Dodaj do ulubionych

Wnuczka posła PO w TVN24: D... to dziadek

02.05.09, 14:48
Hehe niby nic takiego, ale powodu do dumy i chwalenia się tym przed kamerami Jerzy Federowicz raczej nie ma.

-------
www.csn.pl
www.csn.com.pl
Obserwuj wątek
    • katolik_polski1 News dla idiotow :) 02.05.09, 14:49
      Co to ma sugerowac ?
      • mirmat1 "zarciki"odwracaja uwage od paszkwilanctwa TVN-WSI 02.05.09, 15:14
        katolik_polski1 napisał:

> News dla idiotow :)Co to ma sugerowac ?
        M: och idioci to kupia tak jak kupili "cuda" Tuska. Ale trzeba przyznac, ze
        propagandzisci Tusk Vision Network opanowali do perfekcji mieszanie zabawnych
        dowcipow pokazujacych jak "open minded" sa POstKomunistyczni politykierzy by
        zaraz brutalnie "przyłożyć z baśki" uzywajac zargonu Owsiaka, Prawu i
        Sprawiedliwosci.
        Ogladalem dzis na Tusk Vision Network czterech
        "mistrzow" i jedna "mistrzynie" w programie "drugie sniadanie 'mistrzow' "
        specjalizujacych sie przez godzine w sztuce Goebbelsa wylewania pomyji na Prawo
        i Sprawiedliwosc. Zaraz po skonczeniu tego programu, wkoczyl inny propagandzista
        TVN-WSI by w formie "wiadomosci" opluc PiS za konwencje jaka partia Patriotow
        zorganizowala w Szczecinie na Walach Chrobrego. I znow w tonie PRL-u i Goebbelsa
        udajacy reportera "wiadomosci" propagandzista, nijaki Aleksander Przybylski
        nasycil kazde zdanie paszkwilanckim szyderstwem: (z mojego nagrania
        wideo)...."Prawo i Sprawiedliwosc gralo na dobrze nam znanej nucie" ..."czyli w
        domysle sugerowano oczywiscie"... "oczywiscie to konstrukcja myslowa dosc
        odwazna" … "pytanie czy budowanie calej tej kampanii na negatywnych emocjach"….
        Zeby nikt nie mial juz watpliwosci do do tych "wiadomosci" prowadzacy
        "informacje" dodal “swoj” komentarz … "moze okaze sie troche pozytywow pozniej"
        NIE WSTRZYMUJE ODDECHU !
        Czas wreszcie przyznac jako “oczywista” racje to co dzis wykrzyczal jeden z
        "mistrzow" TVN-WSI ... IV wladza jest pierwsza wladza - czyli Tusk i jego
        cholotka sa poslusznymi wykonawcami dyrektyw POstKomunistycznych "elit" i
        stwierdzenie takie nie jest zadna teoria konspiracji" Oni tego WCALE nie ukrywaja.

• bugmenot2008_2 Re: "zarciki"odwracaja uwage od paszkwilanctwa TV 02.05.09, 15:24
          Odnoszę wrażenie, że masz nie wszystkie ciastka w pudełku.
          • bogdantadus Re: "zarciki"odwracaja uwage od paszkwilanctwa TV 02.05.09, 16:52
            bugmenot2008_2 napisał:

> Odnoszę wrażenie, że masz nie wszystkie ciastka w pudełku.

Ma za dużo, a wszystkie spleśniałe.
          • awuk Re: "zarciki"odwracaja uwage od paszkwilanctwa TV 02.05.09, 21:18
            bugmenot2008_2 napisał:

> Odnoszę wrażenie, że masz nie wszystkie ciastka w pudełku.

