Dodaj do ulubionych

Palikot bohaterem nowego spotu PiS

28.04.09, 07:52
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • toberson Partia-Oszustow oszukala narod i nic nierobi!!!! 28.04.09, 07:54
      • yoonac Re: Partia-Oszustow oszukala narod i nic nierobi! 28.04.09, 07:54
        A czemu pis nie rozpowszechnia tego spotu???
        www.youtube.com/watch?v=dznHrddHQaI
        • swawolny_dyzio to najlepszy spot z pisem w roli głównej 28.04.09, 07:56
          www.youtube.com/watch?v=ExKWyLATNz0

------------------------------------------------------------------
          -Kto wam da?
          -PiSda
          • w_u_j_e_k Szamotanina 28.04.09, 08:00
            PiS się szamoce podryguje by niezadowolonych i sflustrowanych
            przyciągnąc do siebie. Niepotrzebnie, ich juz ma. A szansę na
            przyciągnięcie młodszych i wykształconych traci takimi
            prowincjonalno-podwórkowymi rozgrywkami. Biorąc jednak do ręki dane
            demograficzne i obserwujac upadek oswiaty można się zastanawiać, czy
            to nie dobra metoda?
            • maruda.r Re: Szamotanina 28.04.09, 08:04
              w_u_j_e_k napisał:

A szansę na
              > przyciągnięcie młodszych i wykształconych traci takimi
              > prowincjonalno-podwórkowymi rozgrywkami.

PiS po prostu przestrzega wszystkich wyborców, że po ewentualnych wygranych
              wyborach gwarantuje 4 lata plucia i ujadania na wszystkich wokół.

• slon2002 widać kulturę osobistą Palikota, bon ton 28.04.09, 08:10
                • plastelina2005 Dr Migalski wniósł do PiS nową jakość. 28.04.09, 08:26
                  Żartowałem. :) Widziałem jak wczoraj poległ w starciu z prof. Niesiołowskim.
                  • canisparvus Re: Dr Migalski wniósł do PiS nową jakość. 28.04.09, 08:28
                    plastelina2005 napisała:

> Żartowałem. :) Widziałem jak wczoraj poległ w starciu z prof.
                    Niesiołowskim.

Przegrał 9 : 3 w przerywaniu.
                    • kronopio77 To tylko kolejny samobój PiSu :) 28.04.09, 08:33
                      nie wiem, co PiS chce osiagnąć tego typu spotami, naprawdę - nie wiem :)
                      • maruda.r Re: To tylko kolejny samobój PiSu :) 28.04.09, 08:34
                        kronopio77 napisał:

> nie wiem, co PiS chce osiagnąć tego typu spotami, naprawdę - nie wiem :)

To co zwykle - wygraną PO.

• maruda.r Palikot trzyma prezesa i prezydenta 28.04.09, 08:36

Fajna ta fotka. W jednej ręce Palikot trzyma prezesa, a w drugiej prezydenta.

• sokolasty Re: Palikot trzyma prezesa i prezydenta 28.04.09, 08:43
                            Pierwszy zabawny spot PiS.
                            • alfa_beta1 Re: Palikot nie startuje do parlementu UE 28.04.09, 08:56
                              Kamiński znowu zrobił z siebie totalnego durnia a pomógł mu drugi cymbał Migalski
                              • almagus Re:Państwo kościelne czy samodzielne? Spotkali się 28.04.09, 09:15
                                Państwo kościelne czy samodzielne?

Spotkali się na Jasnej Górze,
                                gdzie kapie złotem, wszystko w marmurze,
                                by solidarnie klepać chałtury,
                                z takim co także poszedł w marmury.
                                Sprzyja rodzinie matka patronka,
                                lecz ich pazerność nie ma postronka,
                                korupcja brata niszczy rodzinę.
                                A cały kraj naraża na kpinę.
                                Nie Narodowi prezydenta nepotyzm.
                                Czy służyć bratu to patriotyzm?
                                A ta korupcja, to stanowisko,
                                z ojcem Redykiem załatwia wszystko.
                                Braciszek mówi, będzie przejrzyście,
                                Belzebub wystąpi na naszej liście.
                                To nie dopadną jego za stocznię.
                                I po dotację uzyska skocznię.

Dzwonię do matki z komórką przy uchu.
                                Już wyjechałem. Czym na podsłuchu?
                                Tu szukam miejsca życia dla siebie,
                                sam, bez rodziny, z dachem na niebie.
                                Trwam, czekam na światło z Jasnej Góry,
                                domy z tektury, domy z tektury,
                                na przedmieściach Paryża, Madrytu, Londynu.
                                Nie trzy miliony, a może z pięć.
                                To jedno z waszych PiSiORnych osiągnięć!

Targowica zdrady.
                                Spieprzajcie dziady.

www.youtube.com/watch?v=ExKWyLATNz0
                                • tani_obywatel paradoksalnie Janusz Palikot .. jako jeden z 28.04.09, 11:40
                                  nielicznych, może w końcu doprowadzić ten kraj do NORMALNOŚCI .. ma
                                  mój głos ..
                                  • wlodekzpoznania tanio sprzedajesz swój głos 28.04.09, 11:42
                                    A jakie merytoryczne przesłaniki Tobą kierują? Jakie mądre, a nudne rzeczy
                                    zamierza przeprowadzić imć Palikot? Coś konkretnego?
                                    • tani_obywatel myślę, że kwestię fiskusa, który musi gnębić 28.04.09, 12:03
                                      emerytkę za 2 grosze podatku, potrafiłby definitywnie rozwiązać ..
                                      poza tym ja mojego głosu nie sprzedaję tylko oddaję .. a czy ty
                                      sprzedajesz swój głos ..?? jeśli tak to napisz za ile - może kogoś
                                      to zainteresuje ..

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6547847,Do_sadu_za_2_grosze.html
                                      • manhu Re: myślę, że kwestię fiskusa, który musi gnębić 28.04.09, 12:13
                                        Jakbyś nie zauważył to Palikot jest przy władzy i jakoś tego nie rozwiązał.

A spot jest fajny i w 100% prawdziwy bezdyskusyjnie. Nawet mówiąc o dziesiątkach tysięcy złotych na kampanię Palikota od emerytów i studentów PiS nie sugeruje że to nieprawda, więc i do tego "sąd" się nie przyczepi, a wyborcy i tak się domyślą.
                                        • maruda.r 300 zł 28.04.09, 13:00

manhu napisał:

> A spot jest fajny i w 100% prawdziwy bezdyskusyjnie. Nawet mówiąc o dziesiątkac
                                          > h tysięcy złotych na kampanię Palikota od emerytów i studentów PiS nie sugeruje
                                          > że to nieprawda,

Jeżeli nawet prawda, to omija podstawową kwestię: to były prywatne pieniądze
                                          Palikota. Gó...zjady z PiS za 300 zł publicznych pieniędzy potrafią z siebie
                                          zrobić durni.

• wlodekzpoznania Mecz PO : PiS = ... 28.04.09, 11:40
                                  ...co mnie to obchodzi jaki wynik tego meczu. Jakikolwiek będzie, to kibole
                                  jednej i drugiej drużny będą zadowoleni, gdyż emocje będą grały. A Polska i
                                  interes kraju, jakieś zmiany, reformy, dyskusje o tym co lepsze, jak osiągnąć
                                  jakiś cel...A po co to komu? Durni ludzie, to durna polityka.
                              • iq58 Re: Palikot nie startuje do parlementu UE 28.04.09, 18:53
                                Za taką kasę jaką wzięli za scenoPiSanie tez bym został
                                ich "kolesiem".
                        • junkier Degrengolada Palikota degrengoladą Platformy i Tus 28.04.09, 09:48
                          Degrengolada Palikota degrengoladą PO i Tuska.

Tak jak Palikot z obiecującego przedsiębiorcy stał się zwyczajnym
                          półbłaznem-półlewakiem, tak Platforma z partii, z ktorą mogli
                          identyfikować się również ludzie przyzwoici, stała się zwyczajnym
                          artykulatorem interesów Salonu III RP i środowisk postUDeckich i
                          postKORowskich zainteresowanych petryfikowaniem chorych patologii
                          postkomunistycznej III RP.
                          • obraza.uczuc.religijnych Re: Degrengolada Palikota degrengoladą Platformy 28.04.09, 09:54
                            Palikot poszedł w twoje ślady: stał się półbłaznem-półlewakiem.
                            • junkier Re: Degrengolada Palikota degrengoladą Platformy 28.04.09, 10:07
                              Przyzwoitych ludzi odraza zarowno Palikot jaki i proPlatformerska
                              gadzinowa propaganda saczaca sie z roznych Wybiorczych i TFN-ow.

A spoty sa neizwykle celne, wsciekla realcka PO dowodzi ze zostali
                              celnie ugodzeni i ledwie slaniaja sie na nogach.
                              • obraza.uczuc.religijnych Re: Degrengolada Palikota degrengoladą Platformy 28.04.09, 10:10
                                Problem w tym ze ty nie jesteś przyzwoitym człowiekiem.
                                • junkier Re: Degrengolada Palikota degrengoladą Platformy 28.04.09, 10:21
                                  Postkomunistyczni zaprzancy i ich postUDeccy kolaboranci nie maja
                                  zadnych kwalifikacji w dziedzinie oceniania tego czy ktos jest
                                  przyzwoity czy tez nie.
                                  • obraza.uczuc.religijnych Re: Degrengolada Palikota degrengoladą Platformy 28.04.09, 10:59
                                    Zgadzam się, postkomunistyczni zaprzańcy tacy jak ty nie powinni
                                    oceniać kto jest przyzwoity a kto nie.
                              • kaner Re: Degrengolada Palikota degrengoladą Platformy 28.04.09, 11:15
                                junkier napisał:

> A spoty sa neizwykle celne, wsciekla realcka PO dowodzi ze zostali
                                > celnie ugodzeni i ledwie slaniaja sie na nogach.

ja tam wole reklame skokow z tv trwam :D
                          • monster1972 styl Palikota - błazeński, działanie - pożyteczne 28.04.09, 10:00
                            czego nie można powiedzieć o działalnosci jednojajowych zjawisk
                            biologicznych, jako żywo wyznających ślepo pseudopatriotyczny
                            bolszewizm w katolskim wydaniu...

Polak-ateista
                            • junkier Degrengolada Palikota degrengoladą Platformy i Tus 28.04.09, 10:09
                              Palikot to antynarodowy przyglup, antynarodowym zdrajca jest kazdy
                              kto domaga sie likwidacji IPN.

Bolszewicy postkomunistyczni z III RP, trockisci poprzebierani w
                              UDeckie szmatki, dno i degrengolada...
                              • obraza.uczuc.religijnych Re: Degrengolada Palikota degrengoladą Platformy 28.04.09, 10:11
                                Antynarodowym przygłupem jesteś ty.
                              • shithead [...] 28.04.09, 10:14
                                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                • donaldu.tusku.ltd Re: Degrengolada Palikota degrengoladą Platformy 28.04.09, 12:32
                                  a myslisz ze alkoholik jest zalapamny ze ma pracowac w Polmosie jaki kiper??
                          • kaner Re: Degrengolada Palikota degrengoladą Platformy 28.04.09, 11:18
                            to jest jakies zboczenie to twoje naduzywanie slowa 'post-'?
                      • a.k.traper W PiS rządzą siuśmajtki 28.04.09, 08:57
                        Ogólny poziom wypowiedzi, spotów i brak dyskusji w temacie społeczno-
                        gospodarczym wskazuje na ludzi którzy pokończyli szkoły ale nie
                        znaja podstawowych prawd życiowych, ciągle obracają sie w
                        piaskownicy sikaja i sypia piaskiem a w razie czego krzyczą: "mama o
                        on to sie bije!" Z takim podejściem do sprawy kobitka na bazarze
                        handlująca majtkami to dla nich nieosiągalny poziom działalności
                        gospodarczej. Mnie też dziwi że takie spoty ciesza się
                        zainteresowaniem mediów, ale to chyba ten sam rocznik - dyslektyków,
                        za mojej młodosci to sie nazywało tuman.
                      • piccolo61501 Re: To tylko kolejny samobój PiSu :) 28.04.09, 09:01

-nie wiesz kronopio77 napisał:

> nie wiem, co PiS chce osiagnąć tego typu spotami, naprawdę - nie wiem :)
                        - nie wiesz?to popatrz co zrobiliscie z Ameryka ,Niemcami,Francja i innymi
                        krajami nie mowiac juz o krajach III swiata,
                        • obraza.uczuc.religijnych Re: To tylko kolejny samobój PiSu :) 28.04.09, 09:07
                          Nie przesadzaj z tym wpływem PiSu na stan krajów trzeciego świata.
                      • erg_samowzbudnik Re: To tylko kolejny samobój PiSu :) 28.04.09, 10:17
                        kronopio77 napisał:

> nie wiem, co PiS chce osiagnąć tego typu spotami, naprawdę - nie
                        wiem :)

Martwie się o stan psychiczny szefa PiSu.Szczerzę
                    • erg_samowzbudnik Re: Dr Migalski wniósł do PiS nową jakość. 28.04.09, 10:16
                      canisparvus napisał:
                      > Przegrał 9 : 3 w przerywaniu.

Proszę mi nie przerywać jak ja kłamię .Jak pan kłamał to panu nie
                      przerywałem Ha Ha.
                    • plastelina2005 Re: Dr Migalski wniósł do PiS nową jakość. 28.04.09, 10:39
                      canisparvus napisał:

> plastelina2005 napisała:
                      >
                      > > Żartowałem. :) Widziałem jak wczoraj poległ w starciu z prof.
                      > Niesiołowskim.
                      >
                      > Przegrał 9 : 3 w przerywaniu.
                      Jego rodzice pewnie żałują, że nie przerwali.
              • dzyndzelbaum ****Sąd musi zakazać tego spotu**** 28.04.09, 10:55
                Porządek i demokracja musi być.
                Rudy z Paligłupem swoje chłopaki wielbłądami nie są to pić muszą.

Różnica między nami a nimi jest taka że, Oni za picie dostają duże pieniądze z
                naszych podatków. A My za picie sąd grodzki.I duże grzywny które wpływają na ich
                konta.

I to jest właśnie demokracja.
            • kaczynksi Palikot rozzłości się i spuści Kupów Kłamczyńskich 28.04.09, 08:04
              w WC...
            • wlodekzpoznania jak się Wam podoba p r a w i c o w a piaskownica? 28.04.09, 08:58
              Nie! Nie będę głosował na SLD, ani PSL, ani pociotków Samoobrony (w gruncie
              rzeczy to była to tak samo jak PiS partia ludowa, czyli socjalizm z moralnym
              konserwatyzmem).

Na szczęście są w Polsce liberałowie, jedyna polska partia, która jest w
              europejskiej frakcji liberałów (PO to trochę Chadecy, trochę amerykańcy
              Republikanie) jedyna partia, która przeprowadzała w Polsce reformy, w tym
              reformy samorządu terytorialnego i decentralizacji. W MOJEJ OCENIE reszta partii
              bawi się wyłącznie kosztem Polaków. Niestety Polacy "łyknęli" sposób myślenia,
              że jest coś takiego jak stracony głos. A takie myślenie działa na korzyść dużych
              partii. Mam nadzieję, że ostatnie 2 lata przyniosły otrzeźwienie, że wielu
              Polaków zauważy, że PO to nie jedyny możliwy antyPiSowski wybór. Tym bardziej
              wstyd byłoby tak głosować do PE.
              • indywidualismus Fajnie włodku, że myslisz 28.04.09, 13:24
                BYłbym ci wdzięczny ,gdybyś wymienił mi inną niż PO (też mi się przejadła)
                partię, której wybór byłby anty-PiSowskim wyborem. ciao
            • business3 Witajcie POpaprane mendy !!! Prawda boli... 28.04.09, 09:05
              Witajcie POpaprane mendy !!! Prawda boli...
              • kiks11 Re: Witajcie POpaprane mendy !!! Prawda boli... 28.04.09, 09:29
                Uwielbiam, ta pisowska kulturę słowa. Cóż, jaki pan, taki kram.
              • anvill Re: Witajcie POpaprane mendy !!! Prawda boli... 28.04.09, 10:22
                Nie rozumiem cie. Tobie odpowiada ten spot? PiS przekonało cię swoją
                wizją Unii Europejskiej emitując ten shit? Wiesz ja nie lubie jak
                mnie ktoś traktuje jak ćwierćinteligenta - PiS tak traktuje swoich
                wyborców więc nigdy nie zagłosuje na nich. A na koniec dodam że za
                ten "bardzo wartościowy" spot zapłaciłem z własnej kieszeni -
                ciekawe czy ci złodzieje zdają sobie sprawe że są ludzie którzy żyją
                za 600 zł mniesięcznie i czy ich sumienie rusza kiedy wywalają
                ciężkie miliony złotych na ten cyrk? Czyje się opluty tym spotem
                jako obywatel Rzeczypostpolitej i aby uprzedzić Twoje wyzwiska nie
                jestem zwolennikiem PO...
            • krark Re: Szamotanina 28.04.09, 10:37
              A skąd wziąć tych młodych wykształconych. Kto ma ich wykształcić?
              Może rektor gowin (specjalnie z małej litery - kto czytał "Chłopców
              z Placu Broni" ten wie o co chodzi)?
              Przykro powiedzieć, ale polska prawica posiada takie braki wiedzy,
              zdolności i tak ciasne horyzonty ograniczone przez swą plebejsko-
              jarmarczną religijność, że intelektualnie nie jest przygotowana do
              rządzenia. Nie jest przypadkiem, że w czasach lewicy następuje
              wzrost gospodarczy, natomiast nasza prawica potrafi wszystko
              sp...ić. PiS jest tak beznadziejny jak jego wódz i prezydent (w
              końcu są bliźniakami - wiadomo: nieszczęścia chodzą parami.
              Platforma nie jest lepsza. Chcą robić za specjalistów od gospodarki,
              tyle tylko, że głównie przedstawiają własne pomysły tzn. to jak im
              się wydaje, że będzie dobrze. Co ich recepty, a właściwie ich brak
              mają wspólnego z obecną sytuacją gospodarczą to tylko oni wiedzą.
              Największe moje zdumienie budzi fakt, że na PO głosują ludzie pracy
              najemnej, którzy w planach PO najwięcej zapłacą za kryzys. Ten fakt
              wynika stąd, że młodzi wyborcy są niewykształceni i nawet nie
              potrafią ocenić sytuacji w jakiej się znajdują.
      • ratujcie_meeeee skorwyson, ciągle nie masz polskiej czcionki! 28.04.09, 08:11
      • tow.pis_da_ci Re: Partia-Oszustow oszukala narod i nic nierobi! 28.04.09, 11:02
        Macie coś tam coś tam

www.youtube.com/watch?v=5sPezYxaqS4
        www.youtube.com/watch?v=lR8VOOiBGMQ
    • loppe Re: Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 07:58
      jest do obejrzenia na dziennik.pl

• a.k.traper Zainteresowania PiS coraz bliżej gleby 28.04.09, 08:52
    • chuck.norris Pisowskie kołki kompromitują nasz kraj na świecie 28.04.09, 07:58
    • glup-tusc-ek Palikot kocham go polityką miłości 28.04.09, 07:58
      www.youtube.com/watch?v=QlylKB24Jp0
    • maruda.r Pistolecik PiS-prezesika 28.04.09, 07:59

"Towarzyszy temu komentarz lektora: - Ogłada, kultura osobista, wykwintne
      maniery zdobyły mu poparcie emerytów i studentów, którzy wpłacili setki
      tysięcy zł na jego kampanie - słyszymy"

Zyskała również spore poparcie tych, którzy nic nie wpłacili.

Spot ma być PiS-owską armatą, ale efekt będzie jak po strzale z kapiszona.
      Jaki prezesik PiS, taka i jego armatka.

• signal no cóż, naród nie pokochał TW JAR, zostały spoty 28.04.09, 08:01
      bełkot, bicie piany i w konsekwencji śmietnik historii.
    • allspice Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 08:02
      Ale PiSowi Polikot 'uwiera' :)
      • piccolo61501 Re: Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 09:09
        -allspice napisała:

> Ale PiSowi Polikot 'uwiera' :)

a czy Palikot to polityk,to dno tak samo jak reszta tej bandy slugusow wielkiej
        finansjery:

www.youtube.com/watch?v=KfwM4W96Ay0&feature=PlayList&p=2D8D8662A4BA2F36&index=0&playnext=1
        • 13ronin Re: Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 09:14
          piccolo61501 napisał:

> -allspice napisała:
          >
          > > Ale PiSowi Polikot 'uwiera' :)
          >
          >
          > a czy Palikot to polityk,to dno tak samo jak reszta tej bandy slugusow wielkiej
          > finansjery:
          >
          > www.youtube.com/watch?v=KfwM4W96Ay0&feature=PlayList&p=2D8D8662A4BA2F36&index=0&playnext=1

Ale reszta kmiotów znalazła wreszcie idola ze swojego poziomu intelektualnego.
          • erg_samowzbudnik Re: Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 10:21
            No to teraz najlepszy z polityków popali kota pisuarowi.
            • 13ronin Re: Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 10:23
              erg_samowzbudnik napisał:

> No to teraz najlepszy z polityków popali kota pisuarowi.

samowzbudnik nie masz kobiety, prawda? To się daje zauważyć!
              • przechrztaimason Re: Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 12:42
                Czy wam towarzysze wszystko się koło doopy kręci? Nic dziwnego, że w
                rezultacie goovno wam ze wszystkiego wychodzi.
    • zigzaur No, pisiaki, zadarliście z Palikotem! 28.04.09, 08:02
      Dopiero TERAZ Palikot wam pokaże, gdzie raki zimują.
      • almagus Re: No, pisiaki, zadarliście z Palikotem! 28.04.09, 09:36
        zigzaur napisał:

> Dopiero TERAZ Palikot wam pokaże, gdzie raki zimują.

Popalimy Kota.

Pan eL Prezidęto ma zgagę częstą.
        A wszystko przez tę atmosferę gęstą.
        Odurza szambo jak ruska perfuma.
        Belzebub kadzi, aż odchodzi z uma.
        Mamla od odoru smoły i siarki.
        Jeszcze to wino Monsignore marki.
        Najgorszy smród palone pierze.
        Po nim mamlanie najbardziej bierze.
        Wtórują owieczki i ujada sfora.
        Palimy kota i prosimy doktora.
        Po Palikocie najbardziej go kręci.
        Do smoły jego i niech wszyscy święci.
        My w polskim piekle hartujemy ducha.
        Niechaj radyja niewierny wysłucha.
        Prawdziwy Polak ma strzelać do wroga.
        Mały pistolecik, może być noga.
        Odnośnie diabłów moja wola taka.
        Wniosek Belzebub, ja robię Polaka.
        Obsadzam nimi urzędy piekiełka.
        Pamiętaj na stocznię radyja cegiełka.
        Pamiętaj jakoś zagrać w piłkę nożną,
        Gdy na polskość masz ochotę przemożną.
        Jaroslaw Mudrij na służbie ma Klecha.
        Redyk, Mudrij, durak to nie pociecha.

meview.metro.co.uk/category.aspx?id=searchresults&term=Nicosmoke%20-%20eau%20de%20ashtray
    • tomku77 Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 08:04
      Znowu zachlaliście pisowskie gnojki? Przecież Palikot nie kandyduje.
      • darkraj Re: Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 08:35
        tomku77 napisał:

> Znowu zachlaliście pisowskie gnojki? Przecież Palikot nie kandyduje.
        ================================ No, Wiesz...
        Mieszanka wielogatunkowych "małpeczek", gruzińskiego i viagry, robi swoje.
        Tego nalepszy "zawodnik - dresiarz" z dowolnego blokowiska by nie wytrzymał, a
        cóż dopiero jakiś żoliborski knypek.
        ------------------------------------------------------------
    • masuma BOMBA! Platforma ma spot za darmo :-)) 28.04.09, 08:05
      Kwintesencja gombrowiczowskiego widzenia świata w wydaniu Palikota
      kontra megalomania i zaściankowość PiSiorów :-))
      Rewelka :-)))
    • jo81 Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 08:05
      ale to słabe jest na maxa ...
    • pogodny35-0 Prawdy i pół-prawdy PiS-u 28.04.09, 08:05
      Choćby to, że Janusz Palikot nie kandyduje jako europoseł. Ale im to
      nie przeszkadza. Głupi naród wszystko kupi (stara zasada naczelnego
      guru PiS-u Jacka K.
      Swoją drogą ciekawe, czy te grube miliony wydawane tak lekko na
      kolejne dosyć proste przekazy (jaka partia, takie przekazy) jakoś
      zmieni tendencję rozsypującego się PiS-u.
      Pożyjemy, zobaczymy.
      Ważne by głosować, głosować mądrze. Może w końcu kiedy pojawi się
      partia, której zaufamy, a nie będziemy głosować przeciwko.
      Na razie wydaje mi się, że nie ma wyjścia. A takie filmiki nic nie
      zmienią. Ja już tym panom dziękuję.
      • zigzaur "Im szerszy ma być krąg odbiorców propagandy, tym 28.04.09, 08:11
        niższy musi być jej poziom!"

Adolf Hitler
      • niestaly_czytelnik Re: Prawdy i pół-prawdy PiS-u 28.04.09, 09:36
        pogodny35-0 napisał:

> Choćby to, że Janusz Palikot nie kandyduje jako europoseł. Ale im
        to
        > nie przeszkadza.

Może i nie kandyduje, ale trzęsie tą partyją wespół z Karnowskim z
        Sopotu. Nawet nominalny przewodniczący - niejaki Tusk się ich boi -
        bo Palikot ich utrzymuje, a Karnowski posiada niewygodną wiedzę o
        nich.

> Głupi naród wszystko kupi

A tu się akurat zgodzę - kupił politykę miłości by Niesiołowski,
        Chlebowski, kupił przewartościowane mieszkania na kredyty 35 lat po
        najniższym kursie waluty - to i wszystko kupi.

• scoolviel Re: Prawdy i pół-prawdy PiS-u 28.04.09, 10:08
        Z przedmówcą zgadzam się tylko odnośnie głosowania negatywnego, bo nie ma na kogo.
        Ale ja na PO nie głosowałem tylko na PiS i prawdopodobnie powtórzę swoje głosowanie.
        Może i jestem głupi jak powiecie, ale mam wykształcenie wyższe ścisłe i nie
        wierze w żadne obietnice wyborcze.
        Ci co głosowali na PO mogą właśnie radować się cudem gospodarczym, druga
        Irlandią, reformami społecznymi, finansów publicznych, emerytalną oraz
        obniżeniem podatków w postaci planowanego podatku ekologicznego, podatku
        pielęgnacyjnego i większej składki rentowej...

Pozdrawiam!
        • snieta_krowa Re: Prawdy i pół-prawdy PiS-u 28.04.09, 11:12
          Z przedmówcą zgadzam się tylko odnośnie głosowania negatywnego,
          bo nie ma na ko
          > go.
          > Ale ja na PO nie głosowałem tylko na PiS i prawdopodobnie powtórzę
          swoje głosow
          > anie.
          > Może i jestem głupi jak powiecie, ale mam wykształcenie wyższe
          ścisłe i nie
          > wierze w żadne obietnice wyborcze.
          > Ci co głosowali na PO mogą właśnie radować się cudem gospodarczym,
          druga
          > Irlandią, reformami społecznymi, finansów publicznych, emerytalną
          oraz
          > obniżeniem podatków w postaci planowanego podatku ekologicznego,
          podatku
          > pielęgnacyjnego i większej składki rentowej...
          >
          > Pozdrawiam!

Nie wiem jakie studia konczyles/as - ale jezeli po nich uwierzyles w
          to, ze w ciagu 2 lat mozna oczekiwac cudu gospodarczego - to Twoi
          Rodzice (z calym szacunkiem dla Nich) wyrzucili w bloto pieniadze
          zainwestowane w Twoja edukacje.
          Takie bajki to nawet w Erze nie maja szans sie sprzedac :P

Zmiany w kraju mozna przeprowadzic tylko wtedy, kiedy sie ma
          rozumnego opozycjoniste, ktory nie blokuje wszystkiego jak leci,
          nie podjudza stoczniowcow, gornikow oraz mundurowych przeciwko
          rzadowi tylko dlatego zeby ubic elektorat wyborczy.

Od momentu przejecia wladzy przez PO slyszy sie o walkach o miejsce
          przy stole, w samolocie, o to kto kiedy ma gdzie poleciec, co
          zavetowac.... To jest marnowanie cennego czasu ...

Dla mnie cudem jest to, ze jeszcze ktos o zdrowych zmyslach i jako
          takim wyksztalceniu oraz realnym postrzeganiu swiata moze takie
          tendencyjne bzdury brac powaznie...
          • janek344 Re: Prawdy i pół-prawdy PiS-u 28.04.09, 11:40
            Jezeli glowa panstwa kazda mądrzejszą próbę reform uniemożliwia wetem
            to niczego pozytywnego nie da sie zrobić.Przeciez nie rząd jest temu winien
            lecz opozycja.
    • kamil.ran przecież Palikot nie startuje do PE 28.04.09, 08:06
      o co więc chodzi?
    • sonqo Gorzej niż dzieci w piaskownicy. Dzielą wszystkich 28.04.09, 08:06
      Tak tak,
      LPR=Samoobrona=PIS=tępota=ciemnota=hipokryzja=zachłanność=cynizm=porażka dla
      Polski
      • niestaly_czytelnik Za to wy mnożycie głupotę Niesioła i Palikonia 28.04.09, 09:40
        • sonqo I tu się mylisz. 28.04.09, 10:59
          Kto Ci powiedział, że ja jestem za PO i Palikotem ? Jesteś zwykłą ofiarą
          PISowskich zagrywek. Tworzą wroga, straszą nim ludzi, dzielą społeczeństwo i
          podają siebie jako lekarstwo. Co Ty myślisz, że jakiś oświecony jesteś ? NIE
          jesteś ciemna masa, która łyka PISowski PR jak młody pelikan.
    • milo_1 PiSuary boją się Palikota jak ognia....:))) 28.04.09, 08:07
      U Kaczyńskich samo nazwisko.....Pali-kot wywołuje dreszcze...:)) wszystkie kacze-koty pochowane...;)

Dzisiejszy kurs w PiS-rankingu wynosi : 1 Palikot = 10 Kurskich = 20 Bielanów ...czyli notowania spindoktorów PiSuarowych stale spadają na łeb ..na szyję...
      A teraz czy nie strzelą sobie w drugą stopę ukazując tych co wygrają wybory do PE krążących wokół Janusza......

PiSowcy, przecież Jarek robi ciągle z Was idiotów....

Traktuje Was instrumentalnie ...jak przedmioty i pionki do swych partykularnych celów.
      Być może w PiSuarze jest kilku takich jak on .... ale to co robi Wasz "przywódca" ciąży na Was wszystkich ....a na pewno widzicie , że jego chore posunięcia pogłębiają cały PiS i WAS w BAGNIE.......
      • koloratura1 Do kogota mowa? 28.04.09, 09:31
        milo_1 napisał:

> PiSowcy, przecież Jarek robi ciągle z Was idiotów....

ROBI ?

> Traktuje Was instrumentalnie ...jak przedmioty i pionki do swych partykularnych
        > celów.

Ależ w PiSie zostali już tylko (prawie) sami tacy, którzy
        - w ogóle nic nie rozumieją,
        - rozumieć nawet się nie starają,
        - uważają, że cokolwiek zrobi prezes, jest słuszne (z definicji).

> ale to co robi Wasz "przywódca" ciąży na Was wszystkich ....a na
        > pewno widzicie, że jego chore posunięcia pogłębiają cały PiS i WAS w BAGNIE.......

Na pewno nie widzą, bo i widzieć nie chcą, a - raczej - nie są w stanie.
        I bardzo dobrze.

Z drugiej strony - wszystkie "posunięcia [które] pogłębiają cały PiS ... w bagnie", są jak najbardziej wskazane.
        • pantau07 Re: Do kogota mowa? 28.04.09, 12:31
          Pis wodz buduje transatlantik,ale z jednym kolem
          ratunkowym,zgadnijcie dla kogo?
    • extrafresh Kolejny strzał w stopę pisiorów! 28.04.09, 08:07

Co za amatorzy wam te spoty robią?
      • baba_zy_wsi Re: Kolejny strzał w stopę pisiorów! 28.04.09, 08:17
        Łojejciu! Ależe mi sie ten chłop spodoboł! Wódke pije, znaczy - nie donosi. A
        jużci, że go polubiłam, hej...

Tylko, powiedzta mnie mondre ludziska...po kiego czorta ten caly pies, czy pis,
        czy co tam, robi darmowo reklame tym od dziadka we szkopskiej armii? Po kiego?
        Sami kandydotów do partyji nie majo? A może to takie ścierwa, że ło nich się nic
        dobrego pedzieć nie do? A to żech się uśmioła!!

Mówio mie wnuki, żeby tak napisoć, ło: :D i że to niby chechłanie sie znoczy:D
        No to się z pis-ich-jebał chechłam! A co!

:D

Z chłopskim pozdrowieniem, prosto spode strzechy

Baba
        • niestaly_czytelnik Pani droga, prosta z pani baba, ino całe życie na 28.04.09, 09:43
          wsi, to wie tyle co z telewizorni.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Pani droga, prosta z pani baba, ino całe życi 28.04.09, 09:56
            Przeraża mnie ta pogarda antypeowców do ludzi ze wsi.
            • niestaly_czytelnik To od wypowiedzi samych peowców na temat 28.04.09, 10:45
              wyborców innych partii powinny ci uszy zwiędnąć. No chyba, że sam
              jesteś peowcem - wtedy jest małe schizo.

• obraza.uczuc.religijnych Re: To od wypowiedzi samych peowców na temat 28.04.09, 11:04
                Ja nie udaję porażonego kulturą zwolenników różnych partii. Wiadomo,
                że tacy klakierzy z Nowogrodzkiej jak ty będą rżnąć głupa w tej
                sprawie. Nagle baba ze wsi mu nie pasuje bo nie ma odpowiednich
                poglądów.
    • x2468 Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 08:08
      Wielka partia(jak okreslil pis Jacek K.)Zajmuje sie jednym poslem.Czyzby z tej
      wielkoci zostalo tyle ile rownowazy jeden posel Palikot?
      Czy ta pisia reklamowka nam chce przekazac ze stara sie o miejsca w
      Parlamencie Europejskim aby tam walczyc z jedynym problemem jaki ma
      Europa,czyli Poslem Palikotem? Tak to przynajmniej wynika z przeslania jakie
      niesie ten wyborczy spot pis.
    • kamil.ran czy Palikot został skazany? 28.04.09, 08:08
      czy można juz oficjalnie mówic że jego kampania była finansowana nielegalnie? Co
      z kampanią Bielana i Kamińskiego?
      • respiral Re: czy Palikot został skazany? 28.04.09, 08:18
        kamil.ran napisał:

> czy można juz oficjalnie mówic że jego kampania była finansowana
        nielegalnie? C
        > o
        > z kampanią Bielana i Kamińskiego?
        Tą sponsoruje pan prezydent. Bo czyż nie? Nie słyszałam, żeby
        Kamiński zawiesił swoją funkcję w kancelarii, a wieszczę, że już
        wkrótce wyskoczy mi nawet z lodówki (pełnej, dzięki PO).
      • koloratura1 Re: czy Palikot został skazany? 28.04.09, 09:42
        kamil.ran napisał:

> czy można juz oficjalnie mówic że jego [Palikota] kampania była finansowana nielegalnie?

Czy, zatem, nie jest to temat na kolejny proces wyborczy?
    • pawel_edi Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 08:09
      Setki tysiecy zlotych na kampanie.... a ile kosztuje nakrecenie i wyemitowanie
      takiego spotu i skad sa na to pieniadze? Chyba nie z konta Pana Jaroslawa? Na
      miejscu PO nakrecilbym film pelonometrazowy pokazujacy same wtopy Braci. Bez
      lektora- z mysla o karierze miedzynarowej
      • bnch Re: Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 09:05
        Taki gó...any spot prawie nic nie kosztuje, bo takie coś można zrobić w windowsowym programie do obróbki filmów. Emisja tego wynalazku będzie krocie kosztowała. A co do Twojego pytania: to jest efekt finansowania tych debili z budżetu państwa.
        • erg_samowzbudnik Re: Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 10:25
          bnch napisał:

> Taki gó...any spot prawie nic nie kosztuje, bo takie coś można
          zrobić w windows
          > owym programie do obróbki filmów. Emisja tego wynalazku będzie
          krocie kosztował
          > a. A co do Twojego pytania: to jest efekt finansowania tych debili
          z budżetu pa
          > ństwa.
          No tak tylko jak to sie ma do praw autorskich?
        • iq58 Re: Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 18:51
          bnch napisał:

> Taki gó...any spot prawie nic nie kosztuje

no chyba, ze jest sposobem na finansowanie z partyjnej kiesy
          tfurcuf. Wtedy kazdy najgłupszy nawet pomysł kosztuje duuuuuuuuużo
          i zapewne "kolesiom" o to chodzi.
    • swan_ganz ale po co komu taki spot? 28.04.09, 08:09
      Panowie spindoktorzy? Chcielibyście wygrać wybory stosując negatywną
      kampanię? Po co komu taki spot? Przeciez każdy wie, że Palikot to
      idiota i bez emitowania takich reklamówek więc szkoda kasy i czasu
      antenowego dla takiej produkcji, która ma tylko i wyłacznie
      potwierdzić to co i tak wszyscy wiedzą...

to już ten byłby lepszy... Wprawdzie wiem, że nie należy się śmiać z
      ludzi chorych, którym palma odje...ła ale można zrobić jeden wyjątek
      dla tego przedstawiciela narodu.
      www.youtube.com/watch?v=o-nzEBqxkWA
      • walkdesign Re: ale po co komu taki spot? 28.04.09, 08:54
        wypie...j klakierze; ile ci te mendy płacą?
      • przytomny2 Re: ale po co komu taki spot? 28.04.09, 10:30
        Nie pisiorku ... Palikot to wariat celowo łamiący obyczajowe tabu,
        w dodatku wariat inteligentny a nie idiota. Występy tego miłośnika Gombrowicza i
        byłego doktoranta są precyzyjnie skalkulowane i mają na celu rozbrojenie
        pisowsko-kaczyńskiego zadęcia.
        Natomiast miejsce IDIOTÓW jest zdecydowanie po pisowskiej stronie sceny politycznej.
        To stad płyną groźne, "pryncypialne" pomruki pełne "narodowych imponderabiliów"
        wygłaszanych na poziomie magla, skierowane do maluczkich.
        Po co komu ten spot??? On dużo więcej mówi o PiS-e niż o PO.
        To bez mała auto-definicja PiS-u. To dokument o pisowskich kompleksach,
        indolencji oraz wyobrażeniach n.t współczesnego świata. To najbardziej żałosny
        produkt Kurskiego od czasów "słynnego", kompromitującego "orędzia".
      • cosmo-pl Re: ale po co komu taki spot? 28.04.09, 10:42
        Gdybyś uważał trochę bardziej w szkole to wiedziałbyś, że Palikot w swoich
        zachowaniach używa czegoś co się nazywa przejaskrawienie. Robi to po to aby
        ludzie Tobie podobni, którzy ignorują większość spraw dla nich ważnych, zwrócili
        uwagę na problemy dla nich istotne. Oprawa artystyczna, czyli penisy itp,
        pochodzi na pewno od jego żony, która jest artystką sceniczną (zalecam z raz
        albo dwa przejść się do teatru, może bardziej zaczniesz rozumieć symbolikę).
        Twoje podejście jest takie samo, jak 80% narodu nie rozumiejącego lub nie
        znającego znaczenia słowa prostytuować - skandal. ;)

Z jednym się zgodzę, że jego postawa może szokować i nie wszystkim odpowiadać
        ale nazywając go idiotą sam nie wystawiasz sobie najlepszego świadectwa.

Jak ktoś nie wie o czym mówię to polecam Bułhakowa - Mistrz i Małgorzata, tam
        można się dowiedzieć co to jest przejaskrawienie.

Swoją drogą, Palikot jest jednym z inteligentniejszych polityków jaki się
        Polskiej scenie politycznej przytrafił od dłuższego czasu. Niestety trafił na
        kiepski okres - przejściowego idiotyzmu i nie douczenia polskiego społeczeństwa.

pozdrawiam
        • cosmo-pl Re: ale po co komu taki spot? 28.04.09, 10:45
          oczywiście niedouczenia :) sorki za błąd
    • toomek72 Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 08:10
      Żałosny spot żałosnej grupy pod wodzą żałosnego prezesika jest jedynie smutnym dowodem na to, iz PiS-uary nie mają w tej kampani nic do zaoferowania.
      Bezwzględne ZERO.
      • piccolo61501 Re: Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 08:53
        -bezwzgledne zero to ty ite twoje slugusy wielkiej finansjery
        • koloratura1 Re: Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 09:53
          piccolo61501 napisał:

> -bezwzgledne zero to ty ite twoje slugusy wielkiej finansjery

I to jeden z tych "argumentów" nie do odparcia, WOW!
      • koloratura1 Dla kogo smutny, dla tego smutny... 28.04.09, 09:52
        toomek72 napisał:

> Żałosny spot żałosnej grupy pod wodzą żałosnego prezesika jest jedynie smutnym
        > dowodem na to, iz PiS-uary nie mają w tej kampani nic do zaoferowania.

Fakt, tylko dlaczego ten dowód ma być smutny? Dla mnie jest on - radosny:
        Na pewno nikt nowy, spośród myślących, nie da się na tę bzdurę złapać, a ileś tam forsy - w błoto...
    • monster1972 tonący PiS wibratora się chwyta, brzydko chwyta... 28.04.09, 08:10
      Palikotowi można wiele zarzucić, ale akurat nie tę akcję z
      wibratorem, czy raczej sztucznym fiutem...

przecież ta akcja miała sens i - co najwazniejsze - odniosła
      pozytywny skutek... glina gwałciciel został złapany...

ale dla pisdzielstwa najważniejszy jest ten sztuczny:) widać, że
      chlopaki mają jakieś problemy... może czas na terapię do pana Lwa-
      Starowicza, co?

albo może po prostu czas na masowy pisdziasty comming out, co
      pisiaki, wy nasze kochane ciepłe chłopaki?

Polak-ateista
      • zigzaur Re: tonący PiS wibratora się chwyta, brzydko chwy 28.04.09, 08:17
        Pisze się "coming out", chyba że miałeś na myśli "cumming off".
        • monster1972 :) łotewer:) literka się za długo przytrzymała.. 28.04.09, 08:19
          tak, czy siak: dzieki za rewolucyjną czujność...
          • zigzaur W każdym razie, ta "wibratorowa afera" 28.04.09, 08:38
            była wyjątkowo obrzydliwa.
            Lekko podchmielona studentka została zgwałcona w obiekcie policyjnym ale cała "zabawa" zaczęła się potem:

Na złożoną skargę policja odpowiedziała pomówieniami i insynuacjami. Pojawiły się nieśmiertelne pamiętające jeszcze sprawę Grzegorza Przemyka oskarżenia o "agresywne zachowanie". Zaś rzeczniczka prasowa komendy policji (po co w ogóle są takie etaty???), zapewne pani magister nauk humanistycznych, posunęła się do stwierdzenia, jakoby studentka była "zarzygana, niedomyta i śmierdząca" i dlatego "niemożliwe, żeby jakiś policjant miał na nią ochotę".

Rzecz w tym, że policjanci, zwłaszcza ze służb patrolowych, mają na codzień do czynienia z ludźmi pijanymi, zarzyganymi, niedomytymi i śmierdzącymi, dlatego też ich szlachetne zmysły nieco musiały stępić swą wrażliwość.

W każdym razie interwencja POSŁA Janusza Palikota zakończyła się 100-procentowym sukcesem: zmiany personalne w dowództwie garnizonu, zmiana procedur postępowania z zatrzymanymi, dyscyplinarne usunięcie winowajców i postępowania karne.

Janusz Palikot jest po prostu SKUTECZNY. I właśnie ZA TO jest przez PiS najbardziej znienawidzony.

"Szczyny nie cuda, znów się nie uda!"
            • monster1972 ale pisdzialstwo woli czepiać sie "wibratora":) 28.04.09, 08:50
              załośni są, bo usiłują dołożyć Palikotowi sprawą, która o Palikocie
              świadczy chyba najlepiej

zbysiu "ZERO" ziobro nie zrobił zupełnie nic dla poprawy
              bezpieczeństwa w kraju - robił tylko 3-4 konferencje prasowe
              tygodniowo i "łapał" przestępców, rozwodząc się przed kamerami, jak
              to on jest skuteczny

zapewne cała mafijna wierchuszka sikała ze strachu podczas tych
              konferencji;)

"popełnianie" takich spotów swiadczy o kompletnej panice w pis...
              już nie wiedzą, czego się chwycić...

Polak-ateista
              • zigzaur Tu chodzi raczej o ogólną "filozofię życiową" 28.04.09, 08:55
                ludków typu Kaczyńskich:

Opluć każdego, który czegoś w życiu dokonał, który coś potrafi.
                Stąd też gryzienie nogawek Lecha Wałęsy.
    • frank.west Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 08:11
      Każdy podatnik powinien zobaczyć ten spot, w końcu za niego zapłacił.
    • jola5033 Palikot bohaterem nowego spotu PiS 28.04.09, 08:11
      Kiepski ten spot.....
      Widać, że PiS niewiele ma do pokazania........
      Poza tym, skąd wiadomo co piją z tych "małpek"?
      Chyba pić PiS nie może jeszcze zabronić......
      Nawet w miejscach publicznych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka