signal 19.05.09, 12:37 CO ZA CHAMSTWO I PROSTACTWO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stern82 Haker zaatakował blog Wałęsy? Wszystko zniknęło 19.05.09, 12:38 Libertas wyczyścił konto. Odpowiedz Link Zgłoś
solardragon Re: Haker zaatakował blog Wałęsy? Wszystko zniknę 19.05.09, 12:57 teraz na blogu pojawi się 'nowa przeszła prawda' ;) ----------------------------------------- www.slodkiezycie.pl - portal społecznościowy dla CUKRZYKÓW, ich rodzin i LEKARZY DIABETOLOGÓW Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Dobrze ze zniknelo.. 19.05.09, 12:40 ...gorzej jakby sie cos pojawilo... Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Haker zaatakował blog Wałęsy? Wszystko zniknęło 19.05.09, 12:41 Nareszcie sie obudziliscie.Nie namawiam do dzialan karnych,ale do protestow,przeciw panu Walesie,ktory popiera ex-generalow z USA i UK pragnacy rekoma Libertas,dyktatury wojskowej,w Europie. Firma szefa Libertas to sami specjalisci z armii USA i Wielkiej Brytanii.Walesa popiera faszystow,przebierancow w Libertas. Przeciwni dzieciom tak jak Walesa od 20 lat.Fui. On nigdy nie zaprotestowal przeciw platnej medycynie dla dzieci w Polsce.On was oszukal i sie smieje ,gdyz wie ze i tak mu uwierzycie. Odpowiedz Link Zgłoś
88i88 Haker zaatakował blog Wałęsy? Wszystko zniknęło 19.05.09, 12:48 Dziwne,że termin "ataku" na blog p. Wałęsy na należącym do właściciela GG portalu MojaGeneracja zbiegł się co do dnia z datą premiery telefonii komórkowej GaduAir... Kto będzie chciał zostać klientem firmy, która nie potrafi zadbać o bezpieczeństwo swoich użytkowników i ich danych? Odpowiedz Link Zgłoś
solardragon ale dobrze odwrócili ludzi uwagę 19.05.09, 12:59 'hakier' zaatakował i koniec. Teraz co będzie? Nic nie będzie :) ----------------------------------------- www.slodkiezycie.pl - portal społecznościowy dla CUKRZYKÓW, ich rodzin i LEKARZY DIABETOLOGÓW Odpowiedz Link Zgłoś
aardvaark Re: ale dobrze odwrócili ludzi uwagę 19.05.09, 13:39 Stawiałbym na to, że prezydent Wałęsa ustawił sobie hasło do gg w stylu "danuśka49", albo "lechu43", czy też "lw1943". Odpowiedz Link Zgłoś
glup-tusc-ek PO? 19.05.09, 12:50 stawiam wszystkie orzeszki Gabonu, że to sprawka zapalczywych pełowców Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty brawo haker !!!! 19.05.09, 13:04 wałesa tez wykasował zawartosc archwów i swoja pamiec dotyczaca podpisywania donosów na kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
yanoosh111 Re: brawo haker !!!! 19.05.09, 17:18 Jeżeli wiemy o Wałęsie tyle co powiedzą żydokomunomasońskie media lub mr presidente ze świtą, to zrozumiałe jest takie mniemanie o nim. Gdzie była większość krytykantów byłego prezydenta w czasach za które się go krytykuje ? Skakali z jajka na jajko albo ich nawet nie było w planach. Wychowani w czasach w których można własnego ojca lać po mordzie, dokonają więcej, pokonają wrogów ustroju i szczęścia narodu a na koniec nie sk*rwią się na stare lata... już to widzę oczami wyobraźni :P Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 To smierdzi kaczymi jajami. 19.05.09, 13:17 Jedno jest pewne kaczany tego nie zrobily, sa za glupi. NIE WIERZE TEZ, ze mlaskacz albo pudernica zlecili to fachowcom, BO KACZORY WSZYSTKIEGO oczekuja za darmo,KU CHWALE SWEJ OBLESNOSCI .MOGL TO ZROBIC BLOGOSLAWIONY RYDZYK z jego ferajna. Odpowiedz Link Zgłoś
giewont Re: To smierdzi kaczymi jajami. 19.05.09, 13:34 edek47 napisał: > Jedno jest pewne kaczany tego nie zrobily, sa za glupi. NIE WIERZE > TEZ, ze mlaskacz albo pudernica zlecili to fachowcom, BO KACZORY > WSZYSTKIEGO oczekuja za darmo,KU CHWALE SWEJ OBLESNOSCI .MOGL TO > ZROBIC BLOGOSLAWIONY RYDZYK z jego ferajna. Włąśnie, własnie... Trzy babcie moherowe zaraz po Wielkanocy przysiadły do podręcznika hackingu, dwa miesiące i proszę... jest efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
dopa1234 Haker zaatakował blog Wałęsy? Wszystko zniknęło 19.05.09, 13:09 ........ pusta głowa, pusta strona ..... i tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Radzimy: 19.05.09, 13:09 Każdy mądry posiadacz komputera musi przynajmnie raz w miesiącu przegrywać najważniejsze spray na płyty. To dzisiaj jest KONIECZNE ! Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Re: Haker zaatakował blog Wałęsy? Wszystko zniknę 19.05.09, 13:32 Do komputera dostały się kaczki jebaczki. Przecież p. Lechu mówił, że oni wszystko spier**lą. Odpowiedz Link Zgłoś
eso Haker zaatakował blog Wałęsy? Wszystko zniknęło 19.05.09, 13:35 ... wszystko wróći, spokojnie. Oczywiście-lekko zmodyfikowane, tu się coś wytnie, tam się usunie, tam coś zmieni zmieni. Teczki za prezydentury Pana L.Wałęsy też wróciły do IPN... Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Haker zaatakował blog Wałęsy? BRAWO!!! 19.05.09, 13:38 Stałem za tym prymitywem przez 30 lat. Teraz mam mdłości jak widzę tą głupią facjatę. WSTYD, OBCIACH dla całej Polski. Co za dureń !!! Odpowiedz Link Zgłoś
asp420 Re: Haker zaatakował blog Wałęsy? BRAWO!!! 19.05.09, 14:40 No coś ty! "Wałęsa jest pomnikiem polskiej wolności. Trwalszym niż ze spiżu, trwalszym niż IPN, niedoświadczeni magistrzy i politycy żyjący z politycznych awantur." - "GW" 07.04.2009 Odpowiedz Link Zgłoś
uburama Haker zaWidzę że Kononowicz zabrał się wreszcie do 19.05.09, 13:40 roboty. Dlaczego zaczął od bloga Wałęsy nie wiem. W dalszej perspektywie i tak nie ma to znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Haker zaatakował blog Wałęsy? Wszystko zniknęło 19.05.09, 13:41 Podpadł Platformie to oberwał. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Było coś niewygodnego, to zniknęło wszystko 19.05.09, 14:26 Było coś niewygodnego, to zniknęło wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio888 W PO takich rzeczy nie potrafią. 19.05.09, 14:36 Widziałeś co napisał ten "haker" ? PO najpierw by powołała komisję, która by zbierała propozycje od obywateli w sprawie tego co należy zmienić na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Haker zaatakował blog Wałęsy? BRAWO!!! 19.05.09, 13:42 Najwyższy priorytet ???!!!1 Najniższy priorytet dla tego nadętego błazna. Tylko mi wstyd za niego. Idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
pio765 Haker zaatakował blog Wałęsy? Wszystko zniknęło 19.05.09, 13:42 Chichot historii.. Człowiek, który wywalczył prawo do swobodnego, publicznego wyrażania swoich opinii, został sam ich pozbawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
cimpek Re: Haker zaatakował blog Wałęsy? Wszystko zniknę 19.05.09, 16:23 pio765 napisał: > Chichot historii.. Człowiek, który wywalczył prawo do swobodnego, > publicznego wyrażania swoich opinii, został sam ich pozbawiony. Ja nie wiem skąd ten nadęty błazen dobiera takich naiwnych ludzi... Wierzysz w to, że to ten nadęty bufon SAM stworzył Solidarność? Wierzysz w to, że to ten błazen polityki SAM doszedł do władzy? To nie on sprawił, że go wybrali, to ludzie to sprawili, ludzie mu to dali, CI sami ludzie, na których on teraz z góry pluje, oczernia, jego WIELKIE NADĘTE EGO nie pozwala podzielić tego, co ludzie tacy jak Ty przypisują TYLKO mu, pomiędzy byłych towarzyszy... Na jego pogrzebie będę się cieszył, że ktoś z takimi kompleksami, nie będzie więcej chadzał po tym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Haker zaatakował blog Wałęsy? Wszystko zniknę 19.05.09, 17:20 cimpek napisał: > Ja nie wiem skąd ten nadęty błazen dobiera takich naiwnych ludzi... Lepiej być naiwnym niż anonimowym opluwaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
