spluwa-orginal Media o zachowaniu Zimermana: "Szokujący występ.. 30.04.09, 01:09 Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wtc2004 Szkoda tylko 30.04.09, 03:03 >>> "Mam nadzieję, że widzowie dostali zwrot pieniędzy", "Przyszli posłuchać koncertu, a nie politycznych tyrad" - komentuje internauta "Guardiana". >>> Szkoda tylko ze nikt nie zada ani nie oferuje zwrotu pieniedzy za koncerty tego lewackiego gnojka Springsteen'a. Na kazdym jego koncercie polowa czasu jest wypelniona uperdliwa polityczna tyrada. Co najsmieszniejsze, zwrot "shut up and sing" przyja sie duzo czasu przed przed wizyta Zimermana. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Każdy ma prawo wyrazić własną opinię 30.04.09, 03:02 Artyści tej klasy są bardziej wolni od zwykłego człowieka. To jest opinia wyważona i trzeba ja przyjąć do wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek20062 Artysta, aktor, ksiadz, sportowiec... 30.04.09, 03:30 Zastanawiam sie, dlaczego ci ludzie maja autorytet? Chyba sa autorytetem dla wiekszosci ludzi bo duza wiekszosc to puste glowy ktorym imponoje ktos kto jest czyms, byle czym. Jest tyle lekarzy, przedsiebiorcow, naukowcow, nauczycieli, itp... ktorzy faktycznie tworza to co sie nazywa dobrobytem ludzkosci, ale o nich nikt nie chce pisac lub sie nimi interesowac. Dlaczego? Taki Zimmerman to facet co ma talent do grania na fortepianie i co daje mu platforme i autorytet do wypowiedzi na temat tej sztuki. Poza tym, jest zwyklym czlowiekiem i jego opinja jest jedna na kilkaset milionow, czyli prawie bez znaczenia. Nie wiem dlaczego ludzie tak sie napalili na to co powiedzial. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Ale za własne pieniądze a nie za pieniądze tych, 30.04.09, 08:04 którzy zapłacili mu za występ. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Media o zachowaniu Zimermana: "Szokujący wyst 30.04.09, 04:06 Krytykę winno się rozpoczynać u siebie i u "swoich". Wypominanie innym jest tylko agresywną błazenadą. Jako Polak i Chrześcianin idący podobno Drogą Chrystusową powinieneś znać przypowieść o źdźble w oku innego i o belce we własnym oku. Przemyśl. Reflektuj. Wypowiadaj się. Możność tego właśnie dał Ci właśnie ten, samoreflektujący, samoświadomy umysł Europy. Długo to trwało, przez wieki i bielejące kości milionów kosztowało nim do tego dotarliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
matt7893 Moja deportacja z USA w czerwcu 2007: 30.04.09, 06:08 Moja deportacja z USA w czerwcu 2007: mkk.blox.pl mkk.blox.pl mkk.blox.pl mkk.blox.pl mkk.blox.pl mkk.blox.pl mkk.blox.pl mkk.blox.pl mkk.blox.pl mkk.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars alez nikt Panu grac u Nas nie kaze 30.04.09, 06:47 a to ze Panu nie przedluzyli kontraktu w USA to juz zupeeeeeelnie inna para kaloszy...Wracaj Pan do swojej Polski tam kultura ludzi na pewno doceni Pana talent i sowicie go wynagrodzi buahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
drwalnik Media o zachowaniu Zimermana: "Szokujący występ... 30.04.09, 07:06 Może czytałem inne forum, ale tam paru mondrych amerykanóf mówiło nie o Rosji, ale o Związku radzieckim. Kultura jest dostępna każdemu tylko jak do diaska kołki, które nie mają pojęcia, że Związek radziecki już nie istnieje mają czelność komentować wystąpienie mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni BRAWO Zimerman!!! 30.04.09, 07:32 nareszcie jakiś Polak powiedział Jankesom prosto w twarz, to co powinni słyszeć na kazdym kroku. Zakłamane, obłudne, wypaczone społeczeństwo z mózgami totalnie wypranymi przez propagandę totalitarnego rezimu. Precz z USA! Odpowiedz Link Zgłoś
malford Re: BRAWO Zimerman!!! 30.04.09, 07:50 Szkoda, że Zimerman nie ma szans na znalezienie naśladowców wśród gromady malutkich ludzików, stanowiących naszą krajową "elitę" artystyczną. Przez 6 lat żaden z nich nie otworzył swoich kabotyńskich usteczek, żeby powiedzieć słowo prawdy. Nie znalazł się żaden sprawiedliwy. W kościele jeden się znalazł - ks. Musiał, w polityce też jeden - Giertych. Wśród artystów żaden. Wstyd. Szacunek i podziw dla Zimermana. Brawo wielki mistrzu! Odpowiedz Link Zgłoś
bydlakzkrakowa Media o zachowaniu Zimermana: "Szokujący występ.. 30.04.09, 08:04 Żydkowi na starość odbija. Jak każdy pejsaty uważa, że jest najmądrzejszy, patrz "Gów..o Wybiórcze". A poza tym twierdzę, że Płathołma winna być zdelegalizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 czy płacąc za muzyke chcesz sluchać deklaracji 30.04.09, 08:08 politycznych ? czy za to płacicz ? wczoraj byłem u dentysty. A ten zamiast borować zaczał recytować sonety Petrarki. Czy za taką usługe mu zapłaciłem ? Zimerman sprzedajac bilety na koncert zawarł umowe którą później złamał. Swoja droga przeciez wybrali sobie tam swojego Tuska Obame duzo naobiecywał g zrobił i g zrobi niech Zimerman wali swoje żale do Białego Domu Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: czy płacąc za muzyke chcesz sluchać deklaracj 30.04.09, 08:53 o90 napisał: > Zimerman sprzedajac bilety na koncert zawarł umowe którą później > złamał. ----------------- Zimerman matołku, nie zajmuje się sprzedawaniem biletów. Idź wylej swoje żale do swojego dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonka45 Re: czy płacąc za muzyke chcesz sluchać deklaracj 30.04.09, 13:34 Ty jestes matolek, przeciez nie o to mu chodzilo, ze gosciu sprzedawal bilety wlasnorecznie, zreszta jak nie dostrzegles ironii (przenosni) w opowiadaniu o dentyscie... Ciekawa jestem, czy tak bys go bronil, gdyby np. zdecydowal, ze wcale nie zagra, tylko te pare godzin ponarzeka na USA itp? Ok moze ja jestem troszke przeczulona, ale wkurzaja mnie ludzie, ktorzy bedac u kogos w goscinie, krytykuja ustaw mebli, ubior gospodyni domu, ale przy okazji najedza sie po uszy... nadal nie kumasz porownan? Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: czy płacąc za muzyke chcesz sluchać deklaracj 30.04.09, 14:37 ilonka45 napisała: > wkurzaja mnie ludzie, ktorzy bedac u kogos w goscinie, ----------------- Koncert to nie gościna i niczego tam się nie je. Ponadto jeździ z własnym fortepianem i żadnych innych mebli nie potrzebuje. W gościnie to jesteś Ty na jego koncercie. Wkurzają mnie ludzie chodzący na koncerty i marudzący, że im się coś nie podoba. Nie kupuj biletów i nie chodź na koncerty. Kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ilonka45 Re: czy płacąc za muzyke chcesz sluchać deklaracj 30.04.09, 17:13 Dalam przyklad, ktorego oczywiscie nie zrozumiales tak jak przewidywalam..... Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: czy płacąc za muzyke chcesz sluchać deklaracj 01.05.09, 00:09 A ja dałem rozwiązanie twoich problemów, którego nie zrozumiałaś. Tak jak przewidywałem... Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: czy płacąc za muzyke chcesz sluchać deklaracj 30.04.09, 14:39 Daj sobie spokój, to beznadziejny przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: czy płacąc za muzyke chcesz sluchać deklaracj 01.05.09, 00:12 Dzięki, taka opinia z twojej strony to dla mnie komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
altocellist Ale zanim dowiózł swoje pianino do Los Angeles 30.04.09, 12:02 PIANO = FORTEPIAN Gazetowi perfekcjoniści... Odpowiedz Link Zgłoś
baboch_z_nosa Guardian i bulwarowka LAT to nie sa "media" 30.04.09, 15:03 NBC, CBS, CNBC, CNN Fox5 to sa MEDIA a te nie poswiecili wypryskom Cymermana ani sekundy. Ani politycznym ani muzycznym bo jest to slawa z tych bardziej lokalnych , dla Polakow . Odpowiedz Link Zgłoś
macklm Media o zachowaniu Zimermana: "Szokujący występ.. 02.05.09, 04:32 tak prawde mowiac to mial racje; spoznil sie tylko bo tam jest Obama a nasi ukochani polaczkowie od tarczy oraz listu 8 (z podpisem Olka) wciaz sa zagubieni i zamaceni w butelce z podpisami 6 plus 1 francuski; wciaz czekaja na offset za F16; nosza na rekach TW Bolka i poprostu nie nadazaja (Walesa do beatyfikacji)! Odpowiedz Link Zgłoś
hoboo "Fortepian siegnal bruku". 02.05.09, 04:42 A moj stryj gra na akordeonie. Tez pochodze z muzycznej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
jacko.2 Media o zachowaniu Zimermana: "Szokujący występ.. 05.05.09, 11:22 it is easy to control, slogans and big words but to give to the society is not that easy Odpowiedz Link Zgłoś