On tego nie zrozumie, to zwolennik partii spisków i układów, ludzi
            w dodatku pozbawionych poczucia humoru. Jemu trzeba prosto i po
            robociarsku, jak prezes (wynalazca grila)zwraca sie do mas.
            Masz pisdolocie nierówno pod sufitem.
            • fxvi "król jest nagi" - krzyknęło dziecko.... 03.05.09, 00:16

• wojtekmmm Re: "zarciki"odwracaja uwage od paszkwilanctwa TV 02.05.09, 16:51
          Nie lubię platformersów, pisuarów i całej reszty śmieciarstwa politycznego. Ty
          jednak jesteś albo nawalony (proponuję nie wchodzić na forum po gorzale lub
          narkotykach) albo tak doszczętnie zbydlęcony, że aż zdecydowałem się skomentować
          twój post. Obstawiam raczej drugi wariant - jesteś pisuarowym bezmózgim
          bydlakiem. Takiego bełkotu nie słyszałem nawet w wykonaniu tych psychopatycznych
          kartofli. Nie wylewa się "pomyji" analfabeto. Kup sobie słownik zanim zaczniesz
          wypisywać w necie swoje obłąkańcze teksty, a najlepiej to się powieś, będzie
          jednego chwasta mniej. Dokonałeś rzeczy niezwykłej. Sprowokowałeś mnie do
          napisania komentarza pod nic nie znaczącą wiadomością o d..pie. Gratulacje.
          • mirmat1 Podziekowania w imieniu babci klozetowej, zes sie 02.05.09, 18:27
            ...nie wyrzygal w jej kibelku. GW jest na to bardziej odpowiednim miejscem.
            wojtekmmm napluł:

> Nie lubię platformersów, pisuarów i całej reszty śmieciarstwa politycznego. Ty
            narkotykach) (WLASNE DOSWIADCZENIE Z PRZYSTANKU WOODSTOCK SIE CI KLANIA???)albo
            tak doszczętnie zbydlęcony, że aż zdecydowałem się skomentować twój post.
            Obstawiam raczej drugi wariant - jesteś pisuarowym bezmózgim bydlakiem.
            M: PO TYM STRUMIENIU POMYJ ZROBILO MI SIE WYRAZNIE MILEJ.
            > Takiego bełkotu nie słyszałem nawet w wykonaniu tych psychopatycznych
            > napisania komentarza pod nic nie znaczącą wiadomością o d..pie. Gratulacje.
            M: PRZYJMUJE JE Z CALA OBSZERNOSCIA INWENTARZA twoich RZYGOWIN, KTORE W KONCU
            NIE MOGA MI UWLACZYC, GDYZ ZOSTAJA NA FORUM JAKO WSPANIALE SWIADECTWO CZYM (no
            bo nie "kim") sa czerwono/rozowe gnidy.
        • rakunica Ziemkiewicz o obalaczch 02.05.09, 17:00
          Jedni na drugich wrzeszcza a wszyscy od jednej matki pochodza - matki obalaczki
          - tzw. komuny.

Ladnie powiedzial o tym czlowiek honoru a odnotowal Ziemkiewicz
          www.rp.pl/artykul/299489.html:
          (...)Mowy Kiszczaka, w przeciwieństwie do wcześniejszej oracji Jaruzelskiego,
          nie przedrukowała gazeta wyspecjalizowana w obronie generałów. W ogóle przyjęto
          ją pełnym zakłopotania milczeniem, podobnie, jak kiedyś zeznania tegoż Kiszczaka
          przed komisją sejmową, gdy opowiadał, jak to u zarania III RP prominenci
          środowiska świeżo dokooptowanego do władzy odwiedzali go w gabinecie pytając co
          na nich ma, a on kazał sobie przynosić teczki z archiwum i przy zainteresowanych
          wrzucał je do niszczarki (śmiejąc się w duchu, bo przecież miał kopie − ale
          frajerzy się na to nabierali). Ale władza Salonu nad mediami była wtedy znacznie
          szczelniejsza niż dziś, więc wyznania te, choć Kiszczak wprost przyznawał się do
          popełnienia przestępstwa, nie przedarły się do opinii publicznej.

Tymczasem Kiszczak, pośród horrendalnych i bezczelnych stwierdzeń o tym, że SB
          była organizacją patriotyczną, a on, jako komunista, kierował się dobrem państwa
          i narodu, stwierdza dziś wprost: ci, którzy tak puszą się, że należy im się
          szczególna pozycja w debacie publicznej, bo wywalczyli wolność, niczego nie
          wywalczyli. Dostali władzę na tacy od bezpieki, ode mnie, Kiszczaka. To ja
          wybrałem na partnerów w operacji przekazania władzy właśnie ich, i niech o tym
          pamiętają. Tyle mniej więcej wynika ze składanych pod przysięgą wyjaśnień
          Kiszczaka − dokładnie tyle, że to właśnie komuniści zaplanowali proces swojego
          obalenia i kontrolowali go przez swych agentów. Plus jeszcze niewypowiedziana,
          ale wyraźna sugestia: i lepiej mnie nie wkurzajcie, bo mogę powiedzieć więcej!

Ta pogróżka pojawiała się w wypowiedziach nadubeka wcześniej, pewnie pojawi się
          jeszcze później − choć nie robię sobie nadziei, by rzeczywiście poszły za nią
          konkretne wyznania albo ujawnianie dokumentów. A szkoda. Chętnie bym poznał jego
          wersję wydarzeń. Bo przecież „człowiek honoru” chyba nie kłamie?

Waldemar Łysiak zreprodukował w jednej z książek bibliofilskie cimelium ze swych
          zbiorów: książkę Jacka Kuronia z odręczną, bardzo ciepłą, a zgoła hołdowniczą
          dedykacją dla Kiszczaka właśnie. I nie to jest wymowne, że Kuroń taką dedykację
          napisał, ale to, że Kiszczak jeszcze za jego życia prezent ten szurnął do
          antykwariatu, albo może wręcz na śmieci, skąd wygrzebują podobne obiekty
          wyspecjalizowani w recyklingu menele. To dobitnie pokazuje, że miłość przywódców
          Salonu do szefa peerelowskiego aparatu przemocy była nieodwzajemniona. Oni
          stracili dla niego głowę; on nie, rozegrał leszczy na zimno. Zachował sobie
          zdjęcia z Magdalenki, różne dokumenty, może je komuś przekaże, może już
          przekazał. (...)

HAHAHAHAHA, Obalacze! Przygotowania do swietowania rocznicy trwaja. A glupi
          lud wszystko kupi... od bolkow, donkow, alkow i innych polskomowiacych
          wysysaczy. Do czasu, mam nadzieje. Dopoki sie ucho nie urwie.

Anna Kozlowska
          • bogdantadus Re: Ziemkiewicz o obalaczch 02.05.09, 17:05
            rakunica napisała:

> Jedni na drugich wrzeszcza a wszyscy od jednej matki pochodza - matki obalaczki
            > - tzw. komuny.

Na miejscu Kiszczaka też bym tak gadał, bo jest w tym ziarno prawdy (kaczy
            pokarm)... reszta wyssane z palucha bzdury.
            • maaac Walka z "ałtorytetami" przez cytowanie ..... 02.05.09, 18:13
              Hehehehe tak plują jak to "Salon" się opiera na autorytetach
              (fałszywych oczywiście), ale sami od siebie nic nie potrafią napisać
              tylko Ziemkiewicz, Semka, Rybiński, Janke, itd. itp. i tak w kółko.
              • mirmat1 Walka z Patriotami przez cytowanie ..... 02.05.09, 18:51
                maaac napisał:

> Hehehehe tak plują jak to "Salon" się opiera na autorytetach
                > (fałszywych oczywiście), ale sami od siebie nic nie potrafią napisać tylko
                Ziemkiewicz, Semka, Rybiński, Janke, itd. itp. i tak w kółko.
                M: he, he, he...ja mimo, ze czesto pisze w sposob merytoryczny juz sie
                przyzwyczailem, ze prezentujac argumenty natychmiast narazam sie cenzorowi GW,
                ktory moje posty wycina pozostawiaja takie PostKomunistyczne...
                P E R E L K I...cytuje !
                Kownacki to nie czlowiek, to lgarz pisdecji
                Autor: rybka9915 01.05.09, 20:06
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94761640
                takie pis-bolszewickie kreatury trzeba nazywac po imieniu, i bez najmniejszych
                skrupulow. Toz te pisbolszewickie gnidy bez chamstwa i lgarstwa - bylyby niczym.
                Dzieki tym "zaletom" znalazly robote u pisdenta, podwladnego swego zaklamanego
                blizniaka kurdupla.