cimpek Re: Haker zaatakował blog Wałęsy? Wszystko zniknę 19.05.09, 19:02 Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, a zrozumiesz kto kogo opluwa... ;) Ja tylko stwierdziłem fakty i dodałem nieco swojej opinii. "Naprzykład w zeszłym roku zarobiłem brutto w Polsce emerytury około 79 000 zł z tego zapłaciłem podatek. Dodatkowo zarobiłem jeszcze + około 800 000 zł i zapłaciłem z tego podatek , a wiec z tego wszystkiego zabraliście mi w podatku około 500 000 zł ." I jeszcze mu mało, a zwykły człowiek pracujący w pocie czoła nie zarabia rocznie 40k zł brutto ;) Narzeka na państwo... wg. jego słów "SAM JE STWORZYŁ"... Jakby szedł ulicą i spotkał człowieka, który mu się nie spodoba to zapewne by ten "Twój" "autorytet" napluł mu na twarz i zapytał jak można pokazywać się na mieście będąc oplutym... Ot takie wielkie jest jego ego, a Ty jeszcze je pompujesz jak prostak, który uwierzy we wszystko co jest nagłaśniane przez media... "Bo to ja sam walczyłem o wolność naszego kraju, gdzie byli ci..." i tamci, i taka jego gadka... człowiek ten nie powinien nigdy opuścić swojej wioski i rodziny, która stworzyła takiego prostaka i chama w jednym. Zapewne na spotkaniu z nim mawiałbyś PREZYDENCIE! A to tylko człowiek, taki jak Ty czy ja, faktem jest, że był NIE JEST prezydentem, powinien świadczyć o tym, żeby go tak nie nazywać JUŻ... teraz pozostała po tamtym człowieczku tylko skorupa chwały, którą stworzyli LUDZIE, nie on... Może kiedyś zrozumiesz i dojdziesz do podobnego wniosku, że ten człowiek powinien teraz zamilknąć, bo to co teraz wyprawia przyćmiewa wszystkie dokonania, które tacy jak Ty mu przywłaszczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Haker zaatakował blog Wałęsy? Wszystko zniknę 19.05.09, 20:27 cimpek napisał: > Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, a zrozumiesz kto kogo opluwa... ;) Zrozumiałem. Ty Wałęsę. > Ja tylko stwierdziłem fakty i dodałem nieco swojej opinii. Jeśli ulewanie jadu i żółci nazwiemy przedstawianiem własnej opinii to ok. > "Naprzykład w zeszłym roku zarobiłem brutto w Polsce emerytury około 79 000 zł > z > tego zapłaciłem podatek. Dodatkowo zarobiłem jeszcze + około 800 000 zł i > zapłaciłem z tego podatek , a wiec z tego wszystkiego zabraliście mi w podatku > około 500 000 zł ." > > I jeszcze mu mało, a zwykły człowiek pracujący w pocie czoła nie zarabia roczni > e > 40k zł brutto ;) Wszyscy jesteśmy zwykłymi ludźmi. A ty różnicujesz ich pod względem zarobków. > Narzeka na państwo... wg. jego słów "SAM JE STWORZYŁ"... > > Jakby szedł ulicą i spotkał człowieka, który mu się nie spodoba to zapewne by > ten "Twój" "autorytet" napluł mu na twarz i zapytał jak można pokazywać się na > mieście będąc oplutym... Często tak fantazjujesz na temat Wałęsy? > > Ot takie wielkie jest jego ego, a Ty jeszcze je pompujesz jak prostak, który > uwierzy we wszystko co jest nagłaśniane przez media... Najpierw sobie wymyśliłeś bzdurę z opluwaniem a teraz przyjąłeś ją za dowód wielkiego ego (co nie jest grzechem) Wałęsy. Zabawne. > > "Bo to ja sam walczyłem o wolność naszego kraju, gdzie byli ci..." i tamci, i > taka jego gadka... człowiek ten nie powinien nigdy opuścić swojej wioski i > rodziny, która stworzyła takiego prostaka i chama w jednym. Jednak jesteś anonimowym opluwaczem. Rozumiem - trzeba nadmiar ulać. > Zapewne na spotkaniu z nim mawiałbyś PREZYDENCIE! Myślę, że tak. > A to tylko człowiek, taki jak Ty czy ja, faktem jest, że był NIE JEST > prezydentem, powinien świadczyć o tym, żeby go tak nie nazywać JUŻ... teraz > pozostała po tamtym człowieczku tylko skorupa chwały, którą stworzyli LUDZIE, > nie on... > Może kiedyś zrozumiesz i dojdziesz do podobnego wniosku, że ten człowiek > powinien teraz zamilknąć, bo to co teraz wyprawia przyćmiewa wszystkie > dokonania, które tacy jak Ty mu przywłaszczyli. Ja mu przywłaszczyłem dokonania? Na pewno wiesz co chciałeś napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Kononowicz 19.05.09, 13:43 wszystko zniknęło? Hakerem był pewnie Kononowicz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zabarwiacz Lechu - Niewierny Tomaszu masz za Libertas :) 19.05.09, 13:46 ale i tak Cię kocham, Donald T. Odpowiedz Link Zgłoś
bogiemslawiena Haker zaatakował blog Wałęsy? Wszystko zniknęło 19.05.09, 13:51 Chwała mu za to... :) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Chlopcy z PO dzialaja............. 19.05.09, 13:52 Uwazaja ze Walesa ich sprzedal wiec moze skonczyc nawet jak znany ksiadz. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Chlopcy z PO dzialaja............. 19.05.09, 13:54 A kamienie osobiscie z plazy w Sopocie zbiera Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
evident nie haker tylko padl jeden serwer 19.05.09, 13:54 jak nie macie pojęcia to nie róbcie szumu Odpowiedz Link Zgłoś
wyciety Re: nie haker tylko padl jeden serwer 21.05.09, 00:47 Chcial go naprawic srubokretem? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright czuje reke Kononowicza! 19.05.09, 13:54 wart jden drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy No i czemu robicie ludziom wodę z mózgów ????????? 19.05.09, 13:58 Tam coś było jednak napisane : wiadomosci.onet.pl/1973515,11,item.html Jak to dobrze, że mamy Onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Re: No i czemu robicie ludziom wodę z mózgów ???? 19.05.09, 14:00 " Co to ma znaczyć? Przecież już miał być koniec tego bloga. Znowu Pan Prezydent nas oszukał - głosi wpis na forum na www.mojageneracja.pl/1980. - Najpierw przyjechał Hitler i powiesił w naszych miastach swoje flagi - zerwaliśmy je. Potem przyjechała Armia Czerwona i powiesiła swoje - też je zerwaliśmy. Dziś, gdy idę moim miastem bierze mnie obrzydzenie, bo jak na starych fotografiach i w opowiadaniach mojego ojca widzę pełno obcych, tym razem niebieskich szmat - te też zerwiemy - głosi inny komentarz. Można było też zobaczyć i przeczytać, że były prezydent pochodzi z miejscowości Wychodki. " Co Wybiórcza, to wybiórcza. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: signal 19.05.09, 14:06 signal napisał: > CO ZA CHAMSTWO I PROSTACTWO Jak Bolka czy inna czerwono-lewacka szuje na jakis czas uziemia to chamstwo i prostactwo. Jak zrobia to samo komus prawicy to komuchy i lewaki maja ubaw. Teraz poznaliscie smak wlasnej trucizny! Odpowiedz Link Zgłoś
charliefrown Polacy pokazuja w ten sposób środk. palec Bolęsie 19.05.09, 14:09 zniesmaczeni rodacy kierują elektryka do punktu składowania złomu historii. Odpowiedz Link Zgłoś