edek47 Komunistom i komuchom zaczyna odbijac. 11.05.09, 03:12 PRYMITYWY RZADZA KOMUSZYM GOWNEM. Odpowiedz Link Zgłoś
power_mac PO_MO (ZOMO) 11.05.09, 04:38 w tej sytuacji (kontrataku) SLD ma moralne prawo, by zasłonić się... ZOMO. Skąinąd nowe wcielenie partii i pomysł z życia na spot: PO=MO. Odpowiedz Link Zgłoś
xsawer Krzaklewski o spocie SLD: Obraza 11.05.09, 05:38 Maryjanie, twoja riposta godna jest taliba z krzyżem, ale oprócz urażonego uczucia religijnego masz jeszcze coś do dodania. Tak na temat Europy, Polski... A dlaczego nie bierzesz pod uwagę tego, że swoją gębą i poglądami obrażasz moje uczucia przyzwoitości oraz inteligencję jako wyborcy. Wal się Maryjan. Odpowiedz Link Zgłoś
wta Krzaklewski o spocie SLD: Obraza 11.05.09, 06:01 Panie Donaldzie Premierze z Gdańska, ze spadów nie da się zrobić porządnego trunku oprócz bełta. A pan Krzklewski oprócz fundamentalisrycznego zawołania o obrazie jego uczuć religijnych, ma jeszcze coś merytorycznego do dodania na temat swych wypowiedzi przedstawionych w spocie. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.zywiecki Krzaklewski o spocie SLD: Obraza 11.05.09, 06:44 Dla mnie oglądanie Krzaklewskiego w telewizji to obraza i kpina ze społeczeństwa polskiego.Temu dyrygentowi z tylnego krzesła zawdzięczamy nasze obecne sukcesy, związane z 4-ma reformami Buzka. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Krzaklewski o spocie SLD: Obraza 11.05.09, 07:45 jerzy.zywiecki napisał: > Dla mnie oglądanie Krzaklewskiego w telewizji to obraza i kpina ze > społeczeństwa polskiego.Temu dyrygentowi z tylnego krzesła > zawdzięczamy nasze obecne sukcesy, związane z 4-ma reformami Buzka. =================================== A właściwie, to z czego Maniuś żył przez ostatnie 9 lat? Bo chyba nie tylko "z przyzwyczjenia"? ------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
sonqo Może jakiś dowodzik na jej istnienie ? 11.05.09, 07:07 jak można obrazić osobę której istnienia nigdy nie udowodniono. Pozatym czy ona potrzebuje obrony ? Innowiercy i tak pójdą do smoły. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 :) to Maryjan już nie żyje? aby świętym być 11.05.09, 07:11 trzeba chyba najpierw umrzeć, prawda? tak mi się przynajmniej wydaje.. za życia JP2 ludzie nie machali transparentami Santo Subito Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: :) to Maryjan już nie żyje? aby świętym być 11.05.09, 08:40 monster1972 napisał: > trzeba chyba najpierw umrzeć, prawda? > > tak mi się przynajmniej wydaje.. > > za życia JP2 ludzie nie machali transparentami Santo Subito > > > > Polak-ateista ============================== Po co transparenty? Nie wystarczały tysiące pomników? A dziesiątki tysięcy nazw, "patronatów" i "wezwań" imieniem Białego Tatki, do których Watykan (i JP2) nie dołożył nawet grosika? --------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 :) taka ta polska religijność:) cepelia i odpust:) 11.05.09, 08:46 pomniki za życia, modlenie się do obrazków i figurek... :) ot, jak za Światowida i Swarożyca, choć 1000 lat pózniej hehe Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: :) taka ta polska religijność:) cepelia i odp 11.05.09, 11:23 Swiatowid i Swarozyc przyjanmniej byli nasi, slowianscy, a nie przywiezieni "w teczce" i wcisnieci nam sila :) Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Ludzie! Ten facet jest nienormalny! 11.05.09, 07:12 ============================= a w dodatku religijny oszołom, tworzący infantylne teoryjki, których wstydziłby się głosić nawet Tatulo Muchomor. Tacy mają reprezentować Polskę w PE??? Chromolę, olewam tą farsę zwaną "wyborami". Ja swojej ręki do tego cyrku nie przyłożę. -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Czy Wieczerzak i Jamroży też startują z PO ? 11.05.09, 07:28 ryzejglup napisał: > ... jeszcze nie, ale jak wyjda, to beda...pod ryzym skunksem.. ================================ No, a Lepper? A może też błędem było nie wystawienie Fastrygi? ----------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
