supermauzer 05.05.09, 22:55 Śmiertelność nie przekracza 2,5%. Czyli to normalna grypa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
19790222x Kolejna śmiertelna ofiara wirusa A/H1N1 w USA 05.05.09, 22:56 [sonda=Czy grozi nam zagłada??] [*]Tak [*]Nie [*]Nie wiem [*]PO [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś
nitz84 Kolejna śmiertelna ofiara wirusa A/H1N1 w USA 05.05.09, 22:57 Już 2 osoba?? Toż to pandemonium. Pewnie więcej osób w tym roku zginęło od ziewnięcia... Odpowiedz Link Zgłoś
comm-66 Kolejna śmiertelna ofiara wirusa A/H1N1 w USA 05.05.09, 23:05 jeszcze 1 ofiara i kupuje skafander i maskę. Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann Chów przemysłowy świń może okazać się Problemem 05.05.09, 23:11 1 maja b.r. WHO ogłosiła, że zamiast używania nazwy „świńska grypa”, będzie stosować tylko symbol grypy A/H1N1, by podkreślić, że do zakażeń dochodzi wyłącznie od człowieka, do człowieka. Ta zmaniana terminologii ma wielkie znaczenie, ponieważ oznacza ona, że to człowiek jest źródłem pandemii, a nie zwierzęta (świnie). Media światowe skupiły się właściwie wyłącznie na infekowanie wirusem człowieka przez człowieka, zapominając, że to chów przemysłowy świń, zwłaszcza w USA może okazać się źródłem problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 W wypadkach samochodowych ginie pareset dzieńnie 05.05.09, 23:15 W USA! W Polsce kilkanaście!! W Chinach kilka tysięcy! I nie ma ogłoszenia pandemii żadnego stopnia!! Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Jestes kryptomuzulmaninem? 05.05.09, 23:16 Ja rozumiem, ze EU jest zislamizowana, ale odwalcie sie od swiniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Kolejna śmiertelna ofiara wirusa A/H1N1 w USA 05.05.09, 23:36 Wiecej ludzi ginie od uderzenia piorunem, niz od tej wymyslonej "pandemii"... smok Odpowiedz Link Zgłoś
cest.l.a.vie To zupełnie inna grypa 05.05.09, 23:55 1) To nie jest zwykła grypa. To co ludzi przeraża, to fakt mutacji z wirusami zwierzęcymi, fakt braku obrony. Wyjątkowość robi z niej demona 2) to nie jest zwykła grypa. Na zwykłą umiera i pół miliona rocznie. Na tę zmarło 2, a to chyba mniej niż zabitych przez meteoryt. Wiele wyleczono i przeszły meksykańską grypę łagodniej od zwykłej. Wobec powyższego dziwić może powszechna panika - wynika ona chyba z pierwszej części. Czy potrzebnie jest to rozdmuchiwane? Może jednak tak? Przynajmniej widzę mobilizację, co może nas uchronić przy poważniejszym zagrożeniu. Byłem chory na zwykła grypę i czułem się jak "dobijcie mnie". Potem się szczepiłem regularnie. Pewnie teraz mój system zna więcej złośliwych odmian i czuję się bezpiecznie, czego wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
nachujtarejestracja Re: To zupełnie inna grypa 06.05.09, 05:28 lekarze nie szczepia siebie ani swoich dzieci wiec nikomu tez nie polecam pracuje w szpitalu to wiem ze ci co sie szczepia to choruja i to bardzo, ci co nie szczepia sie prawie wogule ; choruja tez ci co jedza cukier w jakielkowiek postaci i ilosci. baxter zarazil celowo swoje szczepionki avian flu zeby sprzedac odtrutke na avian dobrze ze czesi to odkryli po tym jak fretki zdechly po ich zaszczcepieniu... szczepionki sa dla tchorzy a oni tylko na to licza zeby wszczepic bron biologiczna Odpowiedz Link Zgłoś
trudnyrynek Kolejna śmiertelna ofiara wirusa A/H1N1 w USA 06.05.09, 00:15 pierwsza fala paniki opadla to pismaki probuja na nowo : w Stanach zyje juz ponad 300 mln ludzi i AZ DRUGA OFIARA nie stanowi o tym zeby pisac jak o katastrofie.....wystarczy ze TVN dyzurnie straszy Polakow......ale to gownojady od dawna..... Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Cała prawda o tej grypie 06.05.09, 01:14 Co wspólnego ma wybuch świńskiej grypy z producentami szczepionki? Co ukrywają organizacje, które obiecują zająć się naszym zdrowiem? Specjalny Raport dr Horovitza. Meksykańska Grypa Dr Leonard Horowitz PL cz.1/2 www.youtube.com/watch?v=NHIHVtmZBGY cz.2/2 www.youtube.com/watch?v=0bHE6PQhCBc Odpowiedz Link Zgłoś