funia81 Re: Polska to PiS 02.05.09, 15:18 > Polska to PiS Buahahaha :-))) To myslenie zgubilo was juz raz, w 2007. Ale widze, ze nie umiecie uczyc sie na bledach - i bardzo dobrze! Przerzniecie teraz wybory do PE, za rok prezydenckie, za dwa lata parlamentarne - i znow w Polsce bedzie normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Polska to PiS,PO to jego praca magisterska... 02.05.09, 15:25 Juz ja mamy.Tusk byl wrogiem Marszalka.Bo uwazal ze Pilsudski psuje idee socjalizmu.Od poniedzialku w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jaka jeszcze bzdurę wymyśłisz esbeku w obronie 02.05.09, 19:56 swojego wodza, komunisty Jarosława K.? Odpowiedz Link Zgłoś
xxxx-xx1 Re: Polska to PiS 02.05.09, 22:41 co ty pie...sz jakis pis?? nigy poolska to nie pis bo pis to idoci !!! zobacz na kaczora na ziobre i wszytko ich wybral wschod ludzie ze wsi co skonczyli podstawowke!!! jada po prostych ludziach... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 prawiisprawiedliwi inaczej.prawiisprawiedliwi inac 02.05.09, 15:06 images2.wikia.nocookie.net/nonsensopedia/images/9/90/Flag_poland_kacza.jpg prawiisprawiedliwi inaczej.prawiisprawiedliw prawiisprawiedliwi inaczej.prawiisprawiedliw prawiisprawiedliwi inaczej.prawiisprawiedliw prawiisprawiedliwi inaczej.prawiisprawiedliw prawiisprawiedliwi inaczej.prawiisprawiedliw prawiisprawiedliwi inaczej.prawiisprawiedliw prawiisprawiedliwi inaczej.prawiisprawiedliw Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 J.L.Kaczynscy..Największe antypolskie pieski +Rydz 02.05.09, 15:11 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Takie scierwo jak ty jest jeszcze gorsze od nich 02.05.09, 16:56 Przestrzegam wszytkich wrazliwszych, ktorzy jeszcze nie znaja tej slynnej strony, bedaca epitoma najgorszych cech polactwa, przed wchodzeniem na nia. Mozna zwymiotowac. Odpowiedz Link Zgłoś
szaai wybory do PE- wielka pomyłka 02.05.09, 15:11 Panowie z PiSu chyba się pomylili (jak też ogromne rzesze innych kandydatów) startując do wyborów PE pod hasłami "więcej dla Polski". Przypominam, że parlament europejski nie ma kompetencji pozwalających na wpływ na politykę regionalną, nie ma on kompetencji legislacyjnej! PE m.in. sprawuje kontrolę nad Komisją Eu. To takie organy jak Rada Unii Europejskiej mają wpływ na to, czy będzie "więcej dla Polski". Do Rady należą zaś nasi krajowi ministrowie, z czego wynika, ze aby pokazać się w Unii i zrobić coś dla Polski, musimy dobrze wybrać własnych, krajowych ministrów. Obecne wybory to walka o ogromną pensję europarlamentarzysty, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Pamietajmy..PISA-IPN-RM, to czerwona psiarnia! 02.05.09, 15:16 Kaczynscy, to PIERWOTNI komusze dzieci..poczytajcie o ich tatusiu i przodkach!!..Tfu..! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=74891904&a=74907348 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm dominikawielowieyska.blox.pl/2006/08/O-Kaczynskich-i-zdradzie-narodowej.html Odpowiedz Link Zgłoś
elitanarodupolskiego Re: wybory do PE- wielka pomyłka 02.05.09, 18:30 Ludzie (tak, ten światły naród) nie mają pojęcia czym jest PE więc można im powiedzieć cokolwiek. Nie wielu wie nawet czym się "różni" premier od prezesa rady ministrów. Nie wymagaj więc od nich zbyt wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars temu Narodowi zawsze blizej bedzie do Wschodu! 02.05.09, 20:13 wiec po co udawac europejczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia PiS zaprezentował swój wyborczy billboard 02.05.09, 16:15 Fascynujące, jak eurosceptycy przebierają nóżkami, aby się dorwać do unijnego koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja.cukierek PiS zaprezentował swój wyborczy billboard 02.05.09, 16:19 A to chyba jest przerobiona wersja Fundacji Polskiego Godła Promocyjnego "Teraz Polska". Czyżby brak oryginalnych pomysłów na kampanię PiS był początkiem upadku polskiej prawicy, a brak pomysłów na rozwiązywanie konkretnych problemów jest zastępowany agresją wobec innych ugrupowań? Odpowiedz Link Zgłoś
sexyparka1 PiS zaprezentował swój wyborczy billboard 02.05.09, 16:58 wygląda jak TERAZ POLSKA... A może teraz Bolska, Panowie Kaczyńscy? Tyle tylko że chyba w "małpkach" nie wystepuje... Odpowiedz Link Zgłoś
szczepanna1 PiS zaprezentował swój wyborczy billboard 02.05.09, 17:09 nie podoba mi się pis i jego metody Odpowiedz Link Zgłoś
proofreader PiS zaprezentował swój wyborczy billboard 02.05.09, 17:18 Kraju mój, kraju barwny, pelargonii, k.... i malwy... Tak piękny o poranku kraju rozlicznych banków i wołomińskiej mafii i pruszkowskiego gangu... Któż cię wyśpiewać potrafi? Więcej: www.ab-intra.net/polonez.html Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 co pisdzielccy zrobili dla ratowania stoczni? 02.05.09, 17:19 inaczej zapytam: co pisdzielcy zrobili dla kogokolwiek poza sobą? rolnikom może coś załatwili? a może nauczycielom? a może pielęgniarkom? tak... im załatwili... blokadę komórek bezczelne i kłamliwe kacze bydło! Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: co pisdzielccy zrobili dla ratowania stoczni? 03.05.09, 11:55 A co trzeba załatwić rolnikom? Takie same obowiązki podatkowe, jak reszcie ludności. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern PiS zaprezentował swój wyborczy billboard 02.05.09, 17:23 ....?! oczywiście dla wyborców PiS to nie ma większego znaczenia, że ta kampanie jest oparta na kłamstwach i przekłamaniach, zresztą dla szefów PiS także, gdyż informacja jest adresowana do elektoratu, który i tak głosuje na partię braci bliźniaków, ale dla osób, które mają jakie takie pojęcie czym jest UE, PE itd. (pomijając spot z Palikotem, który jak wiadomo nie kandyduje do PE) - to ta kampania jest po prostu żałosno-śmieszna...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
proofreader Och, ja ślicznie, patryotycznie... 02.05.09, 17:39 O, jakże jesteś mi bliska agencjo towarzyska o wdzięcznej nazwie Lechistan. Nasza ty gwiazdo zaranna z ciężkim zespołem Downa. Tak mało jest w tobie słońca, kraino zarosła bielmem, w której wciąż nie ma końca to owacjom, to gwizdom... O, jakże ja cię wielbię, Polsko, ty głupia... in your wisdom. Odpowiedz Link Zgłoś
ramolzezdymbca Ten bilboard ... 02.05.09, 17:49 ... aż śmierdzi plagiatem prawnie chronionego znaku promocyjnego 'Teraz Polska'!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac PiS jest ponad prawem. 02.05.09, 19:19 Już nie raz pokazali że prawda, uczciwość czy prawa autorskie nie przeszkadzają im w dążeniu do celu TKM. Odpowiedz Link Zgłoś
munkela Przeciez ten billbord to jeszcze jedno 02.05.09, 18:04 nasladownictwo pomyslu pracy Andy Warhola! Tego bylo juz dizesiatki. M.in. np. CNN - international wykorzystywalo ten pomysl. Na niebieskim tle ukazywaly sie dziesiatki twarzy politykow i innych powszechnie znanych osob i nastepnie tworzyly sie z tego zarysy wszystkich kontynentow. Nudny, sztampowy billbord. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-wlad PiS zaprezentował swój wyborczy billboard 02.05.09, 18:15 PIS próbuje przerobić polską flagę, podobnie jak Leper, na swój krawat wyborczy. Szczególnie w dzień święta polskiej flagi takie działanie jest co najmniej żałosnym nadużyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
pogodny35-0 Populizm jest zawsze dla nich najbliższy 02.05.09, 18:32 Co za bzdury. A dla którego niby Polaka biało-czerwona flaga nie jest naszą flagą państwową. Czy w Polsce jest naprawdę aż tak dużo niewykształconych ludzi, że ktoś jeszcze na nich głosuje? To niepojęte! Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa PiS zaprezentował swój wyborczy billboard 02.05.09, 18:38 Nie dość ,że hymnu nie potrafią śpiewać to jeszcze mają problem z flagą!! Żenada! Chyba,że to nowy symbol PiSowców?: "Będziecie mieć pod górkę" Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman to Ci sami, im się zawsze nie podoba 02.05.09, 18:42 jedna idea, jedna partia, jeden przywódca eine idee, eine partei, eine führer Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Takich kaczystowskich haseł polskie społeczeństwo 02.05.09, 20:01 nigdy nie zaakceptuje. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Nie podobala mi sie czerwona flaga, nie podoba ... 02.05.09, 18:45 niebieska.Nie potrzebny nastepny bat.Trzeba byc soba. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Typowy "Polak Patriota" 02.05.09, 19:15 Człowiek oskarżany o pracę dla SB mieszkający na stałe we Francji... No znalazł się osobnik mogący być wzorcem moralności patrotycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 trzeba byc soba prezentation 02.05.09, 19:54 jestes niczym i wyjesz z tej Francji - nawet Polske zdradziles i opusciles - a teraz wyjesz ubeckim wyciem - pod obca flaga [w tej fladze jest niebieski] Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nie kłam esbeku, to w obronie czerwonej flagi, 02.05.09, 19:59 sierpa i młota prześladowałeś ludzi na Podbeskidziu i tego ci nigdy nie zapomnimy. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice PiS zaprezentował swój wyborczy billboard 02.05.09, 18:45 PiS zawłaszczył narodową flagę i to nie jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska śmieszni są ludzie którzy są za PIS 02.05.09, 19:27 Ta partia nawet swoich ludzi nie szanuje a co dopiero tych co ja popieraja :P Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan PiS zaprezentował swój wyborczy billboard 02.05.09, 19:33 no mnie to wygląda na plażowe odwzorowanie pupy pisowskiej posłanki.... nie mogę tylko się zdecydować czy pozowała posłanka Szczypińska, czy Sobecka. A poza tym, wszystko ok, jak na pis. Odpowiedz Link Zgłoś
m6000 flaszka 02.05.09, 19:39 Jesli Pis to flaga powinna byc odwocona albo zamiast flagi - flaszka Odpowiedz Link Zgłoś
woj-77 PiS zaprezentował swój wyborczy billboard 02.05.09, 19:45 A ja mam pytanie do posłów: jakie przepisy staraliście się wprowadzić w życie, by Polakom poprawić sytuację? pytam imiennie, p. Brudzińskiego i p.Kamińskiego, nie jak posłowie partii? a co z waszym udziałem w prośbie Polaków pt. "Przyjazne Państwo"? czy czynnie uczestniczyliście w poprawianiu bubli prawnych? bo jeśli nie, to w jakim celu startujecie do PE? Odpowiedz Link Zgłoś
wmil PiS zaprezentował swój wyborczy billboard 02.05.09, 19:50 Panie Kamiński,jak do kogoś kto niesie złość i nienawiść można słać ciepło i miłość.Można mu tylko po ludzku współczuć choć to cecha wam wszystkim też obca. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A jeszcze task niedawno esbek Wajdzik vell 02.05.09, 19:54 presentation1 za najpiękniejszą uważał flagę czerwoną z sierpem i młotem - podobnie zresztą jak jego wódz Jarosław K. Jak zwykle najgłośniej swoje przekonania prezentują wszelkiego rodzaju przechrzty:) Odpowiedz Link Zgłoś