cy.nick Krzaklewski o spocie SLD: Obraza 11.05.09, 07:58 No, ja pierdziu............ Od czasów szkolnych i studenckich śpiewałem o Maryjannie (O,Maryjanno, gdybybyś była zakochana..itd) i nie miałem POjęcia, ze POpełniam przestępstwo obrazy uczuć . Proszę, jak ta komuna mnie zindokrynowała :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski SLD jednym strzałem dowalił PO, Maryjankowi i tej 11.05.09, 08:13 suchej Hübnerowej ! Zabolało POsranych solidaruchów kakao ! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Dowalili najwyżej sobie. 11.05.09, 08:56 Popularnośc PiS leci na pysk z powodu głupich spotów. To co robi SLD? Zamiast wyróżnić się na tle powszechnej chamskiej przepychanki merytoryczną kampanią, co mogło by skłonić ludzi gotowych głosowac na PO na przeniesienie na nich głosów wyjeżdża spotem w stylu PiSu. Dokładniuśko tak jak PiS zaczyna wyścig od walnięcia się kamieniem w nogę. Teraz tylko czekać spotu Majewskiego, który i ich celnie kopnie w d***. Odpowiedz Link Zgłoś
drein_19 spoty PiS były fajne i miały jakąś wymowę 11.05.09, 08:18 Pokazały jakie naprawdę jest PO. no może ten drugi spot nie do końca miał sens. ("..nie ma nas w G-20" hehe to sie raczej wiąże z pozycja danej gospodarki w swojej cześci świata a nie z PO)Wracając do tego spotu jest kompletnie bezsensu. Mogli równie dobrze pokazać ze kiedyś kierował buzkiem dzis bedzie tuskiem. Przynajmniej wiadomo by było o co chodzi. Co da ten zlepek przypadkowych zdań? Jak chcieli pokazac hipokryzje PO to mogli pokazać milion innych rzeczy. Młodzi ludzi nawet nie pamietają kim koleś był.(bo w sumie on był tylko szefem premiera coś jak dzis prezes PiS- prezydent kaczyński) Odpowiedz Link Zgłoś
koniu150 Kiedyś głosowałem na PO ale umieszczenie Krzaklews 11.05.09, 08:23 kiego na listach kończy ten okres. Mają wyborców w dup.pie. Nie dotrzymali żadnych obietnic a teraz jeszcze biorą pajaców z SLD I AWS. Pijany sen chorego idioty (Donalda) Odpowiedz Link Zgłoś
z.bialek Chcieliby mieć tutaj system monopartyjny 11.05.09, 08:39 biorą wszystko co się rusza, na chama. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Chcieliby mieć tutaj system monopartyjny 11.05.09, 08:54 z.bialek napisał: > biorą wszystko co się rusza, na chama. ================================ Ależ w Polsce JEST system monopartyjny! Tylko dla zachowania pozorów demokracji i lepszego dostępu do żłoba, sztucznie podzielony na frakcje: PO i PiS. Z równym powodzeniem i merytorycznym przesłaniem, Krzaklewski mógłby startować z list PiSu. Albowiem partią "matką" dla tych obydwóch koterii była właśnie AWS. --------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
maaac No i co? Na złość zagłosujesz na SLD czy PiS? 11.05.09, 08:48 PiS to też popłuczyny z AWSu. Wybierzesz Liberatsów? PSL? PSL? Odpowiedz Link Zgłoś
inazuma750 Krzaklewski o spocie SLD: Obraza 11.05.09, 08:23 jaka obraza, w 2000r nie protestował www.youtube.com/watch?v=wspdP6gmg1s Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Krzaklewski o spocie SLD: Obraza 11.05.09, 08:29 ryzejglup napisał: > ryzy boss na kleczkach pobiegl do kosciola zalegalizowac zwiazek > grzeszny z malgorzatom przed wybotami. Wczesniej dochodzilo do > wielokrotnej penetracji, Zapytajcie go przy okazji kolejnych > wyborow, czy jest lepije czy nadal na ryo.. ========================= Phi, też mi sensacja... Bywali tacy, co w okresie "rządów" ło-Buzka w te pędy przechodzili na luteranizm, a za kwaczystów nawet starozakonni na katolicyzm. -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
ranita_08 to samo 11.05.09, 08:47 Wszyscy politycy są tacy sami. Uaktywniają się ze swoimi bzdetami kilka tygodni przed kampanią a po wyborach dalej robią "swoje". Ja na to już nie reaguję, ani na nich samych. Muszą sobie być to niech sobie będą ale już bez mojego zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: SLD jednym strzałem dowalił PO, Maryjankowi i 11.05.09, 08:53 PO = PiS = syf kiła mogiła ! Odpowiedz Link Zgłoś
