wybitniemadry palikot jest genialny 15.05.09, 00:25 facet ma polot, inteligencje, odwage, uczciwosc i kupe kasy. nebywale, to w polandii sa tacy ludzie? mam nadzieje ze masz duzo dzieci, takich ludzi trzeba wiecej. brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
palimpset Anus platformus,zwis żałosny,fircyk w zalotach, 15.05.09, 05:22 platfuch-oszołom,żenująca ciota , jestem żydem-jestem pedziem etc Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: PO pulistyczny impotent 15.05.09, 06:53 "Palikot i wymieniał: faszyzujący, populistyczny manipulator; wyrachowany matacz; krętacki cyrkowiec; impertynent; nacjonalistyczny, pazerny łgarz; żmijowaty perfidny oszust; bezczelny lawirant mistyfikator; populistyczny impotent." Nie rozumie po co te wszystkie slowa.Wystarczy jedno,trafne zastepujace je wszystkie.A mianowicie; "Wierzejski". Odpowiedz Link Zgłoś
jaccaranda "Populistyczny impotent" - Palikot odczytał lis... 15.05.09, 07:16 Palikot w najinteligentniejszy sposób nazywa to, co nienazwane. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agata_zuzanna litości, Palikot 15.05.09, 11:53 błagam, jeśli ktoś zna miejsce gdzie można się podpisać pod listem otwartym o usunięcie tego kretyna ze sceny politycznej (bo na scenie kabaretowej na szczęście wystarczyłoby go wygwizdać), niechże będzie dobrym człowiekiem i wyśle mi namiary na maila: centrum.dowodzenia@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
luskah "Populistyczny impotent" - Palikot odczytał lis... 15.05.09, 14:08 Dlaczego Tusk nie rozlicza Polikota z prac rządowych. Za co dostaje nasze pieniądze.Niech wreszcie się wykaże w swojej pracy a nie obrażanie ludzi. Jak się nie nadaje to niech ucieka . Odpowiedz Link Zgłoś