al675.39311 Przybywa nam "bohaterów". 09.04.09, 23:00 Ten człowiek, wybitny naukowiec, historyk, pokazał, że stać go na jeszcze większą odwagę a nawet bohaterstwo, niż oczekiwał prezyd ę t. Jak tak dalej pójdzie to pozostali pracownicy IPN-u pokażą, że też bohaterstwo im obce nie jest i napewno będą kolejny raz dekorowani, ale już teraz orderami Virtuti Militari. Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Bezczelny złodziej śmie podnosić głos 09.04.09, 23:15 Wałęsa, który ukradł dokumenty państwowe, który sprytnie dopchał się do władzy i urząd prezydenta RP do spółki z bandziorem Wachowskim pohańbił, teraz śmie mówić, że "IPN łamał prawo". Debil, który nie potrafi sklecić sensownego zdania, został dopuszczony przez ogłupiony naród do rządów, a teraz o innych śmie mówić, że "opowiadają głupoty". Od czasu wyborów w 1989 roku brzydzę się Wałęsą. Wtedy dał się dokładnie poznać. Nigdy nie oddałem na niego głosu w żadnych wyborach. Nigdy też nie uznawałem go za głowę państwa. Był prezydentem czerwonych, wspierającym lewą nogę (czytaj lewe interesy). Za jego wybryki polityczne Geremki, Michniki i Kuronie chcieli go zaprowadzić przed trybunał stanu. Czemu GW nie przypomni płomiennych mów Michnika przeciw Wałęsie z tamtych czasów? W kolejnych wyborach naród dał Wałęsie 1% głosów. Kto dziś jeszcze o tych faktach pamięta? Ja pamiętam i nie pozwolę robić z cwaniaczka bohatera narodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
gownonapatyku Re: Bezczelny złodziej śmie podnosić głos 09.04.09, 23:34 W aktach nic nie ginie! Gdyby ukradł z własnej teczki,to znalazłoby sie jeszcze co najmniej w 3 różnych miejscach w aktach IPNowskich.Widac gowno znalezli,stąd dymisja gaduły Żaryna. Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Re: Bezczelny złodziej śmie podnosić głos 09.04.09, 23:44 > W aktach nic nie ginie! Gdyby ukradł z własnej teczki,to > znalazłoby sie jeszcze co najmniej w 3 różnych miejscach > w aktach IPNowskich. Nawet gdyby nic [całkowicie] nie zginęło, to złodziejstwo jest złodziejstwem. > Widac gowno znalezli,stąd dymisja gaduły Żaryna. Mimo złodziejstwa Wałęsy i tak zostało dość materiałów na ponad 700 stron książki "SB a Lech Wałęsa. Przyczynek do biografii". Problem w tym, że wielu jest krytyków pisania prawdy o Wałęsie, którzy tej pozycji nie przeczytali. Odpowiedz Link Zgłoś
zylioner bredzisz 10.04.09, 00:00 jak ukradl to co mieli znalezc? znalezli odniesienia do skradzionych akt i maja stare ich kopie. no i zeznania swiadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski jaszczurka 09.04.09, 23:25 Odstrzelił Żaryna jak jaszczurka ogon. Pewnie mu wyrośnie nowy, jeszcze piękniejszy. Przy okazji: szaleńcy od rozdętego 10 razy KL Warschau powoływali się na Żaryna, że dazawuował książkę na ten temat aurostwa B. Kopki, zresztą wydana przez IPN. Ale Kurtyka też kokietuje to towarzycho. Po co? Pewnie żeby nie zrazić sojusznika PiS-u - Radio Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
veneda1 prawda czy prawo? 09.04.09, 23:33 Jak by Wałęsa prawdę mówił, to by nie potrzebował prawa. Zresztą, to odwoływanie się do prawa brzmi ironicznie zważając, że kiedyś cały Ruch Solidarności był bezprawny, ale był prawy, to i w końcu wygrał. Mimo to że miał podstawionych przez komunę kilku liderów takich jak Wałęsa. Teraz jest czas aby się z tego wszystkiego rozliczyć, nie hołubić fałszywych bohaterów, a tylko oddać cześć tym którzy sobie tym naprawdę zasłużyli, tym którzy nie donosili na SB/UB i nie współpracowali po kryjomu z reżimem komunistycznym. Veneda Odpowiedz Link Zgłoś
gownonapatyku Re: prawda czy prawo? 09.04.09, 23:38 To jak sadzisz,kto tak naprawde obalił Komunę? Wiem,że gorbaczow,papiez i Wałęsa. ( nie sądze,że myslisz o jakiejs babie walentynowicz czy gwieżdzie -paranoiku). Odpowiedz Link Zgłoś
veneda1 Re: prawda czy prawo? 10.04.09, 01:14 Myślę że Komunę obalili ludzie, dziesięć milionów ich strajkowało w Polsce w latach 1980-81. Oni są zbiorowym bohaterem Solidarności. Lepiej podkreślać to, a nie wątpliwych liderów: Gorbaczowa, Papieza, Wałęsę i Regana. Jeżeli nie zdrada Wałęsy i tchórzostwo Papieża, to Solidarność by obaliła Komunę już w 1981-2 roku. Veneda Odpowiedz Link Zgłoś
veneda1 Re: prawda czy prawo? 10.04.09, 01:14 Myślę że Komunę obalili ludzie, dziesięć milionów ich strajkowało w Polsce w latach 1980-81. Oni są zbiorowym bohaterem Solidarności. Lepiej podkreślać to, a nie wątpliwych liderów: Gorbaczowa, Papieza, Wałęsę i Regana. Jeżeli nie zdrada Wałęsy i tchórzostwo Papieża, to Solidarność by obaliła Komunę już w 1981-2 roku. Veneda Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: prawda czy prawo? 10.04.09, 15:50 veneda1 napisał: > Myślę że Komunę obalili ludzie, dziesięć milionów ich strajkowało w > Polsce w latach 1980-81. Oni są zbiorowym bohaterem Solidarności. > Lepiej podkreślać to, a nie wątpliwych liderów: Gorbaczowa, Papieza, > Wałęsę i Regana. Jeżeli nie zdrada Wałęsy i tchórzostwo Papieża, to > Solidarność by obaliła Komunę już w 1981-2 roku. > > Veneda Szkoda, że urodziłaś się już w latach 90-tych!! Nie pieprzyłabyś durnot o rzeczach o których nie masz pojęcia. W roku 1981 mogłaby być rzeż milionów ludzi, "ręcamy" ruskich, niemców, czechów i innych przyjaciół. U nas nie obeszłoby się bez ofiar, jak to praktycznie było w 1968 roku w Czechosłowacji. Odpowiedz Link Zgłoś
targaj Re: prawda czy prawo? 09.04.09, 23:41 veneda1 napisał: > Jak by Wałęsa prawdę mówił, to by nie potrzebował prawa. Zresztą, to > odwoływanie się do prawa brzmi ironicznie zważając, że kiedyś cały > Ruch Solidarności był bezprawny, ale był prawy, to i w końcu wygrał. > Mimo to że miał podstawionych przez komunę kilku liderów takich jak > Wałęsa. Teraz jest czas aby się z tego wszystkiego rozliczyć, nie > hołubić fałszywych bohaterów, a tylko oddać cześć tym którzy sobie > tym naprawdę zasłużyli, tym którzy nie donosili na SB/UB i nie > współpracowali po kryjomu z reżimem komunistycznym. > > Veneda > > W tym kontekscie to najbardziej zalosnie brzmi PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC - to sie nazywa relatywizm moralny. Odliczanie trwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
abc12309 Prawdopodobnie Kurtyka stchórzył 09.04.09, 23:41 Zwalniając Żaryna Kurtyka pomyślał o zachowaniu własnego stołka, na który szykował się zamach. Wyraźnie z tego widać że nie jest człowiekim odważnym o czym mówił L. Kaczynski przy jego pompatycznym odznaczaniu wysokim orderem. Takich odważnych w PISie jest prawdopodobnie więcej, znamy to też z historii. Odpowiedz Link Zgłoś
cli-ff Były czasy stalinowskie 09.04.09, 23:42 Teraz nastały wałęsowskie. Pamiętam, jak podczas pogrzebu Stalina była obowiązkowe uczestnictwo uczniów w słuchaniu transmisji radiowej z obowiązkowym smutkiem na twarzach. Dwaj koledzy , którzy nie dostosowali swoich nastrojów do obowiązującego już następnego dnia nie byli uczniami z poważnymi konsekwencjami na całe przyszłe życie. Ale to był rok 1953. Okazuje się że w 2009 roku też wylatuje z pracy człowiek, który ma trochę inny niż powszechnie obowiązujący nastrój dotyczący byłego prezydenta. No ale wtedy był zamordyzm. To co jest dzisiaj? Wolność poglądów? Napewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
targaj Re: Były czasy stalinowskie 09.04.09, 23:47 cli-ff napisał: > Teraz nastały wałęsowskie. Pamiętam, jak podczas pogrzebu Stalina > była obowiązkowe uczestnictwo uczniów w słuchaniu transmisji > radiowej z obowiązkowym smutkiem na twarzach. Dwaj koledzy , którzy > nie dostosowali swoich nastrojów do obowiązującego już następnego > dnia nie byli uczniami z poważnymi konsekwencjami na całe przyszłe > życie. Ale to był rok 1953. Okazuje się że w 2009 roku też wylatuje > z pracy człowiek, który ma trochę inny niż powszechnie obowiązujący > nastrój dotyczący byłego prezydenta. No ale wtedy był zamordyzm. To > co jest dzisiaj? Wolność poglądów? Napewno nie. Albo udajesz, ze pamietasz, a jest to jednak zwykla demencja. Stawialbbym jednak na wplyw rydzykowej indoktrynacji przyjmowanej dogmatycznie. Dosc to smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
cli-ff Re: Były czasy stalinowskie 09.04.09, 23:55 targaj napisał: Albo udajesz, ze pamietasz, a jest to jednak zwykla demencja. Tak napewno demencja. Co ty synku wiesz o historii? Potrafisz tylko insynuować. Zapytaj ojca jak było. Opowie ci jeśli oczywiście nie stał na warcie przy portrecie Stalina. Bo jak stał, to powie, że wtedy była jeszcze większa demokracja niż na Zachodzie. Tyle że poprzedzona była przymiotnikiem: socjalistyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 A jakbyś zadenuncjował własnego Ojca? 10.04.09, 00:06 cli-ff napisał: > targaj napisał: > Albo udajesz, ze pamietasz, a jest to jednak zwykla demencja. > > Tak napewno demencja. Co ty synku wiesz o historii? Potrafisz tylko > insynuować. Zapytaj ojca jak było. Opowie ci jeśli oczywiście nie > stał na warcie przy portrecie Stalina. Bo jak stał, to powie, że > wtedy była jeszcze większa demokracja niż na Zachodzie. Tyle że > poprzedzona była przymiotnikiem: socjalistyczna. Bierz przykład z Terleckiego. Przyznaj się kim był Twój ojciec... ;) Jak dorastałeś na krzywdzie ludu, za pieniądze, które ojciec dostawał od SB. IMHO pomiot sbecki do 3 pokolenia nie powinien piastować jakichkolwiek urzędów w RP. Odpowiedz Link Zgłoś
targaj Re: Były czasy stalinowskie 10.04.09, 00:08 cli-ff napisał: > targaj napisał: > Albo udajesz, ze pamietasz, a jest to jednak zwykla demencja. > > Tak napewno demencja. Co ty synku wiesz o historii? Potrafisz tylko > insynuować. Zapytaj ojca jak było. Opowie ci jeśli oczywiście nie > stał na warcie przy portrecie Stalina. Bo jak stał, to powie, że > wtedy była jeszcze większa demokracja niż na Zachodzie. Tyle że > poprzedzona była przymiotnikiem: socjalistyczna. Udalo ci sie mnie rozsmieszyc (ojciec byl w AK , a stalin umarl za mojego zycia....rydzyk jest wielki...wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
cli-ff Re: Były czasy stalinowskie 10.04.09, 00:25 targaj napisał: Udalo ci sie mnie rozsmieszyc (ojciec byl w AK , a stalin umarl za mojego > zycia.... Przepraszam za ojca, który jeżeli był w AK zasługuje na mój najwyższy szacunek. Problem w tym, że nie bardzo przykładał się do wychowywania syna. Opisałem ten przypadek z pogrzebu Stalina z autopsji i nie rozumiem po co te twoje wycieczki. Może byłeś wtedy jeszcze w przedszkolu , ja chodziłem do siódmej klasy i to co napisałem, wywarło na mnie wrażenie które zapamiętałem na całe życie. A ty masz jakiś problem z Rydzykiem, ale nie mieszaj do tego innych. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 To były czasy ;) 10.04.09, 00:38 cli-ff napisał: > targaj napisał: > Udalo ci sie mnie rozsmieszyc (ojciec byl w AK , a stalin umarl za > mojego > > zycia.... > > Przepraszam za ojca, który jeżeli był w AK zasługuje na mój > najwyższy szacunek. A jeśli do AK ktoś trafił przypadkowo, jako przestępca? W każdej organizacji trafiają się śmieci. >Problem w tym, że nie bardzo przykładał się do > wychowywania syna. Ty i Twój ojciec pewnie pomagaliście ukrywającym się partyzantom w latach 1945-47. Za pomoc nic nie uzyskaliście w wolnej Polsce, ale "danke szen" od tych "partyzantów' zapamiętaliście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
targaj Re: To były czasy ;) 10.04.09, 00:49 bwwald07 napisał: Moge tylko powiedziec, ze jako syn akowca(co zreszta bylo skrzetnie ukrywane) nie gralem w filmie. Odliczanie trwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
targaj Re: Były czasy stalinowskie 10.04.09, 00:40 cli-ff napisał: > targaj napisał: > Udalo ci sie mnie rozsmieszyc (ojciec byl w AK , a stalin umarl za > mojego > > zycia.... > Nauczyl mnie logiki, myslenia, tolerancji i umiejetnosci kojarzenia faktow (a moze zdarzen bo nie zawsze wszystko jast takie jakim sie wydaje), bylo to szczegolnie cenne przy szalejacej propagandzie. A co do problemu rydzyka to nie moj problem lecz wielu innych. Jezeli rowniez nie twoj- to rowniez przepraszam. Zycze wiecej logiki i umiejetnosci oceniania i kwalifikowania faktow. Odpowiedz Link Zgłoś
rozum221 Jak przeżyję Wałęsę, nie będę po nim płakał. 09.04.09, 23:53 To postanowiłem 15 lat temu. Wówczas myślałem inaczej, ok. 1993 roku: jak go spotkam, to go kopnę w dupę... Jak widać, nie spotkałem - żyję... Ku jasności, rozumniejsi rodacy: mam gdzieś, czy sikał, czy skakał.. Jako Prezydent RP - "grał w pinponga" - BEZ SENSU! Odpowiedz Link Zgłoś
targaj Re: Jak przeżyję Wałęsę, nie będę po nim płakał. 10.04.09, 00:04 rozum221 napisał: > To postanowiłem 15 lat temu. Wówczas myślałem inaczej, ok. 1993 > roku: > jak go spotkam, to go kopnę w dupę... > Jak widać, nie spotkałem - żyję... > Ku jasności, rozumniejsi rodacy: mam gdzieś, czy sikał, czy skakał.. > Jako Prezydent RP - "grał w pinponga" - BEZ SENSU! Dyskutujac w ten sposob to moglbym odpowiedziec ze moj stosunek do obecnego jest podobny, tyle tylko, ze musialbym sie bardiej napracowac (x 2)...Odliczanie trwa Odpowiedz Link Zgłoś
rozum221 Re: Jak przeżyję Wałęsę, nie będę po nim płakał. 10.04.09, 01:55 targaj - zgoda, tylko zrozum, pzreczę sobie - nie dyskutuję, ale odpowiem CI: moim zdaniem, podsumowując ostanie 20 lecie - ja kopnąłbym w dupe ok. 5 tys. "elit" wszelkich, którzy odpowiadają za życie obywateli polskich w obecnej POLSCE. Koniec! Odpowiedz Link Zgłoś
zylioner Król jest nagi 09.04.09, 23:56 Mogą krzyczeć, karać, straszyć ale lawina już ruszyła. Miałem wątpliwości co do historii z młodością Wałęsy - wydawało mi się, że Zygzak napisał bzdur, których naszeptali mu triperzy nienawidzący Wałęsy prywatnie czy ideologicznie. No ale po wysypie świadków - prostych ludzi z wioski - imiennym i konkretnym to sorry nie mam już wątpliwości. Jak IPN wydal ksiazke Wałęsa straszył sądami, puszczaniem w skarpetkach - i co? i nic ! tym razem jest to samo. Żenujący nadęty krętacz! Odpowiedz Link Zgłoś
1utek Re: Król jest nagi 10.04.09, 00:14 Przynajmniej dzięki badaniom UJ wiadomo jakie było najważniejsze wydarzenie historyczne 20 wieku. Sikanie chłopczyka. Kazimierz Wielki przewrócił się na drugi bok skręcając się ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
stalinowiec1 Żaryn odwołany, opinie podzielone 10.04.09, 00:14 Moim skronym zdaniem kontrowersje wokół IPN najprościej rozwiazać poprzez ograniczenie roli tej instytucji do fachowej publikacji źródeł dostępnych w jej przepastnych archiwach. Ich interpretacja powinna zostać pozostawiona historykom związanym ze środowiskami uniwersyteckimi bądź PAN-u. Wtedy każdy miałby równy dostep do archiwów. Nie pojawiły by się zarzuty takie jak ostatnio wygłosił marszałek senatu. A tak poza tym to dziwię się wielkiemu zaufaniu jakimi darzone są te akta. Przecież żyjemy w kraju w którym każdy zna powiedzenie, że papier jest cierpliwy i wszystko ... Odpowiedz Link Zgłoś
targaj Żaryn odwołany, opinie podzielone 10.04.09, 00:23 Drobna refleksja - rzeczywiscie fenomen rydzyka. Zadziwiajace najbardziej jest to ze trafia on do ludzi ktorzy przezyli komunistyczna propagande i nabieraja sie na nia dalej - dokladnie ta sama metoda. PIS tez to zreszta stosuje. Tysiackrot powtarzane klamstwo przyjmuje sie jako prawde vide "porazka, porazka,porazka". Moze wynika to z potrzeby posluchania prawdziwego radia jakim kiedys byly radio londyn czy wolna europa . Jak sie dodatkowo dolozy do tego patronke to grzech takiemu radiu nie wierzyc. Smutne jak prymitywnym jestesmy spoleczenstwem(w duzej mierze niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
cli-ff Re: Żaryn odwołany, opinie podzielone 10.04.09, 00:34 targaj napisał: ia jakim > kiedys byly radio londyn czy wolna europa Najlepszym radiem w końcu 50' lat był Luxemburg London W1. Nie wierzę że już wtedy słuchał RWE taki młokos jak ty. Top twenty to był hit. Ale z kim ja dyskutuję, w tym wieku parę lat to przepaść. Nie pamiętam by w RWE były bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
targaj Re: Żaryn odwołany, opinie podzielone 10.04.09, 00:43 cli-ff napisał: > targaj napisał: > ia jakim > > kiedys byly radio londyn czy wolna europa > > Najlepszym radiem w końcu 50' lat był Luxemburg London W1. Nie > wierzę że już wtedy słuchał RWE taki młokos jak ty. Top twenty to > był hit. Ale z kim ja dyskutuję, w tym wieku parę lat to przepaść. > Nie pamiętam by w RWE były bajki. Znow mnie rozsmieszyles. Ale chyba tworzymy nowy watek. Odpowiedz Link Zgłoś
cli-ff Re: Żaryn odwołany, opinie podzielone 10.04.09, 00:51 targaj napisał Znow mnie rozsmieszyles. Ale chyba tworzymy nowy watek. No bo po co wrzucać komuś demencję starczą człowiekowi który pamięta że No1 na liście Top twenty były w 1958 roku Come prima i Volare. A to były już trochę inne czasy niż te w 53 roku. W 53 prawie nikt nie miał odbiornika, bo były tylko "kołchoźniki" nadające tylko polski program pod nadzorem smutnych panów w "ceratach". Odpowiedz Link Zgłoś
targaj Re: Żaryn odwołany, opinie podzielone 10.04.09, 01:32 cli-ff napisał: > targaj napisał > Znow mnie rozsmieszyles. Ale chyba tworzymy nowy watek. > > No bo po co wrzucać komuś demencję starczą człowiekowi który pamięta > że No1 na liście Top twenty były w 1958 roku Come prima i Volare. > A to były już trochę inne czasy niż te w 53 roku. W 53 prawie nikt > nie miał odbiornika, bo były tylko "kołchoźniki" nadające tylko > polski program pod nadzorem smutnych panów w "ceratach". No dobra - to moze przypomnisz kiedy pojawil sie pionier a pozniej mazur. Ale to inna bajka. Nauczono mnie honoru i szacunku do prawdy(rowniez moj stryj karpatczyk) i dlatego brzydzi mnie PIS ktorego poslowie wraz z ich guru wycenili go na 300 pln. Obrzydzenie. Przyklady mozna by mnozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Żaryn odwołany, opinie podzielone 10.04.09, 16:47 cli-ff napisał: > targaj napisał > Znow mnie rozsmieszyles. Ale chyba tworzymy nowy watek. > > No bo po co wrzucać komuś demencję starczą człowiekowi który pamięta > że No1 na liście Top twenty były w 1958 roku Come prima i Volare. > A to były już trochę inne czasy niż te w 53 roku. W 53 prawie nikt > nie miał odbiornika, bo były tylko "kołchoźniki" nadające tylko > polski program pod nadzorem smutnych panów w "ceratach". Bzdury opowiadasz!!! W 1953 roku ojciec dostał jako nagrode odbiornik radiowy czeskiej produkcji. Ja osobiscie prawie go nie słuchałem, bo całymi dniami z kolegami hasaliśmy po gruzach (to było w Głogowie), a ojciec był zwykłym tokarzem, Stocznia rzeczna wykonała plan i robotnikom dano nagrody (a chleba i tak nam brakowało). Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re:cli-ff 10.04.09, 14:31 cli-ff napisał: > targaj napisał: > ia jakim > > kiedys byly radio londyn czy wolna europa > > Najlepszym radiem w końcu 50' lat był Luxemburg London W1. Nie > wierzę że już wtedy słuchał RWE taki młokos jak ty. Top twenty to > był hit. Ale z kim ja dyskutuję, w tym wieku parę lat to przepaść. > Nie pamiętam by w RWE były bajki. Bardzo dobrze pamietam ten czas. Wolna Europa odslonila swoje prawdziwe oblicze w czasie agresji Izraela na Egipt w latach 1950- tych. Od tego czasu przestalem ich sluchac gdyz stalo sie jasne kogo i co oni reprezentuja. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Żaryn odwołany, opinie podzielone 10.04.09, 16:42 cli-ff napisał: > targaj napisał: > ia jakim > > kiedys byly radio londyn czy wolna europa > > Najlepszym radiem w końcu 50' lat był Luxemburg London W1. A ty skąd wiesz, babcia ci opowiadała????? Z twoich postów wynikaże tych czasów nie ogladałeś na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
y_anio Żaryn odwołany, opinie podzielone 10.04.09, 00:49 Żaryn stał się niewygodny i skorzystano z pretekstu do jego odwołania a rzeczywista przyczyna prawdopodobnie była całkowicie inna. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: szechteroff 10.04.09, 14:37 szechteroff napisała: > Bolek z "Teraq k..wa my" koalicji > Zalosne Fortuna kolem sie toczy. Bolek doskonale wie jak posluzyc sie usluznymi idiotami do osiagniecia swoich brudnych celow! Jak szybciutko Bolek - supercwaniak - "ten co sam obalil komunizm" potrafi zmieniac front. A jeszcze tydzien temu chcial opuscic PRL- bis. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Odwalcie się w końcu od Wałęsy ! 10.04.09, 04:43 Ile tu bezmyślnego bicia piany w sprawie Wałęsy? ! A współpracował, a nie, a należy mu się to czy tamto itd.. bez końca. A te dwa pokraczne bliźniaki tylko zacierają swoje wilgotne łapki. Ludzie, opamiętajcie się ! Jak kogoś tu targać za łeb to tylko tych sklonowanych idiotów Kaczyńskich. Czy tego nie widać ? To jest prawdziwe nieszczęście Polski a nie siedzący spokojnie Wałęsa, który pisze jakieś pamiętniki czy wspomnienia. Na warsztat to trzeba brać .....ale Kaczyńskich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: maciejkozlowski 12.04.09, 14:54 maciejkozlowski napisał: > Odwalcie sie w koncu od Walesy! > Ile tu bezmyślnego bicia piany w sprawie Wałęsy? ! > A współpracował, a nie, a należy mu się to czy tamto itd.. bez końca. A te > dwa pokraczne bliźniaki tylko zacierają swoje wilgotne łapki. Ludzie, > opamiętajcie się ! Jak kogoś tu targać za łeb to tylko tych sklonowanych > idiotów Kaczyńskich. Czy tego nie widać ? > To jest prawdziwe nieszczęście Polski a nie siedzący spokojnie Wałęsa, który > pisze jakieś pamiętniki czy wspomnienia. Na warsztat to trzeba brać .....ale > Kaczyńskich !!! Nigdy sie nie odwalimy! Po pierwsze, Bolek wcale nie siedzi cicho. Caly czas rozrabia jak pijany zajac. Caly czas prymitywnie obraza swoich politycznych przeciwnikow, nie wylaczajac z tego towarzystwa nawet prezydenta, ktorego nazwal durniem. Caly czas stara sie bezczelnie zacierac slady swojej wspolpracy SB poczawszy od wyczyszczenia swojej teczki a skonczywszy na bezpardonowym atakowaniu ludzi, takich jak Gondarczyk, Cenckiewicz czy Zyzak, piszacych o nim bardzo niewygodna wprawde. Supercwaniak Bolek bardzo dobrze wie, ze nie moze ich podac do sadu, bo ma z gory przegrane. Stara sie wiec wyciagnac kasztany z ognia cudzymi pazurami. PS - Odczep sie od Kaczorow i PiSu. Przyjrzyj sie dokladniej rudemu z cala jego zgraja dazaca twardo do wprowadzenia dyktatury. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Żaryn odwołany, opinie podzielone 10.04.09, 05:37 towarzysze, a gdyby tak przyznać, że nawet jak współpracował, to miał w tym czasie pomroczność jasną ... Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Żaryn odwołany, opinie podzielone 10.04.09, 06:03 Wałęsa to kompletny dureń i idiota a że jest TW Bolek to dla tego bronią go bolszewickie kundle i inne SB -ki. Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Żaryn odwołany, opinie podzielone 10.04.09, 07:04 Panie Wałęsa - Bolek są zdjęcia jak Pan przechodzi przez płot stoczni a milicja obywatelska pomaga panu. Więc skończ pan te pierdoły o swej czystości mówić i zamilcz raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
y_anio Re: Żaryn odwołany, opinie podzielone 10.04.09, 13:35 tako rzecze prawdziwy patriota-a Odpowiedz Link Zgłoś