Kownacki sbecki wieprzu
                Autor: wiedmak 01.05.09, 19:35
                Na moj rozkaz, na moj! Odezwal sie zapijaczony obciagacz swojego zarzyganego
                pana. Kto to scierwo wybral?!
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760785
                Re: Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury sp
                Autor: donaldu.tusku.ltd 01.05.09, 19:21
                w języku polskim nie ma dostatecznie obraźliwych słów aby określić tego człowieka...
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760374
                Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury spac...
                Autor: tadjan 01.05.09, 19:24
                kownacki idź sobie chlapnij małpkę albo dwie z szefem to ci ulży.....
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760449
                Kownacki, to zakłamany kundel, komusze scierwo...
                Autor: pierot6 01.05.09, 19:32
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760691
                Kownacki sbecki wieprzu
                Kownacki sbecki wieprz jest wybrancem kaczynskich
                Autor: rybka9915 01.05.09, 20:12
                a kaczynskie to zalgane bolszewickie sieroty po Rajmundziu.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94761790
                DOLACZYLEM DO MOJEJ KOLEKCJI RZYGOWINY NIJAKIEGO....
                Autor: wojtekmmm 02.05.09, 16:51
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94780268&a=94782908
                Nie lubię platformersów, pisuarów i całej reszty śmieciarstwa politycznego. Ty
                narkotykach) albo tak doszczętnie zbydlęcony, że aż zdecydowałem się skomentować
                twój post. Obstawiam raczej drugi wariant - jesteś pisuarowym bezmózgim
                bydlakiem. Takiego bełkotu nie słyszałem nawet w wykonaniu tych psychopatycznych
                napisania komentarza pod nic nie znaczącą wiadomością o d..pie. Gratulacje.
                ...Hmmmmmm! pewnie to stworzenie nazywajace siebie "wojtekmmm" wygralo konkurs
                krasoplucia na koncercie w Przystanku Woodstock!

• maaac Mirmat i "merytorycznie" buhahahahahahahah 02.05.09, 22:06
                  hahahahahahahahahahaha

grunt to fajny kawał.
                  • mirmat1 buhahahaha..czemu cenzor GWna sie nie smieje ????? 03.05.09, 01:47
                    maaac napisał:

> hahahahahahahahahahaha
                    > grunt to fajny kawał.
                    M: no coz nozyczki cenzora nie maja poczucia humoru. No to sie smiej z takiej
                    merytorycznosci.....

Kownacki sbecki wieprzu
                    Kownacki, to zakłamany kundel, komusze scierwo...
                    Autor: pierot6 01.05.09, 19:32
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760691
                    Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury spac...
                    Autor: flyb52 01.05.09, 19:45
                    Ten facet wyglada jak zrewitalizowane zwloki lenina i bredzi jak
                    brezniew przed trzasnieciem kopytami.Bolszewik z krwi kosci podobnie
                    jak jego mocodawcy bolszewicy kaczynscy. Oni maja jeden cel:
                    doprowadzic Polske do chaosu. Pytanie tylko po jaki damski
                    wyznaczyli sobie taki cel.
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94761040
                    JA WAS ROZUMIE, JAK TUSK PRZEGRA, KRECENIE LODOW SIE SKONCZY I POJDZIECIE DO
                    PI.RDLA
        • jkredman uczniowie Macieja Szczepańskiego nadają 02.05.09, 18:24
          a w zasadzie plują
        • swan_ganz i to cię dziwi? Oni nawet prognozy pogody 02.05.09, 20:16
          nie są w stanie sobie odpuścić by swoich "symaptii" politycznych nie
          zamanifestować.... Ostatnio w jakimś sklepie z telewizorami akurat
          przedstawiali pogodę i wtedy dowiedziałęm się, że będzie ona ładna
          bo na szczęście prezydent nie ma na nią wpływu...

To prywatna stacja więc im wolno z tym, że jestem pewien, że prędzej
          czy później dzięki takiemu objektywizmowi w przekazywaniu informacji
          ci "dziennikarze" marnie skończą. A proces tego kończenia zaczną już
          latem tego roku gdy nawet najgłupsi nasi współobywatele, patrząc na
          własny portfel, zaczną odczuwać skutki "nowelizacji" budżetu....
          Jak ci z TVN -u odetną się wtedy od rządu Tuska i jego sukcesów
          skoro dziś robią to co robią?
          Ludzi można ogłupiać ale tylko do pewnego momentu...
          • maaac Re: i to cię dziwi? Oni nawet prognozy pogody 02.05.09, 22:07
            > Ludzi można ogłupiać ale tylko do pewnego momentu...

I to jedyne słuszne zdanie w Twoim poście....
            • niestaly_czytelnik A podoba ci się jak jakiś d...pek nawet 03.05.09, 00:26
              w prognozie pogody przemyca swoje (lub swoich szefów) fobie?

Dziś rano oglądałem (słuchałem) w ponoć faszystowskiej TVP
              program "Ziarno", bo akurat wcześniej wstałem - tam nawet dzieciom
              sączono propagandę antypisowską !!! K...wa, przecież to koniec
              świata! Ci bolszewicy skończą tak jak ich poprzednik - Ceausescu. Bo
              ludzie w końcu nie zdzierżą tego.

• swan_ganz Re: i to cię dziwi? Oni nawet prognozy pogody 04.05.09, 10:26
              > I to jedyne słuszne zdanie w Twoim poście....

czyżbyś uważał, że zwykła prognoza pogody też może być niezłą
              pożywką polityczną?
              Co do ogłupiania motłochu... Wydaje się, że masz wątpliwości co do
              zdolności tłumu do wyciągania prostych wnisków z otaczającej ich
              rzeczywistości.... Myślę, że frekwencja podczas najbliższych wyborów
              pozbawi cię złudzeń co do propagandowej skuteczności mediów i przy
              okazji pozbawi cię również jednej butelki wina ( pamietaj - czerowne
              wytrawne )
    • zyga_75 Wnuczka posła PO w TVN24: D... to dziadek 02.05.09, 15:45
      to nie zlosc to PRAWDA......
      • bogdantadus Re: Wnuczka posła PO w TVN24: D... to dziadek 02.05.09, 16:57
        zyga_75 napisał:

> to nie zlosc to PRAWDA......

Jeżeli dziadzi nie przyszło do głowy przed programem obejrzeć dzieła dzidzi, to
        na tytuł DUPA zasłużył postokroć.
        • gundyslaw Każdy z PO to D... nie tylko jej dziadek 03.05.09, 08:10
          mądre dziecko witamy w Pisie
    • ambl Wnuczka posła PO w TVN24: D... to dziadek 02.05.09, 16:54
      Ciąg do € trwa,już z siebie o mało nie wyskoczą a ja im POkażę takiego wała!
      • bogdantadus Re: Wnuczka posła PO w TVN24: D... to dziadek 02.05.09, 16:59
        ambl napisała:

> Ciąg do € trwa,już z siebie o mało nie wyskoczą a ja im POkażę takiego w
        > ała!

Wzluzuj! To o D nie o €. Hehe!
        • patriotaa Re: Wnuczka posła PO w TVN24: D... to dziadek 02.05.09, 18:55
          bogdantadus napisał:

> ambl napisała:
          >
          > > Ciąg do € trwa,już z siebie o mało nie wyskoczą a ja im POkażę tak
          > iego w
          > > ała!
          >
          > Wzluzuj! To o D nie o €. Hehe!
          Tylko to
          --------------------------------------------------------------
          Projekt nowelizacji budżetu byłby przygotowany szybciej, gdyby nie wybory do
          Parlamentu Europejskiego, które odbędą się 7 czerwca. Do tego czasu gabinet
          Donalda Tuska nie chce straszyć Polaków ogromną dziura budżetową, której nie
          da się już zakryć sztuczkami księgowymi.

Nikt tego oficjalnie nie mówi, ale dziura w budżecie może być całkiem duża,
          rzędu co najmniej 12-14 mld złotych. I to pomimo wprowadzenia na początku roku
          planu oszczędnościowego, który teoretycznie spowodował zmniejszenie wydatków
          państwa o około 20 mld złotych.
          Nie brakuje opinii, że dziura budżetowa może do końca roku
          sięgać zawrotnej kwoty 50 mld złotych. Byłaby to katastrofa, bo oznaczałaby
          cięcie w zasadzie wszystkich wydatków państwa.
        • ambl Re: Wnuczka posła PO w TVN24: D... to dziadek 02.05.09, 19:53
          Ostatecznie i tak przecież chodzi o €-diety
    • amanasunta Dyrektor najgorszego krakowskiego teatru .... 02.05.09, 17:09
      grał w filmie,,Lenin we Polsce''!!!!!!!!!!!!
      I 14 lat przed napisaniem przez Lecha Kaczyńskiego pracy
      doktorskiej pod opieka Karola Marksa!!!!!!!!!!!!
      • pozi Re: Dyrektor najgorszego krakowskiego teatru .... 02.05.09, 17:50
        Polskie media sięgnęły dna... Jakieś brednie gó...ary mają być newsem dnia???
      • awuk To on szuka komunistycznych spisków i układów ? 02.05.09, 21:27
        amanasunta napisała:

> grał w filmie,,Lenin we Polsce''!!!!!!!!!!!!
        > I 14 lat przed napisaniem przez Lecha Kaczyńskiego pracy
        > doktorskiej pod opieka Karola Marksa!!!!!!!!!!!!

No i co z tego. To on szuka komunistycznych spisków i układów,
        czy twoi kartoflani hipokryci, spisiały pajacu ?
    • brynk Pierdoły 02.05.09, 17:57
    • gamas Wnuczka posła PO w TVN24: D... to dziadek 02.05.09, 18:02
      po co o takich rzeczach pisac nie ma innych tematow
      • nom-is Re: Wnuczka posła PO w TVN24: D... to dziadek 02.05.09, 18:17
        są ważniejsze tematy dla UB-mediów: Palikot, Palikot, Palikot,
        Niesiołowski, Palikot ...........
    • a.ba oddam pół głosu 02.05.09, 18:08
      a konkretnie pół karty - drugą połowę zabiorę z lokalu wyborczego.
      Chcę brać udział w wyborach ale nie mam zamiaru oddać głos na rzadną
      z partii - partyjniactwu precz.
    • sharn1 Raczej dupa nie poseł, jak całe PO 02.05.09, 18:12
      jw
    • jkredman jak skończył Jaroszewicz 02.05.09, 18:38
      czy Kiszczak pisze wspomnienia
    • carpaccio4 to podobno drugi po twarogu w nowej hucie 02.05.09, 18:44
      dyrektor teatru ludowego, co generalnie nie wpisuję się w linię partii bo wiemy
      jaki partia ma stosunek do ludzi pracy
    • presentation1 Dziadek nie byl Wermahtowcem.......... 02.05.09, 18:46
      To zasadnicza roznica.
      • guru133 Ale ty za to byłeś esbekiem a to dopiero jest 02.05.09, 20:07
        wstyd dla twoich wnuków - o ile stać cię na nie.
        • niestaly_czytelnik Ty za to brzmisz jak mentalny CzeKista 03.05.09, 00:32
          w dodatku z deficytami kojarzenia.

• awuk Re: Dziadek nie byl Wermahtowcem.......... 02.05.09, 21:34
        Za to ty byłeś ubekiem a teraz jesteś zwolennikiem moherowych
        patriotów.

presentation1 napisał:

> To zasadnicza roznica.
    • power_mac POziom dziadka udzielił się... 02.05.09, 18:49
      ... wnuczce. POziom lydera udzielił się... dziadkowi.
      • guru133 Zawszeć to jednak poziom a nie kacze bajoro jak w 02.05.09, 20:09
        twoim przypadku:)
        • niestaly_czytelnik Ile Schetyna płaci tobie i kamratom z gó...arzówki 03.05.09, 00:33
      • awuk A poziom prezesa (wynalazcy grila) udzielił się 02.05.09, 21:41
        ...tobie, bo was nikt nie przekona ze białe jest białe a czarne
        czarne.

power_maca napisała:

> ... wnuczce. Poziom lydera udzielił się... dziadkowi.

"Lyder" to po wolsku czy też ślady pierwotnego analfabetyzmu ?
        A może to wolskie poczucie humoru ?
        • niestaly_czytelnik Żesz macie tej żółci niespożyte zasoby. 03.05.09, 00:35
          To Schetyna każe pisać nawet w długie weekendy?

• tadjan Wnuczka posła PO w TVN24: D... to dziadek 02.05.09, 18:58
      no to wniosek z tego prosty, nie jest z nami tak źle skoro myślimy
      tak samo o osobach publicznych, czyt. (p)osłach i innych podobnych,
      jak młode pokolenie ze świeżym nie skażonym bolszewią mózgiem. To
      dobrze..... bo już się bałem że mnie przerobili tym debilnym
      jazgotem.
    • pandora-online Co jeden pismak to glupszy 02.05.09, 19:05
      Co nowego w gospodarce,ilu ludzi zyje z wysypisk smieci i dlaczego uciekaja z
      dobrobytu Tuska za granice?.
      • guru133 W jakim ty matriksie pandora żyjesz? Ludzie 02.05.09, 20:06
        uciekali z Polski za rządów kaczystów, dzisiaj wracają. No chyba że
        zbyt gorliwie kolaborowali z tym reżymem i dzisiaj obawiają sie
        odpowiedzialności za swoje czyny, to wieją.
      • presentation.1 [...] 02.05.09, 21:01
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • dzakarta Wnuczka posła PO w TVN24: D... to dziadek 02.05.09, 20:29
      Dziecko prawdę powiedziało!
      • niestaly_czytelnik Małe to i szczere. 03.05.09, 00:37
        Dzieci jeszcze nie potrafią kłamać.

A może już kojarzy, że dziadzia w organizacji przestępczej?

• glup-tusc-ek a prrrocenty na prrrezydenturre mi rrrosną 02.05.09, 21:21
      Brrrrawo moja telewizjo !
    • adam81w Niesmaczne... 02.05.09, 21:36
      Po co Fedorowicz przyniósł tę karteczkę do tw? Żenujące. Po co się chwalił
      czymś takim?
    • cygan37 Re: Wnuczka posła PO w TVN24: D... to dziadek 02.05.09, 22:21
      only-piotr1986 napisał:

> Hehe niby nic takiego, ale powodu do dumy i chwalenia się tym przed kamerami Je
      > rzy Federowicz raczej nie ma.
      >
      > -------
      Hej, Koleżko!
      A któż to ten Fedorowicz?
      Nazwisko jakby złowieszczo od Fedora?
    • 88i88 Wnuczka posła PO w TVN24: D... to dziadek 03.05.09, 07:06
      Zgodnie ze sloganem :cała prawda całą dobę !
    • naprawdetrzezwy Pedofil? 03.05.09, 07:45
      "Pan poseł zachwalał posiadanie wnuczków i"

sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2505662
    • totalizator Komu tak bardzo zalezy na dorabianiu historii o 'D 03.05.09, 09:42
      Komu tak bardzo zalezy na dorabianiu historii o 'Dziadku'
    • giaco87 Wnuczka posła PO w TVN24: D... to dziadek 03.05.09, 17:19
      Polskie media schodzą na psy. PUKNIJCIE SIĘ W ŁEB PSEUDO PISMAKI !!! bo
      głęboko w dupie mamy takie informacji. Zwykły zapychacz. A co do Federowicza
      to niech lepiej wraca do tv lub na scenę a nie kradnie naszych pieniędzy jako
      poseł...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka