miauman 13.05.09, 13:52 Za taki tekst też bym komuś mordkę przetrącił Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podkanclerzy ...lej Darek sutenerów i wyłudzaczy... 13.05.09, 13:59 złodzieje krzyczą - łapać złodzieja.. Odpowiedz Link Zgłoś
esbecka_qurrrrwa_z_tvn Na_Ringu_Słaby_Wśród_Chołoty_Siln y__:))))))))))))) 13.05.09, 19:17 Jak widać ten były mistrz świata pozazdrościł swojemu rywalowi Rokidżianiemu stoczenia się do rynsztoka i tak jak on rozmienia swoją sławę na drobne :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcjank Michalczewski to zawodowiec - wierzę mu. 13.05.09, 14:03 Osiłki chciały sprowokować mistrza i nie wyszło. Złamana żuchwa? Wolne żarty. Gdyby Tiger rzeczywiście uderzył jednego z drugim, to na tak banalnych obrażeniach by się nie skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Michalczewski to zawodowiec - wierzę mu. 13.05.09, 16:36 A na jakich ? głowę by typowi urwało ? Przecież to zawodowy bokser, nie będzie się z typem okładał tylko zakończy typka jednym celnym ciosem :) i skąd mają być dodatkowe obrażenia ? Przecież nie będzie nieprzytomnego kopał :P Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg A ja się pytam - gdzie wtedy byli rodzice???? 13.05.09, 14:06 no gdzie oni byli. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz_nie_ma_szans Re: A ja się pytam - gdzie wtedy byli rodzice???? 13.05.09, 17:09 W toruniu a pielgrzymce u ojca Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Trafilł swój na swego 13.05.09, 14:17 Całe towarzystwo jakby spod ciemnej gwiazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Typowe polowanie na kasę znanej osoby.. 13.05.09, 14:24 Dziwki dają dupy i później krzyczą o gwałcie, a trójmiejscy macho dają się pobić i lecą na policję. Płytka prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Typowe polowanie na kasę znanej osoby.. 13.05.09, 17:11 Przeczytaj jeszcze raz tekst i postaraj się zrozumieć jak nie uda ci się to spróbuj raz jeszcze a jak nie uda ci się ponownie to wróć i zamelduj :) to wyjaśnię ci dlaczego bredzisz pisząc o "trójmiejskich macho" :) Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: Typowe polowanie na kasę znanej osoby.. 14.05.09, 07:12 bronisz swojej rodzinki???? a gdyby napisali, że to tamci wszczęli bójkę to też byś przyjął, że to prawda??? jeśli tak, to proponuję odwiedzić psychiatrę - jesteś niewolnikiem umysłowym mediów Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Typowe polowanie na kasę znanej osoby.. 14.05.09, 16:58 > bronisz swojej rodzinki???? > > a gdyby napisali, że to tamci wszczęli bójkę to też byś przyjął, że to prawda?? A kto ma być moją rodzinką ? Michalczewski czy "Trójmiejski Macho" z Warszawy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrozazgroza Nic nie wiadomo 13.05.09, 14:28 Pan redaktor to chyba z redakcji sportowej - nic nie wiadomo z artykułu. A co do Mistrza: niech leje łobuzów ile wejdzie. Tym sterydowym grubasom wydaje się że rządzą światem, a są żałosnymi obszczymurami w BMW. Odpowiedz Link Zgłoś
topcom1 Re: Nic nie wiadomo 13.05.09, 15:00 Nie darzę sympatią Tigera ale w tym przypadku 100% poparcia.Dla mnie mógłby co wieczór chodzić na Monciak i lać tych bezmózgowych sterydowców. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Brawo Tiger 13.05.09, 14:37 świat pełen jest "goowniaszy", co się chcą sprawdzić po paru setach. Szkoda tylko, że choć walnąłeś pijanego pudla, odpowiadasz za człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Kawał chama z Michalczeskiego 13.05.09, 14:52 i Sąd powinien mu dowalić dla przykładu. Jego nie pobili on ich pobił.A obrońcom pożal się boże bokserka życzę spotkania go na ich drodze.Katolik po bierzmowaniu wart naśladowania we wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Kawał chama z Michalczeskiego 13.05.09, 14:59 bereciara napisała: > i Sąd powinien mu dowalić dla przykładu. > Jego nie pobili on ich pobił.A obrońcom pożal się boże bokserka życzę spotkania > go na ich drodze.Katolik po bierzmowaniu wart naśladowania we wszystkim. ty byś pewnie wolała spotkać te biedne ofiary co zostały przez niego "pobite" niż jego? kto wie może nawet by ci prace dali jako ku...a Odpowiedz Link Zgłoś
danwrc1 Brawo Tygrys!! 13.05.09, 14:55 Lac bandytów poo ryjach i tyle nie rozczulać się darek to uczciwy chłop a te łobuzy to jakieś mendy Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Brawo Tygrys!! 13.05.09, 18:24 danwrc1 napisał: > Lac bandytów poo ryjach i tyle nie rozczulać się darek to uczciwy chłop a te > łobuzy to jakieś mendy Moge tylko powtorzyc za przedmowca -Brawo Tiger! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantos Michalczewski przed sądem: krzyczeli na mnie "s... 13.05.09, 15:03 To juz chyba piaty artykul w ktorym jest wieksza lub mniejsza literowka, czy ktos z redaktorow czyta to co napisal? czy dzis w Polsce jest jakis ciezki dzien>? "Byłemu bokserowi grozi więzienia 1,5 roku więzienia." Odpowiedz Link Zgłoś
smogo Re: Michalczewski przed sądem: krzyczeli na mnie 13.05.09, 15:57 No lekki nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
traktorzysta Bardzo dobrze Michalczewski zrobił hehehehe . 13.05.09, 15:06 Stawiali się pacany to im złamał szczękę hehehehehe . Szkoda ,że nie widziałem miny tego "pokrzywdzonego" hehehe . Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Michalczewski przed sądem: krzyczeli na mnie "s.. 13.05.09, 15:07 Dobrze że gangu Donaldsena tam nie było :D www.youtube.com/watch?v=faNcDf0vgKo Michalczewski by ich rozniósł za te przekręty i podatkowe haracze hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zgrozazgroza Re: ichmordy 13.05.09, 15:14 Co Pani nie powie? A gang Kaczych braci nie daje rady? Oj patrzcie państwo jaka szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Michalczewski przed sądem: krzyczeli na mnie 13.05.09, 17:03 ichmordy napisała: > Dobrze że gangu Donaldsena tam nie było :D > www.youtube.com/watch?v=faNcDf0vgKo > Michalczewski by ich rozniósł za te przekręty i podatkowe haracze hehehe > A co boli PiSiorku ze pobił czołowych inyelektualistów z PiSuaru???? Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy POwinni posadzić na d... tych co zaczęli burdę 13.05.09, 15:12 Jakoś w Niemczech z nikim nie musiał się bić . Tylko w POlsce ciągle jakieś awantury i afery . POlak polakowi wilkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tasmandevil81 Re: POwinni posadzić na d... tych co zaczęli burd 13.05.09, 15:41 Co ty piszesz, przecież największą agresją wykazujecie się wy, mohery. Nienawiść do wszystkich co mają inne poglądy. No i kamerzyście dopier......ć potraficie jak nie z jedynie słusznej stacyji. Odpowiedz Link Zgłoś
cmocz_wuja_w_pedzel Re: POwinni posadzić na d... tych co zaczęli burd 13.05.09, 18:16 Poczytaj sobie wypowiedzi na gazecinym forum, traktujące o katolikach i kościele... Hektolitry pomyj - mało powiedziane. A wszystko to oczywiście w ramach poszanowania tych, co mają czelność mieć inne poglądy niż jaśnie oświecone lewactwo, wychowane przez Michnika w duchu tolerancji i otwartości. Odpowiedz Link Zgłoś
wozandy Michalczewski przed sądem: krzyczeli na mnie "s... 13.05.09, 15:31 jakos wierze Michalczewskiemu. Watpie by czlowiek ten musial komukolwiek cos udowadniac, za to podejrzany element ktory w dodatku podaje falszywe dane osobowe stac na tak glupie wyzwania.. Odpowiedz Link Zgłoś
jpnzpmz konkretne pytanie 13.05.09, 15:45 Dlaczego relacja z sądu Michalczewskiego jest podawana publicznie , a drugiej strony nie? ja bym chciał zobaczyć buziulki tych biedaków poszkodowanych. Bo z opisu wynika, że to typowe sk.urwysyny nakoksowane. Chciał taki sk.urwiel pokozaczyć, to mu Michalczewski pokazał gdzie jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: konkretne pytanie 13.05.09, 16:39 No właśnie o to chodzi. Pokazał mu. Mimo ze teraz twierdzi ze mu nic nie pokazywał :) Niestety jak się jest zawodowym bokserem to za takie "pokazywanie" grozi dotkliwa kara. (w najlepszym przypadku finansowa) Odpowiedz Link Zgłoś
jpnzpmz Re: konkretne pytanie 13.05.09, 16:47 michalng napisał: > No właśnie o to chodzi. Pokazał mu. Mimo ze teraz twierdzi ze mu nic nie > pokazywał :) Niestety jak się jest zawodowym bokserem to za takie "pokazywanie" > grozi dotkliwa kara. (w najlepszym przypadku finansowa) Nie bronie Michalczewskiego, nawet go nie lubie zbyt. Znam jednak takich cwaniaczków co w lokalach kozaczą. Chcę zobaczyc ich buzie, żeby sie upewnić. Bez zdjęcia strzelam w ciemno, że to napakowane karki , pewnie w dresach. Po pijaku rzucał się taki, to "gogusia z telewizji" to przekonał sie, ze lepiej tego było nie robic. Nie wierze, że stał sobie taki skur.wysyn nakoksowany, a michalczewski ni stąd ni zowąd bach go w szczeke. Raczej stawiam, że anabol pyskował, czuł sie po wódce pewniej , zaczął pyskówke, to dostał w buzie i się zamknął. I tu rozumiem Michalczewskiego. Kilka lat temu podobna sytuacja była z Gołota. Tez ktos "badał" Gołote w restauracji na ile może sobie pozwolić i skończyło sie na połamanych żebrach. I o ile w wypadku Gołoty miałbym jeszcze jakieś watpliwosci (tępy buc jak by nie było) to Michalczewski to zupełnie inny gatunek cżłowieka i nie wierze, ze to on sprowokował zdarzenie. Tym bardziej że pijaczków anaboli było dwóch a on jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: konkretne pytanie 13.05.09, 17:07 > Nie wierze, że stał sobie taki skur.wysyn nakoksowany, a > michalczewski ni stąd ni zowąd bach go w szczeke. Raczej stawiam, że > anabol pyskował, czuł sie po wódce pewniej , zaczął pyskówke, to > dostał w buzie i się zamknął. I tu rozumiem Michalczewskiego. Ja też go rozumiem. Co nie zmienia sytuacji ze w takim razie jest winny i może pójść siedzieć za to co zrobił. Bo zawodowy bokser (zresztą nie bokser też) nie ma prawa łamać szczęk ludziom. Bez różnicy czy to są sterydy czy ministranci. I wcale nie twierdze ze to mi sie podoba tylko takie mamy prawo. Nie wolno ludziom łamać szczek i już. Odpowiedz Link Zgłoś
artic74 Michalczewski przed sądem: krzyczeli na mnie "s... 13.05.09, 15:45 Ja pracowałem kilka miesięcy w Manhatanie i poznałem Darka jest naprawdę swój chłop!!!Pełna kultura i niewymuszona przede wszystkim.Także spotkałem go na Monciaku w knajpie kilka lat później i też pełna kultura także niech nie wmawiają mięśniaki bez szkoły że ich Darek pobił.Kupa gnoju powinni ich zamknąć albo lepiej do prac społecznych pod nadzorem żeby nie wegetowali na koszt podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Michalczewski przed sądem: krzyczeli na mnie "s... 13.05.09, 15:45 Michalczewski jest w porządku,to nie jest młotek-idiota,to nawet niegłupi facet,widziałem kiedyś w niemieckiej tivi programy z nim, mądrze gada Odpowiedz Link Zgłoś
bylem_tam_mowie_wam Michalczewski przed sądem: krzyczeli na mnie "s... 13.05.09, 16:37 Dariusz Michalczewski to spokojny i zrównoważony człowiek, bez tego nie mógłby walczyć z takim powodzeniem na ringu. Poza tym stanowczy i prawdomówny z tego co wiem i widzę. Głowę daję za jego niewinność. NIE DAJ SIĘ DAREK, WALCZ JAK ZAWSZE DO ZWYCIĘSTWA! Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Michalczewski przed sądem: krzyczeli na mnie 13.05.09, 17:14 Naprawdę dajesz głowę za to ze to nie Michalczewski złamał szczękę sterydowi ? :) Ja bym na to 5 złotych nie postawił. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jab-77 Re: Michalczewski przed sądem: krzyczeli na mnie 13.05.09, 19:28 A ja bym dopłacił drugie 5 za to, że to zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Michalczewski przed sądem: krzyczeli na mnie 13.05.09, 19:51 No właśnie. Wersja ze to fani Michalczewskiego rzucili sie na wielkiego steryda żeby bronić mistrza i złamali temu sterydowi szczękę wydaje mi sie dość mało prawdopodobna :) Zdecydowanie bardziej prawdopodobne jest to ze to Michalczewski się wnerwił i teraz steryd na szczene na druty :) I niestety za to Michalczewski bedzie musiał beknąć w sadzie. Mam tylko nadzieje ze sąd wykaże się zdrowym rozsądkiem i potraktuje Michalczewskiego delikatnie. A odszkodowanie dla steryda będzie minimalne (tyle ile go kosztowały druty :P) Odpowiedz Link Zgłoś
april20 Michalczewski przed sądem: krzyczeli na mnie "s... 13.05.09, 16:37 Powinien łeb urwać temu menelowi i jednego mkaralucha byłoby mniej. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Michalczewski przed sądem: krzyczeli na mnie "s... 13.05.09, 17:03 kiedys spotkala mnie w pewnym sensie podobna historia... odwiedzilem z kolega pewien warszawski pub, w pewnym momencie ochroniarz w dosc chamski sposob za zyczyl sobie bysmy udali sie do baru, gdzie pewien osobnik, jak sie pozniej okazalo wlasciciel, zaczal zadac od nas pieniedzy za zekomo niezaplacone piwo (ciekawe w jaki sposob, skoro placilo sie przy barze), a pozniej za "zniszczenie stolu", poniewaz odmawialismy, stwierdzil, iz nie wypusci nas z lokalu, az "znajdzie sie forsa"... w trakcie, gdy "zajmowalem" wlasciciela dyskusja, kolega zadzwonil po policje, ktora "uwolnila" nas z owego lokalu... nastepnego dnia zlozylem doniesienie o przestepstwie - ograniczenie wolnosci oraz proba wyludzenia rozbojniczego (grozono nam pobiciem) prokuratura postanowila umozyc sprawe, gdyz zdaniem pani prokurator do przestepstwa nie doszlo - przesluchala ochroniarzy i wlasciciela, a oni wszystkiemu zaprzeczyli... za to pani prokurator postanowila skierowac do sadu akt oskarzenia przeciwko mnie i mojemu koledze - o zniszczenie stolu, gdyz takie doniesienie zlozyl wlasciciel lokalu... zekomo mielismy dokonac calkowitego zniszczenia stolu wartego 1500zl poprzez wykonanie napisow na blacie, co niby mial widziec wlasciciel stojacy za barem... zeby bylo ciekawej, stol ow stal w miejscu zupelnie niewidocznym z baru, co nawet wspomnial policjant w swoim protokole z ogledzin, stwierdzajac rowniez, iz blat stolu byl jedynie powierzchownie zniszczony licznymi napisami... Odpowiedz Link Zgłoś
tolkobanan Darek, jesteśmy z Tobą! Nie Ty 1 padłeś ofiarą 13.05.09, 17:09 naciągaczy. Trzymam kciuki za umorzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur cały ten proces to żenada polskiego sądownictwa 13.05.09, 17:19 zamiast dać tygrysowi order za utrzymywanie porządku to chcą go sądzić za to że jakiegoś bandziora poturbował który na dodatek sam się o to prosił Odpowiedz Link Zgłoś
asocjacja_w Re: cały ten proces to żenada polskiego sądownict 13.05.09, 17:32 10/10 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Michalczewski przed sądem: krzyczeli na mnie "s.. 13.05.09, 17:26 Najwyrazniej wlasciciela tej spelunki twarz swedziala,bo usilnie szukal guza.Pewnie interesy nie zbyt dobrze ida i chcial dorobic nadstawiajac swoja fizjonomie. Odpowiedz Link Zgłoś
lepszawina Skoro go nachalnie prowokowali !!! 13.05.09, 17:30 Skoro go nachalnie prowokowali !!! To miał prawo złamać szczęki wszystkim trzem ! Wiedzieli kim jest i działali na własne ryzyko ! Żadne odszkodowanie się nie należy ! Odpowiedz Link Zgłoś
brodacz_z_klewek Re: Michalczewski przed sądem: krzyczeli na mnie 13.05.09, 18:00 Michalczewski ma rację.Najpierw mięśniaki fikają szukając zaczepki a kiedy dostaną w trąbę lecą na skargę na policję.Typowe frajerstwo.W Gdańsku powinni zrobić z nimi porządek tak jak robi się z frajerami. Odpowiedz Link Zgłoś