an_konta Re: SLD jednym strzałem dowalił PO, Maryjankowi i 11.05.09, 13:48 zapomniałeś o SLD i PSL powinno być tak: po przyjęciu nowych członków wzrósł elektorat Platformy Obiecanelskiej z obecnego bliskiego doskonałości do nieskończoności PiSspady+SLDspady+PSL+(co tylko się da)+PZPRniedobitki = PO =>0,000(0)% Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 O jakie polaczenie z biblijna maryja chodzi??? 11.05.09, 09:03 OK, obejrzalem ten spot i nie lapie gdzie tu jest polaczenie z biblijna maryja... O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Maniek! Wspomóż polską prawicę! Podaj SLD do Sądu! 11.05.09, 09:35 ============================== Skoro jesteś taki pewien obrazy uczuć(?) religijnych i wygrania procesu. Na co czekasz? Udowodnij chociaż raz, że nie rzucasz słów na wiatr, i sparteruj w końcu tych farbowanych komuchów. Sprawa będzie rozpatrzona w trybie wyborczym, więc na orzeczenie nie trzeba będzie długo czekać. Za to społeczeństwo będzie miało ubaw "po pachy". Bierz przykład od swojego kumpla Czarneckiego, bo to najlepszy sposób na medialne zaistnienie. -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
think-tank-tonk Gugu 11.05.09, 09:35 Polska polityka (wraz z wyborcami, bo jest tylko i wyłącznie zwierciadłem ich oczekiwań) przechodzi fazę wtórnego infantylizmu. Spoty i hasła z poprzedniej kampanii były na poziomie dwunastolatka. Teraz doszliśmy do tzw. fazy Gugu, w której wojujące partie zatraciły jakikolwiek komunikat poza tym, że ich rywale są "be". Następna kampania odbędzie się bez słów. Będziemy obserwowali Jarka, Donka, Palikotka i Napierka w piaskownicy, sypiących sobie piaseczek w oczęta, fajdających śliniaczki i wołających mamusię. Żałosne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Póki co jest nadzieja. PO na powaznie nie zaczęło. 11.05.09, 10:29 Palikot moze być oskarżany o bycie "sterowanym" przez Tuska, ale mimo wszystko jest outsiderem w PO. PO jeszcze nie rozpoczęło tak oficjalnie kampanii. Jest szansa że będzie normalniejsza niż PiS i SLD. Co prawda obawiam się że to tylko złudne nadzieje... ale póki nie bedzie ich spotu na 100% nie można mieć pewności czy i oni zgłupieli. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 Tusk jest cwańszy od reszty, nie pójdzie w to:) 11.05.09, 10:38 jednojajowy gigant intelektu zwany też "wielkim strategiem" (to dopiero ubaw!:) brnie jak poprzednio w prymitywną, chamską kampanię nienawiści... i jak zwykle dostanie po kuprze:) Tusk raczej nie bedzie w to szedł, co nie zmienia faktu, że i PO często ulega pokusie, by polityka przypominała zapasy w błocie niestety Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
inazuma750 Krzaklewski o spocie SLD: Obraza 11.05.09, 09:35 jaka obraza, w 2000r nie protestował www.youtube.com/watch?v=wspdP6gmg1s Odpowiedz Link Zgłoś
omenisko przykro patrzeć na SLD, które używa retoryki PISu 11.05.09, 09:39 całe dorosłe życie głosowałem na SLD, ale teraz koniec!! Bede głosował na PO!! Spoty PISu i SLD ostatecznie mnie przekonały. A Pan Napieralski niech sie opamięta, bo zrujnuje największą lewicową partię w Polsce, a szkoda by było. Chociaż z drugiej strony może lepiej zniszczyć by zbudować od nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Wystarczyło by by SLD wyłączyło się z tej walki. 11.05.09, 10:19 Procenty poparcia same by im leciały w górę. Bo gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta. Zachowują się jednak jakby mieli dywersantów w swoich kadrach. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Czy Krzaklewski sie zmienil na lepsze? 11.05.09, 09:42 Nie jest glupszy niz byl.I Panu Bogu dzieki za takiego kandydata w PO-partii ograniczonych (umyslowo) :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 zranione uczucia a proces 11.05.09, 09:44 procesu erekcji w tym wieku wygrać się nie da. nawet z najlepszym adwokatem. podejrzewam, że to fatalne uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Krzaklewski o spocie SLD: Obraza 11.05.09, 09:53 Jak widać w walce polityvcnej,nawet szmaty są w cenie.Pogratulować. PO Krzaklewskiego.PiSowi Czarneckiego,tym razem w czerwonym krawacie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Wg mnie to spot dla małorolnych b.aktywistów aws! 11.05.09, 09:59 Jest po prostu żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś