carpaccio4 24.05.09, 14:13 czy są na to jakieś dowody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alojzy84 Bomba :) 13.06.09, 10:34 Fajnie zrobione. Wie ktoś może gdzie można znaleźć zdjęcie na którym Leszek Miller poprawia okulary palcem środkowym patrząc jednocześnie na ławy sejmowe ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dido0808 Polityk też człowiek 13.06.09, 17:55 bardzo fajne zdjęcia.tylko nie pokazujcie już Leppera bo nazywanie tego pana politykiem to spore nadużycie.przez takich gości jak Lepper ludzie brzydzą sie polityką. Odpowiedz Link Zgłoś
sad-hu Re: Polityk też człowiek 13.06.09, 23:31 Ja brzydzę się bardziej Giertychem albo Kaczyńskimi. Leppera jeszcze bym zniósł, bo on zawsze wydawał mi się nieszkodliwym głupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
drdoktor Polityk też człowiek 13.06.09, 20:37 Super. Fajne zdjecia i rownie fajny podklad muzyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Polityk też człowiek 13.06.09, 20:56 pewnie polityk tez czlowiek,ale do qrwy nedzy oni sa w pracy nie na pikniku,gdybym ja tak pracowal jak oni,dawno lizal bym asfalt ,wywalili by mnie na zbity ryj ,i ich tez powinno to spotkac smierdzacych leni. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Polityk też człowiek 13.06.09, 20:54 nieprawdaż pewne rzeczy na wiarę przyjmuje się Odpowiedz Link Zgłoś
dziczku Polityk też człowiek 13.06.09, 21:03 Fajne, śmieszne, a niektórzy wyglądają wręcz sympatycznie. Poza tym nie wiedziałem, że Szczypińska jest tak fotogeniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
charyzma23 Polityk też człowiek 13.06.09, 22:08 Po prostu rewelacja! świetne, pocieszne i takie życiowe. SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Polityk też człowiek 13.06.09, 22:26 A sorry Gregory, a za dlaczego Państwo nie pokazujecie, zdięć Donalda Tuska, i tego no, Nowaka, z izby zatrzymań, słóżb FBA, czy Emigration, jak im do głowy wpadł pomysł, na lecenie LOT-em. do Buscha? Jak to jest? Jednym, plujecie w twarz,a kabareciarzy? Jak to, jest Michniku! A może trohę HONORU?, jak tam z tym? Co? Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Polityk też człowiek 13.06.09, 22:53 Pan Kaczyński, nie polityk? A kupa młodego gnoja, co się do Pana Tuska przykleiła, do okrętu, PO "Polsza"i krzyczy Dla Polski, Dla Polski, Polska! Srolska! Wy bydlaki! Chamy i co tam jeszcze, Dla Polski? Oj bydło, skrupółw nawt nie macie! Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke trochę za szybko mi to miga 14.06.09, 00:01 jednak moglibyście dać to w galerii... <a href="HTTP://tinyurl.com/kwmedd">MOM (masowe onlajnowe mordobicie)</a> Odpowiedz Link Zgłoś
zza_wielkiej_wody Polityk też człowiek 14.06.09, 00:15 Rzeczywiscie fajnie zrobione. Swoja droga trudno nie zauwazyc, do jakiego stopnia nasza polityka jest zdominowana przez panow w srednim wieku w garniturach... Chyba ze tylko oni robia glupie miny :) Odpowiedz Link Zgłoś
si-si2 Polityk też człowiek 14.06.09, 00:26 Widać straszne znudzenie męczącą "pracą". Ja za takie pieniądze też chetnie bym sobie pospała w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Polityk też człowiek 14.06.09, 00:35 A dlaczego takie zdjęcie? Akurat? Macie Państwo na wszelki tzw.słuczaj? No gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Re: Polityk też człowiek 14.06.09, 00:41 i bardzo proszę o historyczne zdjęcie, a Matchu Piktchu, w tej czace indiańskiej, plisss! Doni Pliss Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Polityk też człowiek 14.06.09, 00:52 Rewelka, swietny pomysl i realizacja! Dawno sie mi sie tak humor nie poprawil dzieki polskim politykom. Nawet niektore PiSiory wygladaja sympatycznie! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright z czego sie smiejecie? Z samych siebie sie smiejec 14.06.09, 01:32 ie. T Kto te menazerie wybral jako swego reprezentanta. Patrzycie w lustro, to wszystko. No i, to za wasze pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek59 Polityk też człowiek 14.06.09, 06:54 Jedzą, piją, lulki palą, Tańce, hulanka, swawola; Ledwie karczmy nie rozwalą, Cha cha, chi chi, hejza, hola! Twardowski siadł w końcu stoła. Podparł się w boki jak basza; "Hulaj dusza! hulaj!" - woła, Śmieszy, tumani, przestrasza. Adam Mickiewicz był wielkim poeta Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright przy Norwidzie, Mickiewicz byl tylko wierszokleta. 14.06.09, 07:16 Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-aczor Polityk też człowiek 14.06.09, 08:27 Za mało min, p.min."Zeżryjcie mnie muchy"!! Odpowiedz Link Zgłoś
szurum.burum Polityk też człowiek 14.06.09, 13:01 najlepsze jak Giertych ma rogi a zaraz potem niesforny Dyzio ma też różki od Giertycha. Piękna prezentacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś