passepartout80 Ale tajemnica 14.04.09, 22:41 Fajny mi świadek koronny... Ogólnopolskie media podają szczegóły, co, w jakiej sprawie i kto jej sfinansuje nową tożsamość. Czy takie sprawy nie powinny być jednak poufne? Odpowiedz Link Zgłoś
bity_po_ryju Nareszczie , drugi rozsadny :) 14.04.09, 22:45 Po mnie. A poza tym Galinska juz nikomu nie jest potrzebna. Nic nie wniesie do zadnej sprawy, nie bedzie swiadkiem. Glowni aktorzy spektaklu przeciez juz nie zyja, po co komu teraz swiadek ???? Odpowiedz Link Zgłoś
iimmkk Re: Nareszczie , drugi rozsadny :) 15.04.09, 08:53 bity_po_ryju napisała: > Po mnie. > A poza tym Galinska juz nikomu nie jest potrzebna. Nic nie wniesie do > zadnej sprawy, nie bedzie swiadkiem. Glowni aktorzy spektaklu przeciez > juz nie zyja, po co komu teraz swiadek ???? Sorry, ale Tobie to bicie po ryju najwyrazniej zaszkodziło ;) Swiadek koronny nie jest swiadkiem tylko w momencie zeznan i kiedy zyją ci, ktorych obciąza zeznaniami. Sens tego programu polega na zapewnieniu mu pozniej bezpieczenstwa, w nagrode za to, ze wczesniej zeznal. Inka poszla na wspolprace, dlatego dostala tak niski wyrok, o ktory ubiegal sie nawet prokurator. Wlasnie ze wzgl. na program swiadka specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
passepartout80 PS 14.04.09, 22:49 W sumie to ciekawa jestem, czy ktokolwiek tutaj by się z nią zamienił. Tak to pięknie brzmi o tym jej cudownym za chwilę życiu, ale z książek sensacyjnych wiemy :-))), że to tylko pozory. Ja bym za te parę tysi euro, nie chciała mieć świadomości, ze ktoś mi za zaznania może łeb odstrzelić. Nawet za 8 tys euro na miesiąc... passepartout80 napisała: > Fajny mi świadek koronny... Ogólnopolskie media podają szczegóły, co, w jakiej > sprawie i kto jej sfinansuje nową tożsamość. Czy takie sprawy nie powinny być > jednak poufne? Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: PS 14.04.09, 22:59 passepartout80 napisała: > W sumie to ciekawa jestem, czy ktokolwiek tutaj by się z nią zamienił. Tak to > pięknie brzmi o tym jej cudownym za chwilę życiu, ale z książek sensacyjnych > wiemy :-))), że to tylko pozory. Ja bym za te parę tysi euro, nie chciała mieć > świadomości, ze ktoś mi za zaznania może łeb odstrzelić. Nawet za 8 tys euro na > miesiąc... Mozna to ujac tak: mniejsze jest prawdopodobienstwo, ze Ince strzela w leb za osiem tysiecy Euro niz, ze tobie w Polsce. Za darmo albo za dziesiec zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
passepartout80 Re: PS 14.04.09, 23:09 Dzięki :-))) A teraz pliz odpukaj i spluń za lewe ramię. W mojej sprawie oczywiście :-) > > > W sumie to ciekawa jestem, czy ktokolwiek tutaj by się z nią > zamienił. Tak to > > pięknie brzmi o tym jej cudownym za chwilę życiu, ale z książek > sensacyjnych > > wiemy :-))), że to tylko pozory. Ja bym za te parę tysi euro, nie > chciała mieć > > świadomości, ze ktoś mi za zaznania może łeb odstrzelić. Nawet za > 8 tys euro na > > miesiąc... > > Mozna to ujac tak: > mniejsze jest prawdopodobienstwo, ze Ince strzela w leb za osiem > tysiecy Euro niz, ze tobie w Polsce. Za darmo albo za dziesiec > zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: PS 15.04.09, 09:57 passepartout80 napisała: Nawet za 8 tys euro na > miesiąc... +*********** Ale łykacie i tym żyjecie te 8 tys Euro na miesiąc, żeby w to uwierzyć to trzeba nie mieć pod dachem dobrze poukładane. ---------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Ano, jednak tajemnica 14.04.09, 22:56 passepartout80 napisała: > Fajny mi świadek koronny... Ogólnopolskie media podają szczegóły, co, w jakiej > sprawie i kto jej sfinansuje nową tożsamość. Czy takie sprawy nie powinny być > jednak poufne? Naturalnie, ze sa poufne. Sa tez "informacje" dla zmylenia ciolkow. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Ale tajemnica 15.04.09, 09:48 passepartout80 napisała: > Fajny mi świadek koronny... Ogólnopolskie media podają szczegóły, co, w jakiej> sprawie i kto jej sfinansuje nową tożsamość. Czy takie sprawy nie powinny być> jednak poufne? ***************** To są tylko polskie media, powoli dochodzę do wniosku ze ich celem jest ośmieszanie Polski w świecie jak i celowe podburzanie społeczeństwa. Rzadko gdzie znajduje się takie media o niskiej kulturze dziennikarskiej jak polski. Nawet rozpoznawalne brukowce za granica są o niebo lepsze jak polska codzienna prasa. ----------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Uczta sie uczta, co to sa pertraktacje 14.04.09, 22:55 Bylaby pora, zebysta, szanowni postkomunistyczni naiwniacy, przestali wierzyc w absolutna sprawiedliwosc. A dla Pani Haliny G. gratulacje. Pomogla Pani sprawiedliwosci i przy okazji uratowala wlasna dupe. Cwokom daleko do Pani dlatego tak pluja. Odpowiedz Link Zgłoś
polonia-usa Ciekawe, nikt nie ogladal"Chlopcow z ferajny"? 14.04.09, 22:59 tam jest wytlumaczone ( na koncu filmu) co to jest program ochrony swiadkow i do kogo sie go stosuje. A mi sie wydawalo ze to byl popularny film. A moze Polacy sa tacy glupi ze nie zrozumieli tych prostych tekstow? No nic, szkoda bo potem sobie po swiecie opowiadaja kawalu o glupich Polaczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
milu100 ubezpieczenie spoleczne? 14.04.09, 23:02 ""Inka", jeśli tylko będzie chciała, otrzyma komplet nowych dokumentów: zmienione nazwisko, listy referencyjne od byłych fikcyjnych pracodawców, historię wpłat na ubezpieczenie społeczne." najbardziej poruszyło mnie to ubezpieczenie społeczne, oczywiście ta historia będzie gwarantowała jej bardzo wysoka emeryturę ta demokracja to dziwny ustrój, która bandziorom gwarantuje nietykalność i życie na koszt społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: ubezpieczenie spoleczne? 15.04.09, 08:50 kilka razy pojawia się to ubezpieczenie. U nas nie przywiązuje się roli do tego (pewnie w ZUS burdel taki że i nie warto) ale w niektórych państwach to podstawa przy weryfikacji człowieka, jego historii pracy etc. Myślę że o wiele istotniejsze niż listy referencyjne które możne łatwiej podrobić i trudniej je rzetelnie zweryfikować. Odpowiedz Link Zgłoś
skaflok ehh łyczki. 14.04.09, 23:17 o co wam chodzi ? czego chcecie od tej kobiety, która odbyła całą karę zasądzoną przez polski niezawisły i niezależny sąd po uczciwym procesie. po wyjsciu z więzienia jest sie wolnym człowiekiem, a reszta juz rozegra sie w jej sumieniu. idąc tym tropem jutro bedzie artykul o zlodzieju metali kolorowych recydywiscie, który wyszedł na wolność i chce zacząć nowe życie, ale jak tak można jak juz kiedys popełnił błąd i ukradł kawał druty (tak widze roznice miedzy udziale w zabojstwie a kradziezy kabla, jakby jakis lewy mial sie przyczepic) dla mnie sprawa jasna : odwalcie sie od Inki. gdzie byliscie przez te 8 lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz A ubezpieczenie , listy referencyjne ? 15.04.09, 08:34 skaflok napisał: > o co wam chodzi ? czego chcecie od tej kobiety, która odbyła całą karę zasądzon > ą przez polski niezawisły i niezależny sąd po uczciwym procesie. Odbyła karę , w porządku , ale nie o to chodzi przecież . Chodzi o "start" w nowe zycie z niczym nieuzasadnionym bonusem na koszt podatników (unijnych). dla mnie sprawa jasna : odwalcie sie od Inki. gdzie byliscie przez te 8 lat Uczciwie pracowaliśmy , płaccilismy podatki . Utrzymywaliśmy m. in. Inkę w więzieniu. I jakoś nie domagamy się od podastników ( od Państwa) lewych referencji ( aby dostać lepszą pracę) , czy 8 tys Euro miesięcznie. A juz wyjątkowym łajdactwem w odniesieniu do podatników jest "ubezpieczenie". Oznacza to prawdopodobnie wysoka emeryturę dla tej Pani za .... no właśnie za co ? Pomijam fakty ,że te "warunki współpracy" zostały (jak podano w artykule) przez Panią Inke wynegocjowane. Nie zeznawała przecieko Baraninie z poczucia przyzwoitości , z szacunku dla prawa , dla norm społecznycjh , dla zwykłych ludzi. Zrobila to za kasę i to olbrzymią. Swoją drogą dziwię się ,że sąd w tej sytuacji uznał jej zeznania za wiarygodne. I dlatego Szanowny Skafloku nie broń Inki , gdyż każdy ucziwy człowiek powinien być oburzony jej postawą i powinien dawać publicznie wyraz swej dezaprobacie dla zarówno jej działań jak i dla działań organów ścigania , wymiaru sprawiedliwości. Bo to jest parodia sprawiedliwości , po prostu niesprawiedliwość. Piękny przykład dla młodych ludzi na "start" życiowy- prawda Skaflok ? Odpowiedz Link Zgłoś
crame Re: Austriacy ? 15.04.09, 00:22 Austriacy to ludziki zyjace w Austrii czyli w Österreich. Odpowiedz Link Zgłoś
crame Zawisc 15.04.09, 00:04 Cala Polska zazdrosci. Po co bylo sie uczyc, po co bylo pracowac, po co po co!!! Szlag nas zaraz tutaj wszystkich trafi. A moze jednak tego wszystkiego nie dostanie? Moze tylko zasilek socjalny 300 EUR na miesiac i mala klitke? Tak, niech nic nie dostanie, prosimy Cie Panie! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Zawisc 15.04.09, 00:20 crame napisał: > Cala Polska zazdrosci. Po co bylo sie uczyc, po co bylo pracowac, po co po> co!!! Szlag nas zaraz tutaj wszystkich trafi. A moze jednak tego wszystkiego nie> dostanie? Moze tylko zasilek socjalny 300 EUR na miesiac i mala klitke? Tak,> niech nic nie dostanie, prosimy Cie Panie! ****************** Wynegocjować sobie mogla ale rzeczywistość najprawdopodobniej będzie wyglądać inaczej. Wiadomo ze musieli jej przytaknąć by otrzymać informacje, ale człowiek logicznie myślący zaraz wie ze to co pisze gazeta nie może być realne. Osoba otrzyma inna tożsamość, na początku utrzymanie i lekcje języka niemieckiego a potem niestety będzie musiała zapracować sama na własne utrzymanie. A krótkowzroczni Polacy nie myślący logicznie zaraz wierzą co im media zaserwują i wypluwają z siebie prawdziwe ich oblicze i prawdziwa ich osobowość, czyli zawistnika, człowieka wybuchowego, nieobliczalnego, bez logiki jak i ciemniaka. na zachodzie manna nie spada sama z nieba, nie ma nic za darmo, na pieniążki trzeba samemu zapracować. Poczytaj sobie przynajmniej pierwszy link z Tygodnik Przegląd. www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=wywiad&name=346 media.wp.pl/kat,38214,wid,8791637,wiadomosc.html?P[page]=1&ticaid=17da0 ------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
crame Re: Zawisc 15.04.09, 00:31 Mysle, ze ten artykul to zwykla kaczka dziennikarska. Bo niby dlaczego podatnik EU mialby placic za jaka Inke? Komu na niej zalezy? Zwlaszcza teraz, gdy sprawa jest zakonczona. Moim zdaniem to bzdura do bicia piany. Niech zyja wielowiekowe tradycje pieniactwa polskiego. Amen. Za linki dzieki, poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Zawisc 15.04.09, 00:37 crame napisał: > Mysle, ze ten artykul to zwykla kaczka dziennikarska. Bo niby dlaczego podatnik> EU mialby placic za jaka Inke? Komu na niej zalezy? Zwlaszcza teraz, gdy sprawa> jest zakonczona. Moim zdaniem to bzdura do bicia piany. > Niech zyja wielowiekowe tradycje pieniactwa polskiego. Amen. > Za linki dzieki, poczytam. ************** Mylisz się, na koronnych świadkach zależy każdemu państwu by rozbić struktury do których nie mogą przeniknąć. A gazeta jak gazeta, zwierciadło polskiej społeczności musi się identyfikować z czytelnikiem. Same tytuły w polskich mediach odmrażają, widać ze na lepsze ich intelektualnie nie stać. ---------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
crame Re: Zawisc 15.04.09, 01:01 Ja mysle, ze w struktury wchodzi tzw. z niemiecka V-Mann. Znana w calym przestepczym srodowisku kryminalistka z wyrokiem, nigdzie juz nikogo nie rozpracuje, jest spalona. za takie pieniadze, ktore mialaby niby dostawac, pracuje policjant, Undercover. Takie jest moje zdanie, ale to tylko przypuszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: Zawisc 15.04.09, 09:05 że może to być bujda obliczona na wysoką klikalność to nie byłoby takie dziwne. Ale .... nasz kochany Dębski miał kumpli nie tylko w półświatku, miał (kumpli lub wrogów)też i na "wiejskiej" i komuś mogło zależeć na takim czy innym obrocie sprawy. Jeśli Amerykańce mogą się dogadać co do więźniów z Afganistanu by ich "przesłuchiwać" poza swoimi granicami to dlaczego nasi nie mogliby obejść takiego bzdeta za pomocą Austrii? Sama Inka dla mnie zresztą to tylko dziennikarski "news" o wysokiej klikalności, znacznie ciekawsze pewnie byłyby powiązania bosów z polityką bo tu brakło determinacji chyba i dziennikarzy śledczych. Był okres kiedy miałem przesyt Olewników ale ich determinacja zrobiła swoje, dzisiaj jak patrzę na to co do mnie dociera w tamtej sprawie to tylko żal tyłek ściska że taką "demokrację" mamy :/ Tu pewnie nie lepiej było, brakło determinacji by pociągnąć a ci co mieli się powiesić to się powiesili ... Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Inka będzie miała nowe, wspaniałe życie w Aus 15.04.09, 00:50 Ale szmata! Sprzedaje kazdego kogo napotka na drodze. Mam nadzieje,ze polegnie kiedys od wlasnej broni! To prawdziwa zmija,a ten "Francuz" to albo bujda albo bardzo glupi gostek. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Inka będzie miała nowe, wspaniałe życie w Aus 15.04.09, 00:55 blue911 napisał: > Ale szmata! Sprzedaje kazdego kogo napotka na drodze. Mam > nadzieje,ze polegnie kiedys od wlasnej broni! To prawdziwa zmija,a > ten "Francuz" to albo bujda albo bardzo glupi gostek. Nie zazdroszcze jej tych pieniedzy, bo moze sobie kiedys przypadkiem wyrok za nie kupi na sama siebie? Ale widac uwielbia wabic frajerow na swoja urode i potem prowokujac ich smierc dorabiac sie na tym. Dno. Trafi kiedys kosa na kamien i ktos splata jej figla,hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
edcyryl Inka będzie miała nowe, wspaniałe życie w Austrii? 15.04.09, 01:00 jak ona wybierze USA albo Kanade,to jej to wszystko odkreca Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkopierdzacy W czyjej sprawie ona bedzie "swiadkiem koronnym"?? 15.04.09, 03:46 "Skazana za współudział w zabójstwie byłego ministra sportu Jacka Dębskiego Halina G. "Inka" objęta jest austriackim programem ochrony świadka koronnego" Tego platnego cyngla czy Baraniny? Kiedy bedzie sprawa przeciwko tym ludziom? Ah, racja. Przeciez oni nie zyja, obaj. To przeciwko komu Ineczka bedzie swiadczyc? Tym trupom? Pewnie ich posmiertnie na kare smierci skaza. W Polsce wszystko mozliwe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lisa2 Inka będzie miała nowe, wspaniałe życie w Austrii? 15.04.09, 04:33 I bardzo dobrze - Odsiedziała swoją karę i powinna zniknąć z mediów. Jeśli się komuś nie podoba nasze prawo, to niech je zmieni. A media nie dają spokoju ludziom po wyjściu z więzienia - robią sensację i doprowadzają do tego, że człowiek czuje się zaszczuty po odbyciu kary. Uważam, że jeśli kara za jakieś przestępstwa jest za niska, to należy zmienić wysokość kar, a nie interesować się tymi ludźmi. Oczywiście za recydywę powinno się karać ostrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Inka będzie miała nowe, wspaniałe życie w Austrii? 15.04.09, 07:06 Jeremiasz B. żył w Austrii. To otworzyło przed nami nowe możliwości - tłumaczy funkcjonariuszm, z którym rozmawiał dziennikarz gazety Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek Promocja zwykłego kvrewstwa 15.04.09, 07:29 Po co wogóle ekscytować się historią prostytutki ? Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Re: Inka będzie miała nowe, wspaniałe życie w Aus 15.04.09, 08:28 "zwykła"!? Niezwykła, nie każda daje ministrowi. Nawet takiemu z nawierconym łbem. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza-0 A to ciekawe... 15.04.09, 08:32 Austria lepiej dba o ludzi po wyrokach, niż nasze państwo o swoich, porządnych obywateli... Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Też bym tak chciał... :) 15.04.09, 08:41 " Dostanie nową tożsamość, kilka tysięcy euro pensji i zamieszka w wybranym przez siebie kraju. Jej comiesięczna wypłata wyniesie między 4 a 8 tysięcy euro. " -- Elita z jelita Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <-=-=-==-=---------------- 15.04.09, 08:43 Szczur przeżyje w każdym kanale. Odpowiedz Link Zgłoś
smileco No i w koncu Michnik oglosil Inke 15.04.09, 09:06 patronka wszystkich przestepcow, sbekow i zydow Odpowiedz Link Zgłoś
mart.ha12 Re: Inka będzie miała nowe, wspaniałe życie w Aus 15.04.09, 09:25 Kto za nią stoi, kogo ona kryje i czyich interesów strzeże? Zdaje się, że szykuje się nam nową świętą, bohaterkę romansów dla plebsu.... Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Inka będzie miała nowe, wspaniałe życie w Austrii? 15.04.09, 09:27 >Dostanie nową tożsamość, kilka tysięcy euro pensji i zamieszka w wybranym przez siebie kraju.< I dlatego PO wyjściu z gara POkazała pismakom to co pokazała Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Inka będzie miała nowe, wspaniałe życie w Aus 15.04.09, 10:10 ambl napisała: > >Dostanie nową tożsamość, kilka tysięcy euro pensji i zamieszka w wybranym > przez siebie kraju.< I dlatego PO wyjściu z gara POkazała pismakom to co po > kazała Ja wiem, że bycie w PiSie to dowód na ciężkie upośledzenie umysłowe. Ale nie rozumiem dlaczego wszędzie widzisz "PO". Albo jesteś bezdennie głupia, albo jesteś podła, albo jesteś zwykłą świnią. Albo wszystko na raz. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 No to są jakieś jaja. Zamiast kula w łeb to pensja 15.04.09, 09:31 w EURO! Ja jednak mam nadzieję, że zajebią szmaciarę kolesie "Baraniny". Ona zasługuje na to samo co każdy skazany mafiozo albo kula w łeb i wapno. Odpowiedz Link Zgłoś
zgrozazgroza krótkie życie 15.04.09, 14:12 To takie normalne. Jeremiasz pilnował interesów ważnych kolesi, ale się usamodzielnił. Trudno było go chwycić, więc przy pomocy Inki umieszczono go w więzieniu aby z należytą uwagą wysłuchał argumentów dawnych znajomych. Argumenty okazały się bardzo skuteczne. Z inką w naszym więzieniu też niespecjalnie można było się rozmówić. Co innego teraz. Nawet nikt się nie dowie, że była rozmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pamejudd 15.04.09, 14:18 pamejudd napisał: > Az mnie krew zalała po przeczytaniu. Zwykła dz*wka będzie miała warunki życia o > jakich nawet sporo Austriaków nie może marzyć. Kij jej w oko. A czego naiwniaku oczekujesz od niezlustrowanych sadow PRL-bis oraz eurolewactwa???! Stuknij sie porzadnie w dekiel! Odpowiedz Link Zgłoś
kalifaktor Jak naprawde wyglada dzis sytuacja Inki 15.04.09, 14:47 Halina G. ( Hal-Inka...) byla jedyna osoba ktora mogla rzucic swiatlo na prawdziwe okolicznosci zabojstwa Debskiego i tym samym pograzyc Jeremiasza Baranskiego ( Baranine). Baranina siedzi w wiedenskim areszcie, Inka jest w Warszawie w areszczie tymczasowym. W tym momencie Austriacy probuja zrobic z Galinska interes- zeznaje w sprawie Baraniny, ktory idzie do wiezeniia za zabojstwo. Bez wzgledu na to, gdzie bedzie toczyc sie sprawa, w Austrii czy Polsce, Galinska ma status swiadka specjalnego ( koronnego) i pelna ochrone wlacznie ze zmiana danych osobowych, miejsca zamieszkania oraz pewna suma pieniedzy. Oczywiscie nie idzie rowniez do zadnego wieznienia bo tam nie pozyla by dlugo. Ani w Austrii ani tym bardziej w Polsce Dowozona jest tylko z nieznanej lokalizacji na rozprawy. Na razie jednak siedzi w polskim areszczie i czeka na ewentualne sfinalizowania ewentualnej umowy z policja austriacka. Nic z tego. Cala sprawa ulega drastycznej zmianie 7 maja 2003 i wszystko staje na glowie w momencie gdy Barnina "popelnia samobojstwo" w austriackim areszczie. Inka nie ma juz zadnej sily przetargowej ani wartosci jako swiadek, przynajmniej dla Austriakow. Zostawiaja ja w Polsce , gdzie po sprawie zaczyna gibac wyrok 8 lat wiezienia za wspoludzial w tym zabojstwie. Kara liczona jest oczywiscie od momentu aresztowania czyli 13 kwietnia 2001. Tutaj w zasadzie konczy sie mit Galinskiej jako swiadka i to jakiegokolwiek, koronnego czy specjalnego. Nie ma potrzeby jej chronic, bo glowni aktorzy spektaklu gryza ziemie. Na dzien dzisiejszy z dawnych planow umowy z Inka pozostaje tylko jedno-niezreczna sytuacja. Kobieta miala pomoc, nie pomogla bo nie bylo potrzeby. Obiecano jej wiele ale zmienily sie warunki umowy. Byc moze Austriacy w poczuciu winy ( w koncu to u nich zszedl ze sceny glowny aktor) rzuca Galinskiej jakis ochlap- miesieczny zasilek dla ubogich , oferte zamieszkania w Austrii lub cos w tym stylu, ale nie sa tak naprawde zobowiazani nawet do tego. Cale zas bajanie o swiadku specjalnym, sutym wynagradzaniu za nic , zmianie nazwiska, przenoszeniu gdziekolwiek i ukrywaniu to medialny mit i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zurych1909 Zamiast zabic szmate pokazowo.... 15.04.09, 15:26 to jest wlasnie zdegenerowana demokracja Odpowiedz Link Zgłoś