ranita_08 Moje postanowienie 22.04.09, 08:29 Uroczyście przysięgam że: a) nigdy nie zagłosuję na nikogo kto kiedykolwiek był członkiem PIS. b) nie zamierzam rodzić w tym popier..lonym kraju dzieci c) KOMUNO WRÓĆ!!! Mam dośc rządów czarnej mafii. Nienawidzę ich z całego serca. d) nigdy już nie pójdę do Kościoła. Tam nie ma Boga, tam są podli ludzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Moje postanowienie 22.04.09, 08:52 ranita_08 napisała: > Tam nie ma Boga, tam są podli ludzie. No albo boga nie ma, albo jest wszędzie. A najlepiej daj spokój z tymi zabobonami. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Moje postanowienie 22.04.09, 08:53 ranita_08 napisała: > Uroczyście przysięgam że: > a) nigdy nie zagłosuję na nikogo kto kiedykolwiek był członkiem PIS. > b) nie zamierzam rodzić w tym popier..lonym kraju dzieci > c) KOMUNO WRÓĆ!!! Mam dośc rządów czarnej mafii. Nienawidzę ich z > całego serca. > d) nigdy już nie pójdę do Kościoła. Tam nie ma Boga, tam są podli > ludzie. > > Pozdrawiam ====================================== Zmądrzałaś. Lepiej późno, niż wcale. Pzdr -------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Polacy chcą in vitro 22.04.09, 08:31 i jeśli PiS chce się ostatecznie pogrążyć, to nie ma sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Polacy chcą in vitro 22.04.09, 08:37 adkalin napisał: > i jeśli PiS chce się ostatecznie pogrążyć, to nie ma sprawy. ========================================== No tak, ale przy okazji pogrążą i PO-Trusia, bo to on "zaordynuje" głosowanie nad ustawą w Sejmie! --------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
porucznikzubek PiS chce zakazać in vitro. PO: To element kampa... 22.04.09, 08:34 A pan Piecha czasami nie wykonywał interrupcji? Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster My Polacy, chcemy zakazu łajdactw PIS-komuny! 22.04.09, 08:38 od wczoraj ! Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg kaczyzm kaputt ale z in vitro chodzi o kasę 22.04.09, 08:37 O tym też warto pamiętać, obłąkany kaczyzm jak zwykle kompromituje kolejną ważną sprawę. W wielu przypadkach in vitro nie jest konieczne, ale jak wygląda to z perspektywy "kliniki"? Wyleczą przyczynę i zarobią 400 złotych albo zrobią in vitro i zarobią 15000. Najchętniej z publicznej kasy. Tu sprytnych nie brak. Ogólnie to kwestia sumienia, ale wątpię by system PO regulował takie sprawy jak kwalifikowanie na zabiegi przez niezależnych lekarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: kaczyzm kaputt ale z in vitro chodzi o kasę 22.04.09, 08:51 Pierwsze kompy kosztowały majątek. Bo było ich niewiele. Tak samo jest z in vitro. Upowszechnienie powoduje gwałtowny spadek kosztów. Ponadto, jeśli możemy walić miliardy kościelnym zbokom i zdrajcom, to możemy je przeznaczyć np. na rozwój medycyny in vitro. To powinno skutkować dalszym obniżeniem kosztów podatniczych. Można byłoby w ten sposób doprowadzić te koszty do porównywalnych z leczeniem grypy. Wiemy wszyscy, że nasz naród się starzeje. Jest wiele małżeństw niemogących mieć dzieci - ale mogących mieć przychówek z in vitro. Równolegle następuje "produkcja" ciemnogrodzka, która powoduje obniżanie statusu ekonomicznego wielu rodzin i spychanie ich w menelstwo. Taki przychówek nie będzie miał dobrego wykształcenia i powiększa grono meneli oraz pijaków. Na tym właśnie polega zdradzieckie działanie katabasów wobec naszego narodu! Ale ujawnia się w tym i inny modus operandi katabasów. Tak naprawdę, to chodzi o Polskę goryszewską. Nie ważne czy Polska jest bogata, czy biedna. Byleby była katolicka. Tako zabełkotał niejaki Goryszewski. Którego należy umieścić w "panteonie" zdrajców Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
marsellus_wallace A ja chcę zakazać PiS-u ! 22.04.09, 08:41 Zapraszam do zapoznania się z poniższym linkiem: www.luteranie.pl/pl/index.php?D=2676 Odpowiedz Link Zgłoś
j-agat PiS chce zakazać in vitro. PO: To element kampa... 22.04.09, 08:47 A ta ustawa to nie kampania wyborcza??? DURNIE i PUSTAKI z PO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Kwaczory będą inkwizytorami, ale Tusk wykonawcą 22.04.09, 08:48 ==================================== ich orzeczeń, jako szef rządu, organów ścigania i aparatu wymiaru sprawiedliwości. No, przecież "to jajca, jak berety". Ciekawe, czy Donek znowu zwieje do małgosinej szafy, żeby uniknąć jednoznacznych odpowiedzi (deklaracji) na planowaną przez POPiSową sitwę realizację watykańskich żądań??? --------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster darkraj.. odpie...ol sie komuszy śmieciu... 22.04.09, 08:52 od Tuska, SBecka małpo..Wracaj do szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 ale on ma rację, Tusk to tchórz... 22.04.09, 08:55 głosowałem i na PO i na Tuska i czasem mi wstyd:)... ale zacisnę zęby i pewno znów zagłosuję, bo niestety, mimo wad, to wciąż jedyna w miarę normalna partia w Polsce o reszcie to nawet pisać sie nie chce Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Niestety racja. 22.04.09, 09:17 Ja za to głosowałem PRZECIWKO socjalizmowi i bolszewii. No i wyszło, że jedynie Tusk i PO przy swoich licznych i ogromnych wadach najlepiej gwarantują zmniejszenie tego w Polsce. Tylko jak wbić Tuskowi do głowy że wiele osób "głosujących na niego" popiera go TYLKO dla tego, że jest mimo swoich starań jednak dalej znacznie lepszy niż PiS czy SLD. Tusk się stara by ta różnica zmalała - patrz Gowin, głupie decyzje w Olsztynie czy w Zduńskiej Woli, ustawa medialna, dalej istniejące w starym kształcie CBA czy IPN. Jednak Kaczyński pilnie dba by nie dać się złapać PO i ciągle ucieka wstecz do lat PRLu, gubiąc po drodze tych którzy jednak mieli choć "ciut" przyzwoitości - ostatnio Mojzesowicz. Biedne SLD do dziś nie wie co robić. PiS jest bardziej socjalistyczne i bardziej broni zdobyczy PRLu. Im zostało tylko bronienie jawnie (bo PiS robi to po cichu) funkcjonariuszy PRLu. Większość działaczy SLD to biznesmeni - im będzie bliżej raczej do ideii liberalnych niż socjalizmu. Ostatecznie tylko wariat zwiększał by swoje koszty i podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Niestety racja. 22.04.09, 09:40 ===================================== >maaac<: Pomimo nielicznych odmienności ocen, przyznaję szczerze, że masz Ty głowę "we właściwym miejscu". Pzdr --------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Nie dziwię się za bardzo Tuskowi 22.04.09, 10:12 Wynik wyborów był, jak i był. Zbyt mało mandatów, by rządzić samodzielnie. Z konieczności musiał wejść w koalicję z PSL-em, a to populiści z konserwatywnym elektoratem. I tak często dochodzi do spięć, gdy PO próbuje przeforsować jakąś bardziej radykalną ustawę (vide ograniczenie finansowania partii politycznych z budżetu, czy choćby teraz in vitro). Chodzenie "na udry" mało się publice podoba, wszyscy mają w pamięci wyczyny lechujarków i są na tym punkcie uczuleni. Na miejscu Tuska skupiłbym się na gospodarce i uproszczeniu przepisów administracyjnych, które krępują inwestycje i przedsiębiorczość, to na pewno przyniosłoby mu więcej punktów niż kopanie się po kostkach z pisuarem. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Nie dziwię się za bardzo Tuskowi 22.04.09, 11:59 Tyle że to o co mam pretensje do PO nie ma nic wspólnego z koalicją z PSLem i "konserwatywnością" rolników. Przekształcanie PO w partię wodzowską - co spowodowało te idiotyzmy w Zduńskiej Woli i Olsztynie co ma do PSLu? A pilnowanie by jednak CBA i IPN włos z głowy nie spadł przy symbolicznych pogróżkach? Myślisz że PSL (z ich tendencją do kolesiostwa) chroniło by CBA? A ich "przodkowie" z ZSLu nie boją się działań IPN? No chyba że podejdziemy do tego tak że zarówno CBA (bo PiS zawsze może być koalicjantem PSL) jak i IPN (bo głównie niszczy solidarnościowców a nie dawnych notabli PRLu) wiszą PSLowi. Jednak "wisi" to nie oznaczy "chce chronić". A ta ustawa i "in vitro"? Po co wogóle te wypowiedzi Gowina? Nie lepiej ograniczyć się do spraw co do których nikt nie ma wątpliwości? Chyba nie znajdziesz w Polsce zwolenników chodowli zarodków na testy dla kosmetyków? > Na miejscu Tuska skupiłbym się na gospodarce i > uproszczeniu przepisów administracyjnych, które krępują inwestycje > i przedsiębiorczość, to na pewno przyniosłoby mu więcej punktów > niż kopanie się po kostkach z pisuarem. Własnie TO najszybciej spowodowało by konflikt z PSLem. Stąd PO woli zajmowac się jedynie administracją i symulowaniem walki z PiSem. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: ale on ma rację, Tusk to tchórz... 22.04.09, 09:59 monster1972 napisał: > głosowałem i na PO i na Tuska > > i czasem mi wstyd:)... ale zacisnę zęby i pewno znów zagłosuję, bo > niestety, mimo wad, to wciąż jedyna w miarę normalna partia w Polsce > > o reszcie to nawet pisać sie nie chce > > > Polak-ateista ======================================= Generalnie: zgadzam się z Przedmówcą. Nie mamy innych opcji. Tylko,że ta partia jest "normalna" tylko w deklaracjach, a wybór porównywalny jest pomiędzy dżumą i cholerą. ------------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: ale on ma rację, Tusk to tchórz... 22.04.09, 12:02 :) Nie dżuma i cholera ale odra i dżuma. Jedną się da z bólem przeżyć z drugą mogą być znacznie większe problemy. Jak MUSISZ coś wybrać to jednak wybierzesz odrę. No a niestety póki co MUSISZ, bo brak wyboru jest wyborem najgorszym dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: darkraj.. odpie...ol sie komuszy śmieciu... 22.04.09, 09:03 staryduster napisał: > od Tuska, SBecka małpo..Wracaj do szamba. ====================================== A co, byłeś moim "oficerem prowadzącym"? Śmiało, wyrażam zgodę na opublikowanie mojego pseudonimu operacyjnego i sygnatury akt. Nie krępuj się aż nadto, bo jesteś anonimowy (dla większości PT Forumowiczów, dla mnie nie), więc może ci włos z głowy nie spadnie. --------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
copyland PiS chce zakazać in vitro. PO: To element kampa... 22.04.09, 09:03 PiSie ... pozostań sobą do końca ! Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Moja wizja Polski 22.04.09, 09:10 Polska ma być przede wszystkim bogata. I ludna nie w ciemnogrodzkich moherów - a w tych, którzy w swych rodzinach potrafią sobie ekonomicznie poradzić. To zaś wymaga zupełnie innego spojrzenia na sprawę in vitro. Ta sprawa nie dotyczy ciężarnych babć moherowych, które dominują wsród pisiornych. To dotyczy małżeństw młodych, ale mających problemy prokreacyjne. Dotyczy to też przede wszystkim tych małżeństw, które określiły swój status ekonomiczny jako dobry dla prokreacji. Nie wynika zatem z in vitro mnożenie meneli. Mnożenie meneli wynika przede wszystkim z kościelnego nawiedzenia: Bóg dał, to niech Bóg wychowa, da wikt i opierunek. Jest to goryszewski model Polski. Polski skołtunionej i zmenelonej. Każden, kto sprzeciwia się in vitro jest nie tylko kołtunem - ale i naszym zdrajcą! Nie dziwi mnie też, że wśród takich zdrajców są katabasy. Oni zawsze byli naszymi zdrajcami - wystarczy znać historię. Oni tylko dążą do życia pasożytniczego. Bo są TYLKO pasożytami naszego narodu. Goryszewski rzekł: "Nie ważne jaka będzie Polska - biedna, czy bogata. Byleby tylko była katolicka.". OTO RYJ ZDRAJCY! Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr PiS chce zakazać in vitro. PO: To element kampa... 22.04.09, 09:11 PiS to wyjątkowo łajdacka partia. Ostatnia propozycja PIS w sprawie in vitro świadczy, że nie tylko łajdacka, ale i bezrozumna. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: PopulISm... Tania gierka pod publiczkę. 22.04.09, 09:31 Masz sraczkę? No to się wysraj i nie zaśmiecaj forum! Odpowiedz Link Zgłoś
myslenie-nie-szkodzi banda matołów 22.04.09, 09:12 I znowu cały świat będzie sie z nas śmiać... możemy śmiało stawać w szranki z Arabią Saudyjską w konkursie na najbardziej popieprzone ustawy "pro(!!!)-rodzinne"... na szczęście jesteśmy obywatelami UE i wystarczy wsiąść w samochód... A pan piecha niech się lepiej zajmie problemami, na których się rzeczywiście zna - na początek proponuję uzależnienia alkoholowe - mógłby się podzielić doświadczeniami z paroma kolesiami z klubu... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: banda matołów 22.04.09, 09:32 myslenie-nie-szkodzi napisała: > I znowu cały świat będzie sie z nas śmiać... możemy śmiało stawać w > szranki z Arabią Saudyjską w konkursie na najbardziej popieprzone > ustawy "pro(!!!)-rodzinne"... na szczęście jesteśmy obywatelami UE i > wystarczy wsiąść w samochód... > > A pan piecha niech się lepiej zajmie problemami, na których się > rzeczywiście zna - na początek proponuję uzależnienia alkoholowe - > mógłby się podzielić doświadczeniami z paroma kolesiami z klubu... ========================================= Trudno o łatwiej zaprzeczalne FAKTY. Pzdr ---------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
myslenie-nie-szkodzi Re: banda matołów 22.04.09, 13:16 które fakty masz na myśli? uzależnienie? nigdy nie robił z tego tajemnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus PiS chce zakazać in vitro,czyli jedzenia jaj! 22.04.09, 09:13 Jaja nawet kacze to jest in vitro. Góra miącha, memłę wtrzącha. Po co wiedza, ojciec uprzedza. Poszedł moher na yebanko Z ojca Redyka czytanką. Wziął także pół litra. Pocznie za te in vitra. Ona nie może mieć dzieci. Dlatego on ją przeleci. On jest z banku spermy. Rad Ryju taki wierny. Ona zbawienia przekupstwa. Gotowa do porubstwa. Oboje mózgu zalążki. Będą mieć dzieci w prążki. Na środku oko pana. Kudły owieczki, barana. Naszcz Siennik pisze cót. Warto podjąć im trót. Z episkopata instrukcja. Niby miłość. Destrukcja. Z normaleweise odbytnicą. Srom boli w poczęciach ćwiczą. Tyłowzięci, poczęci analnie. Genialnie główkują genitalnie. No cóż członki PiSie w zwisie. Ich obraz w klozetowej misie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: Rymy częstochowskie 22.04.09, 09:39 Przed wojną konduktor wrzeszczał: "Uwaga Częstochowa! Trzymajta się za kabza!". Katabasy i ciężarne babcie moherowe okradali nas i starają się nadal to robić. A PRZEDE WSZYSKIM STARAJĄ SIĘ NAS ZMENELIĆ! Po goryszewsku. Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 PiS chce zakazać in vitro. PO: To element kampa... 22.04.09, 09:40 Że oszołomy to było jasne, ale ,że jeszcze ciemnota i głupota, to tak do końca nie było jasne. Teraz już jest. PiSiorki won! Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: PiS chce zakazać in vitro. PO: To element kam 22.04.09, 09:51 wuem43 napisał: > Że oszołomy to było jasne, ale ,że jeszcze ciemnota i głupota, to > tak do końca nie było jasne. Teraz już jest. > PiSiorki won! ======================================== Pisiorki bez platfusowego wsparcia w tej sprawie, nie znaczą NIC. Mogą sobie ujadać, do woli. Ważne natomiast jest ewentualne "przyklepanie" tej ustawy. A to już będzie "zasługa" POTuskiego i jego "klęcznikowej" ekipy z równie rozmodlonym koalicjantem. Ale nie: kwaczystów!!! ------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Matoły, matoły i tylko matoły! 22.04.09, 10:06 Po prostu szympanse. Widzę taką ciężarną babcię wpychającą się po trupach do tramwaju. Ona właśnie z mszy - i ma pierwszeństwo. Widzę też dziadka z mocno posuniętą demencją - jak pieje w kruchcie. Widzę też parę ryjów z wyraźnymi oznakami daunizmu - też pieją. Widfzę sąsiada (psora na PWr), który codziennie rankiem dyma na mszę, a potem studentów uczy kapitalistycznego dymania innych. On ma zatem dobre poczucie humoru oraz przede wszystkim własne dobre samoposzczucie. W niczym nie widzi sprzeczności. Gdyby dziś była komuna, to on by dymał na posiedzenie egzekutywy PZPR. I też by mu było fajnie i bogato. Żadnej różnicy nie widzę. Zamieniono tylko idee czerwone na czarne. A złodzieje są tacy sami. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: Przypominam sobie coś innego 22.04.09, 10:30 Gdy nastąpiła rewolucja w Rosji, to pojawili się komandiry, trojki i pistolietnyj snariad. Jesli ktoś kuma. My dzisiaj mamy duuuużo lepppiej! Leppernie lepppjej. Goryszewsko gorzej - czyli lepppiej po goryszewsku. Nic już w tej Pols ce nie jest jasne. Bo zaczęło się od pomroczności jasnej syna skocznego. Który potem został oficerem - zdaje się. To już jest zupełny dół dla woja - z takim "oficerem". Syn mojego kolegi poderwał jako oficer żonę innego wojaka. I za to co dostał? Kopa w dupę w górę! Ja już nie mam żadnych wyobrażeń o "polskim oficerze". Bo to jest, z tego wynika, zwykły gnój. Nie uważam zatem, po pomroczności jasnej, że w ogóle istnieje coś takiego jak honor polskiego oficera. To jest po prostu zwykły mydłek! Sami żeście, nasi oficerzy, wsadzili sobie mydełko w tyłek. A zaczęło się niezmiernie skocznie - w Drawsku, na obiadku. Bo nasi "oficerzy" są niezmiernie zgłodniali. Bez pomroczniactwa pierogów nie zszamają. No i te polowanka na jelenie w obszarach chronionych przyrodniczo - jak za niejakiego Himmlera... I to z pokropkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: PO + PiS = POPiS = syf. 22.04.09, 10:32 j-50 napisał: > Gdy nastąpiła rewolucja w Rosji, to pojawili się komandiry, trojki i > pistolietnyj snariad. Jesli ktoś kuma. My dzisiaj mamy duuuużo > lepppiej! Leppernie lepppjej. Goryszewsko gorzej - czyli lepppiej po > goryszewsku. Nic już w tej Pols ce nie jest jasne. Bo zaczęło się od > pomroczności jasnej syna skocznego. Który potem został oficerem - > zdaje się. To już jest zupełny dół dla woja - z takim "oficerem". > Syn mojego kolegi poderwał jako oficer żonę innego wojaka. I za to > co dostał? Kopa w dupę w górę! Ja już nie mam żadnych wyobrażeń > o "polskim oficerze". Bo to jest, z tego wynika, zwykły gnój. Nie > uważam zatem, po pomroczności jasnej, że w ogóle istnieje coś > takiego jak honor polskiego oficera. To jest po prostu zwykły > mydłek! Sami żeście, nasi oficerzy, wsadzili sobie mydełko w tyłek. > A zaczęło się niezmiernie skocznie - w Drawsku, na obiadku. Bo > nasi "oficerzy" są niezmiernie zgłodniali. Bez pomroczniactwa > pierogów nie zszamają. No i te polowanka na jelenie w obszarach > chronionych przyrodniczo - jak za niejakiego Himmlera... I to z > pokropkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re:Syf, syf tylko syf! 22.04.09, 11:00 Nie ma w naszej historii większego syfu w woju. Nasze wojo jest syfem nieowyobrażalnym. Nasi oficerzy są zwykłymi dupkami. A nasi żołnierze są podawaczami tyłkóqw dla tyc zwanych "oficerów".Niech nikt w Polsce nie tytułuje się oficerem - bo to jest gnój. "Idzie żołnierz borem lasem, przymierając głodem czasem - głooodem czasem. Suknia na nim oblatuuuuje, oblatuje, wiatr dziurami przelatuje, przeeelatuje! Chociaż żołnierz obszarpaaany, obszarpany - przecie pójdzie między pany - mięęędzy pany!". My to znamy. Ale pisiorni tego nie znają. Bo w tle był zdrajca- proboszcz! Odpowiedz Link Zgłoś
omidas PiS chce zakazać in vitro. PO: To element kampa... 22.04.09, 11:13 Rzeczywiście kampania w PiS-e ruszyła na całego i jeśli chodzi o granie invitrem to już mają poparcie Radia Maryja i wszystkich zwolenników tego radia oraz Episkopat, księży itd. Więc być może zacznie się agitacja, aby popierać projekt PiS-u, a tym samy wiadomo że pod płaszczykiem invitro poperana będzie ta partia. Chytrze wy- myślili. Odpowiedz Link Zgłoś
onucka PiS chce zakazać in vitro. PO: To element kampa.. 22.04.09, 11:27 Ja tez jestem przeciw ale dla zwolennikow Pisu irydzyka Dosc zasmiesania polski plugawym potomstwem Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek PiS chce małpeczek 22.04.09, 14:38 Jak zakażecie in vitro, a małpa w czerwonym jest bezdzietna, - to skąd będziecie mieli małpeczki na odlotowy catering ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
aluksz PiS chce zakazać in vitro. PO: To element kampa... 22.04.09, 14:40 A co oni wiedzą i innym sposobie na dzieci, niż in vitro????? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: PO + PiS = POPiS = syf. 22.04.09, 15:00 aluksz napisała: > A co oni wiedzą i innym sposobie na dzieci, niż in vitro????? Odpowiedz Link Zgłoś