zgrozazgroza Palikot triumfuje? 19.04.09, 11:04 Raczej wygląda na zatroskanego. Mnie też to nie cieszy. Wprawdzie to tylko połówka dziennie, ale trzeba przyjąć, że ta "barowa" atmosfera może się udzielać całej kancelarii. Cała ta odgrywana przed kamerami "troska o kraj" to tylko wynurzenia pijaków. Aż strach pomyśleć co kolesie mogą nawywijać na kacu. Odpowiedz Link Zgłoś
zgrozazgroza Re: Palikot triumfuje? 19.04.09, 11:21 raczej: wypiłeś ustawy nie podpisuj. Odpowiedz Link Zgłoś
peternadolski Re: Palikot triumfuje? 19.04.09, 12:47 zgrozazgroza napisał: > Raczej wygląda na zatroskanego. Mnie też to nie cieszy. Wprawdzie to tylko > połówka dziennie, ale trzeba przyjąć, że ta "barowa" atmosfera może się > udzielać całej kancelarii. Cała ta odgrywana przed kamerami "troska o kraj" to > tylko wynurzenia pijaków. Aż strach pomyśleć co kolesie mogą nawywijać na kacu. dobrze,cholera,ze nie maja atomowych guzikow do naciskania bo 3wojna gotowa pomysl o jelcynie Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Paliglup sam ma problemy jesli z takim znawstwem 19.04.09, 11:05 mowi: "Osoba, która ma problemy z alkoholem chowa taką buteleczkę do torebki albo do kieszeni marynarki - tłumaczy Palikot." ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Paliglup sam ma problemy jesli z takim znawst 19.04.09, 11:14 A ja mam taką w schowku przy kierownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger To warto zobaczyć 19.04.09, 11:05 radiozet.pl/cms2/_image/gallery/809dc694-7d4f-4011-bb09-41468c97dc53.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynksi Wychodzi 300 szt./60 dni=5szt./dzień...Ale w Jurac 19.04.09, 11:20 ie pije już chyba z tamtych zapasów, czasem dodatkowo z zasobów prywatnych. Musi wychodzic 10 szt./ dzień, czyli pół litra. No, to już jest ewidentny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Melina prezydenta 19.04.09, 11:53 kaczynksi napisał: Musi wychodzic 10 szt./ dzień, czyli pół litra. No, to już jest ewidentny problem. ******************************* To jest jakaś melina, a nie kancelaria prezydenta. Jak nie wiagra, to prochy; jak nie prochy, to gorzała. Bezmyślność i pazerność ludzi prezydenta każe im kupować wszystko na fakturę. No i powstaje dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Melina prezydenta 19.04.09, 17:59 Za czasów Kwaśniewskiego pałac prezydencki nazywano "magistratem". A dziś stoczył się do poziomu meliny? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper To dekoracje do nowego spotu wyborczego 19.04.09, 12:56 Teraz wystarczy obiecać po małpce tygodniowo gratis i zwycięstwo zapewnione, swój chłop:))) I pokaże się że mogło tak być ale "Tuski" zabrały dla siebie te lepsze trunki i nie starczyło dla "szaraczków", no gdzieżby taka instytucja jak kancelaria prezydencka tak głupio postepowała? Podejrzewałbym raczej że to robota Palikota (ale się rymło:))ze swojej firmy podrzucił trefny towarek, łobuz jeden:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Problem z alkoholem? Problemem to jest raczej 19.04.09, 11:07 wypicie tej ilości! Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Problem z alkoholem? Problemem to jest raczej 19.04.09, 11:20 zigzaur napisał: > wypicie tej ilości! Załóżmy, że wszystkie małpki są po 0,05litra to (120+96+96)*0,05=15,6 litra a co to jest dla jednego alkoholika 15,6/30=0,52litra na dobę? BTW zejdzie z tego świata za pieniądze podatnika i to dość szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Problem z alkoholem? Problemem to jest raczej 19.04.09, 11:34 Nie, małpka to od 100 do 200 ml przeważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Lech Kupa Kaczyński może i jest pijakiem ale nie 19.04.09, 11:08 to sprawia że jest żałosnym szkodnikiem. Na alkoholizm powinien się leczyć ale co zrobić żeby nie zachowywał się jak przedszkolak ? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Lech Kupa Kaczyński może i jest pijakiem ale 19.04.09, 11:15 Ja Jego dobrze rozumiem,kiedy Kancelaria Premiera,co drugi dzień wpędza Go w stres,a tu jeszcze słupki spadaja PiSowi.Toż to dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
peternadolski Re: Lech Kupa Kaczyński może i jest pijakiem ale 19.04.09, 11:49 cleryka napisała: > Ja Jego dobrze rozumiem,kiedy Kancelaria Premiera,co drugi dzień > wpędza Go w stres,a tu jeszcze słupki spadaja PiSowi.Toż to dramat. do tego masz w sypialni taka miss polski to tez bym chlal Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Lech Kupa Kaczyński może i jest pijakiem ale 19.04.09, 11:55 peternadolski napisał: > do tego masz w sypialni taka miss polski to tez bym chlal ************************** Daj spokój. Brat jest kawalerem i też ma nierówno pod sufitem. Odpowiedz Link Zgłoś
peternadolski Re: Lech Kupa Kaczyński może i jest pijakiem ale 19.04.09, 11:47 widzisz mlaskacz jak ci gorzala wyzre mozg(po dobrej alkoholowejorgii tracisz od cholery szarych komorek mozgowych a ile razy byl nawalony) to sie zachowujesz jak przedszkolak na to nie ma lekarstwa Odpowiedz Link Zgłoś
herrdocent Bracia wiaderko 19.04.09, 11:10 spokojnie obsusza te kilka miniaturek Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: maciekgr 19.04.09, 11:40 OK! Ja odpalam "mózgojeba" od Palikota! Żeby wyrównać poziomy! No to hlup w ten głupi dziub! Odpowiedz Link Zgłoś
sandino pokurcz powinien sam latać do monopolowego a nie 19.04.09, 11:15 chlać na koszt podatnika. "nu kak eto budziet?" zapytał kiedyś "magister" Kwasniewski na Ukrainie. Mamy powtórkę z rozrywki. tylko jakoś nie jest zabawnie. Za chlanie w normalnej robocie dostaje się dyscyplinarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
palikot57 Palikot triumfuje: "Miałem rację, ktoś w Pałacu... 19.04.09, 11:16 Panie Palikot tonacy brzytwy sie chwyta-a prawda jest bardzo prozaiczna to z oszczednosci ,bo gdy podaje sie Gosciom lamkie koniaku czy innego trunku to nie pije sie do dna butelki jak u was w PO ,tylko odstawia sie butelkie ,taka butelkie trzeba byloby przetrzymywac ,a tak bierze sie nastepna ,prosze pomyslec to nie boli...acha a jak tam z tymi podstawionymi martwymi duszami trzeba bedzie oddac mandat-Pan jest uczciwy inaczej -pogratulowac klakierow -pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Palikot triumfuje: "Miałem rację, ktoś w Pała 19.04.09, 11:18 Tosta tylko tyle wymyslili w KC PIS ????!!! Cianko cianko .... Malpki a raczej kaczuszki medialnie przykryja wasz bolszewicki spot ... Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Palikot triumfuje: "Miałem rację, ktoś w Pała 19.04.09, 11:20 Na zdrowie! Kolegom! Odpowiedz Link Zgłoś
palikot57 Re:tu was boli? 19.04.09, 11:35 Wyciagacie palikota jak krolika z kapelusza--od dzis nie mowi sie krolika tylko wyciagnac palikota z kapelusza Odpowiedz Link Zgłoś
hatifnat88 Re: Palikot triumfuje: "Miałem rację, ktoś w Pała 19.04.09, 11:21 taak;] na pewno gościom w pałacu prezydenckim nalewa sie do kieliszków z małpek;] ... co z debilizm. ok. 8 litrów wódki za 3000 tys zł... to jakies 375 zł za półlitrowa butelke! Pieknie zaoszczedzili Kryzys|! Trzeba oszczędzac... No tak w pałacu jak się otworzy półlitrową butelke alkoholu to długo nie postoi więc trzeba kupowac małpki dla gości Odpowiedz Link Zgłoś
palikot57 Re: Palikot triumfuje: "Miałem rację, ktoś w Pała 19.04.09, 11:39 tam nie ma 20 toastow tylko 2 wiec wystarczajaco-Ty tez jestes na liscie plac u Krolika i sprawdza Ci potem poczte czy odpowiednio napisales komentarz-wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
ksionc_proborzdz Re: Palikot triumfuje: "Miałem rację, ktoś w Pała 19.04.09, 12:37 podejrzewam, że chodzi o minibarek w którymś z domów wczasowych (czy jak to się nazywa) Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Gdyby głupota potrafiła fruwać, to byłbyś orłem. 19.04.09, 11:39 Co za idiotyczny argument. Rodem spod kiosku z piwem w Pipidówce Dolnej. Nie wyobrażam sobie, aby na przyjęciu u Prezydenta RP goście pili alkohol z butelek (co dla waćpana pewnie niewyobrażane). Więcej, nie wyobrażam sobie butelki stojącej na stole. To po pierwsze. A po drugie, każdy kupujący wie, że im większe opakowanie tym towar tańszy. Więc jeśli ma być alkohol na przyjęciu (w karafkach!) to kupujemy w możliwie dużym opakowaniu. Takie małe butelki to oznaka problemu alkoholowego ....... Odpowiedz Link Zgłoś
peternadolski Re: Gdyby głupota potrafiła fruwać, to byłbyś orł 19.04.09, 13:18 ws21 napisał: > Co za idiotyczny argument. Rodem spod kiosku z piwem w Pipidówce > Dolnej. > Nie wyobrażam sobie, aby na przyjęciu u Prezydenta RP goście pili > alkohol z butelek (co dla waćpana pewnie niewyobrażane). Więcej, nie > wyobrażam sobie butelki stojącej na stole. To po pierwsze. A po > drugie, każdy kupujący wie, że im większe opakowanie tym towar > tańszy. Więc jeśli ma być alkohol na przyjęciu (w karafkach!) to > kupujemy w możliwie dużym opakowaniu. > Takie małe butelki to oznaka problemu alkoholowego ....... ktos juz napisal aby poprowadzic rure z polmosu Lublin byloby taniej Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Palikot triumfuje: "Miałem rację, ktoś w Pała 19.04.09, 12:24 Bywalec inaczej.Totalne bzdury wypisujesz Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Palikot triumfuje: "Miałem rację, ktoś w Pałacu... 19.04.09, 11:17 Gó..o palikot wiesz,bo masz tam wstęp wzbroniony Odpowiedz Link Zgłoś
palikot57 Re: Palikot triumfuje: "Miałem rację, ktoś w Pała 19.04.09, 11:42 ja biore to na logike --a jak tam u pana Krolika czy juz rozliczyl sie z WYBOROW -niedlugo bedziesz bezrobotny-wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Palikot triumfuje: "Miałem rację, ktoś w Pała 19.04.09, 11:20 marekgdan napisał: > U pana prezydenta pracuje ok. 600 osob czy to duzo te pare malpek?Nie > czepiajcie sie;)<To prawda ale przecież nie o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Czy Palikot rznie glupa?.......... 19.04.09, 11:24 Niech wyjasni jak finansowal kampanie wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: ..Czy Palikot rznie glupa?.......... 19.04.09, 11:28 To nie jest watek o finansowaniu kampani J.Palikota !! Tylko o tym ze ktos w palacu prezydenckim ( moze nawet jego malosc LAK ) spija (sadzac po wymiarach butelek po kryjomu) spore ilosci alkoholu ZA PIENIADZE POLSKIEGO PODATNIKA !! Odpowiedz Link Zgłoś
palikot57 Re: ..Czy Palikot rznie glupa?.......... 19.04.09, 11:47 Pan Krolik zostal wyciagniety..pardon Palikot zastal wyciagniety z kapelusza wiec odpowiedz nie dostales instrukcji-pomysl sam to nie boli -rozliczyl sie z kampani wyborczej -jest nielegalnym poslem Odpowiedz Link Zgłoś
tw_kaczor zmusiłbyś go do wyjaśnień Lesiu....: 19.04.09, 11:29 Imiona LESLAW Nazwisko WAJDZIK Nazwisko rodowe Data urodzenia 09.06.1959 Funkcjonariusz/pracownik/żołnierz aparatu bezpieczeństwa Informacja o przebiegu służby Nazwa jednostki Miasto Nazwa komórki WOJEWÓDZKI URZAD SPRAW WEWNETRZNYCH KATOWICE WYDZIAL IV MLODSZYINSPEKTOR 16.09.1984 IPN Ka 0229/145 (9769/V) akta osobowe WOJEWÓDZKI URZAD SPRAW WEWNETRZNYCH KATOWICE WYDZIAL VI INSPEKTOR szer. 01.01.1985 31.05.1985 IPN Ka 0229/145 (9769/V) akta osobowe Inne informacje o funkcjonariuszu i służbie W grudniu 1984 ukończył kurs "0"? Odpowiedz Link Zgłoś
anaerto Jeszcze za Kwaśniewskiego 19.04.09, 11:24 Takie buteleczki zaczęto masowo kupować za Kawśniewskiego, a potem zapomniano anulować stałych zamówień. Anaerto Odpowiedz Link Zgłoś
zgrozazgroza Re: Jeszcze za Kwaśniewskiego 19.04.09, 11:28 Słusznie, ale Kwachowi specjalnie nie szkodziły. Zalany był tylko na gościnnych występach. Odpowiedz Link Zgłoś
peternadolski Re: Jeszcze za Kwaśniewskiego 19.04.09, 13:26 zgrozazgroza napisał: > Słusznie, ale Kwachowi specjalnie nie szkodziły. Zalany był tylko na gościnnych > występach. a lechowi co zaszkodzilo w weimarze mozgojeby albo mozgotrzepy on tez wali na goscinnych wystepach akaczuszka nie dziala tak destrukcyjnie jak samogon u ukraincow Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Chciałbyś. Gdyby tak było, to w pałacu można by 19.04.09, 11:38 z zapasów utworzyć hurtownię alkoholu. Niestety pałacowe piwnice opróżniane są na bieżąco i regularnie:)) Patrzcie, ludzie... takie małe a ile się zmieści. anaerto napisał: > Takie buteleczki zaczęto masowo kupować za Kawśniewskiego, a potem > zapomniano anulować stałych zamówień. > > Anaerto Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Palikot triumfuje: "Miałem rację, ktoś w Pała 19.04.09, 11:26 To jak, kuffa, w robocie piją ? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes A jak. No to morda ty moja... chlup w nasz kaczy 19.04.09, 11:34 dziób. lehoo napisała: > To jak, kuffa, w robocie piją ? Odpowiedz Link Zgłoś
free3gawr-on Palikot triumfuje: "Miałem rację, ktoś w Pałacu... 19.04.09, 11:26 Ciekawe jaki jeszcze temat zastępczy na zlecenie rządu ten debil sfabrykuje bo na razie tylko to potrafią POjeby i nieudacznicy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Faktur za bombki nikt nie sfabrykował 19.04.09, 11:32 Same w kancelarii prezydenckiej też się nie zaksięgowały free3gawr-on napisał: > Ciekawe jaki jeszcze temat zastępczy na zlecenie rządu ten debil sfabrykuje bo > na razie tylko to potrafią POjeby i nieudacznicy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peternadolski Re: Faktur za bombki nikt nie sfabrykował 19.04.09, 13:34 leszekes napisał: > Same w kancelarii prezydenckiej też się nie zaksięgowały > > free3gawr-on napisał: > > > Ciekawe jaki jeszcze temat zastępczy na zlecenie rządu ten debil > sfabrykuje bo > > na razie tylko to potrafią POjeby i nieudacznicy!!!!!!!!!!!!!! naturalnie zostaly zamowione przez biale myszy Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Temat zastępczy, powiadasz? 19.04.09, 11:41 A ja uważam, że z punktu widzenia interesów państwa bardzo ważne jest, czy aby stojąca na jego czele osoba nie jest uzależniona od alkoholu. N.b. tłumaczyłoby to "odwagę" prezydęta w awanturze gruzińskiej, jak i nocne telefony do Sikorskiego i Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
peternadolski Re: Temat zastępczy, powiadasz? 19.04.09, 13:36 cree-is-me napisał: > A ja uważam, że z punktu widzenia interesów państwa bardzo ważne > jest, czy aby stojąca na jego czele osoba nie jest uzależniona od > alkoholu. N.b. tłumaczyłoby to "odwagę" prezydęta w awanturze > gruzińskiej, jak i nocne telefony do Sikorskiego i Tuska. nawalony byl to sie i kulom nie klanial(gruzinskim bo nie wierze,ze ruski mieli takich partaczy) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum złodziej z PO piętnujący pijaka z PIS ot Polska .. 19.04.09, 11:27 Złodziej oszust prywatyzator oszołom z POmyleńców ,napiętnuje pijaka kaczorowatego. Jakie to piękne jakie wzniosłe jakie polskie? Problemów rzeczywistych do rozwiązania brak. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: złodziej z PO piętnujący pijaka z PIS ot Pols 19.04.09, 11:35 A co niby Janusz Palikot ukradł? Masz mieszkanie, żeby pokryć koszty procesu? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: złodziej z PO piętnujący pijaka z PIS ot Pols 19.04.09, 12:01 zigzaur napisał: > A co niby Janusz Palikot ukradł? > ******************************* Słuszna uwaga. Można zarzucić Palikotowi nadmierne zaangażowanie własnych pieniędzy w kampanię wyborczą. Nie jest to jednak tożsame z zarzutami kradzieży pieniędzy publicznych w stosunku do LPR, PiS czy Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: złodziej z PO piętnujący pijaka z PIS ot Pols 19.04.09, 12:39 chodzilo chya raczej o to: www.nie.com.pl/art4804.htm ale trudno to nazwac kradzieza, ot, "byznes" po polsku. trzeba miec pomysl i pieniadze, jak wszedzie indziej, ale przede wszystkim trzeba miec znajomych decydentow tego czy innego szczebla. jezeli istotnie zakup Polmosu odbyl sie tak, a nie inaczej, z jednorazowa spolka w raju podatkowym i transferami pieniedzy na "konsultacje", to chyba sie po zagranicznemu nazywa "corporate fraud", ale kto by tam dociekal. zreszta w ogole nikt ostatnio nie docieka - fundacja prasowa "S", takie tam... za co Pitera bierze pieniadze, chcialbym spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: złodziej z PO piętnujący pijaka z PIS ot Pols 19.04.09, 12:45 A podobno "wyprzedaż obcemu kapitałowi" to źle. Lepiej, żeby polskie firmy "pozostały w rękach krajowych przedsiębiorców". To cytaty z licznych programów politycznych różnych ugrupowań. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: złodziej z PO piętnujący pijaka z PIS ot Pols 19.04.09, 12:49 I to jest prawda.Tylko fimy krajowe ratuja w dzisiejszym kryzysie.USA ich nie ma.Kraje islamskie maja.I maja swoje banki.Ich kryzys dotyka w malym stopniu.Dodam .Chinczycy przyjeli wspaniala strategie.W miejsce upadajacych firm zachodnich, wkladaja wlasny kapital i buduja przedsiebiorstwa krajowe od nowe.Bo tylko rynek wewnetrzny chroni przed kryzysem.Nadwyzki na eksport.Wtedy budzet jest klarowny. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: złodziej z PO piętnujący pijaka z PIS ot Pols 19.04.09, 12:51 to znaczy Lesiu konkretnie, ktorych krajow islamskich kryzys nie dotyka? mialbys moze na mysli Pakistan? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: złodziej z PO piętnujący pijaka z PIS ot Pols 19.04.09, 12:56 Mam na mysli chociazby kraje arabskie jak Arabia Saudyjska,Egipt, Iran.Maja problemy w zwiazku ze spadkiem cen ropy.To normalne.Niska cena ropy jednak nie pozwolila zachodowi na zwyciestwo z kryzysem.Jest gorzej niz myslano.Iran pomimo spadku dochodow z ropy ma kilkakrotnie wiekszy wzrost gospodarczy niz UE.Nie pisze o strefie euro.Tam jest tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: złodziej z PO piętnujący pijaka z PIS ot Pols 19.04.09, 17:06 Nie mają przemysłu to i nie mają przemysłowych cykli koniunkturalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: złodziej z PO piętnujący pijaka z PIS ot Pols 19.04.09, 12:50 no pewnie, ze tak :) tzn. nie wiem, dlaczego to "lepiej", moim zdaniem "lepiej", zeby dawaly prace w Polsce i placily w Polsce podatki, a kto jest wlascicielem, to akurat najmniejszy problem. nie wiem dlaczego Jak Kowalski Ltd, zarejestrowana na Bahamach ma byc lepsza od Johann Schmidt Polska sp.z.o.o., zarejestrowanej w Warszawie. bo wlasciciel czytal "Pana Tadeusza"? :D a w momencie, kiedy spolka wchodzi na gielde problem "wlascicielstwa" sie dodatkowo komplikuje, bo akcje moga kupic fundusze, i co wtedy? ad rem: swoim czy obcym, przede wszystkim sprzedawac (wersja na potrzeby kampanii wyborczej: wyprzedawac) zgodnie z prawem. bez kreatywnej ksiegowosci, na ten przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Możesz podać te oszustwa i zawłaszczenia? 19.04.09, 12:48 Widzisz, jest zasadniczy problem, p. Palikot postawił własne pieniądze, nie słyszałem by komus je ukradł, ty tez mozesz wziać kredyt i kupic firmę,twoje rzyzyko i pomysł. Natomiast fakt zakupu alkoholu przez obojętnie którą firmę czy instytucję budżetową należy rozliczyć i z doświadczenia wiem że pewne imprezy sa tak rozliczane ale nie zakupuje sie w takich opakowaniach, chyba że mówimy o robotnikach na budowie bądź w innych firmach, co widac w Toy-Toyach, bądź skwerkach przy sklepikach. Tak robią tez młodzi ludzie, takie miejsca łatwo znaleźć. Ludzie którzy "raczą" się w ten sposób są zagrożeniem dla funkcjonowania takiej instytucji, mam nadzieję że nie dotyczy to głównego lokatora? Jeżeli uważasz że nie jest to problemem to gratuluję odpowiedzialności a co do złodziejstwa to chciałbym usłyszec argumenty, bo wg ciebie wszyscy którzy zarabiaja wiecej niz 2 tys i jeszcze w prywatnej firmie to złodzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Na zdrowie Panie Prezydencie! 19.04.09, 11:30 profanum_vulgus napisał: > Sto lat! > :D > Tylko niech pije za SWOJE pieniedze !! Chyba go stac by se pare flaszek kupic ..??!! Odpowiedz Link Zgłoś
palikot57 Re: Na zdrowie Panie Prezydencie! 19.04.09, 11:49 pomysl to nie boli-za Twoje wypil?przyszedl do ciebie do domu i wziol ci? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes W kancelari piją za nasze pieniądze 19.04.09, 11:52 Nasze podatki ida na alkohol palikot57 napisał: > pomysl to nie boli-za Twoje wypil?przyszedl do ciebie do domu i wziol ci? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Byle nie w tej pracy co teraz 19.04.09, 11:30 a pod mostem, albo na peronie metra profanum_vulgus napisał: > Sto lat! > :D > Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online Gowno to POwinno was obchodzic kto z kim spi co 19.04.09, 11:34 i ile pije.Pismadlo jaki kolor gaci nosi dzis KOWALSKA? Na zaden sensowny artykul to was juz nie stac? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Ależ nas obchodzi kto za naszą kasę chla 19.04.09, 11:39 pandora-online napisał: > i ile pije.Pismadlo jaki kolor gaci nosi dzis KOWALSKA? > Na zaden sensowny artykul to was juz nie stac? Odpowiedz Link Zgłoś
hatifnat88 Re: Gowno to POwinno was obchodzic kto z kim spi 19.04.09, 11:43 pandora-online napisał: > i ile pije.Pismadlo jaki kolor gaci nosi dzis KOWALSKA? > Na zaden sensowny artykul to was juz nie stac? Tutaj nie chodzi o to czy ktoś pije. Jeżeli ktoś jest alkoholikiem to trudno. Problemem jest tutaj to, że ktoś nie ma za grosz klasy i zarabiając przyzwoitą pensję nie stać go na to, żeby z własnego portfela kupić sobie alkohol do swojej prywatnej konsumpcji. i ten kto wypił ten alkohol powinien oddac kancelarii te 3000... Proste... Odpowiedz Link Zgłoś
bartek_77 Re: Gowno to POwinno was obchodzic kto z kim spi 19.04.09, 11:56 to oczywiste, że nie ma żadnych dowodów na to że prezydent pije, nikt go nigdy nie widział pijanego, wasze kłamstwa posuwają się do granicy absurdu, Palikot robi czarny PR żeby zniszczyć prezydenta, ciekawe czemu GW nie rozliczała kwaśniewskiego z tego ile jego kancelaria zamawiała wódki??? bo to kumpel adasia? hmmm... w Polsce nie istnieją wolne media, a te które mamy nienawidzą Polskiej prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
misfire01 A dlaczego łączysz obecnego prezydenta z prawicą? 19.04.09, 12:05 Bo to jest dopiero ciekawe, co napisałeś. Dla mnie ten prezydent - jeśli już na siłę mam go sytuować na poziomie prawicowych czy lewicowych koncepcji - jest skrajnie lewicowy, można powiedzieć populistyczny. "Bóg i Ojczyzna" na ustach to "trochę" za mało, żeby być konserwatystą. A wetowanie ustaw zwiększających swobody rynkowe to wypisz wymaluj lewica w czystej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
peternadolski Re: A dlaczego łączysz obecnego prezydenta z praw 19.04.09, 14:04 misfire01 napisał: > Bo to jest dopiero ciekawe, co napisałeś. Dla mnie ten prezydent - jeśli już na > siłę mam go sytuować na poziomie prawicowych czy lewicowych koncepcji - jest > skrajnie lewicowy, można powiedzieć populistyczny. "Bóg i Ojczyzna" na ustach t > o > "trochę" za mało, żeby być konserwatystą. A wetowanie ustaw zwiększających > swobody rynkowe to wypisz wymaluj lewica w czystej postaci. naturalnie masz racje,PiS i Pisdet sa bardziej komunistyczne jak komunista Wlodzimierz Iljicz Ulianow Lenin wszystko w rece Rad Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Są tzw. dowody pośrednie. Są też jego słowa... 19.04.09, 12:11 Są słowa pracowników kancelarii (chętnie opowiadaja to i owo w zaufaniu). Wreszcie są nienaturalne miny i zachowania w telewizji oraz nieracjonalne i głupie posunięcia... Dla narodu aż nadto wystarczy, aby wyciągnąć wnioski. bartek_77 napisał: > to oczywiste, że nie ma żadnych dowodów na to że prezydent pije, nikt go nigdy > nie widział pijanego, wasze kłamstwa posuwają się do granicy absurdu, Palikot > robi czarny PR żeby zniszczyć prezydenta, ciekawe czemu GW nie rozliczała > kwaśniewskiego z tego ile jego kancelaria zamawiała wódki??? bo to kumpel > adasia? hmmm... w Polsce nie istnieją wolne media, a te które mamy nienawidzą > Polskiej prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
peternadolski Re: Gowno to POwinno was obchodzic kto z kim spi 19.04.09, 13:59 bartek_77 napisał: bartek cala Polska wie maja oczy maja uszy prawda tu chodzi oto,ze zarabia w cholere pieniedzy a musi zlopac za pieniadze podatnika proste..jak konstrukcja cepa > to oczywiste, że nie ma żadnych dowodów na to że prezydent pije, nikt go nigdy > nie widział pijanego, wasze kłamstwa posuwają się do granicy absurdu, Palikot > robi czarny PR żeby zniszczyć prezydenta, ciekawe czemu GW nie rozliczała > kwaśniewskiego z tego ile jego kancelaria zamawiała wódki??? bo to kumpel > adasia? hmmm... w Polsce nie istnieją wolne media, a te które mamy nienawidzą > Polskiej prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Palikot triumfuje: "Miałem rację, ktoś w Pałacu... 19.04.09, 11:39 No tak,jak Prezio Alek chlał(bo nie pił) na umór za te wasze podatki to morda w kubeł i jeszcze wybraliście go na 2 kadencję,teraz jak oczywiste jest że to zasłona dymna(bo ja Kudłatemu nie wierzę)to wy jak rasowe lemingi Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Olek to był swój chłop i mu nie żal było postawić 19.04.09, 11:44 Lechu to mały, złośliwy troll, więc niech chla za swoje a nie nasze. Naród zawsze chętnie wybacza lubianym wszystkie ułomności. Nielubianym nigdy. Kaczyński zaś jest powszechnie uważany za wielką pomyłkę. ambl napisała: > No tak,jak Prezio Alek chlał(bo nie pił) na umór za te wasze podatki to morda > w kubeł i jeszcze wybraliście go na 2 kadencję,teraz jak oczywiste jest że to > zasłona dymna(bo ja Kudłatemu nie wierzę)to wy jak rasowe lemingi Odpowiedz Link Zgłoś
styp Re: Palikot triumfuje: "Miałem rację, ktoś w Pała 19.04.09, 12:06 POlikot POkazuje POleca POdsłuch POdglądanie POpijanie nalewki POlikota, POlikot nosi sztuczny wibrator małPOwaty Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Ale się zalał tą nalewką... Proszę przestań, bo 19.04.09, 12:14 nie będziesz mógł już więcej pisać głupot z których wszyscy tak chętnie się śmieją styp napisał: > POlikot POkazuje POleca POdsłuch POdglądanie POpijanie nalewki POlikota, POliko > t > nosi sztuczny wibrator małPOwaty Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 dziwne , rzeczywiście ktoś to musi wypijać 19.04.09, 11:42 nawet dawanie jako prezent nie jest właściwe Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Małpki to alkohol dla alkoholików niewątpliwie. 19.04.09, 11:47 Muszą się napić a nie mogą już czekać, więc do kibelka myk i... gulgulgul. A potem gęba uśmiechnięta od ucha do ucha. Świat jest kolorowy i lepiej pochlebstwa się łyka. angrusz1 napisał: > nawet dawanie jako prezent nie jest właściwe Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi hmm... a kto w pałacu prezydenckim 19.04.09, 11:42 najbardziej bełkocze...? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Chyba nie masz wątpliwości, co? :)) 19.04.09, 11:50 jotembi napisała: > najbardziej bełkocze...? Odpowiedz Link Zgłoś
styp Re: hmm... a kto w pałacu prezydenckim 19.04.09, 20:56 Duch Wałęsy POpiera POlikota i milczy POdoba mu się PO i POlikot Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Problem w tym, że nikt 599 osobom nie kupi małpek 19.04.09, 11:49 na koszt państwa, misiu. Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Woda skonczyla mu sie po szczycie NATO 19.04.09, 11:49 tyle samo chla na szczytach UE. trudno temu pijakowi powstrzymac ciagi. Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: Palikot triumfuje: "Miałem rację, ktoś w Pała 19.04.09, 11:51 myslisz ze kaczynski im je wciska aby chlali w pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś
silk67 Palikot triumfuje: "Miałem rację, ktoś w Pałacu... 19.04.09, 11:55 a m owi sie ze Palikot to paligłup a tu prosze ............ Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Trzy pytania posła Palikota: 19.04.09, 11:58 "Czy prezydent Lech Kaczyński nadużywa alkoholu? "Czy prawdą jest, że jego pobyty w szpitalach mają związek z terapią antyalkoholową?" "Czy ucieczki do Juraty i czerwone wino to nie środki terapeutyczne stosowane przezeń w reakcji na problemy w relacjach rodzinnych z bratem i matką?" Odpowiedz Link Zgłoś