: do harbiego...daj se spokój ja nie przeciw PO 05.04.09, 16:39 od PO to Ty się odwal - tu chodzi o perosnalne gierki a nie o światopogląd, ideologię czy program polityczny - w sumie bliżej mi do pakulca niż do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe chrabik czuje szacunek w twoim poście 05.04.09, 16:39 tobie to pewno nikt smsów nie przesyła - bo Pis ma obcięte fundusze i sie miotasz bo nie wiesz co napisać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laksmana Re: Komplentna kompromitacja falszerzy Tuska 05.04.09, 16:15 Mówisz o oficjalnym zgłoszeniu kandydata. Nieoficjalnie mówi się o tym od dawna: www.rmf.fm/fakty/?id=153265 Nie manipuluj faktami, jak chcesz kogoś przekonać do swoich racji. Odpowiedz Link Zgłoś
ebrieta Sikorski ujawnił "instrukcję" dla prezydenta. M... 05.04.09, 16:26 Przecoec Sikorski pokazał tę instrukcję, o ktorej mowił. Jeśli naprawde prezydent jej nie dostał to chyba wina jego kancelarii, ktora nie jeden już raz zawaliła. Ale zdajsie, że prezydent tylko tak się broni, bo wszystkowiedział, ale uważa się za cara Polski, ktoremu wszystko wolno i nikt mu żadnych instrukcji nie ma prawa dawać. O, gdyby instrukcję przekazał mu brat od Radia Maryja to co innego. Zreztą nie wiadomo czy to postępowanie nie było według takiej instrukcji od rady medrcow przy Radiu Maryja. Ale tu przede wszystkim chodziło prezydentowi i PiS-owi o ich ,,wspaniałą minister" Fotygę. Gdy rząd się na nią zgodził to sprawy potoczyły się juz poo mysli PiS-u i wiadomo, że była to obłuda, że popierają Sikorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 To bełkot , a nie instrukcja ? 05.04.09, 16:49 Instrukcja polegajaca na przeciąganiu czasu. Komu to miało słuzyć, czy dobremu samopoczuciu Platformy ? Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: To bełkot , a nie instrukcja ? 05.04.09, 17:43 wojtek2784 napisał: Komu to miało słuzyć, ------- Polsce.Ale to zbyt trudne dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
black_and_white bye bye fAtyga 05.04.09, 17:54 Jedno jest pewne: pani anna fotyga ma juz przechlapane. moze zapomniec o stanowisku ambasadora Polski przy ONZ (na ktore zreszta kompletnie sie nie nadaje) Bye, bye pani aniu. A prezio (mlaskacz) niech tez zapomnij o re-elekcji. Bye, bye szkodniku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: To bełkot , a nie instrukcja ? 05.04.09, 17:46 wojtek2784 napisał: > Instrukcja polegajaca na przeciąganiu czasu. Komu to miało słuzyć, Polsce, naszej obecności w NATO nie - jako banda szmondaków, ale kraj,mający coś do powiedzenia. > czy dobremu samopoczuciu Platformy ? Też - jeżeli spełnia się coś, co służy krajowi, to partia rządząca na pewno ma dobre samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 Kaczyński wykopał kolejny metr 05.04.09, 18:20 grobu dla tego calego Pisdzielstwa. Niech kopie dalej - wrzucimy tam to cale brunatne talatajstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
6nine9 maly prezydencik, maly klamczuszek 05.04.09, 18:27 no comments o klamczuszku, to w koncu prezydencik, wiec nie wolno krytykowac Odpowiedz Link Zgłoś
szczepanna1 Sikorski ujawnił "instrukcję" dla prezydenta. M... 05.04.09, 18:28 biedny prezydent, on nic nie widział i nic nie wiedział Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Sikorski ujawnił "instrukcję" dla prezydenta. 06.04.09, 11:13 szczepanna1 napisała: > biedny prezydent, on nic nie widział i nic nie wiedział I ja mu wierzę. Instrukcji mógł nie dostać (personel gdzieś zawieruszył i zapomniał) / mógł nie przeczytać, nawet jak ją dostał (choćby z powodów podawanych przez Pakulca) / nawet jak mu Sikorski coś ględził w samolocie - nie słuchał. I ja go rozumiem: też staram się nie słuchać ludzi, których nie lubię... Fakt - ja nie jestem prezydentem, nie latam na ważne ogólnoświatowe spędy, a ministrowie to w ogóle ze mną nie rozmawiają... Odpowiedz Link Zgłoś
