miauman Kurtyka cudzą żonę pyka? 30.04.09, 11:32 Ech, niech Pan profesor sobie odpuści tą babę. Kurtyka to może kawał wała, ale coś mi się zdaje, że szybciej chorobliwa ambicja ( czytaj częć dostępu do teczek) małżonki zaciągnęła prezia do wyra, niż sam prezio małżonkę. Odpowiedz Link Zgłoś
1tadeusz1 Problem PiSdzielców 30.04.09, 11:38 polega na tym że są urodzonymi kłamcami. Jedynie spokojnym o to że mu nie wydymają żony jest Lech Ka. Odpowiedz Link Zgłoś
newyork321 Kurtyka niegodny orderu, bo uwiódł cudzą żonę? 30.04.09, 11:43 Najwiecej do powiedzenia w tej sprawie ma na pewno Pani Hejke ale ona milczy. Moze to po prostu tylko chorobliwa zazdrosc prof. Hejke lub moze nawet zespol Otella zmusz go do pisania tych listow ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ak8131 Wywalic szpiega-ojca Michnika z Aleji Zasluzonych 30.04.09, 12:04 na Powiazkach. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Kurtyka niegodny orderu, bo uwiódł cudzą żonę? 30.04.09, 12:08 Ot, pajace... Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Kurtyka niegodny orderu, bo uwiódł cudzą żonę? 30.04.09, 12:13 IPN burdel ze stalym cennikiem np.: sex bez gumy = teczka smiercionosna, zabijajaca kazdego przeciwnika politycznego. Potem w cenniku inne pozycje. Za "w paszczu" mozna dostac teczke zabijajaca tylko chude ryby polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
elsby A żona to krowa, czy 30.04.09, 12:15 wolny człowiek? Jak tak, to niech rogacz lepiej pilnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek05 Rozsmieszyl mnie akapit o madrej i wspanialej... 30.04.09, 12:21 ...zonie. Gdyby taką była, to by sie zdrady nie dopuscila. Prof Hejke powinien sie cieszyc ze pozbyl sie partnerki niezdolnej do dochowania wiernosci. Niech teraz prof Kurtyka ma ten problem na glowie... jako pokute za pochopne dzialania lustracyjne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Dawno się tak nie śmiałem 30.04.09, 12:25 Czy teraz każdy porzucony mąż będzie pisał do prezydenta skargę? I każdy taki list będzie publikowała Wyborcza? A podryw na teczkę? Chyba dlatego tyle osób interesuje się teczkami IPN:-) Zeby poderwać jakieś niewiasty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 i za to dostał medal napewno,to taki kraj! 30.04.09, 12:29 podobno katolicki))) Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 niech mi ktoś powie co to znaczy uwiódł? 30.04.09, 12:39 że niby penetrował? ot tak beznamiętnie, wręcz dla jaj? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: niech mi ktoś powie co to znaczy uwiódł? 30.04.09, 14:41 carpaccio4 napisał: > że niby penetrował? ot tak beznamiętnie, wręcz dla jaj? Nie. Aż po jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
25cz Kurtyka niegodny orderu, bo uwiódł cudzą żonę? 30.04.09, 12:44 W mieszalni gówna z hostią, polała się sperma. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 a co z ideami? 30.04.09, 12:53 czy bzykanie dla dobra sprawy powinno być naganne? Odpowiedz Link Zgłoś
a.mm Kurtyka niegodny orderu, bo uwiódł cudzą żonę? 30.04.09, 13:05 ZANIM OTWORZYSZ WYBORCZA WYLACZ GLOSNIKI ! moja opinia jest taka, ze gazeta wpiepsza reklamy w wysoce upierdliwy sposob i powinna byc kopnieta w tylnia czesc ciala. Najglupsze web sites na internecie nie maja tak wysokiego stopnia upierdliwosci i WLACZAJACYCH SIE GLOSNIKOW jak gazeta wyborcza. Wstyd i lac w pysk. Amen FUCK BANK DnB NORD fortjente FUCK ACTIMEL FUCK VISA fUCK tANCERZY FUCK GAZETA WYBORCZA~! Odpowiedz Link Zgłoś
doktor104 Kurtyka jeszcze raz pokazał do czego jest IPN 30.04.09, 13:10 i skompromitował tę instytucję. Szkoda na to społecznych pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 stara kobieta i starszy pan 30.04.09, 13:35 co to może z wiekiem człowiekowi przychodzić do głowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Smętny rogacz, sam nie skonsumuje i drugiemu nie 30.04.09, 14:18 da!. Jak znam życie, to pewnie Kurtyka został uwiedziony. Mało to, pchełek łóżkowych?... Odpowiedz Link Zgłoś
e-marlowe Kurtyka niegodny orderu, bo uwiódł cudzą żonę? 30.04.09, 14:51 Jeleń...i do tego skarżypyta ! Odpowiedz Link Zgłoś
przemek05 Haiku dla Hejke 30.04.09, 14:56 ...z zapożyczeniem od Okudzawy, zresztą: Buszujet wiesna... Zapada kurtyka - nareszcie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
altmagus Politykowi małego formatu siedzenie z głową o wład 30.04.09, 15:16 Politykowi małego formatu siedzenie z głową o władzę się wykłóca! www.youtube.com/watch?v=nDHbimDHNB4 Kto na gruncie prawa i sprawiedliwości wypalony, Leppiej mu, muuuuuuuuu u do Szamboobrony! Szambo PiSiORku! Nie markuj, zrób dziecię trzecie Czy na drabinie, czy to w klozecie, czy to w obórce, czy na zagonie poczynaj w samoobronie! (ref.) Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Nażarłem się owsa, widzę „qrwiki”. Jestem ważny, jestem dziki. Porywam w swoje dłonie. Gwałcę w samoobronie! Stosuję różne zabiegi, sieg heil ślę do kolegi, gdy będzie koleś w skłonie, wezmę go w samoobronie! Tak głupie macie banki. Nabrałem od nich kaszanki. Utknie u mnie na bronie. Nie oddam w samoobronie! Mój rechot biegnie po sali, aż mi „poślaki” klaskali, każdy na samogonie. Chleję w samoobronie! Ja jestem chłopak szczery. Ze mną wszelkie afery. Wierni jak łyse konie kradniemy w samoobronie! Ja biorę datki, Ja biorę składki. Puszczam fałszywe gadki. Mam radio w każdej stronie. Biorę w samoobronie! I „hosztaplery, i profesory”, I konowały, czyli „dochtory”. Mam naturalne me feromony, to gnojowica samoobrony. Wszędzie sodomia no i „gomoria”, won „liberały”, klerykom gloria. Zrobimy dziurę w każdym „kondonie” to demografia w samoobronie! Wygasły już pluralizm, zanika liberalizm na politwiary falochronie, to solidarność w samoobronie! Widzę koryto i jest tak blisko. Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko choć smród w salonie, byle do władzy w samoobronie! Dopadł pisiorek pod kościołem władzę w samoobronie rydzyka ci wsadzę, jeszcze lessera i gorzejtycha zagonię dla stabilizacji nazinacji w szamboobronie! (ref.) Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Kiedyś stonka, czarna zaraza z zagonka! Utrwala się pogląd, że legitymacja partyjna daje pracę, szczególnie w sektorach budżetowych. Daje pracę z przyjemnością!!!!!!!! Tam politycy mają głos decydujący. Rośnie nomenklatura spasionych panów erotomanów. Wraca PRL. Wzrost wynagrodzeń w sferze budżetowej nakręca rynek i tak to państwo funkcjonuje. Reszta pada pod ciężarem podatków na urzędników z kodeksem "spieprzaj dziadu". Miało być 3x15 i wszystko prostsze, ale na przeszkodzie stanęła redukcja ilości urzędników. Przyzwyczajenie do zbieractwa, zabieractwa wyniesionego z tradycji kościoła. Za władzę i seks gotowi krowy doić u wodza w Zielniewie, lub iść na posługę do Rydyka. Jedno czyni sprawę jasną burak jest protegowanym Kuskiego i Kwaczyńskich! Dla nich to swój chłop. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek05 po haiku - limeryk 30.04.09, 15:19 W Gazecie Polskiej jedna mała teczki namiętnie uwielbiała. Teczkę przyniosłeś - wtedy ona leciała z miejsca ci w ramiona. W miłosny zapał wręcz wpadała. Odpowiedz Link Zgłoś