cli-ff Ta instrukcja funkcjonuje od wyborów 05.04.09, 18:30 Przeciąganie w czasie wszystkiego co się da. Dochodzi już półtora roku rządzenia i szuflady jak były puste, tak są do dzisiaj. Poza ciągłym ujadaniem w mediach kilku warchołów, którzy więcej przebywają przed kamerami, niż na swoich stanowiskach za które biorą ciężkie pieniądze - nic się nie dzieje. Nie ważne są stocznie, zakłady pracy które padają w zastraszającym tempie, ale ważne aby pokopać piłkę i spać w nocy snem sprawiedliwego, dla którego nie ma wydarzenia które mogłoby mu ten sen przerwać. A czy nie jest to czasem urzędnik, który nie powinien dzielić doby na pracę i fajrant, bo przyjął na siebie opowiązki przywódcy rządu? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ta instrukcja funkcjonuje od wyborów 05.04.09, 18:59 cli-ff napisał: > Przeciąganie w czasie wszystkiego co się da. Dochodzi już półtora > roku rządzenia i szuflady jak były puste, tak są do dzisiaj. Może - z tych szuflad do sejmu...? > Poza > ciągłym ujadaniem w mediach kilku warchołów, którzy więcej > przebywają przed kamerami, niż na swoich stanowiskach za które biorą > ciężkie pieniądze - nic się nie dzieje. A co, niby, miałoby się dziać? Awantura za awanturą, jak nie przymierzając w 2005-2007? > Nie ważne są stocznie, > zakłady pracy które padają w zastraszającym tempie, O ogólnoświatowym kryzysie coś Ci się obiło o uszy? > ale ważne aby > pokopać piłkę i spać w nocy snem sprawiedliwego, dla którego nie ma > wydarzenia które mogłoby mu ten sen przerwać. A czy nie jest to > czasem urzędnik, który nie powinien dzielić doby na pracę i fajrant, > bo przyjął na siebie obowiązki przywódcy rządu? Jak wiadomo, każdy kto "przyjął na siebie obowiązki przywódcy rządu", w tej samej chwili przestaje ulegać prymitywnej, fizjologicznej potrzebie spania parę godzin na dobę. O czymś tak horrendalnym, jak uprawianie jakiegoś sportu, w ogóle hadko wspominać... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Urac dla Polski Putina........... 05.04.09, 19:01 To wlasnie chciala mafia Tuska.Moze Putin rzuci miliard?Podziela sie jak bracia a szefem NATO bedzie Putin.W sumie tak przypuszczala ta ekipa po wypowiedzach Sikorskiego.Mamy Nierzad.To jest grozne dla naszej niepodleglosci. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Sikorski ujawnił "instrukcję" dla prezydenta. M... 05.04.09, 19:19 miesiąc temu le..ch...arek mówił publicznie,że popierac bedzie Sikorke,a kilka dni temu juz zapomniał?Wtedy też Mu nie wierzyłam,bo ohyda jest zawsze ohydą. Odpowiedz Link Zgłoś
radekaa Na Świeżo 05.04.09, 19:21 Właśnie obejrzałem wiadomości i po raz kolejny wydaje mi się, że wszyscy wiedzą lepiej co robić od prezydenta. (Może prościej jest zostać Prezydentem niż mówić mu co ma robić) Ja nie wybierałem prezydenta, po to aby był marionetką. Zupełnie się nie zgadzam ze Szmajdzińskim i Sikorskim, chyba ani razu nie usłyszałem od nich czegoś co by mi się spodobało. Wysyłanie żołnierzy za granice, wspieranie Ameryki za wszelka cenę, kupno amerykańskich samolotów nie europejskich, radość z Humerów, co się nadają do wożenia listów, a nie na linię frontu. Wracając do prezydenta. To niepotrzebnie się tłumaczy "wyrostkom" i powinien z nimi zrobić porządek, pokazać kto tu rządzi. Moje pełne poparcie dla Prezydenta za wypowiedź na szczycie NATO. Po raz pierwszy nie zrobiliśmy obciachu i z radością uścisnęliśmy komuś dłoń, a nie jak sugerowali posłowie z pretensją i ociąganiem. ( LOL co za pomysł Panowie.... Hahahaa) ... Niech Pan robi smutną minę... tak mówili Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Na Świeżo 06.04.09, 11:39 radekaa napisał: > Właśnie obejrzałem wiadomości i po raz kolejny wydaje mi się, że wszyscy > wiedzą lepiej co robić od prezydenta. Tak się, niestety, składa (no - prawie wszyscy). >(Może prościej jest zostać Prezydentem Niestety, nie; naród musi wybrać A takiego z ulicy to nie wybiorą, choćby był najmądrzejszy na świecie... > niż mówić mu co ma robić) ditto > Ja nie wybierałem prezydenta, po to aby był marionetką. No to, widać, nie czytałeś Konstytucji, bo zgodnie z Nią, to prezydent JEST marionetką. > Zupełnie się nie zgadzam ze Szmajdzińskim i Sikorskim, Ależ nie musisz; żyjesz w wolnym kraju. > chyba ani razu nie > usłyszałem od nich czegoś co by mi się spodobało. Niestety, musisz się z tym pogodzić: oni też żyją w wolnym kraju i to ich, a nie Ciebie, wybrano do Parlamentu. (...) > Wracając do prezydenta. To niepotrzebnie się tłumaczy > "wyrostkom" Mylisz się; on nie tłumaczy się "wyrostkom", a RZĄDOWI RP. > i powinien z nimi zrobić porządek, pokazać kto tu rządzi. Gdyby nawet wiedział jak to zrobić, to każda próba w tym kierunku skutkowałaby natychmiastowym aresztem, za próbę zamachu stanu. A - nawiasem - TU RZĄDZI RZĄD; jak nie wierzysz, sprawdź w konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 A może,można było wytargować "wizy" 05.04.09, 20:35 Czyli bezwizową turystykę i wzajemne odwiedzanie!!! Ale nasz pan prezydent kaczyński lech jest za mały? Celowo z małej litery!! Odpowiedz Link Zgłoś
moskala69 Sikorski strzelił sobie w kolano. 05.04.09, 20:42 Teraz będzie utykał. Odpowiedz Link Zgłoś
gluchy Kaczynskim powinien zajac sie IPN... 05.04.09, 20:55 ... bo IPN jest zobligowany do scigania zbrodni przeciwko narodowi polskiemu. A to co ten polski Szwejk wyprawia tym wlasnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz63 Sikorski ujawnił "instrukcję" dla prezydenta. M... 05.04.09, 23:38 Kaczyńscy i Tusk to WIELKIE NIESZCZESCIE dla pomyślności naszego kraju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Ot, doczekalismy sie premiera 05.04.09, 23:57 ... prosto z Orwella. Rzadzi nami rudy Napoleon z granda swych wieprzow i macior. Mamy teraz prawdziwe RZADY MILOSCI w wydaniu POpaprancowej POkomuny. Odpowiedz Link Zgłoś
xdt Wenezuela wita was 06.04.09, 00:50 Prezio jedno Premierek drugie sikora z boku knuje spisek, jak wam się drogie dzieci podobają najnowsze odcinki waszej ulubionej opery mydlanej.Nie przegapcie następnego odcinka ,już za tydzień nowa fascynująca intryga. Odpowiedz Link Zgłoś
314zda Sikorski ujawnił "instrukcję" dla prezydenta. M.. 06.04.09, 03:08 "....Radosław Sikorski ujawnił instrukcję, jaka została przekazana prezydentowi Lechowi Kaczyńskiemu przed szczytem NATO...." Komuś sie cos zdrowo popiepszyło w głowie! To PREZYDENT wydaje instrukcje swoimpodległym odnośnie polityki rzadu a nie minister! Minister może zaproponować pewne sugestie ale decyzja ostateczna zawsze jest w rękach PREZYDENTA! Komus do zakutego łba woda sosoda strzeliła! Najwyższy czas aby te matoły Tusk i Sikorski poddały się wreszczie do dymisji! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Sikorski ujawnił "instrukcję" dla prezydenta. 06.04.09, 11:52 314zda napisała: > "....Radosław Sikorski ujawnił instrukcję, jaka została przekazana prezydentowi > Lechowi Kaczyńskiemu przed szczytem NATO...." > Komuś sie cos zdrowo popiepszyło w głowie! Wychodzi, że Tobie... > To PREZYDENT wydaje instrukcje swoimpodległym ...kancelistom; różnym Kownackim i innym Szczygłom... >odnośnie polityki rzadu a nie > minister! > Minister może zaproponować pewne sugestie ale decyzja ostateczna zawsze jest > w rękach PREZYDENTA! Nieprawda. Jest dokładnie odwrotnie. Nie znasz konstytucji. > Komus do zakutego łba woda sosoda strzeliła! Może nie tyle woda, ile chroniczna trauma z powodu usunięcia Brata ze stołka. > Najwyższy czas aby te matoły Tusk i Sikorski poddały się wreszczie do dymisji! Bo jak nie, to...? Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: Sikorski ujawnił "instrukcję" dla prezydenta. 06.04.09, 07:23 rozumiem SLD że wini obie partie bo jest w opozycji ,nie rozumiem PSL niby współrządzi też krytykuje ...propozycja dla PO...odpowiedzi tylko lakoniczne i nie wdawać się w prowokujące prze pisowców spory,wtedy nawet niektórzy dziennikarze nie będą mieli argumentów by twierdzić ze obie partie się kłócą Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Sikorski ujawnił "instrukcję" dla prezydenta. 06.04.09, 11:56 boryska1 napisała: > rozumiem SLD że wini obie partie bo jest w opozycji ,nie rozumiem PSL niby > współrządzi też krytykuje ...propozycja dla PO...odpowiedzi tylko lakoniczne i > nie wdawać się w prowokujące prze pisowców spory,wtedy nawet niektórzy > dziennikarze nie będą mieli argumentów by twierdzić ze obie partie się kłócą A niechże te obie partie pokłócą się na dobre, niech będą przyspieszone wybory, po których Platforma będzie rządzić samodzielnie, bez koła u szyi w postaci PSL-u, który ma duże szanse w ogóle do sejmu się nie dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Nie udało się 06.04.09, 09:23 trudno trzeba zachować spokój i nie histeryzować . Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Sikorski ujawnił "instrukcję" dla prezydenta. M... 06.04.09, 13:33 wiedziaem ze w PO same nieudaczniki siedzą, ale zeby nawet porządnie fałszywki nie zrobić... Lesiaka by zatrudnili - w końcu choć jeden fachowiec by sie znalazł. Szkoda tylko ze od fałszowania. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś